Aliado EngineerSearch, Xpage jobb - lediga jobb

Aliado EngineerSearch, Xpage jobb Aliado EngineerSearch, Xpage jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Aliado EngineerSearch, Xpage. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Aliado EngineerSearch, Xpage. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elektronik- och datoringenjör- Stockholm

 2. Platschef med betongerfarenhet- Skellefteå

 3. Civilingenjör reglerteknik - Solvina- Göteborg

 4. Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys- Göteborg

 5. Technical support Structural Mechanics- Göteborg

 6. Kalkylingenjör Mark - Veidekke Entreprenad- Göteborg

 7. Civilingenjör reglerteknik - Solvina- Göteborg

 8. Kalkylingenjör- Mölndal

 9. Platschef anläggning- Mölndal

 10. Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys- Göteborg

 11. Ekonom till Strabag projektutveckling- Solna

 12. Entreprenadingenjör Anläggning Stockholm- Stockholm

 13. Elektronik- och datoringenjör till Aqeri- Stockholm

 14. Ekonom till Byggbolag- Stockholm

 15. Elektronik- och datoringenjör till Aqeri- Stockholm

 16. Teamchef/Uppdragsledare Landskapsarkitektur- Stockholm

 17. VD/Konsult inom testautomatisering- Stockholm

 18. Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling- Stockholm

 19. Riskanalytiker inom omgivningspåverkan- Göteborg

 20. Uppdragsansvarig & Ansvarig Fastighetsautomation- Stockholm

 21. Lead El- och Automationsingenjör- Göteborg

 22. Ledande Konstruktör Rör- och Anläggningsteknik- Göteborg

 23. Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader- Karlstad

 24. Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader- Sotenäs

 25. VA-processingenjör med maskinkunskap- Växjö

 26. Teknisk Fältsäljare inom VA- Göteborg

 27. Projektledare Marin Automation- Göteborg


Mer beskrivning

Elektronik- och datoringenjör
Vår uppdragsgivare är ett av Sveriges ledande företag inom robust dator- och kommunikationsteknik. Företaget har funnits i över tjugo år verkar främst inom fyra områden: försvar, industri, fordon och samhällssäkerhet. Kunderna kräver specifika och skräddarsydda lösningar som är unika för deras verksamhet. Det är en flexibel verksamhet där man arbetar med kundanpassade lösningar och möjligheter att anpassa standardprodukter efter behov, denna process garanterar kostnadseffektivitet för såväl små som stora produktserier. Man fokuserar på de allra senaste finesserna och innovationerna och är väl medveten om behovet av kvalitet och varaktig prestanda. Produkterna utvecklas för att tåla extrema förhållanden som fukt, elektromagnetiska störningar, damm, stötar och vibrationer. Du kommer att arbeta i ett team bestående av utvecklare där ditt primära fokus kommer att vara utveckling av produkter till försvar med fokus på elektronik. Man är involverad i hela kedjan, från kravspecifikation till systemlösning och utprovning. I rollen ingår nära kontakt med både leverantörer och kunder. En stor del av arbetet består av att vara med och ta fram prototyper. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagt, i arbetet ingår även att dokumentera sitt arbete samt ta fram instruktionsmanualer. Du har nära samarbete med mekanikkonstruktörer och ansvarar för elektronikdelen i utvecklingen, dessutom kommer du att medverka i parallella projekt samt assistera säljare på kundbesök med teknisk expertis. Du har Högskole- eller Civilingenjörsexamen med inriktning mot elektronik och datorhårdvara eller motsvarande praktisk erfarenhet. Det är önskvärt att du har kunskap om MIL-standarder, sårbarheter och skydd för datorer, nätverk och kommunikationsutrustning. Du har erfarenhet av design av elektriska scheman, komponentval, PCB design, prototypkonstruktion, EMC krav, felsökningsmetodik för elektronik och användning av testutrustning och instrument. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av EMC/EMI. Som person uppskattar du eget ansvar och har inga problem med att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, då arbetet utförs både individuellt och i grupp. Du är kreativ, initiativrik och analytisk. Du har förmåga att arbeta i parallella processer. Det är viktigt att tänka långsiktigt och vara medveten om konsekvenserna av sina handlingar, därav är det av vikt att analysera och bryta ner problem, arbeta aktivt med att se sammanhang och göra rätt prioriteringar. Vid intresse, skicka CV till Mimmi Nyman, mimmi@aliado.se Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronik- och datoringenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronik- och datoringenjör

Platschef med betongerfarenhet
Vår uppdragsgivare är marknadsledare i Sverige inom hydrodemolering och betongreparationer. De fokuserar framförallt på reparationer av infrastruktur såsom broar, vattenkraftsanläggningar och parkeringshus. De arbetar även med vattenblästring för rengöring av industriell utrustning exempelvis på pappersbruk. Företagets största kunder finns inom den offentliga sektorn. Totalt arbetar 60 personer, 40 i Stockholm, tio i Karlstad och tio i Skellefteå. Som Platschef här kommer du att få ett variationsrikt och utmanande arbete där du ansvarar för kvalitet, ekonomi och personal. Du kommer att bli en av nyckelpersonerna med totalansvar för projekten där huvuduppgiften är att planera och leda produktionen. Du bör helst ha en byggteknisk bakgrund som gymnasie- eller högskoleingenjör eller motsvarande utbildning. Det är också viktigt att du har mångårig erfarenhet inom anläggningsbranschen, betong och grundläggning. Erfarenhet av vattenkraftsprojekt är meriterande då många av projekten i regionen är inom detta område. Har du dessutom gått utbildningen Betong klass I är det ett plus. Du kommer förmodligen trivas i bolaget om du arbetar resultatinriktat, är noggrann och självständig. Det är viktigt att du kan coacha och leda din personal samt har förmågan att motivera och stimulera dina medarbetare. Du får gärna vara prestigelös och stresstålig. Låter det intressant? Skicka gärna ditt CV till veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef med betongerfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef med betongerfarenhet

Civilingenjör reglerteknik - Solvina
Solvina är ett konsultföretag med spetskompetens inom områdena elkraft, processteknik, reglerteknik samt metoder inom Engineering management. De tillhandahåller kvalificerade tjänster till kraft- och processindustrin och har sitt huvudkontor i Göteborg, samt en filial i Västerås. Totalt är de ca 40 anställda och siktar på ytterligare expansion. Till kontoret i Göteborg söker vi nu en Civilingenjör inom reglerteknik. Rollen innebär att arbeta som specialist, expert och rådgivande konsult inom reglerteknik i kunduppdrag, med fokus på reglerstrategier och optimering. Du kommer utföra förbättringar i befintlig processreglering, se till att ny reglering blir rätt från början och att processer konstrueras för god reglerbarhet. Rollen innefattar även att med egna idéer, kunskaper och erfarenheter bidra i affärsutveckling och försäljning av uppdrag inom området. Rollen medför en del resor till kunder främst inom Sverige, men även utlandsresor kan bli aktuellt. Vi söker dig som är civilingenjör/master, licentiat eller teknisk doktor med inriktning mot reglerteknik och/eller automationsteknik och har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du besitter en god samarbetsförmåga, är lösningsinriktad, engagerad och framåt. Utöver detta har du goda kunskaper i både svenska och engelska. Solvina har en generös medarbetarpolitik och tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter! Intresserad? Skicka CV till helena@aliado.se . Frågor besvaras av Helena Karlsson, Aliado, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Civilingenjör reglerteknik - Solvina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilingenjör reglerteknik - Solvina

Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys
ANSYS brings clarity and insight to customers' most complex design challenges through fast, accurate and reliable engineering simulation. Our technology enables organizations, no matter their industry, to predict with confidence that their products will thrive in the real world. Customers trust our software to help ensure product integrity and drive business success through innovation. Founded in 1970, ANSYS employs more than 2,000 professionals, many of them expert in engineering fields such as finite element analysis, computational fluid dynamics, electronics and electromagnetics, and design optimization. Headquartered south of Pittsburgh, U.S.A., ANSYS has more than 60 strategic sales locations throughout the world with a network of channel partners in 40+ countries. Visit www.ansys.com for more information. To the team in Göteborg we are now looking for a Technical Services Engineer within the Structural Mechanics area. Technical Services are responsible for providing world class assistance to customers and channel partners in the usage of our products, as well as for leveraging our knowledge and relationships to assist in growing our software business in line with our corporate vision and performance expectations. Essential Job Functions/Accountabilities: Product Support: Support customers promptly and effectively in order to improve our customers´ productivity and satisfaction with ANSYS simulation products. Customer Training: Train customers on the usage of ANSYS simulation products to increase their proficiency, independence, and success in simulating engineering problems with ANSYS software. Sales Assistance: Demonstrate the value of the ANSYS vision and software to sales prospects through collaboration with direct and indirect Sales in order to grow sales volume in existing markets. The initial focus will be 100% product support in order to get to know ANSYS Software. The more independent you become the more you will be involved in customer training and sales assistance. Potential long term job accountabilities are: key customer development, business development, marketing assistance, project execution and product development assistance and interaction. Individuals at this level are likely to have an engineering or scientific degree with a reasonable amount of relevant experience, or they will have gained the equivalent level of knowledge and skill through on the job experience and training. They may be working towards a professional level qualification, or be newly qualified. Other qualifications: - ANSYS Inspire Values: Strive for excellence, passion & intensity, integrity and respect & trust - Aptitude for customer service. - Required to demonstrate written and oral communication skills. - Required to demonstrate problem solving skills. - Required to demonstrate strong technical skills in an engineering discipline. - Swedish and English skills, oral and written - Competent in the use of general office software applications such as mail tools, document editors, spreadsheets and databases. - Knowledge of ANSYS software product line is beneficial. Interested? Please apply via www.aliado.se . Questions are being answered by Helena Karlsson, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys

Technical support Structural Mechanics
ANSYS brings clarity and insight to customers' most complex design challenges through fast, accurate and reliable engineering simulation. Our technology enables organizations, no matter their industry, to predict with confidence that their products will thrive in the real world. Customers trust our software to help ensure product integrity and drive business success through innovation. Founded in 1970, ANSYS employs more than 2,000 professionals, many of them expert in engineering fields such as finite element analysis, computational fluid dynamics, electronics and electromagnetics, and design optimization. Headquartered south of Pittsburgh, U.S.A., ANSYS has more than 60 strategic sales locations throughout the world with a network of channel partners in 40+ countries. Visit www.ansys.com for more information. To the team in Göteborg we are now looking for a Technical Services Engineer within the Structural Mechanics area. Technical Services are responsible for providing world class assistance to customers and channel partners in the usage of our products, as well as for leveraging our knowledge and relationships to assist in growing our software business in line with our corporate vision and performance expectations. Essential Job Functions/Accountabilities: Product Support: Support customers promptly and effectively in order to improve our customers´ productivity and satisfaction with ANSYS simulation products. Customer Training: Train customers on the usage of ANSYS simulation products to increase their proficiency, independence, and success in simulating engineering problems with ANSYS software. Sales Assistance: Demonstrate the value of the ANSYS vision and software to sales prospects through collaboration with direct and indirect Sales in order to grow sales volume in existing markets. The initial focus will be 100% product support in order to get to know ANSYS Software. The more independent you become the more you will be involved in customer training and sales assistance. Potential long term job accountabilities are: key customer development, business development, marketing assistance, project execution and product development assistance and interaction. Individuals at this level are likely to have an engineering or scientific degree with a reasonable amount of relevant experience, or they will have gained the equivalent level of knowledge and skill through on the job experience and training. They may be working towards a professional level qualification, or be newly qualified. Other qualifications: - ANSYS Inspire Values: Strive for excellence, passion & intensity, integrity and respect & trust - Aptitude for customer service. - Required to demonstrate written and oral communication skills. - Required to demonstrate problem solving skills. - Required to demonstrate strong technical skills in an engineering discipline. - Swedish and English skills, oral and written - Competent in the use of general office software applications such as mail tools, document editors, spreadsheets and databases. - Knowledge of ANSYS software product line is beneficial. Interested? Please apply via www.aliado.se . Questions are being answered by Helena Karlsson, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Technical support Structural Mechanics jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Technical support Structural Mechanics

Kalkylingenjör Mark - Veidekke Entreprenad
"För att bygga något stort krävs en stabil grund" Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 18 miljarder NOK 2012 (ca 21 miljarder SEK). Veidekke i Sverige har ca 1 100 anställda och en omsättning på ca 4,1 miljarder SEK 2012. Vi betraktar samtliga skandinaviska länder som vår hemmamarknad och närvaron i hela Skandinavien gör det möjligt för oss att flytta kapacitet och kompetens över landsgränser, dit behovet och tillväxten för tillfället är som störst. Veidekke är noterat på Oslobörsen och har en bred ägarstruktur med i huvudsak institutionella ägare. Veidekke har alltid haft en stark finansiell position med fokus på lönsamhet och har sedan 1936 aldrig gått med förlust. Vi tar ett klart samhällsansvar och likställer våra ambitiösa mål för hälsa, miljö och säkerhet med de ekonomiska målen. Veidekke Entreprenad Region Anläggning Syd/Väst består av ca 200 medarbetare och erbjuder en heltäckande professionell anläggningsverksamhet med ett affärsmässigt och ekonomiskt värde för kunden. Genom att Veidekke värnar om decentralisering kan vi arbeta nära våra kunder och leverantörer samt att beslutsvägarna blir korta, vilket underlättar i det dagliga arbetet. Vi arbetar aktivt i samverkan med våra kunder för att garantera gemensam målbild för projektets bästa. I region Anläggning Sydväst arbetar Veidekke med ett flertal stora och spännande projekt och vi söker nu en erfaren Kalkylingenjör med inriktning mark. Denne ska vara stödfunktion inom regionen vad avser anbudsarbete och kalkylarbete, samt ansvara för överlämnande av kalkylarbete till produktionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: - Att PM för beslut av kalkyl används - Att risk- och möjlighetslista används vid samtliga kalkyler - Hantera förfrågningar - Kalkylering med MAP - Delta i kalkylstartmöten och anbudsgenomgångar - Kalkylöverlämnande - Hjälpa AC och produktion med inköp - Vara stöd åt AC och platschefer vid uppstart av nya anläggningsprojekt - Stödja produktionen vid ekonomiska regleringar mot kund Som medarbetare på Veidekke förväntas man även ansvara för: - sin roll i verksamheten och för ledningssystemets ständiga förbättring - sin egen kompetensutveckling - att söka nödvändig information för sitt arbete - att föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef. - att internt uttrycka sin åsikt - att komma med förslag både när det gäller det egna arbetsområdet och hela företaget. Personen vi söker har en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning samt tio års yrkeserfarenhet med kalkylarbete och produktion. Erfarenhet av markkalkylering och att ha jobbat ute i projekt är ett krav. Som person är du affärsinriktad, konkurrensinställd, drivande, initiativrik, serviceinriktad. Vidare besitter du ledaregenskaper och har ett coachande förhållningssätt. Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. Och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas. I Veidekke tror vi helhjärtat på kompetensutveckling. Varje medarbetare utbildas och utvecklas till nytta och glädje både för den enskilde samt för företaget. Passar tjänsten och företags inriktning och värderingar in på dig? Sök då tjänsten via www.aliado.se .
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylingenjör Mark - Veidekke Entreprenad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylingenjör Mark - Veidekke Entreprenad

Civilingenjör reglerteknik - Solvina
Solvina är ett konsultföretag med spetskompetens inom områdena elkraft, processteknik, reglerteknik samt metoder inom Engineering management. De tillhandahåller kvalificerade tjänster till kraft- och processindustrin och har sitt huvudkontor i Göteborg, samt en filial i Västerås. Totalt är de ca 40 anställda och siktar på ytterligare expansion. Till kontoret i Göteborg söker vi nu en Civilingenjör inom reglerteknik. Rollen innebär att arbeta som specialist, expert och rådgivande konsult inom reglerteknik i kunduppdrag, med fokus på reglerstrategier och optimering. Du kommer utföra förbättringar i befintlig processreglering, se till att ny reglering blir rätt från början och att processer konstrueras för god reglerbarhet. Rollen innefattar även att med egna idéer, kunskaper och erfarenheter bidra i affärsutveckling och försäljning av uppdrag inom området. Rollen medför en del resor till kunder främst inom Sverige, men även utlandsresor kan bli aktuellt. Vi söker dig som är civilingenjör/master, licentiat eller teknisk doktor med inriktning mot reglerteknik och/eller automationsteknik och har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du besitter en god samarbetsförmåga, är lösningsinriktad, engagerad och framåt. Utöver detta har du goda kunskaper i både svenska och engelska. Solvina har en generös medarbetarpolitik och tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter! Intresserad? Skicka CV till helena@aliado.se . Frågor besvaras av Helena Karlsson, Aliado, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Civilingenjör reglerteknik - Solvina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilingenjör reglerteknik - Solvina

