Activa Servicepartner AB jobb - lediga jobb

Activa Servicepartner AB jobb Activa Servicepartner AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Activa Servicepartner AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Activa Servicepartner AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lokalvårdare, kväll !- Staffanstorp

 2. Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !- Malmö

 3. Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !- Malmö

 4. Lokalvårdare Staffanstorp dag !- Staffanstorp

 5. Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !- Malmö

 6. Lokalvårdare, vikariat Lomma kväll !- Lomma

 7. Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !- Malmö

 8. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !- Staffanstorp

 9. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !- Staffanstorp

 10. Lokalvårdare sökes till Malmö dag !- Malmö

 11. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp Dag !- Staffanstorp

 12. Fönsterputs och Specialarbetare- Staffanstorp

 13. Lokalvårdare, Lomma helg !- Lomma

 14. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !- Staffanstorp

 15. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !- Staffanstorp

 16. Fönsterputs och Specialarbetare- Staffanstorp

 17. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !- Staffanstorp

 18. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !- Staffanstorp

 19. Fönsterputsare och Specialarbetare- Staffanstorp

 20. Lokalvårdare sökes till Hjärup morgon vik !- Staffanstorp

 21. Lokalvårdare sökes till Malmö dag vik !- Staffanstorp

 22. Lokalvårdare sökes till Lund dag vik !- Lund

 23. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !- Staffanstorp

 24. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !- Staffanstorp

 25. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !- Staffanstorp

 26. Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !- Malmö

 27. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !- Staffanstorp

 28. Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !- Malmö

 29. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag !- Staffanstorp

 30. Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !- Malmö

 31. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !- Staffanstorp

 32. Storstädare och Specialarbetare- Staffanstorp

 33. Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !- Staffanstorp

 34. Lokalvårdare sökes till Lund morgon!- Staffanstorp

 35. Lokalvårdare sökes till Lund / Dagtid- Lund

 36. Lokalvårdare sökes till Lund / morgon- Lund

 37. Lokalvårdare sökes till Lund / kväll !- Staffanstorp

 38. Lokalvårdare sökes till Lund- Lund

 39. Lokalvårdare dagtid- Staffanstorp

 40. Lokalvårdare till Malmö-Lund regionen- Staffanstorp


Mer beskrivning

Lokalvårdare, kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning på förskola till Staffanstorp på kvällstid. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorp. Arbetet utförs 3 dagar jämn vecka samt 2 dagar ojämnvecka på kvällstid med start cirka 17:00. Arbetstiden är 2 timmar och 45 minuter per städtillfälle. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, kväll !

Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Malmö kväll. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Malmö. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag och fredag på kvällstid 2,5 timmar per gång. Arbetstiden är totalt 5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !

Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Oxie på kvällstid med start tidigast 16:30. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Oxie eller Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Sofiedalsområdet i Oxie. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid 2 timmar per gång. Arbetstiden är totalt 6 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde runt 2013-09-01 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Oxie kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !

Lokalvårdare Staffanstorp dag !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av hemstädning samt kontorsstädning mm i Staffanstorp, Lund och Malmö. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. För tjänsten krävs körkort, arbetsgivaren står för firmabil under arbetstsgång. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorp. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med start tidigast klockan 07:00 - 08:00. Arbetstiden är varierande dag för dag med en total arbetstid på 25-30 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast, dock senast 2013-09-27 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Staffanstorp dag ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Staffanstorp dag !

Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till städning av förskola i Malmö kväll. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Malmö vid Kronprinsen. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på kvällstid med varierande tid per dag.. Arbetstiden är totalt 9,5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2014-02-08 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !

Lokalvårdare, vikariat Lomma kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana för lokalvård på kontor. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Lomma. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Lommas industriområde. Arbetet utförs 5 dagar per veckan måndag till fredag på eftermiddag / kvällstid med start tidigast klockan 13:30. Arbetstiden är 28 timmar per vecka. arbetstiden per dag varierar mellan 5 till 6 timmar. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lomma
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, vikariat Lomma kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, vikariat Lomma kväll !

Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Oxie på kvällstid med start tidigast 16:30. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Oxie eller Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Sofiedalsområdet i Oxie. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid 2 timmar per gång. Arbetstiden är totalt 6 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2014-04-05 eller tidigare Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Oxie kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till ett vikariat som lokalvård på kontor. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps industriområde där buss saknas. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på kvällstid med start tidigast klockan 16:00. Arbetstiden är 4 timmar per städtillfälle, dvs 20 timmar per vecka. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2014-05-12 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning till ett vikariat i Staffanstorp på äldreboende. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Staffanstorp. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med start tidigast klockan 08:00. Arbetstiden är varierande dag för dag med en total arbetstid på cirka 20 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2014-05-12, vikariat till 2014-06-20 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !

Lokalvårdare sökes till Malmö dag !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till städning av trappor i Malmö. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatserna som är belägen både på Kirseberg och i centrala Malmö. För tjänsten krävs båda egen bil och körkort. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med varierande tid per dag. Arbetstiden är totalt cirka 20 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2014-05-05 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö dag ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö dag !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp Dag !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av hemstädning samt kontorsstädning mm i Staffanstorp, Lund och Malmö. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. För tjänsten krävs körkort. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorp. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med start tidigast klockan 07:00 - 08:00. Arbetstiden är varierande dag för dag med en total arbetstid på 27 timmar per vecka. Körkort krävs för tjänsten Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp Dag ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp Dag !

Fönsterputs och Specialarbetare
Sökes för timanställning inom vår avdelning specialen hos Activa Servicepartner AB. Inom denna avdelning arbetar vi främst med fönsterputsning, golvvård, storstädning, sanering, flyttstädning samt lättare fastighetsskötsel. Personerna vi söker kommer att arbeta vid arbetstoppar och som vikarie, dvs. vid behov inga fasta timmar per vecka. Activa Servicepartner AB är ett städ och servicebolag med sitt säte i Staffanstorp, företaget grundades 1993 och har för närvarande 35 duktiga medarbetare som utför service i södra Skåne. Vi söker nu en van och rutinerad person som kan vara företagets resurs när det gäller framförallt fönsterputsning men även golvvård samt storstädning förekommer. Vi söker också personer som har vana av storstädning samt byggstädning. Vana av fönsterputsning är en merit och gärna kännedom om golvvård vilket ej är krav. Den vi söker till fönsterputsning skall behärska att arbeta i från stege och eventuellt skylift ibland efter utbildning. Personerna vi söker måste kunna arbeta självständigt och ha viljan att utföra ett kvalitetsarbete. God kännedom om områdena kring Malmö & Lund är en merit. Det kan förekomma såväl dag, kväll och helgarbete. Punktlig och noggranhet värdesätts högt inom företaget. På företaget finns arbetsfordon, men den vi söker måste själva kunna ta sig till och från Staffanstorp. B-körkort är ett krav.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputs och Specialarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputs och Specialarbetare

Lokalvårdare, Lomma helg !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana maskinskurning av industrigolv. Arbetet utförs bland annat med sittbar kombiskurmaskin samt manuella moment. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Lomma. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Lommas industriområde. Arbetet utförs 1 dag per veckan lördagar med arbetsstart 07:30. Arbetstiden är 7 timmar per vecka. Arbetet utförs i livsmedelslokaler där dokumentation mm sker på svenska, varför vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lomma
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Lomma helg ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Lomma helg !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till ett vikariat som lokalvård på kontor. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps industriområde där buss saknas. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid med start tidigast klockan 16:30. Arbetstiden är 3 timmar per städtillfälle, dvs 9 timmar per vecka. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2015-01-01 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till ett vikariat som lokalvård på kontor i centrala Staffanstorp. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps centrum. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på kvällstid med varierande start tidigast klockan 17:00. Arbetstiden är 2 timmar per städtillfälle, dvs 10 timmar per vecka. Vikariat perioden 23/3 till 9/4 På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !

Fönsterputs och Specialarbetare
Sökes för timanställning inom vår avdelning specialen hos Activa Servicepartner AB. Inom denna avdelning arbetar vi främst med fönsterputsning, golvvård, storstädning, sanering, flyttstädning samt lättare fastighetsskötsel. Personerna vi söker kommer att arbeta vid arbetstoppar och som vikarie, dvs. vid behov inga fasta timmar per vecka, cirka 15-30 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB är ett städ och servicebolag med sitt säte i Staffanstorp, företaget grundades 1993 och har för närvarande 35 duktiga medarbetare som utför service i södra Skåne. Vi söker nu en van och rutinerad person som kan vara företagets resurs när det gäller framförallt fönsterputsning men även golvvård samt storstädning förekommer. Vi söker också personer som har vana av storstädning samt byggstädning. Vana av fönsterputsning är en stor merit och gärna kännedom om golvvård vilket ej är krav. Den vi söker till fönsterputsning skall behärska att arbeta i från stege och eventuellt skylift ibland efter utbildning. Personerna vi söker måste kunna arbeta självständigt och ha viljan att utföra ett kvalitetsarbete. God kännedom om områdena kring Malmö & Lund är en merit. Det kan förekomma såväl dag, kväll och helgarbete. Punktlig och noggranhet värdesätts högt inom företaget. På företaget finns arbetsfordon, men den vi söker måste själva kunna ta sig till och från Staffanstorp. B-körkort är ett krav.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputs och Specialarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputs och Specialarbetare

