Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken jobb

Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken jobb Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken- Sandviken


Mer beskrivning

Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken
Vi söker dig som genuint intresserad av människor och har omtanke som ledord. Att vara lokalt förankrad  i eller nära Sandviken är viktigt för att lyckas. Med stort kundfokus och en ambition om att bli bäst på försäljning  så söker vi dig som kan omvandla tankarna till verklighet. Du kommer att arbeta med både nya och begagnade bilar till både privatpersoner och företag. Ditt ansvar är för både resultat och personal. För att klara detta arbete tror vi att du är en person som har lätt att få med dig andra människor och har en positiv framtoning. Du är duktig på att motivera och är lyhörd samt lever som du lär. Du ska arbeta med struktur och tydliga målsättningar så vi blir pålästa och motiverade. Läs gärna mer på, www.bilbolaget.nu. För mer information, välkommen att kontakta Per Jarefjord, per.jarefjord@sprint.se eller via telefon 0738-47 47 00.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken


Sök lediga jobb Affärsdriven Försäljningschef till Bilbolaget i Sandviken

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se