Apotekstekniker jobb - lediga jobb

Apotekstekniker jobb Apotekstekniker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Apotekstekniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Apotekstekniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Apotekstekniker- Värnamo

 2. Hudterapeut/apotekstekniker, Uppsala- Uppsala

 3. Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad- Strömstad

 4. Nyfiken Farmaceut/Apotekstekniker - Säljansvarig- Norrköping

 5. Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Signalfabriken i Sundbybergs Centrum- Stockholm

 6. Apotekstekniker till apoteket Orfeus- Stockholm

 7. Apotekstekniker till LloydsApotek, Åkersberga- Österåker

 8. Apotekstekniker till LloydsApotek, Rosengård- Malmö

 9. Apotekstekniker/ Assistent Gällivare 20130821- Gällivare

 10. Apotekstekniker- Huddinge

 11. Apotekstekniker till Trångsund Apotek- Huddinge

 12. Apotekstekniker till Trångsund Apotek- Huddinge

 13. Apotekstekniker- Täby

 14. Säljansvarig apotekstekniker- Stockholm

 15. Farmacevt alternativt apotekstekniker till Kronan Mariefred- Strängnäs

 16. Apotekstekniker till LloydsApotek Hedemora- Hedemora

 17. Receptbehörig Apotekstekniker till LloydsApotek- Skövde

 18. Apotekstekniker- Lindesberg

 19. Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn- Oskarshamn

 20. Apotekstekniker till Cura apoteket i Skellefteå- Skellefteå

 21. Farmaceut / Apotekstekniker med receptbehörighet- Katrineholm

 22. Apotekstekniker till Apoteket Hinden- Örebro

 23. Apotekstekniker/Receptarie med ansvar för egenvården- Sundsvall

 24. Apotekstekniker till LloydsApotek Nyköping- Nyköping

 25. Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn- Oskarshamn

 26. Apotekstekniker till LloydsApotek Lycksele- Lycksele

 27. Apotekstekniker till Cura apoteket Landskrona.- Landskrona

 28. Apotekstekniker till Cura apoteket Barkarby- Stockholm

 29. Apotekstekniker/assistent Försörjningen Sjukhusapoteket Uppsala, vikariat- Uppsala

 30. Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn- Oskarshamn

 31. Vikarierande apotekstekniker- Halmstad

 32. Apotekstekniker till Cura apoteket Höganäs- Höganäs

 33. Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan i Söderhamn- Söderhamn

 34. Utbildningsledare Apotekstekniker- Norrtälje

 35. Apotekstekniker- Skövde

 36. Leg. Farmaceut samt Apotekstekniker- Södertälje

 37. Apotekstekniker till LloydsApotek Falun- Falun

 38. Apotekstekniker till Apoteket Katten i Gnesta- Gnesta

 39. Farmaceut/apotekstekniker till Söderköping & Valdemarsvik- Söderköping

 40. Apotekstekniker- Linköping


Mer beskrivning

Apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Apotekstekniker: Vi söker nu en apotekstekniker till vårt apotek i Värnamo. Vi är idag en grupp på fyra personer som arbetar på apoteket i Värnamo. Vi söker nu dig som är utbildad apotekstekniker och som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Apotek Hjärtat Värnamo är beläget i Värnamo Vårdcentral och vi har således en nära samarbete med vården, ett samarbete som är viktigt för oss då vi har en stor andel receptkunder.  Apotekets öppettider är vardagar mellan 9 -17.30. På helgerna håller vi stängt, då kan du istället uppbehålla dig med det utbud som finns i närområdet. Exempelvis finns Isaberg, sydsveriges största skidanläggning, en kort bilfärd från orten. Ansvarsområden: Som apotekstekniker på Apotek Hjärtat Värnamo arbetar du omväxlande med försäljning, rådgivning och kassatjänst inom egenvårdsområdet. Din profil: Vi söker Dig som  är utbildad till apotekstekniker. Du är utåtriktad, flexibel och starkt kundfokuserad. Du är en kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående och bygga förtroende genom din kunskap. Tjänsten är eb tillsvudareanställning på heltid, 40 h/vecka. Tillträde till tjänsten sker snarast och enligt överenskommelse. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen. Vill du ha mer information kontakta gärna apotekschef Marta Iskra på telefon 070-2701539
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Värnamo, Apotekstekniker Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker

Hudterapeut/apotekstekniker, Uppsala
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en hudterapeutalternativt apotekstekniker till LloydsApotek, Uppsala Centralstation - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Dina arbetsuppgifter är att arbeta med försäljning av apotekets handelsvaror och med din kompetens kommer du att bidra till en djupare rådgivning kring hudvård. På ditt ansvar ligger även kompetensutveckling av apotekets medarbetare om LloydsApoteks hudvårdssortiment och dess produkter. Vi söker dig som: - har SHR-godkänd utbildning och egenvårdsutbildning alt. dig som har en apoteksteknikerutbildning - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - är en duktig säljare och trivs att arbeta i en säljande miljö - vill möta våra kunders behov av professionell service genom rådgivning och konsultation Vi ser gärna att du: - har dokumenterade goda försäljningsresultat från tidigare arbetsgivare - full av energi och vilja - du är villig att lära dig nya saker och dela med dig till dina kollegor LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Tjänsten är ett vikariat på ett år med start i september 2013. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut/apotekstekniker, Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut/apotekstekniker, Uppsala

Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på ICA Kvantum i Strömstad. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Företag: CURA apoteket
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad

Nyfiken Farmaceut/Apotekstekniker - Säljansvarig
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Hur nyfiken är Du? Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen? Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek Hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; "Undrar vad som händer om man gör så här?" som de intressanta och givande förutsättningarna skapas. Nyfiken Farmaceut/Apotekstekniker - säljansvarig Vi söker nu tillökning till vårt apotek i Norrköping, Apotek Hjärtat Galleria Mirum Hägern. Vi är 10 anställda inkl apotekschefen som tillsammans jobbar för att vi ska vara Norrköpings mest personliga apotek. Vi erbjuder en arbetsplats med fantastiska kollegor, omväxlande arbete samt en hel del skratt och glädje. Vi arbetar tätt tillsammans med vårt grannapotek, Apotek Hjärtat i samma galleria. Våra öppettider är vardagar 9-20 och lördag-söndag 10-18. Det här söker vi hos dig Vi söker Dig som är en driven person med intresse av att jobba för att öka försäljning och inspirera dina arbetskamrater till högre mål. Du är legitimerad apotekare/receptarie eller apotekstekniker med stort intresse för egenvård och försäljning. I rollen som säljansvarig ingår även att ansvara för att butiken ger ett snyggt och säljande intryck samt att i samarbete med apotekschefen, coacha fram det bästa hos varje medarbetare vad gäller kundbemötande, för att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov. Du är en nyckelperson i vårt team och ditt ansvar är stort, utmanande och roligt! Du måste våga - då kommer vi att vinna! Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, utåtriktad, gillar utmaningar och är nyfiken! För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 40 h/v. Tillträde till tjänsten är snarast, enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag via "Sök tjänst"-funktionen högst upp i annonsen. Vill du ha mer information kontakta gärna: Mersiha Cirkic, mobil: 0709122577 Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på!
Företag: Ny region 8 Mellan Syd
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken Farmaceut/Apotekstekniker - Säljansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken Farmaceut/Apotekstekniker - Säljansvarig

Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Signalfabriken i Sundbybergs Centrum
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Kundfokuserad Apotekstekniker Vill du vara med och driva ett nytt apotek? Vi söker nu en Apotekstekniker till vårt kommande apotek i Sundbybergs Centrum. I rollen ingår även ett lokalt ansvar som säljansvarig. Våra öppettider kommer vara, vardagar 10-19, Lördagar 10-17 samt söndagar 11-16. Apoteket kommer ligga i en galleria som heter Signalfabriken. Det är bra kommunikation till apoteket, både med tunnelbana, pendeltåg och bussar.   Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Då tjänsten innefattar även lagervård är tidigare arbete som lageransvarig meriterande, så även tidigare erfarenhet som säljansvarig. Du ska även vara flexibel med arbetstider då vi kommer ha öppet alla dagar i veckan. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker i oktober eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Figen Demirbag Apotekschef, mobil: 070-222 74 04   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Signalfabriken i Sundbybergs Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Signalfabriken i Sundbybergs Centrum

Apotekstekniker till apoteket Orfeus
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se ***** Våra kärnvärden säger vilka vi är: entreprenörer, problemlösare och ansvarstagande. Passar beskrivningen in på dig? Då kan detta vara något för dig! *****   Vem är du? Du är en driven apotekstekniker som gillar förändringar, tar egna initiativ och driver igenom förbättringar. För att trivas hos oss tror vi att du är ansvarsfull, flexibel och motiveras av att jobba med kundbemötande och försäljning. Dina kollegor är viktiga för dig och du trivs med att jobba såväl självständigt som i team. Att jobba i ett högt tempo tilltalar dig och du har förmågan att prioritera dina uppgifter på apoteket. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och motiveras av att jobba med försäljning och att nå verksamhetens uppsatta mål. Vad kan vi erbjuda dig? En spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. En arbetsplats som är ny och fräsch och som kommer att ligga mitt i centrala Stockholm. Vi kommer att hantera ansökningar och intervjuer löpande så skynda att skicka in din ansökan, tillträde kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi kommer att hantera ansökningar och intervjuer löpande, tillträde kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta apotekschefen, Rachelle Abdallah 072-585 94 88 rachelle.abdallah@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till apoteket Orfeus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till apoteket Orfeus

Apotekstekniker till LloydsApotek, Åkersberga
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en receptbehörig apotekstekniker till LloydsApotek, Åkersberga - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig: - som är receptbehörig apotekstekniker - som vill skapa goda relationer till våra kunder - som har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - som vill möta våra kunders behov av professionell service - som vill stärka egenvårdsförsäljningen LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Tjänsten är ett vikariat till och med 31 december 2014. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Österåker
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek, Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek, Åkersberga

