Android utvecklare med lång erfarenhet jobb - lediga jobb

Android utvecklare med lång erfarenhet jobb Android utvecklare med lång erfarenhet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Android utvecklare med lång erfarenhet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Android utvecklare med lång erfarenhet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ett annorlunda frisöryrke!- Stockholm

 2. Bartender- Stockholm

 3. Metro söker redigerare- Stockholm

 4. Hästens Sängar söker Grafisk Formgivare- Stockholm

 5. Sushi Kock/Kokerska- Stockholm

 6. Fotograf på Skolor och Förskolor- Stockholm

 7. BI-utvecklare med intresse för sjukvård!- Stockholm

 8. FrontEnd-utvecklare- Stockholm

 9. Innesäljare hos Aon Affinity- Stockholm

 10. Duktig SQL-utvecklare sökes till CompuGroup Medical!- Stockholm


Mer beskrivning

Ett annorlunda frisöryrke!
Ett annorlunda frisöryrke! -för dig som vill vidareutvecklas i ditt yrke. Vi på International Hair Studio jobbar med den senaste icke kirurgiska hårersättningstekniken. Vi letar efter en duktig och professionell frisör, som har erfarenhet av både herr och damklippning och har goda kunskaper i färg. Du behöver inte ha jobbat med hårersättning tidigare, vi lär upp dig! Vidare ska du vara behjälplig där det behövs. Bakgrund: Vi söker dig som har det lilla extra och som Den stora vikten ligger i att du är serviceinriktad och professionell i ditt yrkesutövande Du har mycket goda kunskaper i svenska och klarar även att prata engelska då vi även kommunicerar med våra kollegor i London Du är öppen och utåt riktad och representativ. Du har även lätt för att prioritera och ta egna initiativ samt är ansvarstagande. Vidare värdesätter du att ha snyggt omkring dig. Övrig information Tjänsten är på är deltid/heltid . Tjänsten ska tillsättas från och med 2013 Augusti Ålder på sökande: vi ser gärna att du har jobbat några år som frisör och helst att du är över 20 år. OBS! Frisörutbildning är ett krav. Skicka din ansökan till: info@internationalhairstudio.se Arbetstider och omfattning: Tillsvidare Deltid/Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du: Sista dag att ansöka är 2013-08-02 Ansökan kan skickas till e-postadress: info@internationalhairstudio.se
Företag: INTERNATIONAL HAIRSTUDIO M & R AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ett annorlunda frisöryrke! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett annorlunda frisöryrke!

Bartender
Vi behöver en bartender som har erfarenhet från krogbranschen och som har god samarbetsförmåga, gott humör och energi. Det är viktigt att du har kunden i fokus och arbetar med glöd och känsla för att ge kunden bästa service. Du skall prata svenska obehindrat och flytande engelska. NI MÅSTE HA MINST TRE ÅRS ERFARENHET ! RESPEKTERA DETTA.
Företag: REST. CHARLES DICKENS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bartender jobb, Bartender Stockholm, Bartender REST. CHARLES DICKENS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bartender

Metro söker redigerare
Vi söker en stjärna på redigering. Vårt redigeringsgäng består av åtta drivna journalister som varje dag strävar efter att göra Metro så tydlig, snygg och läsvärd som möjligt. Du kommer att mötas av hårda krav, men även av en miljö där dina idéer kan komma till uttryck och tas tillvara. Du ska självständigt producera snygga och korrekta sidor och har förmågan att snabbt växla tempo när det behövs. Vi tror att du har ett utpräglat formsinne och är en vass rubriksättare. Erfarenhet av dags- eller kvällspress är en förutsättning liksom goda referenser. Du är allsidig och kan hantera alla typer av material: nyheter, feature och nöje. Du har höga ambitioner men är samtidigt prestigelös och har lätt för att samarbeta. Jobbet är ett vikariat på heltid med placering i Stockholm. Tidsperioden är september-december, med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till både dag- och kvällstid samt söndagar. Mejla din ansökan med referenser till jobb@metro.se. Skriv "redigerare" i ämnesraden. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Företag: Tidnings AB Metro
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Metro söker redigerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Metro söker redigerare

