Lediga jobb Aneby - Söka jobb i Aneby

Lediga jobb Aneby Sök lediga jobb Aneby


Hittade inga lediga jobb på sökning: Aneby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.- Aneby

 2. Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun- Aneby

 3. Leg. Sjuksköterska- Aneby

 4. Leg. Sjuksköterska- Aneby

 5. Biståndshandläggare till Myndighetsenheten i Aneby kommun- Aneby

 6. Säljare i Aneby med/utan erfarenhet- Aneby

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.- Aneby

 8. Förskollärare- Båstad

 9. Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet- Aneby

 10. Anebys nya butiksdemonstratör sökes!- Aneby

 11. E-strateg med blicken mot framtiden- Aneby

 12. Redovisningsekonom i en kommun i framkant- Aneby

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.- Aneby

 14. Utredare / handläggare / utvecklare i en modellärande kommun- Aneby

 15. Klasslärare år 4, i en modellärande kommun- Aneby

 16. Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet- Aneby

 17. Säljkonsulent - Aneby- Aneby

 18. Arbetsterapeut inom funktionshinderomsorg i Aneby kommun- Aneby

 19. Bibliotekarie med fokus mot barn & unga- Aneby

 20. Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun- Aneby

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.- Aneby

 22. Fastighetstekniker / ingenjör 100%- Aneby

 23. Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant- Aneby

 24. Fritidspedagog i en modellärande kommun- Aneby

 25. Leg Sjuksköterska, natt- Aneby

 26. Fritidspedagog (två tjänster) i en modellärande kommun- Aneby

 27. Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun- Aneby

 28. Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant- Aneby

 29. Vikarie som personlig assistent till kvinnlig kund i Aneby- Nässjö

 30. Leg Sjuksköterska, natt- Aneby

 31. Timvikarier sökes till Driftenheten i Aneby kommun- Aneby

 32. Säljare med eller utan erfarenhet i Aneby- Aneby

 33. Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start- Aneby

 34. Fritidspedagoger sökes till Smålands bästa skolkommun- Aneby

 35. Lärare i Tyska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun- Aneby

 36. Lärare i franska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun- Aneby

 37. Ekonomiassistent till HAGS i Aneby- Aneby

 38. Kommunchef- Aneby

 39. Sommarjobb inom äldre och funktionshinderomsorg- Aneby

 40. Personalvetare sökes till en kommun i framkant- Aneby


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Aneby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.

Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att arbeta som lärare i en skola med 100 % måluppfyllelse i svenska och matematik? Just nu har du chansen att vara med när vi i Aneby förstärker våra redan starka lärarlag! Tjänsten är på heltid med en placering på Svartåskolan, som är en liten skola med nära samarbete och samverkan mellan förskola, fritids och F-5. Tjänsten är inledningsvis på 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning av tjänsten. Du arbetar såväl med skolans lägre åldrar som på fritids och planerar och genomför undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling, samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare, hör också till dina sysslor. Hos oss får du möjlighet att vara en del av utvecklandet av en modern skola där lärande och teknik möts. Vi ser dig som en viktig del av denna utveckling. KVALIFIKATIONER Du har en tidiglärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem, alternativt 1-7 med inriktning sv/so eller ma/no. Det är meriterande om du har förmåga eller ämnesbehörighet för undervisning i teknik. Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god struktureringsförmåga och trivs med arbete både självständigt och tillsammans med andra. Att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att utveckla verksamheten faller sig naturligt för dig. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad lärare / fritidspedagog, i en modellärande kommun

Leg. Sjuksköterska
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har några av de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du kan kombinera självständigt arbete, med arbete tillsammans med andra? Inom Aneby kommuns verksamhet har du dels möjligheten att arbeta självständigt och strukturerat då dagens bemanning naturligt består av tre till antalet mindre medarbetargrupper. Samtidigt är samverkan väl utvecklad och närheten till andra yrkesgrupper och arbetsområden blir påtagligt i den lilla kommunen. Som sjuksköterska har man patientansvar för ett avgränsat geografiskt område och utrymme att vara med och påverka verksamhetens utseende och det egna arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har körkort (B) och tillgång till bil. Vi söker dig som är trygg och stabil och kan arbeta på ett strukturerat sätt.Som person är du van vid att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och vill gärna bli en del av vårt arbetslag. Arbetslivserfarenhet ser vi som meriterande, men det är inget krav.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska

Leg. Sjuksköterska
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har några av de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du kan kombinera självständigt arbete, med arbete tillsammans med andra? Inom Aneby kommuns verksamhet har du dels möjligheten att arbeta självständigt och strukturerat då dagens bemanning naturligt består av tre till antalet mindre medarbetargrupper. Samtidigt är samverkan väl utvecklad och närheten till andra yrkesgrupper och arbetsområden blir påtagligt i den lilla kommunen. Som sjuksköterska har man patientansvar för ett avgränsat geografiskt område och utrymme att vara med och påverka verksamhetens utseende och det egna arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har körkort (B) och tillgång till bil. Vi söker dig som är trygg och stabil och kan arbeta på ett strukturerat sätt.Som person är du van vid att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och vill gärna bli en del av vårt arbetslag. Arbetslivserfarenhet ser vi som meriterande, men det är inget krav.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska

