Arbetsledare jobb - lediga jobb

Arbetsledare jobb Arbetsledare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arbetsledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arbetsledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city- Stockholm

 2. Arbetsledare Burger King- Stockholm

 3. Junior arbetsledare till växande bolag inom byggbranschen!- Stockholm

 4. Arbetsledare, städ/Städledare- Solna

 5. Arbetsledare Anlägging/ mark- Stockholm

 6. ARBETSLEDARE- Stockholm

 7. Arbetsledare till Återvinningscentral- Stockholm

 8. Arbetsledare Mark- Stockholm

 9. Byggarbetsledare- Värmdö

 10. Arbetsledare Produktion- Ekerö

 11. Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag- Stockholm

 12. Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning- Stockholm

 13. vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13- Stockholm

 14. Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare- Stockholm

 15. Arbetsledare Solcellsinstallationer- Stockholm

 16. Arbetsledare / produktionsledare Stomme- Stockholm

 17. Arbetsledare / produktionsledare ROT- Stockholm

 18. Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)- Stockholm

 19. Arbetsledare rördragning fiber Stockholm- Stockholm

 20. Arbetsledare- Stockholm

 21. Framtida ledare, biträdande arbetsledare- Stockholm

 22. Byggarbetsledare- Tyresö

 23. Arbetsledare till Stockholm- Stockholm

 24. Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen- Huddinge

 25. Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag- Järfälla

 26. Arbetsledare- Stockholm

 27. Arbetsledare- Danderyd

 28. Arbetsledare/platschef- Sollentuna

 29. 2 Arbetsledare/Spånga- Stockholm

 30. Projektledare/Arbetsledare- Stockholm

 31. Arbetsledare betong sökes omgående- Stockholm

 32. Arbetsledare till Bergvillans dagverksamhet- Södertälje

 33. Arbetsledare inom bygg- Stockholm

 34. Arbetsledare med trädgårdsinriktning- Stockholm

 35. Arbetsledare/Snickare till Ateljén- Stockholm

 36. Arbetsledare till XERVON- Stockholm

 37. Arbetsledare- Stockholm

 38. Arbetsledare inom bygg- Stockholm

 39. Certifierad arbetsledare- Stockholm

 40. Arbetsledare, Lager- Stockholm


Mer beskrivning

Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB. Vi expanderar och söker Arbetsledare till grönyteskötsel och drift & underhåll i Stockholms innerstad. Som arbetsledare inom grönyteskötsel kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbete gentemot våra yrkesarbetare som består av trädgårds- gatu- och parkarbetare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel av park och grönområden i Stockholm city där utmaningarna och dagarna är varierande och innehållsrika. Vintertid ingår beredskapstjänst i arbetet. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och ha en god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Uppfyllda kompetenskrav för att kvalificera som sökande är: dokumenterad, genomförd och avslutad utbildning på minst högskolenivå inom trädgård (landskapsingenjör, trädgårdsmästare, trädgårdsingenjör) alternativt att du har dokumenterad och vitsordad erfarenhet som arbetsledare inom branschen min 5 år. Du har god datorvana och B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten kan endast sökas via vårt ansökningsformulär "Sök tjänsten", frågor besvaras av kontaktpersonerna ovan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city

Arbetsledare Burger King
Burger King är en av världens största hamburgerkedjor med över 12 000 restauranger i 69 länder. King Food AS är franchisetagare för Burger King i Norge och har sedan 1988 haft hela ansvaret för Burger Kings utveckling och verksamhet på den norska marknaden. King Food AB i Sverige etableras 2008 som ett dotterbolag till King Food AS och äger för närvarande restauranger i Eskilstuna, Järna, Stenungsund og Örnsköldsvik.   Med ett stort leende på läpparna är du villig att leverera branschens bästa service! Du sätter alltid gästen i centrum och bemöter både gäster och medarbetare med vänlighet och respekt. Dessutom älskar du att jobba i högt tempo tillsammans med andra!     Vi söker nu framgångsrika arbetsledare till vår nya restaurang i Rosersberg utanför Stockholm (öppnar senare i år). Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter entusiasm, ansvarstagande, flexibilitet, initiativ-tagande, stresstålighet och målinriktning! Allt för att ge gästen den bästa mat- och serviceupplevelsen liksom att medarbetar-teamet ska trivas och utvecklas.   Som ny medarbetare hos oss får du all den utbildning som behövs samt fina möjligheter till vidareutveckling och karriär-möjligheter. Över hälften av våra restaurangchefer började sin karriär på Burger King som medarbetare. För att få veta mer om de olika karriärmöjligheterna, gå in på vår hemsida: www.burgerking.se   Som arbetsledare ser du till att allt fungerar perfekt under ditt skift. Du fördelar arbetsuppgifterna, utbildar och inspirerar nya medarbetare, och ser framförallt allt till att alla trivs. Du ansvarar även för ekonomiska resultat samt restaurangens gästservice, produktion och renlighet. Dessutom har du ett nära samarbete med restaurangchefen.   För att söka tjänsten som arbetsledare bör du ha dokumenterad erfarenhet inom serviceyrket, gärna från snabbmatsbranschen. Självklart har du ledaregenskaper och vi ser gärna att du arbetat med att leda och inspirera andra tidigare. Du är över 18 år och vågar ta beslut och är tydlig och ambitiös.   Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsjobb eller ett extrajobb vid sidan av skolan, önskar vi dig välkommen till att starta en karriär hos oss och bli en del av vårt grillparty i organiserad form.    Den som är villig att satsa har också stora möjligheter att utvecklas.   Vi söker flertalet tjänster i olika omfattningar både hel- och deltid. Vi strävar efter en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald.   Lön enligt kollektivavtal. Arbetstiden är oregelbunden och styrs utifrån restaurangens öppettider.   OBS! Vi tar endast emot ansökningar via länken "Ansökan via extern webplats"
Företag: Burger King Rosersberg
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Burger King jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Burger King

