Aqwary söker junior utvecklare i C med dykintresse! lediga jobb

Aqwary söker junior utvecklare i C  med dykintresse! jobb Aqwary söker junior utvecklare i C med dykintresse! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Aqwary söker junior utvecklare i C med dykintresse!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Aqwary söker junior utvecklare i C med dykintresse. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskollärare Förskolan Färglådan- Österåker

 2. Enhetschef- Stockholm

 3. Bussförarutbildning- Solna

 4. Biträdande rektor till Björkestaskolan- Nykvarn

 5. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 6. Förbättrings- och processledare budget- Stockholm

 7. Undersköterskor för behovsanställning på timmar- Stockholm

 8. Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 9. Redovisningsassistent till HBO Nordic- Stockholm

 10. Backofficemedarbetare till konsultverksamheten- Stockholm


Mer beskrivning

Förskollärare Förskolan Färglådan
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Förskolan Färglådan är en centralt belägen förskola med både naturen och centrum runt hörnet. Förskolan har fyra avdelningar, i samma byggnad finns också kommunens språkförskola Penseln. Förskolan Färglådan ingår, tillsammans med Språkförskolan Penseln, Förskolan Luna och Berga Öppna förskola, i enheten Centrala förskolorna.  Vi har ett medvetet arbetssätt och bedriver ett förändringsarbete för att utveckla lärmiljöerna. Stor vikt läggs vid pedagogisk dokumentation.   Förskolorna i vår enhet arbetar med IKT. Varje avdelning har minst en IPad. IPads används av pedagogerna som ett verktyg med pedagogisk dokumentation. Barnen använder IPaden som ett komplement till övrigt material och fokus ligger på utforskande. Genom IPaden får de får möjlighet att t.ex experimentera med foton, ljud och filmer. Kvalifikationer Förskollärarexamen, gärna erfarenhet av arbete i barngrupp Du har en god samarbetsförmåga och ett lyhört förhållningssätt i mötet med barn, föräldrar och kollegor Du ser utmaningen i att skapa och utveckla lärmiljöer som stimulerar och utmanar barnen, samt har ett intresse och engagemang för att utveckla vår förskola vidare och lägger stor vikt vid pedagogisk dokumentation Du ska kunna hantera Ipad och de datorprogram som krävs för ditt arbete Anställningens omfattning Heltid 40/40 Anställningsform Tillsvidare Tillträde 2013-08-05 Sista ansökningsdag 2013-07-25
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Förskolan Färglådan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Förskolan Färglådan

