Allaverksamheter Sverige AB Gävle jobb - lediga jobb

Allaverksamheter Sverige AB Gävle jobb Allaverksamheter Sverige AB Gävle jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Allaverksamheter Sverige AB Gävle. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Allaverksamheter Sverige AB Gävle. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Systemutvecklare dotnet 062708- Stockholm

  2. Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!- Stockholm

  3. Pigg administratör till fastighetsbolag- Stockholm

  4. Utbildad Förskollärare- Stockholm

  5. Servitris- Huddinge

  6. Kvalificerad administratör- Stockholm

  7. Ellärare- Nacka

  8. HR specialist- Stockholm

  9. Innesäljare Heltid- Stockholm

  10. Heltidstjänst telefonförsäljning- Solna


Mer beskrivning

Systemutvecklare dotnet 062708
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i .NET miljö Erfarenhet av stora utvecklingsprojekt med integrationer Erfarenhet av programmering med C# och ASP..NET Erfarenhet av SQL server Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av bank/finans, Erfarenhet av Entity, AJAX Erfarenhet av REST/SOAP, FIX/FpML Erfarenhet av derivat, clearing, riskhantering Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare dotnet 062708 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare dotnet 062708

Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!
Ma/No lärare 7-9 Tillsvidaretjänst med provanställning Heltid 100% Ferieanställning Tillträde: 14 augusti 2013 Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-08-09 Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/mano-lc3a4rare-7-9 Märk ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare 7-9 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!

Pigg administratör till fastighetsbolag
Vill du arbeta på ett trivsamt företag där du får möjligheten att utvecklas? Tycker du det verkar spännande med administrativa uppgifter där du kan använda dig av din ambitiösa och ordningsamma personlighet? Då är det här uppdraget för dig! Beskrivning Perido söker nu en pigg administratör till fastighetsbolag. På det här företaget trivs medarbetarna, vilket gång på gång visas i deras medarbetarenkät - och det är man stolt över! Kontoret hittar du ett stenkast från tunnelbanan i natursköna västerort, strax utanför centrala Stockholm. I detta utvecklande uppdrag kommer du få arbeta med uppgifter som passar din ambitiösa och strukturerade personlighet. Några av uppgifterna du kommer att arbeta med är att anordna kontrakt med parkeringar, dokumentera post och viktiga frågor, samt andra administrativa sysslor. Då företaget använder sig av systemet Fasad så är det en stor fördel ifall du är bekväm med det sen tidigare, eller med ett liknande system. Vi tror att du som är aktiv, ambitiös och villig att utvecklas kommer att passa utmärkt för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning - Erfarenhet av administrativt arbete - Starkt meriterande med erfarenhet av systemet Fasad - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Konsultuppdrag 2 månader, tillträde i mitten på augusti. Heltidstjänst med timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8964DB i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8964DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg administratör till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg administratör till fastighetsbolag

Utbildad Förskollärare
Förskolorna Treklövern AB har 5 förskolor i natursköna Farsta. Vi söker en engagerad och positiv förskollärare till en av våra förskolor. Du kommer att vara avdelningsansvarig på din avdelning och bland annat i nätverk träffa andra avdelningsansvariga i företaget. Under hösten kommer alla arbetslag att genomgå en spännande utbildning om anknytningsteorin. Vårt motto är inlärning genom lek och glädje. Eftersom vi bedriver mycket av vår verksamhet ute vill vi att det ska intressera dig. Vi tar gärna emot ansökningar via mail.
Företag: Förskolorna Treklövern AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Förskollärare

Servitris
Är du en servitris/servitör med ett par års erfarenhet ?? Är du samarbetsvillig, har du lätt för att jobba i team?? Då kanske du är rätt person för oss. Vi på O`Learys i Huddinge söker en servitris/servitör som kan tänka sig att jobba hos oss på kvällar och helger. Om detta stämmer in på dig, så kontakta oss på, huddinge@olearys.se
Företag: O`Learys Sportsbar Huddinge
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris jobb, Servitris Huddinge, Servitris O`Learys Sportsbar Huddinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris

Kvalificerad administratör
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) är en statlig myndighet som beslutar om vilka läkemedel och vilken tandvård som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi har även en roll på apoteksmarknaden där vi ska bidra till god service och tillgänglighet på apotek i Sverige. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi söker nu en kvalificerad administratör för att stödja myndighetens generaldirektör och ledningsgrupp. Generaldirektörens uppgift är att tillsammans med ledningsgruppen driva och leda myndigheten för att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Som administratör till ledningen arbetar du bland annat med att: - Vara ett administrativt stöd i det dagliga arbetet - Förbereda, medverka och föra anteckningar under ledningsgruppens möten och andra möten - Planera och boka möten, resor och andra arrangemang - Sköta kontakten med flera externa och interna kontakter - Vara ett stöd till generaldirektören i övrigt förekommande arbete Tjänsten är ny och du kommer i nära samarbete med generaldirektören och den administrativa chefen att vara delaktig i att utforma arbetet. Kvalifikationer Vi söker dig som är självständig, professionell och har hög integritet. Du har flerårig erfarenhet som administratör, varav minst ett par år som administrativt stöd på chefs- eller ledningsgruppsnivå. Meriterande är tidigare arbete inom statlig sektor. Det är viktigt att du som person är flexibel och prestigelös då tjänsten innebär att stötta i både stort och smått. Som person är du även proaktiv, strukturerad och serviceminded samt har lätt för att skifta fokus och prioritera. Du är en god kommunikatör och har goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Dessutom har du goda kunskaper och erfarenhet av arbete med Officepaketet, främst Powerpoint och Word. Övrigt TLV vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en organisation med hög förändringstakt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningen är en tillsvidareanställning, TLV tillämpar 6-månaders provanställning. Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef Heléne Lindblad Jonsson, telefon 08-568 427 04, och HR-specialist Anna Narving, telefon 0732-520 150. Fackliga upplysningar: ST Inger Hemmingsson, telefon 08-568 420 80 och Saco Åsa Tormod, telefon 08-568 420 68 eller Jonathan Lind Martinsson, telefon 08-568 420 98. Besök gärna vår hemsida: www.tlv.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet AB. Välkommen med din intresseanmälan, märkt dnr 2231/2013 med meritförteckning senast den 12 augusti 2013 via www.jobbet.se.
Företag: TLV Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad administratör

Ellärare
EL LÄRARE Ellärare till Praktiska gymnasiet Nacka Praktiska har som målsättning att bli den ledande utbildningsaktören på yrkesutbildningar i Sverige. Utbildningen ska leda till att förse arbetsmarknaden med professionella hantverkare. Eleverna ska vara anställningsbara och ha utmärkande kunskaper, färdigheter och erfarenheter så att en hög anställningsbarhet efterlevs samt att eleverna efter lärlingstiden kan avlägga godkända branschprover. ARBETSUPPGIFTER Lärare och handledare inom el-utbildningen. Undervisning i förekommande kurser inom fram för allt ämnena Elektromekanik, Elinstallationer, Mät- och styrteknik, Elkraftteknik, Motorstyrning.Larminstallation är meriterande. Vara mentor för en grupp elever enligt ett rullande schema. Hålla kontakt med företag och följa upp elever som är på APL. Andra arbetsuppgifter som fördelas i arbetslaget som inköp, säkerhetsutrustning, skyddskläder m. m. Samarbeta och utveckla pedagogik, administrativa rutiner, kunskapsprövning, uppföljning, studieplanering och bedömning. Anskaffning och uppföljning av praktikplatser. KVALIFIKATIONER Ellärare med inriktning elektriker/elinstallatör Yrkesbevis och dokumenterade kunskaper med allmän behörighet. Bred och flerårig erfarenhet från yrket med utmärkta kunskaper inom olika områden av installation Intresse och erfarenhet av arbete med ungdomar. Lärarbehörighet ger företräde Ledarskaps- eller ungdomsutbildningar är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Utvecklade ledaregenskaper God förmåga att tydligt och pedagogiskt kommunicera i både tal och skrift. God datorvana och ser IT som ett hjälpmedel i undervisningen. Utvecklingsinriktad innovativ och driven pedagog Nytänkande och utvecklingsinriktad. Mål- och resultatorienterad Prestigelös med en genuin vilja till att samverka och samarbeta. Flexibel och uppfinningsrik
Företag: Inför2Halvlek
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Nacka, Ellärare Inför2Halvlek
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

