Administrativ assistent inom ekonomi (student) jobb - lediga jobb

Administrativ assistent inom ekonomi (student) jobb Administrativ assistent inom ekonomi (student) jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Administrativ assistent inom ekonomi (student). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Administrativ assistent inom ekonomi (student). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Administrativ assistent inom ekonomi (student)- Stockholm

  2. Administrativ assistent inom ekonomi (student)- Luleå


Mer beskrivning

Administrativ assistent inom ekonomi (student)
Student Consulting Är du student, prestigelös och gillar att ta ansvar? Då har vi nästa utmaning för dig! Varje dag ger vi på Meet your future Group människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På Meet your future Group strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som Meet your future Group. Business Support är en av Meet your future Groups viktiga stödfunktioner med sitt säte på huvudkontoret i Stockholm. Avdelningen arbetar med att stötta upp våra affärsenheter inom samtliga processer. Vi jobbar med kunden i fokus och ansvarar för att hela det administrativa arbetsflödet fungerar utan komplikationer. Vi behöver nu fler studenter till vårt engagerade och duktiga team. Huvudsakliga arbetsuppgifter *Lön och fakturahantering *Diverse administrativa arbetsuppgifter Vi söker dig som är i början av din utbildning och kan jobba ca 16 timmar per vecka. Ibland kan det komma att bli mindre än så och andra gånger mer. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer, med start i augusti-september enligt överenskommelse. Är det dig vi letar efter? Brinner du för att skapa jobb för unga? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag! Meet your future Group är moderbolag till Student Consulting, Professional Consulting och Work Match som tillhandahåller tjänster inom rekrytering, bemanning och jobbcoachning gentemot olika målgrupper. Genom våra dotterbolag bemannar, rekryterar och förmedlar vi närmare 10 000 jobb varje år. Och vi har kontor runt om i Sverige, Norge och Danmark. Det gör oss till en av de största aktörerna på marknaden.
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent inom ekonomi (student) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent inom ekonomi (student)

Administrativ assistent inom ekonomi (student)
Student Consulting Är du student, prestigelös och gillar att ta ansvar? Då har vi nästa utmaning för dig! Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting. Business Support är en av StudentConsultings viktiga stödenheter. Avdelningen arbetar med att stötta upp våra affärsenheter inom samtliga processer. Vi jobbar med kunden i fokus och ansvarar för att hela det administrativa arbetsflödet fungerar utan komplikationer. Vi behöver ytterligare en student till vårt engagerade och duktiga team. Huvudsakliga arbetsuppgifter * Lön och fakturahantering * Diverse administrativa arbetsuppgifter * Support och samarbete med kollegor i Sverige, Norge och Danmark Vi söker dig som har minst 2 år kvar av dina studier gärna inom ekonomi/administration, och kan jobba i snitt ca 10-12 timmar per vecka. Ibland kan det komma att bli mindre än så och andra gånger mer. Viktigt är också att du har möjlighet att jobba närmare heltid under sommaren. Arbetstider är vanligen under kontorstid 8-17. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Luleå. Ett krav är att du studerar på minst 50%. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person, med start i april enligt överenskommelse. Är det dig vi letar efter? Brinner du för att skapa jobb för unga? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent inom ekonomi (student) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent inom ekonomi (student)


Sök lediga jobb Administrativ assistent inom ekonomi (student)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se