Apotekstekniker till LloydsApotek, Rosengård
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en receptbehörig apotekstekniker till LloydsApotek Malmö, Rosengård. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig som: - är apotekstekniker - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - vill möta våra kunders behov av professionell service - vill stärka egenvårdsförsäljningen Det är meriterande om du är receptbehörig. LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Malmö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek, Rosengård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek, Rosengård

Apotekstekniker/ Assistent Gällivare 20130821
Vård & Företag är en del av Apoteket AB, Sveriges största apotekskedja. Vi hjälper sjukhus och andra vårdinrättningar att frigöra tid och spara pengar – och öka patientsäkerheten. Läkemedelskostnaderna ökar hela tiden, och felaktig läkemedelsanvändning orsakar alldeles för mycket lidande. Här har Apoteket, med vår långa erfarenhet av djupt samarbete med vården, unika förutsättningar att hjälpa till med mycket mer än ren läkemedelsförsörjning. Idag finns vi på många sjukhusapotek som förser patienter med läkemedel på ett tryggt och säkert sätt. Vår farmaceutiska kompetens är drivkraften för bättre läkemedelsanvändning, kostnadseffektiva processer och hållbar utveckling. Vi söker Dig som vill arbeta med varuhantering, lagervård samt beställningar av varor. Dina främsta arbetsuppgifter är varuhantering. Befattningen är en visstidsanställning på 6 månader. Apoteket har öppet kl 8-16.30 På vår arbetsplats kommer vi att vara 2 medarbetare. Kompetenskrav Apotekstekniker eller assistent. Du skall ha dokumenterade datakunskaper och intresse för administrativa arbetsuppgifter. Viktigast för oss är Din vilja och lust att tillsammans med oss forma vårt område och gemensamma samarbete inom Vård och företag. Du trivs med att arbeta självständigt men också tillsammans med kollegor. Arbetet kräver stor noggrannhet i ett stundtals högt arbetstempo, vilket innebär att du måste kunna arbeta koncentrerat och strukturerat. God förståelse för det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Övrigt Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan senast 2013-09-25 För ytterligare information Vill du veta mer om tjänsten kontakta Driftchef Katarina Nilsson-Sundström, telefon 010- 4477328   Facklig information ör Farmaciförbundet Håkan Stafrin, 060- 18 10 13  Välkommen med din ansökan!  Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: Apoteket AB Vård & Företag
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker/ Assistent Gällivare 20130821 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker/ Assistent Gällivare 20130821

Apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Apotekstekniker/  Engagerad och Kundfokuserad Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Huddinge. I rollen ingår även säljansvarig. Du välkomnas till ett apotek med 9 antal medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är vardagar 9-19, lördag 10-16 och söndag 11-16. Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker snarast eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Javad Abedini Apotekschef, mobil: 072 218 35 00
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Huddinge, Apotekstekniker Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker

Apotekstekniker till Trångsund Apotek
Trångsund Apotek är ett nytt svenskt helt oberoende apotek vars affärsidé är att driva fullskaliga kvartersapotek där kunderna kan träffa personalen för att få råd och rekommendation men även köpa sina vanliga receptbelagda läkemedel. Apoteket är öppet 9-19 på vardagar och 10-16 på lördagar. Trångsund Apotek söker dig som är Apotekstekniker. Du är driven och sätter kunderna i fokus. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager, kassa, administration, sortiment och kampanj. Arbetsuppgifter Som Apotekstekniker arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Personliga egenskaper Som medarbetare strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Kompetenskrav Vi söker dig som är apotekstekniker.
Företag: StadsApotek Sverige AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Trångsund Apotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Trångsund Apotek

Apotekstekniker till Trångsund Apotek
Trångsund Apotek är ett nytt svenskt helt oberoende apotek vars affärsidé är att driva fullskaliga kvartersapotek där kunderna kan träffa personalen för att få råd och rekommendation men även köpa sina vanliga receptbelagda läkemedel. Apoteket är öppet 9-19 på vardagar och 10-16 på lördagar. Trångsund Apotek söker dig som är apotekstekniker. Du är driven och sätter kunderna i fokus. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och , kassa, administration, sortiment och kampanj. Arbetsuppgifter Rollen som apotekstekniker kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Och du kan vara med från början i en spännande uppstartsprocess något som ger dig möjlighet att exempelvis delta i utformningen av nya arbetssätt. Personliga egenskaper Som medarbetare strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Kompetenskrav Vi söker dig som är apotekstekniker.
Företag: StadsApotek Sverige AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Trångsund Apotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Trångsund Apotek

Apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Kundfokuserad Apotekstekniker Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Täby Entré K. I rollen kan det även ingå ett lokalt ansvar som lageransvarig eller säljansvarig om intresse och tidigare erfarenhet finns. Du välkomnas till ett apotek med 8 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är vardagar 9-20 samt helger 10-18. Apoteket ligger i nya, fräscha Täby centrum. Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Bra om du har tidigare erfarenhet som säljansvarig. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker 1 oktober eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Cecilia Ramstedt Apotekschef, mobil: 070-297 82 53   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Täby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Täby, Apotekstekniker Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker

Säljansvarig apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Säljansvarig apotekstekniker till Apotek Hjärtat Lidingö Centrum Nu söker vi efter en Säljansvarig apotekstekniker till Apotek Hjärtat Lidingö Centrum. Du välkomnas till ett apotek med 13 medarbetare. Våra öppettider är måndag-fredag kl 9-19, lördag kl 10-16 och söndag kl 12-16. Apoteket är placerat mitt i trevliga Lidingö Centrum med goda kommunikationer från centrala Stockholm (restiden är endast 15-20 minuter från T-centralen). Vårt apotek har en historia med mycket nära relationer till kunderna. Lidingö är platsen för dig som söker personliga möten med kunden och som brinner för att skapa goda kontakter till stamkunderna. Butiken har en stor egenvård med mycket fokus på hudvård. Det här söker vi hos dig   Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av rollen som säljansvarig, men det är inget krav. I rollen som säljansvarig förväntas du vara den som tillsammans med apotekschefen driver försäljningen på apoteket. Du behöver ha ett inneboende driv och en förmåga att få med dig dina kollegor. Goda relationer till våra leverantörer uppskattas och du bör ha en god produktkännedom, framförallt inom områdena hud och ansikte. Våra kunder ställer höga krav på dig som rådgivare och vi söker därför dig som är starkt kundfokuserad, idé- och inititiativrik. Du ska ligga steget före och och känna din marknad för att kunna ge våra kunder den service de förväntar sig.   Som apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.   Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker 2014-01-01 eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Carolina Wallin, Apotekschef, mobil: 072 571 59 70.   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljansvarig apotekstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljansvarig apotekstekniker

Farmacevt alternativt apotekstekniker till Kronan Mariefred
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och heltid/deltid, tillträde 20131201 eller enligt överenskommelse Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Kronan är beläget i Mariefreds centrum. Vi är 4-5 personer som expedierar våra kunder vardagar mellan 09.30-18.00 och Lördagar mellan 10.00-13.00. Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie,apotekare eller apotekstekniker med utbildning på recept och lager. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Då apoteket är relativt litet blir arbetsuppgifterna omväxlande och du kommer att vara en del i hela arbetsprocessen, från varuplock till kundmötet. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Strängnäs
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt alternativt apotekstekniker till Kronan Mariefred jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt alternativt apotekstekniker till Kronan Mariefred

Apotekstekniker till LloydsApotek Hedemora
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en receptbehörig apotekstekniker till LloydsApotek Hedemora. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig: - som är apotekstekniker - som vill skapa goda relationer till våra kunder - som har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - som vill möta våra kunders behov av professionell service - som vill stärka egenvårdsförsäljningen Det är meriterande om du är receptbehörig. LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Hedemora
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek Hedemora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek Hedemora

Receptbehörig Apotekstekniker till LloydsApotek
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en receptbehörig apotekstekniker till LloydsApotek, Skövde. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig som: - är receptbehörig apotekstekniker - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsdApotek till det bästa apoteket och kundens första val - vill möta våra kunders behov av professionell service - vill stärka egenvårdsförsäljningen LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Tjänsten är ett vikariat from januari 2014 tom augusti 2014. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Skövde
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Receptbehörig Apotekstekniker till LloydsApotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptbehörig Apotekstekniker till LloydsApotek

Apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Engagerad Apotekstekniker Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat i Lindesberg. I rollen ingår lokalt ansvar som lageransvarig. Du välkomnas till ett apotek med 7 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är måndag till fredag 08:30-18:00 samt lördagar 09:30-14:00. Apoteket har en stor egenvård med ett sortiment inehållande både hudvård och kosmetik. Lokalen ligger centralt i Lindesberg med gångavstånd till tåg/bussstation. Det går bra att pendla både från Örebro, Arboga med flera närbelägna orter. För den som gillar naturen är Lindesberg en riktig pärla, med närhet till både vatten och skogsområden. Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställning/ ett vikariat på heltid eller minst 30 timmar i veckan (beroende på vad som kan passa den mest kvalificerade kandidaten). Tillträde till tjänsten sker 2013-01-07 eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna:  Nichlas Eklöf Apotekschef, mobil: 070-2026811 Ansökningar skickas till: nichlas.eklof@apotekhjartat.se Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat i Lindesberg
Ort: Lindesberg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Lindesberg, Apotekstekniker Apotek Hjärtat i Lindesberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker

Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn
Verksamhet Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på Maxi ICA Stormarknad i Oskarshamn. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Profil Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Kontaktuppgifter Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Lena Berggren, tel. 08-561 510 44.
Företag: CURA apoteket
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn

Apotekstekniker till Cura apoteket i Skellefteå
Apotekstekniker till Cura apoteket Solbacken Skellefteå Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt apotek inne på ICA Maxi i Skellefteå. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter : För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Din profil : Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Kontaktperson : Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Erika Hällgren, apotekschef, 010-422 94 07, erika.hallgren@ica.se ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Företag: CURA apoteket
Ort: Skellefteå
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket i Skellefteå

Farmaceut / Apotekstekniker med receptbehörighet
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Farmaceut/ Apotekstekniker med receptbehörighet Vi söker en driven och engagerad farmaceut, alternativt en apotekstekniker med receptbehörighet, till Apotek Hjärtat Lövåsen i Katrineholm. I rollen kan det även ingå ett lokalt ansvar på apoteket som varuansvarig/ farmaciansvarig/ säljansvarig/ kundklubbsansvarig/ annat. Vi är 4 anställda och erbjuder en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är mån-fre 9-19, lör 10-16. Apoteket öppnade i november 2013 och har haft en mycket fin tillväxt under året. Apoteket har en bra kundström då det ligger mitt emot Ica Maxi. Din utmaning Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är legitimerad apotekare, receptarie eller apotekstekniker med receptbehörighet, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Tillträde till tjänsten sker 1 januari 2014 eller enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. Vill du ha mer information kontakta gärna: Maria Carlestål Apotekschef, mobil: 073-555 64 55.    Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut / Apotekstekniker med receptbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut / Apotekstekniker med receptbehörighet

Apotekstekniker till Apoteket Hinden
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare och heltid (40h/vecka), tillträde enligt överenskommelse Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Genom service och kundfokus, skapar vi gemensamt lönsamma, personliga och inspirerande apotek.  Du får arbeta omväxlande med både, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket  Hinden ligger i ett köpcentrum/Eurostop där det finns bland annat stor mataffär, hotell, restaurang och mm och endast 3,5 km från centrum. Vi har öppettider vardagar 08-20 och helger 08-19. Vi söker nu en apotekstekniker som kan jobba vardagar och eventuellt helger om intresset finns. Kvalifikationer Du är utbildad apotekstekniker. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, försäljning och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person. Du har ett genuint intresse av rådgivning och motiveras av att tillgodose kunders behov. Du ser det som din uppgift att se till att kunderna möts av en välskött egenvård och ett bra bemötande. Tidigare erfarenhet från apoteksarbete, försäljning och detaljhandel är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan!
Företag: Apoteksgruppen Hinden
Ort: Örebro
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Apoteket Hinden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Apoteket Hinden

Apotekstekniker/Receptarie med ansvar för egenvården
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Apotekstekniker/Receptarie som brinner för egenvården Vår sälj-och egenvårdsansvariga medarbetare ska bli mamma så nu söker vi en Apotekstekniker eller Receptarie som vikarie under ca ett år till Apotek Hjärtat Sundsvalls sjukhus. Tjänsten innebär ansvar för egenvården och säljansvar. Du välkomnas till ett apotek med 7 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är måndag-fredag 8-17, stängt lördag och söndag. Apoteket är beläget på entréplan inne i Sundsvalls sjukhus. Kunderna består till stor del av patienter på sjukhuset och sjukhuspersonalen men vi har även en hel del stamkunder.   Din utmaning Som Egenvårdsansvarig på Apotek Hjärtat Sundsvalls sjukhus har du som uppgift att erbjuda kunderna en spännande, välkomnande och välskött egenvårdsavdelning. Du ger professionell rådgivning och deltar i kassatjänst och varuhanteringen. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker eller Receptarie. Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Du har förmåga att med entusiasm och kunskap engagera arbetskamraterna mot nya mål. Du driver, i nära samarbete med apotekschefen, försäljningen och ansvarar för kampanjer. Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom vi värdesätter vår goda arbetsmiljö och vårt hjärtliga apotek. För att nå bästa resultaten är det viktigt att du trivs och kan bidrar till den goda stämningen.  Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är ett vikariat på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Carina Werner Apotekschef, mobil: 0725359270   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker/Receptarie med ansvar för egenvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker/Receptarie med ansvar för egenvården

Apotekstekniker till LloydsApotek Nyköping
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en apotekstekniker till LloydsApotek Nyköping. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig som: - är apotekstekniker - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - vill möta våra kunders behov av professionell service - vill stärka egenvårdsförsäljningen Det är meriterande om du är receptbehörig. LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek Nyköping

Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn
Verksamhet Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på Maxi ICA Stormarknad i Oskarshamn. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Profil Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Kontaktuppgifter Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Lena Berggren, tel. 08-561 510 44.
Företag: CURA apoteket
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn

Apotekstekniker till LloydsApotek Lycksele
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en apotekstekniker till LloydsApotek i Lycksele. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig som: - är apotekstekniker - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - vill möta våra kunders behov av professionell service - vill stärka egenvårdsförsäljningen Det är meriterande om du är receptbehörig. LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Lycksele
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek Lycksele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek Lycksele

Apotekstekniker till Cura apoteket Landskrona.
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på ICA Kvantum i Landskrona. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Företag: CURA apoteket
Ort: Landskrona
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Landskrona. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Landskrona.

