Aksab Kemi Sverige AB jobb - lediga jobb

Aksab Kemi Sverige AB jobb Aksab Kemi Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Aksab Kemi Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Aksab Kemi Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Innesäljare vid kemiföretag- Botkyrka

 2. Servicetekniker- Botkyrka

 3. Lagerarbete- Botkyrka

 4. Servicetekniker/Storköksreparatör- Botkyrka

 5. Säljare/Kundansvarig- Botkyrka

 6. Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm- Botkyrka

 7. Servicetekniker/Storköksreparatör Göteborg- Göteborg

 8. Säljare/Kundansvarig- Stockholm

 9. Säljare- Botkyrka

 10. Säljare/Kundansvarig- Stockholm

 11. Säljare/Kundansvarig- Norrköping

 12. Innesäljare- Norrköping

 13. Servicetekniker/Kundansvarig- Borlänge

 14. Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm- Botkyrka

 15. Säljare/Kundansvarig- Botkyrka

 16. Kemist- Botkyrka

 17. Säljare/Kundansvarig- Botkyrka

 18. Säljare/Kundansvarig- Örebro

 19. Säljare- Botkyrka

 20. Säljare/Kundansvarig- Botkyrka

 21. Säljare i Göteborg- Göteborg

 22. Säljare/Kundansvarig- Göteborg

 23. Säljare/Kundansvarig- Stockholm

 24. Säljare/Kundansvarig- Lekeberg

 25. Säljare/Kundansvarig- Göteborg

 26. Säljare/Kundansvarig- Göteborg

 27. Kemist / Applikationskemist- Botkyrka

 28. Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm- Botkyrka

 29. Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm- Örebro

 30. Kontorist med god datorvana- Botkyrka

 31. Säljare/Kundansvarig- Botkyrka

 32. Kontorist med god datorvana- Botkyrka

 33. Kontorist till Tumba- Botkyrka

 34. Kontorist med god datorvana- Botkyrka

 35. Kontorist med god datorvana- Botkyrka

 36. Bokföringskontorist med god datorvana- Botkyrka


Mer beskrivning

Innesäljare vid kemiföretag
Innesäljare - ha goda datakunskaper. Ta kontakt med nya kunder - även följa upp befintliga relationer. Sända erbjudande - följa upp dessa - ha kontakt med utesäljare. Bra med erfarenhet - men främst att vara "rätt" person. Ett socialt och förmedlande arbete - med servicekänsla
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare vid kemiföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare vid kemiföretag

Servicetekniker
Verksamhetsbeskrivning Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver serviceverksamhet med installationer och reparation av storköksutrustning. Vi har garantiservice på Wexiödisk produkter men arbetar även med andra märken. Vi söker nu en servicetekniker till vårt huvudkontor i Tumba. Du kommer att arbeta med installationer, underhåll och reparationer ute hos våra kunder i hela Storstockholm. Detta är drömjobbet för dig som vill jobba på ett spännande och teknikintensivt växande företag. För att bli framgångsrik i rollen älskar du att både jobba praktiskt och teoretisk och därmed förstå helheten. Utbildning/erfarenhet Vi tror du har en eftergymnasial utbildning och arbetserfarenhet som servicetekniker helst av storköksmaskiner. Du har en teoretiskt grund att stå på och är mycket praktiskt lagd. Arbetsuppgifterna, bl.a. inläsning manualer, föreskrifter och kontakter med kund, kräver att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort krävs. Arbetsort Stockholm. Personliga egenskaper Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. I din roll förlitar sig kunderna på ditt stöd vilket ställer krav på dig att snabbt kunna hjälpa till och jobba prestigelöst i en arbetsmiljö. Detta är jobbet för dig som älskar teknik, människor och att få lösa problem!
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Botkyrka, Servicetekniker Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Lagerarbete
Aksab Kemi tillverkar och distribuerar kemtekniska produkter såsom disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vi har funnits sedan 1998 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker nu en lagerarbetare till vårt lager i Tumba, söder om Stockholm. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Arbetet innebär bl.a mottagning av leveranser, organisering av lagret och packning av bilar. Truckkort är ett krav.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbete jobb, Lagerarbete Botkyrka, Lagerarbete Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbete

