Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net utvecklare jobb

Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net  utvecklare jobb Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net utvecklare jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net utvecklare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net utvecklare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Huvudledare Knatteskutt idrott Skarpnäck HT-13- Stockholm

 2. Gymnasielärare hi/re/sh 50%- Sollentuna

 3. Online Marketing Manager till e-handel- Stockholm

 4. Projektledare med branschvana till Dixa tryckeri- Solna

 5. Barnskötare med inriktning dans- Värmdö

 6. Driven truckförare sökes till Nykvarn!- Södertälje

 7. Vill du sälja IT-branschens vassaste erbjudande?- Stockholm

 8. Doktorandombud Tekniska Högskolans Studentkår- Stockholm

 9. Fastboende Fastighetsskötare och Husfru- Stockholm

 10. Säljare med teknisk förståelse- Stockholm


Mer beskrivning

Huvudledare Knatteskutt idrott Skarpnäck HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Skarpnäck inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.skarpnack@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Skarpnäck HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Skarpnäck HT-13

Gymnasielärare hi/re/sh 50%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en lärare till ämnena historia, samhällskunskap och religion. Vi söker i första hand dig som är behörig gymnasielärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Tjänsten innebär att Du kommer att vara i vår skola på torsdagar och fredagar. Detta är ett måste eftersom eleverna är ute på sina lärlingsplatser de andra dagarna.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare hi/re/sh 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare hi/re/sh 50%

Online Marketing Manager till e-handel
E-handelsföretaget LensOn (www.lenson.com) har vuxit till att bli norra Europas största nischade nätbutik för kontaktlinser och ingår tillsammans med marknadsledande nätbutikerna GlassesDirect.com, myOptique.com och SunglassesShop.com i brittiska koncernen Prescription Eyewear Ltd, Europas ledande onlinekoncern inom segmentet optik. Vi som arbetar på LensOn har ett stort engagemang och passion för det vi gör och fokuserar alltid på kundnytta och resultat. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo, frihet under ansvar och att du vill utveckla dig själv och ditt arbete. Hela verksamheten med 40 anställda drivs från Kungsholmen i centrala Stockholm. Nu söker vi en Online Marketing Manager Som Online Marketing Manager leder du företagets Online Marketing team som ansvarar för våra köpta onlinekanaler såsom affiliates, prisjämförelser, SEM, sociala medier, display och group buying. För närvarande består teamet av dig själv och en Jr Online Marketing Specialist som bland annat är specialist inom SEM. Du rapporterar till företagets CMO. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: > Ansvara för affiliates, prisjämförelser, SEM/PPC, display och group buying > Optimera och utveckla befintliga samt etablera nya samarbeten > Genomföra aktiviteter och kampanjer i dina onlinekanaler > Optimera arbetsprocesser, rutiner och uppföljning av dina onlinekanaler > Optimera kostnader/budget och arbeta mot uppsatta målsättningar för CPO/CPA/CR etc > Leda och utveckla teamet som jobbar med Online Marketing > Arbeta tätt med vår egen samt koncernens marknadsavdelning i England Vi letar efter dig som: > Har några års erfarenhet från online marketing och e-handel antingen för köpar- eller säljsidan > Har en akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi, online, marknadsföring > Är flytande i engelskt tal och skrift då vi arbetar i en internationell miljö > Är välbekant med termer som CPO, CPC, SEM, SEO, CPA, CR och CPM > Erfarenhet av att leda andra är ett stort plus Som person är/har du: > Resultatdriven & handlingskraftig > Social, engagerad & positiv > Affärsorienterad, analytisk & strukturerad > Ser möjligheter! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Tillträde omgående. Intresserad? Maila personligt brev och CV till work@lenson.com snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Ange referens "Online Marketing Manager". Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Johan Bergenheim (CMO) på 0732-67 19 47.
Företag: LENSON AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Online Marketing Manager till e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Online Marketing Manager till e-handel