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till ett vikariat som lokalvård på kontor i Staffanstorp. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps industriområde där buss saknas. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på kvällstid med start tidigast klockan 16:00. Arbetstiden är 4 timmar per städtillfälle, dvs 20 timmar per vecka. Vikariat perioden 14/5 till 1/6 På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2015-05-14 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll vik !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning till ett vikariat i Staffanstorp på bland annat ett äldreboende. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Staffanstorp. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med start tidigast klockan 08:00. Arbetstiden är varierande dag för dag med en total arbetstid på cirka 20 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2015-05-14, vikariat till 2015-06-01 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag vik !

Fönsterputsare och Specialarbetare
Sökes för anställning inom vår avdelning specialen hos Activa Servicepartner AB. Inom denna avdelning arbetar vi främst med fönsterputsning, golvvård, storstädning, sanering, flyttstädning samt lättare fastighetsskötsel. Personen vi just nu söker kommer att arbeta med fönsterputsning i första hand samt vara behjälplig med övriga sysslor inom avdelningen stundtals under året. Activa Servicepartner AB är ett städ och servicebolag med sitt säte i Staffanstorp, företaget grundades 1993 och har för närvarande 35 duktiga medarbetare som utför service i södra Skåne. Vi söker nu en van och rutinerad person som kan vara företagets resurs när det gäller framförallt fönsterputsning men även golvvård samt storstädning förekommer då och då. Vana av fönsterputsning är ett krav och gärna kännedom om golvvård och storstädning vilket är en merit. Den vi söker till fönsterputsning skall behärska att arbeta i från stege och eventuellt skylift ibland efter utbildning. Personerna vi söker måste kunna arbeta självständigt och ha viljan att utföra ett kvalitetsarbete. God kännedom om områdena kring Malmö & Lund är en merit. Arbetet utförs på dagtid med det kan förekomma såväl kväll och helgarbete. Punktlig och noggranhet värdesätts högt inom företaget. På företaget finns arbetsfordon, men den vi söker måste själva kunna ta sig till och från Staffanstorp. B-körkort är ett krav.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputsare och Specialarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputsare och Specialarbetare

Lokalvårdare sökes till Hjärup morgon vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning till ett vikariat i Hjärup på Kontor. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Hjärup. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Hjärup. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag, onsdag och fredag på morgonen med start 07:00-08:00. Arbetstiden är 3 tim tisdag, 2,5 tim onsdag och 3 tim fredag. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! vikariat veckorna 26,27 och 28 Anställningen kommer att starta vecka 25 med att du går sidan om ordinarie lokalvårdare. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Hjärup morgon vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Hjärup morgon vik !

Lokalvårdare sökes till Malmö dag vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning till ett vikariat i Malmö. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Fosie Industriby i Malmö. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag och fredag på dagtid. Arbetstiden är 4 timmar på tisdag och 3 timmar på fredag. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! vikariat veckorna 27,28,29,30 och 31 Anställningen kommer att starta vecka 26 med att du går sidan om ordinarie lokalvårdare. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö dag vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö dag vik !

Lokalvårdare sökes till Lund dag vik !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana av städning till ett vikariat i Malmö. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Lund. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen på Gastelyckan i Lund. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka måndag och torsdag på dagtid. Arbetstiden är 3 tim måndag och 2,5 tim på torsdag. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! vikariat veckorna 26,27,28 Anställningen kommer att starta vecka 25 med att du går sidan om ordinarie lokalvårdare. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund dag vik ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund dag vik !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskola i Staffanstorp. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorp. Arbetet utförs 3 dagar vecka 1 och 2 dagar vecka 2 på kvällstid med start tidigast klockan 16:30. Arbetstiden är 2 tim per dag med en total arbetstid på vecka 1: 6 tim och vecka 2: 4 tim Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !
Vi söker två ansvarsfulla, pålitliga och noggranna lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskolor i Staffanstorp. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps centrum. Arbetsplats 1: Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid med start tidigast klockan 16:30. Arbetstiden är 2 tim 30 min per dag med en total arbetstid på 7,5 timmar per vecka. Arbetsplats 2: Arbetet utförs 3 dagar vecka 1 och 2 dagar vecka 2. Arbetstiden är 2 tim per dag med en total arbetstid på 6 tim vecka 1 och 4 tim vecka 2. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskola i Staffanstorp. Anställningen är en provanställning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Vid denna typ av anställning krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Staffanstorp. Arbetet utförs 5 dagar per vecka med arbetsstart klockan 16:00. Arbetstiden är 5 tim per dag med en total arbetstid på 25 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde 2015-11-01. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp !

Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Oxie på kvällstid med start tidigast 16:30. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Oxie eller Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Sofiedalsområdet i Oxie. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag och torsdag på kvällstid med arbetstid 2 timmar per tillfälle. Arbetstiden är totalt 4 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde enligt överenskommelse. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Oxie kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskola i Staffanstorp. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps centrum. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid med start tidigast klockan 16:30. Arbetstiden är 2 tim 30 min per dag med en total arbetstid på 7,5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !

Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till städning av förskola i Malmö kväll. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Malmö vid Kronprinsen. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på kvällstid med varierande tid per dag.. Arbetstiden är totalt 9,5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde enligt överenskommelse Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag !
Vi söker en ansvarsfulla, pålitliga och noggranna lokalvårdare med vana, till lokalvård av trappor i Staffanstorp på dagtid. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatserna som är belägna i Staffanstorps tätort. Arbetet utförs 5 dagar per helgfri arbetsvecka måndag till fredag på dagtid med start tidigast klockan 08:00. Arbetstiden är följande per dag: Måndag: 1 tim 30 min ( möjlighet finns till utökning ) Tisdag: 7 tim Onsdag: 6 tim 30 min Torsdag: 7 tim Fredag: 7 tim med en total arbetstid på 29 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde enligt överenskommelse Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp dag !

Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till städning av kontor i Malmö på kvällstid. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Malmö nära Triangeln. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag och fredag på kvällstid med arbetsstart tidigast klockan 17:00. Arbetstiden per städtillfälle är 2 timmar 30 min. Arbetstiden är totalt 5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde enligt överenskommelse Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskola i Staffanstorp. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps centrum. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag, ojämn vecka på kvällstid med start tidigast klockan 16:30 och 2 dagar tisdag och torsdag, jämn vecka. Arbetstiden är 2 tim 30 min per dag med en total arbetstid på 7,5 timmar per vecka ojämn vecka och 5 timmar jämna veckor. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !

Storstädare och Specialarbetare
Sökes för anställning inom vår avdelning specialen hos Activa Servicepartner AB. Inom denna avdelning arbetar vi främst med fönsterputsning, golvvård, storstädning, sanering, flyttstädning samt lättare fastighetsskötsel. Personen vi just nu söker kommer att arbeta med storstädning i första hand samt vara behjälplig med övriga sysslor inom avdelningen stundtals under året. Activa Servicepartner AB är ett städ och servicebolag med sitt säte i Staffanstorp, företaget grundades 1993 och har för närvarande 35 duktiga medarbetare som utför service i södra Skåne. Vi söker nu en van och rutinerad person som kan vara företagets resurs när det gäller framförallt storstädning men även golvvård samt fönsterputsning förekommer då och då. Vana av storstädning är ett krav och gärna kännedom om golvvård och fönsterputsning vilket är en merit. Personerna vi söker måste kunna arbeta självständigt och ha viljan att utföra ett kvalitetsarbete. God kännedom om områdena kring Malmö & Lund är en merit. Arbetet utförs på dagtid med det kan förekomma såväl kväll och helgarbete. Punktlig och noggranhet värdesätts högt inom företaget. På företaget finns arbetsfordon, men den vi söker måste själva kunna ta sig till och från Staffanstorp. B-körkort är ett krav.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Storstädare och Specialarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storstädare och Specialarbetare

Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård av förskola i Staffanstorp. Anställningen är ett vikariat med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Staffanstorp. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Staffanstorps centrum. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag, jämn vecka på kvällstid med start tidigast klockan 16:30 och 2 dagar tisdag och torsdag, ojämn vecka. Arbetstiden är 2 tim per dag med en total arbetstid på 6 timmar per vecka jämn vecka och 4 timmar ojämna veckor. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Staffanstorp kväll !

Lokalvårdare sökes till Lund morgon!
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård för maskinskurning av golv i Lund. Anställningen är tidsbegränsat fram till midsommar 2017 med stora möjlighet till förlängning. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Lund. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen vid Bollhuset i Lund. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på morgonen med start klockan 6:30. Arbetstiden är 2 tim per dag med en total arbetstid på 6 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail. Arbetsplatsen är en församlingsgård och arbetat avser maskinskurning av golv samt möbelflyttning med hjälpmedel.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund morgon! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund morgon!

