Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken jobb - lediga jobb

Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken jobb Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken- Sandviken


Mer beskrivning

Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken
Vi söker dig som genuint intresserad av människor och har omtanke som ledord. Att vara lokalt förankrad i eller nära Sandviken är viktigt för att lyckas. Som en stark leverantör med högt kundfokus och personliga affärsrelationer lyssnar vi på kundens behov vilket gör att du måste vara lyhörd i ditt arbete. Du kommer att arbeta med både nya och begagnade bilar till både privatpersoner och företag. Mötet sker inte bara i bilhallen utan även ute hos kund samt mässor och utställningar. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet och gärna med försäljning eller liknande. Du ska ha stort intresse och förmåga att förstå kundens behov. Din framgång bygger på att du är lösningsorienterad och relationsskapande i dina möten med människor. En viktig egenskap är uthållighet och fokusering då försäljning inte är något som gör sig självt. Sist men inte minst, är att du ska ha ett starkt eget driv och vara strukturerad sedan är det en bonus om du tycker om bilar, och vi ser det som en självklarhet att du har körkort för bil. Läs gärna mer på, www.bilbolaget.nu. I denna rekrytering samarbetar vi med Sprint Personal. För mer information, välkommen att kontakta Per Jarefjord, per.jarefjord@sprint.se eller via telefon 0738-47 47 00.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken


Sök lediga jobb Affärsdriven säljare till Bilbolaget i Sandviken

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se