Servicetekniker/Storköksreparatör
Aksab Kemi AB är en av Sveriges ledande leverantörer av diskprodukter, rengöringsprodukter och service till restauranger, caféer och storkök med kontor i Stockholm, Göteborg, Växjö och Örebro. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör jobb, Servicetekniker/Storköksreparatör Botkyrka, Servicetekniker/Storköksreparatör Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör

Säljare/Kundansvarig
Verksamhetsbeskrivning Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg, Örebro och Växjö. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som vill marknadsföra vårt bolag och sälja in våra produkter till både nya och befintliga kunder. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Det är även till din fördel men inget krav om du har utbildning inom livsmedel som exempelvis kostekonom eller livsmedelsinspektör. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholmsområdet. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Botkyrka, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm
Aksab Kemi är en av Sveriges ledande leverantörer av diskprodukter, rengöringsprodukter och service till restauranger, caféer och storkök med kontor i Stockholm, Göteborg, Växjö och Örebro. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm

Servicetekniker/Storköksreparatör Göteborg
Aksab Kemi är en av Sveriges ledande leverantörer av diskprodukter, rengöringsprodukter och service till restauranger, caféer och storkök med kontor i Stockholm, Göteborg, Växjö och Örebro. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder i Göteborgsområdet. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör Göteborg

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholms området. Vi söker dig som vill marknadsföra vårt bolag och sälja in våra produkter till både nya och befintliga kunder. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Det är även till din fördel men inget krav om du har utbildning inom livsmedel som exempelvis kostekonom eller livsmedelsinspektör. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholms området. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Stockholm, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi tillverkar och distribuerar kemtekniska produkter såsom disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare till Stockholmsområdet med vana och erfarenhet av försäljning till restauranger och storkök. I arbetsuppgifterna ingår att marknadsföra vårt bolag och sälja in våra produkter till både nya och befintliga kunder. Arbetet innebär bl.a. uppsökning och bearbetning av nya kunder samt bearbetning av befintliga kunder. Arbetet utförs till största delen ute på fältet. Du kommer ha nära kontakt med våra fältsäljare och vara ansvarig för kampanjer och marknadsföring. Du kommer även få intern utbildning gällande våra produkter. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och ut manande jobb, där du arbetar under stor frihet.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Botkyrka, Säljare Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholms området. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholms området. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Stockholm, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Norrköping, Linköping med omnejd. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Norrköping, Linköping med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Norrköping, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Innesäljare
Verksamhetsbeskrivning Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Arbetsuppgifter Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Norrköping/Linköping med omnejd. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/Erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Norrköping, Linköping med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss."
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare jobb, Innesäljare Norrköping, Innesäljare Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare

Servicetekniker/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i främst Dalarna med stationering i Borlänge. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor i Tumba, Stockholm. Vi erbjuder intern utbildning. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som servicetekniker eller ett stort tekniskt intresse, gärna med tidigare kundansvar från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Dalarna. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Kundansvarig jobb, Servicetekniker/Kundansvarig Borlänge, Servicetekniker/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Kundansvarig

Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor samt lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker. Vi erbjuder intern utbildning. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som servicetekniker eller ett stort tekniskt intresse. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Norrköping, Örebro och Göteborg. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet: Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är centrala Stockholm. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Botkyrka, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Kemist
Om företaget: Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Företaget är ISO-certifierade med 9001 och 14001. Uppdragsbeskrivning: Aksab Kemi söker en kemist. Lämpliga kandidater har universitets- eller högskoleutbildning inom kemi, kemiteknik eller motsvarande. Certifiering inom eller erfarenhet av att arbeta enligt ISO9001 och 14001 är ett plus och erfarenhet från utveckling och/eller produktion av rengöringsmedel är starkt meriterande. Du som söker bör vara noggrann, organiserad och analytisk. Det är viktigt att du har förmåga både att arbeta självständigt och i grupp. Grundkrav * Högskole- eller universitetsexamen inom kemi, kemiteknik eller motsvarande * Laborativ vana * Goda kunskaper i svenska och engelska * God datorvana Önskvärda erfarenheter * Erfarenhet från ISO9001 och ISO14001 * Arbetat med ansökningar till Svanen och Bra Miljöval Önskvärda egenskaper * Förmåga att arbeta självständigt * Kunna arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter * Stor samarbetsförmåga * Hög kommunikativ kompetens Sista ansökningsdag: 2015-11-15 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist jobb, Kemist Botkyrka, Kemist Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholm med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Botkyrka, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholm med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Örebro, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker en säljare vars huvuduppgift kommer vara att bearbeta våra befintliga kunder på fältet. Detta innebär bland annat att ta in beställningar, presentera nya lämpliga produkter och vara företagets ansiktet utåt. Tjänsten innebär också att stödja och komplettera distriktssäljarna i deras dagliga arbete och därmed bygga upp en ännu starkare relation med våra kunder. På sikt är också tanken att kunna arbeta med nykundsbearbetning. Som person behöver du vara självgående, tålmodig, envis och social. Att ha lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med människor tar vi för givet. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och en fördel är att du har god datorvana. Erfarenhet av tidigare företagsförsäljning är meriterande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut och därför ber vi dig inkomma med ansökan så snart som möjligt. För ansökan eller frågor om tjänsten ber vi dig maila till afram@aksabkemi.se
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Botkyrka, Säljare Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholm med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Botkyrka, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare i Göteborg
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker en säljare vars huvuduppgift kommer vara att bearbeta våra befintliga kunder på fältet i Göteborg med omnejd. Detta innebär bland annat att ta in beställningar, presentera nya lämpliga produkter och vara företagets ansiktet utåt. Tjänsten innebär också att stödja och komplettera distriktssäljarna i deras dagliga arbete och därmed bygga upp en ännu starkare relation med våra kunder. På sikt är också tanken att kunna arbeta med nykundsbearbetning. Som person behöver du vara självgående, tålmodig, envis och social. Att ha lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med människor tar vi för givet. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och en fördel är att du har god datorvana. Erfarenhet av tidigare företagsförsäljning är meriterande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut och därför ber vi dig inkomma med ansökan så snart som möjligt. För ansökan eller frågor om tjänsten ber vi dig maila till afram@aksabkemi.se
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare i Göteborg

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi etablerades 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholm med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Göteborg, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholms området. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholms området. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Stockholm, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Örebro. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Örebro med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Lekeberg
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Lekeberg, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Göteborg. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Göteborg med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Göteborg, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Göteborg. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Göteborg med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Göteborg, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Kemist / Applikationskemist
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Företaget är ISO-certifierade med 9001 och 14001. Nu söker vi en kemist. Lämpliga kandidater har universitets- eller högskoleutbildning inom kemi, kemiteknik eller motsvarande. Certifiering inom eller erfarenhet av att arbeta enligt ISO9001 och 14001 är ett plus och erfarenhet från utveckling och/eller produktion av rengöringsmedel är starkt meriterande. Du som söker bör vara noggrann, organiserad och analytisk. Det är viktigt att du har förmåga både att arbeta självständigt och i grupp. Jobbet innebär varierande sysslor och kräver förmågan att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Rollen kan även innebära en del kundbesök runt om i främst Stockholm, varpå den sociala förmågan är av stor vikt. God datorvana och mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska är viktigt för att lyckas i rollen. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist / Applikationskemist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist / Applikationskemist

Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker. Vi erbjuder intern utbildning. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som servicetekniker eller ett stort tekniskt intresse. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm

Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en servicetekniker som är intresserad av att självständigt arbeta med service och reparationer hos våra kunder. Arbetet omfattar service av disksystem och storköksmaskiner. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker. Vi erbjuder intern utbildning. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som servicetekniker eller ett stort tekniskt intresse. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Storköksreparatör Stockholm

