Alten Sverige AB jobb - lediga jobb

Alten Sverige AB jobb Alten Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Alten Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Alten Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. OPTIMERINGSINGENJÖR FÖR TUNGA FORDON- Stockholm

 2. BUSINESS MANAGER ELEKTRONIK- & MJUKVARUUTVECKLING GÖTEBORG- Göteborg

 3. FEM-OMENAL BERÄKNINGSINGENJÖR TILL STOCKHOLM- Stockholm

 4. LADDAD ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR TILL VÄSTERÅS!- Västerås

 5. SERVICEMINDED PROVNINGSINGENJÖR TILL FORDONSINDUSTRIN- Stockholm

 6. PASSIONERAD ELEKTRONIKINGENJÖR- Stockholm

 7. RÖRKONSTRUKTÖR INOM OLJA OCH GAS TILL NORGE

 8. KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS- Göteborg

 9. KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS TILL NORGE

 10. JUNIOR PRODUKTUTVECKLARE INOM LÄTTA FORDON- Göteborg

 11. KONSTRUKTÖR I KLASS MED ZLATAN TILL VÄSTERÅS!- Västerås

 12. BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET- Linköping

 13. BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET- Norrköping

 14. KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5- Linköping

 15. KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5- Norrköping

 16. SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE- Linköping

 17. SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE- Norrköping

 18. UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING- Linköping

 19. UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING- Norrköping

 20. UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM- Linköping

 21. UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM- Norrköping

 22. Embedded Linux-utvecklare- Stockholm

 23. SYSTEMUTVECKLARE C# .NET- Upplands Väsby

 24. SYSTEMUTVECKLARE JAVA- Upplands Väsby

 25. KÄRNKRAFTSINGENJÖR- Göteborg

 26. BERÄKNINGSINGENJÖR INOM KÄRNKRAFT- Göteborg

 27. KOMPONENTÄGARE - ANTENN- Göteborg

 28. SENIOR PROJEKTLEDARE INOM KÄRNKRAFT!- Stockholm

 29. ERFAREN KONSTRUKTÖR- Göteborg

 30. ELEKTRONIKINGENJÖR INOM TELEKOM / RYMD / FÖRSVAR- Göteborg

 31. KONSTRUKTÖR SOM VILL LÄGGA I EN EXTRA VÄXEL- Göteborg

 32. KVALITETSINGENJÖR- Göteborg

 33. KONSTRUKTÖR INOM VERKSTAD / TELEKOM / FÖRSVAR / MARINT- Göteborg

 34. WEBBUTVECKLARE C# .NET- Stockholm

 35. WEBBUTVECKLARE- Göteborg

 36. FUNKTIONSUTVECKLARE- Göteborg

 37. RFASIC konsult- Stockholm

 38. VASS PRO/E KONSTRUKTÖR NÄRA ELEKTRONIKEN- Stockholm

 39. METODMÄSTARE MED PEDAGOGISK FÖRMÅGA I NÅGON AV DE STORA CAD/ PLM SYSTEMEN- Stockholm

 40. ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR- Stockholm


Mer beskrivning

OPTIMERINGSINGENJÖR FÖR TUNGA FORDON
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten växer så det knakar! Vi behöver nu förstärka vårt fantastiska konsultteam med en optimeringsingenjör till vår kund inom fordonsindustrin i södra Stockholm. Du kommer att arbeta med kalibrering och prestandaoptimering för emissionsnivåerna EU3-EU5 med PDE och/eller Common Rail insprutningssystem, där typiska arbetsuppgifter är: · Provning i motorprovcell inklusive egen provplanering · Analys och presentation av provdata (Concerto, Matlab) · Optimering och kalibrering av S8 motorstyrsystem och i viss mån avgasbehandling (Vision) · Hantering av kalibrerdata i kund system (Comptrans) · Granskning och rapportering av resultat från kalibrering Vi söker dig med erfarenhet inom diselmotorkalibrering och avgasbehandling för tunga forfon och är högskole- eller civilingenjör, gärna med fördjupning inom förbrännignsmotorteknik. Du är motorintresserad och det är meriterande om du skruvat med motorer på fritiden! Då vår kund arbetar i projektform och i utvecklingsteam, är det viktigt att du har en hög samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du är noggrann, har initiativförmåga och viljan att lära dig nya saker. Du har goda svensk- och engelskkunskaper i både tal och skrift. Då provning i lastbil kan förekomma, är CE eller CE-kort mycket meriterande. Om ovanstående beskrivning passar in på dig, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Läs mer om Alten på www.alten.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga OPTIMERINGSINGENJÖR FÖR TUNGA FORDON jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OPTIMERINGSINGENJÖR FÖR TUNGA FORDON