Junior arbetsledare till växande bolag inom byggbranschen!
Framtiden AB Är du nyutexaminerad inom bygg och anläggning? Vill du jobba som arbetsledare med stöd från en handledare? Tycker du om människor och struktur? Ansök redan idag - Urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter Som arbetsledare hos vår kund kommer du ha det övergripande ansvaret för projektplanen i allt från att medarbetarna i projektet vet vad de ska göra till att rätt maskiner finns på plats vid rätt tid. Du ansvarar även för inköp som kan behövas kommande dagar så som rör och kross till marktextil. Beroende på projektets storlek kommer du att arbetsleda 1-6 personer i samarbete med produktionsledaren. Projekten varierar i längd och storlek, ofta är du inblandad i flera projekt samtidigt. Tycker du om ansvar och variation samt brinner för bygg- och anläggning är detta en tjänst för dig! Om företaget Vår kund jobbar med all sorts markarbeten så som flyttning av material, gjutning av husgrunder och skolgårdar samt schaktarbeten. De har som målsättning att jobba med offentliga och större privata aktörer i Stockholmsregionen genom att erbjuda komplexa och kostnadseffektiva arbeten. Företaget har många återkommande kunder och har sedan 2011 varit inne i en väldigt expansiv fas. I dagsläget är de 60 anställda och vill växa ytterligare vilket är varför de nu vill satsa på en ung talang med ambition att jobba som arbetsledare. Din profil Skallkrav Utbildning - Relevant utbildning inom bygg: Civilingenjör/ Högskoleingenjör/KY, gärna med inriktning mot mark- och anläggning. Språk - Svenska och engelska, tal och skrift. Körkort - B Meriterande krav Arbetslivserfarenhet/Praktik - På en byggarbetsplats inom mark- och anläggning. Certifiering - Inom heta arbeten, BASU (arbetsmiljöansvar). Program - Kunskaper inom Sitecon-Bitcon För att trivas i rollen som arbetsledare ser vi att du är en driftig, strukturerad och noggrann person. Du har ett genuint intresse för bygg- och anläggning samt tycker om kontakten med olika typer av människor. Utöver detta är du duktig på att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i grupp och kan be om hjälp när det behövs. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Mitten av augusti.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Junior arbetsledare till växande bolag inom byggbranschen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior arbetsledare till växande bolag inom byggbranschen!

Arbetsledare, städ/Städledare
Arbetsledare lokalvård sökes Städab Service Partner med huvudkontor i Rosersberg söder om Arlanda söker arbetsledare. Städab grundades 1957 varför vi har över 50 års erfarenhet och kunskap inom lokavårdssektorn. Våra kunder finns i de flesta branscher eller områden i både privat och offentlig sektor. Vi utför våra tjänster i kontorslokaler, skolor, varuhus, gallerior, bibliotek, industrilokaler, garage, hotell, bostadsrättsföreningar, restauranger, vårdavdelningar, vårdcentraler, hemtjänsten, sjukhus, sjukhem, servicehus, daghem med flera. Vi är främst verksamma i Stockholm och Uppsala Vi söker dig som - Har minst två års erfarenhet av arbetsledning inom städbranschen. - Har lätt att planera och organisera. - Är kvalitets- och servicemedveten. - Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och högt tempo. På grund av arbetsuppgifternas art krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!
Företag: Städab Service Partner Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare, städ/Städledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare, städ/Städledare

Arbetsledare Anlägging/ mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av grundarbeten samt gärna finplanering med placering norra Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har minst 2-3 års erfarenhet av grunder. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0709 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Anlägging/ mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Anlägging/ mark

ARBETSLEDARE
Kort beskrivning av företaget: Städhuset har funnits sedan 1988 och är privatägt. Vi utför allt inom städning i egen regi. Arbetsuppgifter: Arbetsledning Eftersom du kommer att ha kontakter med både kunder och personal vill vi att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du behöver också vara van användare av dator. Körkort krävs. Besök gärna vår hemsida http://www.stadhuset.se för att få ytterligare information
Företag: Städhuset i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSLEDARE jobb, ARBETSLEDARE Stockholm, ARBETSLEDARE Städhuset i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSLEDARE

Arbetsledare till Återvinningscentral
Svensk Freonåtervinning och dess varumärke SuperSopTunna utför service kring och behandling av avfall. Vi är ett ungt företag med ca 30 anställda och nya visioner inom återvinning. Företaget ingår i en utländsk koncern som finns representerad i 18 länder. Koncernen som har funnits i Sverige sedan 1992 gör just nu en långsiktig satsning inom insamling och sortering av avfallsmaterial. Vi är en ung, hårt satsande organisation som lever för att utveckla oss själva. Hos oss är det viktigt att man arbetar piggt och motiverat och alltid gör sitt bästa. Vi söker nu 2 arbetsledare till återvinningscentral i Hässelby och Hässelbys närområde i Stockholm. Återvinningscentralen tar emot grovavfall, farligt avfall och el-avfall från hushåll och företag. Vi har öppet 359 dagar om året och har ca 172 000 besökare som lämnar ca 24.000 ton material årligen. Detta ställer stora krav på vår planering och strategi. Arbetsuppgifterna Består av att vara en av medarbetarna på återvinningscentralen samtidigt som du planerar, övervakar och leder arbetet på återvinningscentralen. Du kommer att vara ansvarig arbetsledare för en egen personalgrupp. Du rapporterar direkt till driftledaren som även deltar i planeringen. Vi söker dig som Har ett genuint miljöintresse med inriktning mot miljöverksamhet och logistik. Du har gott ordningssinne, servicekänsla och samarbetsförmåga. Du är utåtriktad och kommunikativ för att hantera medarbetare, kunder och entreprenörer på ett bra sätt. Du har minst 1 års erfarenhet av arbetsledning inom återvinning, transport eller liknande branscher, vilket är ett krav. Du har grundläggande dataerfarenhet. Vi tror att du Har en bakgrund från avfall-, bygg-, industri- eller transportsektorn eller någon annan verksamhet med arbetsledande ställning. Är en kvinna eller man som inte är rädd för att lösa det oväntade som dyker upp. Det är meriterande men inget krav att ha lastbilserfarenhet, arbetat med egenkontroll tidigare eller att ha genomfört praktisk arbetsmiljöutbildning.
Företag: SVENSK FREONÅTERVINNING AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Återvinningscentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Återvinningscentral

Arbetsledare Mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av schakt och grundarbeten, med placering Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har 3-4 års erfarenhet av schakt. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0708 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Mark

Byggarbetsledare
Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö är ett lokalt företag som tillhandahåller hushållsnära tjänster, trädgårdshjälp, bygg och målning för både privatpersoner och företag. Vi tror på ett personligt bemötande både mot kunder och medarbetare. Anställda hos oss har en nära kontakt med chefer och kunder, arbetsmiljön är familjär och positiv. Vi söker dig med erfarenhet ifrån arbetsledning inom Bygg/ Hantverk. Vi har idag en som är ansvarig över bygg, men våra byggprojekt expanderar.Ni/ du kommer att samarbeta och coacha de hantverkare som är anställda idag. Du ska vara händig, självgående och ha erfarenhet av olika slags hantverk. Dokumenterad erfarenhet av tidigare arbeten. Arbetet är omväxlande och ibland blir tempot högt! Du har mycket kundkontakt vilket gör att du måste vara social och ha lätt för att samarbeta,samt att du är bra på att ta egna initiativ. Eftersom vi är ett lokalt företag och har våra kunder i upptagningsområdet Nacka, Värmdö , Ingarö. Ser vi gärna att du bor i närområden, alternativt söder om stan. För rätt person finns många arbetstillfällen. På grund av långa avstånd till kunder på Värmdölandet krävs körkort och bil. Krav: Referenser, 2 stycken aktuella. Erfarenhet. Svenska i tal och skrift. Körkort och bil.
Företag: Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Byggarbetsledare jobb, Byggarbetsledare Värmdö, Byggarbetsledare Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggarbetsledare

Arbetsledare Produktion
Oriflame är ett av världens snabbast växande kosmetikaföretag med försäljning i 60 länder och marknadsledande i över 30. Oriflame erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa hudvårds-produkter, parfymer och kosmetika som marknadsförs av en säljkår på ca 3,6 miljoner oberoende säljkonsulenter. Oriflames företagsanda karakteriseras av en "vi-kan"-känsla, decentraliserat ledarskap och en ungdomlig och driftig atmosfär. Trots att företaget har vuxit snabbt har vi inte förlorat den ursprungliga affärsidén - naturlig svensk kosmetika, som säljs av vän till vän. Oriflame var med och grundade World Childhood Foundation. Oriflame Products Sweden AB är en produktionsenhet som ligger på Ekerö och ingår sedan juni 2003 i Oriflame koncernen. Arbetsledare Produktion Vi söker en arbetsledare till vår fyllningsavdelning. Avdelningen består av 11 fyllningslinjer för schampo, tvål och parfymprodukter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara följande: - Personalansvar för vårt dagskift (cirka 30 personer) - Daglig drift och bemanningsplanering gentemot upprättade leveransplaner - Identifiering av förbättringsbehov och införande av förbättringar (vi tillämpar Lean som förbättringsmetodik) - Samordning med övriga avdelningar inom företaget (Kvalitet, Teknik, Logistik och HR) Vi ser att du har följande bakgrund och egenskaper: - Erfarenhet av arbetsledning, helst från tillverkande industri - Initiativrik och drivande - Gilla högt tempo och vana att ha många bollar i luften - Goda sociala egenskaper - Bra på att kommunicera - Vilja och förmåga att utvecklas med företaget - Erfarenhet av Lean som förbättringsmetodik är önskvärt Det kommer att ställas höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. För ytterligare information kontakta Per Lagerkvist 070-757 02 77 Skicka din ansökan så snart som möjligt och senast 26:e juli. Via e-post till per.lagerkvist@ops.oriflame.se.
Företag: Oriflame Products Sweden
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Produktion

Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi flera arbetsledare / produktionsledare inom mark och anläggning för stora och spännande projekt. Vår kund är ett av de största byggföretagen i Sverige och har i dagsläget flertalet projekt runt om i Stockholm där de behöver förstärkning. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning till stort byggföretag Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag

Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi arbetsledare/ produktionsledare inom mark och anläggning till spännande projekt. Vår kund är ett stort anläggningsföretag som behöver förstärkning med erfarna arbetsledare /produktionsledare till projekt i Stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare / produktionsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare /produktionsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning

vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Tensta sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad med ansvar för att sköta, förvalta och utveckla stadens 450 idrottsanläggningar. Dessutom ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet med fiskevård, båtfrågor m.m. Idrottsförvaltningens huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, tillgänglighet, gemenskap i förening, jämställdhet och hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. I anläggningen ingår en större och en mindre sporthall två gym, nybyggd spinning- och aerobicsal, simhall med 25 m bassäng, undervisningsbassäng och ett litet äventyrsbad. 1 plats(er).Du får arbeta i en modern anläggning, idrottshall och simhall med stark tillväxt. Här möter du skicklig och engagerande personal och stora utvecklingsmöjligheter.Vi söker dig som vill vara delaktig i strävan att utveckla verksamheten ur ett kund- företags- föreningsperspektiv samt mot ökad fysisk aktivitet för Stockholms invånare. Du kommer även att arbeta med verksamhetens säkerhet och dagliga verksamhet. Vi söker dig med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig. Du har lätt att umgås i grupp och är serviceinriktad. Du brinner för människor och bemöter kunders behov med glädje och stolthet. Du har god datavana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig mognad och personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift. Du är simkunnig och kan göra ett djupdyk på 2 meter. Erfarenhet av liknande arbete krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Peter Ahlstedt,076-124 1170 Linda Runctantz, Kommunal, 076-129 4429 (facklig) Loa Bienen, Vision, 08-508 28 393 (facklig) Tillträde: 2013-09-01.
Företag: Stockholms stad; Tensta sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13

Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård samt vara med och driva förändringsarbete i ett företag under stark utveckling? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Vi söker just nu dig som är legitimerad psykolog med kortare och längre erfarenhet av psykologiska behandlingar av förskolebarn (1-5 år) och grund- och gymnasieelever (6-18) år. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar liksom arbetsledning. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan beslutas omgående. Du erbjuds fast anställning hos Mix Medicare AB. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare söker en skolpsykolog/arbetsledare

Arbetsledare Solcellsinstallationer
Direct Energy är drivet företag som jobbar med installation av solcellsanläggningar. Vi är ledande i vår bransch i Sverige och har några av Sveriges mest erfarna projektledare och installatörer. Vi söker nu en motiverad, driven och kompetent arbetsledare. Du kommer att jobba som arbetsledare för ett av våra installationsteam. Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha 5-10 års erfarenhet av bygg/takarbete. Du är trygg i din hantverkskompetens och har goda arbetsledaregenskaper. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig samt social och positiv. Våra projekt ligger runt om i landet så du måste också vara beredd att resa samt ha körkort. Vi är ett ungt och drivet företag och fäster stor vikt vid personkemi och driv. Vi jobbar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi en driven, positiv och kompetent arbetsledare. Hör av dig!
Företag: Direct Energy AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Solcellsinstallationer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Solcellsinstallationer

Arbetsledare / produktionsledare Stomme
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare stomme. Kunden som behöver förstärkning är ett företag som är välkänt i branschen och har specialiserat sig på ny- och ombyggnation. Vår kund söker en arbetsledare som har erfarenhet av stomkomplettering. Du har som arbetsledare några års erfarenhet av nyproduktion och ROT. Du har flera års erfarenhet från rollen som arbetsledare och sköta ÄTA samt en hanteringen av en godkänd besiktning av stomme. Som person är du en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och snabbt kommer att få ta ett stort ansvar. Har du några frågor angående tjänsten som arbetsledare är du välkommen att höra av dig till Julia Olsson 08-530 343 78 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Vi ser fram emot din ansökan! Märk din ansökan: Arbetsledare Stomme
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare Stomme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare Stomme