Hästens Sängar söker Grafisk Formgivare
Hästens grundades redan 1852 och är med sina blårutiga sängar idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Hästens är idag verksamma i 34 länder med 7 egna butiker och över 200 återförsäljare i Europa, Asien och USA. Hästens sängar består av enbart naturmaterial av högsta kvalitet och tillverkas för hand av skickliga hantverkare i vår fabrik i Köping. Vår passion är sömn och vår vision är att är att förändra världen genom att göra det möjligt för människor att sova i den bästa sängen i världen i resten av sina liv. Hästens Inhouse-team ansvarar för att ta fram marknadskommunikations- och varumärkesmaterial till sina marknader världen över. Som AD/grafisk formgivare på Hästens får du bland annat till uppgift att skapa kommersiellt lönsamma och varumärkesbyggande kampanjer för Hästens och Hästens återförsäljare runt om i världen. Du kommer också vara drivande i kreativa processer och marknadsföringsverktyg och se till att Hästens grafiska profil efterlevs i all kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår också bildbehandling samt att utveckla och producera broschyrer, prislistor, kataloger samt digitalt material. Du skall med andra ord ha kreativ höjd, samtidigt som du förväntas leverera kreativt och säljande tryckt och digitalt material. På Hästens erbjuds du ett arbete med kunden i fokus. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med ett av Sveriges starkaste varumärken. Ett fantastisk givande arbete i ett globalt företag med högt tempo, roliga utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har god känsla för varumärken, färg/form och trender. Du bör ha en grafisk utbildning från Beckmans, Berghs School of Communications eller liknande internationell utbildning, samt minst fem års erfarenhet som grafisk formgivare/AD inom detaljhandeln och gärna inom lyxsektorn. Du behöver behärska engelska i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är en merit. Du har mycket goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator och du är en god kommunikatör i tal och skift. Du är engagerad, självgående, serviceinriktad, ödmjuk, flexibel och van vid kundkontakt. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning med placeringsort på vårt marknadskontor i Stockholm. Du ingår i marknadsavdelningen och rapporterar till marknadschef. Tjänsten innebär visst behov av resor till vår fabrik i Köping samt utomlands. Välkommen att höra av dig till oss med frågor via e-post: Karin Wickberg Taylar, karin.wickberg@hastens.se Skicka din ansökan via e-post till: grafiskformgivare@hastens.se senast den 25 juli 2013. Märk din ansökan med ?Grafisk Formgivare?.
Företag: HÄSTENS SÄNGAR AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hästens Sängar söker Grafisk Formgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hästens Sängar söker Grafisk Formgivare

Sushi Kock/Kokerska
Chu Zheng Yao Restaurant AB/Mandarin City söker en erfaren Sushi kock/kokerskor Arbetsuppgifter: Allt från beredning till tillagning av sushi. Allt förekommande arbetsuppgifter i köket, behjälplig med varubeställning m.m. Utbildning/Erfarenhet: - Ska ha jobbat som kock på restauranger i ett antal år och kan arbeta självständig i köket - Du ska vara snabb, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig - Talar Kinesiska och Engelska.
Företag: Mandarin City
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sushi Kock/Kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sushi Kock/Kokerska

Fotograf på Skolor och Förskolor
Viron Media och Photomic är Sveriges största skolfotokoncern med en fotografkår på 150 fotografer i hela landet och över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos oss får du möjlighet att arbeta med några av branschen starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger vi också i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker all fotografering med green screen teknik och våra smarta fotoprogramvaror gör fotograferingen enkel och rolig! Vi har också lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang. Totalt sysselsätter koncernen mer än 300 medarbetare under högsäsong. I vår företagskultur värderar vi ett personligt stort driv och viljan att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar. Hos oss får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitéts tänk och personligt engagemang genomsyrar allt vårt arbete. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form. Du ska ha sinne för ordning och reda, en god portion social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning. Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana. Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer. Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar. Vi erbjuder dig en betald professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i Augusti. Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Din ansökan och eventuella frågor mailar du till oss. OBS! SKRIV DIN HEMORT SOM ÄMNE I MAILET! Maila till: skolfotografost@viron.se Vi besvarar endast för oss intressanta sökande.
Företag: Viron Media AB / PHOTOMIC
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fotograf på Skolor och Förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fotograf på Skolor och Förskolor