BUSINESS MANAGER ELEKTRONIK- & MJUKVARUUTVECKLING GÖTEBORG
. Avdelningen elektronik- & mjukvaruutveckling i Göteborg består idag av 140 medarbetare av dessa arbetar cirka en tredjedel i våra lokaler i diverse kundprojekt. Då en av våra Business Managers har gått vidare i sin karriär inom företaget behöver vi nu förstärka ledningsgruppen på avdelningen inom Elektronik- & mjukvaruutveckling. ROLLBESKRIVNING OCH KOMPETENS Rollen innebär ansvar för en befintlig grupp konsulter och ett definierat tjänsteområde där vi ser stor tillväxtpotential. Hos oss kommer du få möjligheten till ett arbete med stort ansvar under frihet, målbilden är tydlig men hur du når målen är något som du själv påverkar. För oss är det med andra ord en självklarhet att det är balans i tillvaron. För din karriärutveckling som Business Manager erbjuder vi utbildningar och coachning samt en väldefinierad karriärtrappa, och framförallt inspirerande kollegor. Fokus kommer vara coaching av konsulter samt kundkontakt och tjänsteförsäljning. Ny- och merförsäljning genom kontinuerliga kundkontakter och kundaktiviteter är dina viktigaste arbetsuppgifter. Genom att förstå kundens behov och utmaningar kommer du att kunna erbjuda kvalificerade konsulttjänster. Vi tror att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning mot produktutvecklande företag, gärna inom inbyggda system. Det är meriterande om du redan från start har ett etablerat kontaktnät i regionen och ledarskapserfarenhet.     PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Vi söker dig som har sinne och intresse för affärer och motiveras av att skapa goda, långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. För att trivas som Business Manager är du drivande och resultatinriktad samt har ett stort personligt engagemang. Jobbet ställer höga krav på ansvarstagande, målfokus och laganda. Du trivs när tempot är högt och har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid personlighet, dina ambitioner samt din vilja att göra affärer.  OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Läs mer om Alten på www.alten.se. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 6 januari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga BUSINESS MANAGER ELEKTRONIK- & MJUKVARUUTVECKLING GÖTEBORG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUSINESS MANAGER ELEKTRONIK- & MJUKVARUUTVECKLING GÖTEBORG

FEM-OMENAL BERÄKNINGSINGENJÖR TILL STOCKHOLM
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten söker fler engagerade konsulter till vårt beräkningsteam inom hållfasthet och dynamik med placering på vårt kontor i Kista. Du blir en del av en växande grupp med både juniora och seniora beräkningsingenjörer där du tidigt får eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du är en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team som tillsammans löser problem, utbyter kompetens och har kul tillsammans! Som beräkningsingenjör kommer du arbeta med verifiering, säkerhetställning och granskning samt hjälpa kunder med utvärdering och optimering av produkter inom främst strukturberäkning. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med omväxlande uppgifter där leverans mot kunden står i fokus. Utöver kundkontakten jobbar du även nära kollegor i andra roller såsom konstruktörer, vilket skapar ett dynamiskt flöde i processen. Vi tror att du har hunnit arbeta några år efter examen, viktigast för oss är ditt engagemang och vilja att leverera resultat utöver det vanliga. Våra uppdrag är främst mot fordon, kärnkraft och industri, varav tidigare erfarenhet inom dessa branscher är meriterande. Du har goda kunskaper i något av systemen Abaqus, Ansa, Ansys eller Hypermesh. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga FEM-OMENAL BERÄKNINGSINGENJÖR TILL STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FEM-OMENAL BERÄKNINGSINGENJÖR TILL STOCKHOLM

LADDAD ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR TILL VÄSTERÅS!
. Alten i Västerås växer, nu söker vi de mest innovativa elektronikkonstruktörerna som vill skapa nya möjligheter tillsammans med oss! ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS På Alten är det du som styr. Vi värdesätter individuell valfrihet. Det är vår övertygelse att engagemang skapas genom möjligheten att påverka val av uppdrag, förmåner och utbildningar. Vår affärsmodell ger våra medarbetare den möjligheten. Vi erbjuder utmanande uppdrag inom hela elektronikområdet och inom många olika branscher. Vi har på känn att du är högskole- eller civilingenjör med flera års dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden: - Digital konstruktion  - Analog konstruktion  - Mönsterkortslayout/PCB-utveckling  - Test av hårdvara  - ASIC/FPGA/VHDL-utveckling  - CAD  - PDM/PLM-system  - Mätteknik - Projektledning - Dokumentation Låter det som du och är du redo att styra din egen karriär?  Skicka in din ansökan redan idag!   PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga LADDAD ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR TILL VÄSTERÅS! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LADDAD ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR TILL VÄSTERÅS!

SERVICEMINDED PROVNINGSINGENJÖR TILL FORDONSINDUSTRIN
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten växer så det knakar! Vi söker nu efter en provningsingenjör till vår kund som vill arbeta inom fordonsindustrin, där du kommer ge support och hjälpa övriga inom bolaget med kortare ärenden som rör prestanda och emissioner inom motorutveckling. Du kommer inte kunna lösa allt helt själv utan tar hjälp och samarbetar med övriga i organisationen.  Typiska arbetsuppgifter: · Allmän support och felsökning i provcell · Felsöka prestanda och emissioner · Analysera och lösa inkomna felrapporter Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör eller har motsvarande teoretisk erfarenhet. Du har kunskaper i mätteknik och kalibrering samt förståelse för förbränningsteknik. Du är motorintresserad och det är meriterande om du skruvat med motorer på fritiden! Då vår kund arbetar i projektform och i utvecklingsteam, är det viktigt att du har en hög samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du är noggrann, har initiativförmåga och viljan att lära dig nya saker. Du har goda svensk- och engelskkunskaper i både tal och skrift. Om ovanstående beskrivning passar in på dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!  PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Läs mer om Alten på www.alten.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEMINDED PROVNINGSINGENJÖR TILL FORDONSINDUSTRIN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEMINDED PROVNINGSINGENJÖR TILL FORDONSINDUSTRIN