Apotekstekniker till Cura apoteket Barkarby
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på Maxi ICA Stormarknad i Barkarby. För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Företag: ICA Sverige AB (Solna)
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Barkarby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Barkarby

Apotekstekniker/assistent Försörjningen Sjukhusapoteket Uppsala, vikariat
Vård & Företag är en del av Apoteket AB, Sveriges största apotekskedja. Vi hjälper sjukhus och andra vårdinrättningar att frigöra tid och spara pengar – och öka patientsäkerheten. Läkemedelskostnaderna ökar hela tiden, och felaktig läkemedelsanvändning orsakar alldeles för mycket lidande. Här har Apoteket, med vår långa erfarenhet av djupt samarbete med vården, unika förutsättningar att hjälpa till med mycket mer än ren läkemedelsförsörjning. Idag finns vi på många sjukhusapotek som förser patienter med läkemedel på ett tryggt och säkert sätt. Vår farmaceutiska kompetens är drivkraften för bättre läkemedelsanvändning, kostnadseffektiva processer och hållbar utveckling. Tjänsten är ett studieledighetsvikariat t.o.m. 2014-08-31 eller tills ordinarie befattningshavare kommer tillbaka i tjänst, med möjlighet till förlängning. Befattningen är deltid, 30h/v. Vi söker en apotekstekniker eller apoteksassistent för att arbeta med läkemedelsförsörjning vid Sjukhusapoteket i Uppsala. Vi är en enhet med 25 anställda och ser fram emot att få en ny kollega i gruppen. Vi erbjuder ett utmanande arbete i nära samarbete med sjukvården. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bl.a. plock och pack av läkemedel till olika vårdavdelningar, varuhantering samt arbete med läkemedelsservice, där vi på apoteket sköter läkemedelsförråd åt avdelningar på sjukhuset. Viss hantering av tyngre varor förekommer. I arbetsuppgifterna kan även komma att ingå arbete med varubeställning och underhåll av lager.   Kompetens Gymnasiekompetens. Gärna med erfarenhet från sjukhusapotek eller öppenvårdsapotek. God datorvana. Goda kunskaper i svenska. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, kan arbeta självständigt och har ett gott kundbemötande. Du har god samarbetsförmåga och vill vara en del av vårt team. Du deltar aktivt för att utveckla och effektivisera vår verksamhet och för att sjukhusapoteket ska nå uppställda mål. Du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt rörligt med en del tyngre lyft. Facklig information Fackliga företrädare för Farmaciförbundet är Anne-Marie Eriksson och Carina Bouvin och för Sveriges farmaceuter Solveig Zettermark, telefon 018-611 34 67.  Kontaktperson Driftchef Erika Wågstrand, telefon 010-447 87 86.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteket AB Vård & Företag
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker/assistent Försörjningen Sjukhusapoteket Uppsala, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker/assistent Försörjningen Sjukhusapoteket Uppsala, vikariat

Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn
Verksamhet Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på Maxi ICA Stormarknad i Oskarshamn. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Profil Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Kontaktuppgifter Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Lena Berggren, tel. 08-561 510 44.
Företag: CURA apoteket
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Oskarshamn

Vikarierande apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Vikarierande apotekstekniker Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Nyhemstorg, Halmstad. Du välkomnas till ett apotek med 7 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är vardagar 9-19 samt lördagar 10-14. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en ett vikariat på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse och stäcker sig till 20141231. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna apotekschef Anna Zeljka Djuric, mobil: 0703747327.    Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande apotekstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande apotekstekniker

Apotekstekniker till Cura apoteket Höganäs
Apotekstekniker till Cura apoteket Höganäs Beskrivning av verksamheten Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 55 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt apotek inne på Kvantum i Höganäs. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter: För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Din profil : Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Kontaktperson : Gå in på www.curaapoteket.se och registrera din ansökan. Intervjuer sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av apotekschef Ann-Katrin Holmquist, tel. 072-201 3785
Företag: CURA apoteket
Ort: Höganäs
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Höganäs

Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan i Söderhamn
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan i Söderhamn Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan, Söderhamn. Vi är idag tolv medarbetare på apoteket och våra öppettider är vardagar 9,30-18 och lördagar 10-14. Om du inte bor i Söderhamn finns det bra möjligheter att pendla då apoteket ligger nära järnvägsstationen. Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker 2014-02-01 eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna apotekschef Katrine Frykenberg på mobil 070-2192483   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Söderhamn
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan i Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Skolhusgatan i Söderhamn

Utbildningsledare Apotekstekniker
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan vikariera som utbildningsledare och utbildare på Apoteksteknikerutbildningen i Norrtälje, fr.om. januari och tre månader framåt, samt utbildaruppdrag i Norrtälje och Stockholm. Vad vi söker: Utbildningsledare för Apoteksteknikerutbildningen. I rollen ingår att ordna med studiebesök inom vården. Bjuda in föreläsare inom yrket etc. Hålla kontakten med konsulter. Ordna LIA platser (tillsammans med annan personal), besöka LIA-platserna under våren. Ansvara för ledningsgruppen i Norrtälje, sammankalla till möten. Ansvara för pedagogiskt råd. Utvecklingssamtal med studenterna. Även utbildningsuppdrag i Stockholm och Norrtälje: Medicinsk dokumentation (journalskrivning) och att ordna med studiebesök inom vården. * Administrativ * Relevant branschvana * Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat * Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datorvana * Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare Apotekstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare Apotekstekniker