Biståndshandläggare till Myndighetsenheten i Aneby kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Som biståndshandläggare i Aneby kommun kommer du till ett team inom Myndighetsenheten, bestående av två andra biståndshandläggare för äldre och funktionsnedsatta. Aneby kommun kännetecknas av korta beslutsvägar och en värdegrund som kännetecknas av öppenhet, ansvar och utveckling. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som biståndshandläggare är att utreda enskildas behov av stöd och insatser utifrån ansökan eller anmälan, samt fatta beslut eller lämna förslag till beslut. Syftet är att främja social trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och ett aktivt deltagande i samhället samt frigöra och utveckla både enskilda och gruppers egna resurser. I arbetet ingår också att hantera och tolka lagtexter, följa upp ärenden, hantera överklaganden, dokumentera, göra hembesök och samverka med interna och externa aktörer. I den lilla kommunen ställs du inför möjligheten att arbeta med varierade arbetsuppgifter i nära samarbete med dina kollegor. Vi kan erbjuda ett arbete som ger möjlighet till breda erfarenheter och utveckling i din yrkesroll. Din fysiska placering är i eget kontor i moderna lokaler i Anebys kommunhus. Med gångavstånd till järnvägsstation finns goda pendlingsmöjligheter för dig som bor i närliggande kommuner. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleexamen som bedöms likvärdig. Körkort B krävs. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som på ett smidigt sätt kan anpassa dig till olika människor och situationer. Det är viktigt att du har en utvecklad empatisk förmåga utan att ta över en annan människas känslor. Du har lätt för att arbeta självständigt och kan strukturera upp ditt arbete. Du kommunicerar tydligt och säkerställer att budskap når fram.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare till Myndighetsenheten i Aneby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare till Myndighetsenheten i Aneby kommun

Säljare i Aneby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Aneby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare i Aneby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare i Aneby med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Aneby
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.

Förskollärare
Båstads kommun är en av kommunens största arbetsgivare med närmare 1 200 månadsanställda medarbetare. Målsättningen för kommunen är att vara en attraktiv arbetsgivare som såväl kort- som långsiktigt kan anställa, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. En av kommunens största och viktigaste uppgift är att utveckla ändamålsenliga verksamheter för dess invånare. Detta utifrån gemensamma kärnvärden som är: professionalism, arbetsglädje och respekt. ARBETSUPPGIFTER Placering. Päronbyns förskola Päronbyns förskola ligger centralt i Båstad med vackra omgivningar intill knutarna. Förskolan består av avdelningarna Hallonet och Smultronet. Hallonet arbetar med barn i åldrarna 1-3 och Smultronet med barn i åldrarna 3-5 . Det råder ett öppet klimat i huset och arbetslagen har ett gott samarbete mellan avdelningarna. Vi söker en förskollärare till avdelningen med de yngsta barnen. Arbetsuppgifter: På förskolan pågår ett intensivt utvecklingsarbete, där läroplan och professionalism står i fokus. Det finns ett tillåtande klimat. Nya arbetsmetoder prövas, utvärderas och utvecklas kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen och en vilja att arbeta efter Båstads kommuns målsättning för barnomsorg och skola ”att skapa en miljö för barn och elever som präglas av nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och ömsesidig respekt” - är väl insatt i den nya läroplanen och implementerar den i praktiken - ser dig som en del av ett arbetslag - har ett professionellt förhållningssätt som grundar sig i demokratiska värden - vågar ta eget ansvar - tycker om att lära nytt och ser förändringar som någonting positivt och utvecklande i ditt arbete med barnen - ser barngruppen och föräldrarna som en resurs i ditt pedagogiska arbete. - är intresserad och arbetar med pedagogisk dokumentation
Företag: Båstads Kommun, Päronbyn, Malen och Snapphanebyns förskola
Ort: Båstad
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Båstad, Förskollärare Båstads Kommun, Päronbyn, Malen och Snapphanebyns förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Aneby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet

Anebys nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Aneby". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Aneby
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Anebys nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anebys nya butiksdemonstratör sökes!

E-strateg med blicken mot framtiden
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en utvecklingsfokuserad e-strateg som vill vara med och driva kommunens strategiska IT-utveckling. Tycker du att det låter spännande? Det är det! Som e-strateg är det din uppgift att utifrån våra verksamheters behov och uppdrag hitta lösningar som kan effektivisera verksamheten och ge en bättre service till kommunens medborgare och företag. Som exempel innebär det att utveckla arbetet med kommunens e-tjänster och administrativa stödsystem. Som e-strateg ansvarar du för den centrala IT-budgeten och deltar i kommunchefens ledningsgrupp i ärenden inom sakområdet. Du har en framträdande roll i kontakterna med Höglandets IT, som är vår leverantör av drifttjänster inom IT och telefoni. Som deltagare i Jönköpings regions e-utvecklingsråd är du med och verkar för gemensamma strategiska satsningar inom e-utvecklingsområdet, samtidigt som du blir del av ett nätverk och har möjlighet att knyta viktiga kontakter. Du har i arbetet som e-strateg en stor frihet att forma din egen dag där du utgår ifrån kommunhuset i Aneby. Närheten till beslutsfattare och verksamheternas nyckelpersoner är en positiv aspekt som ofta lyfts av våra medarbetare och som ökar förutsättningarna för dig som e-strateg att lyckas väl i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du har en högskoleexamen inom IT-området eller annat område som bedöms likvärdigt. Vi ser att du följer med i och har kunskap inom den senaste IT-utvecklingen och förmågan att se på IT-frågor ur ett långsiktigt och strategiskt perspektiv. Du har även viss kunskap om innebörden av offentlig upphandling. Du tycker om att arbeta självständigt och att strukturera ditt arbete, samtidigt som du har lätt för att knyta kontakter och samarbeta med andra människor. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du har erfarenhet av IT-strategiskt arbete. Det är dessutom meriterande om du har: - Erfarenhet av komplexa projekt - Erfarenhet av arbete med verksamhetsstödjande system - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga E-strateg med blicken mot framtiden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E-strateg med blicken mot framtiden

