Alvesta kommun, Samhällsplanering jobb - lediga jobb

Alvesta kommun, Samhällsplanering jobb Alvesta kommun, Samhällsplanering jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Alvesta kommun, Samhällsplanering. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Alvesta kommun, Samhällsplanering. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. VA-ingenjör VA-verk- Alvesta

  2. VA-ingenjör Ledningsnät- Alvesta


Mer beskrivning

VA-ingenjör VA-verk
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade ARBETSUPPGIFTER Du kommer främst att arbeta med teknik- och processutveckling. Du ska vara delaktig i utredningar, planering och genomförande av investeringar. Exempel på arbetsuppgifter är: • förnyelseplanering och utveckling av vatten- och avloppsreningsverk • utbyggnad av övervakningssystem • teknik- och processutveckling i kommunens avloppsreningsverk • projektledning • samordna och svara på remisser och tekniska kundfrågor • ansvara för kontrollprogram och miljörapportering • genomförande av investeringar • utveckla slamhanteringen Arbetsgruppen har en bred kunskap och ett stort engagemang. Detta gör att vi har möjlighet att utforma tjänsten utifrån dina kunskaper och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Lämplig teknisk utbildning krävs, t ex byggnadsingenjör eller civilingenjör inom Väg och Vatten. Erfarenhet från relevant arbetsområde krävs. Vi söker dig som har intresse för VA-frågor med tyngdpunkt på VA-verk. Körkort klass B erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktiga egenskaper är att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska ha god organisations- och planeringsförmåga samt vara självständig och drivande.
Företag: Alvesta kommun, Samhällsplanering
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga VA-ingenjör VA-verk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-ingenjör VA-verk

VA-ingenjör Ledningsnät
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter är omväxlande och berör flera delar av avdelningens ansvarsområden. Som VA-ingenjör kommer du i huvudsak att arbeta med ledningsnät- och abonnentfrågor. Exempel på arbetsuppgifter är: •utredningar inom VA, främst ledningsnät •delaktig i strategiska frågor, saneringsplaner med mera •delaktig i projekteringsarbete •fältjobb vid VA-utredningar •hantering av digitala kartor Arbetsgruppen har en bred kunskap och ett stort engagemang. Detta gör att vi har möjlighet att utforma tjänsten utifrån dina kunskaper och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Lämplig teknisk utbildning krävs, t ex byggnadsingenjör eller civilingenjör inom Väg och Vatten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktiga egenskaper är att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska ha god organisations- och planeringsförmåga samt vara självständig och drivande. Körkort klass B erfordras.
Företag: Alvesta kommun, Samhällsplanering
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga VA-ingenjör Ledningsnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-ingenjör Ledningsnät


Sök lediga jobb Alvesta kommun, Samhällsplanering

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se