BI-utvecklare med intresse för sjukvård!
Vi söker senior BI- och SQL-utvecklare till CompuGroup Medical! Vill du bidra till en bättre sjukvård och arbeta med ett system som hanterar miljontals patientjournaler? Då ska du jobba som BI-utvecklare hos CompuGroup! CompuGroup Medical är ett globalt e-hälsoföretag med över 3500 anställda. De tillhandahåller lösningar som ger patienter och personal tillgång till medicinsk information oavsett tid och plats. I Sverige är de runt 210 medarbetare. De arbetar i en platt organisation där alla får möjlighet att ta ett stort ansvar och driva egna projekt och idéer. Om produkten TakeCare och Intelligence TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av närmare 40 000 användare, bland annat på Karolinska Universitetssjukhuset. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet. Den största installationen av TakeCare innehåller i dagsläget över 2,7 miljoner journaler. Servern tar emot över 800 anrop per sekund och svarstiderna är i 99,9% av fallen mindre än en sekund. TakeCare-databasen är optimerad för hög prestanda vid dagligt journalarbete. För att också uppnå maximal flexibilitet och kraftfullhet vid uppföljning används Intelligence. Intelligence extraherar, validerar och transformerar TakeCare-data till ett relationsformat och läser in det i en relationsdatabas (MS SQL Server). Användarna av Intelligence har på så sätt tillgång till stora mängder strukturerad information, för snabba och exakta uppföljningar, vilket är ett kraftfullt stöd vid beslutsfattande på alla nivåer. Om tjänsten Vi söker en senior BI- och SQL-utvecklare som, i en stimulerande miljö med duktiga utvecklare, kommer att få ett stort personligt ansvar och möjlighet att driva egna projekt och idéer. Utöver specialistkompetens inom BI kommer du även arbeta med arkitekturfrågor i teamet men även med utmanande systemutveckling, för att realisera framtidens sjukvård. Du kommer att arbeta nära verksamheten. Utvecklingen sker enligt en iterativ utvecklingsmodell där vi har täta kontakter med användare och kunder. Alla medarbetare tar ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet; från behovsanalys, kravfångst, analys, design och implementation till test och underhåll. Erfarenhet och struktur är centralt för rollen och du brinner även för att lära andra det du kan. Vi söker dig med gedigen och bred erfarenhet av framtagning av BI-lösningar i moderna miljöer; från kravanalys och design till framtagning av databaslösningar och utveckling av rapporter och applikationer. Vi tror att du inspireras av att arbeta i ett team tillsammans med andra begåvade människor på en modern, innovativ arbetsplats med lite byråkrati och högt i tak. Dina kvalifikationer . Du har stor erfarenhet av Microsoft SQL Server, MS T-SQL, MS Analysis Services, MS Integration Services och MS Reporting Services, XML, Web services . Du har erfarenhet av stora databaser . Du är en riktigt duktig programmerare . Du tar ett stort personligt ansvar och är självgående . Du har troligen universitets- eller högskoleexamen . Du ska ha mycket god samarbetsförmåga, vara kreativ och analytisk, tycka att det är roligt att arbeta i grupp, samtidigt som det krävs att du kan arbeta självständigt . Du känner starkt för att bidra till en effektivare sjukvård . Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat Det är även meriterande om du har erfarenhet av: 70-448 Microsoft SQL Server 2008 and Business Intelligence Development and Maintenance 70-452 Designing a Business Intelligence Infrastructure Using Microsoft SQL Server 2008 Ort: Stockholm Uppdragsgivare: Dfind IT I denna konsultrekrytering jobbar CompuGroup Medical med Dfind IT, där du kommer vara anställd det första halvåret, för att sedan i samtyckte med CompuGroup övergå i anställning hos dem. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Vid frågor kontakta lotta.nilsson@dfind.se [ mailto:lotta.nilsson@dfind.se ] Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas. Keep Improving.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga BI-utvecklare med intresse för sjukvård! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BI-utvecklare med intresse för sjukvård!