Redovisningsekonom i en kommun i framkant
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av en spännande tjänst som redovisningsekonom. Ditt uppdrag är att i samarbete med enhetschef och ekonomichef bidra till en god extern och intern redovisning inom kommunen och medverka i budget-, uppföljnings- och utvärderingsprocesser. Du kommer även att arbeta med verksamhetsstöd genom att ta fram och analysera beslutsunderlag till i första hand chefer och andra tjänstemän, men även till den politiska organisationen. I arbetet ingår att bevaka omvärlden och hålla sig uppdaterad inom yrket för att kunna bidra till den framåtanda som genomsyrar våra arbetsprocesser. Tjänsten är utåtriktad till sin karaktär. Tillfällen för samarbete och nätverkande erbjuds dagligen i dialogen med chefer och övriga kollegor, både inom och utom kommunen. Du kommer även att hålla i viss utbildning och information för dina olika grupper av intressenter. Som redovisningsekonom hos oss blir du en del av Personal-, ekonomi- och beslutstödsenheten, tillsammans med 12 andra kollegor. Vi har ett gott samarbete över gränserna både på och utanför enheten. Våra medarbetare lyfter gärna möjligheten att få en helhetsbild över kommunens verksamheter som en positiv aspekt av att arbeta i en mindre kommun. Beslutsvägarna är korta och närheten till dina intressenter gör att förutsättningarna för att lyckas i ditt uppdrag är väldigt goda. KVALIFIKATIONER Du har en högskoleexamen från ekonomprogrammet, eller liknande examen och fördjupade kunskaper inom redovisning. Arbetslivserfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiskt arbete i offentlig verksamhet. Som person är du trygg och stabil. Du har lätt för att strukturera ditt egna arbete, samtidigt som du har förmågan att arbeta tillsammans med kollegor mot uppsatta mål. Du tycker om interaktionen med andra människor och har lätt för att resonera kring ditt yrkesområde. Körkort B är ett krav.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom i en kommun i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom i en kommun i framkant

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Aneby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.

Utredare / handläggare / utvecklare i en modellärande kommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att arbeta som utredare/handläggare/utvecklare på en Barn- och utbildningsavdelning med stora ambitioner? Då ska du söka vår tjänst! Uppdraget innebär att arbeta tillsammans med barn- och utbildningschefen och avdelningens sju rektorer i verksamhetsrelaterade frågor. Det handlar såväl om framtagande av rapporter, utredningar och analyser, som mer administrativa handläggningsärenden. Du är också en naturlig del i diskussioner och arbete med organisationsförändringar och internbudget, samtidigt som du är med i utvecklingen av lärgruppsarbetet och själv agerar lärgruppsledare i vissa forum. Som utredare/handläggare/utvecklare är det du som formar det administrativa arbetet inom avdelningen. Du har till exempel ansvar för elevregister, förskolans behov av resurser, hanteringen av närarkiv och viss dokumentation i elevärenden. Vi tror att du tycker om att vara en del av en organisation som ständigt utvecklas och att du tycker om att kombinera insikter och synpunkter från kollegor med statistik och system för att påverka förändringar i rätt riktning. KVALIFIKATIONER Du har en högskoleexamen från ett program med samhällsprofil, pedagogisk profil, eller motsvarande. Vi ser också att du har goda datorkunskaper (framförallt i Excel) och att du har lätt för att lära dig nya system. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du jobbar gärna självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Att vara med där det händer passar dig och du anpassar dig därför lätt efter ändrade förutsättningar. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi värdesätter följande: - Erfarenhet av arbete inom området skola, barnomsorg eller annan utbildning - Erfarenhet och dokumenterad kunskap av administrativt arbete - Erfarenhet av handläggaruppgifter inom kommun Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare / handläggare / utvecklare i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare / handläggare / utvecklare i en modellärande kommun

Klasslärare år 4, i en modellärande kommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att arbeta som lärare i en skola med 100 % måluppfyllelse i svenska och matematik? Vi har nu en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta som klasslärare i år 4 att erbjuda en plats i en kommun som satsar på ett modellärande perspektiv. Som lärare i Aneby kommun planerar och genomför du undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling, samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare, hör också till dina sysslor. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling och i detta förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Hos oss får du möjlighet att vara en del av utvecklandet av en modern skola där lärande och teknik möts. Vi ser dig som en viktig del av denna utveckling. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Aneby kommun. KVALIFIKATIONER Du har en tidiglärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem, alternativt 1-7 med inriktning sv/so eller ma/no. Det är meriterande om du har förmåga eller ämnesbehörighet för undervisning i teknik. Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god struktureringsförmåga och trivs med arbete både självständigt och tillsammans med andra. Att ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter för att utveckla verksamheten faller sig naturligt för dig. Tidigare relevant yrkeserfarenhet är meriterande.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare år 4, i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare år 4, i en modellärande kommun

Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Aneby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Aneby med/utan erfarenhet

Säljkonsulent - Aneby
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Aneby
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Aneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Aneby

Arbetsterapeut inom funktionshinderomsorg i Aneby kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb Nu söker vi en arbetsterapeut till funktionshinderomsorgen. Är du intresserad av att arbeta i en kommun där öppenhet, ansvar och utveckling finns med som ledord i det dagliga arbetet? Aneby kommun välkomnar kreativitet och nytänkande då vi vill vara en kommun i framkant! ARBETSUPPGIFTER Som Arbetsterapeut inom funktionshinderomsorgen ska du ta tillvara och utveckla brukarens egna resurser utifrån dennes behov och önskemål i samverkan med övrig personal. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för det pedagogiska innehållet i verksamheten såsom tydliggörande pedagogik och andra individuellt anpassade arbetsmetoder. I detta ingår en stödjande och handledande roll i metodarbete och bemötande, både utifrån individuella behov samt från mål och riktlinjer för verksamheten. Du ska stötta personal och brukare i att hitta fungerande strukturer i vardagen. Vi önskar att du kan bidra med ny kunskap och förankra detta i arbetsgrupperna. Du ska utveckla enhetens stöd till målgruppen genom att stödja personalen med den systematiska insatsplaneringen, dokumentationsarbetet och utvärdering av insatsernas resultat. I arbetsuppgifterna ingår också förskrivning av hjälpmedel med främst inriktning på kognitiva men även andra typer av hjälpmedel. Du ska också kunna genomföra funktionsbedömningar gentemot målgruppen. I arbetet ingår att samverka med interna och externa aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och på ett lyhört och tydligt sätt kan samarbeta med andra människor. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och på ett pedagogiskt vis handleda personal och brukare på ett utvecklande sätt. Arbetet som arbetsterapeut ställer höga krav på problemlösning och förmågan att på ett omdömesgillt sätt göra avvägningar och prioriteringar. Självklart är du intresserad av människor och har en god självinsikt. Vi ser att du är legitimerad arbetsterapeut och har körkort B. Vi ser gärna att du har arbetat inom funktionshinderomsorg sedan tidigare.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut inom funktionshinderomsorg i Aneby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut inom funktionshinderomsorg i Aneby kommun

