Aptera Bemanning & Rekrytering AB jobb - lediga jobb

Aptera Bemanning & Rekrytering AB jobb Aptera Bemanning & Rekrytering AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Aptera Bemanning & Rekrytering AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Aptera Bemanning & Rekrytering AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Produktionsingenjör med erfarenhet av inköp- Stockholm

 2. Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel- Stockholm

 3. Ekonomichef- Göteborg

 4. Ekonomi-och Löneadministratör 50 %- Göteborg

 5. Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab- Göteborg

 6. Projektledare till Pyramiden Projektledning AB- Göteborg

 7. HR-assistent till ett expansivt och väletablerat företag- Göteborg

 8. Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge- Göteborg

 9. Tekniska Konsulter - till Trondheim- Göteborg

 10. Konsulter, Elektronik & Telekom - till Trondheim och Oslo- Göteborg

 11. Ekonomichef- Göteborg

 12. Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?- Göteborg

 13. Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge- Göteborg

 14. Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel- Strömstad

 15. Project Manager - Telekombranschen- Göteborg

 16. Sub Projekt manager - Telekombranschen- Göteborg

 17. Business Analyst - Telekombranschen- Göteborg

 18. Test Manager - Telekom- Göteborg

 19. Tester Telekom - Norge / Oslo- Göteborg

 20. System/Application Manager/System Administrator- Göteborg

 21. Solution Architect - Telekom- Göteborg

 22. Developer - Telekomområdet- Göteborg

 23. Anläggningsarbete - Vägar och Infrastruktur- Göteborg

 24. Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?- Göteborg

 25. Försäljningschef- Göteborg

 26. Senior Oracle Specialist- Göteborg

 27. Divisonskoordinator till ett expansivt och väletablerat företag- Göteborg

 28. Produktkoordinator till Aros Electronics- Göteborg

 29. VD till Pyramiden Projektledning AB- Göteborg

 30. Vi søker avtaleforhandlere till Norge- Göteborg

 31. Projektledare till Pyramiden Projektledning AB- Göteborg

 32. Utvecklare av inbyggda system till Unfors Raysafe AB- Göteborg

 33. Projektledare till Pyramiden Projektledning AB- Göteborg

 34. Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab- Göteborg

 35. Vi söker en avtalsförhandlare till Norge- Göteborg

 36. Fiberingenjör 2 st, En till Oslo och En till Bergen- Göteborg

 37. Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?- Göteborg

 38. Senior Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab- Göteborg

 39. Senior Projektledare till Pyramiden Projektledning AB- Göteborg

 40. Vi söker Ansvarig Lokaluthyrare till vår kund- Göteborg


Mer beskrivning

Produktionsingenjör med erfarenhet av inköp
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering I samarbete med Aptera Bemanning & Rekrytering söker vår uppdragsgivare en Produktionsingenjör, till ett av sina produktområden. Tjänsten kommer att vara lokaliserad på företagets kontor i Farsta. Företaget tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. De har många års erfarenhet och är världsledande inom sina specialområden. Företaget omsätter ca 500 miljoner SEK och har 140 anställda, med huvudkontor i Göteborg.  Huvudsakliga arbetsuppgifter: -          Teknisk produkthandläggning -          Medverka i offertstadiet, ta fram förslag på alternativ -          Handlägga inköp till underleverantörer samt verkstäder -          Produktionsplanering och uppföljning -          Söka nya leverantörer och tillverkningsmetoder -          Hantera kostnadskalkyler, leverans- och avtalsvillkor -          Dokumenthantering gällande produkten -          Besiktning av tillverkat gods Vi söker dig som har: -          Erfarenhet av inköp och produktionsplanering -          Kännedom om verkstadsteknik, tunnplåt samt rostfria material -          Mycket god kunskap i svenska och engelska, tal och skrift -          Erfarenhet av vanliga kontorsdataprogram, Office-paketet -          Körkort Utöver ovanstående är det meriterande om du har erfarenhet av logistikuppgifter och fördjupade kunskaper av produktion och tillverkning inom verkstadsindustrin. Likaså är erfarenhet av affärssystemet Pyramid meriterande. För att lyckas i tjänsten är du en noggrann person med positiv inställning och förmåga att självständigt lösa även komplicerade uppgifter. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, tel. 0727-42 40 46 Välkommen med din ansökan!
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsingenjör med erfarenhet av inköp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsingenjör med erfarenhet av inköp

Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker för kunds räkning en Säljare / KAM som kommer att resa, jobba och ansvara för regionen från Uddevalla och området väster om Vänern upp till Karlstad, med ett stort eget driv och ett djupt engagemang. Rekryteringen sker till ett företag som driver ett mycket målvedvetet arbete med att utveckla sin verksamhet i alla processsteg, Inköp, Produktion, Konceptutveckling, Marknad, Varumärken, osv. Kundrelationerna är idag mycket bra men företaget vill ta dom till ytterligare en nivå, där kundvård och stärkta relationer, ger volymutveckling och resultatförstärkning. Denna roll som Säljare / KAM, är en mycket viktig roll för företaget. Som ansvarig för Gränshandeln kommer du att arbeta på ett sätt som kan liknas mycket vid en KAM-roll. Försäljningen på övriga delar av området arbetar du mer som Säljare. Området som du kommer att ansvara för har en mycket stor utvecklingspotential. Företaget har haft en mycket positiv utveckling under 2012, och ser mycket ljust på 2013 och framåt. I pipeline ligger mycket som skall "bäras" fram strukturerat och vinstgivande på marknaden. Du Rapporterar direkt till företagets Försäljningschef, och du kommer att jobba tätt tillsammans med företagets Säljledare.  Dina kompetenser och erfarenheter: - Ett krav är att du har jobbat mot Svensk dagligvaruhandel med direkt försäljning på butik på färskvarusidan. - Det är ett stort Plus om du har jobbat mot "Norgehandeln tidigare", med dokumenterad framgång. - Du är en tydlig och dokumenterat duktig Relationsbyggare. - Du har ett stort eget driv att utveckla Relationer, på kort och lång sikt. - Du har ett starkt affärsmässigt driv, med ett ödmjukt avvägande var gränser i affärer går. - Du är pedagogisk, verbal och mycket social. - Du är noggrann, följer upp och återkommer enligt överenskommelse på utsatta deadlines - Du triggas av utveckling, och lansering av nyheter, Koncept, Sortiment, osv. - Du gillar att tävla.... - Det är en stor fördel om du bor i distriktet och gärna upp mot den Norska gränsen. Anställningsvillkor Marknadsmässiga anställningsvillkor.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel

