Arbetsledare Burger King jobb - lediga jobb

Arbetsledare Burger King jobb Arbetsledare Burger King jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arbetsledare Burger King. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arbetsledare Burger King. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsledare Burger King- Stockholm

 2. Arbetsledare Burger King Helsingborg- Helsingborg

 3. Arbetsledare Burger King Varberg- Varberg

 4. Arbetsledare Burger King- Stockholm

 5. Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB- Varberg

 6. Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB- Varberg

 7. Arbetsledare Burger King Håby RASTA SVERIGE AB- Munkedal

 8. Arbetsledare Burger King Brålanda- Vänersborg

 9. Arbetsledare Burger King i Kista Galleria- Stockholm

 10. Arbetsledare Burger King Västervik- Västervik

 11. Arbetsledare Burger King- Tyresö

 12. Arbetsledare Burger King Oskarshamn- Oskarshamn

 13. Arbetsledare Burger King Årsta- Stockholm

 14. ARBETSLEDARE BURGER KING- Landskrona

 15. Arbetsledare Burger King Tönnebro- Söderhamn

 16. Arbetsledare Burger King Tönnebro- Söderhamn


Mer beskrivning

Arbetsledare Burger King
Burger King är en av världens största hamburgerkedjor med över 12 000 restauranger i 69 länder. King Food AS är franchisetagare för Burger King i Norge och har sedan 1988 haft hela ansvaret för Burger Kings utveckling och verksamhet på den norska marknaden. King Food AB i Sverige etableras 2008 som ett dotterbolag till King Food AS och äger för närvarande restauranger i Eskilstuna, Järna, Stenungsund og Örnsköldsvik.   Med ett stort leende på läpparna är du villig att leverera branschens bästa service! Du sätter alltid gästen i centrum och bemöter både gäster och medarbetare med vänlighet och respekt. Dessutom älskar du att jobba i högt tempo tillsammans med andra!     Vi söker nu framgångsrika arbetsledare till vår nya restaurang i Rosersberg utanför Stockholm (öppnar senare i år). Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter entusiasm, ansvarstagande, flexibilitet, initiativ-tagande, stresstålighet och målinriktning! Allt för att ge gästen den bästa mat- och serviceupplevelsen liksom att medarbetar-teamet ska trivas och utvecklas.   Som ny medarbetare hos oss får du all den utbildning som behövs samt fina möjligheter till vidareutveckling och karriär-möjligheter. Över hälften av våra restaurangchefer började sin karriär på Burger King som medarbetare. För att få veta mer om de olika karriärmöjligheterna, gå in på vår hemsida: www.burgerking.se   Som arbetsledare ser du till att allt fungerar perfekt under ditt skift. Du fördelar arbetsuppgifterna, utbildar och inspirerar nya medarbetare, och ser framförallt allt till att alla trivs. Du ansvarar även för ekonomiska resultat samt restaurangens gästservice, produktion och renlighet. Dessutom har du ett nära samarbete med restaurangchefen.   För att söka tjänsten som arbetsledare bör du ha dokumenterad erfarenhet inom serviceyrket, gärna från snabbmatsbranschen. Självklart har du ledaregenskaper och vi ser gärna att du arbetat med att leda och inspirera andra tidigare. Du är över 18 år och vågar ta beslut och är tydlig och ambitiös.   Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsjobb eller ett extrajobb vid sidan av skolan, önskar vi dig välkommen till att starta en karriär hos oss och bli en del av vårt grillparty i organiserad form.    Den som är villig att satsa har också stora möjligheter att utvecklas.   Vi söker flertalet tjänster i olika omfattningar både hel- och deltid. Vi strävar efter en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald.   Lön enligt kollektivavtal. Arbetstiden är oregelbunden och styrs utifrån restaurangens öppettider.   OBS! Vi tar endast emot ansökningar via länken "Ansökan via extern webplats"
Företag: Burger King Rosersberg
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King