FrontEnd-utvecklare
FrontEnd-utvecklare sökes till vår kund. Kunden är ett energiskt teknikbolag med spetskompetens inom mobil- och webbutveckling. Kundcase inkluderar ett av Europas ledande mobilcasino. Framgången baseras på det absolut vassaste inom teknik och design.  Vi är en tajt och lättfotad organisation som strävar efter att driva en välplanerad verksamhet mitt i en banbrytande utveckling. När det gäller mobile gaming hjälper vi företag inte bara att ligga i framkant, utan att leda utvecklingen och förändra spelplanen. Positionen Vi letar efter en ung och hungrig FrontEnd-utvecklare som verkligen vill sitta med den nyaste och häftigaste tekniken. Du kommer att bli en väldigt viktig del i ett mycket starkt team som gillar utmaningar men som ändå har det roligt.  Vi ser att du kan JavaScript och verkligen vill lära dig mer inom området. Vi ser att du hellre vill lära dig och verkligen brinna för FrontEnd-utveckling än att du redan kan allt. Om du gillar spel och casino så kommer du att trivas ännu mer. Vi erbjuder: -          Ett riktigt roligt arbete! -          Skön stämning på kontoret. -          Trevligt Afterwork-sällskap. -          Arbete på Malta när vi fryser här hemma i Sverige. -          Bästa arbetsverktygen som finns att tillgå. -          Fredagschampagne! -          Mysig, central och hemtrevlig arbetslokal. -          Ett riktigt framåtgående och snabbfotat företag. Profil                    -          Gillar utveckling för datorn, mobiler och tablets. -          Bra samarbetsförmåga. -          Få tid till att testa egna idéer och förslag. -          Kunna få vara med och ta funktionella beslut. -          Passion för nya utmaningar. -          Vill ligga i framkanten av teknik. -          Brinner för JavaScript. -          Gillar optimering av prestanda. -          En bra personlighet som passar in i vårt team. -          Du gillar att ha 10 olika mobiler och tablets framför dig.   Kompetenskrav -          JavaScript -          HTML 5 -          CSS 3   Det räcker inte med att endast ha erfarenhet av gränssnitt och css/html eller av javascript. Personen vi söker har erfarenhet av följande: • Ser sig själv framför allt som en javascript frontend utvecklare • Gärna jobbat i ett team, ett plus om kandidaten är familjär med metodiken SCRUM. • Har förståelse för källkodshantering samt har använt sig av detta   Meriterande -          Backbone.js -          Underscore.js -          Node.js -          Testdriven utveckling -          LESS / SASS -          GitHub -          OSX-utvecklingsmiljö Startdatum: ASAP Längd: inhyrning i tre månader därefter anställning hos kunden Plats: Stockholm, Odenplan Språk: Svenska och engelska flytande i tal och skrift    I din ansökan vill vi gärna att du beskriver varför just du skulle vara lämplig för denna roll. Vi intervjuar kandidater löpande. Det innebär att rollen kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad rekommenderar vi dig att ansöka omgående. Välkommen med din ansökan! Sökord: utvecklare, front, frontend, front-end, HTML 5, CSS 3, Javascript
Företag: eWork Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga FrontEnd-utvecklare jobb, FrontEnd-utvecklare Stockholm, FrontEnd-utvecklare eWork Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FrontEnd-utvecklare

Innesäljare hos Aon Affinity
Aon Sweden söker säljare till vårt försäljningsteam Om tjänsten  Är du en vass och driven säljare som vill vara med i ett spännande utvecklingsskede inom Aon Swedens innesäljavdelning? Som säljare hos oss kommer du att arbeta med direktförsäljning av försäkring på utgående samtal till våra kunders medlemmar och kunder. Vi söker både dig som vill arbeta extra och dig som vill arbeta full tid hos oss och på så sätt utgöra kärnan för vårt innesäljteam. I din roll ligger även förtroendet att vara med och skapa en framgångsrik säljplattform från vilken Aon bygger vidare i takt med tillväxten.Aon vill att alla ska bidra till en arbetsplats som kännetecknas av en prestationsorienterad kultur där engagemanget och kundleveransen står i fokus. Din profil  Vi söker dig som är genuint intresserad av försäljning, service och rådgivning. Kanske läser du en försäkringsutbildning och vill dryga ut kassan under studietiden. Viktigaste är dock att du är en driven och vass säljare som lätt tar till dig nya produkter. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Kunskaper i andra nordiska språk är meriterande. Då våra säljare registreras hos Finansinspektionen behöver vi ett utdrag ur brottregistret på dig som får erbjudande om tjänst.   Telefonen och datorn är dina viktigaste arbetsverktyg och dina kunder finns i hela landet. Som person är du en lagspelare och sammarbetar bra med andra människor och du har ett genuint intresse för försäljning. Du är lojal, uthållig och drivs av att arbeta mot tydliga mål samt av att leverera med en hög servicenivå. Vidare är du lyhörd för kundens behov och kan anpassa ditt sätt att sälja efter situationen. Då arbetet sker i en tempofylld och snabbt föränderlig miljö krävs det att du är flexibel och stresstålig. Aon Swedens värderingar bygger på Teamwork, Entreprenörskap och Affärsmässighet och det är viktigt att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Vad vi kan erbjuda dig! Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm i vårt nya fräscha hus, Aon Building, på Valhallavägen.Våra arbetstider är måndag-torsdag kl 12.00-20.00 och fredagar kl 11.00-17.00.   På Aon erbjuder vi dig ett spännande arbete inom en amerikansk och föränderlig organisation med många av Sveriges största företag som kunder. Du kommer inledningsvis genomgå vår grundutbildning innehållande rollen som försäkringsförmedlare, försäkringsförmedlarlagen, försäkringsavtalslagen, generell försäkringskunskap, specifik produktkunskap om de försäkringar vi säljer samt grunderna inom telefonförsäljning. Du får även löpande vidareutbildning inom försäljning och försäkring från oss och från våra samarbetspartners. Vår stora samlade kompetens inom områden som försäkring, riskhantering, pensioner och förmåner ger dig vidare goda utvecklingsmöjligheter internt. Som anställd på Aon omges du av kompetenta kollegor som sätter stort värde vid samarbete, affärsmässighet och kundfokus. Besök vår hemsida för mer information www.aon.com/sweden. Intresserad? Ansök nu!  Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför ansöka snarast möjligt, dock senast 2013-08-02. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristian Albertsson, Teamledare på nummer 072-5018596.  Vi undanbeder oss erbjudande från rekryterings- och annonseringsföretag. Aon Sweden är Sveriges ledande rådgivare inom riskhantering, försäkring, återförsäkring, captive management, gruppförsäkring och pensioner och förmåner. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 240 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Företag: Aon
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare hos Aon Affinity jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare hos Aon Affinity