Kontorist med god datorvana
Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri. Företaget grundades 1988 och är idag etablerat på flera orter i Sverige, med huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Vi söker nu en medarbetare till vårt huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Dina arbetsuppgifter blir främst ordermottagning, leverantörskontakter samt statistik. Du kommer också hjälpa till med framtagning av kampanjer och säljmaterial. Tjänsten innebär även en viss del försäljning mot våra befintliga kunder. Du har erfarenhet av kontorsarbete och kundkontakt, samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har även god datorvana och jobbar utan problem i Windows samt Office-paketet (Word, Excel m.fl.). Vi ser gärna även att du har kunskaper i Adobe CS. För att lyckas ytterligare är du strukturerad och noggrann samt har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi tar endast emot skriftlig ansökan. Arbetsplats: Huvudkontoret i Stockholm Tumbavägen 38 14743 Tumba Anställning: Omgående, Heltidstjänst. Körkort: Inget krav. Ansökan: Ange referensnummer: KONT-201607 Vi tar emot ansökan via epost: info@aksabkemi.se Arbetsgivare: AKSAB Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 TUMBA Tel: 08-53186000 Mer information på http://www.aksabkemi.se
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist med god datorvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist med god datorvana

Säljare/Kundansvarig
Aksab Kemi startade sin verksamhet 1988. Sedan 1992 har vi tillverkat våra egna produkter i Tumba, Stockholm. I Tumba har Aksab Kemi sitt huvudkontor där även fabriken, huvudlagret och ett laboratorium för analyser och produktutveckling finns. Aksab Kemi är en helhetspartner inom allt som rör kökshygien. I en bransch där en stor del av verksamheten kretsar kring kemtekniska produkter baserade på starka kemikalier har vi alltid arbetat miljöfokuserat. Vi söker nu en säljare med ansvar för ett distrikt med kunder i Stockholm. Du kommer ha ett helhetsansvar för distriktet, och arbetsdagen innehåller bl.a. ordermottagning, leverans, uppföljning och viss teknisk service. Vi erbjuder dig som söker ett roligt och utmanande arbete. Du kommer att ha löpande kontakt med våra säljare och tekniker, med stöd från vårt huvudkontor. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du är en handlingskraftig och driven person. Du är mycket kommunikativ, noggrann och jobbar systematiskt med alla dina åtaganden. Vi vill att du skall ha erfarenhet som säljare, servicetekniker eller från restaurangbranschen. Det är viktigt att du är framåt och vill utvecklas samt har lätt för att ta kontakt med människor. Ett krav är att du kommunicerar på svenska i tal och skrift utan problem. B-körkort erfordras. Arbetsområdet är Stockholm med omnejd. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Kundansvarig jobb, Säljare/Kundansvarig Botkyrka, Säljare/Kundansvarig Aksab Kemi Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Kundansvarig

Kontorist med god datorvana
Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri. Företaget grundades 1988 och är idag etablerat på flera orter i Sverige, med huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Vi söker nu en medarbetare till vårt huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Dina arbetsuppgifter blir främst ordermottagning, leverantörskontakter samt statistik. Du kommer också hjälpa till med framtagning av kampanjer och säljmaterial. Tjänsten innebär även en viss del försäljning mot våra befintliga kunder. Du har erfarenhet av kontorsarbete och kundkontakt, samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har även god datorvana och jobbar utan problem i Windows samt Office-paketet (Word, Excel m.fl.). Vi ser gärna även att du har kunskaper i Adobe CS. För att lyckas ytterligare är du strukturerad och noggrann samt har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du kan svenska och engelska i både tal och skrift. Vi tar endast emot skriftlig ansökan. Arbetsplats: Huvudkontoret i Stockholm Tumbavägen 38 14743 Tumba Anställning: Omgående, Heltidstjänst. Körkort: Inget krav. Ansökan: Ange referensnummer: KONT-201607 Vi tar emot ansökan via epost: info@aksabkemi.se Arbetsgivare: AKSAB Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 TUMBA Tel: 08-53186000 Mer information på http://www.aksabkemi.se
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist med god datorvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist med god datorvana