Enhetschef
Habiliteringscenter Mörby för ungdom och vuxna Vi söker under förutsättningar att vederbörliga beslut fattas en Chef till Habiliteringscenter Mörby för ungdom och vuxna Habiliteringsverksamheten inom Stockholms Läns Landsting har som mål att underlätta tillvaron för personer med funktionshinder och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. www.habilitering.nu På habiliteringscenter Mörby ungdom och vuxna arbetar vi med att ge råd, stöd och behandling till barn med funktionshinder samt deras anhöriga. Habiliteringscenter Mörby är beläget nära Mörby Centrum. Centret har ca 21 medarbetare och tar emot personer från 16 å och uppåt med olika funktionsnedsättningar. Dina blivande medarbetare är arbetsterapeuter, kuratorer, specialpedagoger, logopeder, psykologer, sjukgymnaster och administrativ assistent. Upptagningsområdet är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommuner. Arbetsuppgifter: Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du har personal-, budget- och miljöansvar. Du leder habiliteringscentret så att bästa förutsättningar ges för att stödja personerna med funktionshinder och deras familjer. Du ska aktivt samarbeta med andra aktörer inom ex hälso- och sjukvården och kommunerna. Du ska se till att riktlinjer efterföljs, att målen uppnås och att centret säkerställer kvalitén i insatserna. Kvalifikationer: Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och någon form av ledarutbildning. Erfarenheter av ledningsarbete och kunskap om habiliteringsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta i en politikerstyrd organisation. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du ska kunna kombinera nytänkande med tillvaratagande av kompetens och erfarenhet hos medarbetarna. Målmedvetenhet, visioner och engagemang för att entusiasmera ser vi som positiva egenskaper. Du ska vara flexibel, bra på att samarbeta och att kommunicera. Övrig information: Vi erbjuder Dig flextid, chefshandledning, friskvård och trevliga arbetskamrater. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Stockholm, Enhetschef Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Bussförarutbildning
Nu är det dags att söka till NobinaAkademins oktoberkurs för att bli bussförare på Nobina. Vår kostnadsfria utbildning ger dig ett D-körkort och ett YKB som sedan leder till en anställning i Stockholms Län. Vi kan erbjuda arbete på trafikområde Norrtälje. Personliga egenskaper och utbildning Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina. Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år. Du möter stressiga situationer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande med körkortstillstånd för buss (D-kort) när du registrerar dig hos oss. Vi erbjuder Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.   Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. Om tjänsterna Tjänsterna avser visstidsanställning, men möjlighet kan finnas till del- eller heltidsanställning. Frågor gällande antagningsprocessen: Obs! Vi kommer att ha svårt att besvara frågor före vecka 33, både via telefon och mail. Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna. Antagningen NobinaAkademin; jobb@nobina.se alt. tel. 08-41065311. Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-18 Urval sker löpande.
Företag: Nobina
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförarutbildning jobb, Bussförarutbildning Solna, Bussförarutbildning Nobina
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförarutbildning

Biträdande rektor till Björkestaskolan
(ref.nr 146298/2013) Nykvarns kommun söker en biträdande rektor som vill vara delaktig i att skapa Sveriges bästa skola!   Björkestaskolan är en F-5 skola med ca 460 elever. Arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med rektor ansvara för verksamheten. Uppdraget inkluderar även personalansvar. Du ingår i skolans ledningsgrupp och arbetar med skolutveckling och andra frågor som är aktuella. Kvalifikationer: Vi söker dig med pedagogisk utbildning där erfarenhet av att arbeta som skolledare eller motsvarande ledningsuppdrag är meriterande. Du har ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med personalen skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Du är en tydlig ledare med fokus på verksamhetens måluppfyllelse och resultat. Du har erfarenhet från att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Kompetenser Du som söker denna tjänst bör ha: Bra kommunikativ förmåga. God administrativ förmåga. God kunskap inom IT. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med elevhälsan. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Likabehandling. God förmåga att arbeta lösningsinriktat.   Du behöver dessutom vara strukturerad och ordningssam. Vara en tydlig person som är bra på att se såväl helhet som detaljer. Vi söker en person som ser möjligheter och som alltid ser till elevens bästa. Rektorsutbildning (pågående eller genomförd) är meriterande men inget krav. Anställningen: Tjänsten är heltid och tillsvidare fr.o.m. hösten 2013 efter överenskommelse. Intervjuer genomförs löpande från och med den 5 augusti.   Välkommen med din ansökan! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                  tfn 08-555 013 01  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Annika Persson         tfn 08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till Björkestaskolan