Kalkylingenjör
Vår uppdragsgivare arbetar med marin anläggning och dykeri. Det är Skandinaviens ledande företag inom arbetsfältet. Nu söker vi dig som är en erfaren Kalkylingenjör som vill ha nya utmaningar i ett expansivt och spännande företag. Vår uppdragsgivare har uppdragen och förfrågningarna, både i Sverige och utomlands. Nu är det bara du som saknas! Kalkylingenjören har en viktig roll i organisationen. Med en god byggnadsteknisk bakgrund är du den som förstår samspelet mellan utformningen av en anläggning och den bakomliggande tekniken. Du arbetar som en viktig länk på den tekniska avdelningen i nära samarbete med Arbetschefer, Projektledare och Platschefer. Du har den erfarenhet som krävs för att kunna tolka anbudsförfrågningar och ta fram noggrant underbyggda kalkyler. För att trivas i rollen krävs det att du har relevant byggnadsteknisk utbildning. Civilingenjör är ett önskemål, men inget krav. God kunskap om AB, AMA och MER samt erfarenhet från kalkylering i MAP är meriterande. Körkort minst B är ett krav. För att passa för tjänsten behöver du ha flerårig erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Arbetserfarenhet från mark- eller betonganläggning är meriterande. Marin anläggningserfarenhet ett plus. Bolagets Kalkylingenjörer måste ha en god teknisk idéförmåga och gilla utmaningar. Du kommer att trivas på jobbet om du är strukturerad och förstår vikten av att hålla dead-lines. Det du får som anställd här är ett gäng härlig kollegor som trivs på sitt arbete. Det är ett relativt ungt gäng som drivs av utmaningen i tekniskt krävande och spännande projekt samt litar på varandras tekniska kompetens. "Can't resist the challenge" är lite av deras slogan. Du får också möjligheten att vara med i en expansiv fas där internationella satsningar ingår, dock förväntas inte du vara den personen som ska sköta den satsningen. Bolaget har ett gott rykte på marknaden och en god ekonomi med norska ägare. Låter det intressant? Sök tjänsten genom att skicka ditt CV till veronica@aliado.se. Urval sker löpande, skicka gärna in CV så fort som möjligt.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylingenjör jobb, Kalkylingenjör Mölndal, Kalkylingenjör Aliado EngineerSearch, Xpage
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylingenjör

Platschef anläggning
Vår uppdragsgivare arbetar med marin anläggning och dykeri. De är Skandinaviens ledande företag inom arbetsfältet. Jobben är utmanande och kräver verklig expertis inte minst som Platschef. Nu söker vi dig som är en erfaren Platschef och som vill ha nya utmaningar i ett expansivt och spännande företag. Bolaget har uppdragen och förfrågningarna, både i Sverige och utomlands. Nu är det bara du som saknas! Som Platschef här kommer du att vara "VD" på projektet. Du kommer att leda personalen i arbetet, både egen personal och underentreprenörer samt se till att projektet genomförs inom budgetramar och i rätt tid. Byggnadsteknisk utbildning är ett krav. Civilingenjör är ett önskemål. God kunskap om AB, AMA och MER. Körkort minst B är ett absolut krav. För att trivas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet från byggbranschen. Ett krav är att du har arbetat som Platschef i ett antal år. Arbetslivserfarenhet från mark- eller betonganläggning är meriterande. Erfarenhet från marin anläggning är ytterligare ett starkt kort. För att trivas som Platschefer här måste du vara kreativ och gilla utmaningar. Andra egenskaper som underlättar för dig i arbetet är att vara strukturerad och att förstå vikten av att hålla dead-lines. Resor i jobbet är en självklarhet. Det du får som anställd här är ett gäng härliga kollegor som trivs på sitt arbete. Det är ett relativt ungt gäng som drivs av utmaningen i tekniskt krävande och spännande projekt samt litar på varandras tekniska kompetens. "Can't resist the challenge" är lite av deras slogan. Du får också möjligheten att vara med i en expansiv fas där internationella satsningar ingår, dock förväntas inte du vara den personen som ska sköta den satsningen. Bolaget har ett gott rykte på marknaden och en god ekonomi med norska ägare. Låter det intressant? Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV till veronica@aliado.se
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef anläggning

Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys
ANSYS brings clarity and insight to customers' most complex design challenges through fast, accurate and reliable engineering simulation. Our technology enables organizations, no matter their industry, to predict with confidence that their products will thrive in the real world. Customers trust our software to help ensure product integrity and drive business success through innovation. Founded in 1970, ANSYS employs more than 2,000 professionals, many of them expert in engineering fields such as finite element analysis, computational fluid dynamics, electronics and electromagnetics, and design optimization. Headquartered south of Pittsburgh, U.S.A., ANSYS has more than 60 strategic sales locations throughout the world with a network of channel partners in 40+ countries. Visit www.ansys.com for more information. To the team in Göteborg we are now looking for a Technical Services Engineer within the Structural Mechanics area. Technical Services are responsible for providing world class assistance to customers and channel partners in the usage of our products, as well as for leveraging our knowledge and relationships to assist in growing our software business in line with our corporate vision and performance expectations. Essential Job Functions/Accountabilities: Product Support: Support customers promptly and effectively in order to improve our customers´ productivity and satisfaction with ANSYS simulation products. Customer Training: Train customers on the usage of ANSYS simulation products to increase their proficiency, independence, and success in simulating engineering problems with ANSYS software. Sales Assistance: Demonstrate the value of the ANSYS vision and software to sales prospects through collaboration with direct and indirect Sales in order to grow sales volume in existing markets. The initial focus will be 100% product support in order to get to know ANSYS Software. The more independent you become the more you will be involved in customer training and sales assistance. Potential long term job accountabilities are: key customer development, business development, marketing assistance, project execution and product development assistance and interaction. Individuals at this level are likely to have an engineering or scientific degree with a reasonable amount of relevant experience, or they will have gained the equivalent level of knowledge and skill through on the job experience and training. They may be working towards a professional level qualification, or be newly qualified. Other qualifications: - ANSYS Inspire Values: Strive for excellence, passion & intensity, integrity and respect & trust - Aptitude for customer service. - Required to demonstrate written and oral communication skills. - Required to demonstrate problem solving skills. - Required to demonstrate strong technical skills in an engineering discipline. - Swedish and English skills, oral and written - Competent in the use of general office software applications such as mail tools, document editors, spreadsheets and databases. - Knowledge of ANSYS software product line is beneficial. Interested? Please apply via www.aliado.se . Questions are being answered by Helena Karlsson, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support Engineer - Structural Mechanics - Ansys

Ekonom till Strabag projektutveckling
Utifrån våra största marknader, Österrike och Tyskland, har STRABAG kontinuerligt växt för att nu vara en av de största koncernerna inom bygg- och anläggningssektorn i Europa. STRABAG finns representerat i alla länder i östra och sydöstra Europa, men även på utvalda segment i västra Europa. Nyckelfaktorer för koncernens framgång är den geografiska spridningen tillsammans med en bred produktportfölj. I dagsläget arbetar ungefär 800 personer för att förvekliga verksamhetens mål och vision att bli en av huvudaktörerna i Sverige. STRABAG Projektutveckling investerar i kommersiella- och bostadsprojekt i Sverige och driver storskaliga byggprojekt för våra kunders räkning. Vi är ett kompetensbolag som drivs av att arbeta smartare och mer innovativt för att hitta de bästa och mest resurssparande bygglösningarna. För oss handlar en framgångsrik projektutveckling om att ta ansvar för hela affären; från analys och utveckling till genomförande. STRABAG projektutveckling söker nu en erfaren ekonom. I arbetet ingår: - Ekonomisk och finansiell uppföljning av utvecklingsprojekt samt projektföretag (inklusive förberedelse av dokument för externa revisorer, kontroll av balansräkning) - Intern och extern rapportering - Stöd till/Förberedelse av budget och prognos Övervaka hur projektkontrollen och administrationen sköts, inklusive planering, schemaläggning, fakturering och redovisning - Analyser av utfört arbete och bedömning av konsekvenser där behov finns - Ansvar för riskhantering - Stöd till/Förberedelse av analys av kostnadseffektivitet för komplexa utvecklingsprojekt samt affärsplaner för utvecklingsprojekt. - Förbereda och koordinera kontrakt i samråd med projektutvecklare Du har Universitetsexamen eller motsvarande, har sammantaget arbetat med både extern och intern redovisning i minst tre och har en total arbetslivserfarenhet på minst fem år. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från utvecklingsföretag. Det är viktigt att kunna arbeta med snäva deadlines, att kunna möta kundens förväntningar och att du är resultatorienterad. Det är av vikt att du är väl insatt i kontraktsfrågor, har god erfarenhet av förhandlingar samt goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt. Du har en god kommunikativ förmåga och ett målinriktat arbetssätt. Du har förmågan att entusiasmera och leda människor till att bidra till ett bra resultat. Vid intresse, skicka CV till Mimmi Nyman, mimmi@aliado.se. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Solna
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till Strabag projektutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till Strabag projektutveckling

