Administrativ assistent, 75% jobb - lediga jobb

Administrativ assistent, 75% jobb Administrativ assistent, 75% jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Administrativ assistent, 75%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Administrativ assistent, 75%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Administrativ assistent, 75%- Österåker

  2. Administrativ assistent, 75-100 % (vik)- Motala


Mer beskrivning

Administrativ assistent, 75%
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Solskiftets äldreboende, som ligger i naturskön omgivning ett par kilometer från Åkersberga centrum, drivs i kommunal regi. Vår inriktning är somatisk omvårdnad. Omvårdnadsboendets 46 lägenheter är fördelade på fyra hus. I tre av husen bor 12 personer permanent (totalt 36 boende), i det fjärde huset finns tio lägenheter för växelvårdsboende. Alla fyra enheterna är i markplan och har egna avskärmade trädgårdar. Här arbetar ett femtiotal personer.  Arbetsbeskrivning: För närvarande pågår en del förändrings-/förbättringsarbeten i verksamheten som t ex innebär att vissa tjänster förändras i sitt innehåll, bl a den aktuella tjänsten. Det innebär att du kommer att vara delaktig i hur rollen utformas till sin helhet. Det vi vet idag är att du som administrativ assistent i vår verksamhet kommer att arbeta med bemanningsplanering, scheman, lönerapportering, vara delaktig i fakturahantering och resultatuppföljning, i viss mån vara involverad i beställningar av varor och transporter, vara delaktig i planeringen på vår växelvårdsenhet, vara delaktig vid anställningar, skriva protokoll och minnesanteckningar vid möten, tidsplanera bemanning vid utbildningsinsatser och ha ansvar för en del annat praktiskt i verksamheten. Kvalifikationer: Lägst gymnasieutbildning med lämplig inriktning. Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna även erfarenhet från vårdområdet. Mycket god datorvana och kunskap i Office-paketet, vana av att dokumentera i dator och vana av digitala program som t ex Besched eller liknande schema-/löneprogram, Aditro (ekonomiprogram), Procapita (journalsystem) m fl. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är nödvändigt. Körkort. För att passa för tjänsten bör du vara strukturerad, självgående, stresstålig, flexibel, ansvarsfull, lösningsorienterad, trygg i dig själv, engagerad och ha lätt att samarbeta med andra. Om du är social och har humor och delar vår värdegrund om att alla människor förtjänar omtanke och respekt så kommer vi att trivas bra ihop.  Anställningens omfattning: Tills vidare. För tjänsten tillämpas 3 månaders provanställning. Tillträde: 4/11 2013 eller tidigare om möjligt. Sista ansökningsdag: 15/9 2013, intervjuer kommer att ske löpande
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent, 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent, 75%

Administrativ assistent, 75-100 % (vik)
Hos oss i Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Planeringsenheten arbetar internt inom äldreomsorgen i Motala kommun med råd och stöd till verksamheten och har ett övergripande ansvar för lön, schemaläggning och fakturahantering för hela verksamheten. Planeringsenheten består av elva medarbetare samt chef och vi använder HR-systemet Personec P och Time Care Planering. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget som administratör handlägger du alla typer av ärenden från anställning till avslut. Du stöttar chefer och medarbetare i alla typer av lönerelaterade frågor. På Planeringsenheten finns även andra administrativa uppgifter som bland annat schemaläggning och fakturahantering vilket innebär att du kan få möjlighet till mycket varierande arbetsuppgifter. I uppdraget ingår också kontakter med externa myndigheter. KVALIFIKATIONER Du har gymnasieutbildning inom administration och gärna eftergymnasial utbildning inom löneområdet. Erfarenhet av administrativt arbete är ett krav. Har du erfarenhet från lönearbete inom det kommunala avtalsområdet är det meriterande och har du dessutom vana från arbete i Personec P och Time Care är det en stor fördel. Nödvändiga egenskaper för denna tjänst är flexibel, tydlig, serviceinriktad och strukturerad. Det är även önskvärt att du har en bra samarbetsförmåga och är självgående. ÖVRIGT Verksamheten står inför stora omställningar med en centralisering av lönehanteringen och en framtida utflytt av administrativa resurser till enheterna inom äldreomsorgen för ett nära administrativt chefsstöd. En av våra medarbetare prövar nu annat arbete och en medarbetare studerar vidare. Därför finns flera chanser till vikariat hos oss och eventuellt möjlighet till förlängning eller fasta tjänster i den nya organisation som kommer att byggas upp under slutet av 2017. Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Motala med sina drygt 43 500 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Planeringsenheten
Ort: Motala
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent, 75-100 % (vik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent, 75-100 % (vik)


Sök lediga jobb Administrativ assistent, 75%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se