Projektledare med branschvana till Dixa tryckeri
Är du effektiv, strukturerad och driven? Har du dessutom erfarenhet av projektledning inom tryckbranschen och söker en ny arbetsplats med stora ambitioner och högt tempo? Isåfall är det dig vi söker! OM OSS Dixa är ett snabbt växande digital- och offsettryckeri med stora ambitioner. Vår affärsidé är att med hjälp av snabb och punktlig produktion, hög tryckkvalitet och personlig service göra det enkelt för våra kunder att kommunicera i tryck. Våra kunder är både stora och små företag från en mängd olika branscher. För att trivas hos oss är du driven och lösningsorienterad och i utbyte erbjuder vi dig stort eget ansvar och delaktighet i ett härligt gäng med mycket humor. OM TJÄNSTEN Vi fortsätter att växa så det knakar och behöver därför nu förstärkning till vår projektgrupp. Som projektledare hos Dixa kommer du ingå i en grupp om sju personer som arbetar med att hantera alla våra kunders trycksaksproduktioner. Ditt jobb är att ta emot och hantera förfrågningar kring trycksaker såväl direkt från kunder som via säljavdelningen och besluta kring bästa produktionsupplägg samt driva projektet till slut. Du kommer därmed vara spindeln i nätet med säljavdelningen och kunderna på ena sidan och vår interna produktionsavdelning samt externa leverantörer på andra sidan. Projekten är av varierande karaktär, men det rör sig övervägande om många, små och snabba jobb. Tjänsten är vid vårt kontor i Solna. OM DIG Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning från tryckbranschen och därmed god teknisk förståelse för branschen och produkterna. För att trivas i den här rollen är du handlingskraftig och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är kvalitetsinriktad och strukturerad i din arbetsprocess och har lätt för att sätta dig in i olika typer av projekt och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du tycker om att hantera många projekt samtidigt och hitta anpassade lösningar utifrån varje enskilt projekt. Slutligen behöver du även vara bekväm med att arbeta på engelska eftersom vi samarbetar med flera internationella leverantörer. OM ANSÖKAN Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan och CV till jobb@dixa.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kommer tillsättas i augusti/september. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Företag: DIXA AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med branschvana till Dixa tryckeri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med branschvana till Dixa tryckeri

Barnskötare med inriktning dans
Torshälls förskola har 28 anställda och har 120 barn inskrivna mellan 1-5 år fördelade på 7 avdelningar varav en avdelning är en utegrupp. För oss är hållbar utveckling viktig och vi har erhållit grön flagg. Vi arbetar med olika pedagogiska inriktningar och har specialister till våra specialistrum. Vi söker nu en specialist inom dans. Du ska ha utbildning inom området (gärna danspedagog). Rollen som barnskötare hos oss innebär att du kommer att vara på en avdelning med 15 barn i åldern 1-3 år och vara ansvarig för dansen på förskolan. Vi söker dig som är utbildad danspedagog och tycker om nya utmaningar. Vi välkomnar både Dig med erfarenhet och Dig som är nyexaminerad. Du är van att ta eget ansvar och är en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med olika människor och har alltid fokus på ditt uppdrag. Du kommer att arbeta med erfarna pedagoger. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ?sök tjänst? nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 25 juli 2013. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Cederroth, Chef för Torshäll/Dalstugans förskolor, 070-518 00 86. Eller maila till lena.cederroth@varmdo.se. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annons- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. ----------------------------------------------------- Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare med inriktning dans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare med inriktning dans

Driven truckförare sökes till Nykvarn!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu truckförare till vår kund i Nykvarn. Uppdraget ger möjlighet för konsulten att utvecklas som både lagerarbetare och truckförare. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av orderplock med truck. Företaget är ett multinationellt bolag med kunder över hela världen. Lagret i Nykvarn har ansvar för leverans till norra Europa. Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats med utvecklingsmöjligheter som du själv sätter gränsen för? Sök tjänsten idag! Krav Truckkort God fysik Stresstålig Flexibel Erfarenhet av lager Meriterande Truckkort B4 (höglyftande plocktruck) Även körkort och tillgång till bil är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Social - Driven - Positiv - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Driven truckförare sökes till Nykvarn!"
Företag: LOGENT AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven truckförare sökes till Nykvarn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven truckförare sökes till Nykvarn!