Entreprenadingenjör Anläggning Stockholm
Vår uppdragsgivare är marknadsledare i Sverige inom hydrodemolering och betongreparationer. Man fokuserar framförallt på reparationer av infrastruktur såsom broar, vattenkraftsanläggningar och parkeringshus. Man arbetar även med vattenblästring för rengöring av industriell utrustning exempelvis på pappersbruk. Företagets största kunder finns inom den offentliga sektorn. Totalt arbetar ca 70 personer i bolaget, ca 50 i Stockholm, ca tio i Karlstad och ca tio i Norrland. Som Entreprenadingenjör arbetar du huvudsakligen med upprättande av planeringsunderlag, anbuds- och produktionskalkyler, inköp samt plan- och ekonomiavstämningar. Du samarbetar i team med Produktionschef, Arbetsledare samt övrig personal. Arbetet innebär även kontakt med kunder och leverantörer. Vi söker Dig som har byggteknisk examen. Du har byggrelaterad produktionserfarenhet från anläggningsprojekt, relevant erfarenhet från en liknande roll eller känner att det är dags att kliva in i rollen som Entreprenadingenjör. Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är Ingenjör och det är meriterande med betongkurs klass 1. Erfarenhet av vattenbilning är också ett plus, men inget krav. Du har goda svenskakunskaper i både tal och skrift, samt grundläggande kunskaper i engelska då det kan förekomma i arbetet. Du hanterar Office-paketet och vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa föreskrifter. Du bör ha körkort. Vid intresse, skicka CV till Veronica Forsman, veronica@aliado.se, frågor och funderingar besvaras på samma mejladress. Urval sker löpande så skicka gärna ansökan så fort som möjligt.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör Anläggning Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör Anläggning Stockholm

Elektronik- och datoringenjör till Aqeri
Vår uppdragsgivare är ett av Sveriges ledande företag inom robust dator- och kommunikationsteknik. Företaget har funnits i över tjugo år verkar främst inom fyra områden: försvar, industri, fordon och samhällssäkerhet. Kunderna kräver specifika och skräddarsydda lösningar som är unika för deras verksamhet. Det är en flexibel verksamhet där man arbetar med kundanpassade lösningar och möjligheter att anpassa standardprodukter efter behov, denna process garanterar kostnadseffektivitet för såväl små som stora produktserier. Man fokuserar på de allra senaste finesserna och innovationerna och är väl medveten om behovet av kvalitet och varaktig prestanda. Produkterna utvecklas för att tåla extrema förhållanden som fukt, elektromagnetiska störningar, damm, stötar och vibrationer. Du kommer att arbeta i ett team bestående av utvecklare där ditt primära fokus kommer att vara utveckling av produkter till försvar med fokus på elektronik och datorhårdvara. Man är involverad i hela kedjan, från kravspecifikation till systemlösning och utprovning. I rollen ingår nära kontakt med både leverantörer och kunder. En stor del av arbetet består av att vara med och ta fram prototyper. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagt, i arbetet ingår även att dokumentera sitt arbete samt ta fram instruktionsmanualer. Du har nära samarbete med mekanikkonstruktörer och ansvarar för elektronikdelen i utvecklingen, dessutom kommer du att medverka i parallella projekt samt assistera säljare på kundbesök med teknisk expertis. Du har Högskole- eller Civilingenjörsexamen med inriktning mot elektronik och datorhårdvara eller motsvarande praktisk erfarenhet. Det är önskvärt att du har kunskap om sårbarheter och skydd för datorer, nätverk och kommunikationsutrustning. Du har erfarenhet av design av elektriska scheman, komponentval, PCB design, prototypkonstruktion, EMC krav, felsökningsmetodik för elektronik och användning av testutrustning och instrument. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av EMC/EMI samt MIL-standarder. Som person uppskattar du eget ansvar och har inga problem med att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, då arbetet utförs både individuellt och i grupp. Du är kreativ, initiativrik och analytisk. Du har förmåga att arbeta i parallella processer. Det är viktigt att tänka långsiktigt och vara medveten om konsekvenserna av sina handlingar, därav är det av vikt att analysera och bryta ner problem, arbeta aktivt med att se sammanhang och göra rätt prioriteringar. Vid intresse, skicka CV till Veronica Forsman, veronica@aliado.se. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig. Urval kommer att ske löpande, skicka gärna därför ditt CV så fort som möjligt.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronik- och datoringenjör till Aqeri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronik- och datoringenjör till Aqeri

Ekonom till Byggbolag
Vår uppdragsgivare är ett starkt bolag med kontinuerlig tillväxt som tillhör en av de största koncernerna inom bygg- och anläggningssektorn i Europa. Bolaget finns representerat i alla länder i östra och sydöstra Europa, men även på utvalda segment i västra Europa. Nyckelfaktorer för koncernens framgång är den geografiska spridningen tillsammans med en bred produktportfölj. I dagsläget arbetar ungefär 800 personer för att förverkliga verksamhetens mål och vision att bli en av huvudaktörerna i Sverige. Bolaget investerar i kommersiella- och bostadsprojekt i Sverige och driver storskaliga byggprojekt för kunders räkning. De är ett kompetensbolag som drivs av att arbeta smartare och mer innovativt för att hitta de bästa och mest resurssparande bygglösningarna. För dem handlar framgångsrik projektutveckling om att ta ansvar för hela affären; från analys och utveckling till genomförande. Arbetsuppgifter: * Ekonomisk och finansiell uppföljning av utvecklingsprojekt samt projektföretag (inklusive förberedelse av dokument för externa revisorer, kontroll av balansräkning) * Intern och extern rapportering * Stöd till/Förberedelse av budget och prognos * Övervaka hur projektkontrollen och administrationen sköts, inklusive planering, schemaläggning, fakturering och redovisning * Analyser av utfört arbete och bedömning av konsekvenser där behov finns * Ansvar för riskhantering * Stöd till/Förberedelse av analys av kostnadseffektivitet för komplexa utvecklingsprojekt samt affärsplaner för utvecklingsprojekt * Förbereda och koordinera kontrakt i samråd med projektutvecklare Du har Universitetsexamen eller motsvarande, har arbetat med både extern och intern redovisning i minst tre år och har en total arbetslivserfarenhet på minst fem år. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från utvecklingsföretag. Det är viktigt att kunna arbeta med snäva deadlines, att kunna möta kundens förväntningar och att du är resultatorienterad. Det är av vikt att du är väl insatt i kontraktsfrågor, har god erfarenhet av förhandlingar samt goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt. Du har en god kommunikativ förmåga och ett målinriktat arbetssätt. Du har förmågan att entusiasmera och leda människor till att bidra till ett bra resultat. Vid intresse, skicka CV till Veronica Forsman, veronica@aliado.se. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till Byggbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till Byggbolag

Elektronik- och datoringenjör till Aqeri
Vår uppdragsgivare är ett av Sveriges ledande företag inom robust dator- och kommunikationsteknik. Företaget har funnits i över tjugo år verkar främst inom fyra områden: försvar, industri, fordon och samhällssäkerhet. Kunderna kräver specifika och skräddarsydda lösningar som är unika för deras verksamhet. Det är en flexibel verksamhet där man arbetar med kundanpassade lösningar och möjligheter att anpassa standardprodukter efter behov, denna process garanterar kostnadseffektivitet för såväl små som stora produktserier. Man fokuserar på de allra senaste finesserna och innovationerna och är väl medveten om behovet av kvalitet och varaktig prestanda. Produkterna utvecklas för att tåla extrema förhållanden som fukt, elektromagnetiska störningar, damm, stötar och vibrationer. Du kommer att arbeta i ett team bestående av utvecklare där ditt primära fokus kommer att vara utveckling av produkter till försvar med fokus på elektronik och datorhårdvara. Man är involverad i hela kedjan, från kravspecifikation till systemlösning och utprovning. I rollen ingår nära kontakt med både leverantörer och kunder. En stor del av arbetet består av att vara med och ta fram prototyper. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd, i arbetet ingår även att dokumentera sitt arbete samt ta fram instruktionsmanualer. Du har nära samarbete med mekanikkonstruktörer och ansvarar för elektronikdelen i utvecklingen, dessutom kommer du att medverka i parallella projekt samt assistera säljare på kundbesök med teknisk expertis. Du har Högskole- eller Civilingenjörsexamen med inriktning mot elektronik och datorhårdvara eller motsvarande praktisk erfarenhet. Det är önskvärt att du har kunskap om sårbarheter och skydd för datorer, nätverk och kommunikationsutrustning. Du har erfarenhet av design av elektriska scheman, komponentval, PCB design, prototypkonstruktion, EMC krav, felsökningsmetodik för elektronik och användning av testutrustning och instrument. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av EMC/EMI samt MIL-standarder. Som person uppskattar du eget ansvar och har inga problem med att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, då arbetet utförs både individuellt och i grupp. Du är kreativ, initiativrik och analytisk. Du har förmåga att arbeta i parallella processer. Det är viktigt att tänka långsiktigt och vara medveten om konsekvenserna av sina handlingar, därav är det av vikt att analysera och bryta ner problem, arbeta aktivt med att se sammanhang och göra rätt prioriteringar. Vid intresse, skicka CV till veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronik- och datoringenjör till Aqeri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronik- och datoringenjör till Aqeri