PASSIONERAD ELEKTRONIKINGENJÖR
. Alten söker fler ingenjörer med stor passion för elektronikutveckling. Vi söker dig som vill driva kompletta lösningar och vidareutvecklas tillsammans med oss i nya intressanta uppdrag. Som elektronikingenjör hos oss kommer du ägna dig åt konstruktion och schemaritning samt simulering. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi vill att du har erfarenhet inom till exempel: - Digital och analog elektronikkonstruktion - Kraftelektronik - Hårdvarukonstruktion, inbyggda system - Mät & styrelektronik - Kravsättning av komponenter - Verifiering av konstruktion mot krav och standards - Hårdvarukonstruktion av audio, inbyggda system - Konstruktion för EMC och genomförande av kvalificerande provning Du har minst högskoleingenjör men gärna civilingenjör inom elektronik eller likande. Du har minst några års relevant arbetslivserfarenhet, är drivande och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett team samt är lyhörd för verksamhetens behov. Flytande Svenska och Engelska är ett krav. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga PASSIONERAD ELEKTRONIKINGENJÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PASSIONERAD ELEKTRONIKINGENJÖR

RÖRKONSTRUKTÖR INOM OLJA OCH GAS TILL NORGE
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Rördragning och rörsupport vid utvinning av olja och gas, från koncept till produktionsritningar. Placeringsort är Norge. Du är civil- eller högskoleingenjör. Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet eller mer, samt erfarenhet av PDMS, AutoCad, och/eller SolidWorks. Det är en fördel om du även har olja & gas erfarenhet. Du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet av SAP och/eller Teamcenter samt även varit ”ute på fältet/on site”. Arbetsuppgifter: -Utveckling av rörkonstruktioner, rördragningar och rörsupport inom olja & gas -Stödja andra grupper som FEA, supply team och tillverkarna i tekniska frågor -Framtagning av 2D/3D-ritningar enligt kundens principer och standarder -Proaktivt identifiera potential i design PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRKONSTRUKTÖR INOM OLJA OCH GAS TILL NORGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRKONSTRUKTÖR INOM OLJA OCH GAS TILL NORGE

KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Utveckla undervattensutrustning för utvinning av olja och gas, från koncept till produktionsritningar. Placeringsort är Göteborg. Du är civil- eller högskoleingenjör. Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet eller mer, samt erfarenhet av Pro Engineer, AutoCad, SolidWorks och/eller Inventor. Det är en fördel om du även har Subsea, olja & gas erfarenhet. Du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet av SAP och/eller Teamcenter samt erfarenhet av val av material, svetsning och ytbehandling. Arbetsuppgifter: -Utveckling av komponenter eller delsystem enligt ISO/DNV för subsea inom olja & gas -Stödja andra grupper som FEA, supply team och tillverkarna i tekniska frågor -Framtagning av 3D-modeller och 2D-ritningar enligt kundens principer  -Proaktivt identifiera potential i design PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS

KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS TILL NORGE
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS  Utveckla undervattensutrustning för utvinning av olja och gas, från koncept till produktionsritningar. Placeringsort är Norge. Du är civil- eller högskoleingenjör. Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet eller mer, samt erfarenhet av Pro Engineer, AutoCad, SolidWorks och/eller Inventor. Det är en fördel om du även har Subsea, olja & gas erfarenhet. Du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet av SAP och/eller Teamcenter samt erfarenhet av val av material, svetsning och ytbehandling. Arbetsuppgifter: -Utveckling av komponenter eller delsystem enligt ISO/DNV för subsea inom olja & gas -Stödja andra grupper som FEA, supply team och tillverkarna i tekniska frågor -Framtagning av 3D-modeller och 2D-ritningar enligt kundens principer -Proaktivt identifiera potential i design PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS TILL NORGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR INOM OLJA & GAS TILL NORGE

JUNIOR PRODUKTUTVECKLARE INOM LÄTTA FORDON
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Till ett av våra arbetspaket inom Automotive söker vi nu tre målmedvetna, engagerade och kunskapstörstande ingenjörer med stort driv som är i början av sin karriär! Du kommer att ingå i ett team, där du har möjlighet att växa i rollen och ta stort ansvar för våra leveranser. Vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör och har intresse av produktutveckling inom elektronik. Meriterande är ett väl utfört examensarbete på VCC med goda referenser. Erfarenhet av CATIA V5/TeamCenter (Tce) är ytterligare ett plus.  Tillsättning av tjänsterna sker löpande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR PRODUKTUTVECKLARE INOM LÄTTA FORDON jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR PRODUKTUTVECKLARE INOM LÄTTA FORDON

KONSTRUKTÖR I KLASS MED ZLATAN TILL VÄSTERÅS!
. Alten Mälardalen expanderar - nu söker vi fler skickliga och erfarna konstruktörer!  ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Är du konstruktörernas Zlatan? Alten vill anställa dig som är en tekniskt skicklig person, har ledaregenskaper, en stark personlighet, spelsinne, grym (på) fysik och är helt enkelt en vinnarskalle som vill vinna matcher och titlar! Vi erbjuder utmanande uppdrag för dig med några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion och som vill ta nästa steget i din karriär och utvecklas med Alten! Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör och har tidigare jobbat med antingen svetsade konstruktioner, formsprutad plast och/eller tunnplåt - gärna inom olika branscher. Du har gedigen erfarenhet från något av följande Cad-program - Catia V5, NX, Pro-E eller Solid Works. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR I KLASS MED ZLATAN TILL VÄSTERÅS! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR I KLASS MED ZLATAN TILL VÄSTERÅS!

BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Som beräkningsingenjör systemhållfasthet arbetar du i samverkan med andra ingenjörer inom strukturteknik, systemteknik och konstruktion. Tillsammans skall ni utföra konceptstudier och i detaljskedet definiera konstruktionslösningar som är optimerade med avseende på teknik, ledtid och kostnad. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar bland annat statisk dimensionering, utmattningsdimensionering och skadetålighet samt att förbereda och utvärdera hållfasthetsprov av systemkomponenter. Vi ser att du har en civilingenjörsexamen med inriktning mot mekanik och hållfasthet. Några års erfarenhet inom hållfasthetsområdet är önskvärt. Då du kommer att jobba inom försvarsindustrin är svenskt medborgarskap ett krav. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET

BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Som beräkningsingenjör systemhållfasthet arbetar du i samverkan med andra ingenjörer inom strukturteknik, systemteknik och konstruktion. Tillsammans skall ni utföra konceptstudier och i detaljskedet definiera konstruktionslösningar som är optimerade med avseende på teknik, ledtid och kostnad. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar bland annat statisk dimensionering, utmattningsdimensionering och skadetålighet samt att förbereda och utvärdera hållfasthetsprov av systemkomponenter. Vi ser att du har en civilingenjörsexamen med inriktning mot mekanik och hållfasthet. Några års erfarenhet inom hållfasthetsområdet är önskvärt. Då du kommer att jobba inom försvarsindustrin är svenskt medborgarskap ett krav. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BERÄKNINGSINGENJÖR SYSTEMHÅLLFASTHET

KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5
. Vår satsning på flyg- och försvarsindustrin fortsätter och nu söker vi ett flertal erfarna och duktiga konstruktörer som vill utvecklas med oss på Alten. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Erfarenhet från utvecklingsarbete, konstruktion, inom flyg är mycket önskvärt. Förhoppningsvis kan du komma in med expertkunskap och vara en stark tillgång för flera av våra kunder inom dessa sektorer. Vi ser gärna att du är högskole- eller civilingenjör med erfarenhet av konstruktion och produktutveckling. Du är en van användare med minst 5 års erfarenhet av CATIA V5 och Pro/ENGINEER, SolidWorks, Inventor, AutoCad eller NX. Erfarenhet från arbete med Airbus är meriterande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5

KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5
. Vår satsning på flyg- och försvarsindustrin fortsätter och nu söker vi ett flertal erfarna och duktiga konstruktörer som vill utvecklas med oss på Alten. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Erfarenhet från utvecklingsarbete, konstruktion, inom flyg är mycket önskvärt. Förhoppningsvis kan du komma in med expertkunskap och vara en stark tillgång för flera av våra kunder inom dessa sektorer. Vi ser gärna att du är högskole- eller civilingenjör med erfarenhet av konstruktion och produktutveckling. Du är en van användare med minst 5 års erfarenhet av CATIA V5 och Pro/ENGINEER, SolidWorks, Inventor, AutoCad eller NX. Erfarenhet från arbete med Airbus är meriterande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖRER MED FLYGINTRESSE SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED CATIAV5

SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Tjänsten innebär mjukvaruutveckling och i de aktuella projekten utvecklas allt från komplexa distribuerade system till framtidens telekomtjänster och maskin-till-maskin-lösningar. Vi designar system där noggrannhet och känsla för testbar kod är väsentlig. Det finns stora möjligheter att fördjupa sig och vara med i utvecklingens framkant inom t.ex. mjukvarukvalitet eller optimering av program för flerkärniga processorer. Du är civilhögskoleingenjör eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling bakom dig. Du har ett stort intresse för programmering och vill utveckla och bredda dina kunskaper inom området. Ett krav är att du har arbetat med C eller C++. Du är intresserad av att utveckla kod som är effektiv och blir enkel att underhålla.  PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE

SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Tjänsten innebär mjukvaruutveckling och i de aktuella projekten utvecklas allt från komplexa distribuerade system till framtidens telekomtjänster och maskin-till-maskin-lösningar. Vi designar system där noggrannhet och känsla för testbar kod är väsentlig. Det finns stora möjligheter att fördjupa sig och vara med i utvecklingens framkant inom t.ex. mjukvarukvalitet eller optimering av program för flerkärniga processorer. Du är civilhögskoleingenjör eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling bakom dig. Du har ett stort intresse för programmering och vill utveckla och bredda dina kunskaper inom området. Ett krav är att du har arbetat med C eller C++. Du är intresserad av att utveckla kod som är effektiv och blir enkel att underhålla.  PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKICKLIGA MJUKVARUUTVECKLARE

UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Du är välbekant med delar eller hela kedjan inom algoritmutveckling från att extrahera och optimera sensordata till att ta fram och funktioner för detektering och klassificering. Du har erfarenhet av olika sensor- och kamerasystem. Meriterande om du behärskar multisensornät och stereokamerasystem.  Du som antar denna spännande utmaning kommer att få utforska teknikens framkant och lösa problem i en kreativa miljöer där du självständigt utvecklar algoritmer och samarbetar i grupp.  •minst 2 års yrkeserfarenhet från bildbehandling eller en högre examen inom relevant område och har jobbat med objektigenkänning och/eller klassificering. • minst 2 års yrkeserfarenhet eller en högre examen inom objektföljning, gärna kopplat till bildapplikationer • minst 2 års yrkeserfarenhet av att utveckla och implementera algoritmer i C och/eller C++ Vi tror att du är civilingenjör med mycket ett starkt intresse för signal-/bildbehandling och matematik. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING

UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Du är välbekant med delar eller hela kedjan inom algoritmutveckling från att extrahera och optimera sensordata till att ta fram och funktioner för detektering och klassificering. Du har erfarenhet av olika sensor- och kamerasystem. Meriterande om du behärskar multisensornät och stereokamerasystem.  Du som antar denna spännande utmaning kommer att få utforska teknikens framkant och lösa problem i en kreativa miljöer där du självständigt utvecklar algoritmer och samarbetar i grupp.  •minst 2 års yrkeserfarenhet från bildbehandling eller en högre examen inom relevant område och har jobbat med objektigenkänning och/eller klassificering. • minst 2 års yrkeserfarenhet eller en högre examen inom objektföljning, gärna kopplat till bildapplikationer • minst 2 års yrkeserfarenhet av att utveckla och implementera algoritmer i C och/eller C++ Vi tror att du är civilingenjör med mycket ett starkt intresse för signal-/bildbehandling och matematik. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTVECKLINGSINGENJÖR OCH SPECIALIST INOM SIGNAL- OCH BILDBEHANDLING

UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Inom inbyggda system arbetar Alten med både elektronik (kortkonstruktion, FPGA programmering) och programmering av inbyggda system innehållande RTOS, realtidsproblematik och maskin till maskin kommunikation lösningar. Här finns möjligheterna att fördjupa sig och vara med i utvecklingens framkant inom t.ex. Linux för inbyggda system eller optimering av program för en multicore CPU.  Vi söker dig som är civilingenjör och har mer än två års erfarenhet och är duktig på C/C++. Dessutom har du kompetens inom något av följande områden: RTOS t.ex. OSE, Linux, DSP-programmering, maskin till maskinkommunikation med GPRS/3G, CAN, TCP/IP, USB, trådlös teknik t.ex. zigbee. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM

UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Inom inbyggda system arbetar Alten med både elektronik (kortkonstruktion, FPGA programmering) och programmering av inbyggda system innehållande RTOS, realtidsproblematik och maskin till maskin kommunikation lösningar. Här finns möjligheterna att fördjupa sig och vara med i utvecklingens framkant inom t.ex. Linux för inbyggda system eller optimering av program för en multicore CPU.  Vi söker dig som är civilingenjör och har mer än två års erfarenhet och är duktig på C/C++. Dessutom har du kompetens inom något av följande områden: RTOS t.ex. OSE, Linux, DSP-programmering, maskin till maskinkommunikation med GPRS/3G, CAN, TCP/IP, USB, trådlös teknik t.ex. zigbee. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM

Embedded Linux-utvecklare
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker dig som är engagerad och har flera års erfarenhet av inbyggda Linuxmiljöer, applikation eller plattform. Du är kan t.ex. vara bekant med utveckling inom Linux Kernel, OpenGL, Xserver, Qt eller drivrutiner. Meriterande är erfarenhet av Open source-utveckling, gärna som contributor och visst intresse av elektronik. Du är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mjukvaruutveckling. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Embedded Linux-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Embedded Linux-utvecklare

SYSTEMUTVECKLARE C# .NET
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker dig som är system- och webbutvecklare och har jobbat ett par år med utveckling i Microsoftmiljö (C#, .Net, MVC, XML och MS SQL). Du ska ha jobbat ett par år i utvecklingsprojekt och har skaffat dig erfarenheter från plattformar såsom Sharepoint, TFS, EPiServer CMS el dyl. Du ska vara väl förtrogen i agila utvecklingsmetoder och vilja ligga i teknikens framkant. Har du redan certifieringar i tex .net är det meriterande.   Som konsult på Alten hjälper du våra kunder att skapa komplexa och ofta kritiska system och applikationer i de senaste teknikerna. Därför måste du gilla att utvecklas med dina uppdrag och trivas i ständigt utvecklande miljö. Eftersom våra kunder jobbar på svenska och engelska är det ett krav kunna båda dessa flytande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga SYSTEMUTVECKLARE C# .NET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYSTEMUTVECKLARE C# .NET

SYSTEMUTVECKLARE JAVA
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker systemutvecklare med ett par års arbetslivserfarenhet från systemutveckling på javaplattform. Du gillar nya tekniker och behärskar verktyg som XSLT, J2EE, Hibernate, Spring, Subversion, JUnit, Eclipse etc. Förutom att du är grym på Java, har du erfarenhet från frontendutveckling/webb/mobila appar. Du ska vara väl förtrogen i agila utvecklingsmetoder och vilja ligga i teknikens framkant. Du har akademisk examen med inriktning mot systemutveckling och ett krav är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du ett stort engagemang att skapa effektiv och stabila lösningar tillsammans med kunden, kommer du trivas med våra konsulter! PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga SYSTEMUTVECKLARE JAVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYSTEMUTVECKLARE JAVA

KÄRNKRAFTSINGENJÖR
. Är du ingenjör och vill göra en fortsatt karriär inom kärnkraft? ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Just nu söker vi dig som har kompetens inom hållfasthet, termohydraulik, säkerhetsanalys eller anläggning- och systemkonstruktion. Utvecklingsmöjligheterna är stora och du får arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med andra duktiga kärnkraftsingenjörer. Vi tror att du har hunnit arbeta några år och viktigast för oss är ditt engagemang att vilja leverera resultat utöver det vanliga.  Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör. Erfarenhet av kärnkraftsbranschen, processindustrin och tryckkärlsnormer är mycket meriterande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga KÄRNKRAFTSINGENJÖR jobb, KÄRNKRAFTSINGENJÖR Göteborg, KÄRNKRAFTSINGENJÖR Alten Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KÄRNKRAFTSINGENJÖR