Bibliotekarie med fokus mot barn & unga
Aneby är Jönköpings läns minsta kommun men med framåtanda och ambitionen att utveckla verksamheterna för medborgarnas bästa. Vi räds inte att ligga i framkant när det gäller nya idéer och lösningar. Ett exempel på detta är vårt nyöppnade meröppna bibliotek. Som medarbetare i vårt bibliotek arbetar du tillsammans med dina kollegor i alla de delar som hör till bibliotekets verksamhet. Hos oss kommer du även att vara vår specialist inom barn och ungdomsverksamheten där du tillför ny kompetens till vårt arbetslag. Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår specifikt att • Leda och utveckla bibliotekets verksamhet för barn och unga I övrigt arbetar du tillsammans med arbetslaget med alla på biblioteket förekommande arbetsuppgifter, där exempelvis inköp av litteratur, tjänstgöring i informationsdisk och planeringsarbete ingår. KVALIFIKATIONER Examen i Biblioteks & informationsvetenskap på kandidatnivå. B-körkort är ett krav.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie med fokus mot barn & unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie med fokus mot barn & unga

Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara en del av en modern förskola där idéer ges utrymme och engagemang värdesätts? Då ska du söka arbete hos oss i Aneby kommun! Vi har nu en tillsvidaretjänst som Förskollärare på 100% ledig på Vittaryds förskola. Som förskollärare har du en central roll i många barns uppväxtmiljö där de förbereds för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Ditt uppdrag innebär ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, dokumentera och utvärdera verksamheten utifrån varje enskilt barns behov. Du arbetar dessutom aktivt för att skapa en inspirerande lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till kreativitet och lärande. Samverkan med vårdnadshavare löper som en röd tråd genom ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du har examen från högskola/universitet med inriktning förskola. Vi söker dig som är flexibel, empatisk och strukturerad. Du bör ha en personlig mognad och vara trygg i dig själv. Du samarbetar bra med andra och är en naturlig ledare i ditt pedagogiska arbete med barnen. Erfarenhet från arbete i förskola är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Aneby
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Aneby.

Fastighetstekniker / ingenjör 100%
Aneby kyrkliga samfällighet med fem församlingar, nio kyrkor och ytterligare ett 30-tal byggnader ligger på småländska höglandet med pendlingsavstånd till Eksjö, Tranås och Jönköping. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi Fastighetstekniker / ingenjör 100% Arbetsuppgifter: * upprätta och löpande uppdatera församlingens underhållsplaner för kyrkor, församlingshem och övriga byggnader * ansvara för fastighetsbudgeten * vara projektledare för byggnads- och underhållsprojekt och därmed upprätta kostnadskalkyl för upphandling av tjänster och material samt ansvara för denna upphandling * ansvara för att akuta reparationsinsatser utförs * ansvara för upphandling av el, vatten, fjärrvärme, sophämtning samt följa upp servitut och hyresavtal * ansvara för att lokalerna drivs på ett resursmässigt och miljömässigt bra sätt * i samverkan med antikvariska myndigheter ansvara för att åtgärder i fastigheterna uppfyller givna riktlinjer * vara uppdaterad på bidragsmöjligheter avseende vård och underhåll av fastigheter och inventarier samt söka dessa * leda styrgruppen kring miljöcertifieringsarbetet * viss helgtjänstgöring i kyrkorna ingår Vi söker Dig, kvinna eller man, som är noggrann, självständig, nyfiken och flexibel. Du har ett trevligt och förtroendeingivande sätt, är social och samarbetsvillig. Du ska kunna uttrycka Dig i tal och skrift, Du brinner för byggnadsvård, har erfarenhet av byggnader med antikvariskt värde och är miljömedveten. Vi förutsätter att du har adekvat utbildning, har tillgång till egen bil och är medlem i Svenska kyrkan. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Upplysningar om tjänsten lämnas av Kyrkoherde Peter Andreasson, 0380-474 51, peter.andreasson@svenskakyrkan.se Ansökningshandlingar med löneanspråk och referenser skall vara oss tillhanda senast den 27 oktober 2013 under adress Aneby kyrkliga samfällighet, Box 63, 578 22 Aneby.
Företag: ANEBY KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET
Ort: Aneby
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker / ingenjör 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker / ingenjör 100%

Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär en kombination av att arbeta som arbetsledare och lokalvårdare. Du kommer att arbeta i ett team med 10 andra lokalvårdare där ni har hela Aneby kommun som arbetsplats. Uppdraget är kundstyrt utifrån städavtal som bestämmer städfunktion och antal timmar. Lokalvårdaren ska genom ett ekonomiskt förhållningssätt och med hänsyn till miljöaspekter bidra till att lokalernas livslängd förlängs och att genom god materialvård säkerställa en lång livslängd på arbetsmaterial. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som på ett strukturerat, flexibelt och serviceinriktat sätt vill ta dig an utmaningen att arbeta med kombinationen arbetsledare och lokalvårdare. Vi önskar att du har en god samarbetsförmåga och med ett gott ledarskap kan leda gruppen framåt. Vi kräver att du har någon form av ledarskapsutbildning/chefsutbildning. Ett yrkesbevis från SRY (Servicebranschens yrkesnämnd) är meriterande. Självklart har du B-körkort. Tidigare yrkeserfarenhet av lokalvård är ett krav.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant

Fritidspedagog i en modellärande kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som fritidspedagog är en tillsvidaretjänst på 100%, där du kombinerar arbete i Sunhults fritidshem, med arbete i Sunhults skola. Arbetet innebär att tillsammans med dina kollegor och utifrån barngruppens intressen och behov planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt läroplanens utseende. I arbetet uppmuntrar du barns sökande efter kunskap och förståelse samt stimulerar deras nyfikenhet och experimentlust. Du dokumenterar och följer upp ditt arbete och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du har en lärarexamen, tidigare år, med inriktning fritidspedagog, alternativt likvärdig utbildning. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg och stabil och tycker om att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog i en modellärande kommun

Leg Sjuksköterska, natt
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har några av de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du kan kombinera ett självständigt arbetssätt samtidigt som du jobbar tillsammans med andra? Inom Aneby kommuns verksamhet har du dels möjligheten att arbeta självständigt och strukturerat då nattens bemanning naturligt består av en till antalet mindre medarbetargrupp. Samtidigt är samverkan väl utvecklad och närheten till andra yrkesgrupper och arbetsområden blir påtagligt i den lilla kommunen. Som sjuksköterska har man patientansvar för ett avgränsat geografiskt område och utrymme att vara med och påverka verksamhetens utseende och det egna arbetet. Tjänsterna är vikariat på 60-70% under 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Vi kommer även att behöva din kompetens dagtid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har körkort (B) och tillgång till bil. Du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Som person är du van vid att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och vill gärna bli en del av vårt arbetslag. Du arbetar på ett strukturerat och omdömesgillt sätt och kommunicerar på ett tydligt vis. Arbetslivserfarenhet ser vi som meriterande, men det är inget krav.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska, natt

Fritidspedagog (två tjänster) i en modellärande kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Vi har nu en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta i en mindre kommun som satsar på utveckling genom ett modellärande perspektiv. Just nu söker vi två nya medarbetare till Svartåskolan i Aneby kommun för att fylla två vakanta tjänster: - En tillsvidaretjänst på 100%, tillträde 7/1, 2014 - En tillsvidaretjänst på 75%, med möjlig utökning, tillträde snarast Du kommer att kombinera arbete i fritidshem, med arbete i skolverksamheten. Arbetet innebär att tillsammans med dina kollegor och utifrån barngruppens intressen och behov planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt läroplanens utseende. I arbetet uppmuntrar du barns sökande efter kunskap och förståelse samt stimulerar deras nyfikenhet och experimentlust. Du dokumenterar och följer upp ditt arbete och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du har en lärarexamen, tidigare år, med inriktning fritidspedagog, alternativt likvärdig utbildning. Som person är du trygg och stabil och tycker om att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog (två tjänster) i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog (två tjänster) i en modellärande kommun

Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Förskolan i Aneby växer! Vill du vara en del av en modern förskola där idéer ges utrymme och engagemang värdesätts? Då ska du söka arbete hos oss i Aneby kommun! Vi har nu två tillsvidaretjänster som Förskollärare på 100% lediga i kommunen. Tillträde sker vid årsskiftet. Vi fokuserar på att utveckla barnens möjligheter att påverka verksamheten. Vi vill helt enkelt att barnen ska ha ett större inflytande över sin vardag och de aktiviteter som genomförs i förskolan. Som förskollärare i Aneby kommun har du en central roll i många barns uppväxtmiljö där de förbereds för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Ditt uppdrag innebär ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, dokumentera och utvärdera verksamheten utifrån varje enskilt barns behov. Du arbetar dessutom aktivt för att skapa en inspirerande lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till kreativitet och lärande. Samverkan med vårdnadshavare löper som en röd tråd genom ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du har examen från högskola/universitet med inriktning förskola. Körkort B är meriterande. Vi värdesätter ansökningar både från dig som är nyutexaminerad och dig som arbetat inom förskolan förut. Är du nyutexaminerad får du under ditt första år en mentor som stöd i din introduktion till förskollärare. Vi söker dig som är flexibel, empatisk och strukturerad. Du bör ha en personlig mognad och vara trygg i dig själv. Du samarbetar bra med andra och har en naturlig relation i ditt pedagogiska arbete med barnen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola / förskollärare i en modellärande kommun

Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär en kombination av att arbeta som arbetsledare och lokalvårdare. Du kommer att arbeta i ett team med 10 andra lokalvårdare där ni har hela Aneby kommun som arbetsplats. Uppdraget är kundstyrt utifrån städavtal som bestämmer städfunktion och antal timmar. Lokalvårdaren ska genom ett ekonomiskt förhållningssätt och med hänsyn till miljöaspekter bidra till att lokalernas livslängd förlängs och att genom god materialvård säkerställa en lång livslängd på arbetsmaterial. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som på ett strukturerat, flexibelt och serviceinriktat sätt vill ta dig an utmaningen att arbeta med kombinationen arbetsledare och lokalvårdare. Vi önskar att du har en god samarbetsförmåga och med ett gott ledarskap kan leda gruppen framåt. Vi kräver att du har någon form av ledarskapsutbildning/chefsutbildning. Ett yrkesbevis från SRY (Servicebranschens yrkesnämnd) är meriterande. Självklart har du B-körkort. Tidigare yrkeserfarenhet av lokalvård är ett krav.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom lokalvård till en kommun i framkant

Vikarie som personlig assistent till kvinnlig kund i Aneby
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. För kunds räkning söker vi efter kvinnlig assistent boendes i Aneby kommun. Vi söker dig som vill jobba som vikarie och finnas tillgänglig för att lösa vakanta pass och sjukfrånvaro. Du kommer att arbeta tillsammans med kunden i hennes hem där arbetsuppgifter som hushålssysslor, personlig hygien och delaktighet i kunds aktiviteter ingår. Kunden önskar att du som söker är en kvinna/tjej 30+ med positiv och glad personlighet. Du bör vara öppen, social, flexibel och ha ett sunt intresse för andra människor. Du ska vara ansvarsfull och initiativtagande. Det är till stor fördel om du tidigare har arbetat med eller på annat sätt varit i kontakt med människor som drabbats utav stroke. Vårderfarenhet är ett plus men inget krav då mycket ligger i att personkemin och samspelet mellan kund och den personliga assistenten stämmer. Att du är rökfri ser kunden som en självklarhet. Uppge gärna i din ansökan varför det passar just dig bra att arbeta som vikarie, att vara flexibel att arbeta vid vakanser för övrig personals frånvaro. Arbetstiderna är varierande dag som kväll under veckorna, ingen assistans under nätter och helger. Anställningsform Timanställd Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Lön Timavlönad Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.     Urval av inkomna ansökningar kommer att ske löpande. Du ansöker och bifogar personligt brev samt CV endast via angiven länk. Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda
Ort: Nässjö
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie som personlig assistent till kvinnlig kund i Aneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie som personlig assistent till kvinnlig kund i Aneby