Apotekstekniker
Västra Götalandsregionen Skaraborgs Sjukhus består av Skaraborgs Sjukhus Falköping, Skaraborgs Sjukhus Lidköping, Skaraborgs Sjukhus Mariestad samt Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett 30-tal specialiteter. Vår vision är God vård i utveckling och här arbetar cirka 4 000 medarbetare för att ge Västra Götalandsregionens invånare i närområdet en god och säker vård. Beskrivning Läkemedelsfunktionen/Lokalt sjukhusapotek Skaraborgs Sjukhus är en del i det regionala sjukhusapoteket VGR och ansvarar för förvaltningens samlade läkemedelsarbete. Inom funktionen arbetar elva personer som har följande kompetenser; apotekare, receptarie, apotekstekniker och sjuksköterska. I funktionens uppdrag ligger ansvar för försörjning, sortiment och hantering av samt information om läkemedel i nära samarbete med verksamheten. Medverkan i utveckling av läkmedelsprocesserna i vården finns även i uppdraget. Arbetsuppgifter Arbetet innebär ett nära samarbete med verksamheten och teamarbete inom funktionen. Du skall: - medverka i drift och utveckling av PNL (PatientNära Lager) service - medverka i driften av VNL (VårdNära Lager) - medverka i arbetet att utveckla och kvalitetssäkra läkemedelshantering och försörjning - medverka i drift av vätske-VNL. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker. Basal datavana (Excel,Word) är önskvärt. Du är självständig men har också en god förmåga att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Vi intervjuar löpande, ansök redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Skaraborgs Sjukhus, Staben, Läkemedelsfunktionen
Ort: Skövde
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Skövde, Apotekstekniker Skaraborgs Sjukhus, Staben, Läkemedelsfunktionen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker

Leg. Farmaceut samt Apotekstekniker
Denna annons efterlyser två tjänster: Leg. Farmaceut samt utbildad Apotekstekniker till Ronna Apoteket i Södertälje, Stockholm. Ronnas Apotek är ett nytt helt oberoende företag vars affärsidé är att driva ett fullskaligt kvartersapotek där kunderna kan träffa personalen för att få råd och rekommendationer men även köpa sina vanliga receptbelagda läkemedel. Vi är ett helt fristående apotek med ett godkännande från Läkemedelsverket. Apoteket söker dig som är leg. Farmacevt och även dig som är utbildad Apotekstekniker. Dessa avser heltidstjänster (även deltid går att diskutera) Apotekets öppettider: Mån-Fre 08.30-19.00, Lör 09.00-15.00, Sön stängt. Arbetsuppgifterna: Vi är ett litet apotek, därav kommer arbetsuppgifterna att vara varierande, det innebär att du deltar i alla arbetsuppgifter. Vi ser att du som farmaceut och tekniker gärna har god erfarenhet av apoteksarbete, villig att arbeta flexibelt för att ständigt överträffa kundernas förväntningar både vad gäller farmaceutiska kunskaper och försäljning. Med fokus på kundupplevelsen och affärsmannaskapet inspireras du av att ta hand om våra kunder och sälja produkter med hälsoperspektiv i kundmötet. Du sätter patientsäkerheten och en god läkemedelsanvändning i första hand. Personliga egenskaper: Vi förutsätter att du som person har en positiv inställning till vardagliga utmaningar, tar egna initiativ och är utåtriktad. Vad vi erbjuder dig: - I och med att detta är ett litet apotek som inte drivs av en kedja så kommer du få möjlighet att utvecklas på alla fronter som har att göra med apoteksarbete. Ansvarstagande och personlig utveckling är något du med all säkerhet kommer att uppleva. - En arbetsplats med goda människor och en främjande arbetsmiljö. Meriterande kunskaper: Arbetsvana i PharmaSuite (främst lagerhantering). Språk kunskaper i Arabiska Vill du vara med och hjälpa att inspirera kunderna till bättre hälsa så är du välkommen med din ansökan.
Företag: Apoteket Gode Herden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Farmaceut samt Apotekstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Farmaceut samt Apotekstekniker

