Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek jobb - lediga jobb

Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek jobb Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö- Växjö

 2. Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö- Växjö

 3. Vi söker en farmacevt till Älgen i Gällivare- Gällivare

 4. Apotekstekniker till apoteket Orfeus- Stockholm

 5. Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen- Gällivare

 6. Apotekchef till apoteket Älgen i Gällivare- Gällivare

 7. Apotekschef till Apoteket Tranan- Stockholm

 8. Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Tranan- Stockholm

 9. Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen- Gällivare

 10. Apoteket Elgen söker en glad och engagerad farmaceut.- Stockholm

 11. Apotekschef i Åre!- Åre

 12. Apotekschef till Apoteket Tranan- Stockholm

 13. Farmaceut till apotek inom Apoteksgruppen- Kungsbacka

 14. Glad och engagerad farmaceut sökes till Elgen- Stockholm

 15. Skidåkande farmacevt till Åre!- Åre

 16. Farmacevt till underbara Österlen!- Simrishamn

 17. Glad och engagerad farmaceut sökes till apoteket Elgen- Stockholm

 18. Träffa oss och få en gästföreläsning!- Stockholm

 19. Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen- Stockholm

 20. Apotekschef till Apoteksgruppens apotek i Varberg- Varberg

 21. Farmacevt til Apoteket Akkjan- Jokkmokk

 22. Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen- Stockholm

 23. Farmacevt- Göteborg

 24. Farmaceut till apoteket Baggen i Saltsjöbaden- Nacka

 25. Farmacevt- Varberg

 26. Vikarie för kampanjansvarig till Apoteksgruppens Serviceorganisation- Stockholm

 27. Sommar farmacevt till Åre- Åre

 28. Farmaceut till Apoteket Trollsländan- Tyresö

 29. Vill du leva vid de underbara fjällen i Åre?- Åre

 30. Apotekschef till Apoteket Klinten i Åstorp- Åstorp

 31. Sugen på att jobba i Värmland ?- Filipstad

 32. Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!- Åre

 33. Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!- Åre

 34. Läkemedelsansvarig till Apoteket Uttern, Årsta- Stockholm

 35. Läkemedelsansvarig till Apoteket Solen, Fittja Centrum- Botkyrka

 36. Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!- Åre

 37. Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!- Åre

 38. Apoteket i Simrishamn söker dig!- Simrishamn

 39. Farmaceut till Apoteket Årsta i Uppsala- Uppsala

 40. Farmaceut /recepttekniker till Värmland- Filipstad


Mer beskrivning

Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och deltid (28h/vecka), tillträde omgående Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Teleborg beläget i vårdcentralen Teleborg. Vi är  4 personer som expedierar våra kunder mellan kl.08.30-17.30 på vardagar, Stängt lördagar och på söndagar.  Kvalifikationer Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med gedigen farmaceutiskt kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om kvalitetskrav vid läkemedelshantering och verksamhet för öppenvårdsapotek. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö

Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och deltid (25h/vecka), tillträde omgående Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Teleborg beläget i vårdcentralen Teleborg. Vi är  4 personer som expedierar våra kunder mellan kl.08.30-17.30 på vardagar, Stängt lördagar och på söndagar.  Kvalifikationer Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med gedigen farmaceutiskt kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om kvalitetskrav vid läkemedelshantering och verksamhet för öppenvårdsapotek. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Växjö
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Teleborg, Växjö

Vi söker en farmacevt till Älgen i Gällivare
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om tjänsten Vill du jobba med oss? Apoteket Älgen är ett centrumapotek i Norrskensgallerian i centrala Gällivare och  vi är 6 personer i alla åldrar som jobbar på apoteket. Apoteket är öppet mån-fre mellan kl 9-18 och lördagar kl 10-15. Vi har ett nära samarbete med andra företag i gallerian och under året har vi ett antal gemensamma aktiviteter. Vi är ett trevligt gäng som är uppskattade av kunder och vårdpersonal. Arbetet är omväxlande och dina arbetsuppgifter varierande. Vi söker En legitimerad receptarie eller apotekare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från apoteksarbete, men det är inget krav. Vi ger dig en bra introduktion och handledning efter behov. Personliga egenskaper Du ska vara vara ansvarsfull och tycka om att jobba med människor, såväl kunder som arbetskamrater. Apoteket Älgen Apoteket drivs av Lena och Tomi Idman sedan 2 år tillbaka. Vi driver också två apotek på Gotland, apoteket Kronan i Hemse och apoteket Cikorian i Romakloster. Apoteken är självständiga och välfungerande med lokal apotekschef. Samarbetsmöjligheter finns också. Du kan t.ex. få arbeta på Gotland under högsäsong ett par veckor på sommaren om intresse och möjlighet finns. Vi ser även möjlighet till samarbete kring personalutbildning och planering av externa aktiviteter. Arbetstiden Heltid eller deltid under apoteket öppethållandetider enligt överenskommelse Ersättning Lön enligt överenskommelse Kontakt Har du frågor kring tänsten eller apoteket, ring gärna Lena Idman mobil 070-28 41 078 eller apotekchef Marina Ekberg mobil 070-252 89 36 Välkommen med din ansökan till lena.idman@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en farmacevt till Älgen i Gällivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en farmacevt till Älgen i Gällivare

Apotekstekniker till apoteket Orfeus
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ***** Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Passar beskrivningen in på dig? Då kan detta vara något för dig! *****   Vem är du? Du är en driven apotekstekniker som gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. Dina kollegor är viktiga för dig och du trivs med att jobba såväl självständigt som i team. Att jobba i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmågan att prioritera dina uppgifter på apoteket. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att jobba med försäljning och att nå verksamhetens uppsatta mål. Vad kan vi erbjuda dig? En spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. En arbetsplats som är ny och fräsch och som kommer att ligga mitt i centrala Stockholm. Vi kommer att hantera ansökningar och intervjuer löpande så skynda att skicka in din ansökan, tillträde kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi kommer att hantera ansökningar och intervjuer löpande, tillträde kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta apotekschefen, Rachelle Abdallah 072-585 94 88 rachelle.abdallah@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till apoteket Orfeus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till apoteket Orfeus

Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om tjänsten Vill du jobba med oss? Vi söker en läkemedelsansvarig på heltid (40 tim/ve) eller deltid enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst eller tidsbegränsad. Är du från en annan ort? Vill du kanske uppleva hur det är att bo i Lappland under årets alla årstider? En oförglömlig tid att ha med sig genom livet! Apoteket Älgen är ett centrumapotek i Norrskensgallerian i centrala Gällivare och  vi är 6 personer i varierande åldrar som jobbar på apoteket. Apoteket är öppet mån-fre mellan kl 9-18 och lördagar kl 10-15. Vi har ett nära samarbete med andra företag i gallerian och under året har vi ett antal gemensamma aktiviteter. Vi är ett trevligt gäng som är uppskattade av kunder och vårdpersonal. Arbetet är omväxlande och dina arbetsuppgifter varierande, med receptexpedition, rådgivning och egenvårdsrådgivning och -försäljning som huvudsakliga arbetsuppgifter. Arbetet som läkemedelsansvarig ingår i tjänsten. Vi söker En legitimerad apotekare. Du kan också vara legitimerad receptarie med kompetens att jobba som läkemedelsansvarig.  Vi ger dig en bra introduktion och handledning och stöd efter behov. Tjänsten går även att kombinera med chefskap om intresse och rätt kompetens finns. Personliga egenskaper Du ska vara vara ansvarsfull och tycka om att jobba med människor, såväl kunder som arbetskamrater. Våra kärnvärden är entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande, passar du in så sök tjänsten! Apoteket Älgen Apoteket drivs av Lena och Tomi Idman sedan 2 år tillbaka. Vi driver också två apotek på Gotland, apoteket Kronan i Hemse och apoteket Cikorian i Romakloster. Apoteken är självständiga och välfungerande med lokal apotekschef. Samarbetsmöjligheter finns också. Du kan t.ex. få arbeta på Gotland under högsäsong ett par veckor på sommaren om intresse och möjlighet finns. Vi ser även möjlighet till samarbete kring personalutbildning och planering av externa aktiviteter, gemensamma rutiner m.m. Arbetstiden Heltid eller deltid under apotekets öppethållandetider enligt överenskommelse. Ersättning Lön enligt överenskommelse Kontakt Har du frågor kring tänsten eller apoteket, ring gärna Lena Idman mobil 070-28 41 078. Välkommen med din ansökan till lena.idman@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen

Apotekchef till apoteket Älgen i Gällivare
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och heltid (40 h/vecka), tillträde enligt överenskommelse. Deltid kan diskuteras om så önskas. Information om befattning Vi söker en apotekchef till Apoteket Älgen som vill arbeta i en inspirerande och kreativ arbetsmiljö och som gillar att arbeta självständigt och i team. Chefsarbetet kan kombineras med arbetet som Läkemedelsansvarig om önskemål finns. Apoteket är beläget i Norrskensgallerian i Gällivare Centrum. Vi expedierar våra kunder mellan kl. 09.00-18.00 på vardagar och lördagar 10-15. Gällivare är en kommun i snabb utveckling. Här finns det möjligheter att kombinera arbetet med en aktiv fritid. Möjligheter finns till vandring och fiske för den intresserade. Gällivare har ett eget fjäll Dundret med fina vandringsleder och skidspår. Vi är ett positivt gäng som är uppskattade av kunder och sjukvård. Vi har ett nära samarbete med vårdpersonal och förskrivarna. Vi har många gemensamma aktiviteter med de andra företagen i gallerian. Arbetet är omväxlande och självständigt. Apoteket Älgen drivs av Lena och Tomi Idman. Utöver Älgen driver vi två apotek och en apoteksfilial på Gotland. Möjlighet till samarbete mellan apoteken finns. Ex gemensamma rutiner, externa aktiviteter, personalutbyte. Vi är positiva till arbetsrotation för dem som önskar. Ansvarsområden Som apotekschef har du, tillsammans med apotekets lokala ägare, det fulla ansvaret för apoteket.  Tillsammans med personalen säkerställer du apotekets position på den lokala marknaden. Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets utveckling framåt. Tillsammans skapar vi ett inspirerande och personligt apotek. Ditt uppdrag är att säkerställa att verksamheten lever upp till kundernas krav på tillgänglighet, service och kundbemötande. Du har arbetsmiljö- och personalansvar och kommunicerar kring mål, resultatuppföljning och verksamhetsutveckling. Tillsammans med medarbetarna deltar du i kundmötet. Kvalifikationer Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en god ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du är resultatinriktad och arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Erfarenhet från ledarskap, försäljning och detaljhandel är meriterande men vi ser gärna att även nyutexaminerade med rätt egenskaper söker. Du kommer att få en gedigen introduktion och det stöd du behöver. Personliga egenskaper Du ser möjligheter och har en positiv livssyn. Du är ansvarsfull. Du är kundorienterad och tycker det är givande med förändringsledning. Du är också intresserad av ett arbetsklimat av lärande och nyfikenhet där alla har möjlighet att utvecklas. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete.  Du kan fatta beslut när det behövs och du är tydlig som chef. Vad kan vi på Älgen erbjuda dig? Vi erbjuder dig möjlighet till egen utveckling och ett stimulerande och ansvarsfyllt arbete i en trevligt arbetsklimat. Du kan vända dig till apotekets lokala ägare som är ditt stöd i alla frågor du vill diskutera och ha synpunkter på.   Lön Enligt överenskommelse Om du har frågor kring tjänsten kan du ringa Lena Idman, ägare och leg apotekare, på mobil 070-28 41 078 Välkommen med din ansökan till  lena.idman@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteket Älgen i Gällivare
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekchef till apoteket Älgen i Gällivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekchef till apoteket Älgen i Gällivare

Apotekschef till Apoteket Tranan
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Apoteksgruppen består av 160 apotek i hela Sverige som drivs av egenföretagare. Genom att de är anslutna till en gemensam serviceorganisation får de storskalfördelar och blir konkurrenskraftiga på marknaden. Apoteket Tranan drivs av serviceorganisationen i väntan på att en ny driven entreprenör ska överta apoteket. Nu söker vi dig som ser möjligheterna med vårt koncept, gillar korta beslutsvägar och motiveras av utmaningar. Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Är du som oss? Då är detta uppdraget för dig! Anställningsform Tillsvidare och heltid (40h/vecka), tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vem är du? Du är apotekstekniker, legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. Att jobb i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmågan att prioritera dina uppgifter. Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apoteket och leder och motiverar dina medarbetare genom att vara ett föredöme i det dagliga arbetet. Du gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. Du sätter alltid kvalité i fokus och genom ditt ledarskap främjar du en trygg arbetsplats med motiverade medarbetare och nöjda kunder. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att nå verksamhetens uppsatta mål. Vad kan vi erbjuda dig? En spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Apoteket är beläget vid Alvik i anslutning till vårdcentralen där ni möter våra kunder vardagar kl.08.00-18.30 och lördagar kl10.00-14.00. Du leder teamet som kommer att bestå av 2-3 farmacevter och 1 apotekstekniker, tillsammans skapar ni en känsla av ett personligt och inpsirerande apotek. Har du några frågor är du välkommen att kontakta: Caroline Lundström på personalavdelningen, 0722288030, caroline.lundstrom@apoteksgruppen   Helene Kristensen, affärscoach 0706229326 helene.kristensen@apoteksgruppen.se. Skicka en ansökan nu!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Apoteket Tranan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Apoteket Tranan

Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Tranan
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Apoteksgruppen består av 160 apotek i hela Sverige som drivs av egenföretagare. Genom att de är anslutna till en gemensam serviceorganisation får de storskalfördelar och blir konkurrenskraftiga på marknaden. Apoteket Tranan drivs av serviceorganisationen i väntan på att en ny driven entreprenör ska överta apoteket. Nu söker vi dig som ser möjligheterna med vårt koncept, gillar korta beslutsvägar och motiveras av utmaningar. Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Är du som oss? Då är detta uppdraget för dig! Anställningsform Tillsvidare och heltid (40h/vecka), tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vem är du? Du är legitimerad receptarie med erfarenhet av kvalitetsfrågor eller legitimerad apotekare. Du gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. Dina kollegor är viktiga för dig och du trivs med att jobba såväl självständigt som i team. Att jobba i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmågan att prioritera dina uppgifter på apoteket. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att jobba med försäljning och att nå verksamhetens uppsatta mål. Vad kan vi erbjuda dig? En spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.  Apoteket är beläget vid Alvik i anslutning till vårdcentralen där vi möter våra kunder vardagar kl.08.00-18.30 och lördagar kl10.00-14.00 Du kommer att vara en viktig del av teamet som kommer att bestå av 2-3 farmacevter och 1 apotekstekniker, tillsammans skapar ni en känsla av ett personligt och inpsirerande apotek. Har du några frågor är du välkommen att kontakta: Caroline Lundström på personalavdelningen, 0722288030, caroline.lundstrom@apoteksgruppen   Helene Kristensen, affärscoach 0706229326 helene.kristensen@apoteksgruppen.se. Skicka en ansökan nu!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Tranan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig farmacevt till Apoteket Tranan

Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om tjänsten Vill du jobba med oss? Vi söker en läkemedelsansvarig på heltid (40 tim/ve) eller deltid enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst eller tidsbegränsad. Är du från en annan ort? Vill du kanske uppleva hur det är att bo i Lappland under årets alla årstider? En oförglömlig tid att ha med sig genom livet! Apoteket Älgen är ett centrumapotek i Norrskensgallerian i centrala Gällivare och  vi är 6 personer i varierande åldrar som jobbar på apoteket. Apoteket är öppet mån-fre mellan kl 9-18 och lördagar kl 10-15. Vi har ett nära samarbete med andra företag i gallerian och under året har vi ett antal gemensamma aktiviteter. Vi är ett trevligt gäng som är uppskattade av kunder och vårdpersonal. Arbetet är omväxlande och dina arbetsuppgifter varierande, med receptexpedition, rådgivning och egenvårdsrådgivning och -försäljning som huvudsakliga arbetsuppgifter. Arbetet som läkemedelsansvarig ingår i tjänsten. Vi söker En legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ger dig en bra introduktion och handledning och stöd efter behov. Tjänsten går även att kombinera med chefskap om intresse och rätt kompetens finns. Personliga egenskaper Du ska vara vara ansvarsfull och tycka om att jobba med människor, såväl kunder som arbetskamrater. Våra kärnvärden är entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande, passar du in så sök tjänsten! Apoteket Älgen Apoteket drivs av Lena och Tomi Idman sedan 2 år tillbaka. Vi driver också två apotek på Gotland, apoteket Kronan i Hemse och apoteket Cikorian i Romakloster. Apoteken är självständiga och välfungerande med lokal apotekschef. Samarbetsmöjligheter finns också. Du kan t.ex. få arbeta på Gotland under högsäsong ett par veckor på sommaren om intresse och möjlighet finns. Vi ser även möjlighet till samarbete kring personalutbildning och planering av externa aktiviteter, gemensamma rutiner m.m. Arbetstiden Heltid eller deltid under apotekets öppethållandetider enligt överenskommelse. Ersättning Lön enligt överenskommelse Kontakt Har du frågor kring tänsten eller apoteket, ring gärna Lena Idman mobil 070-28 41 078. Välkommen med din ansökan till lena.idman@apoteksgruppen.se Vi kommer att hantera ansökningar och intervjuer löpande, tillträde kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi sökerLäkemedelsansvarig till apoteket Älgen

Apoteket Elgen söker en glad och engagerad farmaceut.
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ****** Information om tjänsten ****** Apoteket Elgen ligger vid östra station/tekniska högskolan. Vi har en stor variation av kunder i form av studenter, boende i närområdet, pendlare och patienter från vårdcentraler. Vi söker nu ytterligare en glad och driven farmaceut. På apoteket Elgen arbetar vi efter filosofin att en bra teamkänsla är grunden för en välfungerande verksamhet. Samarbetet mellan receptur och egenvård har stort fokus i vårt arbete. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer oss på den lokala marknaden. Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-19.00 samt lördag 11.00-15.00 Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dina idéer och din drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Din profil Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ. Utvecklingsmöjligheter På apoteket Elgen finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet. Övrig information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: 20131021 eller enligt överenskommelse. Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Emelie Bengtsson mobil:0702118949 eller via e-mail: emelie.bengtsson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Apoteket Elgen söker en glad och engagerad farmaceut. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apoteket Elgen söker en glad och engagerad farmaceut.

Apotekschef i Åre!
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om befattning Vi söker en apotekschef till apoteket Fjällbjörken i Järpen som bara ligger 2 mil öster om Åre. Det är en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till Sveriges bästa skidåkning och friluftsliv bara runt hörnet! Som apotekschef har du ansvaret för apotekets resultat, personal, rutiner och att öka vår egenvårds försäljning. Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition, vår utbyggda egenvård och kontorsarbete. Ni kommer vara ett team på 3 farmacevter som tar hand om våra kunder mellan kl.10-18 vardagar och kl.10-14 lördagar. Apoteket Fjällbjörken har också ett nära samarbete med vårt systerapotek i Åre.  Kompetens Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie och är en naturlig ledare samt säljare. Det är viktigt att du kan skapa en positiv atmosfär med ditt team. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – lagar, förordningar, föreskrifter och andra krav.  Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet av att vara chef är en merit dock inget krav. Personliga egenskaper Som Apotekschef ska du kunna se helheten, prioritera och ha förmågan att driva apoteket på ett affärsmässigt och strukturerat sätt. Du är lyhörd, självgående, flexibel och handlingskraftig, samt har en analytisk och strategisk förmåga. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och skapa en god stämning med en känsla av samhörighet. Du motiveras av att se människor växa och är inte rädd att ingripa vid konfliktsituationer.  I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Apoteksgruppen i Åre och Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp.  Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek. Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en team känsla på våra apotek och mellan apoteken. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund Farmaciförbundet Ansökan Ansökan görs via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef i Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef i Åre!

Apotekschef till Apoteket Tranan
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Apoteksgruppen består av 160 apotek i hela Sverige som drivs av egenföretagare. Genom att de är anslutna till en gemensam serviceorganisation får de storskalfördelar och blir konkurrenskraftiga på marknaden. Apoteket Tranan drivs av serviceorganisationen i väntan på att en ny driven entreprenör ska överta apoteket. Nu söker vi dig som ser möjligheterna med vårt koncept, gillar korta beslutsvägar och motiveras av utmaningar. Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Är du som oss? Då är detta uppdraget för dig! Anställningsform Tillsvidare och heltid (40h/vecka), tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vem är du? Du är apotekstekniker, legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. Att jobb i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmågan att prioritera dina uppgifter. Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apoteket och leder och motiverar dina medarbetare genom att vara ett föredöme i det dagliga arbetet. Du gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. Du sätter alltid kvalité i fokus och genom ditt ledarskap främjar du en trygg arbetsplats med motiverade medarbetare och nöjda kunder. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att nå verksamhetens uppsatta mål. Vad kan vi erbjuda dig? En spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Apoteket är beläget vid Alvik i anslutning till vårdcentralen där ni möter våra kunder vardagar kl.08.00-18.30 och lördagar kl10.00-14.00. Du leder teamet som kommer att bestå av 2-3 farmacevter och 1 apotekstekniker, tillsammans skapar ni en känsla av ett personligt och inpsirerande apotek. Har du några frågor är du välkommen att kontakta: Caroline Lundström på personalavdelningen, 0722288030, caroline.lundstrom@apoteksgruppen   Helene Kristensen, affärscoach 0706229326 helene.kristensen@apoteksgruppen.se. Skicka en ansökan nu!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Apoteket Tranan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Apoteket Tranan