Leg Sjuksköterska, natt
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner har några av de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du kan kombinera ett självständigt arbetssätt samtidigt som du jobbar tillsammans med andra? Inom Aneby kommuns verksamhet har du dels möjligheten att arbeta självständigt och strukturerat då nattens bemanning naturligt består av en till antalet mindre medarbetargrupp. Samtidigt är samverkan väl utvecklad och närheten till andra yrkesgrupper och arbetsområden blir påtagligt i den lilla kommunen. Som sjuksköterska har man patientansvar för ett avgränsat geografiskt område och utrymme att vara med och påverka verksamhetens utseende och det egna arbetet. Tjänsterna är vikariat på 60-70% under 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Vi kommer även att behöva din kompetens dagtid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har körkort (B) och tillgång till bil. Du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Som person är du van vid att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är positiv, har lätt för att samarbeta och vill gärna bli en del av vårt arbetslag. Du arbetar på ett strukturerat och omdömesgillt sätt och kommunicerar på ett tydligt vis. Arbetslivserfarenhet ser vi som meriterande, men det är inget krav.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska, natt

Timvikarier sökes till Driftenheten i Aneby kommun
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Som timvikarie inom drifteneheten i Aneby kommun får du ett omväxlande arbete där du träffar mycket människor.I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER Aneby kommuns driftenehet söker timvikarier till lokalvård och måltidsverksamheten. I arbetsuppgifterna för lokalvård ingår att tillgodose kundens behov av lokalvård, såsom fukt- och torrmoppning, maskinkörning, dammtorkning och i förekommande fall periodisk städning såsom storstädning, fönsterputsning och byggstädning. I arbetsuppgifterna för måltidsverksamhet ingår enklare tillagning och salladsberedning, samt ge service åt kunderna. Köksbiträdet ska kunna ge information om specialkoster till de som serveras. I uppdraget ingår även efterarbete i form av städning och diskning, samt att dokumentera i form av egenkontroll. KVALIFIKATIONER För lokalvårdsdelen är städutbildning eller liknande är bra men ej nödvändig. Vad gäller måltidsverksamheten önskar vi 3-årig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och storkök eller 1-årig Komvuxutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Självklart har du körkort B. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier sökes till Driftenheten i Aneby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier sökes till Driftenheten i Aneby kommun

Säljare med eller utan erfarenhet i Aneby
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Aneby kommun sökes. Du arbetar i Aneby kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor onsdagen den 3e december. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Aneby
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Aneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Aneby

Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för inköpsprocessen dvs. analysera behov, skicka beställningar, orderbekräfta, leveransbevaka, fakturahantering. Avvikelse och reklamationshantering mot leverantör. För en person med lite erfarenhet kan det ev. bli en del mindre projekt inom inköp, ex upphandling av några mindre materialslag, se över inköpsmönster och flöden. Du jobbar självständigt i ett team av inköpare och kommer att ha egna leverantörer som du har hand om. I teamet finns det flera inköpare, en strategisk inköpare och en inköpschef. Om företaget Vår kund är ett internationellt företag med kunder i 60 olika länder och är ca 200 anställda. Allt från utveckling till produktion och leverans sker i Aneby. Vår kund erbjuder ett mycket gott klimat och ett roligt arbete i ett stabilt företag. Friskvård är en viktig del och värt att nämna är möjligheten till massage på arbetsplatsen. Din profil Skallkrav: - Relevant utbildning på lägst KY-nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. - Datorvana, gärna van att jobba i något affärssystem. Kunden använder Jeeves. - Svenska och engelska, mycket av kontakten med leverantörer sker på engelska. Som person är du samarbetsvillig och är öppen. Du har lätt för att förstå flöden och är lättlärd. Vidare är du positiv och glad. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: Omgående. Omfattning: Hyra 3 månader med chans till förlängning. Lön: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Aneby
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start

Fritidspedagoger sökes till Smålands bästa skolkommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Nya siffror från Skolverket visar att Aneby är den bästa kommunen i Småland när det gäller kunskap, både beträffande meritvärde och antal elever med godkänt i alla ämnen. Vi har nu en unik möjlighet för dig som är intresserad av arbete i en mindre kommun som satsar på utveckling genom ett modellärande perspektiv. Just nu söker vi två nya medarbetare till Svartåskolan i Aneby kommun för att fylla två vakanta tjänster: - En tillsvidaretjänst på 100%, tillträde 7/1, 2014 - En tjänst på 100% där 75% är tillsvidare och 25% ett vikariat under vårterminen. Tillträde 7/1, 2014. Du kommer att kombinera arbete i fritidshem, med arbete i skolverksamheten. Arbetet innebär att tillsammans med dina kollegor och utifrån barngruppens intressen och behov planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt läroplanens utseende. Som tidigare nämnts löper också delaktighet i utvecklingen av verksamheten som en röd tråd i arbetet. I arbetet uppmuntrar du barns sökande efter kunskap och förståelse samt stimulerar deras nyfikenhet och experimentlust. Du dokumenterar och följer upp ditt arbete och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du har en lärarexamen, tidigare år, med inriktning fritidspedagog, alternativt likvärdig utbildning. Som person är du trygg och stabil och tycker om att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagoger sökes till Smålands bästa skolkommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagoger sökes till Smålands bästa skolkommun

