Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb - lediga jobb

Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ambitiös Ekonomiassistent sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ambitiös Ekonomiassistent sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ambitiös Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

  2. Ambitiös ekonomiassistent sökes!- Stockholm

  3. Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes- Strömstad

  4. Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes- Strömstad

  5. Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga- Vårgårda

  6. Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga- Herrljunga


Mer beskrivning

Ambitiös Ekonomiassistent sökes!
Har du ett sinne för siffror, är analytisk och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv? Då har Adecco ett uppdrag för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet och vara en del av företagets supportkontor. Supportkontoret stöttar företaget i bl.a. marknadsföring, utveckling, IT-drift och Inköp. Din roll som ekonomiassistent innebär att du assisterar ekonomichefen i uppgifter som t.ex. löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, diverse avstämningar samt påminnelser. Du kommer även att själv få ansvara för att uppdatera och underhålla företagets statistik- och bonusverktyg. Har du erfarenhet av projektstyrning, nyckeltalsstyrning eller kedjeverksamhet inom service eller detaljhandel,  jobbat dagligen i Excel eller ekonomisystemet Pyramid kommer du känna igen dig i de dagliga uppgifterna direkt! Vem trivs här? Du som är gymnasieekonom eller är högskoleutbildad inom ekonomi med ett par års erfarenhet av liknande uppgifter kommer att trivas i rollen som ekonomiassistent! Brinner du för siffror, är analytisk lagt samt har en god förståelse för hela flödet på en ekonomiavdelning kommer att känna dig som hemma hos vår kund! Som person ser du utmaningen i att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo, värdesätter god kommunikation och är positiv och flexibel i ditt sätt! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. Resor inom Sverige kan komma att ingå i arbetsuppgifterna på uppdraget. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos vår kund efter en prövotid! Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös Ekonomiassistent sökes!

Ambitiös ekonomiassistent sökes!
Vill du börja din karriär som eknomiassistent? Då har vi din chans nu! Dina arbetsuppgifter Du kommer i din roll som ekonomiassistent hjälpa till att scanna leverantörsfakturor, boka kundbetalningar, fakturera, ta hand om kreditkorts redovisning och enklare löpande bokföring. Om företaget Vår kund köper in hårdvara och mjukvara och säljer sedan vidare detta som en färdigprodukt till återförsäljare inom larm- och övervakningsbranschen. Din profil Krav: -Nyexad inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet - Svenska och engelska i tal och skrift - Kunna börja jobba omgående Meriterande: - Tidigare erfarenhet av yrket Du som söker är en glad och positiv person. Du är nogrann och tycker om administrativt arbete. Du är flexibel och lösningsorienterad. Gillar att jobba i grupp och tycker samarbete är en självklarhet. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Ort: Stockholm Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-16.30 Start: Omgående Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Företag: Framtiden i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös ekonomiassistent sökes!

Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes
Taste Asia är en ung och expansiv koncern som specialiserar sig på mat och matupplevelser från Asien. Koncernen startade 2009 med en asiatisk restaurang på Nordby shoppingcenter och idag omfattar koncernen 9 bolag med bland annat koncepten Asian Town, Asian Market och My Wok. Taste Asia har ambitiösa framtidsmål och är inne i en expansiv period med flera nyetableringar, nya koncept och en snabbt växande organisation. Det ställer också allt större krav på en strukturerad och välfungerande administration för att stötta organisationen och säkerställa en stabil grund under företagets fortsatta utveckling. Som ett led i att utveckla och säkerställa en välfungerande administrativ funktion i Taste Asia söker vi nu en ekonomiassistent. Vi söker dig som har stort driv, är ambitiös, en bra lagspelare och vill vara med och lägga grunden i en lång, spännande resa mot ambitiösa framtidsvisioner. Om tjänsten: Som ekonomiassistent i Taste Asia är man tillsammans med ekonomichefen ansvarig för att hålla ordning på löpande ekonomisk administration inom gruppen och säkerställa god struktur och ordning. Man genomför också registrering och utbetalning av bolagens löner samt söker och förvaltar de tillstånd som berör personal och operativ verksamhet inom bolagen. Ekonomiassistenten är även ett viktigt stöd för organisationen gällande frågor kring fakturor, löner, tidsregistrering, semester osv. Mål: - Att säkerställa en effektiv och högkvalitativ ekonomisk administration genom god struktur, kunskap, framåtanda och ett proaktivt och lösningsorienterat mind set. - Bidra till effektiva processer inom administrationen genom konsekvent avvikshantering och problemlösning där man strävar efter att identifiera och åtgärda rotorsakerna till de problem som uppstår. - Genom en effektiv och kvalitetssäkrad ekonomisk administration bidra till ökad måluppfyllelse av gruppens överordnade målsättningar. Kompetenskrav: - Eftergymnasial ekonomisk utbildning - God skriftlig och muntlig framställningsförmåga - Erfarenhet eller utbildning kring verksamhetsutveckling eller ledarskap är meriterande Vi lägger dock stor vikt vid personliga egenskaper och erbjuder även intern lärlingsbaserad upplärning.
Företag: TASTE ASIA AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes

Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes
Taste Asia Group är en ung och expansiv koncern som specialiserar sig på mat och matupplevelser från Asien. Koncernen startade 2009 med en asiatisk restaurang på Nordby shoppingcenter och idag omfattar koncernen 10 bolag med bland annat koncepten Asian Town, Nordby/Svinesund Wok, Asian Market, Yomo och My Wok. Taste Asia Group har ambitiösa framtidsmål och är inne i en expansiv period med flera nyetableringar, nya koncept och en snabbt växande organisation. Det ställer också allt större krav på en strukturerad och välfungerande administration för att stötta organisationen och säkerställa en stabil grund under företagets fortsatta utveckling. Som ekonomiassistent i Taste Asia Group AB är man tillsammans med ekonomichefen ansvarig för att hålla ordning på löpande ekonomisk administration inom gruppen och säkerställa god struktur och ordning. Man genomför också registrering och utbetalning av bolagens löner samt söker och förvaltar de tillstånd som berör personal och operativ verksamhet inom bolagen. Ekonomiassistenten är även ett viktigt stöd för organisationen gällande frågor kring fakturor, löner, tidsregistrering, semester osv. Mål: - Att säkerställa en effektiv och högkvalitativ ekonomisk administration genom god struktur, kunskap, framåtanda och ett proaktivt och lösningsorienterat mind set. - Bidra till effektiva processer inom administrationen genom konsekvent avvikshantering och problemlösning där man strävar efter att identifiera och åtgärda rotorsakerna till de problem som uppstår. - Genom en effektiv och kvalitetssäkrad ekonomisk administration bidra till ökad måluppfyllelse av gruppens överordnade målsättningar. Kompetenskrav: - Eftergymnasial ekonomisk utbildning - God skriftlig och muntlig framställningsförmåga - Erfarenhet eller utbildning kring verksamhetsutveckling eller ledarskap är meriterande Vi lägger dock stor vikt vid personliga egenskaper och erbjuder även intern lärlingsbaserad upplärning. Som ett led i att utveckla och säkerställa en välfungerande administrativ funktion i Taste Asia Group söker vi nu en ekonomiassistent. Vi söker dig som har stort driv, är ambitiös, en bra lagspelare och vill vara med och lägga grunden i en lång, spännande resa mot ambitiösa framtidsvisioner. Taste Asia Group är en ung och expansiv koncern som specialiserar sig på mat och matupplevelser från Asien. Koncernen omfattar idag tio bolag; bland annat restaurangkoncepten Asian Town, Nordby/Svinesund Wok, YOMO och MY WOK samt livsmedelsbutiken Asian Market.
Företag: Asian Town Nordby AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och ambitiös ekonomiassistent sökes

Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om företaget XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av deras anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. XL Bygg i Herrljunga är en familjeägd bygghandel som har funnits sedan början av 1900-talet. Numera drivs den av tredje generationen Samuelsson och Daniel Sandberg. XL Bygg I Herrljunga är en modern byggvaruhandel som förser dig som byggmästare, privatperson, kommun och företag med bygg- och järnvaror och färg. De har ett välsorterat byggvarulager och ett brett sortiment järnvaror vilket garanterar en god leveranskapacitet. Under senvåren startar vi upp XL Bygg Vårgårda på Wallentinsvägen 28. Läs gärna mer på www.xlbygg.se/herrljunga// Dina arbetsuppgifter Söder & Co söker nu till XL Bygg i Vårgårda/Herrljunga en ambitiös ekonomiassistent på 50 % Arbetsuppgifterna består av löpande uppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att ansvara för en del av företagets ekonomihantering och rapportera till ekonomichef. Din profil Du är gymnasieekonom alternativt har motsvarande utbildning. Du har kunskaper i löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra. Du har erfarenhet från liknande tjänster. Goda kunskaper i Excel, Officepaketet och lätt för att arbeta i system. Vi värdesätter att du förstår ekonomiska flöden, har förmåga att formulera dig skriftligt och muntligt samt ta egna initiativ att utveckla de administrativa rutinerna. Du trivs med att samarbeta likväl som du tar ansvar för dina egna processer - du blir en viktig del i XL Bygg teamet. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang, noggrannhet och ordningssinne. Passar denna beskrivning in på dig så skicka in din ansökan på www.soderco.se där urval sker löpande.
Företag: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga

Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om företaget XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av deras anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. XL Bygg i Herrljunga är en familjeägd bygghandel som har funnits sedan början av 1900-talet. Numera drivs den av tredje generationen Samuelsson och Daniel Sandberg. XL Bygg I Herrljunga är en modern byggvaruhandel som förser dig som byggmästare, privatperson, kommun och företag med bygg- och järnvaror och färg. De har ett välsorterat byggvarulager och ett brett sortiment järnvaror vilket garanterar en god leveranskapacitet. Under senvåren startar vi upp XL Bygg Vårgårda på Wallentinsvägen 28. Läs gärna mer på www.xlbygg.se/herrljunga// Dina arbetsuppgifter Söder & Co söker nu till XL Bygg i Vårgårda/Herrljunga en ambitiös ekonomiassistent på 50 % Arbetsuppgifterna består av löpande uppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att ansvara för en del av företagets ekonomihantering och rapportera till ekonomichef. Din profil Du är gymnasieekonom alternativt har motsvarande utbildning. Du har kunskaper i löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra. Du har erfarenhet från liknande tjänster. Goda kunskaper i Excel, Officepaketet och lätt för att arbeta i system. Vi värdesätter att du förstår ekonomiska flöden, har förmåga att formulera dig skriftligt och muntligt samt ta egna initiativ att utveckla de administrativa rutinerna. Du trivs med att samarbeta likväl som du tar ansvar för dina egna processer - du blir en viktig del i XL Bygg teamet. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang, noggrannhet och ordningssinne. Passar denna beskrivning in på dig så skicka in din ansökan på www.soderco.se där urval sker löpande.
Företag: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Ort: Herrljunga
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös Ekonomiassistent sökes till XL-Bygg Vårgårda/Herrljunga


Sök lediga jobb Ambitiös Ekonomiassistent sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se