Applikationskonsult inom webb och portallösningar lediga jobb

Applikationskonsult inom webb och portallösningar jobb Applikationskonsult inom webb och portallösningar jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Applikationskonsult inom webb och portallösningar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Applikationskonsult inom webb och portallösningar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnskötare till förskola i Sollentuna- Sollentuna

 2. Ekonomiassistent- Stockholm

 3. Medarbetare till Burger King i Täby- Täby

 4. Restaurangchef- Stockholm

 5. Serveringspersonal Sommarjobb- Stockholm

 6. Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka- Stockholm

 7. Cafébiträde, gärna erfarenhet.- Stockholm

 8. Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)- Lidingö

 9. Arbetsledare Solcellsinstallationer- Stockholm

 10. Förskollärare- Solna


Mer beskrivning

Barnskötare till förskola i Sollentuna
VRE Education söker för kunds räkning barnskötare till en förskola i Sollentuna för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till förskola i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till förskola i Sollentuna

Ekonomiassistent
Om företaget Vi söker för kunds räkning nu ekonomiassistenter till väletablerade företag i Stockholm. Beroende på dina kvalifikationer och våra kunders önskemål/krav så matchas du mot rätt arbetsgivare. Tillträde i slutet av augusti. Vi söker ständigt efter nya unga talanger. Skapa ett karriärkonto redan idag! Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Dina arbetsuppgifter Som ekonomiassistent, kan du komma att arbeta med alla på en ekonomiavdelning förekommande uppgifter, men tonvikten ligger ofta på: - kund- och leverantörsreskontra, - löpande redovisning, - registrera bokföringsorder, - balanskontoavstämningar samt - att vara behjälplig vid bokslut. Din profil Vi förutsätter att du har gymnasieutbildning helst med inriktning ekonomi samt god engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i Microsoft Office och speciellt Excel är ett krav. Personliga egenskaper vi värdesätter är social kompetens, flexibilitet och framför allt en positiv attityd och ett intresse för ekonomi och siffror. Om oss Vi både rekryterar och, hyr ut personal till kundföretag med målet att en uthyrning ska övergå till en fast anställning hos kundföretaget.
Företag: JOBBKOMPANIET UNG BEMANNING I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent JOBBKOMPANIET UNG BEMANNING I SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Medarbetare till Burger King i Täby
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Täby söker vi nu: SERVICEINRIKTADE MEDARBETARE Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du tycker om att agera säljare och att arbeta med mycket människor runt omkring dig. Vi arbetar i team som tillsammans jobbar för att ge bra service till våra gäster. Som medarbetare är målet att du ska kunna arbeta på de flesta av våra arbetsstationer på restaurangen. Vi söker medarbetare på deltid, med varierande arbetstider. Anställningens omfattning är 20 timmar per vecka. Det formella kravet är att du har fyllt 16 år och gått ut grundskolan.
Företag: BURGER KING TÄBY
Ort: Täby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Burger King i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Burger King i Täby

Restaurangchef
Restaurang Stranden är en relativt nyöppnad restaurang med två barer och lounge på nya Hornsberg. Med utsikt över mälaren och en tidslös inredning vill vi skapa västra Kungsholmens härligaste kvartershäng. Nu söker vi en restaurangchef med flera års erfarenhet av liknande ställning inom restaurangbranchen. Du bör var resultatinriktad, serviceminded och ha starka ledaregenskaper. Dryckes och matkunskap är meriterande. Jobbet är flexibelt med stort ansvar.
Företag: STRANDEN BAR & MATSAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Stockholm, Restaurangchef STRANDEN BAR & MATSAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Serveringspersonal Sommarjobb
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha gedigen erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Sommarjobb

Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka
Vi söker en farmaceut till Apoteket Atlas i Nacka (Sickla köpkvarter) och Apoteket Alvikstorg. Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. From juni 2013 är vi en del av Oriola-KD koncernen. Huvudarbetsuppgifter Receptexpedition och egenvård. Du bidrar, tillsammans med oss andra, till att apoteken blir Stockholms bästa. Övriga ansvarsområden kan bli aktuellt efter tidigare erfarenhet, intresse, personliga egenskaper och kompetens. Kvalifikationer Du är legitimerad Apotekare eller Receptarie. Du skall ha farmaceutisk och egenvårdskompetens. Intresse för friskvård, hälsa och språk är meriterande, dock ej avgörande. Personliga egenskaper Vi ser att du är mycket intresserad av farmaci, egenvård och kommunikation. Att du har kundfokus, gillar försäljning, är flexibel och gillar ett högt tempo ser vi som en självklarhet. Du ska ha egenskapen "Jag vill och Jag kan". Du ska ha viljan att vidareutbilda dig inom apotekssortiment och butiksdrift. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och vågar fatta egna beslut. Varaktighet och omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med 1 september eller enligt överenskommelse och arbetstiden är heltid (40 timmar/ vecka). Frågor besvaras av: Apotekschef Barbro Söderström tfn 08-120 51 751 alternativt 070-08 51 751 Apotekschef Amin Jeppsson Dadoun tfn 070-082 91 91 (semester t.o.m. 12 aug 2013). Fackliga företrädare för Sveriges Farmaceuter SFA: Jasmina Dervovic 018- 40 00 43 Farmaciförbundet (FF): Pär Sandberg 016-12 25 71 Ansökan Sänd din ansökan via e-post till barbro.soderstrom@medstop.se senast 2013-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka

Cafébiträde, gärna erfarenhet.
Vivels består av ett leveransbageri och 5 st mysiga Caféer & brödbodar. Vi är ett högservice och kvalitetsbageri med anor från 1932. I våra caféer och brödbodar säljer vi bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar och lättare luncher. Vi söker nu ett café biträde som älskar sitt arbete och tar väl hand om våra kunder. Butiken ligger på Liljeholmstorg plan 3. Ansökan skall ske skriftligt och per e-post.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde, gärna erfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde, gärna erfarenhet.

Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)
Vivels är ett leverans och kvalitets bageri sedan 1932. I dag har vi 5 st butiker/ caféer där några utav dem serverar enklare varma maträtter. Vi söker nu en kock eller erfaren kallskänka som är kreativ, nytänkande och som har en stor passion för mat. Tjänsten är heltid och dagtid, Lidingö Larsbergs centrum.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)

Arbetsledare Solcellsinstallationer
Direct Energy är drivet företag som jobbar med installation av solcellsanläggningar. Vi är ledande i vår bransch i Sverige och har några av Sveriges mest erfarna projektledare och installatörer. Vi söker nu en motiverad, driven och kompetent arbetsledare. Du kommer att jobba som arbetsledare för ett av våra installationsteam. Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha 5-10 års erfarenhet av bygg/takarbete. Du är trygg i din hantverkskompetens och har goda arbetsledaregenskaper. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig samt social och positiv. Våra projekt ligger runt om i landet så du måste också vara beredd att resa samt ha körkort. Vi är ett ungt och drivet företag och fäster stor vikt vid personkemi och driv. Vi jobbar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi en driven, positiv och kompetent arbetsledare. Hör av dig!
Företag: Direct Energy AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Solcellsinstallationer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Solcellsinstallationer

Förskollärare
Förskollärare sökes till I Ur och Skur Järvastaden 3 tjänster finns till augusti 2013 Vår förskola är nystartad i januari ligger i nyrenoverade lokaler i Järvastaden i Solna. Vi har egen kock och lagar vår mat från grunden. Till hösten utökar med en avdelning och kommer att ha totalt 84 barn på fem avdelningar. Är du intresserad av att arbeta med utomhuspedagogik och vill arbeta med barn med kvalitet både utomhus och inomhus. Har du ett eget friluftsintresse och gillar att upptäcka, uppleva, utforska med barnen i naturen, passar du bra här. Datorvana och erfarenhet av Friluftsfrämjandets friluftsskolor är meriterande.
Företag: NYFIKEN FRILUFTS AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Solna, Förskollärare NYFIKEN FRILUFTS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb Applikationskonsult inom webb och portallösningar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se