Apotekstekniker till LloydsApotek Falun
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna, med fokus på recepthantering, värk och hud. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! Nu söker vi en apotekstekniker till LloydsApotek i Falun. - Är du den vi söker? LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker medarbetare som värdesätter kundfokus, kvalitet och kompetens, och som har vilja och lust att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige. I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Du kommer att arbeta med en personalgrupp som prioriterar täta band, god arbetsmiljö och att man skall ha roligt tillsammans. Vi arbetar i en platt organisation som prioriterar ditt välmående som medarbetare! Vi söker dig som: - är apotekstekniker - vill skapa goda relationer till våra kunder - har vilja att bygga upp LloydsApotek till det bästa apoteket och kundens första val - vill möta våra kunders behov av professionell service - vill stärka egenvårdsförsäljningen Det är meriterande om du är receptbehörig. LloydsApoteks värderingar är: Omtanke - Vi bryr oss Vilja - Vi har viljan att hjälpa Relationsskapande - Vi bygger relationer Kunskap - Vi värdesätter kunskap och delar med oss av den Nytänkande - Vi hittar lösningar Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: ADMENTA SWEDEN AB/LloydsApotek
Ort: Falun
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till LloydsApotek Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till LloydsApotek Falun

Apotekstekniker till Apoteket Katten i Gnesta
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform  Vikariat (30-40 h/vecka)   Anställningstid: Från 2014-05-01 till 2015-08-31. Information om befattning Vi söker en vikarierande apotekstekniker för vår medarbetare som ska vara föräldraledig. Du får arbeta omväxlande med både egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket  Katten är ett trivsamt apotek som är centralt beläget i Gnesta. Apoteket är ensamt apotek på orten och ligger endast några minuters gångväg från stationen för tåg och pendeltåg. Vi är 7 anställda som expedierar våra kunder mellan kl. 09.30-18.00 på vardagar och kl.10.00-14.00 på lördagar. Kvalifikationer Du är utbildad apotekstekniker, helst med receptbehörighet. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för affären, försäljning och ett kvalitetstänkande. Du bör vara en driven och resultatinriktad person. Du har ett genuint intresse av rådgivning och motiveras av att tillgodose kunders behov. Du ser det som din uppgift att kunderna möts av en välskött egenvård och ett gott bemötande. Tidigare erfarenhet från apoteksarbete, försäljning och detaljhandel är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar. Du har god förmåga att kommunicera med både kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Låter det som en rolig utmaning? Skicka gärna in en ansökan! Frågor besvaras av tf. AC Charlotta Lord via mail charlotta.lord@apoteeksgruppen.se eller telefon 0707-440748 Ansökan skickas till Apoteket Katten, att: tf. AC Charlotta Lord, Marieströmsgatan 6, 646 31 GNESTA eller  charlotta.lord@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Apoteket Katten i Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Apoteket Katten i Gnesta

Farmaceut/apotekstekniker till Söderköping & Valdemarsvik
Apoteksgruppen består av ca 164 apotek i hela Sverige. Apoteken drivs av lokala småföretagare som är anslutna till en gemensam serviceorganisation, vilket ger storskalfördelar och konkurrenskraft på marknaden. Våra värdeord beskriver vilka vi är: Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Är du som oss? Då ska du bli en av oss! Du finner mer information på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tidsbegränsad och heltid/deltid, tillträde juni 2014 Information om befattning Vill du vara med att driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Vi söker dig som vill prova på hur det är att jobba hos Apoteksgruppen. Nu har du chansen! Att arbeta under sommaren innebär att du snabbt behöver komma in i våra rutiner och processer. Du får arbeta omväxlande med både receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Kvalifikationer Du är apotekstekniker/legitimerad receptarie eller apotekare. Du har ett brinnande intresse för farmaci och apotek. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder.  Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och kollegor och vill vara en del av helheten. Du är driven, pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina medarbetare till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar.  Låter det som en rolig utmaning? Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Frågor besvaras av apotekschef Eva Sandström, telefon 070 600 95 55 alternativ eva.sandstrom@apoteksgruppen.se
Företag: Apoteksgruppen
Ort: Söderköping
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut/apotekstekniker till Söderköping & Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut/apotekstekniker till Söderköping & Valdemarsvik

Apotekstekniker
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek och närmare 2500 medarbetare runt om i hela landet. Vi vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Vår omsättning är drygt 9 miljarder kronor per år. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Engagerad Apotekstekniker Nu söker vi efter en Apotekstekniker till Apotek Hjärtat Universitetssjukhuset Södra Entrén Linköping. I rollen  kan det även ingå ett lokalt ansvar för kampanjer m.m. i samarbete med säljansvarig. Du välkomnas till ett apotek med 15 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket fart och fläkt. Våra öppettider är vardagar 8-19 och lö/sö/helgdagar. Vi har öppet alla dagar under året. Inom sjukhuset bemannar vi också Apotek Hjärtat Norra Entrén som under 2015 ska flytta till den nya sjukhusentrén. Din utmaning Som Apotekstekniker på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din kompetens inom egenvården och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är utbildad Apotekstekniker.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid. Tillträde till tjänsten sker 1 juli eller enligt överenskommelse.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.  Vill du ha mer information kontakta gärna: Helene Zaulich Apotekschef, mobil: 0702 - 36 87 82   Vi är på väg. Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Linköping
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker jobb, Apotekstekniker Linköping, Apotekstekniker Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker


Sök lediga jobb Apotekstekniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se