BERÄKNINGSINGENJÖR INOM KÄRNKRAFT
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi vill förstärka vårt team med en duktig beräkningsingenjör inom strukturmekanik. Som beräkningsingenjör kommer du arbeta med analys av bärande konstruktioner, dimensionering och granskning.  Vi tror att du antingen är nyutexaminerad eller har hunnit arbeta några år efter examen, viktigast för oss är ditt engagemang och vilja att leverera resultat utöver det vanliga. Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och gärna har kunskap i något av verktygen Ansys, Pipestress, Caepipe eller Caesar. Erfarenhet av tryckkärlsnormer är mycket meriterande. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga BERÄKNINGSINGENJÖR INOM KÄRNKRAFT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BERÄKNINGSINGENJÖR INOM KÄRNKRAFT

KOMPONENTÄGARE - ANTENN
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi på Alten har många intressanta uppdrag inom bla. fordonsindustrin där du är med och utvecklar framtidens teknik i morgondagens bil.  Just detta uppdrag finns inom infotainmentområdet. Gruppen tillhör Antenn och Digital Tuners och ansvarar för utveckling av olika antenner (FM, AM, TMC, GPS, WLAN, LTE, SiriusXM, DAB mfl) och olika tuners (SiriusXM, TVM och DAB).  Rollen innebär att du leder ett crossfunktionellt team bestående av HW-, SW-, test- och systemingenjörer. Ditt ansvar är tid, teknik och kostnad för utveckling av antenner. En del av uppdraget består i kontakt med leverantörer för att stämma av och ta fram kravspecar.  Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av projektledning inom elektronik. Du besitter erfarenhet inom Antenn/Tunerutveckling och har erfarenhet av att leda team. Ett krav är att du har körkort för personbil. Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning inom el/elektronik 120/160/180 hp eller likvärdigt. Svenska och engelska flytande i tal och skrift krävs för tjänsten. Du driver ditt arbete och andras framåt med tydlig återkoppling då du är en god kommunikatör. Du har ordningssinne och är analytisk. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga KOMPONENTÄGARE - ANTENN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOMPONENTÄGARE - ANTENN

SENIOR PROJEKTLEDARE INOM KÄRNKRAFT!
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten söker en engagerad konsult för uppdrag på plats hos en av våra kunder inom kärnkraft. Du blir en del av en växande grupp PMI-certifierade juniora och seniora projektledare där du tidigt får eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du är en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team som tillsammans löser problem, utbyter kompetens och har kul tillsammans! Som senior projektledare kommer du arbeta med att driva projekt i vår kunds projektorganisation där du huvudsakligen kommer att ansvara för helhetåtagandet som innefattar tid, ekonomi, resurser, kommunikation, kontakter, strategi, förhandlingar, riskanalys och rapportering. Beroende på din bakgrund kommer dina projekt att vara antigen inom IT, elektronik, mekanik eller bygg. Stor vikt kommer att läggas på dokumentationen för att uppfylla myndigheternas säkerhetskraven.     Vi tror att du har hunnit arbeta minst 10 år efter examen, viktigast för oss är ditt engagemang och vilja att leverera resultat utöver det vanliga. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med omväxlande uppgifter där leverans mot kunden står i fokus. Erfarenhet från kärnkraft eller annan bransch med höga säkerhetskrav är meriterande. Likaså PMI-certifiering eller annan erkänd certifiering. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Med åren har du vässat din ledarskapsförmåga till perfektion. Du är snabblärd, anpassningsbar och nogrann.  Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR PROJEKTLEDARE INOM KÄRNKRAFT! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR PROJEKTLEDARE INOM KÄRNKRAFT!

ERFAREN KONSTRUKTÖR
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Till Göteborgskontoret söker vi dig som vill vara med och bygga Altens framtid inom tunga fordon.  Ta chansen att utvecklas som konstruktör och människa. Detta gör du med hjälp av vår tydliga karriärplan.  Till ett av våra arbetspaket inom Commercial Vehicle söker vi två erfarna ingenjörer som har erfarenhet inom mekanikkonstruktion (motor, chassi & växellåda). Du kommer ingå i ett team där din roll kommer att vara konstruktör. Med erfarenheten som du har med dig kommer du att coacha juniora konstruktörer, leda konstruktionsarbetet och rapportera framfarten i projekt.  Som konstruktör kommer du att arbeta med design av rör, konsoler och gjutna komponenter i stål och plast. Vi ser gärna att du har yrkesmässig erfarenhet från liknande konstruktionsarbeten. Det är ett krav att du har Pro Engineer som främsta CAD verktyg. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, civil- eller högskoleexamen, samt har några års relevant arbetslivserfarenhet från fordonsindustri.  Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN KONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN KONSTRUKTÖR