HR specialist
Temabo vill att varje människa ska få leva hela livet. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi prioriterar den sociala nivån och människors behov av samhörighet med andra. Med det salutogena synsättet följer krav på att vårt omsorgsarbete utförs inom ramen för samarbetsrelationer med den boende där vi tar tillvara på både de boendes, närståendes och våra resurser. Som medarbetare i Temabo medverkar till att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Du har ett salutogent förhållningssätt där den sociala omsorgen, tema och hälsa är mycket viktiga delar i vården, omsorgen och servicen. Med tema menar vi allt som skapar meningsfullhet för den boende. I din roll som HR-specialist kommer du att arbeta konsultativt som kontaktperson i personalfrågor mot våra verksamheter och ge stöd och service till chefer och övriga medarbetare. I ditt ansvar ingår att följa de lagar, avtal och föreskrifter och instruktioner som gäller vår verksamhet. Du rapporterar till företagets HR-chef. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom PA/HR-området och har minst 5 års erfarenhet av personalarbete. Vi vill att du har erfarenhet av kvalificerat arbetsrättsliga processer, förhandlingar såsom MBL- och tvisteförhandlingar. Arbetsuppgifter som HR-specialist är bland annat: Stöd till företagsledning och verksamhetschefer med information och rekommendation av arbetsrättsliga frågor samt konsultativt stöd i övergripande personalfrågor. Genomföra lönerevision och lönekartläggningar Fackliga kontakter och möten Framtagning och underhåll av personaladministrativa processer, policys och instruktioner Genomföra inrangeringsförhandlingar i samband med övergång av verksamhet Introducera verksamhetschefer och i förekommande fall enhetschefer och administratörer i arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal Från tid till annan förekommande projekt inom personalområdet Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har datavana. Det är meriterande att ha drivit egna projekt, samt har erfarenhet av vård och omsorgsbranschen. Som person är du utåtriktad, strukturerad och prestigelös. Du arbetar resultatinriktat och tycker om att vara med och utveckla rutiner. Du måste också vara självgående och ha lätt för att samarbeta.
Företag: LEDNING
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga HR specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR specialist

Innesäljare Heltid
Är du redan en stjärnsäljare eller vill du bli en? Riniga AB söker drivna innesäljare på uppdrag av vår kund Elite Vendite som är ett snabbt växande företag och har sitt säte i Solna. Vill du vara med och bygga upp en försäljningskanal, ser möjligheter, har driv och en stark vilja att lyckas? Har du erfarenhet från säljyrket och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär försäljning av el via telefon till privatpersoner på den svenska marknaden. Du kommer att erbjuda attraktiva tjänster som är beprövade med gott resultat under lång period. Kvalifikationer Erfarenhet inom försäljning är inget krav, då vi hjälper dig att bli den bästa. Som person är du driven, tävlingsinriktad, har en hög social kompetens och är lyhörd. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om tjänsten: - Försäljning via telefon till privatpersoner - Administration av order/säljsamtal i säljsystem - Vi erbjuder en bra fast lön, provision samt bonus på din försäljning - Heltid - Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare där individen är den viktigaste lagspelaren.
Företag: RINGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Heltid

Heltidstjänst telefonförsäljning
Är du redan en stjärnsäljare eller vill du bli en? Voltia AB söker drivna innesäljare på uppdrag av vår kund Elite Vendite som är ett snabbt växande företag och har sitt säte i Solna. Vill du vara med och bygga upp en försäljningskanal, ser möjligheter, har driv och en stark vilja att lyckas? Har du erfarenhet från säljyrket och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär försäljning av el via telefon till privatpersoner på den svenska marknaden. Du kommer att erbjuda attraktiva tjänster som är beprövade med gott resultat under lång period. Kvalifikationer Erfarenhet inom försäljning är inget krav, då vi hjälper dig att bli den bästa. Som person är du driven, tävlingsinriktad, har en hög social kompetens och är lyhörd. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om tjänsten: - Försäljning via telefon till privatpersoner - Administration av order/säljsamtal i säljsystem - Vi erbjuder en bra fast lön, provision samt bonus på din försäljning - Heltid - Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare där individen är den viktigaste lagspelaren.
Företag: VOLTIA KRAFT AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Heltidstjänst telefonförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltidstjänst telefonförsäljning


Sök lediga jobb Allaverksamheter Sverige AB Gävle

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se