Arbetsledare Burger King Helsingborg
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig - att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Helsingborg söker vi nu: TVÅ BLIVANDE ARBETSLEDARE på DELTID Är du en blivande arbetsledare som tillsammans med restaurangchefen och det övriga arbetsledarteamet vill forma en restaurang som arbetar för att ge gästen den bästa service? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig. Vi söker 2 person som vill jobba deltid med 20 tim/vecka. Arbetstiderna varierar med både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Som färdig arbetsledare är du restaurangchefens högra hand. Du ser till att allt fungerar under ditt skift och att medarbetarna får de förutsättningar som krävs för att ni tillsammans ska kunna ge våra gäster bästa service. Detta innebär att du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar medarbetarna och ser till att alla trivs på arbetet. Att du sätter såväl gäster som arbetskamrater i centrum ser vi som en självklarhet. Det är också viktigt att du också har en känsla för administration och ekonomi. Vi söker dig som är glad och utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Utbildningen till arbetsledare sker framförallt på plats på restaurangen. Tidigare ledarerfarenheter är meriterande, liksom tidigare erfarenheter i servicebranschen. Vi vill att du fyllt 18 år och att du avslutat dina gymnasiestudier. Märk din ansökan i ämnesraden om det är en AL tjänst du söker.
Företag: BURGER KING HELSINGBORG DT
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Helsingborg

Arbetsledare Burger King Varberg
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig - att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Varberg söker vi nu: EN BLIVANDE ARBETSLEDARE Är du en blivande arbetsledare som tillsammans med restaurangchefen och det övriga arbetsledarteamet vill forma en restaurang som arbetar för att ge gästen den bästa service? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig. Vi söker 2 person som vill jobba deltid på 30 tim/vecka. Arbetstiderna varierar med både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Som färdig arbetsledare är du restaurangchefens högra hand. Du ser till att allt fungerar under ditt skift och att medarbetarna får de förutsättningar som krävs för att ni tillsammans ska kunna ge våra gäster bästa service. Detta innebär att du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar medarbetarna och ser till att alla trivs på arbetet. Att du sätter såväl gäster som arbetskamrater i centrum ser vi som en självklarhet. Det är också viktigt att du också har en känsla för administration och ekonomi. Vi söker dig som är glad och utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Utbildningen till arbetsledare sker framförallt på plats på restaurangen. Tidigare ledarerfarenheter är meriterande, liksom tidigare erfarenheter i servicebranschen. Vi vill att du fyllt 18 år och att du avslutat dina gymnasiestudier.
Företag: Burger King Varberg
Ort: Varberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Varberg

Arbetsledare Burger King
Vi söker dig som är en ledare, som gillar att stå i centrum samt att ta hand om andra människor. Som Arbetsledare på Burger King har man det totala ansvaret för restaurangen då man jobbar. Man fördelar och leder arbetet för 14 personer. Viktigt att du klarar av att hantera stress då du som Arbetsledare har många bollar i luften hela tiden. Om man ska klara av jobbet som Arbetsledare så krävs att man är en positiv och noggrann person. Man måste känna sig bekväm med att följa en hel del rutiner för att säkerställa att vi serverar bra mat samt levererar bra service till våra gäster. Man måste också känna sig bekväm med att ge andra människor feedback, positiv som negativ. Du behöver inte ha någon erfarenhet men såklart att det är meriterande. Vi står för all utbildning som tar tre månader sen tar det längre tid att träna så att all kunskap kommer till användning. Låter detta som en spännande utmaning tveka inte att skicka ditt CV till oss.
Företag: PRICE HANDELS J & J AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King

Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig - att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Varberg söker vi nu: EN BLIVANDE ARBETSLEDARE Är du en blivande arbetsledare som tillsammans med restaurangchefen och det övriga arbetsledarteamet vill forma en restaurang som arbetar för att ge gästen den bästa service? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig. Vi söker 2 personer som vill jobba deltid 20 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar med både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Som färdig arbetsledare är du restaurangchefens högra hand. Du ser till att allt fungerar under ditt skift och att medarbetarna får de förutsättningar som krävs för att ni tillsammans ska kunna ge våra gäster bästa service. Detta innebär att du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar medarbetarna och ser till att alla trivs på arbetet. Att du sätter såväl gäster som arbetskamrater i centrum ser vi som en självklarhet. Det är också viktigt att du också har en känsla för administration och ekonomi. Vi söker dig som är glad och utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Utbildningen till arbetsledare sker framförallt på plats på restaurangen. Tidigare ledarerfarenheter är meriterande, liksom tidigare erfarenheter i servicebranschen. Vi vill att du fyllt 18 år och att du avslutat dina gymnasiestudier. till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder.
Företag: Burger King Varberg
Ort: Varberg
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB

Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig - att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 57 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Varberg söker vi nu: EN BLIVANDE ARBETSLEDARE Är du en blivande arbetsledare som tillsammans med restaurangchefen och det övriga arbetsledarteamet vill forma en restaurang som arbetar för att ge gästen den bästa service? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig. Vi söker 2 personer som vill jobba deltid 35 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar med både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Som färdig arbetsledare är du restaurangchefens högra hand. Du ser till att allt fungerar under ditt skift och att medarbetarna får de förutsättningar som krävs för att ni tillsammans ska kunna ge våra gäster bästa service. Detta innebär att du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar medarbetarna och ser till att alla trivs på arbetet. Att du sätter såväl gäster som arbetskamrater i centrum ser vi som en självklarhet. Det är också viktigt att du också har en känsla för administration och ekonomi. Vi söker dig som är glad och utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Utbildningen till arbetsledare sker framförallt på plats på restaurangen. Tidigare ledarerfarenheter är meriterande, liksom tidigare erfarenheter i servicebranschen. Vi vill att du fyllt 18 år och att du avslutat dina gymnasiestudier. till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder.
Företag: Burger King Varberg
Ort: Varberg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Varberg/NSP AB

Arbetsledare Burger King Håby RASTA SVERIGE AB
Till sommaren öppnar Burger King på Rasta i Håby! Nu söker vi arbetsledare! Arbetsledare heltid/deltid Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsjobb eller ett extrajobb vid sidan av skolan, önskar vi dig välkommen till att starta en karriär hos. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att hela driften av restaurangen fungerar på dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King kommer du till att ha ansvar för: + Driften av restaurangen + Utveckling och utbildning av medarbetarna + Ekonomiska resultat + Restaurangens gästservice, produktion och renlighet Vi söker: + Dig som är över 18 år + Dig som vågar ta beslut och ha ansvar + Dig som är tydlig och ambitiös + Dig som brinner för strålande service + Dig som önskar att utveckla dig fackligt och personligt Vi erbjuder: + En bra arbetsmiljö med massa arbetsglädje + Full utbildning + Flexibla arbetstider + Goda karriärmöjligheter Karriärmöjligheterna är många för dig som önskar det på Burger King. Över hälften av våra restaurangchefer började sin karriär på Burger King som medarbetare. Maila din ansökan och cv till arbetsledarehaby@bksverige.se
Företag: Burger King Håby
Ort: Munkedal
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Håby RASTA SVERIGE AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Håby RASTA SVERIGE AB

Arbetsledare Burger King Brålanda
Till sommaren öppnar Burger King på Rasta i Brålanda! Nu söker vi arbetsledare! Arbetsledare heltid/deltid Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsjobb eller ett extrajobb vid sidan av skolan, önskar vi dig välkommen till att starta en karriär hos. Vi söker både heltid och deltidsanställningar! Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att hela driften av restaurangen fungerar på dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King kommer du till att ha ansvar för: + Driften av restaurangen + Utveckling och utbildning av medarbetarna + Ekonomiska resultat + Restaurangens gästservice, produktion och renlighet Vi söker: + Dig som är över 18 år + Dig som vågar ta beslut och ha ansvar + Dig som är tydlig och ambitiös + Dig som brinner för strålande service + Dig som önskar att utveckla dig fackligt och personligt Vi erbjuder: + En bra arbetsmiljö med massa arbetsglädje + Full utbildning + Flexibla arbetstider + Goda karriärmöjligheter Karriärmöjligheterna är många för dig som önskar det på Burger King. Över hälften av våra restaurangchefer började sin karriär på Burger King som medarbetare. Maila din ansökan och cv till arbetsledarebralanda@bksverige.se
Företag: Burger King Brålanda
Ort: Vänersborg
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Brålanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Brålanda

Arbetsledare Burger King i Kista Galleria
Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för: Driften av restaurangen Utveckling och utbildning av personal Ekonomiska resultat Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet Varför ska du välja oss? För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut För att du tycker om att utvecklas och lära nytt Vi erbjuder flexibel arbetstid Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal Vi söker dig: Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål Som förstår vikten av att vara en god förebild Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen Som har fyllt 18 år Känner du igen dig själv i detta önskar vi att du mailar ditt CV till bk.kista@outlook.com
Företag: Burger King Kista Galleria
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King i Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King i Kista Galleria