Teamchef/Uppdragsledare Landskapsarkitektur
FÖRETAGET Företaget ingår i en koncern som tillhör en av Nordens ledande flerfackliga rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Man har genom lång erfarenhet byggt upp en solid plattform som en tongivande aktör både nationellt och internationellt. Företaget bidrar till ett hållbart samhälle genom nyskapande och målinriktade rådgivningstjänster ? från idéutveckling till projektering och driftstöd. Man jobbar med helhetslösningar som tar hänsyn till samhällets sårbarhet med betydande och omfattande kunskaper inom miljö, säkerhet och beredskap. Företagets bredd av samverkande specialister ger fördel som säkrar att de kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek. Tillsammans i koncernen finns 2600 medarbetare med kontor och uppdrag världen över. I Sverige har man 400 anställda på 19 olika kontor, med huvudkontoret i Göteborg. Team Landskap är ett team på 15 personer med bred kompetens inom landskapsfrågor. Teamet är fördelat på Göteborg och Stockholm. På huvudkontoret i Göteborg sitter 12 personer och övriga 3 arbetar i Stockholm. Gruppen har en lång erfarenhet av planering, design och genomförande. Uppdragen man jobbar med erbjuder stor variation, allt från infrastruktur, skolor, idrottsanläggningar, vårdinrättningar och bostäder till offentliga rum som parker, torg och kajstråk. Landskapsgruppen arbetar inom projekt som sträcker sig från tidiga skeden till detaljerade projekteringar. Teamet i Stockholm är ett väl fungerande team med olika inriktningar vilket gör att de kompletterar varandra mycket väl. Det består av tre personer i åldrarna 28 till 36 år. Bolaget har mycket samlad kompetens inom arkitektur, både på landskap- plan- och hussidan. Ambitionen är att växa inom alla dessa tre områdena på Stockholmskontoret. TJÄNSTEN Vi söker dig som är utbildad inom LAR/MSA eller motsvarande och har minst 10 års erfarenhet av uppdragsledning med fördel inom tung infrastruktur. Som person är du kontaktskapande, social, engagerad, lyhörd och ansvarsfull. Du gillar att jobba med sälj och är van att arbeta i nära samarbete med kollegor och kund. Stockholmsgruppen är helt självförsörjande. Du är även redo att anta utmaningen och arbeta på en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering och projektering och tycker om att arbeta integrerat när frågeställningarna omfattar flera tekniker. För rätt person kan det i framtiden även bli aktuellt med en Teamchefstjänst. Det är en mycket spännande roll där du har stora möjligheter att vara med och utforma teamet och ta det till ännu högre höjder. Det är därför av stor vikt att du är drivande, framåt och har många kontaktytor. Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både företagets och din egen framtid då det är ett medarbetarägt företag. Med ägarengagemanget, erfarenheten och intresset för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med de övriga kompetenserna hållbara lösningar för kunderna. Låter det intressant? I så fall söker du tjänsten genom att skicka in ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman: veronica@aliado.se. Frågor och funderingar besvaras på 0706-775070.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teamchef/Uppdragsledare Landskapsarkitektur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamchef/Uppdragsledare Landskapsarkitektur

VD/Konsult inom testautomatisering
Vår kund är ett konsult- och kunskapsföretag med specialistkompetens inom teststyrning, testautomatisering och kravhantering, där just testautomatisering är fokus. De erbjuder exceptionellt kompetenta Konsulter och Mentorer samt utbildning och certifieringar för professionella yrkesmänniskor. Vi pratar om ett litet och rörligt IT-konsultbolag med stor potential för tillväxt. Totalt är de cirka 30 medarbetare, varav 25 sitter i Göteborg där bolaget startade 2006. När jag ser bolaget ser jag exceptionellt duktiga Testare som drivs av en oerhört stark entreprenörs-anda samt ett bolag som satsar på sina anställda genom att bjuda på allt från gemensam fika till utlandsresa. Resmålen har varierat från år till år, bl a har de besökt New York, Island och Barcelona. Sedan ett par år tillbaka har man etablerat ett Stockholmsbolag. Där är man idag fyra medarbetare, alla duktiga Konsulter i framkant inom test. Man har ambitionen att växa till sju personer innan året är slut och cirka 15 personer i slutet av 2015. På längre sikt är visionen att Stockholmsbolaget ska ha runt 25 anställda och att det ska etableras ett bolag i Malmö. I dagsläget söker man efter dig som har varit Konsult inom Testautomatisering i minst tre år, förmodligen har du arbetat med test på något sätt även tidigare och är sugen på att ta klivet in i en VD-roll på Inceptive Stockholm AB. Du bör ha en treårig högskoleutbildning, eller liknande, med relevant inriktning. Det är meriterande om du är ISTQB-certifierad. I VD-rollen är det viktigt att du har entreprenörsanda och ett starkt driv att skapa resultat och tillväxt. Du passar i rollen om du är entusiasmerande som person för att kunna engagera medarbetarna i utvecklingen av företaget. Har du dessutom erfarenhet inom ledarskap samt personal- och resultatansvar tror vi att du är rätt person. Egenskaper som du bör ha för att trivas i rollen är: ledarpersonlighet, prestigelöshet, förmåga att utveckla personalen samt god förmåga att skapa goda relationer med personal, samarbetspartners och kunder. Är du inte redo för att anta VD-rollen söker vi även efter duktiga Konsulter inom Testautomatisering. What?s in it for you? Du får möjlighet att axla en VD-roll. Det finns möjligheter att köpa in sig i bolaget Du kommer att få vara med och utveckla och driva bolaget framåt och uppåt. Du har mycket frihet under ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att rekrytera och sälja konsulter, driva affärsutveckling samt ha personalansvar. Det är en roll som du successivt kan växa in och du kommer hela tiden att arbeta operativt med test. Ambitionen är att du initialt arbetar cirka 50 procent med test och 50 procent agerar VD. Som VD förväntas du också att svara för den löpande driften, underlätta i vardagen för Konsulterna genom att t ex boka resor, genomföra säljaktiviteter som leder till långsiktiga kundrelationer inom testautomation och IT. Du förväntas också att stärka varumärket genom marknadsföring och etablera bolaget som en känd leverantör av kompetens och teknik för testautomation i Stockholmsregionen. Vidare kommer du att sörja medarbetarnas kompetensutveckling, utarbeta affärsplan och marknadsplan i samarbete med moderbolaget samt sälja företagets testverktyg och Konsulter. Låter det intressant? Skicka gärna ditt CV till veronica@aliado.se och precisera om det är VD-rollen eller Konsult som Testautomatiserare som lockar. Välkommen med din ansökan till rekryteringskonsult Veronica Forsman, Aliado Headhunting Group.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga VD/Konsult inom testautomatisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD/Konsult inom testautomatisering

Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling
WSP och GENIVAR har gått samman och bildar ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 15 000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare. Geografisk Information är ett av områdena, och vi erbjuder tjänster inom systemutveckling och Geografiska Informationssystem. Detta innefattar utveckling av kundanpassade applikationer och användargränssnitt, webbtjänster för analys och presentation av geografisk information, system för anläggningsförvaltning och inventering samt realtidssystem och mobila tjänster. Vi ser en ökad efterfrågan på tjänster som relaterar till systemutveckling och till vår grupp i Stockholm som idag består av nio medarbetare söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt tjänsteområde inom Geografisk Information. Fokus ligger på webb och app-utveckling, ofta med koppling till geografisk information såsom kartdata eller 3D-modeller. Vi arbetar med moderna verktyg och ramverk till exempel KnockoutJS, Bootstrap, JQuery Mobile, OpenLayers och Leaflet. På serversidan och desktop använder vi framförallt Microsoft .Net-plattform. Som systemutvecklare hos oss kommer du agera som tekniskt expert inom systemutveckling med ansvar för teknikval och arkitektur i projekten. Vidare kommer du arbeta med anbuds- och offerträkning vid behov, samt säljstöd. Du erbjuds möjlighet att delta i många spännande projekt, allt från trafikanalys och naturinventering till framtidens energilösningar och hållbar infrastruktur och stadsutveckling. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från konsultsidan. Du har erfarenhet av moderna JavaScript-ramverk och gärna erfarenhet av responsiva applikationer eller 2D/3D kartkomponenter. Vidare har du du har kunskap och erfarenhet av agil-metod för att driva projekt, SCRUM eller liknande. Kunskap i MicroSoft .Net (server och plattform) är ett plus. Du har akademisk examen, förmodligen ingenjör eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående och tar ansvar för de uppgifter du åtar dig, och är fokuserad på kundens och användarnas behov. Du är initiativrik, nyfiken och drivande. Vidare har du en vilja och förmåga att arbeta i flera olika projekt parallellt samt brinner för att bygga goda kundrelationer. Vi är ett team som ofta jobbar nära tillsammans och hjälps åt att lösa problem, så det är viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad och kreativ. Vi ser även gärna att du är en person som drivs av att ha inflytande i verksamhetens utveckling! Välkommen till en arbetsplats som erbjuder dig spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel! Tack vare WSP:s bredd, storlek och fortsatta expansion finns goda möjligheter till en skräddarsydd karriär! I denna rekrytering samarbetar WSP med Aliado Headhunting Group. Välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, veronica@aliado.se, senast den 7 april 2014. Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna snart.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Systemutvecklare Webb-/App-utveckling