ELEKTRONIKINGENJÖR INOM TELEKOM / RYMD / FÖRSVAR
. Alten söker fler ingenjörer med stor passion för elektronikutveckling. För kunders räkning inom telekom, rymd och försvar söker vi dig som vill vidareutvecklas tillsammans med oss i nya intressanta uppdrag. Våra uppdrag innebär kravhantering, design och verifiering av produkter i framkant. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi vill att du har erfarenhet inom till exempel: - Digital och analog elektronikkonstruktion - Kraftelektronik - Hårdvarukonstruktion, inbyggda system Du är minst högskoleingenjör men gärna civilingenjör inom elektronik eller likande. Du har minst några års relevant arbetslivserfarenhet, är drivande och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i ett team samt är lyhörd för verksamhetens behov. Flytande Svenska och Engelska är ett krav. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga ELEKTRONIKINGENJÖR INOM TELEKOM / RYMD / FÖRSVAR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ELEKTRONIKINGENJÖR INOM TELEKOM / RYMD / FÖRSVAR

KONSTRUKTÖR SOM VILL LÄGGA I EN EXTRA VÄXEL
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning och är intresserad av att utvecklas som konstruktör. Du kommer att arbeta med konstruktion inom våra kunders utvecklingsprojekt som rör allt från växellådor, fyrhjulsdrift, marinapplikationer och vindkraft.  Det är meriterande med erfarenhet inom fordonsutveckling och CAD-konstruktion med CATIA V5 alternativt Pro Engineer som främsta verktyg. Du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR SOM VILL LÄGGA I EN EXTRA VÄXEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR SOM VILL LÄGGA I EN EXTRA VÄXEL

KVALITETSINGENJÖR
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Som kvalitetsingenjör arbetar du både proaktivt och reaktivt med kvalitetsärenden. Arbetet innebär täta leverantörskontakter och du kommer samarbeta med flera tvärfunktionella kompetensgrupper. Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med minst två års dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete. Du är bekant med verktyg som FMEA, DFA, Riskanalys etc. Det är meriterande med erfarenhet inom fordonsindustrin.  Du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga KVALITETSINGENJÖR jobb, KVALITETSINGENJÖR Göteborg, KVALITETSINGENJÖR Alten Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KVALITETSINGENJÖR

KONSTRUKTÖR INOM VERKSTAD / TELEKOM / FÖRSVAR / MARINT
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi fortsätter att bredda vår verksamhet och ser öppningar inom alla branscher för dig med erfarenhet av konstruktion, gärna från ett mindre produktbolag. Vi tror att du har jobbat med konstruktion i några år och helst har du erfarenhet av Pro/E, Inventor eller SolidWorks. Just nu har vi ett flertal uppdrag inom branscherna marint, verkstad, telekom och försvar. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR INOM VERKSTAD / TELEKOM / FÖRSVAR / MARINT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR INOM VERKSTAD / TELEKOM / FÖRSVAR / MARINT

WEBBUTVECKLARE C# .NET
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker dig som är system- och webbutvecklare och har jobbat ett par år med webbutveckling i Microsoftmiljö.  Du ska ha jobbat med webben och vara väl förtrogen med de senaste teknikerna. Ett plus är om du har erfarenheter från plattformar som Sharepoint, TFS, EPiServer CMS o dyl. Du ska vara väl förtrogen i agila utvecklingsmetoder och vilja ligga i teknikens framkant. Har du redan certifieringar i tex .net är det meriterande.  Du ska behärska både frontend och backend men vara fokuserad på det ena. Kunskaper i webb och webbutveckling på andra plattformar är också meriterande. Som webbutvecklare på Alten kommer du få jobba såväl som uthyrd konsult som i inhouseuppdrag. Du kommer att vara med att driva och utveckla såväl våra kunder som deras komplexa och ofta kritiska system och applikationer. Lyhördhet, engagemang och ett brinnande intresse för att leverera en kvalitativ webb/mobil-lösning är ledord i våra leveranser. Våra kunder jobbar på svenska och engelska och därför är det viktigt att du kan båda dessa flytande och obehindrat. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBUTVECKLARE C# .NET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBUTVECKLARE C# .NET

WEBBUTVECKLARE
. Alten System & Applikationsutveckling i Göteborg växer kraftigt och flyttar till nya centrala lokaler! Just nu söker vi erfarna webbutvecklare som vill bli del i ett ständigt växande utvecklingsteam. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Du är en riktigt duktig webbutvecklare med fokus på frontend. Du brinner för nya tekniker och du gillar att arbeta i ett team som levererar lösningar som överträffar kundernas högt ställda förväntningar och där du är med och påverkar teknik och arkitektur. Vi ser gärna att du som söker är en erfaren webbutvecklare som ha tre års erfarenhet inom webbutveckling och att du har ett engagemang och ett driv för att ständigt bli en bättre utvecklare. Håller du med om att webbutveckling är under ständig förändring där det gäller att ligga steget före? Vill du vara del av vårt webbteam och bygga moderna och innovativa webbappar i t ex. ASP.NET och Ruby on Rails med hjälp av ramverk såsom BackboneJS, Knockout, Durandal, Angular? Är du den vi söker, skicka då din ansökan till oss redan idag! PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBUTVECKLARE jobb, WEBBUTVECKLARE Göteborg, WEBBUTVECKLARE Alten Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBUTVECKLARE

FUNKTIONSUTVECKLARE
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi söker dig som vill utveckla framtidens teknik med fokus på lågt CO2 utsläpp i bil. Du behöver vara kreativ i hur man löser utmaningen och samtidigt ta hänsyn till nya miljödirektiv från EU. Rollen innebär att driva simulering och modellering i Matlab/Simulink. För att vara kvalificerad för tjänsten bör du vara civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik, mekatronik eller datateknik. Det är ett krav att du ska ha arbetat Matlab/Simulink från yrkeslivet. Ett stort plus är om du har erfarenhet av elsystem i bilar. Rollen ställer krav på god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga FUNKTIONSUTVECKLARE jobb, FUNKTIONSUTVECKLARE Göteborg, FUNKTIONSUTVECKLARE Alten Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FUNKTIONSUTVECKLARE

RFASIC konsult
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Som RFASIC konsult kommer du att arbeta med radiobasstationer till mobilnät och applikationer till dessa. Avdelningen tar fram nya komponenter som idag inte finns på markanden, och utvecklar befintliga för implementation. Du kommer arbeta med bland annat kravspecifikation, konstruktion, layout m.m. Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och har läst kurser inom: analog elektronik, radioelektronik och mikrovågsteknik dvs. högfrekvenskurser. Du ska ha erfarenhet av RF-ASIC konstruktion (inkl. schema, layout, och loopen däremellan). Du har jobbat med RF/Analog elektronik och kan konstruera analoga kretsar mot spec, även på GHz frekvenser. Du har även Cadence/SpectreRF vana och kan använda standardverktyg inom området. Du ska vara väl förtrogen i radioelektronik och mikrovågsteknik och vilja ligga i teknikens framkant. Har du kunskaper om industrialisering (produktionstestutveckling och tillförlitlighetskvalificering), radiomätningar och labbvana är det meriterande. Som konsult på Alten kommer du att driva och utveckla såväl våra kunder som deras komplexa system. Lyhördhet, engagemang och ett brinnande intresse för att leverera en kvalitativ lösning är ledord i våra leveranser. Våra kunder jobbar på svenska och engelska och därför är det viktigt att du kan båda dessa språk flytande och obehindrat. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga RFASIC konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RFASIC konsult

VASS PRO/E KONSTRUKTÖR NÄRA ELEKTRONIKEN
. Är du en erfaren konstruktör med goda kunskaper i Pro/E som vill pröva dina kunskaper som konsult hos någon av våra spännande kunder? På Alten ger vi dig möjligheten att utvecklas i den riktning du själv vill. Ta steget redan idag! ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Till Stockholm söker vi nu erfarna mekanikkonstruktörer för spännande konsultuppdrag och nyutvecklingsprojekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektroniknära konstruktion. Du har förståelse för att konstruera i plast, tunnplåt samt erfarenhet av gjutgods. Vi söker dig med mycket goda kunskaper i ProE/Creo, men du behärskar även fler 3D-CAD-verktyg och har en fallenhet för att lära dig fler system. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Läs mer om Alten på www.alten.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga VASS PRO/E KONSTRUKTÖR NÄRA ELEKTRONIKEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VASS PRO/E KONSTRUKTÖR NÄRA ELEKTRONIKEN

METODMÄSTARE MED PEDAGOGISK FÖRMÅGA I NÅGON AV DE STORA CAD/ PLM SYSTEMEN
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vill du med din kompetens leverera slutsatser och rekommendationer som driver kundens utveckling framåt? Genom metodutveckling angriper och ifrågasätter vi hur väl man utnyttjar verktygens kapacitet, hur väl människor, processer och system arbetar i harmoni samt hur man väljer att fortsätta utvecklas. Till Altens verksamhetsområde PLM & Training söker vi fler experter för implementation, anpassning och metodikframtagning av PLM- och CAD-system. Alten har gedigen kompetens inom PLM och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare medarbetare som tillför det lilla extra till våra kunder. Med mer än 20 års erfarenhet vet vi att bra PLM-lösningar består av mycket mer än bara programvaran! Vi ser att du har erfarenhet av 3D-CAD, antingen som konstruktör eller som CAD-specialist/CAD-administratör. Grundlig kompetens inom ett av de marknadsledande CAD-programmen och PLM-systemen är ett krav. Vi arbetar främst med Siemens, Dassault och PTCs produktportfölj. Utöver kunskaperna ovan har du god förståelse i hur nätverk och brandväggar fungerar, samt gedigen erfarenhet i hur man kan konfigurera datorer såsom att sätta upp användare, sätta rättigheter och installera drivrutiner. Du har med fördel kunskap inom Oracle och/eller SQL Server. Kunskap i Java, ASP och/eller C-programmering för utveckling av anpassning av funktionalitet i PLM- och CAD-system är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Läs mer om Alten på www.alten.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga METODMÄSTARE MED PEDAGOGISK FÖRMÅGA I NÅGON AV DE STORA CAD/ PLM SYSTEMEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: METODMÄSTARE MED PEDAGOGISK FÖRMÅGA I NÅGON AV DE STORA CAD/ PLM SYSTEMEN

ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Är du en erfaren mekanikkonstruktör och intresserad av nya utmaningar inom mekanikkonstruktion och uppdrag inom branscher som verkstad- och fordonsindustrin? Xdin växer och erbjuder spännande uppdrag inom flertalet områden. Du är högskole- eller civilingenjör med flerårig arbetslivserfarenhet inom maskinkonstruktion och utveckling. Du har en vilja att lära nytt och lär dig snabbt nya system. Du har jobbat med svetsade konstruktioner, formsprutad plast och/eller tunnplåt och har god förståelse för tillverkningsprocesserna. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Catia V5 eller NX. Du behärskar obehindrat svenska och engelska flytande i tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR


Sök lediga jobb Alten Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se