Vill du sälja IT-branschens vassaste erbjudande?
Fastdev grundades 2007 och består idag av ett 60-tal utvecklare i Ryssland och Sverige. Med våra team-paket erbjuder vi seniora utvecklare som sitter på plats hos kund och leder resten av teamet på distans. Ett sådant team på sju utvecklare kostar oslagbara 213 kronor per person och timme inklusive den seniora utvecklaren på plats hos kund i Sverige! Vi erbjuder även fristående projekt och underhåll av befintliga applikationer. Bland våra kunder finns allt från startups till stora internationella bolag som ställer högsta krav på våra leveranser. Vi söker nu fler säljare både till vårt huvudkontor i Stockholm där vi idag är sju personer och runt om i Sverige för arbete på distans. Som säljare tar du hand om hela säljprocessen, från prospektering till avslut och att därefter följa upp och utveckla kundrelationen. Förutom kundarbetet tar du del av interna utbildningar, workshops och andra aktiviteter. Som bolag försöker vi hålla det enkelt och vad vi lovar samtidigt som vi hela tiden försöker blir bättre på det vi gör. Om du också vill erbjuda ett av branschens bästa erbjudanden och tycker om en miljö som utvecklas, hör av dig till oss! Vi tror dock att du: - är självgående och resultatfokuserad - har erfarenhet av försäljning av IT-tjänster/utveckling - har gedigen kunskap av IT och ett upparbetat nätverk i IT-branschen - trivs i en platt organisation där egna initiativ välkomnas För mer information kontakta Lennart Källbäck lennart.kallback@fastdev.se 070-497 92 30
Företag: FASTDEV AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du sälja IT-branschens vassaste erbjudande? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du sälja IT-branschens vassaste erbjudande?

Doktorandombud Tekniska Högskolans Studentkår
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. THS består av studerande vid Kungliga Tekniska Högskolan, KTH och antalet medlemmar är idag ca 10 000. THS syfte är att bevaka studenternas intresse gentemot KTH och att verka för att alla studenter får en meningsfull studietid, fritid och framtid. THS är organiserad kring och uppbyggd av ideellt engagerade medlemmar. Lokalt organiseras studenterna i sektioner som driver påverkansarbete mot KTHs olika skolor. Centralt leds studenterna av THS ledningsgrupp bestående av tolv förtroendevalda. I THS Centralt finns även fast personal under ledning av Kanslichefen liksom restaurang, café och två bolag. Doktoranderna har inom THS sin egen sektion oavsett forskningsområde, doktorandsektionen, vilken är THS näst största sektion med drygt 1000 medlemmar. Då doktorandutbildningen vanligtvis påbörjas vid en högre ålder jämfört med KTHs övriga utbildningar gör det doktorandsektionen till en mer heterogen sektion jämfört med THS övriga sektioner. Åldersspridningen är större, arbetsvillkoren mer skilda och intressen hos enskilda individer mer unika än hos grundutbildningsstudenter. Genom löpande samarbete mellan THS centralt och doktorandsektionen så jobbar man tillsammans för en förbättrad doktorandutbildning på KTH. THS söker en person att arbeta som ombud för doktoranderna. Tjänsten är halvtid, 50% med tillsättning snarast. Tjänsten omfattas av gällande kollektivavtal med månadslön. Huvudsakliga arbetsuppgifter för doktorandombudet är: Att företräda enskilda doktorander gentemot sin institution eller KTH. Ge konsultativt stöd till doktorander via telefon, e-post eller individsamtal. Ge informativ eller juridisk vägledning samt medla kring specifika ärenden på individnivå. Vara delaktig i situationsanpassade lösningar på individnivå. Informera doktorander om dess rättigheter och möjligheter att få stöd både via informationsdagar och andra möten. Delta vid doktorandsektionens styrelsemöten. Skapa varaktiga relationer med övriga organisationer som arbetar med doktorandfrågor tex facket. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att Du ska ha: Kunskap om arbetsrätt och arbetsmiljö samt kunna tolka lagtexter. Praktiska kunskaper inom fackligt arbete eller liknande arbete krävs samt att erfarenhet från ideella organisationer och/eller universitet är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, då Du företräder doktorander av olika nationaliteter. Som person vill vi att Du har: Förmåga och erfarenhet från att arbeta konsultativt. Förmåga att möta människor som kan befinna sig i svåra situationer. Förmåga att arbeta självständigt likväl som god samarbetsförmåga. Du är ansvarsfull, positiv, tar gärna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är också flexibel, lätt att samarbeta med och anpassar dig lätt efter nya arbetsformer och rutiner. Vidare är du lyhörd och har god kommunikationsförmåga. Som doktorandombud krävs det att du sätter mänskliga rättigheter och värden samt var människas integritet i fokus och vi lägger därför mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom doktorandombudet är anställd av studentkåren är uppdraget helt oberoende av KTHs övriga verksamhet och alla ärenden behandlas strikt konfidentiellt. Låter detta som en passande och spännande utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan senast den 31 juli 2013. Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan och cv skickas till: ansokan@ths.kth.se
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Doktorandombud Tekniska Högskolans Studentkår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Doktorandombud Tekniska Högskolans Studentkår