Riskanalytiker inom omgivningspåverkan
Vid varje byggprojekt finns en omgivning som måste skyddas. Bolagets affärsidé är att skapa trygghet för byggare och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. De är specialister inom omgivningspåverkan och utför allt från riskanalyser till besiktningar. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och fortsätter att växa. Idag finns de på sju orter runt om i landet och är ca 40 anställda. Nu söker vi en riskanalytiker som kan och vill växa med dem! För att trivas i rollen som Riskanalytiker här tycker du om ett fritt arbete med högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att för byggprojekt skriva och utveckla riskanalyser gällande omgivningspåverkan. Genom kontakter med beställare hittar du de bästa lösningarna i varje projekt. Du kommer att arbeta såväl inne på kontoret som ute på fältet och kommer att ha en mängd kontakter både internt som externt. Du har kontinuerlig kontakt med kunder och bygger upp goda kundrelationer som säkrar framtida samarbeten. För att passa som Riskanalytiker här bör du ha teknisk utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg och vatten eller liknande. Har du kunskap om olika typer av grundläggningsmetoder och byggnadsmaterial är detta en fördel. Du har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, antingen från Konsultsidan, Entreprenadsidan eller från Projektledningsföretag. Som person är det viktigt att du är utåtriktad, ambitiös, strukturerad och målfokuserad. Du motiveras av att skapa goda resultat och bygga upp ditt nätverk och dina kundrelationer. Sannolikt har du i tidigare yrkesroller fått feedback från dina kunder på att du inger förtroende genom ditt professionella bemötande, din tydlighet och ditt övergripande helhetsperspektiv. Du är öppen och flexibel och har lätt för att anpassa dig till och hantera olika situationer. Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort. What's in it for you? Bolaget är personalägt till 20%, vilket betyder att du kan köpa in dig och bli delägare. Du kommer att få mycket frihet under ansvar. Du kommer att bredda ditt kontaktnät och utvecklas som person. Du kommer att jobba på ett företag med mycket god gemenskap. Det är en dynamisk arbetsplats där du kommer att arbeta med stora spännande prestigeprojekt varvat med mindre kortare. Låter det intressant? I så fall är du välkommen att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Riskanalytiker inom omgivningspåverkan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Riskanalytiker inom omgivningspåverkan

Uppdragsansvarig & Ansvarig Fastighetsautomation
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 300 kontor och 15 000 medarbetare i 35 länder bidrar vi till en hållbar samhällsutveckling. Vi planerar, projekterar, designar och projektleder olika uppdrag inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi. WSP Systems har ca 450 medarbetare i Sverige och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, Energi/VVS, ICT och Automation. Våra uppdrag omfattar alla typer av industri- infrastruktur- och fastighetsprojekt och de sträcker sig över hela kedjan från tidiga förstudier, utredningar och projektering till driftsättning, kontroll och besiktning. Våra tjänster efterfrågas bl a vid ny och ombyggnad av idrottsarenor, skolor, centrumanläggningar, bostäder, sjukhus, industrier och kontor. Vår verksamhet innefattar även konsulttjänster vid ny- och ombyggnad av vägar, tunnlar och spårbunden trafik. På vårt kontor i Stockholm har vi nu format en ny enhet där samlar medarbetare med specialistkompetens inom främst fastighetsautomation, IT, kommunikation och trafiksystem. Vi söker dig som vill leda arbetet med uppbyggnaden enheten ICT. Enhetens medarbetare jobbar i nära samarbete med avdelningarna inom El, Elkraft, VVS, Trafik och erbjuds ett fritt och stimulerande arbete. Du kommer i första hand ansvara för enhetens långsiktiga utveckling och tillväxt men kommer även arbeta med olika typer av uppdrag inom teknikområdet. Som Uppdragsansvarig ansvarar du självständigt för att handlägga och driva uppdrag, både tekniskt och ekonomiskt mot kund. Allt från utredningar i tidiga skeden till genomföranden, besiktning och uppföljning i förvaltningskedet. Vi söker dig som drivs av möjligheten att kunna påverka och få en avdelning att växa! Du har minst gymnasieexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot automation, IT eller installationsteknik, samt minst tio års erfarenhet från konsult- eller entreprenadverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC-, SCADA, radioplanering för mobilnät, trådlösa nätverk eller Rakel/Tetra. Vi ser gärna att du är utåtriktad som person och att du arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du har lätt att knyta och behålla kontakter och är affärsmässig, redan upparbetade kundrelationer är meriterande. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Välkommen till en arbetsplats som erbjuder dig spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel! Tjänsten innebär en nyckelroll på avdelningen med goda möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. I denna rekrytering samarbetar WSP med Aliado Headhunting Group. Välkommen med din ansökan via www.aliado.se . Frågor besvaras av Helena Karlsson, Headhunting Consultant, Aliado Headhunting Group, 0703-123 144.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Uppdragsansvarig & Ansvarig Fastighetsautomation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppdragsansvarig & Ansvarig Fastighetsautomation

Lead El- och Automationsingenjör
Bolaget är en av Nordens främsta leverantörer av högkvalitativ teknologi, projektering och projektadministrativa tjänster inom processindustrin. Kunderna finns främst inom områdena Olja & Gas, Petrokemi samt Kemi & Biomassa. De arbetar i lyckade samarbeten tillsammans med sina kunder både nationellt och internationellt. Företaget är i en expansiv fas och en av de avdelningar man väljer att satsa på är deras El- /Automations-/Instrument-avdelning dit man söker en Lead El- och Automationsingenjör som gärna får ha instrument-kompetens. Är man intresserad av att bli Gruppchef finns den möjligheten för rätt person, men det är absolut inget krav. Är du intresserad av ett spännande arbete i en internationell miljö med placering i Göteborg och har minst 5 års erfarenhet, gärna runt 10, inom El- och automation från konsult eller processindustrin kan du vara rätt person för dem. De söker en person som är minst Gymnasieingenjör, men man får gärna vara Högskole- eller Civilingenjör med relevant inriktning. Personligheten väger också tungt i denna rekrytering. För att trivas bör man vara affärsmässig, orädd, framåt, engagerad och tekniskt intresserad. Koncernspråket är engelska, flytande engelska i tal och skrift är nödvändigt samt att även tala och skriva god svenska. Officepaketet, PLC och Cad-program (gärna Elprocad) krävs att du är insatt i. Som Lead El- och Automationsingenjör här kommer du få varierande och spännande arbetsuppgifter i intressanta projekt. Bl a kommer du att utarbeta systemkonstruktioner, komponentspecifikationer och installationsunderlag för elektronik- instrument- och automationssystem i samverkan med process- och anläggningskonstruktionsverksamheterna. Du kommer också att medverka i upphandling av utrustning och installationsentreprenader samt i montageövervakning. Tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, myndigheter och andra externa intressenter. Du får gärna vara aktiv i marknadsföring och sälj av Neste Jacobs tjänster. Vidare kommer du att ansvara för uppstartförberedelser och idrifttagning av installationer och anläggningsdokumentation samt bistå med teknisk kompetens till underordnade i gruppen. What's in it for you? * Du blir erbjuden anställning på ett finansiellt starkt och lönsamt bolag som funnits i över 30 år som har ett starkt finskt moderbolag. * Det finns goda möjligheter att vara med och bygga upp ett företag och även forma din egen roll. * De ligger i framkant tekniskt, man har unik möjlighet att ta till sig gedigen teknisk kunskap. * Möjlighet att arbeta med internationella projekt tillsammans med andra. * Du kommer att börja i ett bolag med lokal internationell anda på Göteborgskontoret, det är ett bolag som tror på att en bra blandning av nationaliteter bland medarbetarna gör att man lyckas bäst i uppdragen. 12 olika nationaliteter arbetar här. * Du kommer att få arbeta med inhouseprojekt; de tar in hela projekt med alla discipliner 10 - 15 resdagar/år Om du är intresserad av tjänsten söker du den genom att skicka CV till veronica@aliado.se
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lead El- och Automationsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lead El- och Automationsingenjör