Duktig SQL-utvecklare sökes till CompuGroup Medical!
Vi söker en duktig SQL-utvecklare till CompuGroup Medical! Vill du bidra till en bättre sjukvård och arbeta med ett system som hanterar miljontals patientjournaler? Då ska du jobba som SQL-utvecklare hos CompuGroup! CompuGroup Medical är ett globalt e-hälsoföretag med över 3500 anställda. De tillhandahåller lösningar som ger patienter och personal tillgång till medicinsk information oavsett tid och plats. I Sverige är de runt 210 medarbetare. De arbetar i en platt organisation där alla får möjlighet att ta ett stort ansvar och driva egna projekt och idéer. Om produkten TakeCare och Intelligence TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av närmare 40 000 användare, bland annat på Karolinska Universitetssjukhuset. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet. Den största installationen av TakeCare innehåller i dagsläget över 2,7 miljoner journaler. Servern tar emot över 800 anrop per sekund och svarstiderna är i 99,9% av fallen mindre än en sekund. TakeCare-databasen är optimerad för hög prestanda vid dagligt journalarbete. För att också uppnå maximal flexibilitet och kraftfullhet vid uppföljning används Intelligence. Intelligence extraherar, validerar och transformerar TakeCare-data till ett relationsformat och läser in det i en relationsdatabas (MS SQL Server). Användarna av Intelligence har på så sätt tillgång till stora mängder strukturerad information, för snabba och exakta uppföljningar, vilket är ett kraftfullt stöd vid beslutsfattande på alla nivåer. Om tjänsten Vi söker en vass SQL-utvecklare som, i en stimulerande miljö med duktiga utvecklare, kommer att få ett stort personligt ansvar och möjlighet att driva egna projekt och idéer. Du kommer att arbeta nära verksamheten och utvecklingen sker enligt en iterativ utvecklingsmodell där vi har täta kontakter med användare och kunder. Alla medarbetare tar ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet; från behovsanalys, kravfångst, analys, design och implementation till test och underhåll. Vi söker dig med gedigen och bred erfarenhet av framtagning av BI-lösningar i moderna miljöer; från kravanalys och design till framtagning av databaslösningar och utveckling av rapporter och applikationer. Vi tror att du inspireras av att arbeta i ett team tillsammans med andra begåvade människor på en modern, innovativ arbetsplats med lite byråkrati och högt i tak. Dina kvalifikationer . Du har stor erfarenhet av Microsoft SQL Server . MS T-SQL . Du har erfarenhet av stora databaser . Du är en riktigt duktig programmerare . Du tar ett stort personligt ansvar och är självgående . Du har troligen universitets- eller högskoleexamen . Du ska ha mycket god samarbetsförmåga, vara kreativ och analytisk, tycka att det är roligt att arbeta i grupp, samtidigt som det krävs att du kan arbeta självständigt . Du känner starkt för att bidra till en effektivare sjukvård . Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat Det är även meriterande om du har erfarenhet av: MS Analysis Services MS Integration Services MS Reporting Services XML Web services 70-448 Microsoft SQL Server 2008 and Business Intelligence Development and Maintenance 70-452 Designing a Business Intelligence Infrastructure Using Microsoft SQL Server 2008 Ort: Stockholm Uppdragsgivare: Dfind IT I denna konsultrekrytering jobbar CompuGroup Medical med Dfind IT, där du kommer vara anställd det första halvåret, för att sedan i samtyckte med CompuGroup övergå i anställning hos dem. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Vid frågor kontakta lotta.nilsson@dfind.se [ mailto:lotta.nilsson@dfind.se ] Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas. Keep Improving.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig SQL-utvecklare sökes till CompuGroup Medical! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig SQL-utvecklare sökes till CompuGroup Medical!


Sök lediga jobb Android utvecklare med lång erfarenhet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se