Lokalvårdare sökes till Lund / Dagtid
Allmänna städuppgifter gällande trappstädning och städning av tvättstugor. Städuppgifterna består i dammning, rengörning av tvättmaskiner samt sopning och tvätt av golv mm. Vi söker en självgående lokalvårdare med vana, en merit är att du har vana av trappstädning men det är inget krav. Personen vi söker måste själva ta sig till och från arbetsplatsen som finns i centrala Lund. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar per mail. Tillträde sker tisdagen den 2 maj 20107
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund / Dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund / Dagtid

Lokalvårdare sökes till Lund / morgon
Allmänna städuppgifter gällande kontorsstädning, städning av allmänna utrymmen mm. Städuppgifterna består även i att kombiskura golv. Vi söker en självgående lokalvårdare med vana, en merit är att du har vana av kontorsstädning men det är inget krav. Personen vi söker måste själva ta sig till och från arbetsplatsen som finns i centrala Lund vid bollhuset. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar per mail. Tillträde sker 2017-06-01
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund / morgon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund / morgon

Lokalvårdare sökes till Lund / kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till lokalvård för mindre kontorsstädning i Lund. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Lund. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen vid Domkyrkan i Lund. Arbetet utförs 1 dagar per helgfri arbetsvecka fredag på kväll med start tidigast klockan 17:00. Arbetstiden är 1 tim 45 min per städtillfälle och vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde SNARAST. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail. Arbetsplatsen är ett mindre kontor och arbetat kontorsstädning.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund / kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund / kväll !

Lokalvårdare sökes till Lund
Allmänna lokalvårdsuppgifter såsom städning av toaletter, allmänna ytor mm i mindre förskola på kvällstid efter klockan 16:00 måndag till fredag med en arbetstid om 1 tim 30 min per dag. Vi söker en självgående lokalvårdare med vana, en merit är att du har vana av förskolestädning men det är inget krav. Personen vi söker måste själva ta sig till och från arbetsplatsen som finns i centrala Lund. Activa Servicepartner AB arbetar sedan 1993 med lokalvård till de flesta sektorer inom näringslivet, titta gärna på vår hem sida www.activaservice.com. Arbetsplatsen som skall bemannas är en mindre förskola i Lund
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Lund

Lokalvårdare dagtid
Vi söker nu efter en lokalvårdare för ett graviditetsvikariat med möjlighet till vidare arbete efter vikariatet. Den personen vi söker måste kunna arbeta självständigt och ha vana av lokalvård, främst i kontorsmiljöer. Tjänsten kräver körkort och gärna egen bil. Arbetet utförs i malmö, lund och Staffanstorps regionen. Arbetet utförs på dagtid med start cirka 08:00 Krav för sökande är innehar av körkort samt gärna tillgång till egen bil. Det krävs erfarenhet och då främst i kontorsmiljöer men arbete utförs även i privata hem i mindre skala. Den vi söker kommer att arbeta ensam så sökande måste kunna arbete självgående. Arbetet utförs på diverse arbetsplatser i malmö, lund och staffanstorps regionen.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare dagtid

Lokalvårdare till Malmö-Lund regionen
Allmänna städuppgifter med städning i kontorslokaler samt några enstaka hemstädningar i Malmö, Lund och Staffanstorp. Tjänsten avser städning på dagtid måndag till fredag med cirka 30 tim per vecka. Möjlighet kan finnas till vidare anställning efter vikariatets slut. Vi söker efter en självständig lokalvårdare med vana av kontorsstädning samt hemstädning. Den vi söker måste veta med sig att man kan utföra ett kvalitetsarbete och inneha körkort då arbetsplatserna finns schemalagda i både Malmö, Lund och Staffanstorp. God svenska är en merit då vi aktivt arbetar med egenkontroller samt miljödokument. Activa Servicepartner AB har sitt säte i Staffanstorp sedan 1993 men 40 anställda. Vi utför lokalvårdsuppdrag till de flesta sektorer inom näringslivet och ett fåtal hemstädningar. I vårt tjänsteutbud ingår bland anat lokalvård, fönsterputsning, golvvård, trädgårdsskötsel och fastighetsservice. Vi arbetar aktiva med kvalitet och miljö dokumentation.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare till Malmö-Lund regionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare till Malmö-Lund regionen


Sök lediga jobb Activa Servicepartner AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se