Ekonomichef
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Ekonomichef - För kunds räkning söker vi nu en Ekonomichef till ett starkt och välutvecklat företag med dotterbolag. Företaget befinner sig i en expansiv fas och har ett starkt behov av att stärka upp och utveckla rollen som ekonomichef i bolaget. Du rapporterar direkt ill VD/Koncernchefen och ingår i Ledningsgruppen för bolaget. Bolaget omsätter ca 900 miljoner, med ett bra resultat. Bolaget har sin verksamhet i framförallt Västra och Södra Sverige. Som Ekonomichef ansvarar du för grovt nedan arbetsuppgifter; - Externredovisningen inklusive årsbokslut. - Budget och budgetprocessen samt periodisering av Budgeten.                          - Månadsbokslut och analys av månadsbokslut. - Prognoser och prognosprocessen samt sammanställning av dessa. - Internstyrning, nyckeltal och uppföljning. - Löpande avstämningar mot befintliga avtal. - Ta en aktiv roll i förändringar av avtal samt framtagandet av nya avtal. - Ta en aktiv roll i framtagandet och värderingen av nya anbud.                   - Ta en aktiv roll i utvecklingen generellt av Ekonomifunktionen. - Utveckla och stärka den ekonomiska modellen och återrapporteringen till delägare. - Utveckla och stärka den interna fokuseringen på ekonomi och ekonomistyrning. - Ta en aktiv roll i Inköpsgruppen för bolaget för att ytterligare stärka inköpsfunktionen.   Kvalifikationer ( har du inte detta så ber jag dig att inte söka tjänsten) - Du har en Civilekonomutbildning eller likvärdigt. - Du har jobbat som Ekonomichef för ett mellanstort bolag i minst 5 år. - Du har erfarenhet av internstyrning av ekonomi genom nyckeltal, osv. - Du har jobbat med ekonomiska värderingar av kalkyler och avtal, samt har du jobbat med uppföljning av dessa. - Du är pedagogisk och verbal, samt har du stor vana att presentera ekonomiska rapporter verbalt och skriftligt. - Du är driven, engagerad, självgående samtidigt som du är en team människa. Placeringsort; - Centrala Göteborg Anställningsvillkor; - Marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomi-och Löneadministratör 50 %
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker dig som är erfaren och självständig löneadministratör och som har arbetat med löpande bokföring. Som Löneadministratör skall du klara att självständigt sköta hela löneprocessen, både tjänstemanna-och kollektivlöner med allt från tidrapportering till avstämning. Förutom lönebearbetning upprättar du och tolkar anställningsavtal, upprättar diverse intyg, pensioner, gör reseräkningar samt bokföring och avstämning av lönekonton. Som Ekonomiassistent arbeter du med kundreskontra, löpande bokföring och kontoavstämningar. Du är även behjälplig vid årsbokslut. Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet av löne-och ekonomiadministration samt har relevant utbildningsbakgrund. Du behöver ha goda erfarenhet i Excell. Viktigt att du är noggran, strukturerad, social och positiv. Kunden använder Hogia IndustriLön. Tjänsten är en inhyrning med möjlighet till fast tjänst för rätt person. Beräknad start 2013-08-19. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi-och Löneadministratör 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi-och Löneadministratör 50 %

Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Pyramiden arkitekter ab grundades 1985 och har 42 anställda. Vår kompetens finns inom vård, bostäder, skolor, industri, infrastruktur, offentliga lokaler samt planarbete. Vi arbetar med allt från tidiga utredningar och programarbete, till projektering av färdiga handlingar för om-, till -och nybyggnad, översiktsplaner och planarbete. Vill du arbeta på ett företag med spännande projekt och trevliga kollegor? Företaget är inne i en expansiv fas och vi behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare en erfaren Byggnadsingenjör. Vi söker dig som har varit verksam några år och arbetat med husbyggnads-projektering, gärna på handläggarnivå. Du har erfarenhet av att upprätta system- och bygghandlingar och är engagerad, kreativ och drivande med ett starkt intresse för arkitektur. Du kommer att ha mycket kundkontakter samt delta i byggmöten. Du behöver kunna delegera och ställa krav samt stötta dina yngre kollegor. Viktigt med hög social kompetens. Vi ser gärna att du även har en önskan om att växa i din yrkesroll. Lämplig utbildning är byggnadsingenjör eller motsvarande. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab

Projektledare till Pyramiden Projektledning AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering   Pyramiden Projektledning AB är ett systerbolag till Pyramiden Arkitekter AB. Företaget grundades 2010 och har 7 anställda. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och i näringslivet. Vi kan hjälpa till med projektledning i byggprocessen och upprättande av planer för drift och underhåll av fastigheter samt besiktningar. Vi tillhandahåller både projekt- och byggledare, kontrollansvariga enligt PBL samt Bas P. Några av våra pågående projekt är Landvetter Flygplats, Mölndals Centrum, Volvo samt uppdrag för Ale kommun, Lerums kommun och Göteborgs Stad. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och vi behöver därför förstärka vår organisation med fler projektledare. Du kommer att driva projekt, såväl små som stora, där du ansvarar för t ex byggledning, tidplaner samt budget.   I projekten bistår du beställare och byggherrar med idéutveckling. Framtagande av tekniska och ekonomiska förstudier samt projekteringsledning för upprättande av handlingar och beskrivningar. Även samordning av utskick av förfrågningsunderlag och att vara behjälplig vid entreprenadupphandlingar ingår i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att driva egna projekt. Det är meriterande om du är KA- och/eller Bas P-certifierad. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Pyramiden Projektledning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Pyramiden Projektledning AB

HR-assistent till ett expansivt och väletablerat företag
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker en HR-assistent till ett expansivt och mycket spännande företag. Företaget har en mycket fin och vårdande personalpolitik, där utmaningar och möjligheter alltid finns för den som "tar för sig". HR-assistenten rapporterar direkt till HR-Direktören för bolaget. HR-assistentens roll är "kortfattat" att i nära samarbete med övrig personal på HR-avdelningen driva och ansvara för HR-avdelningens löpande administration och delvis utveckling. Tjänsten är väldigt bred i sitt omfång.  Du har följande kompetens; - Du har någon form av Högskoleutbildning eller liknande. - Du behärskar Office paketet på en bra nivå - Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare på en HR-avdelning - Du förstår HR-avdelningens roll i ett bolag på ett övergripande plan. - Du har jobbat mer Personec HR, och eller SAP HR Administration ( Har du båda är det självklart en merit ) - Du har troligen kunskaper i Indesign  Du har följande egenskaper; - Du har en hög integritet, söker ständigt samarbete för utveckling och samordning. - Du drivs av att hålla "Deadlines" - Du har en hög servicenivå, trivs med såväl självständigt arbete som arbete i grupp - Du tänker och agerar proaktivt - Du kan ha många "bollar" i luften och blir inte stressad av detta, du snarare triggas av det. - Du har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifterna om situationen så kräver - Du trivs med administration och att ständigt jobba med utveckling och förbättring av detta - Du tar ett stort ansvar för "ditt" och HR-avdelningens administrativa åtagande i alla lägen Anställningsvillkor; * Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig minst tom 2014-02-28. Tillsättning av tjänsten, så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. * Arbetstiden är 08.00 - 17.00 (flextid under stort ansvar mellan 07.00 - 09.00 och 16.00 - 18.00) * Arbetsplatsen ligger i Centrala Göteborg * Lönen är marknadsmässig
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga HR-assistent till ett expansivt och väletablerat företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-assistent till ett expansivt och väletablerat företag

Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi ett flertal, kvalificerade lastbilschaufförer till Trondheim i Norge. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av såväl Linjetrafik som att transportera enstaka godstransporter ut till olika kunder. Du blir anställd i Det Norska bolaget, med Norska anställningsvillkor antingen på ett kortare eller längre kontrakt, perioden och avtalslängden går att diskutera. Anställningsvillkoren är bra och förtjänstmöjligheterna är mycket goda.   Skicka in ditt CV och intyg på dina behörigheter, samt kopia på ditt körkort.   Ring inte vi återkommer till dig.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge

Tekniska Konsulter - till Trondheim
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi ett flertal Tekniska konsulter, för jobb i Trondheim under olika stora projekt som pågår. Du kommer att jobba i olika stora projekt i och runt Trondheim. Vi söker brett utan någon närmare tydlig arbetsinstruktion, då företaget önskar ett flertal tjänster av olika slag tillsatta. Tjänsterna kan också eventuellt komma att anpassas något baserat på hur din bakgrund kompetens mässigt ser ut. Du kommer att jobba projekt baserat och skriver ett anställningsavtal baserat på hur långt projektet är. Din kompetens - Du har en akademisk utbildning i botten inom det tekniska området, gärna Civilingenjör eller likvärdigt. - Du har jobbat som teknisk konsult något eller några år - Du är driven och självgående - Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter Anställningsvillkor - Du blir projektanställd av det Norska bolaget - Förtjänsmöjligheterna är mycket bra och marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniska Konsulter - till Trondheim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniska Konsulter - till Trondheim

Konsulter, Elektronik & Telekom - till Trondheim och Oslo
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi ett flertal Tekniska konsulter inom området Elektronik och Telekom, för jobb i Trondheim under olika stora projekt som pågår. Du kommer att jobba i olika stora projekt i och runt Trondheim. Vi söker brett utan någon närmare tydlig arbetsinstruktion, då företaget önskar ett flertal tjänster av olika slag tillsatta. Tjänsterna kan också eventuellt komma att anpassas något baserat på hur din bakgrund kompetens mässigt ser ut. Du kommer att jobba projekt baserat och skriver ett anställningsavtal baserat på hur långt projektet är. Din kompetens - Du har en akademisk utbildning i botten inom det tekniska området, gärna Civilingenjör eller likvärdigt. - Du har jobbat som teknisk konsult något eller några år - Du är driven och självgående - Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter Anställningsvillkor - Du blir projektanställd av det Norska bolaget - Förtjänsmöjligheterna är mycket bra och marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Konsulter, Elektronik & Telekom - till Trondheim och Oslo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsulter, Elektronik & Telekom - till Trondheim och Oslo

Ekonomichef
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Ekonomichef - För kunds räkning söker vi nu en Ekonomichef till ett spännande och förändringsbenäget företag i stark utveckling.  Företaget befinner sig i en expansiv fas och har ett starkt behov av att stärka upp och utveckla rollen som ekonomichef i bolaget. Du rapporterar direkt ill VD/Koncernchefen och ingår i Ledningsgruppen för bolaget. Bolaget omsätter ca 300 miljoner. Bolaget har sin verksamhet i framförallt Västra, men verkar med sina produkter på nationell nivå. För rätt person - Är detta en fin utmanig med stora möjligheter. Som Ekonomichef ansvarar du för grovt nedan arbetsuppgifter; - Externredovisningen inklusive årsbokslut. - Budget och budgetprocessen samt periodisering av Budgeten.                          - Månadsbokslut och analys av månadsbokslut. - Prognoser och prognosprocessen samt sammanställning av dessa. - Internstyrning, nyckeltal och uppföljning.                  - Att ta en aktiv roll i utvecklingen generellt av Ekonomifunktionen. - Utveckla och stärka den ekonomiska modellen för styrning, rapportering och uppföljning. - Utveckla och stärka den interna fokuseringen på ekonomi och ekonomistyrning.  Kvalifikationer - Du har en Civilekonomutbildning eller likvärdigt. - Du har jobbat som Ekonomichef för ett mellanstort bolag i minst 3 år. - Du har erfarenhet av internstyrning av ekonomi genom nyckeltal, osv. - Du har jobbat med Kalkyler, uppbyggnad av kalkyler och uppföljning genom efterkalkyler. - Du är pedagogisk och verbal, samt har du stor vana att presentera ekonomiska rapporter verbalt och skriftligt. - Du är driven, engagerad, självgående samtidigt som du är en team människa. Placeringsort; - Centrala Göteborg Anställningsvillkor; - Marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker nu för kunds räkning dig som har lång erfarenhet av manuell svarvning och fräsning. Gärna även erfarenhet av CNC-maskiner. Du erbjuds ett mycket varierande arbete i ett litet familjeföretag som lägger stor vikt på trivsel och arbetsmiljö. Här jobbar man aldrig med stora serier utan till största delen kundspecialer, vilket gör att en stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av problemlösning för att få fram kundens artikel. Du ansvarar för 3 maskiner: 1 manuell svarv, 1 manuell fräs samt 1 CNC-maskin. Man jobbar med många olika material. Företag är beläget i Fjärås och intervjuer kommer att göras löpande i denna process.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?

Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi ett flertal, kvalificerade lastbilschaufförer till Trondheim i Norge. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av såväl Linjetrafik som att transportera enstaka godstransporter ut till olika kunder. Du blir anställd i Det Norska bolaget, med Norska anställningsvillkor antingen på ett kortare eller längre kontrakt, perioden och avtalslängden går att diskutera. Anställningsvillkoren är bra och förtjänstmöjligheterna är mycket goda.   Skicka in ditt CV och intyg på dina behörigheter, samt kopia på ditt körkort.   Ring inte vi återkommer till dig.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilschaufförer till Trondheim / Norge

Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker för kunds räkning en Säljare / KAM som kommer att resa, jobba och ansvara för regionen från Uddevalla och området väster om Vänern upp till Karlstad, med ett stort eget driv och ett djupt engagemang. Rekryteringen sker till ett företag som driver ett mycket målvedvetet arbete med att utveckla sin verksamhet i alla processsteg, Inköp, Produktion, Konceptutveckling, Marknad, Varumärken, osv. Kundrelationerna är idag mycket bra men företaget vill ta dom till ytterligare en nivå, där kundvård och stärkta relationer, ger volymutveckling och resultatförstärkning. Denna roll som Säljare / KAM, är en mycket viktig roll för företaget. Som ansvarig för Gränshandeln kommer du att arbeta på ett sätt som kan liknas mycket vid en KAM-roll. Försäljningen på övriga delar av området arbetar du mer som Säljare. Området som du kommer att ansvara för har en mycket stor utvecklingspotential. Företaget har haft en mycket positiv utveckling under 2012, och ser mycket ljust på 2013 och framåt. I pipeline ligger mycket som skall "bäras" fram strukturerat och vinstgivande på marknaden. Du Rapporterar direkt till företagets Försäljningschef, och du kommer att jobba tätt tillsammans med företagets Säljledare.  Dina kompetenser och erfarenheter: - Ett krav är att du har jobbat mot Svensk dagligvaruhandel med direkt försäljning på butik på färskvarusidan. - Det är ett stort Plus om du har jobbat mot "Norgehandeln tidigare", med dokumenterad framgång. - Du är en tydlig och dokumenterat duktig Relationsbyggare. - Du har ett stort eget driv att utveckla Relationer, på kort och lång sikt. - Du har ett starkt affärsmässigt driv, med ett ödmjukt avvägande var gränser i affärer går. - Du är pedagogisk, verbal och mycket social. - Du är noggrann, följer upp och återkommer enligt överenskommelse på utsatta deadlines - Du triggas av utveckling, och lansering av nyheter, Koncept, Sortiment, osv. - Du gillar att tävla.... - Det är en stor fördel om du bor i distriktet och gärna upp mot den Norska gränsen. Anställningsvillkor Marknadsmässiga anställningsvillkor.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel

Project Manager - Telekombranschen
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi till ett stort projekt i Norge / Oslo ett flertal olika funktioner. Du blir projektanställd i det Norska företaget.   Project Manager - Telekombranschen Responsibilities * Ensure that the project fulfils the goals and perform the deliveries stated in the Project Definition * Planning and leading the production work * Ensure that all the resources in the project are handled in the most cost-effective manner. * Ensure that all deliverables are correct * Ensure that the project is proceeding in line with budget and time plan * Manage and report Gate (in project model) fulfilment * Manage project risks * Provide recommendations and basis for decisions to the Steering Committee * Create RFIs/RFQs towards suppliers * Propose and evaluate solutions within system implementation projectsProjektanställning Marknadsmässiga anställningsvillkor - Projektanställningen blir i det Norska bolaget, med goda förtjänstmöjligheter. - Projekttiden är minst två år, och troligen upp till 3 år.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Project Manager - Telekombranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Project Manager - Telekombranschen

Sub Projekt manager - Telekombranschen
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi till ett stort projekt i Norge / Oslo ett flertal olika funktioner. Du blir projektanställd i det Norska företaget.   Sub Project manager   Responsibilities ·           Ensure that the sub project fulfils the goals and perform the deliveries stated in the Sub Project Definition ·           Planning, and were applicable, leading the production work ·           Ensure that all the resources in the sub project are handled in the most cost-effective manner. ·           Ensure that all deliverables are correct ·           Ensure that the sub project is proceeding in line with budget and time plan ·           Manage and report progress accordingly ·           Manage sub project risks ·           Propose and evaluate solutions within system implementation projects   Marknadsmässiga anställningsvillkor - Projektanställningen blir i det Norska bolaget, med goda förtjänstmöjligheter. - Projekttiden är minst två år, och troligen upp till 3 år.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sub Projekt manager - Telekombranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sub Projekt manager - Telekombranschen

Business Analyst - Telekombranschen
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi till ett stort projekt i Norge / Oslo ett flertal olika funktioner. Du blir projektanställd i det Norska företaget.   Project Manager - Telekombranschen Responsibilities * Ensure that the project fulfils the goals and perform the deliveries stated in the Project Definition * Planning and leading the production work * Ensure that all the resources in the project are handled in the most cost-effective manner. * Ensure that all deliverables are correct * Ensure that the project is proceeding in line with budget and time plan * Manage and report Gate (in project model) fulfilment * Manage project risks * Provide recommendations and basis for decisions to the Steering Committee * Create RFIs/RFQs towards suppliers * Propose and evaluate solutions within system implementation projectsProjektanställning Marknadsmässiga anställningsvillkor - Projektanställningen blir i det Norska bolaget, med goda förtjänstmöjligheter. - Projekttiden är minst två år, och troligen upp till 3 år.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Business Analyst - Telekombranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Analyst - Telekombranschen

Test Manager - Telekom
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi en Test Manager inom Telekom området för ett stort Projekt i Norge / Oslo. Du blir projektanställd i det Norska bolaget. Projekttiden är minst 24 månader, men kan bli längre.   Test Manager - Telekom Responsibilities * Take the overall responsibility for test in the projects, including all levels & phases * Create and own test strategies, test plans and test specifications * Manage and secure availability and competence of test resources * Create budget for test activities * Secure test environments and that requirements are testable * Provide test templates and guidance * Ensure that daily test activities are progressing as planned * Perform incident handling, follow up and test result reporting * To participate in improvement work concerning the test process * To participate in project related testing including handling of internal test tools Anställningsvillkor Marknadsmässiga villkor, med goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Test Manager - Telekom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Test Manager - Telekom

Tester Telekom - Norge / Oslo
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi en person som kommer att jobba med Tester inom området Telekom till ett stort projekt i Norge / Oslo. Du blir Projektanställd i det Norska bolaget. Projkettiden är minst 24 månader, men kan bli förlängd. Tester Responsibilities * Ensure that daily test activities are progressing as planned * Perform incident handling, follow up and test result reporting * To participate in improvement work concerning the test process * To participate in project related testing including handling of internal test tools   Anställningsvillkor Marknadsmässiga, med goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tester Telekom - Norge / Oslo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tester Telekom - Norge / Oslo

System/Application Manager/System Administrator
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi nedan funktion till ett stort projekt i Norge / Oslo. Du blir projektanställd i det Norska bolaget under minst 24 månader som kan förlängas.   System/Application Manager/System Administrator Responsibilities * Take the overall responsibility for Change Management of the system * Ensure efficient communication to all concerned parties; operations organization, business and vendors * Take part in projects and pre-studies and system reference groups meetings * Approve Release plans together with Release Manager * Monitor Key Performance Indicators * Identify user training needs * Continuously check performance capacity * Keep system/user documentation up to date * Second Line Support * Plan and perform maintenance meetings and initiate hardware change Anställningsvillkor Marknadsmässiga, med goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga System/Application Manager/System Administrator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: System/Application Manager/System Administrator

Solution Architect - Telekom
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi nedan funktion till ett stort projekt i Norge. Du blir projektanställd i det Norska bolaget i minst 24 månader som kan komma att förlängas. Solution Architect Responsibilities * Specify system integrations * Design solutions which are compliant with guidelines of the SAC (System Architecture Council) * Propose and evaluate solutions within system implementation projects * Analyze functional requirements and structural changes and it’s effects on the overall architecture * Ensure effective system implementations which meet Tele2’s evolving business needs * Ensure that the interfaces are developed to support the integration with other systems * Ensure that the system components are built  to support flexibility and reusability * Ensure that all changes to the systems are properly documented * Suggest and manage solution improvements related to target architecture * Work together with Business Analysts to secure a good quality of functional requirements   Anställningsvillkor Marknadsmässiga, med goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Solution Architect - Telekom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solution Architect - Telekom

Developer - Telekomområdet
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi nedan funktion till ett stort projekt i Norge / Oslo. Du blir projektanställd i det Norska bolaget under minst 24 månader som kan komma att förlängas. Developer Responsibilities ·           Responsible for programming on commercial applications ·           System development to secure proper development and implementation of new products or services. ·           Project tasks in connection with the improvement of the components of the service oriented architecture ·           Work closely with JavaScript to enable security settings that validate users and process business transactions. ·           Communicate with management team and end-users to ensure that the scripting language addresses user and business requirements ·           Implementation of new web services and processes to ensure proactive handling of new issues. ·           Central in relation to proposed solutions, design and analysis of processes and the changing needs in cooperation with other organizations ·           Gathering and documenting user requirements, analyzing data and conducting unit and quality assurance testing. Anställningsvillkor Marknadsmässiga, med goda förtjänstmöjligheter
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Developer - Telekomområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Developer - Telekomområdet