Arbetsledare Burger King Västervik
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100% ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King är du med och ansvarar för: - Driften av restaurangen - Utvecklingen och utbildningen av personalen - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet Varför ska du välja oss? - För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut - För att du tycker om att utvecklas och lära nytt - Vi erbjuder flexibel arbetstid - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo - Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss, både inom Burger King, inom något av våra andra varumärken eller på vårt huvudkontor. Vi söker dig som: - Har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat - Som förstår vikten av att vara en god förebild - Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen Jobbinfo - Rekrytering sker löpande och anställningen kommer att inledas med en internutbildning på Big Burger fram till att restaurangen öppnar i Västervik i September - Övrigt:söker arbetsledare med god social förmåga och som kan vara flexibel med att både öppna/stänga. KvalifikationerDet är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera skriftligt och muntligt utan hinder? - Har du gymnasiekompetens? Känner du igen dig i detta så tycker vi du ska skicka din ansökan redan idag! Välkommen!
Företag: Burger King
Ort: Västervik
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Västervik

Arbetsledare Burger King
Vi söker arbetsledare till Burger King restaurang som ska öppnas i Tyresö Centrum. Du kommer att få en gedigen internutbildning. Krav: Fullföljd gymnasieutbildning. Goda kunskaper i svenska.
Företag: Pressbyrån 4405162
Ort: Tyresö
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King

Arbetsledare Burger King Oskarshamn
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100% ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King är du med och ansvarar för: * Driften av restaurangen * Utvecklingen och utbildningen av personalen * Ekonomiska resultat * Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet Varför ska du välja oss? * För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut * För att du tycker om att utvecklas och lära nytt * Vi erbjuder flexibel arbetstid * Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo * Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss, både inom Burger King, inom något av våra andra varumärken eller på vårt huvudkontor. Vi söker dig som: * Har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat * Som förstår vikten av att vara en god förebild * Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen Jobbinfo * Rekrytering sker löpande och anställningen kommer att inledas med en internutbildning på Big Burger fram till att restaurangen öppnar i Västervik i September * Övrigt:söker arbetsledare med god social förmåga och som kan vara flexibel med att både öppna/stänga. KvalifikationerDet är bra om du uppfyller de krav som arbetsgivaren har, men om du tror att du kan göra jobbet och viktigast av allt, verkligen vill ha det så rekommenderar vi att du söker det.- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera skriftligt och muntligt utan hinder? * Har du gymnasiekompetens? Känner du igen dig i detta så tycker vi du ska skicka din ansökan redan idag! Välkommen! Vi rekryterar löpande och vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Burger King
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Oskarshamn

Arbetsledare Burger King Årsta
Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för: *Driften av restaurangen *Utveckling och utbildning av personal *Ekonomiska resultat *Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet Du kommer även jobba med personliga mål samt restaurangens mål. Som arbetsledare så coachar du ditt team till att uppfylla uppsatta mål och våra gästers förväntningar. Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter som tex: kök, kassa, städning och administration som tillhör skiften. Vi garanterar att: - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. -Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. - Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. - Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Vi söker dig: -Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat -Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål -Som förstår vikten av att vara en god förebild -Som är serviceminded -Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen -Som har en vilja att lära sig och utvecklas Burger King Årsta ligger vid partihallarna i Årsta, södra stockholm, ca 10 min gångavstånd från pendeltågen. Vi är ett glatt gäng på 25 anställda som önskar växa ännu mer nu inför hösten.
Företag: Trakad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Årsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Årsta

ARBETSLEDARE BURGER KING
ARBETSLEDARE BURGER KING. Burger King är ett av världens största restaurangföretag med 13 000 restauranger i 70 länder. Nu är turen kommen till Landskrona, där vi slår upp portarna under hösten. För oss är engagerade, motiverade och servicemedvetna medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med kontinuerlig fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs hos oss skapar goda gästupplevelser. Vi söker nu dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du ansvar för att driften på restaurangen fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Arbetslagen kan bestå utav 2-20 medarbetare. Du ansvarar för att din enhet följer sina nyckeltal och att våra gäster får en fullgod upplevelse. I korthet är du restaurangchefens högra hand För att du ska trivas hos oss är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut. Ofta under stressiga förhållanden. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete och en fantastisk möjlighet att bygga CV även för yngre förmågor. Många utav våra arbetsledare går vidare till att axla rollen som restaurangchef. Vi hoppas att du kan vara en utav dem inom en snar framtid. Vi söker 4-5 st arbetsledare med start enligt överenskommelse. Arbetstid 36h/v. Varierande schema. Helg- och kväll förekommer. Timlön enl. avtal, HRF. Svenska i tal och skrift är ett krav, engelska är meriterande. Vi ser gärna sökanden från branschen. Vi tillämpar löpande urval. Så; har du en naturlig fallenhet för att leda andra och vill komma in i arbetslivet på ett bra sätt och bli en del i världens största grillparty så tveka inte, utan skicka in din ansökan, komplett med CV, personligt brev och en bild till jobb@fasterfood.se.
Företag: Burger King Landskrona
Ort: Landskrona
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSLEDARE BURGER KING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSLEDARE BURGER KING