Arbetsledare / produktionsledare ROT
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare inom ROT. Du kommer som arbetsledare att planera, leda och fördela olika ROT-projekt ute hos kund. Vår kund är ett etablerat företag som satsar på miljön och håller på med stomkompletteringar och hyresgästanpassningar. Vi söker dig som arbetat som arbetsledare /produktionsledare tidigare, samt att du har arbetat med ROT-projekt tidigare. Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som arbetsledare / produktionsledare redan idag. Har du några frågor kring tjänsten som arbetsledare är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78. Registrera din ansökan på ExpanderaMeras hemsida eller maila den direkt till Julia.Olsson@expanderamera.se Märk din ansökan: Arbetsledare ROT
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare ROT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare ROT

Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter en erfaren arbetsledare /produktionsledare inom anläggning/betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort broprojekt och behöver nu förstärkning med en kunnig arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fem års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare vid infrastruktur- eller broprojekt Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten som arbetsledare / produktionsledare till anläggning (bro) kontakta Julia Olsson på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)

Arbetsledare rördragning fiber Stockholm
Rubino Arbetsledare för framtidens infrastruktur Vi söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas i din roll som arbetsledare Du erbjuds: En möjlighet att växa som arbetsledare för något eller några av våra arbetslag. Du kommer att få gå dubbelt med nuvarande arbetsledare under en period, för att sedan själv ta ansvaret. Det här är ett perfekt tillfälle för den som vill vidareutvecklas som arbetsledare inom entreprenad, eller som vill få möjlighet till det första jobbet med lite mera ledaransvar. Dina arbetsuppgifter: Din huvudsakliga uppgift blir att leda anläggningsarbetet på Svensk Infrastrukturs olika bygg-arbetsplatser. Ditt ansvar blir för dragning av rör för fiberkabel i vägmark. Du kommer att spendera största delen av din tid ute på fältet, men givetvis även på kontoret, där du rapporterar till produktionschef. Du ansvarar för ett eller fler arbetslag på plats, respektive lag består normalt av 1 st lagbas och 4-12 arbetare.  Vem är du? Du arbetar idag som arbetsledare inom rör- el eller anläggning.  Kanske driver du egen verksamhet, eller så har du jobbat ett tag och vill ta nästa steg mot en arbetsledande position. Du är inte rädd att rycka in själv och visa hur man löser uppgiften, då du har egen erfarenhet från liknande typ av arbete. Du trivs som ledare, men är hellre ute på fältet, än inne på kontoret. Du kan visa med hela handen, har en hög social kompetens och en god kommunikationsförmåga. Vad är Svensk Infrastruktur? Svensk Infrastruktur AB bygger, förvaltar och underhåller digital infrastruktur till svenska hushåll. Inom bolaget finns mångårig erfarenhet av design, projektledning, schaktningsarbeten och installation av fysiska nätverk i flerbostadshus och villaområden. Vår infrastruktur är baserad på fiberoptiska nätverk, en teknik som sänder information med ljusets hastighet. Fiberoptiken har lång livslängd, är enkel att byta ut, miljövänlig och framtidssäker. Vår ambition är att bygga marknadens modernaste infrastruktur för tv, telefoni och bredband. Läs gärna mer på vår hemsida www.svenskinfrastruktur.se Välkommen till Svensk Infrastruktur! Ansökan: Välkommen in med din ansökan. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608. Ansök snarast via www.rubino.se då vi tillsätter dessa tjänster löpande. Rubino Rekrytering Rubinos verksamhet startade år 2003. Fram till nu har vi genomfört rekryteringar på de flesta befattningar med huvudfokus på sälj och marknad samt operativa chefer. För närvarande utför vi cirka 100 rekryteringar per år. Vi är alltså det lilla företaget med det stora engagemanget. Vi som gör jobbet är seniora och välmeriterade med stor erfarenhet av rekrytering på de flesta förekommande nivåer. Rubino Rekrytering bedriver även personlig jobbcoachning för dig som söker ett nytt arbete och är inskriven på Arbetsförmedlingen.
Företag: Rubino Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare rördragning fiber Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare rördragning fiber Stockholm