Ledande Konstruktör Rör- och Anläggningsteknik
Bolaget är en av Nordens främsta leverantörer av högkvalitativ teknologi, projektering och projektadministrativa tjänster inom processindustrin. Kunderna finns främst inom områdena Olja & Gas, Petrokemi samt Kemi & Biomassa. De arbetar i lyckade samarbeten tillsammans med sina kunder både nationellt och internationellt. Bolaget är i en expansiv fas och en av de avdelningar man väljer att satsa på är rör- och mek-konstruktions-avdelningen dit man söker Konstruktörer med cirka fem års erfarenhet. Globalt har bolaget ca 1000 medarbetare, i Göteborg ca 40 och på aktuell avdelning 10 personer. Är du intresserad av ett spännande arbete i en internationell miljö med placering i Göteborg? Har du cirka 5 års erfarenhet, från konsultbolag, processindustrin eller energi-anläggningar där du arbetat med rör- och anläggningsprojektering är du förmodligen rätt person för dem. Du är Högskole- eller Civilingenjör, eller motsvarande, med relevant inriktning. Du bör ha god kännedom inom något av de vanligast förekommande 3D-verktygen som t ex PDMS och/eller Plan3D samt kunskap om tryckkärlsdirektivet och harmoniserade standards. Har du dessutom erfarenhet av uppdragsledning och CE-märkning är detta meriterande. Du bör ha lätt för att skapa goda relationer med både kunder och internt med medarbetare. Personligheten väger tungt i denna rekrytering. Som Ledande Konstruktör inom rör- och anläggningsteknik här kommer du få varierande och spännande arbetsuppgifter i intressanta projekt. Du kommer bl a att samordna och medverka i rör- och anläggningsprojektering inom främst processindustrin, men även energianläggningar. Du kommer att arbeta med mekanisk konstruktion av rör, tryckkärl och stålkonstruktioner samt utarbeta mekaniska specifikationer för processteknisk utrustning. Du kommer även att medverka i upphandling av utrustning och installationsentreprenader samt medverka i montageövervakning och kvalitetskontroll. Vidare kommer du att delta i utcheckning och uppstart av installationer samt utföra anläggningsdokumentation. What's in it for you? Du blir erbjuden anställning på ett finansiellt starkt och lönsamt bolag som funnits i över 30 år som har ett starkt finskt moderbolag. Det finns goda möjligheter att vara med och bygga upp ett företag och även forma din egen roll. De ligger i framkant tekniskt, man har unik möjlighet att ta till sig gedigen teknisk kunskap från det finska bolaget, om man är intresserad rör- och mek-konstruktion och har tekniskt intresse. Ursprunget av det finska bolaget har varit en internavdelning på Neste Oil, de har haft mycket tid att fördjupa sig i tekniska frågor vilket har resulterat i mycket kunniga medarbetare. Möjlighet att arbeta med internationella projekt tillsammans med andra. Du kommer att börja i ett bolag med lokal internationell anda på Göteborgskontoret, det är ett bolag som tror på att en bra blandning av nationaliteter bland medarbetarna gör att man lyckas bäst i uppdragen. 13 olika nationaliteter arbetar här. Du kommer att få arbeta med inhouseprojekt; de tar in hela projekt med alla discipliner Låter det intressant? Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till veronica@aliado.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande Konstruktör Rör- och Anläggningsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande Konstruktör Rör- och Anläggningsteknik

Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader
Bolagets koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för dem och de gör den till verklighet med deras koncept. Produkterna och sättet att arbeta på förknippas med kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang. Det är ett företag som tidigt förstått fördelarna med industriellt byggande. De är nu i en expansiv fas och satsar därför på att utöka sin konstruktionsavdelning med fler Konstruktörer. I dagsläget är de 23 Konstruktörer i Sverige och totalt 400 personer globalt i bolaget. Av dessa arbetar 200 i Sverige. Tjänsten innebär i stora drag att du kommer att vara Projektledande Konstruktör, dvs du kommer att driva dina egna projekt samt arbeta med konstruktion och beräkning inom framför allt stål. Mer i detalj innebär det att du kommer att upprätta statiska beräkningar, rita i AutoCad, ta fram tillverkningsspecifikationer, utveckla bolagets byggnadskoncept i enlighet med Eurocode och andra aktuella normer samt bistå med teknisk support till försäljningsavdelningen. Du kommer också att ha många olika kontaktytor både internt på bolaget och externt t ex kunder, Säljare, Montörer m fl. Som Konstruktör här bör du vara Högskole-, Civilingenjör eller motsvarande. Det är ett plus om du har arbetslivserfarenhet inom byggnadskonstruktion sedan tidigare, men även ny-utexaminerade Byggnadsingenjörer är välkomna att söka tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggregelverk samt Eurocode. Engelska är koncernspråk, men det är också viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även Tyska eller Polska är det ett plus. Du förväntas ha kunskaper inom AutoCad, FEM samt Officepaketet. Vi söker dig som är framåt, driven, kommunikativ och engagerad. Varför söka tjänsten? Du kommer att få anställning på ett företag där du kommer att arbeta med väldigt varierande arbetsuppgifter; du kommer att driva egna projekt, arbeta med konstruktion samt ha många olika kontaktytor. Du får möjlighet att vara med i hela kedjan från ax till limpa, dvs det är ett producerande bolag där du är med från ritning till färdig produkt. Med tid och erfarenhet kommer du att växa in i att kunna driva större och mer komplexa projekt, ta utökat ansvar inom specialområden samt avancera internt. Du blir en nyckelperson i ett relativt ungt team med goda framtidsutsikter, tanken är att man ska växa med upp till fem Konstruktörer inom ett par år och öka omsättningen till 1 miljard 2017. Låter det intressant? Då är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader

Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader
Bolagets koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för dem och de gör den till verklighet med deras koncept. Produkterna och sättet att arbeta på förknippas med kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang. Det är ett företag som tidigt förstått fördelarna med industriellt byggande. De är nu i en expansiv fas och satsar därför på att utöka sin konstruktionsavdelning med fler Konstruktörer. I dagsläget är de 23 Konstruktörer i Sverige och totalt 400 personer globalt i bolaget. Av dessa arbetar 200 i Sverige. Tjänsten innebär i stora drag att du kommer att vara Projektledande Konstruktör, dvs du kommer att driva dina egna projekt samt arbeta med konstruktion och beräkning inom framför allt stål. Mer i detalj innebär det att du kommer att upprätta statiska beräkningar, rita i AutoCad, ta fram tillverkningsspecifikationer, utveckla bolagets byggnadskoncept i enlighet med Eurocode och andra aktuella normer samt bistå med teknisk support till försäljningsavdelningen. Du kommer också att ha många olika kontaktytor både internt på bolaget och externt t ex kunder, Säljare, Montörer m fl. Som Konstruktör här bör du vara Högskole-, Civilingenjör eller motsvarande. Det är ett plus om du har arbetslivserfarenhet inom byggnadskonstruktion sedan tidigare, men även ny-utexaminerade Byggnadsingenjörer är välkomna att söka tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggregelverk samt Eurocode. Engelska är koncernspråk, men det är också viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även Tyska eller Polska är det ett plus. Du förväntas ha kunskaper inom AutoCad, FEM samt Officepaketet. Vi söker dig som är framåt, driven, kommunikativ och engagerad. Varför söka tjänsten? Du kommer att få anställning på ett företag där du kommer att arbeta med väldigt varierande arbetsuppgifter; du kommer att driva egna projekt, arbeta med konstruktion samt ha många olika kontaktytor. Du får möjlighet att vara med i hela kedjan från ax till limpa, dvs det är ett producerande bolag där du är med från ritning till färdig produkt. Med tid och erfarenhet kommer du att växa in i att kunna driva större och mer komplexa projekt, ta utökat ansvar inom specialområden samt avancera internt. Du blir en nyckelperson i ett relativt ungt team med goda framtidsutsikter, tanken är att man ska växa med upp till fem Konstruktörer inom ett par år och öka omsättningen till 1 miljard 2017. Låter det intressant? Då är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Sotenäs
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledande Konstruktör inom stålbyggnader

