Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb

Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  2. Arabisktalande elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg


Mer beskrivning

Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Elevassistent inom Utbildningen svenska för invandrare (SFI) Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär, bland annat, att vara ett språkligt stöd inom ramen för undervisning i svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Dokumenterat goda kunskaper i svenska och arabiska är ett krav. Goda kunskaper i somaliska är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevassistent inom SFI och/eller annan utbildning. Du ska vara en trygg och stresstålig person, som är positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag. Du ska ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg

Arabisktalande elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Elevassistent inom Utbildningen svenska för invandrare (SFI) Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär, bland annat, att vara ett språkligt stöd inom ramen för undervisning i svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Dokumenterat goda kunskaper i svenska och arabiska är ett krav. Goda kunskaper i somaliska eller något annat språk är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevassistent inom SFI eller annan utbildning. Du ska vara en trygg och stresstålig person, som är positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag. Du ska kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg


Sök lediga jobb Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se