Arbetsledare Burger King Tönnebro
Vi söker nu en arbetsledare till Burger King Tönnebro. Vi söker dig som är utåtriktad och har ett brinnande intresse för gästservice. Hos oss är gästens upplevelse av största prioritering, vilket innefattar ett skickligt bemötande av hjälpsam personal, i en renlig atmosfär där det serveras mat av god kvalitet. Vi arbetar i team, tillsammans ansvarar vi alla för att upprätthålla ett gott gästbemötande samt god matkvalitet. Därför är det viktigt att du är ansvarstagande och framförallt hjälpsam gentemot ditt team. Vi på Burger King Tönnebro är enade om att trivseln på arbetsplatsen och medarbetarnas inställning gentemot sitt arbete är två huvudfaktorer till att uppnå bra gästservice. Här är din roll som arbetsledare viktig, du har som ansvar att motivera och utbilda teamet, att delegera arbetsuppgifter och framförallt se till att alla trivs. Du förstår vikten av att vara en bra förebild och tar ansvar och vill arbeta mot såväl personliga som restaurangens mål. Grunden består av att arbeta i kassan med att välkomna gästerna och ta deras beställning och slutligen servera maten. Du arbetar även i köket med att förbereda produkter, bygga ihop hamburgare och packetera färdiga produkter. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. Du bör kunna prestera under stress och hantera eventuella situationer som kan uppstå. Som arbetsledare ansvarar du för driften av restaurangen under ditt skift, vilket innefattar restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet men även de ekonomiska resultaten. Att arbeta hos oss ger dig en bra merit för framtida tjänster, som arbetsledare utvecklar du värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad i många branscher. Är du en person som tycker om att ta ansvar, leda och fatta beslut? Tveka inte att höra av dig! Vi rekryterar löpande. Vi ser framemot att träffa dig. Med vänlig hälsning Linda med fantastisk personal Kontaktperson Restaurangchef Linda Nordqvist
Företag: Burger King Tönnebro
Ort: Söderhamn
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Tönnebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Tönnebro

Arbetsledare Burger King Tönnebro
Vi söker nu en arbetsledare till Burger King Tönnebro. Vi söker dig som är utåtriktad och har ett brinnande intresse för gästservice. Hos oss är gästens upplevelse av största prioritering, vilket innefattar ett skickligt bemötande av hjälpsam personal, i en renlig atmosfär där det serveras mat av god kvalitet. Vi arbetar i team, tillsammans ansvarar vi alla för att upprätthålla ett gott gästbemötande samt god matkvalitet. Därför är det viktigt att du är ansvarstagande och framförallt hjälpsam gentemot ditt team. Vi på Burger King Tönnebro är enade om att trivseln på arbetsplatsen och medarbetarnas inställning gentemot sitt arbete är två huvudfaktorer till att uppnå bra gästservice. Här är din roll som arbetsledare viktig, du har som ansvar att motivera och utbilda teamet, att delegera arbetsuppgifter och framförallt se till att alla trivs. Du förstår vikten av att vara en bra förebild och tar ansvar och vill arbeta mot såväl personliga som restaurangens mål. Grunden består av att arbeta i kassan med att välkomna gästerna och ta deras beställning och slutligen servera maten. Du arbetar även i köket med att förbereda produkter, bygga ihop hamburgare och paketera färdiga produkter. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. Du bör kunna prestera under stress och hantera eventuella situationer som kan uppstå. Som arbetsledare ansvarar du för driften av restaurangen under ditt skift, vilket innefattar restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet men även de ekonomiska resultaten. Att arbeta hos oss ger dig en bra merit för framtida tjänster, som arbetsledare utvecklar du värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad i många branscher. Är du en person som tycker om att ta ansvar, leda och fatta beslut? Tveka inte att höra av dig! Vi rekryterar löpande. Med vänlig hälsning Linda med fantastisk personal
Företag: Burger King Tönnebro
Ort: Söderhamn
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King Tönnebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King Tönnebro


Sök lediga jobb Arbetsledare Burger King

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se