Anläggningsarbete - Vägar och Infrastruktur
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker personal till några stora projekt som pågår i Trondheim. Man bygger vägar och utvecklar infrastrukturen. Du blir projektanställd i det Norska bolaget på minst 24 månader som kan komma att förlängas. Vi söker brett med inriktning på att du har erfarenhet från att bygga vägar och utveckla infrastruktur.   Anställningsvillkor  Marknadsmässiga, med goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbete - Vägar och Infrastruktur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbete - Vägar och Infrastruktur

Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker nu för kunds räkning dig som har lång erfarenhet av manuell svarvning och fräsning. Gärna även erfarenhet av CNC-maskiner. Du erbjuds ett mycket varierande arbete i ett litet familjeföretag som lägger stor vikt på trivsel och arbetsmiljö. Här jobbar man aldrig med stora serier utan till största delen kundspecialer, vilket gör att en stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av problemlösning för att få fram kundens artikel. Du ansvarar för 3 maskiner: 1 manuell svarv, 1 manuell fräs samt 1 CNC-maskin. Man jobbar med många olika material. Företag är beläget i Fjärås och intervjuer kommer att göras löpande i denna process.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?

Försäljningschef
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering   Vi söker till ett mycket dynamiskt och spännande företag en Försäljningschef. Företaget befinner sig i en fas där utveckling, ansvar och delaktighet är ledord. Företaget jobbar mycket intensivt med att utveckla sina affärer samtidigt som processer pågår parallellt med att utveckla varumärken, sortiment, attraktiva erbjudande till kund, produktion, osv. Företaget omsätter drygt 210 miljoner och har drygt 100 anställda.   Ditt ansvar som Försäljningschef - Du har resultat ansvar för hela försäljningen, inkluderat marginalen ut till kund. - Du ansvarar för hela bolagets försäljning, som går på lite olika försäljningskanaler ut till kund. - Du kommer att driva en säljkår bestående av såväl säljare ute på fältet som en inne säljkår. - Du kommer inledningsvis att också fungera som KAM mot några av bolagets viktiga kunder. - Du Rapporterar direkt till Bolagets VD, som du inledningsvis kommer att jobba mycket tätt tillsammans med.   Din personlighet - Du älskar att göra affärer och drivs av att utveckla affärsrelationer långsiktigt och strategiskt i en stark lönsamhet. - Du har ett starkt driv i dig att följa upp dina och dina medarbetares prestationer ställt emot uppsatta målsättningar. - Du tycker om tuffa utmaningar - Du trivs bäst när det är ett högt tempo och du triggas av när målsättningar uppnås - Du är en lagspelare som har förmågan att se när laget går före individen   Din kompetens - Du har jobbat som Försäljningschef eller likvärdigt i ett livsmedelsproducerande bolag med försäljning till Dagligvaruhandeln - Du har jobbat som KAM, eller har mycket stor insikt vad detta innebär - Du har ett dokumenterat CV med ett flertal trackrecord inom försäljning mot detaljhandeln. - Du drivs och triggas starkt av målsättningar.   Anställningsvillkor - Marknadsmässiga anställningsvillkor - Du är placerad på och utgår från företagets produktionsanläggning i Göteborgsområdet, där även övrig ledningsgrupp för bolaget sitter.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef jobb, Försäljningschef Göteborg, Försäljningschef Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef

Senior Oracle Specialist
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Agnitum Information Technologies AB är ett konsultbolag som är helt fokuserade och specialiserade på relationsdatabaser, Business Intelligence (BI) och Data Warehousing (DW) från Oracle. Vår ambition är att vara "bäst i klassen” dvs. ha de absolut bästa anställda konsulterna inom området. Vi har etablerat oss som en stark kundpartner genom vår fokusering och specialisering på Oracles databas och BI/DW. För att säkerhetsställa vår kunskapsnivå har vi har en lång rad certifieringar som tex. ”Oracle Certified Professionals” (OCP), ”Oracle Master - Enterprise Scalable DBA, ”Red Hat Certified Engineer” mm. Vi är ett av de få företagen i norden som har konsulter med Oracle Master certifiering. Vi söker nu ytterligare konsulter med inriktning mot Oracle specialist. Du kan räkna med att få göra de mest spännande uppdragen tillsammans med de bästa i branschen. Vårt partnerskap som aktieägare i bolaget medför att Du kommer att vara med och dela på värdetillväxten i bolaget. Du kanske idag är en ensam företagare som tröttnat på att alltid vara ensam och som ser fördelar med extremt kompetenta kollegor som kan vara bollplank i Din utveckling och som snabbt kan ställa upp vid problem eller vid behov av avlastning.   Vi kommer att ställa upp och se till att Du kompetensutvecklas. Vi kommer tillsammans med Dig utveckla en personlig utvecklingsplan med tydliga och fastställda mål. T.ex. vägen till att bli Oracle Master. På sikt kommer Du, om intresse finns, kunna få möjlighet att få ett eget ansvarsområde med egen personal i takt med att bolaget växer. Har Du dessutom tankar och idéer och vill vara med att utveckla vårt bolag och affärskoncept, samt ha roligt på jobbet tillsammans med kollegor, så har Du kommit helt rätt.  www.agnitumit.se. Anställningsvillkor - Marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Oracle Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Oracle Specialist

Divisonskoordinator till ett expansivt och väletablerat företag
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering  Vi söker en Divisionskoordinator till ett expansivt och mycket spännande företag. Företaget har en mycket fin och vårdande personalpolitik, där utmaningar och möjligheter alltid finns för den som "tar för sig". Divisionskoordinatorn ingår i Divisionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Divisionschefen. Divisionskoordinatorns roll är "kortfattat" att i nära samarbete med Divisionschefen driva och ansvara för divisionens administration samt att ansvara för tillämpningen av centrala direktiv och policies. I rollen ligger även att vara divisionens informationskanal externt och internt. Kortfattat innebär ovanstående detta; - Ansvar för divisionens möteskalender och hantering av interna möten, med allt från kallelse till protokollskrivning - Ansvara för resebokningar enligt rådande resereglemente. Boka och upphandla avdelningsresor och andra konferenspaket. Göra inköp av jubileumsgåvor och avtackningsgåvor enligt koncernens policy. - Hantera och samordna övergripande ärenden i Divisionen, såsom t.ex. koncerngemensamma aktiviteter i tätt samarbete med central administration och övriga (3) divisioner. - Hantera och samordna aktiviteter som sker i den "egna" divisionen. Detta kan vara t.ex. kundaktiviteter och andra projekt som driver verksamheten framåt i en positiv anda. - Samordna och vara "ansvarig" för Events inom Divisionen och delaktig i koncerngemensamma events. - Ta fram presentationsmaterial (t.ex. PP) i samarbete med centrala funktioner och Divisionschefen för olika möten och aktiviteter - Assistera Divisionschefen vid bokning och samordning av externa möten. - Resebokningar för Divisionsledningen och avdelningschefer inom divisionen, samt konferensbokningar för Divisionen. - Huvudansvarig för Divisionens intranätsida, samt ansvarig för information och referenser på företagets hemsida. - Produktion av divisionens marknadsmaterial, trycksaker, annonser, utställningsmaterial, osv i samråd med ansvarig på koncernnivå. Produktion av referensblad och produktblad. - Löpande ansvara för att företagets CRM system är uppdaterad med rätt uppgifter - Genomgång och kontroll av tidrapporter för Divisionens ledning, detta sker i samarbete med en annan funktion i Divisionen. - Genomgång och kontroll av specifika fakturor för Divisionen   Du har följande kompetens; - Du har någon form av Högskoleutbildning eller liknande, t.ex. IHM. - Du behärskar In Design, Photoshop, och Office paketet på en bra nivå, du har bra vana vid att jobba i en Web Portal  - Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, se ovan, gärna från Bygg & Fastighetssektorn. Det är meriterande. - Du förstår företagsekonomi på ett övergripande plan. Samt har du stor förståelse för hur en Konsult verksamhet bygger sin "Kalkyl." - Som ansvarig för intern och externinformation, hantera du såväl det Svenska som det Engelska språket flytande, samt har du en stor vana att utrycka dig i tal och skrift på båda språken. Du har följande egenskaper; - Du har en hög integritet, söker ständigt samarbete för utveckling och samordning. - Du drivs av att hålla "Deadlines" - Du kan ha många "bollar" i luften och blir inte stressad av detta, du snarare triggas av det. - Du har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifterna om situationen så kräver - Du trivs med administration och att ständigt jobba med utveckling av detta - Du tar ett stort ansvar för "ditt" och Divisionens administrativa åtagande i alla lägen Anställningsvillkor; * Tjänsten är ett Sjukvikariat som sträcker sig i dagsläget på obestämd tid framåt. Tillsättning av tjänsten senast 1 oktbober 2012, eller tidigare. Intervjuer och urval sker löpande. * Arbetstiden är 08.00 - 17.00 (flextid under stort ansvar mellan 07.00 - 09.00 och 16.00 - 18.00) * Arbetsplatsen ligger i Göteborg * Lönen är marknadsmässig
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Divisonskoordinator till ett expansivt och väletablerat företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Divisonskoordinator till ett expansivt och väletablerat företag