Farmaceut till apotek inom Apoteksgruppen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se   Apoteksgruppen består av omkring 160 apotek, som drivs av egenföretagare runtom i Sverige. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se.   Information om tjänsten  Vi söker nu en ambulerande farmaceut, som ska arbeta dels på Apoteket Tärnan i Kungsbacka samt dels på Apoteket Gladan och Apoteket Håsten i Varberg. Apoteket Tärnan är beläget vid Hallands Sjukhus Kungsbacka och tar emot kunder på vardagar 08.30-18.00. Apoteket Gladan ligger inne i centrala Varberg och tar emot kunder på vardagar 09.00-18.00, lördagar 10.00-15.00 samt söndagar 11.00-15.00. Apoteket Håsten finns vid Vårdcentralen Håsten och tar emot kunder på vardagar 08.00-17.00. I egenskap av företag med entreprenörsbakgrund, är vi förändringsbenägna och måna om att ta tillvara på våra medarbetares idéer och drivkraft. Hos oss får du stor möjlighet att påverka och bidra till att utveckla verksamheten. Som utgångspunkt är det fråga om en tillsvidareanställning på heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön. Möjlighet till tjänstebil finns.    Vem är du? Du är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. I kundmötet är du lyhörd och empatisk, med en stark drivkraft att lösa kundens alla problem. Att jobba i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att nå verksamhetens uppsatta mål. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande.    Välkommen med din ansökan! Skicka CV och personligt brev per e-post till elisabeth.norling@apoteksgruppen.se. Sista ansökningsdag är den 13 oktober 2013. Urval och intervjuer sker emellertid löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några ytterligare frågor angående tjänsten? Kontakta gärna rekryteringsansvarig: elisabeth.norling@apoteksgruppen.se.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till apotek inom Apoteksgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till apotek inom Apoteksgruppen

Glad och engagerad farmaceut sökes till Elgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ****** Information om tjänsten ****** Apoteket Elgen ligger vid östra station/tekniska högskolan. Vi har en stor variation av kunder i form av studenter, boende i närområdet, pendlare och patienter från vårdcentraler. Vi söker nu ytterligare en glad och driven farmaceut. På apoteket Elgen arbetar vi efter filosofin att en bra teamkänsla är grunden för en välfungerande verksamhet. Samarbetet mellan receptur och egenvård har stort fokus i vårt arbete. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer oss på den lokala marknaden. Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-19.00 samt lördag 11.00-15.00 Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dina idéer och din drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Din profil Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ. Utvecklingsmöjligheter På apoteket Elgen finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet. Övrig information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: enligt överenskommelse. Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Emelie Bengtsson mobil:0702118949 eller via e-mail: emelie.bengtsson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Glad och engagerad farmaceut sökes till Elgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad och engagerad farmaceut sökes till Elgen

Skidåkande farmacevt till Åre!
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ***** Anställningsform ***** Vinter vikare (dec/jan – maj 2014) med möjlighet till förlängning. Heltid eller deltid. Information om befattning Vill du testa att jobba och bo på Sveriges största och bästa skidort, Åre? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till Sveriges bästa skidåkning och friluftsliv! Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition och egenvård. Vi är idag 2 farmacevter och en egenvårdsanställd som tar hand om våra kunder mellan kl: 10-18 vardagar och kl: 10-15 lördag, samt alla röda dagar under vintern (dock inte söndagar). Kompetens Du är receptarie eller apotekare med en positive attityd och en team player. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från apotek, försäljning och detaljhandel är meriterande.  Du kan även vara nyexaminerad.  Det som är viktig är att du är bredd att anta nya utmaningar! Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven och positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Apoteksgruppen i Åre och Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp.  Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek. Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en team känsla på våra apotek och mellan apoteken. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se Mobil: 0707732699 Facklig information Sveriges Farmacevtförbund Farmaciförbundet Ansökan Ansökan görs via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skidåkande farmacevt till Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skidåkande farmacevt till Åre!

Farmacevt till underbara Österlen!
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ***** Anställningsform ***** Tills vidare. Heltid men deltid är också en möjlighet Information om befattning Vill du arbeta på vackra Österlen? Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition och vår utbyggda egenvård. Vi söker dig som vill arbeta i Simrishamn och även ibland på vårt systerapotek i Brösarp.  Apoteket Lejonet ligger centralt i mysiga Simrishamn och Apoteket Hjorten ligger direkt efter Brösarps backar i den söta lilla byn. Tillsammans ska vi anpassa tjänsten för att passa just dig! Kompetens Du är receptarie eller apotekare. Förutom intresse för farmaci trivs du med att jobba ihop med andra. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Du kan vara nyutexaminerad, i slutet av din praktik eller ha arbetat i några år. Tidigare erfarenhet från apotek, försäljning och detaljhandel är meriterande men inget krav. Det vi kräver är att du är en glad person som vill utvecklas tillsammans med oss! Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven samt positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Apoteksgruppen i Åre och Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp.  Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och se fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna idéer. Det finns möjligheter att jobba på alla våra apotek. Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elitnivå i friidrott och tycker att arbete, precis som träning, ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se Mobil: 0707732699 Facklig information Sveriges Farmacevtförbund Farmaciförbundet Ansökan Ansökan görs via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Simrishamn
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt till underbara Österlen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt till underbara Österlen!

Glad och engagerad farmaceut sökes till apoteket Elgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ****** Information om tjänsten ****** Apoteket Elgen ligger vid östra station/tekniska högskolan. Vi har en stor variation av kunder i form av studenter, boende i närområdet, pendlare och patienter från vårdcentraler. Vi söker nu ytterligare en glad och driven farmaceut. På apoteket Elgen arbetar vi efter filosofin att en bra teamkänsla är grunden för en välfungerande verksamhet. Samarbetet mellan receptur och egenvård har stort fokus i vårt arbete. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer oss på den lokala marknaden. Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-19.00 samt lördag 11.00-15.00 Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dina idéer och din drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Din profil Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ. Utvecklingsmöjligheter På apoteket Elgen finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet. Övrig information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Emelie Bengtsson mobil:0702118949 eller via e-mail: emelie.bengtsson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Glad och engagerad farmaceut sökes till apoteket Elgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad och engagerad farmaceut sökes till apoteket Elgen

Träffa oss och få en gästföreläsning!
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Välkommen till Öppet Hus hos Apoteksgruppen! Inbjudan riktar sig till dig som är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Vi vill lära känna dig och berätta om vilka möjligheter som finns inom Apoteksgruppen.  Du får tillfälle att ställa frågor direkt till våra apoteksägare och skapa värdefulla kontakter i karriären. Apoteksgruppen har 163 apotek i hela Sverige som drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Vi bjuder på gott sällskap, förtäring och en spännande gästföreläsning kring naturläkemedel av Sonny Larsson, doktor i farmakognosi.   Datum: 10 november 2013 Plats: Apoteket Orfeus i Stockholm Tid: kl.13.00-16.00 Våra kärnvärden beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du inte missa detta tillfälle! OBS! Det finns ett begränsat antal platser och det krävs en bekräftad anmälan för att få delta. Anmäl dig på följande adress: http://www.apoteksgruppen.se/karriar/oppet_hus_stockholm/
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Träffa oss och få en gästföreläsning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träffa oss och få en gästföreläsning!

Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om tjänsten Apoteket Elgen ligger vid östra station/tekniska högskolan. Vi har en stor variation av kunder i form av studenter, boende i närområdet, pendlare och patienter från vårdcentral. Vi söker nu ytterligare en kvalitetsinriktad och driven farmaceut. Vår fokusarea inom kvalitet är: * Materiell; Utseendet av den fysiska omgivningen, anläggningar, utrustning och sättet att kommunicera. * Tillförlitlighet; Hur vi presterar och slutför våra utlovade tjänster, kvalitet och noggrannhet gällande våra kunders krav. * Lyhördhet; Viljan av att hjälpa våra kunder för att ge dem en snabb service med hög kvalitet. * Försäkran; Personalens förmåga att vinna kundens förtroende. * Empati; Kunden ska känna att vi bryr oss om dem på riktigt. För att uppnå dessa krav är ett gott samarbete mellan egenvård och receptur ett måste. På Elgen satsar vi därför på att farmaceuterna ska arbeta aktivt i egenvården. En god teamkänsla är grunden för att detta samarbete fungerar. Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-19.00 samt lördag 11.00-15.00 Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller apotekare. Förutom ett intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dina idéer och din drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Det kommer att finnas möjlighet till att få ett övergripande lageransvar. Tidigare erfarenheter från försäljning och lageransvar är meriterande. Din profil   Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara kvalitetsinriktad, engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ. Utvecklingsmöjligheter  På apoteket Elgen finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet. Övrig information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Emelie Bengtsson mobil: 0702118949 eller via e-mai: emelie.bengtsson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen

Apotekschef till Apoteksgruppens apotek i Varberg
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se   Information om tjänsten Vi söker en apotekschef med ansvar för våra två apotek i Varberg – Apoteket Gladan och Apoteket Håsten. Apoteket Gladan ligger inne i centrala Varberg och tar emot kunder på vardagar 09.00-18.00, lördagar 10.00-15.00 samt söndagar 11.00-15.00. Apoteket är stort och väletablerat, med ett brett sortiment av egenvårdsprodukter. Apoteket Håsten finns vid Vårdcentralen Håsten och tar emot kunder på vardagar 08.00-17.00. Det är ett nystartat apotek, som öppnade i september 2013 och som har ett nära samarbete med vårdcentralen. Som apotekschef leder du arbetet på de två apoteken mot uppsatta mål. Du har ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning. Du har en nyckelroll i att positionera apoteken på marknaden samt att initiera och utveckla samarbeten och relationer på orten. Som apotekschef har du även personal-, arbetsmiljö- och kvalitetsansvar. Du leder och motiverar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att kunderna möts av engagerade, serviceinriktade och kunniga medarbetare. Vi tror på en platt organisation med ett nära ledarskap, där du som apotekschef också är operativ i apoteksdriften och aktiv i mötet med kunden. Vi är måna om att ta tillvara på våra medarbetares idéer och drivkraft. Hos oss får du stor möjlighet att påverka och bidra till att utveckla verksamheten. För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.   Vem är du? Som apotekschef hos oss är din ledarskapsförmåga och din affärsmässighet av stor betydelse. Du är noggrann, strukturerad och initiativrik samt trivs med att ta eget ansvar och fatta beslut. Du har ett stort intresse för försäljning och sätter alltid kunden i fokus. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan skapa entusiasm hos dina medarbetare och ett välfungerande samarbete på arbetsplatsen. Vi söker främst dig som är farmaceut, gärna med tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande position. Även personer med annan akademisk bakgrund kan dock vara aktuella för tjänsten, exempelvis du som har omfattande erfarenhet av försäljning och ledarskap. Erfarenhet av att arbeta inom apoteksbranschen är meriterande, men vi ser också positivt på erfarenhet från läkemedelsindustri och detaljhandel. Ditt engagemang och din personliga lämplighet i övrigt är av lika stor vikt som dina meriter.   Välkommen med din ansökan! Skicka CV och personligt brev per e-post till elisabeth.norling@apoteksgruppen.se. Till denna e-postadress kan du likaså höra av dig, om du har ytterligare frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdag är den 12 januari 2014. Urval och intervjuer sker emellertid löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Varberg
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Apoteksgruppens apotek i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Apoteksgruppens apotek i Varberg

Farmacevt til Apoteket Akkjan
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Apoteksgruppen består av omkring 160 apotek, som drivs av egenföretagare runtom i Sverige. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se. Anställningsform: Tillsvidare och heltid (40h/vecka), men deltid kan diskuteras. Tillträde så snart som möjligt. Information om befattningen: Vi söker en farmacevt som vill vara med att driva Apotek Akkjan i i framtiden. Arbetet är omväxlande, med receptexpedition, rådgivning och egenvårdsförsäljning som huvudsakliga arbetsuppgifter. På Apoteket Akkjan i Jokkmokk strävar vi efter att ge våra kunder bästa tänkbara service. Som ortens enda lokala apotek har vi en viktig funktion för många av kommunens invånare. Våra öppettider är 09.30-17.30 på vardagar, stängt lör- och söndagar. Apoteket Akkjan ligger centralt beläget i den natursköna tätorten Jokkmokk. Jokkmokk är ett mindre samhälle med cirka 3000 invånare som präglas av närheten till natur, ett rikt friluftsliv och en stor samisk befolkning. För rätt person är Jokkmokk ett Eldorado av fritidsmöjligheter med tillgång till ett flertal fritidsanläggningar som simhall, ridanläggningar, skidanläggningar, biografer, ishall med mera. Kvalifikationer hos dig: Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Vi välkomnar både dig som nu arbetar på apotek och dig som är nyutexaminerad. Möjlighet finns att utefter kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper erhålla arbetsuppgifter och utmaningar som intresserar dig. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Personliga egenskaper: Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Välkommen in med din ansökan! Skicka CV och personligt brev med e-post till Elisabeth.Hatlem-Eriksson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt til Apoteket Akkjan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt til Apoteket Akkjan

Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Information om tjänsten Apoteket Elgen ligger vid östra station/tekniska högskolan. Vi har en stor variation av kunder i form av studenter, boende i närområdet, pendlare och patienter från vårdcentral. Vi söker nu ytterligare en kvalitetsinriktad och driven farmaceut. Vår fokusarea inom kvalitet är: * Materiell; Utseendet av den fysiska omgivningen, anläggningar, utrustning och sättet att kommunicera. * Tillförlitlighet; Hur vi presterar och slutför våra utlovade tjänster, kvalitet och noggrannhet gällande våra kunders krav. * Lyhördhet; Viljan av att hjälpa våra kunder för att ge dem en snabb service med hög kvalitet. * Försäkran; Personalens förmåga att vinna kundens förtroende. * Empati; Kunden ska känna att vi bryr oss om dem på riktigt. För att uppnå dessa krav är ett gott samarbete mellan egenvård och receptur ett måste. På Elgen satsar vi därför på att farmaceuterna ska arbeta aktivt i egenvården. En god teamkänsla är grunden för att detta samarbete fungerar. Apotekets öppettider är: Måndag-fredag 9.00-19.00 samt lördag 11.00-15.00 Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller apotekare. Förutom ett intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dina idéer och din drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Det kommer att finnas möjlighet till att få ett övergripande lageransvar. Tidigare erfarenheter från försäljning och lageransvar är meriterande. Din profil   Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara positiv till förändringar. Ditt bidrag till verksamheten är avgörande för hur kunderna upplever vårt apotek och hur apoteket kommer att utvecklas på en avreglerad marknad. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara kvalitetsinriktad, engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ. Utvecklingsmöjligheter  På apoteket Elgen finns det många möjligheter att utvecklas, ditt engagemang sätter gränsen. Kompetensutveckling och personlig utveckling är en viktig del av vår verksamhet. Övrig information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h). Tillträde till tjänsten: enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Vill du ha mer information kontakta gärna: Apotekschef Emelie Bengtsson mobil: 0702118949 eller via e-mai: emelie.bengtsson@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsinriktad farmaceut sökes till apoteket Elgen