Lärare i Tyska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer. ARBETSUPPGIFTER Furulidskolan i Aneby, med ca 270 elever och ett naturnära läge är sedan hösten 2011 en komplett 6-9-skola med tre verksamma arbetslag. På Furulidskolan sätter vi barn och ungas utveckling i centrum. För att skapa förutsättningar för alla elevers proximala lärande arbetar vi i lärgrupper. Detta arbete blir sedan en viktig del i den modellärande kommunen där pedagoger träffas för att få en helhetsbild av barnets lärande från förskoleklass till år nio. Allas erfarenheter är viktiga såväl ny som gammal på skolan och i kommunen. Vi ser varje ny medarbetare som en tillgång som på ett mycket positivt sätt kan bidra med ny kunskap och nya erfarenheter. Våra visioner är inte bara vackra ord utan något som skall genomsyra och inspirera i arbetet. Vår skola är en plats där visioner och idéer tillåts att växa och där varje individ ges möjlighet att utvecklas tillsammans med medarbetare och elever. Som lärare i grundskolans senare år är målet för ditt arbete att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. För att lyckas med detta planerar och genomför du undervisning och är mån om att se varje elev, för att kunna stärka elevens tilltro till sin egen förmåga. På så sätt är du som lärare ett stöd för personlig utveckling och har en central roll i att förbereda individen för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Som lärare dokumenterar och följer du regelbundet upp ditt arbete och anpassar detta efter aktuella styrdokument. Du har nära samverkan med interna och externa aktörer och är en god ambassadör i uppgiften att marknadsföra skolan och kommunen. Tjänsten är ett vikariat på 90 % och tillträde enligt denna omfattning sker 2014-03-14. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta ditt arbete tidigare, men då på en mer begränsad del av tjänsten. KVALIFIKATIONER Du har med fördel en lärarexamen, grundskolans senare år, eller likvärdig eftergymnasial utbildning. Du har goda ämneskunskaper i tyska och lätt för att tillämpa pedagogiska och didaktiska metoder. Som person är du trygg och stabil och tycker om att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Vi ser även att du kan leda och motivera andra på ett pedagogiskt sätt och främja utvecklingen hos den enskilda individen. Tidigare erfarenhet inom läraryrket är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Tyska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Tyska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun

Lärare i franska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Nya siffror från Skolverket visar att Aneby är den bästa kommunen i Småland när det gäller kunskap, både beträffande meritvärde och antal elever med godkänt i alla ämnen. Vi har nu en unik möjlighet för dig som är intresserad av arbete i en mindre kommun som satsar på utveckling genom ett modellärande perspektiv. Furulidskolan i Aneby, med ca 270 elever och ett naturnära läge är sedan hösten 2011 en komplett 6-9-skola med tre verksamma arbetslag. På Furulidskolan sätter vi barn och ungas utveckling i centrum. För att skapa förutsättningar för alla elevers proximala lärande arbetar vi i lärgrupper. Detta arbete blir sedan en viktig del i den modellärande kommunen där pedagoger träffas för att få en helhetsbild av barnets lärande från förskoleklass till år nio. Allas erfarenheter är viktiga såväl ny som gammal på skolan och i kommunen. Vi ser varje ny medarbetare som en tillgång som på ett mycket positivt sätt kan bidra med ny kunskap och nya erfarenheter. Våra visioner är inte bara vackra ord utan något som skall genomsyra och inspirera i arbetet. Vår skola är en plats där visioner och idéer tillåts att växa och där varje individ ges möjlighet att utvecklas tillsammans med medarbetare och elever. Som lärare i grundskolans senare år är målet för ditt arbete att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. För att lyckas med detta planerar och genomför du undervisning och är mån om att se varje elev, för att kunna stärka elevens tilltro till sin egen förmåga. På så sätt är du som lärare ett stöd för personlig utveckling och har en central roll i att förbereda individen för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Som lärare dokumenterar och följer du regelbundet upp ditt arbete och anpassar detta efter aktuella styrdokument. Du har nära samverkan med interna och externa aktörer och är en god ambassadör i uppgiften att marknadsföra skolan och kommunen. Tjänsten som lärare i franska är ett vikariat på 80 % med tillträde snarast. KVALIFIKATIONER Du har med fördel en lärarexamen, grundskolans senare år, eller likvärdig eftergymnasial utbildning. Du har goda ämneskunskaper i franska och lätt för att tillämpa pedagogiska och didaktiska metoder. Som person är du trygg och stabil och tycker om att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Vi ser även att du kan leda och motivera andra på ett pedagogiskt sätt och främja utvecklingen hos den enskilda individen. Tidigare erfarenhet inom läraryrket är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska år 6-9 till Smålands bästa skolkommun

Ekonomiassistent till HAGS i Aneby
Rätt Resurs AB HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS i Aneby har ca 200 anställda och omsatte under 2012 ca 400 MSEK. Läs mer på www.hags.se. I samarbete med Rätt Resurs rekryterar nu HAGS en ekonomiassistent för omgående tillträde. Ekonomiavdelningen består av 6 personer totalt (CFO, redovisningschef, 2 controller samt 2 ekonomiassistenter). Ansvar och arbetsuppgifter I denna tjänst blir ditt huvudsakliga ansvarsområde leverantörsreskontran. Du kommer även att arbeta med kundreskontran och andra förekommande uppgifter på avdelningen.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i denna tjänst blir att - ha kontakter med leverantörer - scanna och bokföra leverantörsfakturor - följa attestregler - utföra betalningar - momsredovisning till Skatteverket - göra intrastatrapportering och tulldeklarationer - sköta kravhantering - delta vid bokslutsarbete bl a genom att assistera redovisningschefen med t ex avstämningar Då HAGS ingår i en internationell koncern och är i tillväxt finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i denna roll, t ex mot att arbeta mer med löpande redovisning och bokslutsarbete.  Vem är du? Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en internationell miljö. Vi ställer krav på att du som lägst har en examen som gymnasieekonom. Du hanterar Office-paketets programvaror (främst Excel). Har du arbetat med affärssystemet Jeeves är det meriterande. Språkliga krav är svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående, strukturerad, förbättringsbenägen och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. Du är också flexibel, stresstålig och bidrar till ett gott samarbetsklimat. Är du nyfiken på att arbeta i ett internationellt, framgångsrikt företag i tillväxt är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi tar del av ansökningarna löpande och kommer att kalla intressanta kandidater till intervju omgående så ansök så snart som möjligt och absolut senast 6 januari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen!
Företag: Rätt Resurs i Jönköping AB
Ort: Aneby
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till HAGS i Aneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till HAGS i Aneby