Produktkoordinator till Aros Electronics
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Aros Electronics söker, i samarbete med Aptera Bemanning & Rekrytering, en Produktkoordinator till företagets avdelning för Produktteknik. Aros Electronics och IRO AB, som ingår i samma koncern, arbetar tillsammans i tre divisioner: textil, industri och fordon. Inom dessa tre divisioner utvecklar och producerar vi både mekanik och elektronik till kompletta produkter. Företaget är teknikorienterat och har en företagskultur som kännetecknas av frihet under ansvar med ett öppet klimat där alla medarbetare kan sina ansvarsområden och tar initiativ över områdesgränserna. Beskrivning av tjänsten: Tjänsten som produktkoordinator är mycket mångsidig och innehåller tekniska, administrativa och informationsmässiga arbetsuppgifter. Du kommer att vara produktägare på produktionsavdelningen och länken mellan utveckling och produktion för ett antal kunders produkter. Arbetsuppgifter: -          driva produktionsrelaterade frågor i produktutvecklingsprojekt -          driva löpande kvalitetsarbete för dina produkter i serieproduktion -          ansvara för kundkontakter avseende kvalitetsrelaterade frågor -          utbilda produktionspersonal vid införande av nya produkter -          vara länk mellan utvecklings- och produktionsavdelning avseende produkttekniska frågor -          skapa och underhålla produktionsunderlag och ansvara för produktionsberedning -          handlägga interna avvikelserapporter Kvalifikationer för tjänsten: För tjänsten behöver du ha ett tekniskt intresse och minst gymnasiekompetens med teknisk inriktning. Högskoleutbildning med inriktning elektronik, produktionsteknik eller motsvarande är meriterande. Du ska ha erfarenhet som har gett dig produktionsteknisk kunskap, gärna från elektronikproduktion. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete hos leverantör till fordonsindustrin. Eftersom tjänsten omfattar många olika kontaktytor är det viktigt att du är pedagogisk, lyhörd, har lätt för att uttrycka dig och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att vara flexibel och prioritera bland arbetsuppgifter samt att ta ansvar för egna beslut. Likaså är det viktigt att du har ett gott ordningssinne och är duktig på att skapa struktur. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, telefon 031-20 03 36. Välkommen med din ansökan!
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Produktkoordinator till Aros Electronics jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktkoordinator till Aros Electronics

VD till Pyramiden Projektledning AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering   Pyramiden Projektledning AB är ett systerbolag till Pyramiden Arkitekter AB. Företaget grundades 2010 och har 7 anställda. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och i näringslivet. Vi kan hjälpa till med projektledning i byggprocessen och upprättande av planer för drift och underhåll av fastigheter samt besiktningar. Vi tillhandahåller både projekt- och byggledare, kontrollansvariga enligt PBL samt Bas P. Några av våra pågående projekt är Landvetter Flygplats, Mölndals Centrum, Volvo samt uppdrag för Ale kommun, Lerums kommun och Göteborgs Stad. Vi söker nu en VD med dokumenterat lång erfarenhet av projektledning. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och vi söker dig som vill vara med och ta det till nya dimensioner. Vi tror att du är en erfaren projektledare med stort driv. Eftersom vi lägger stor vikt på att främja kommunikation är det en viktig egenskap att du är social, kommunikativ och lyhörd. Samt har förmåga att leda och entusiasmera medarbetare. Dokumenterat ledarskap/personalansvar sedan tidigare är meriterande. För rätt person finns det möjlighet till delägarskap. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi kontaktar dig - Ring inte.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga VD till Pyramiden Projektledning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD till Pyramiden Projektledning AB

Vi søker avtaleforhandlere till Norge
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi nedanstående tjänst. Du kommer att jobba i ett Mycket stabilt och trevligt Norskt bolag. Di placering blir i Oslo, Trondheim, eller Bergen. Vi søker avtaleforhandlere til reforhandling av eksisterende leieavtaler samt forhandlinger av nye leieavtaler innen Telecom bransjen. I forbindelse med utvidelse og oppgardering av et landsdekkende mobilnettverk i Norge søker vi engasjerte og proaktive avtaleforhandlere med god teknisk forståelse.   Arbeidsrolle - beskrivelse Reforhandle eksisterende avtaler med grunneiere og rettighetshavere Forhandle frem nye avtaler med grunneiere og rettighetshavere Modifisere og/eller utarbeide tekniske løsninger (opplæring vil bli gitt) Gjennomføre forhandlinger og salg ute hos rettighetshaver eller på telefon Oppfølging og rapportering av fremdrift Kvalifikasjoner - Grunnleggende datakunnskaper - Gode kommunikasjons ferdigheter både skriftlig og muntlig på norsk Erfaring fra teknisk salg/avtaleforhandlinger Flink til å forhandle og oppnå resultater God teknisk forståelse Gjerne bakgrunn som ingeniør, tekniker innen : Elektro, IKT, Installasjon eller annen teknisk karakter  Personlige egenskaper - Engasjert - Tillitsvekkende personlighet - Klarer å sette seg inn i motpartens "situasjon" - Rask og løsningsorientert arbeidsmåte - God til å samarbeide, samt kunne arbeide selvstendig Oppfølgende En strukturert stayer med sterk vinnervilje Har du inte ovanstående erfarenhet - skall du inte söka tjänsten  Dette er en rolle som krever rett personlighet foran formal kompetanse. Anställningsvillkor Marknadsmässiga villkor, med bra förtjänstmöjligheter i Norge   ( Vi tar kontakt med dig )
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi søker avtaleforhandlere till Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi søker avtaleforhandlere till Norge