Farmacevt
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se  Vi söker en ny medarbetare Vi är tre farmacevter som expedierar våra kunder mellan kl. 9-18 på vardagar, kl. 10-14 på lördagar. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård och professionell rådgivning och försäljning. Då vi är ett litet apotek bjuds möjligheten att utveckla dig inom flera områden. Vi är ett lokalt apotek med många stamkunder vilket ger stor stimulans i arbetet. Många av våra kunder är invandrare och flera språk talas. Apoteket ligger i Hjällbo Centrum, från Göteborgs centrum kan du välja mellan tre spårvägslinjer eller Expressbuss.   Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Vi värdesätter kvalitet och kompetens, och söker dig som har vilja och lust att vara med och utveckla vårt apotek. Vi vill kombinera omtanke om våra kunder med en god service och hög kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge proffesionell service till våra kunder. Förutom god svenska så är det dessutom ett krav att ha språkkunskaper i arabiska och gärna kurdiska. Då vi alla arbetar i Egenvården är dessutom ett krav att du gillar att arbeta med detta.   Personliga Egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar.   Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in din ansökan redan i dag! Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt jobb, Farmacevt Göteborg, Farmacevt Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt

Farmaceut till apoteket Baggen i Saltsjöbaden
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Vi är fem personer som expedierar våra kunder mellan 10:00-19:00 på vardagar samt 10:00-15:00 på lördagar. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård och professionell rådgivning och försäljning. Vi är ett lokalt apotek med många stamkunder vilket ger stor stimulans i arbetet.   Anställningsform Tillsvidare och deltid, tillträde snarast   Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare. Vi vill kombinera omtanke om våra kunder med god service och hög kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av apoteksarbete.   Personliga egenskaper Du är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende.   Välkommen med din ansökan! Skickas till eva.fallman@apoteksgruppen.se   Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Nacka
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till apoteket Baggen i Saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till apoteket Baggen i Saltsjöbaden

Farmacevt
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Farmacevt till apoteket Biet i Veddige Anställningsform Tillsvidare, hel-eller deltid, tillträde enligt överenskommelse *** Information om befattningen *** Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt apotek i Veddige som är ensamapotek på orten. Idag är vi 4 farmacevter som arbetar på apoteket som ligger i Veddiges vårdcentral. Samarbetet med de andra verksamheterna i huset är mycket gott. Under året hoppas vi komma in i nya och större lokaler. Våra öppettider på apoteket är måndag-fredag 9-18. Om intresse finns kan du även få arbeta på något av våra andra apotek som ligger i Tvååker och Fjärås. Kvalifikationer Leg. receptarie eller leg. apotekare. Nyutbildad eller många års erfarenhet spelar mindre roll. Persoliga egenskaper Du ska kunna arbeta både i grupp och självständigt och har en god förmåga att kommunicera med kollegor och kunder. Viktigt är att du är positiv, flexibel och att du passar in i vårat team. Att du är ansvarsfull och pålitlig ser vi som en självklarhet. Har du några frågor kontakta apotekschef annika.saxevall@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt jobb, Farmacevt Varberg, Farmacevt Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt

Vikarie för kampanjansvarig till Apoteksgruppens Serviceorganisation
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Apoteksgruppen har 164 apotek i hela Sverige som drivs av lokala entreprenörer. Dess Serviceorganisation har i uppdrag att stötta apoteken inom olika områden så att de får stordriftsfördelar och är konkurrenskraftiga på apoteksmarknaden. Våra kärnvärden säger vilka vi är: Entreprenörer, Ansvarstagande och Problemlösare. Tillsammans ser vi till att Apoteksgruppens apotek kan drivas under de bästa förutsättningar för apoteksägare, apotekspersonal och kunder. Nu söker vi en Kampanjansvarig till avdelningen Sortiment & Marknad. Information om tjänsten Nu söker vi en Kampanjansvarig till avdelningen Sortiment & Marknad. Rollen innebär att i samarbete med bl.a. Produktionsansvarig leda arbetet kring produktkampanjer med leverantörer. Detta innebär exempelvis att samordna den årliga kampanjplaneringen, sälja in kampanjprogrammet till leverantör och vara kontaktperson för apoteken gällande kampanjfrågor. Du ansvarar även för att komma överens med leverantörer om attraktiva erbjudanden och hantera den slutliga korrekturläsningen av kampanjmaterialet. Vidare kommer du att förhandla om kampanjrabatter,presentera kampanjuppföljning, sammanställa kampanjernas intäkter varje månad och vara delaktig vid utveckling av projekt som rör kampanj. Resor inom tjänsten kan förekomma. Vem är du? Vi ser att du har högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring samt erfarenhet av detaljhandel och/eller FMCG. Det är meriterande om du har erfarenhet av kampanjarbete eller produktion av tryckmaterial.Du har god förmåga att förhandla, är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har en fallenhet att samordna och organisera i en föränderlig miljö. Som person är du noggrann, drivande och har en hög social kompetens. God kunskap i Officepaketet är ett krav, liksom din förmåga att i skrift kunna förmedla information på ett korrekt och tydligt sätt. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss finner du en spännande arbetsplats med trevliga arbetskamrater! Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Ringvägen 100, nära tunnelbana, bussar och shoppingcentrum. Vi är kollektivavtalsanslutna och därmed får du tillgång till de förmåner som ligger inom avtalets ram, vi erbjuder även friskvårdsbidrag. Anställning: Vikariat t.o.m augusti 2015 Omfattning: Heltid Startdatum: Omgående Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Caroline Lundström, Personalkoordinator caroline.lundstrom@apoteksgruppen.se 072-2288030   Martina Flink, Kampanjansvarig martina.flink@apoteksgruppen.se 072-2288053
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie för kampanjansvarig till Apoteksgruppens Serviceorganisation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie för kampanjansvarig till Apoteksgruppens Serviceorganisation

Sommar farmacevt till Åre
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se ***** Anställningsform ***** Sommarvikarie. Heltid eller deltid. Information om befattning Vill du jobba några veckor eller hela sommaren i, Åre? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter på sommaren! Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition och egenvård. Är ni två som vill jobba och utforska naturen så är ni också välkomna att höra av er. Kompetens Du måste vara receptarie eller apotekare med en positiv attityd och en team player. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från apotek, försäljning och detaljhandel är meriterande.  Det som är viktig är att du är beredd att anta nya utmaningar! Apoteksgruppen i Åre och Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp.  Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek. Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se Mobil: 0707732699 Facklig information Sveriges Farmacevtförbund Farmaciförbundet Ansökan Ansökan görs via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sommar farmacevt till Åre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommar farmacevt till Åre

Farmaceut till Apoteket Trollsländan
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och heltid (40h/vecka), alt. deltid 80%. Tillträde 2014-02-03 eller något tidigare under januari Befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket ligger i Kumla Allé 3 vid vårdcentralen i Trollbäckens centrum i Tyresö och vi är 4 personer som expedierar våra kunder mellan kl. 09:00-18:30 på vardagar och kl. 10:00-15:00 på lördagar. Goda möjligheter finns för kompetensutveckling för vår personal. Apoteket ligger vid vårdcentralen i Trollbäckens centrum. Det är bra kommunikation med kollektivtrafik. Det tar högst 15 min att ta sig från Gullmarsplan med bussar var 10:e min. Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller apotekare. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare arbetserfarenhet på apotek är meriterande. Personliga-egenskaper Som person är du flexibel, serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in ansökan till apotekschef, erika.larsson@apoteksgruppen.se tel 076 1769924
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Tyresö
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Apoteket Trollsländan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Apoteket Trollsländan