Kommunchef
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner. Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb. Läs mer om detta jobb och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/ledigajobb ARBETSUPPGIFTER Aneby söker Kommunchef Öppen, ansvarfull och utvecklingsinriktad! Det är de tre ledord som beskriver vår blivande kommunchef. Vi söker dig som lockas av att leda och utveckla en organisation som har sitt fokus på att erbjuda alla Aneby kommuns medborgare och näringsidkare en gos service. Du ska helt enkelt fortsätta utveckla vår förmåga att göra "vanliga saker ovanligt bra"! Som Kommunchef leder, utvecklar och samordnar du kommunens verksamheter inom områden som är av övergripande och gemensam karaktär. Du arbetar nära den politiska ledningen och är naturligtvis kommunens representant i olika sammanhang. Din uppgift är att arbeta för att samordna och optimera kommunens verksamheter genom avdelningscheferna, för vilka du har direkt personalansvar. Du inspirerar och motiverar chefer och medarbetare att arbeta för att kommunens vision och övergripande mål uppnås och ser till att politiska beslut genomförs. Verksamheten är sammanhållen i en förvaltning, organiserad i fyra avdelningar: Sociala, Barn och Utbildning, Samhällsbyggnad och kommunservice. Du rapporterar till Kommunstyrelsen. KVALIFIKATIONER Din bakgrund och personlighet. Vi söker dig som har ett starkt intresse för samhällsutveckling. Som ledare är du mogen, strategisk, smart, sammanhållande, driven och samarbetande. Du ska ha erfarenhet av att leda och samordna arbetet i en större organisation med tillhörande personal- och resultatansvar med tydliga inslag av utvecklings- och förändringsarbete. Du ska ha en lämplig akademisk bakgrund, kännedom om och erfarenhet av politisk styrd verksamhet. Du bör ha god förståelse för de olika rollerna i en politiskt styrd organisation och värdesätter ett gott samarbete med de förtroendevalda. Som kommunens högste tjänsteman bygger ditt ledarskap på att engagera och inspirera till nytänkande och utveckling, samtidigt som stabilitet, tydlighet och omtanke i ledarskapet förmedlar trygghet till organisationen.
Företag: Aneby kommun
Ort: Aneby
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunchef jobb, Kommunchef Aneby, Kommunchef Aneby kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunchef

Sommarjobb inom äldre och funktionshinderomsorg
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om sommarjobb i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och göra skillnaden i människors liv? Att arbeta inom vård och omsorg i Aneby kommun innebär att dagligen underlätta i vardagen för äldre och personer med funktionsnedsättningar. Varje enskild medarbetare är en oerhört viktig resurs i det dagliga omvårdnadsarbetet. Tillsammans arbetar personalen i en miljö där det är viktigt att kunna möta medmänniskor och anpassa sig till olika situationer. Vill du vara med? Vi kommer att göra ett första urval till tjänsterna i mars 2014. Därefter sker ytterligare rekryteringar löpande. Det innebär att en tidigare ansökan ökar chanserna till arbete. KVALIFIKATIONER Vårdutbildning samt tidigare erfarenheter inom omvårdnadsområdet är meriterande, men inget krav.
Företag: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb inom äldre och funktionshinderomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb inom äldre och funktionshinderomsorg

Personalvetare sökes till en kommun i framkant
I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. Läs mer om detta jobb, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: www.aneby.se/jobbahososs ARBETSUPPGIFTER Tycker du att det mänskliga mötet i organisationer är intressant och roligt? Vill du arbeta i en mindre organisation som visar upp stora resultat? Då kan du vara den vi söker! I Aneby kommun arbetar ett HR-team tillsammans med det strategiska och operativa uppdraget att stötta chefer i deras vardag. Inklusive personalchef är vi fyra medarbetare som arbetar med HR-relaterade frågor med olika inriktning. Då en medarbetare i vårt team väntar barn söker vi nu en vikarie som arbetar med inriktning mot rehabiliterings-, arbetsmiljö- och arbetsrättsfrågor. I ditt uppdrag som HR-konsult arbetar du i nära samarbete med oss andra i teamet och nära chef och medarbetare. Mötet med människor är centralt för tjänsten. Du ingår också i en nätverksgrupp för rehabilitering där du träffar kollegor från fyra av våra omkringliggande kommuner. Du kommer även att ges möjlighet att tillsammans med våra grannkommuner arbeta med vår arbetsgivarattraktivitet och marknadsföringen av kommunen som arbetsgivare. KVALIFIKATIONER Du har en personalvetarutbildning och körkort B. Vi ser att du är en prestigelös person med hög integitet. Du är relationsskapande och trivs i mötet med människor, där du gärna arbetar serviceinriktat i samarbetet med andra. Samtidigt tycker du om att ta eget ansvar och driva dina frågor framåt. Det är inget krav, men meriterande om du har erfarenhet av liknande personalrelaterat arbete, eller har inriktat dina studier särskilt mot rehabiliteringsfrågor, arbetsmiljö, eller arbetsrätt.
Företag: Aneby kommun, Kommunserviceaavdelningen
Ort: Aneby
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personalvetare sökes till en kommun i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalvetare sökes till en kommun i framkant


Sök lediga jobb Aneby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se