Projektledare till Pyramiden Projektledning AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering   Pyramiden Projektledning AB är ett systerbolag till Pyramiden Arkitekter AB. Företaget grundades 2010 och har 7 anställda. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och i näringslivet. Vi kan hjälpa till med projektledning i byggprocessen och upprättande av planer för drift och underhåll av fastigheter samt besiktningar. Vi tillhandahåller både projekt- och byggledare, kontrollansvariga enligt PBL samt Bas P. Några av våra pågående projekt är Landvetter Flygplats, Mölndals Centrum, Volvo samt uppdrag för Ale kommun, Lerums kommun och Göteborgs Stad. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och vi behöver därför förstärka vår organisation med fler projektledare. Du kommer att driva projekt, såväl små som stora, där du ansvarar för t ex byggledning, tidplaner samt budget.   I projekten bistår du beställare och byggherrar med idéutveckling. Framtagande av tekniska och ekonomiska förstudier samt projekteringsledning för upprättande av handlingar och beskrivningar. Även samordning av utskick av förfrågningsunderlag och att vara behjälplig vid entreprenadupphandlingar ingår i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att driva egna projekt. Det är meriterande om du är KA- och/eller Bas P-certifierad. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Pyramiden Projektledning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Pyramiden Projektledning AB

Utvecklare av inbyggda system till Unfors Raysafe AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Unfors Raysafe AB söker, i samarbete med Aptera, en utvecklare av elektronik för inbyggda system. Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i en spännande bransch i en global organisation med mycket goda möjligheter till utveckling. Företaget RaySafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar. Genom vårt koncept RaySafe erbjuder Unfors RaySafe AB lösningar för personlig dosimetri och utrustning för kvalitetssäkring inom diagnostisk röntgen. De senaste åren har vi vuxit med över 20 % per år och har fortsatt god tillväxt. På huvudkontoret i Billdal arbetar idag ca 140 personer. Vi söker förstärkning till vår grupp ”Product development”. Gruppen fokuserar på elektronik, mekanik och mjukvara till inbyggda system. Vi söker en kreativ och flexibel person som uppskattar att arbeta i ett växande och utvecklingsintensivt företag. Dina arbetsuppgifter -          Med tyngdpunkt på elektronikkonstruktion, delta i utvecklingsprojekt -          Samarbeta med kollegor, systemarkitekter, projektledare, testledare, testare, produktchefer samt linjechefer -          Tillse att Unfors Raysafe har den teknikkännedom som krävs för att våra produkter blir innovativa, kostandseffektiva och snabbt kan sättas på marknaden Dina kvalifikationer -          Civilingenjör, högskoleingenjör, har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet -          Goda erfarenheter av elektronikkonstruktion av inbyggda system, analogt och digitalt -          Erfarenhet av mätteknik -          Teknikförståelse mjukvaruutveckling -          Teknikförståelse mekanik -          Bekväm i tal och skrift på engelska Vi söker dig som är teknikintresserad och nyfiken. För att lyckas i rollen behöver du vara kreativ, flexibel och trivas i en föränderlig miljö.  Du är en ärlig och öppen person som fungerar väl i ett prestigelöst lagarbete.  Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning och Rekrytering, telefon 031-200336. Sista ansökningsdag är den 15 september. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare av inbyggda system till Unfors Raysafe AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare av inbyggda system till Unfors Raysafe AB

Projektledare till Pyramiden Projektledning AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering   Pyramiden Projektledning AB är ett systerbolag till Pyramiden Arkitekter AB. Företaget grundades 2010 och har 7 anställda. Våra kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och i näringslivet. Vi kan hjälpa till med projektledning i byggprocessen och upprättande av planer för drift och underhåll av fastigheter samt besiktningar. Vi tillhandahåller både projekt- och byggledare, kontrollansvariga enligt PBL samt Bas P. Några av våra pågående projekt är Landvetter Flygplats, Mölndals Centrum, Volvo samt uppdrag för Ale kommun, Lerums kommun och Göteborgs Stad. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och vi behöver därför förstärka vår organisation med fler projektledare. Du kommer att driva projekt, såväl små som stora, där du ansvarar för t ex byggledning, tidplaner samt budget.   I projekten bistår du beställare och byggherrar med idéutveckling. Framtagande av tekniska och ekonomiska förstudier samt projekteringsledning för upprättande av handlingar och beskrivningar. Även samordning av utskick av förfrågningsunderlag och att vara behjälplig vid entreprenadupphandlingar ingår i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att driva egna projekt. Det är meriterande om du är KA- och/eller Bas P-certifierad. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Pyramiden Projektledning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Pyramiden Projektledning AB

Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Pyramiden arkitekter ab grundades 1985 och har 42 anställda. Vår kompetens finns inom vård, bostäder, skolor, industri, infrastruktur, offentliga lokaler samt planarbete. Vi arbetar med allt från tidiga utredningar och programarbete, till projektering av färdiga handlingar för om-, till -och nybyggnad, översiktsplaner och planarbete. Vill du arbeta på ett företag med spännande projekt och trevliga kollegor? Företaget är inne i en expansiv fas och vi behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare en erfaren Byggnadsingenjör. Vi söker dig som har varit verksam några år och arbetat med husbyggnads-projektering, gärna på handläggarnivå. Du har erfarenhet av att upprätta system- och bygghandlingar och är engagerad, kreativ och drivande med ett starkt intresse för arkitektur. Du kommer att ha mycket kundkontakter samt delta i byggmöten. Du behöver kunna delegera och ställa krav samt stötta dina yngre kollegor. Viktigt med hög social kompetens. Vi ser gärna att du även har en önskan om att växa i din yrkesroll. Lämplig utbildning är byggnadsingenjör eller motsvarande. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab

Vi söker en avtalsförhandlare till Norge
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi nedanstående tjänster. Du kommer att jobba i ett Mycket stabilt och trevligt Norskt bolag. Din placering blir i Oslo, Trondheim, eller Bergen. Förhandlingarna sker på Engelska, och avtalen är skrivna och utformade på Engelska. Vi søker avtaleforhandlere til reforhandling av eksisterende leieavtaler samt forhandlinger av nye leieavtaler innen Telecom bransjen. I forbindelse med utvidelse og oppgardering av et landsdekkende mobilnettverk i Norge søker vi engasjerte og proaktive avtaleforhandlere med god teknisk forståelse.   Arbeidsrolle - beskrivelse Reforhandle eksisterende avtaler med grunneiere og rettighetshavere Forhandle frem nye avtaler med grunneiere og rettighetshavere Modifisere og/eller utarbeide tekniske løsninger (opplæring vil bli gitt) Gjennomføre forhandlinger og salg ute hos rettighetshaver eller på telefon Oppfølging og rapportering av fremdrift Kvalifikasjoner - Grunnleggende datakunnskaper - Gode kommunikasjons ferdigheter både skriftlig og muntlig på norsk Erfaring fra teknisk salg/avtaleforhandlinger Flink til å forhandle og oppnå resultater God teknisk forståelse Gjerne bakgrunn som ingeniør, tekniker innen : Elektro, IKT, Installasjon eller annen teknisk karakter  Personlige egenskaper - Engasjert - Tillitsvekkende personlighet - Klarer å sette seg inn i motpartens "situasjon" - Rask og løsningsorientert arbeidsmåte - God til å samarbeide, samt kunne arbeide selvstendig Oppfølgende En strukturert stayer med sterk vinnervilje  Dette er en rolle som krever rett personlighet foran formal kompetanse. Du behöver inte vara Jurist för denna roll, har du mycket stor vana att driva förhandlingar inom IT och Telecombranschen, så räcker detta för att din ansökan skall vara intressant. Anställningsvillkor Marknadsmässiga villkor, med bra förtjänstmöjligheter i Norge   ( Vi tar kontakt med dig )
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en avtalsförhandlare till Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en avtalsförhandlare till Norge