Fastboende Fastighetsskötare och Husfru
roi:recruits kund äger fastigheter i Stockholms Skärgård ca 40 minuter från Slussen. Området är underbart vackert beläget vid vattnet med både permanent- och fritidsboende, båthus och sjöhus. Här ryms även blomster- och fruktträdgård, vilka får odlingsentusiaster att klia i fingrarna. Fastighetsägaren söker ett par som är permanentboende året runt i ett av husen på området, där den ena personen tar ansvaret som Fastighetsskötare och den andra som Husfru. Arbetsuppgifter Fastighetsskötaren sköter förvaltningen av byggnader och tillhörande markområden. Detta görs genom att ansvara för reparationer och underhåll, tillsyn av anläggningar, maskiner samt trädgårdsarbete. Vid behov kan Fastighetsskötaren anlita extern hjälp. Husfrun ansvarar för att fastigheterna är i ordning och ser prydliga ut invändigt. Exempel på arbetsuppgifter är städning, inköp, matlagning etc. Bakgrund För båda rollerna krävs personer som är serviceminded och diskreta. Båda ska vara ekonomiskt sinnade och kunna sköta en hushållsbudget; utöver detta krävs inga andra ekonomikunskaper. Fastighetsskötaren har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som Fastighetsskötare eller hantverkare. Tekniskt kunnig, händig och trädgårdsintresserad är egenskaper som du kan identifiera dig med. Husfrun har möjligen tidigare erfarenhet av arbete inom hotell eller restaurang. Du trivs med att se till att hushåll hålls rullande med hög kvalitet. Fastighetsägaren ser detta som ett åtagande för båda parter på lång sikt och söker därför ett par som ser skärgårdslivet som en livsstil och inte som något man vill ?testa på?. Stabilitet angående er relation och vad ni vill i livet är därför A och O. Vi ser gärna sökande som är 45 plus. Villkor Båda tjänster innebär fast grundlön samt timersättning som faktureras till fastighetsägaren. Tjänsten som Fastighetsskötare innebär heltid större delen av året. Husfrutjänsten innebär heltid under sommarhalvåret; under vinterhalvåret finns möjlighet att arbeta deltid på andra sätt. Båda tjänster kräver fastboende på plats under hela året. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta roi:recruit på niclas.wate@roirecruit.se Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "Ansök vi extern webbplats" ej via e-post. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 4 augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fastboende Fastighetsskötare och Husfru jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastboende Fastighetsskötare och Husfru

Säljare med teknisk förståelse
Helvar AB är ett internationellt ljusteknikföretag, specialiserat på energieffektiva komponenter och lösningar för belysning och ljusstyrningssystem. Vårt sortiment består av LED-enheter, elektroniska och magnetiska reaktorer för lysrör och urladdningslampor med hög intensitet, tillsammans med ett omfattande utbud av ljusstyrningsprodukter och system. Vår kundbas består av armaturtillverkare, el- och belysningskonsulter, el-entreprenörer och beställare. Helvar är en oberoende partner som strävar efter att bygga långsiktiga samarbeten med sina kunder. För att förstärka vår position som en av de ledande aktörerna inom belysningsstyrning i Sverige önskar vi utöka vår försäljningsavdelning. Vi söker nu en säljare med teknisk förståelse Arbetsuppgifter Du kommer att få i uppdrag att i region Stockholm och Mälardalen utveckla och driva affärer med våra kunder samt vara behjälplig i projekt med produktval och teknisk information. Vidare kommer du att upprätta lokala affärsplaner och försäljningsbudget tillsammans med KAM och/eller Country Manager. Ditt fokusområde kommer att ligga på att sälja in våra belysningslösningar till nya kunder samt bibehålla långsiktiga och goda relationer med befintliga kunder. Du kommer även att proaktivt arbeta med utbildning och kurser internt och externt för kunder samt delta i större mässor. Kvalifikationer Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och bakgrund inom teknik/belysning. För att lyckas i rollen är du en driven säljare med god kommunikativ och analytisk förmåga. Du har dessutom mycket god social kompetens och samarbetsförmåga. Branscherfarenhet inom belysning/teknik från leverantörs-, grossist- eller tillverkningsledet är meriterande, likaså kunskap om styrsystem inom belysning. Har du erfarenhet av serviceavtal är detta även meriterande. Då arbetet innebär kontakter internationellt krävs att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är även ett krav. Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett dynamiskt internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter, marknadsmässig lön och tjänstebil. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och tillträde är snarast enligt överenskommelse. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Helvar AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med teknisk förståelse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med teknisk förståelse


Sök lediga jobb Ajilon Consultants s��ker Sharepoint_.Net utvecklare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se