Arbetsledare
Stockholm Hamnentreprenad AB är regionens ledande service- och underhållsföretag i och invid vatten. Vi är verksamma inom mekanik och stål, sjö, el, anläggning och event. Antalet anställda är ca 60 och omsättningen är ca 100 miljoner kronor. Stockholm Hamnentreprenad är ett dotterbolag till Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB, som ingår i Peabkoncernen. Tag chansen och att komma med i vårt team, vi har många spännande projekt framför oss! Vi arbetar från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr, men huvuddelen av jobben ligger i Stockholm. Vi söker nu en arbetsledare inom el.  Du har några års erfarenhet som ledande montör eller arbetsledare inom områden såsom installation, avhjälpande och förebyggande underhåll samt felsökning på elektriska anläggningar. Om du har bakgrund ifrån industrin är det en merit. Arbetet består av att planera, leda och fördela arbetet samt ansvara för underställd personal. Vi ser gärna att du är kreativ, ansvarsfull, och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Vi tror att du är lite av en allkonstnär och att du kan lite om mycket. För att trivas skall du tycka om att ha ett mångsidigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö och du skall tycka om att ibland själv delta i produktionen. Som arbetsledare på Stockholm Hamnentreprenad har du stora möjligheter att påverka projektets resultat och lönsamhet. Stockholm Hamnentreprenad kan erbjuda dig en plats i en organisation som har fokus på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du har god datorvana och behärskar självklart Officepaket. Körkort är ett krav. Vi har kontor och verkstäder i Frihamnen, Stockholm Arbetet är på heltid med tillträde snarast! Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Stockholm, Arbetsledare Peab AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Framtida ledare, biträdande arbetsledare
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB.   Vi söker dig som vill vara vår framtida ledare inom område gata eller vägdrift på Peab Drift och Underhåll. Du som söker har en avslutad eftergymnasial utbildning från KTH eller Nackademin med målet att bli en av våra framtida ledare. Som biträdande arbetsledare på Peab Drift och Underhåll kommer du att vara en del av våra arbetsgrupper inom Vägdrift eller Gatudrift i Stockholm. Läs om  Vägdrift. Läs om Gatudrift. Som biträdande Arbetsledare får du lära dig Peab Drift och Underhålls hela utbud och affärsidé med ambition att du i framtiden själv ska kunna axla ett ledaransvar som Arbetsledare inom ovan nämnda grupper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att bistå platschef och arbetsledaren, planera, leda och fördela arbetet. Du kommer att få lära dig genom att ansvara för olika mindre projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiuppföljning, offerering, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Vintertid ingår beredskapstjänst i arbetet. Vi söker dig som är initiativtagande, har en personlig mognad och drivs av att sträva mot egna uppsatta mål. Vidare ser vi att du har förmåga att leda dig själv och har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har god datorvana och B-körkort. Tidigare erfarenhet inom vägdrift och/eller drift- och underhållsarbete ses som meriterande. Tjänsterna är på heltid. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Framtida ledare, biträdande arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Framtida ledare, biträdande arbetsledare

Byggarbetsledare
Hjalper SWE AB söker en Byggarbetsledare. Vi utför de flesta arbeten inomhus och utomhus. Allt ifrån små reparationer till stora renoveringar. Vi levererar fullständiga och långsiktiga lösningar och tar ansvar för det vi gör. Vi är måna om att hålla en hög service- och kvalitets nivå. På Hjalper SWE AB anser vi att nyckeln till framgång är att ha en öppen dialog med våra kunder. Som projektledare hos Hjälper SWE AB arbetar du med att driva byggrelaterade projekt. Du är länken mellan de olika mellanhänderna och ser till att de olika delarna följs upp och utvärderas. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnaden samt infrastrukturprojekt. ARBETSUPPGIFTER Som Byggarbetsledare kommer du vara ansvarig för att projekten blir korrekt utförda utifrån givna tidsramar. Du kommer vara kontakten mellan samtliga inblandade och följa upp deadlines. Du kommer att föra byggmöten, vara beställarens representant på plats, driva processer, skriva offerter för byggprojekt. DIN BAKGRUND OCH PROFIL Vi ser att Du idag har minst fem års erfarenhet från byggbranschen antingen som entreprenör eller konsult. Vi sätter mycket stor vikt på Din sociala kompetens. För att kunna lyckas med denna tjänst måste man ha en förmåga att utveckla och vidmakthålla långsiktiga relationer med kunderna. Du behöver tala svenska flyttande. Ryska och engelska är mycket meriterande. B körkort är ett krav. OBS! Vi tar emot endast ansökan per e-post. Vänligen, mejla CV samt personligt brev till hjalpersweab@gmail.com
Företag: HJÄLPER SWE AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Byggarbetsledare jobb, Byggarbetsledare Tyresö, Byggarbetsledare HJÄLPER SWE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggarbetsledare

Arbetsledare till Stockholm
Med konceptet Rent och Tryggt® erbjuder vi samordnade eller separata servicetjänster inom bevakning, städning, arbetsplats- och fastighetsservice. Vi arbetar i huvudsak i tre områden. Arbetsplatser, handelsplatser och publika platser. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter ca 225 miljoner kronor och sysselsätter 700 medarbetare. Inspira förstärker organisationen med fler starka personligheter. Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften av dina kunduppdrag och medarbetare. Ditt uppdrag är att lära upp, leda och följa upp Dina medarbetare, säkerställa den städkvalitet som Inspira leverar, ha löpande kontakt med kundens kontaktpersoner och delta i utvecklingen av vår leverans. Vi söker dig som har erfarenhet av städbranschen, är affärsmässig, driven och en bra ledare. Vi utgår från att du; - Uttrycker dig väl både i tal och skrift. - Har flera års erfarenhet av arbetsledning. - Har god kunskap om städteknik och metoder. - Har datavana samt sinne för ordning och reda.  Tycker Du att uppdraget låter spännande och anser att du har kvalifikationer för att utföra uppdraget så är du varmt välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan omgående.
Företag: Inspira AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Stockholm

Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor. Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för second hand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en arbetsledare/biträdande butikschef till vår fina butik i Skärholmen. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som arbetsledare/biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med enhetschefen leda en personalgrupp på 30-40 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet i butiken Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Butiksvarorna består av gåvor från allmänhet och näringsliv. Myrorna, som ingår i Frälsningsarmén, har cirka 350 anställda, samt ett 700-tal personer sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen

Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag
Vi är ett företag i maskinentreprenadbranschen. VSM Entreprenad AB är ett stabilt bolag med rötter i Värmdö Schaktmaskiner AB. Kort och gott har vi valt att kalla oss för VSM. Vår bas finns i en modern ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 150 medarbetare som tillsammans omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Vi behöver stärka vår grupp med en arbetsledare i vår verksamhet i Sverige, i första hand Mälardalen. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen! I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med företagsledningen driva delar av våra arbetsplatser. Du kommer att arbeta med båda mobila och fasta arbetsplatser där du kommer styra och planera arbetet för våra entreprenadmaskiner, förare efter kunden och företagsledningens önskemål och krav. Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och/eller entreprenadmaskiner är det meriterande. Viss mån av datakunskap bör du inneha. Lättare administrativa uppgifter ingår. B-Körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan!
Företag: VSM ENTREPRENAD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare för en entreprenadmaskins företag

Arbetsledare
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker arbetsledare för ett omfattande driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Arbetsledarna har områdesansvar för den totala verksamheten inom sitt driftsområde och säkerställer ledning, resurser och kompetens.   Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Ansvarsområden: • Uppfylla Sodexos baskrav för arbetsledande funktioner • Leda, utveckla och följa upp direktrapporterande medarbetare. • Utföra ledarskap i enlighet med de riktlinjer som finns i Sodexos personalpolicys och instruktioner • Ersättningsplanering inom det egna arbetsområdet • Säkerställa erforderlig kompetens finns inom det egna ansvarsområdet • Säkerställa att alla direktrapporterande medarbetare erhåller god introduktion • Genomföra löne- och utvecklingssamtal med direktrapporterande medarbetare • Genomföra regelbundna arbetsplatsträffar • Ansvara för MBL förhandlingar inom det egna ansvarsområdet • Tillämpa systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) inom det egna ansvarsområdet i enlighet med delegerat ansvar • Ansvara för att säkerställa bemanning på uppdraget utifrån Sodexos bemanningsregler och i förekommande fall även kontakter och bemanningsplanering med underentreprenörer. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i kontrakt utifrån satta ramar och överenskommelser • Verka för nöjd kund/gäst/brukare • Kundmöten • Arbeta för att Sodexo levererar kundnytta • Upprätta och följa budget inom ansvarsområdet. • ResultatansvarigUtbildning Högskoleutbildning, eller kvalificerad erfarenhet inom relevant område med flerårig arbetsledarerfarenhet. Mycket goda kunskaper i Office paketet. Yrkeserfarenhet Minst tre års arbetserfarenhet från liknande arbete. Egenskaper • Tekniskt kompetent • Social • Strukturerad • Goda ledaregenskaperBefogenheter Fatta och verkställa beslut för den löpande verksamheten baserat på fastställda riktlinjer, gällande attestinstruktioner, policys och budget. Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Stockholm, Arbetsledare Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Arbetsledare
Arbetsledare-Schema-ansvarig Vi driver ett assistansföretag o behöver hjälp 6 timmar i veckan. Arbetsledare sökes 6 timmar /vecka 2 dagar /vecka Sitta på plats bland personalen, fånga upp frågor, lägga schema i samråd med ansvarig Catrin Eggers. Ringa samtal (all info vad som behövs får du o allt sker i samråd med ansvarig) DU behöver vara förstående , struktuell, ha sinne för organisationer, vilja PRATA om saker, samt data-kunnig samt lösningsorienterad. Du behöver goda kunskaper i svenska, samt helst över 28 år
Företag: Maria Eggers
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Danderyd, Arbetsledare Maria Eggers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Arbetsledare/platschef
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sex senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 16 miljoner kronor 2012. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se. Kontoret ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med en arbetsledare/platschef. I rollen arbetar du med klassisk arbetsledning av våra arbetare på byggarbetsplatsen. Du ansvarar för lokal styrning, säkerhet och fördelning av arbetsuppgifter. Uppföljning, kontroll och motivation tillhör också rollen! En stor del av din tid ägnar du också själv åt att bygga, så en skicklig yrkesman förutsätter vi! Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta. Vi söker en person som - har erfarenhet av arbetsledning i byggbranschen - har goda kunskaper i MS word och MS Excel - har vana att läsa byggritningar - har varit med och byggt hus - har lätt att planera och organisera - har tidigare erfarenhet av att ha arbetat strukturerat och med ett tydligt processtänkande - är service ? och kvalitetsorienterad, samt noggrann - är flytande på svenska och engelska i tal och skrift - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - van med att arbeta med privatpersoner som kunder Vi tror att du har en utbildning som passar i byggbranschen och att du innehar utbildningsbevis för relevanta delar, tex BAS och Heta arbeten. Talar du Lettiska är det naturligtvis ett extra plus. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/platschef jobb, Arbetsledare/platschef Sollentuna, Arbetsledare/platschef QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/platschef