Fiberingenjör 2 st, En till Oslo och En till Bergen
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering För kunds räkning söker vi två Fiberingenjörer, en till Oslo och en till Bergen. Du blir projektanställd i det Norska bolaget. Mer information om tjänsterna kommer inom kort. Ber dig skicka in din ansökan om du är Fiberingenjör, eller är Civilingenjör och har jobbat med Fiber.   Marknadsmässiga anställningsvillkor. Med goda förtjänstmöjligheter i Norge.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fiberingenjör 2 st, En till Oslo och En till Bergen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiberingenjör 2 st, En till Oslo och En till Bergen

Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker nu för kunds räkning dig som har lång erfarenhet av manuell svarvning och fräsning. Gärna även erfarenhet av CNC-maskiner. Du erbjuds ett mycket varierande arbete i ett litet familjeföretag som lägger stor vikt på trivsel och arbetsmiljö. Här jobbar man aldrig med stora serier utan till största delen kundspecialer, vilket gör att en stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av problemlösning för att få fram kundens artikel. Du ansvarar för 3 maskiner: 1 manuell svarv, 1 manuell fräs samt 1 CNC-maskin. Man jobbar med många olika material. Företag är beläget i Fjärås och intervjuer kommer att göras löpande i denna process.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning?

Senior Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Pyramiden arkitekter ab grundades 1985 och har 42 anställda. Deras spetskompetenser finns inom vård, bostäder, skolor, industri, infrastruktur, offentliga lokaler samt planarbete. De arbetar med allt från tidiga utredningar och programarbete, till projektering av färdiga handlingar för om-, till -och nybyggnad, översiktsplaner och planarbete. Vill du arbeta på ett företag med spännande projekt och trevliga kollegor? I så fall kan detta vara något för dig! Företaget är inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka sin organisation med ytterligare en Senior Byggnadsingenjör med erfarenhet av att själv handlägga olika projekt. Vi söker dig som har varit verksam minst 10 år som handläggande/handledande Byggnadsingenjör. Det är meriterande med erfarenhet av att upprätta system- och bygghandlingar samt om du har erfarenhet av CAD. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och drivande med ett starkt intresse för arkitektur. Då du kommer att ha mycket kundkontakter samt delta i byggmöten är hög social kompetens ett krav. Du behöver kunna delegera och ställa krav samt stötta dina yngre kollegor.  Lämplig utbildning är byggnadsingenjör eller motsvarande. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Byggnadsingenjör till Pyramiden arkitekter ab

Senior Projektledare till Pyramiden Projektledning AB
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Pyramiden Projektledning AB är ett systerbolag till Pyramiden Arkitekter AB. Företaget grundades 2010 och har 7 anställda. Deras kunder finns bland annat inom kommuner, landsting och i näringslivet. De kan hjälpa till med projektledning i byggprocessen och upprättande av planer för drift och underhåll av fastigheter samt besiktningar. De tillhandahåller både projekt- och byggledare, kontrollansvariga enligt PBL samt Bas P. Några pågående projekt just nu är Landvetter Flygplats, Mölndals Centrum, Volvo samt uppdrag för Ale kommun, Lerums kommun och Göteborgs Stad. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och behöver därför förstärka organisationen med fler Seniora Projektledare. Du kommer att driva projekt, såväl små som stora, där du ansvarar för t ex byggledning, tidplaner samt budget.   I projekten bistår du beställare och byggherrar med idéutveckling, framtagande av tekniska och ekonomiska förstudier samt projekteringsledning för upprättande av handlingar och beskrivningar. Även samordning av utskick av förfrågningsunderlag och att vara behjälplig vid entreprenadupphandlingar ingår i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av att driva egna projekt. Det är meriterande om du är KA- och/eller Bas P-certifierad. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning enligt överenskommelse.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Projektledare till Pyramiden Projektledning AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Projektledare till Pyramiden Projektledning AB

Vi söker Ansvarig Lokaluthyrare till vår kund
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Ansvarsområden Ansvarig för lokalhyresjuridiken i bolaget. Samarbets- och informationsansvar gentemot andra avdelningar inom Mölndalsbostäder. Arbetsuppgifter * Marknadsföra och hyra ut lokaler * Kontaktperson för befintliga lokalhyresgäster i hyresrelaterade frågor. * Kontraktsskrivning * Bevakande av löptider för kontrakt * Uppsägning, omförhandling och tvister * Företräda bolaget i Hyresnämnd, Tingsrätt, Kronofogdemyndighet och Fastighetsdomstol * Hyresdebitering * Hantera evakueringen av lokalhyresgäster i Mölndals Centrum * Delaktig i förändringsprocessen av Mölndals Centrum * Projektmedlem i förändringen av Norra Centrum * Arbeta aktivt med Norra Centrums mål om klustring * Nära dialog med Mölndalscentrumledning Övrigt * Diverse administrativa uppgifter inom avdelningen Befogenheter Befogenhet att förhandla om kontraktsvillkor inom de ramar som sätts för respektive ärende. Framtagning av underlag för beslut om nya och omförhandlade kontrakt.   Uppdatering av register i Vertex.   Beställa akuta reparationer internt och externt. I övrigt gäller för bolaget upprättade rutiner för inköp.   Företräda bolaget vid Hyresnämnd, Tingsrätt, Kronofogdemyndighet och Fastighetsdomstol. Rapporteringsansvar Rapporterar till projektledaren för projektorganisationen, tjänsten underställd byggchefen.   Nya lokalhyreskontrakt till VD, som tecknar dessa. Rapportera fel och brister i Vertex till systemansvarig. Rapportera förbättringsförslag/avvikelser i BOASS.   Kvalifikationer   Juridik Utbildning i lokalhyresjuridik, (inte bara hyresjuridik). Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i minst 5 år.   Ekonomi Goda kunskaper i företagsekonomi och kalkylering.   IT Mycket goda kunskaper i Office-programmen, erfarenhet av Vitec Vertex är meriterande.   Körkort Lägst B   Personliga egenskaper   - Kundfokuserad - Problemlösare - Driftig och självgående - Utåtriktad, säljande
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Ansvarig Lokaluthyrare till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Ansvarig Lokaluthyrare till vår kund


Sök lediga jobb Aptera Bemanning & Rekrytering AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se