Analytisk materialplanerare sökes jobb - lediga jobb

Analytisk materialplanerare sökes jobb Analytisk materialplanerare sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Analytisk materialplanerare sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Analytisk materialplanerare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Analytisk materialplanerare sökes- Eskilstuna

  2. Analytisk materialplanerare sökes!- Köping


Mer beskrivning

Analytisk materialplanerare sökes
Arbetsbeskrivning För ett uthyrningsuppdrag hos kund i Eskilstuna söker vi nu en materialplanerare. Uthyrningsuppdrag innebär att du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Som materialplanerare arbetar du med olika typer av prognosarbete kopplat till företagets eftermarknadsprodukter. Arbetet baseras på fyra områden. Dessa är historik, rapport och analysarbete, segmentering och strategisk planering. Arbetet är självständigt men kräver nära samarbete med andra. Omfattningen är heltid och arbetet utövas dagtid, måndag till fredag. Uppdraget beräknas starta den 2 september och pågå under cirka 6 månader, eventuellt längre. Vem är du? Vi söker dig med avslutad högskoleutbildning inom logistik, planering eller matematik. Dina kunskaper inom prognostisering, statistik och lagerhållning är goda och du besitter en god förmåga att genomföra komplexa logistiska analyser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper inom olika metoder för att förbättra och utveckla produktionsflöden. På det personliga planer är du noggrann, drivande och kommunikativ. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Manpower
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk materialplanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk materialplanerare sökes

Analytisk materialplanerare sökes!
Är du en analytisk och social person som vill arbeta som materialplanerare? Då har vi jobbet för dig! Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa nya erfarenheter! Hur ser din arbetsdag ut? I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av materialplanering. Du kommer att se till att rätt artiklar kommer hem i rätt tid. Arbetet innebär daglig kontakt med både nationella och internationella leverantörer. Du kommer även att arbeta med uppföljning och effektivisering för att optimera varulagret. Vem trivs här? Du som har erfarenhet av materialplanering, inköp eller produktionsplanering kommer lätt in i rollen. Du har även goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet och förmåga att sätta dig in i nya datasystem. Som person är du analytisk, socialt kompetent och stresstålig. Körkort är ett krav. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast den 10/7. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk materialplanerare sökes!


Sök lediga jobb Analytisk materialplanerare sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se