Vill du leva vid de underbara fjällen i Åre?
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se                                                                                                                              Sista ansökningsdatum                             1 maj, intervjuer kommer ske löpande Anställningsform                                      Heltid eller deltid   Information om befattningen Är du farmacevt och trött på storstadslivet eller vill bara göra något helt nytt? Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter både på sommaren och vintern! Du får arbeta omväxlande med receptexpedition och egenvård, finns även möjlighet att vara läkemedelsansvarig om du är ute efter ytterligare en utmaning. Vi är idag 6 farmacevter på två apotek och en egenvårdsanställd som tar hand om våra kunder mellan klockan 10-18 vardagar och klockan 10-15 lördagar.   Kompetens Du är receptarie eller apotekare med en positiv attityd och en team player. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från apotek, försäljning och detaljhandel är meriterande. Du kan även vara nyexaminerad.    Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven och positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.   Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Farmaciförbundet   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du leva vid de underbara fjällen i Åre? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du leva vid de underbara fjällen i Åre?

Apotekschef till Apoteket Klinten i Åstorp
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Vi söker en Apotekschef till Apoteket Klinten i Åstorp. Apoteket är ensamt på orten så det finns stora möjligheter att utveckla samarbeten och relationer på orten. Idag är vi sju anställda på apoteket. Våra öppettider är vardagar 9.00–18.00 samt lördagar 10.00–13.00. Vi söker dig som är driftig, har entreprenörsanda och vill bli delaktig i en grupp av fyra apotek inom Apoteksgruppen. Vi driver nämligen apoteken i Svalöv, Bjuv och Åstorp samt apoteket Björnen i Helsingborg. Du kommer att ha ett nära samarbete med de andra apotekscheferna på de nämnda apoteken. Samtidigt som du som apotekschef får mycket att säga till om är du i rollen beredd att ta mycket ansvar. Arbetsuppgifter/Ansvarsområde Som apotekschef har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att dess uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef arbetar du aktivt med att utveckla samarbetsformer med övriga intressenter i området. Dessutom skapar du förutsättningar för engagemang och delaktighet för dina medarbetare genom att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete. Personliga egenskaper och kompetenskrav För att lyckas med ditt arbete som apotekschef bör du vara driftig som person, ha ett affärsmässigt tänkande och samtidigt vara en tydlig ledare. Vidare är du initiativrik, effektiv samt mål- och resultatorienterad. Förutom intresse för farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning och ekonomi. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal. Du uppmuntrar dina medarbetare till eget ansvar, inspirerar till att ha roligt på jobbet och skapar en teamkänsla på ert apotek. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef. Ett krav är att du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser det dessutom som meriterande om du har ledarskapserfarenhet. Har du några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Anna Beneti 070-604 42 33, anna.beneti@apoteksgruppen.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åstorp
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Apoteket Klinten i Åstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Apoteket Klinten i Åstorp

Sugen på att jobba i Värmland ?
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Vi söker farmaceuter på hel - eller deltid. Tills vidare-anställning. Apoteket Kronan är enda apoteket på orten Vi har öppet måndag - fredag 9-18 och lördag 10-13 Du kommer att hamna i ett härligt gäng, som har kul på jobbet. Låter det intressant ? Välkommen att höra av dig.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Filipstad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sugen på att jobba i Värmland ? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sugen på att jobba i Värmland ?

Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Information om befattningen Tycker du det är dags att ta nästa steg i karriären? Är du farmacevt och trött på storstadslivet eller vill bara göra något helt nytt? Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter både på sommaren och vintern! Som apotekschef har du ansvaret för apotekets resultat, personal och rutiner. Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition, vår utbyggda egenvård och kontorsarbete. Ni kommer vara ett team på 3 farmacevter som tar hand om våra kunder mellan kl.10-18 vardagar och kl.10-14 lördagar. Apoteket Fjällbjörken har också ett nära samarbete med vårt systerapotek i Åre.   Kompetens Du är legitimerad apotekare eller receptarie och är en naturlig ledare. Det är viktigt att du kan skapa en positiv atmosfär med ditt team. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse, ett kvalitetstänkande och ett säljande driv. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – lagar, förordningar, och föreskrifter. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet av att vara chef är en merit dock inget krav.   Personliga egenskaper Som Apotekschef ska du kunna se helheten, prioritera och ha förmågan att driva apoteket på ett affärsmässigt och strukturerat sätt. Du är lyhörd, självgående, flexibel och handlingskraftig, samt har en analytisk och strategisk förmåga. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och skapa en god stämning med en känsla av samhörighet. Du motiveras av att se människor växa och är inte rädd att ingripa vid konfliktsituationer. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.   Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Unionen.   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!

Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Information om befattningen Är du farmacevt som söker nya utmaningar? Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter både på sommaren och vintern! Du får arbeta omväxlande med receptexpedition och egenvård på två olika apotek som läkemedelsansvarig. Vi är idag 5 farmacevter på två apotek, en egenvårdsanställd och en apotekschef som tar hand om våra kunder.   Kompetens Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med tillräcklig kompetens och erfarenhet för uppgiften som läkemedelsansvarig. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – förordningar, föreskrifter och andra krav ifrån läkemedelsverket. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder.   Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven och positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.   Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Unionen.   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!

Läkemedelsansvarig till Apoteket Uttern, Årsta
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare, heltid (40 h/vecka) eller deltid enligt överenskommelse. Tillträde omgående. Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Uttern ligger i ett bostadsområde beläget vid en vårdcentral. Vi expedierar våra kunder mellan kl.9-18 på vardagar och kl.10-14 på lördagar. Söndagar har vi stängt. Kvalifikationer Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med gedigen farmaceutiskt kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om kvalitetskrav vid läkemedelshantering och verksamhet för öppenvårdsapotek. Hos oss får du möjlighet att jobba med kvalitetsarbete och använda din fulla potential. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig till Apoteket Uttern, Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig till Apoteket Uttern, Årsta

Läkemedelsansvarig till Apoteket Solen, Fittja Centrum
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och heltid eller deltid, tillträde enligt överenskommelse. Information om befattning Vi söker nu en Farmacevt till vårt apotek som ligger i Fittja centrum och i nära anslutning till den lokala vårdcentralen. Apoteket har öppet 09.00-18.00 vardagar och 10.00-14.00 lördagar. Den som söker arbetet ska ha  höga krav och ambitioner att ge bästa service till våra kunder. Arbetet kommer vara omväxlande i form av receptservice, egenvård och professionell rådgivning.  Anställningen kan vara på heltid eller deltid enligt överenskommslse. Ange gärna dina önskemål i din ansökan! Kvalifikationer Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med gedigen farmaceutiskt kompetens. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om kvalitetskrav vid läkemedelshantering och verksamhet för öppenvårdsapotek. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig till Apoteket Solen, Fittja Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig till Apoteket Solen, Fittja Centrum

Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Information om befattningen Tycker du det är dags att ta nästa steg i karriären? Är du farmacevt och trött på storstadslivet eller vill bara göra något helt nytt? Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter både på sommaren och vintern! Som apotekschef har du ansvaret för apotekets resultat, personal och rutiner. Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition, vår utbyggda egenvård och kontorsarbete. Ni kommer vara ett team på 3 farmacevter som tar hand om våra kunder mellan kl.10-18 vardagar och kl.10-14 lördagar. Apoteket Fjällbjörken har också ett nära samarbete med vårt systerapotek i Åre.   Kompetens Du är legitimerad apotekare eller receptarie och är en naturlig ledare. Det är viktigt att du kan skapa en positiv atmosfär med ditt team. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse, ett kvalitetstänkande och ett säljande driv. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – lagar, förordningar, och föreskrifter. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet av att vara chef är en merit dock inget krav.   Personliga egenskaper Som Apotekschef ska du kunna se helheten, prioritera och ha förmågan att driva apoteket på ett affärsmässigt och strukturerat sätt. Du är lyhörd, självgående, flexibel och handlingskraftig, samt har en analytisk och strategisk förmåga. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och skapa en god stämning med en känsla av samhörighet. Du motiveras av att se människor växa och är inte rädd att ingripa vid konfliktsituationer. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.   Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Unionen.   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en apotekschef till de underbara fjällen i Åre!

Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Information om befattningen Är du farmacevt som söker nya utmaningar? Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Vi kan erbjuda en fantastisk miljö för såväl arbetet som fritiden med tillgång till riktigt bra friluftsaktiviteter både på sommaren och vintern! Du får arbeta omväxlande med receptexpedition och egenvård på två olika apotek som läkemedelsansvarig. Vi är idag 5 farmacevter på två apotek, en egenvårdsanställd och en apotekschef som tar hand om våra kunder.   Kompetens Du är legitimerad apotekare eller legitimerad receptarie med tillräcklig kompetens och erfarenhet för uppgiften som läkemedelsansvarig. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – förordningar, föreskrifter och andra krav ifrån läkemedelsverket. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder.   Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven och positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.   Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.   Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elit nivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Unionen.   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Åre
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsansvarig till de underbara fjällen i Åre!

Apoteket i Simrishamn söker dig!
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Anställningsform                                      Heltid eller deltid   Information om befattningen Är du en entreprenör och vill driva ditt eget apotek en dag i framtiden? Vill du vara en del av ett familjeföretag där du kan vara med om att ta beslut avseende din arbetsplats? Kom och jobba hos oss på Lejonet, i hjärtat av Österlen! Vårt apotek ligger i fiskehamnen Simrishamn och är en riktig pärla om man letar efter livskvalitet. På sommaren är det ett hektiskt tempo eftersom vi då delar med oss av vår stad kan erbjuda, till alla turister som kommer hit för att njuta tillsammans med oss infödingar. Tempot sänks åter lite längre fram i september och då lägrar sig lugnet och vi kan hämta ny kraft och energi! Kompetens Du kan vara nyexaminerad farmacevt som söker ditt första jobb eller en erfaren receptarie eller apotekare. Det som är viktigt är att du har en  positiv attityd och är en teamplayer. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Samtidigt gillar du utmaningar, är driven och positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa deras förväntningar. Du kan arbeta båda självständigt och i grupp och vill gärna bidra till helheten. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten. Apoteksgruppen i Åre, Järpen och Österlen Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt familjeföretag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna ideér. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek. Hur jag som VD ser på arbetet -Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom Apoteksgruppen. Jag har tidigare tävlat på elitnivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa.  Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken.   Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta Alissa Nilsson White, VD Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se eller 0707732699   Facklig information Sveriges Farmacevtförbund och Unionen.   Ansökan Välkommen med din ansökan via e-mail till Alissa.nilssonwhite@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Simrishamn
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Apoteket i Simrishamn söker dig! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apoteket i Simrishamn söker dig!

Farmaceut till Apoteket Årsta i Uppsala
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Vill du jobba på en unik arbetsplats? Vill du använda din farmaceutiska kompetens för att hjälpa andra till en god och långsiktig hälsa? Vill du jobba brett och utvecklas inom flera kompetensområden? Kom och arbeta hos oss på apotek Årsta i Uppsala! Genom service och kundfokus skapar vi ett lönsamt, personligt och inspirerande apotek. Hos oss får du arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du jobbar direkt för apoteksägaren och får chansen att direkt påverka verksamheten, eftersom det är korta vägar till beslut. Vi på Apoteket Årsta i Uppsala Apoteket ligger i Årsta centrum, i nära anslutning till Årsta vårdcentral. Till oss tar du dig enkelt med kollektivtrafik eller bil. Våra öppettider är 8:30-18.00 på vardagar, 10.00-15.00 på lördagar och söndagar har vi stängt. Vi är ett team på ca 3-4 anställda som har en härlig gemenskap och nära till skratt. Apoteket erbjuder ett lokalt anpassat sortiment och varje dag hjälper vi våra kunder till en bättre hälsa. Då apoteket är en del av en Apoteksgruppen och ägs av en lokal entreprenör, har vi en kedjas fördelar med en ägares drivkraft. Vi är kundernas lokala hälsopartner. Problemlösning är dagliga inslag i verksamheten där vi ansvarar för att tillgodose kundens uttalade och outtalade behov. Att ge kunden en positiv upplevelse samt att bidra till deras hälsa och välmående är kärnan i vår verksamhet. Anställningsform Heltid (40 h/vecka), tillsvidare tillträde enligt överenskommelse Farmaceutens uppdrag Tillsammans med dina kollegor representerar du Apoteksgruppen på ett affärsmässigt, positivt och professionellt sätt. Du ansvarar som medarbetare för att ge god rådgivning och ser själv till att du är uppdaterad och följer de rutiner och riktlinjer som finns på apoteket. Som farmaceut är du generalist på apoteket och ansvarar för att samtliga arbetsuppgifter utförs på ett säkert och professionellt sätt. Vem söker vi? Du är legitimerad apotekare eller receptarie och har ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Dessutom är du resultatinriktad, driven och har en känsla för affärer. Förutom att du har en god ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk har du förmågan att på ett pedagogiskt och tydligt sätt förklara för kunder kring läkemedelsanvändning. Du är driven, pålitlig och har god social förmåga gentemot kunder och kollegor. Som farmaceut har du förmågan att prioritera och har tillsammans med dina kollegor ett gemensamt ansvar att driva apoteket på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.   Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Apoteket Årsta i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Apoteket Årsta i Uppsala

Farmaceut /recepttekniker till Värmland
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som vi? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Vi söker dig som är utbildad farmaceut eller tekniker med receptbehörighet Hel eller deltid Välkommen till ett gäng som har kul på jobbet. Vi har nära till skratt och ställer upp för varandra.   Apoteket Kronan ligger i Filipstad, där vi är enda apoteket på orten. Vi jobbar nära de andra apoteken i vår grupp, i Storfors och i Molkom. Tjänsten innebär att du kan få jobba på de andra apoteken vid sjukdom, ledighet.   På Apoteket Kronan är vi 7 personer som servar våra kunder måndag - fredag , 9-18 och lördagar 10-13. Vi har ett nära samarbete med vården och de olika vårdhemmen/boenden som vi levererar till.   Vill du bli en i gänget. Välkommen att höra av dig med din ansökan.   //Marie marie.maattanne@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek
Ort: Filipstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut /recepttekniker till Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut /recepttekniker till Värmland


Sök lediga jobb Apoteksgruppen i Sverige AB Apotek

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se