VA-processingenjör med maskinkunskap
FÖRETAGET Bolaget ingår i en koncern som tillhör en av Nordens ledande flerfackliga rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Man har genom lång erfarenhet byggt upp en solid plattform som en tongivande aktör både nationellt och internationellt. Företaget bidrar till ett hållbart samhälle genom nyskapande och målinriktade rådgivningstjänster ? från idéutveckling till projektering och driftstöd. Man jobbar med helhetslösningar som tar hänsyn till samhällets sårbarhet med betydande och omfattande kunskaper inom miljö, säkerhet och beredskap. Företagets bredd av samverkande specialister ger fördel som säkrar att de kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek. Tillsammans i koncernen finns 2700 medarbetare med kontor och uppdrag världen över. I Sverige har man 400 anställda på 15 olika kontor och med huvudkontor i Göteborg. Företaget har många spännande projekt och söker nu en VA-Processingenjör till process-teamet med placering i Växjö. På Växjö-kontoret bedrivs verksamhet inom VA-teknik från två avdelningar med sammanlagt 18 medarbetare. Processgruppen innehåller Elingenjörer, Byggingenjörer, Hydrogeolog, Miljövetare, Kemiingenjör samt Ekonom. Sammantaget i Sverige är man ett 50-tal VA-medarbetare inom företaget som samverkar i uppdrag och i tekniknätverk. Det finns också ett nordiskt samarbete inom VA-process, där kunskaps- och personalutbyte sker i ökande omfattning intern inom bolaget. Kärnan av kunderna befinner sig i sydöstra Sverige med Småland, Blekinge, Öland och Skåne men uppdrag finns också i Stockholm, Göteborg och till viss del i Norge. TJÄNSTEN Vi söker dig med bakgrund inom VA-process ? vatten eller avloppteknik - både praktisk och teoretisk så som Civilingenjör och Högskoleingenjör. Vi vill att du skall ha ett starkt intresse för VA-process och några års arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du social och engagerad. Du är van vid nära samarbete med både kollegor och kund. VA-processingenjören har många kontakter med projektörer i andra discipliner samt beställarorganisationer. Som VA-processingenjör är du med i hela processen och tar fram de underlag som krävs för förverkliga och bygga ett ny- eller ombyggnadsprojekt. Det råder ett nära samarbete mellan Process-, Maskin och Elprojektörer inom Norconsult. Man deltar i projekteringsmöten, byggmöten samt har även möjlighet att jobba självständigt i en Uppdragsledarroll. Processkunskap är önskvärt då man gärna ser att man kan skriva funktionsbeskrivningar. I huvudsak är uppdragen gentemot vatten eller avloppsverk samt badvattenrening. Arbetet innebär även att du kommer att få vara med att forma både företagets och din egen framtid då det är ett medarbetarägt företag. Med ägarengagemanget, erfarenheten och intresset för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med de övriga kompetenserna hållbara lösningar för kunderna. Låter det intressant? Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman; veronica@aliado.se.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Växjö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga VA-processingenjör med maskinkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-processingenjör med maskinkunskap

Teknisk Fältsäljare inom VA
Vår uppdragsgivare är ett av de ledande bolagen i vattenreningsbranschen. De erbjuder behovsanpassade produkter och system avseende fasta partiklars avskiljning från vatten. Genom att erbjuda hög kompetens och god service säkerställer de pålitliga, effektiva och för varje kund skräddarsydda lösningar. Bolaget har ett mycket bra rykte på marknaden och är känt för hög kvalitet och hållbara produkter. De anställda trivs väldigt bra vilket också syns i låg personalomsättning. I koncernen är det ca 1000 anställda, på Göteborgskontoret ca 25. Att vara Teknisk Fältsäljare inom VA innebär att du har din bas på Göteborgskontoret, men är ute och reser tre till fyra dagar i veckan. Ditt distrikt är södra Sverige, därför kan du ibland komma hem till kvällen. Du kommer att få mycket support från kontoret då det gäller offertskrivning, teknisk support mm. Dina kunder kommer att vara både kommuner (kommunala reningsverk) samt industrier och du kommer att bearbeta både kommuner, konsulter samt entreprenörer. Vi söker nu en Teknisk Fältsäljare inom VA med stort driv och engagemang. Den vi söker har teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå, men gärna högre. Du har också arbetat med försäljning på fältet med budgetansvar under minst två år med goda försäljningsresultat. Du har mycket god teknisk förståelse inom maskin och/eller automation samt VA-process. Det är också viktigt att du talar och skriver god svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat mot kommuner där säljcyklerna är långa. För att trivas med tjänsten är du en person med oerhört stort driv, engagemang och är strukturerad samt van vid uppföljning och rapportering. Som Säljare är det självklart viktigt att du är resultatinriktad och har förmåga att skapa förtroende och goda affärsrelationer. Vad erbjuds? En spännande tjänst med mycket eget ansvar där du planerar och genomför dina kundmöten på egen hand, dock förväntas du att följa upp och rapportera enligt företagets modell. Du kommer att arbeta med ett i branschen välkänt varumärke som är kända för kvalitativa hållbara produkter. Bolaget har ett gott rykte på marknaden och har visat på positiva resultat genom åren. En möjlighet att vara med och öka omsättningen på en marknad med mycket stor potential att växa. Goda villkor, där man har möjlighet till positiv utveckling. Låter det spännande? Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman via mejl: veronica@aliado.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 29 augusti.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Fältsäljare inom VA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Fältsäljare inom VA

Projektledare Marin Automation
Vill du arbeta på en ledande leverantör av marina klimatsystem till fartygsindustrin? De utvecklar, marknadsför och levererar, utrustning, system och servicelösningar till alla fartygstyper. Bolaget är Skandinaviens största oberoende leverantör av marina el-, automations- och HVAC-system. Detta spännande företag erbjuder kundanpassade lösningar och global eftermarknadsservice till offshore- och marinindustri. Nu förstärker de ytterligare inom detta viktiga teknikområde där de ligger långt fram i teknikkompetens. Företaget har cirka 100 anställa i Sverige, varav 60 på Göteborgskontoret. På Ombyggnadsavdelningen, som du kommer att tillhöra, ingår 25 personer. Förutom El- och Automationsingenjörer ingår Projektledare, Beräkningsingenjör, Projektassistenter och en Säljare. För att trivas i rollen bör du ha teknisk bakgrund inom el- och automation. Du har en relevant utbildning inom detta, t ex Högskoleingenjör eller liknande och har arbetat som Automationsingenjör under några år. Förmodligen har du tagit klivit till Projektledare och har haft en sådan roll i minst två år. Du är en van användare av Officepaketet och någon typ av affärssystem, IFS CRM-system är meriterande om du kan. Vidare kan du AutoCad/ElproCad och gärna projektplaneringsprogram. Som person är det viktigt att du är framåt, driven och kommunikativ. Du är affärsässig och kundorienterad samt van att tala med både tekniker och VDar på ett ödmjukt men rakt sätt. Projektledaren leder planering och genomförande av kommersiella projekt gällande tidsplan ekonomi, och teknik. De övergripande målen är att se till att kunden är nöjd, hålla stram kostnadskontroll, agera runt riskhantering samt tidsplanera och resursfördela med optimalt resurutnyttjande inom varje projekt. Projektledaren tar också aktiv del i den fortsatta utvecklingen av organisationen. Mer konkret kan arbetet innebära: * Producera projektplaner som omfattar tillverknings- och bemanningsplaner, tidschema, kostnadsfördelning, logistik- och inköpsplaner, avtal med underentreprenörer, resor etc * Minutiös övervakning och uppföljning av projektets framsteg inklusive tidsplaner och ekonomisk status samt rapportera till ledningen. * Se till att projektresultatet lever upp till kundens förväntningar och krav. * Stötta Sälj vid kundmöten. * Säkerställa kvalitet och miljö. * Resor ingår i tjänsten. De planeras i god tid och man stannar sällan borta mer än 14 dagar. mm What's in it for you? Du kommer tillhöra ett team som har oerhört roligt på jobbet, mycket ansvar ingår och det ställs höga krav, men samtidigt har gänget väldigt kul ihop. Du får åka på många spännande resor, bl a till USA och Karibien, men det kan även bli andra resmål. Företaget är mycket bra på att ta hand om sina medarbetare, vill man gå en kurs som är relevant för jobbet får man det. Kompetensutveckling prioriteras. Företaget är kollekivanslutet, tillämpar arbetstidsförkortning och flextid. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till Rekryteringskonsult Veronica Forsman, Aliado Headhunting Group, veronica@aliado.se. Sista ansökningsdag är 20 dec 2014, men urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Marin Automation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Marin Automation


Sök lediga jobb Aliado EngineerSearch, Xpage

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se