Administrat������r jobb - lediga jobb

Administrat������r jobb Administrat������r jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Administrat������r. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Administrat������r. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Eventbokare sökes omgående till Jalonom- Stockholm

  2. Lantarbetare- Norrtälje

  3. Hushållerska- Norrtälje

  4. Timanställning- Upplands Väsby

  5. Receptionist/Tandsköterska- Stockholm

  6. Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait- Stockholm

  7. Kock- Stockholm

  8. Medarbetare/Enheten resurseffektiva produkter- Stockholm

  9. Frisör sökes- Stockholm

  10. Två stycken Ställningsbyggare sökes- Huddinge


Mer beskrivning

Eventbokare sökes omgående till Jalonom
Verksamhetsbeskrivning Jalonom är ett finsk familjebolag som är specialiserat på att köpa, sälja och förädla ädelmetaller. Vårt huvudkontor är i Helsingfors. Vårt mål är att möjliggöra kundernas ädelmetalförsäljning så enkelt som möjligt. Vi köper ädelmetaller främst i form av smycken och klockor. Arbetsuppgifter Vi söker en bokare av eventytor för omgående anställning. Utbildning/Erfarenhet Vi vill att du som söker är stresstålig, ihärdig och strukturerad. Vidare är det ett krav med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från tidigare sälj/boknings-jobb. Du bör också tala god Svenska i både tal och skrift.
Företag: Jalonom Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Eventbokare sökes omgående till Jalonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventbokare sökes omgående till Jalonom

Lantarbetare
Kort beskrivning av företaget: Säteri, hästuppfödning och jordbruk INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Lantarbetare Beskrivning av arbetsuppgifter: sedvanliga uppgifter för lantarbetare Beskrivning av kvalifikationer: tidigare erfarenhet krävs av liknade arbete Övriga villkor: Vi önskar endast skriftlig ansökan. All övrig direktkontakt med företaget undanbedes.
Företag: Vängsiöberg Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lantarbetare jobb, Lantarbetare Norrtälje, Lantarbetare Vängsiöberg Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lantarbetare

Hushållerska
Kort beskrivning av företaget: Säteri, hästuppfödning och jordbruk INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: hushållerska Beskrivning av arbetsuppgifter: hushållsnära tjänster Beskrivning av kvalifikationer: tidigare erfarenhet krävs av liknade arbete Övriga villkor: Vi önskar endast skriftlig ansökan. All övrig direktkontakt med företaget undanbedes.
Företag: Vängsiöberg Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hushållerska jobb, Hushållerska Norrtälje, Hushållerska Vängsiöberg Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hushållerska

Timanställning
Lopa AB bedriver ett boende som stöd för människor på vägen tillbaka ut i samhället till ett värdigt liv med bostad, arbete och nya goda sociala relationer. Se mer info på hemsidan www.lopa.se. Vi kräver att du är utbildad socionom, beteendevetare eller motsvarande. Du arbetar som timanställd vid behov. Arbetstiden är mestadels kvällar och helger, men sena eftermiddagar samt nätter kan också förekomma. Vi förutsätter att du har flertalet av dessa egenskaper: ansvarsfull, förmåga att lyssna, empatisk, respektfull, engagerad, ej konflikträdd, tålmodig, organiserad, positiv, lyhörd, flexibel, stabil samt är bekväm med att hålla tider. Du som söker ska kunna bra svenska både i tal och skrift. Det är en fördel om du är bosatt i Upplands Väsby eller någon kringliggande kommun.
Företag: Lopa AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställning jobb, Timanställning Upplands Väsby, Timanställning Lopa AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställning

Receptionist/Tandsköterska
Tandläkarna Stora Gungan söker nu omgående en Tandsköterska/Receptionist. Kort beskrivning av företaget: Du hittar oss i Gamla Enskede strax söder om Globen. I vårt hus har det varit tandläkarpraktik sedan huset byggdes på 1910-talet och här utförs idag all slags tandvård från barntandvård till implantatbehandling.Vi som jobbar här är våra tandsköterskor Maia, Lotta och Eva. Camilla är vår hygienist och Åsa jobbar i receptionen. Christina, Dan och Bo är tandläkare INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Receptionist/Tandsköterska Beskrivning av arbetsuppgifter: Vara det administrativa navet på praktiken. Ansvara för all typ av receptionsarbete såsom tidbokning, ekonomi, kundkontakt, administration,inköp m.m. Beskrivning av kvalifikationer: Du ska ha erfarenhet av receptionsarbete på en tandläkarpraktik och ha en tandsköterskeutbildning i botten. Får gärna vara van vid journalsystemet OPUS samt ha erfarenhet av Libretto. Stresstålig,ordningsam,serviceinriktad, van att samarbeta och jobba i team. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tandläkarna Stora Gungan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Tandsköterska jobb, Receptionist/Tandsköterska Stockholm, Receptionist/Tandsköterska Tandläkarna Stora Gungan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Tandsköterska

Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait
Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Stockholm City, Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait som öppnar den 23 augusti. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Tid: onsdagen den 17 juli klockan 14.00 Entreplan, konferensrum 1. Arbetsgivaren inleder med en presentation av företaget och tjänsten. Du tar med dig ett CV och personligt brev och är beredd på lite väntetid för intervjuer. * "Vill du vara med från början? I augusti kommer ett nytt spännande kafékoncept inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen att öppna sin allra första enhet på Åhléns City i Stockholm. Detta Café är det första i sitt slag och kommer att följas av flera enheter. Inredningen är specialframtagen av en av sveriges främsta arkitektbyråer. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så. Tillsammans med övriga medarbetare på Caféet kommer du att skapa en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk till att möta gästerna. Vi söker dig som - Har jobbat några år i branschen och har erfarenhet av livet - är en lagspelare som är intresserad av människor - som trivs med att göra många olika saker - brinner för att ge service och få nöjda gäster Arbetstiderna varierar men kaféet följer Åhléns Citys öppettider. Du börjar i mitten av augusti.
Företag: Åhlens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait

Kock
Kort beskrivning av företaget: En restaurang i Ahlbom koncernen, med inriktning på klassisk svensk matlagning i ett modernt bistro tänk Beskrivning av arbetsuppgifter: För kockar brukliga arbetsuppgifter, laga god mat. Beskrivning av kvalifikationer: avslutad restaurang skola eller 3 års yrkeserfarenhet
Företag: Restaurang Storstad
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock Restaurang Storstad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Medarbetare/Enheten resurseffektiva produkter
Vill du arbeta med tekniska krav för energieffektivare produkter? Energimyndigheten arbetar för ett hållbart energisystem, som förenar ekologisk hållbarhet, konkurrenskraft och försörjningstrygghet. Energimyndigheten finns i Eskilstuna och Stockholm. Dina arbetsuppgifter Vi söker två medarbetare som ska arbeta med tekniska krav för energieffektivare produkter. Arbetet innebär bl.a. analys av kommande förordningar för produkter inom ramen för EU-direktiven om ekodesign och energimärkning. I förordningarna ställs krav på bl.a. energieffektivitet vilket får effekter i det svenska energisystemet, för konsumenter och företag. Energimyndigheten samordnar det nationella arbetet med analys och kommunikation av lagkrav om ekodesign och energimärkning samt deltar i arbetet på EU-nivå. Tjänsten innebär därför ca 1-2 tjänsteresor per månad inom Europa. Tjänsten innebär att i samverkan med bl.a.branschorganisationer, företag och myndigheter ta fram underlag till Regeringskansliet som beslut om svensk position till kommande lagkrav. Men även arbete med olika moment för implementeringen av direktiven och förordningar i Sverige. Informationsinsatser till företag och samarbete med berörda aktörer kommer vara viktiga arbetsuppgifter. Det ingår även att delta i myndighetens övriga arbete med energieffektivsering. Du kommer att arbeta på vår enhet Resurseffektiva produkter som har sina lokaler i Stockholm. Din profil Du har en teknisk eller annan, för arbetsuppgifterna, relevant högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhetet och intresse för elmotorer och för relaterade produkter och system och /eller, värme/ventilation/kyla i byggnader och energieffektiva byggnader. Du är strategisk och drivande samt arbetar strukturerat och resultatinriktat. Det är viktigt att du är intresserad av att ha både helhetsperspektiv på energi och produkter och av fördjupning kring lagtiftning och tekniska aspekter. I arbetet ingår många interna och externa kontakter/samarbeten med olika aktörer. Detta ställer krav på hög integritet samt förmåga att kunna presentera komplexa frågor t.ex. genom föredrag. Det är mycket värdefullt om du är insatt i EU:s energi- och miljöpolitiska arbete, mål och beslutsprocesser samt har goda kunskaper om den Svenska statsförvaltningen. Arbetet sker i högt tempo och förutsättningar förändras ofta snabbt. Därför måste du vara flexibel och kunna samarbete med kollegor för att nå önskat resultat. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är viktigt att du är intresserad av energifrågor och produkter samt att du vill bidra till en effektivare energianvändning. Tjänsterna är vikariat till och med juli 2014 och är placerade vid vår verksamhet på Rosenlundsgatan i Stockholm
Företag: Energimyndigheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare/Enheten resurseffektiva produkter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare/Enheten resurseffektiva produkter

Frisör sökes
Vi söker nu en frisör till vår Salong Laroy för sedvanliga arbetsuppgifter inom frisöryrket. Du som söker skall ha vana från både herr- och damklippning. För oss är det en självklarhet att kunden sätt i fokus och för att trivas hos behöver du vara serviceinriktad.
Företag: Salong La Roy
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes

Två stycken Ställningsbyggare sökes
Kordoba Bygg jobbar med ställningsbyggnation. Vi behöver i dagsläget anställa två stycken ställningsbyggare. Körkort B krävs. Byggarna måste inneha utbildning på minst 9 meter och helst hela utbildningen (35 m). Man måste ha erfarenhet inom ställningsjobb, helst 2 år men inget krav. Vi ser fram mot en arbetsvillig, trevlig och positiv person. Vi behöver anställa snarast så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Kordoba Bygg
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Två stycken Ställningsbyggare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två stycken Ställningsbyggare sökes


Sök lediga jobb Administrat������r

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se