Kontorist till Tumba
Aksab Kemi AB arbetar med att leverera ett komplett paket av produkter och tjänster - allt inom hygien och rengöring. Bland våra kunder finns företag i många olika branscher, bland annat: storkök och restaurang, hotell, livsmedelsindustri, bilvård och tvättindustri. Vi söker en kontorist som har datorvana och gärna vill arbeta inom kontor. Vi söker dig som kan vara i början på din karriär eller vill jobba med olika områden inom kontorsmiljö. Du kommer ta emot beställningar från kunder och kundkontakt inkluderar i arbetsuppgifterna. Du bör gärna ha datorvana sedan tidigare Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist till Tumba jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist till Tumba

Kontorist med god datorvana
Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri. Företaget grundades 1988 och är idag etablerat på flera orter i Sverige, med huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Vi söker nu en medarbetare till vårt huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder. Kvalifikationer: Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. God datorvana och körkort krävs då även leveranser med bil förekommer. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer att få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist med god datorvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist med god datorvana

Kontorist med god datorvana
Vi söker nu en medarbetare till vårt huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Dina arbetsuppgifter Daglig kundkontakt med ordermottagning via mail och telefon. Orderhantering inom ordersystemet VISMA/SPCS och Office Svara i telefon och mail som kontaktperson för kunder Beställningar Skapa offerter Fakturering Fraktbokningar Löpande bokföring och löner är ett plus men inget krav. Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll. Då du kommer att arbeta självständigt önskar vi att du har en hög ansvarskänsla för de uppgifter du har. Du har även god datorvana och jobbar utan problem i Windows samt Office-paketet (Word, Excel m.fl.). För att lyckas ytterligare är du strukturerad och noggrann samt har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Vi tar endast emot skriftlig ansökan. Urval sker löpande. Vi undanber oss vänligt men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Arbetsplats: Aksab Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 Tumba Anställning: Omgående, Heltidstjänst. Körkort: Inget krav. Ansökan: Ange referensnummer: KONT-201804 Vi tar emot ansökan via epost: info@aksabkemi.se Arbetsgivare: AKSAB Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 TUMBA Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri. Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist med god datorvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist med god datorvana

Bokföringskontorist med god datorvana
Vi söker nu en medarbetare till vårt huvudkontor i Tumba, söder om Stockholm. Dina arbetsuppgifter Daglig kundkontakt med ordermottagning via mail och telefon. Orderhantering inom ordersystemet VISMA/SPCS och Office Svara i telefon och mail som kontaktperson för kunder Beställningar Skapa offerter Fakturering Fraktbokningar Löpande bokföring Löner Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll. Då du kommer att arbeta självständigt önskar vi att du har en hög ansvarskänsla för de uppgifter du har. Du har även god datorvana och jobbar utan problem i Windows samt Office-paketet (Word, Excel m.fl.). För att lyckas ytterligare är du strukturerad och noggrann samt har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Vi tar endast emot skriftlig ansökan. Urval sker löpande. Vi undanber oss vänligt men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Arbetsplats: Aksab Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 Tumba Anställning: Omgående, Heltidstjänst. Körkort: Inget krav. Ansökan: Ange referensnummer: KONT-201808 Vi tar emot ansökan via epost: info@aksabkemi.se Arbetsgivare: AKSAB Kemi Sverige AB Tumbavägen 38 14743 TUMBA Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri. Aksab Kemi producerar, säljer och distribuerar kemisktekniska produkter, som exempelvis disk- & tvättmedel och diverse rengöringsmedel. Vår inriktning är främst mot storkök, restauranger och livsmedelsindustri.
Företag: Aksab Kemi Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bokföringskontorist med god datorvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bokföringskontorist med god datorvana


Sök lediga jobb Aksab Kemi Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se