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 146301/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med 130812 eller efter överenskommelse till och med 140630. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                       tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                      tfn 08-555 013 20  Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo        tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin     tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Förbättrings- och processledare budget
Ekonomiavdelningen Karolinska Universitetssjukhuset består av sju divisioner och omsluter cirka 15 miljarder kronor. Sjukhuset är huvudsakligen lokaliserat i Solna respektive Huddinge och kommer inom de närmaste åren att ta en ny, modern sjukhusbyggnad i drift i Solna. I samband med detta pågår stora förändringar inom hela Karolinska och ekonomiprocesserna utvecklas i takt med resten av sjukhuset. Nu söker vi en förbättrings- och processledare för budgetprocessen som kommer att ha en nyckelroll i arbetet med ny ekonomistyrningsmodell för sjukhuset de kommande åren. Arbetsuppgifter: Du kommer att vara huvudansvarig för processledning och utveckling av Karolinskas budgetprocess som omfattar sjukhusets samtliga divisioner och stabsfunktioner. Som processledare leder och koordinerar du budgetprocessen och dess sex delprocesser. Du samarbetar tätt med processledarna för delprocesserna och säkerställer framdrift enligt plan. Du samordnar budgetarbetet för cirka 70-80 controllrar i verksamheten och du har löpande kontakt med controllerchefer, controllrar och med sjukhusledningen. Processledarrollen innebär också analys och kontroll ur ett helhetsperspektiv, analys av uppräkningar samt sammanställning av rapporter och presentationer till sjukhusledning. Du har ansvar för kravställning för utveckling av systemstödet för budget (Cognos Planning och TM1). I rollen som förbättringsledare kommer du att leda arbetet med att förändra budgetprocessen i takt med att ny ekonomisk styrmodell utvecklas för sjukhuset. Den ekonomiska styrmodellen anpassas till att stötta Karolinskas strategiska flödesarbete och fokus på värdebaserad vård. Som förbättringsledare kommer du att samarbeta både med andra processledare och andra centrala befattningshavare inom sjukhuset för att skapa en effektiv och verksamhetsanpassad budgetprocess. Förändringarna kommer att omfatta processer, arbetssätt, styrande principer, systemstöd samt mål och mätetal. Kvalifikationer: Du har akademisk utbildning som civilekonom eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med ekonomistyrning och uppföljning. Du har arbetat med utveckling och implementering av förändringar i ekonomiprocesser. Du har erfarenhet av projektledning och intresse av att leda utan formellt personalansvar. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet från större företag i privat och offentlig sektor är meriterande. Även erfarenhet från politiskt styrda organisationer är meriterande. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är starkt engagerad i dina arbetsuppgifter och tycker om att ha kontakt med människor. Du är kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad och har god analytisk och pedagogisk förmåga. Du är duktig på att hantera "många bollar i luften" samtidigt. Vi erbjuder en stimulerande roll i en unik organisation, som är i ett spännande utvecklingsskede! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förbättrings- och processledare budget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förbättrings- och processledare budget

Undersköterskor för behovsanställning på timmar
Brommageriatriken bedriver akutgeriatrisk inom Stiftelsen Stockholms Sjukhem. Verksamhetens vårdavdelningar har inriktning stroke, onkologi, ortopedi, hjärt- och lungsjukdomar samt allmän geriatrik. Samtliga avdelningarna bedriver allmän akutgeriatrisk sjukvård och rehabilitering med intag dygnet runt. Verksamheten är belägen vid Bromma sjukhus och bedriver även minnesmottagning och dagrehabilitering. BROMMAGERIATRIKEN SÖKER UNDERSKÖTERSKOR Arbetsuppgifter och kvalifikationer Brommageriatriken forsätter att utveckla sjukvård och rehabilitering, vård som utförs i multiprofessionella team med patienten i centrum. Vi söker undersköterskor för behovsanställning på timmar till slutenvårdsavdelning med inriktning hjärt- och lungsjukdomar (avd. 3) för dag-, kväll- och nattjänstgöring. Du är utbildad undersköterska och har dokumenterad yrkeserfarenhet, är trygg i din yrkesroll samt van att hantera varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Arbetet kräver att du pratar svenska obehindrat. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde. Önskvärt är att du är van att arbeta i journalsystemet Take Care. Villkor Behovsanställning på timmar. Lön och tillträde efter överenskommelse. Kontaktperson Pia Fernå, enhetschef alt. Katarzyna Drozdz, bitr. enhetschef 08-6875142. Välkommen med ansökan via vår hemsida www.brommageriatriken.se senast den 30 augusti 2013. Intervjuer genomförs fortlöpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum. Adress: Brommageriatriken AB, Bromma Sjh, Söderberga Allé 41, 161 03 BROMMA
Företag: Brommageriatriken AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor för behovsanställning på timmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor för behovsanställning på timmar

Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Lärare i Matematik och NO åk 4-9 Grönkullaskolan   Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i Matematik och NO kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i matematik och samtliga av NO-ämnena. Inklusive teknik. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i matematik och NO för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809.   Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan

Redovisningsassistent till HBO Nordic
Ekonomiavdelningen HBO Nordic söker en redovisningsassistent till FB&A (Financial and Business analysis) till det nordiska huvudkontoret på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm. Home Box Office, Inc. is the premium television programming subsidiary of Time Warner Inc. and the world’s most successful pay-TV service, providing television services to approximately 93 million subscribers worldwide as well as the most popular subscription video-on-demand products. HBO Nordic AB, a wholly owned subsidiary of Home Box Office, Inc., offers a linear and on-demand premium pay TV service in Denmark, Finland, Norway and Sweden. HBO Nordic offers subscribers all seasons of current hit series, including Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep and Girls, as well as classics like Sex and the City, The Sopranos and The Wire. HBO Nordic also premieres new series from other content providers including titles such as Magic City, Hit and Miss, Continuum and Borgia and also offers feature films from major Hollywood studios, local distributors and independents. For more information, please visit www.hbonordic.com. Arbetsuppgifter: ·         Fakturering och intäktsbokningar ·         Reserveringar av intäkter inför månads- och årsbokslut ·         Behjälplig vid bokslut ·         Avstämningar av intäktskonton ·         Avstämningar av programbiblioteket Bakgrund och kompetenser: ·         Relevant utbildning eller erfarenhet från redovisning ·         Minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ·         Hög stresstålighet och vana vid självständigt och proaktivt arbete ·         Gärna tidigare erfarenhet från amerikanska bolag och/eller annan internationell erfarenhet ·         God förmåga att hantera en föränderlig arbetssituation eftersom företaget är ungt och alla rutiner      och processer  ännu inte är  på plats. ·         Tidigare erfarenhet från TV- och underhållningsbranschen är meriterande   Du kommer att assistera två personer i F&BA gruppen. Tillsammans ingår ni i ett team under CFO bestående av en redovisningschef, en redovisningsekonom och en ekonomiassistent (under rekrytering). Om ovanstående stämmer in på dig, och du trivs med att arbeta i ett högt tempo i ett ungt och dynamiskt bolag med trevliga arbetskollegor, kan du vara rätt kandidat för oss.  Sök tjänsten här nedan, hör gärna av dig till Lena Detter om du har några frågor. lena.detter@sifferverket.se alternativt 0707-440079
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent till HBO Nordic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent till HBO Nordic

Backofficemedarbetare till konsultverksamheten
Amendo AB Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi fler Backofficemedarbetare till vår konsultverksamhet. Du kommer arbeta hos någon hos våra attraktiva uppdragsgivare inom t ex fond- och/eller värdepappersadministration på bank, kapitalförvaltning, fondkommissionär, treasuryavdelning eller motsvarande. Kvalifikationer och egenskaper Du som söker har minst ett års arbetslivserfarenhet från backofficerelaterat arbete inom bank/finans och har kunskaper inom exempelvis svenska/utländska aktier, fonder, derivat, FX/MM eller ränteprodukter. Meriterande kunskaper är erfarenheter från finansiella system såsom VPC, SimCorp Dimension, Abasec, Finance Kit eller motsvarande. För att trivas med- och passa i konsultrollen, är du en flexibel och social person som uppskattar nya miljöer och bekantskaper. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och företagskulturer. Arbetet kan vara väldigt intensivt och det är viktigt att du behärskar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt och trivs med att arbeta mot deadlines. Sökord: Backoffice, Bank, Finans, Administration, Aktier, Fonder, Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Backofficemedarbetare till konsultverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Backofficemedarbetare till konsultverksamheten


Sök lediga jobb Aqwary söker junior utvecklare i C med dykintresse!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se