2 Arbetsledare/Spånga
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 60 anställda i koncernen med en omsättning närmare 80 miljoner. www.sandstromscenter.se Efterfrågan på våra tjänster ökar, vi söker fler medarbetare till vår anläggning i Spånga. Arbetsledare/Spånga Sandströms Center är en ledande aktör på servicemarknaden och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingssmöjligheter och en god arbetsmiljö. Gemensamt så arbetar vi mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken. Som arbetsledare hos Sandströms Center i Spånga kommer du att ha ansvar för arbetsledning, planering, bokning, resursfördelning gällande hela verkstadsproduktionen. Du utför kontroll av kvalitet på genomförda arbeten och säkerställer vår leveranssäkerhet. I arbetsuppgifterna ingår även löpande attester och fakturering. Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett välutvecklat ordningssinne, du har en erfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom kanske tunga fordon eller från motorbranschen i övrigt. Har en god datavana och en dokumenterad erfarenhet från arbetsledande uppgifter. Som yrkesperson är du en tydlig ledare, strukturerad och prestigelös med förmåga att leda och motivera medarbetare. Är van att hålla flera bollar i luften samtidigt och ser lösningarna i ett snabbt skede. Kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas i din yrkesroll hos oss. Tjänsten är direkt underställd platschefen. Sandströms Center erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar där dina möjligheter att personligen påverka produktionen i verkstaden samt utveckla verksamheten finns. Vi värnar om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Du behärskar självklart svenska språket i både tal och skrift. Urval sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan slutdatumet är nått. För ytterligare information om tjänsten, ta kontakt med personalchef Kenneth Thaawo 070-619 40 65. Skicka din CV/ansökan märkt ARB_LED_SPÅ_130831, till kenneth@sandstroms.tm.se. Senast 31 augusti 2013.
Företag: Sandströms Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Arbetsledare/Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Arbetsledare/Spånga

Projektledare/Arbetsledare
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Vi söker projektledare/arbetsledare som ska leda och driva rörentrepenader. Arbeten sker i hela StorStockholm. Servicebil ingår. Arbetsuppgifter: Leda och driva rörentrepenader. Utbildning/Erfarenhet:: Du som söker ska ha VVS-certifikat eller mångårig vana. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som projektledare/arbetsledare. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Arbetsledare jobb, Projektledare/Arbetsledare Stockholm, Projektledare/Arbetsledare Johanneshovs Rör AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Arbetsledare

Arbetsledare betong sökes omgående
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter arbetsledare inom betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort tunnelprojekt och behöver nu förstärkning omgående med två kunniga arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fyra års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare inom betong Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Julia Olsson 08-530 343 78, eller via mail julia.olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare betong sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare betong sökes omgående

Arbetsledare till Bergvillans dagverksamhet
Bergvillan som bedriver dagligverksamhet och är en del i Hagastiftelsen söker nu en arbetsledare. Tjänsten är en heltid med tillträde 2013-08-19. Du som söker tjänsten skall vara utbildad inom vård och omsorg och det är meriterande om du tidigare haft arbetsledande roll och mångårig erfarenhet inom vård och omsorg. Det är även till din fördel om du har erfarenhet inom det antroposofiska behandlingsmetoder men ej ett krav. För att få en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna att manliga sökande söker tjänsten. Krav: Körkort
Företag: Bergvillan Hagastiftelsen
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Bergvillans dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Bergvillans dagverksamhet

Arbetsledare inom bygg
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi en arbetsledare inom bygg. Du måste ha tidigare erfarenheter inom arbetsledning och en gedigen kunskap inom bygg och ha yrkesbevis som träarbetare. Du ska vara van vid att dokumentera ditt arbete och ha en viss vana vid datorer. KRAV: * YRKESBEVIS SOM TRÄARBETARE!!! * Körkort * Tidigare erfarenheter inom arbetsledning * God svenska i både tal och skrift - (Arbetsorder skickas i regel via SMS eller mail och kräver en god ordförståelse särskilt inom yrket, på större projekt är det arbetsledaren som utfärdar arbetsorder muntligt och på mindre projekt kan det vara kunden som visar på) * Goda kunskaper i engelska (tal) ÖNSKEMÅL: * Utbildning som inom arbetsledning (presentationsteknik/TEAM-leader) * Kunna läsa ritningar REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom bygg

Arbetsledare med trädgårdsinriktning
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB. Vi söker nu arbetsledare till Stockholm City och Stockholm Syd.  Arbetsuppgifter: Som arbetsledare bistår du platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel av grönområden i privat och offentlig förvaltning. Arbetsuppgifterna är bland annat skötsel av grönytor, lekplatsbesiktning, underhållsarbete, reparationer och vinterunderhåll. Din arbetsgrupp består av parkarbetare, lekplatsservice och underhållsarbetare. Vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen! Vem är du? Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket. Du har utbildning som landskapsingenjör eller trädgårdstekniker alternativt att du har 5 års dokumenterad och vitsordad erfarenhet som arbetsledare inom trädgård. Du har god datorvana och B-körkort. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab Drift och Underhåll
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare med trädgårdsinriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare med trädgårdsinriktning

Arbetsledare/Snickare till Ateljén
SVT är ett public service-företag vars uppdrag vilar på en demokratisk idé. Vi producerar fri television. SVT är till för alla och vi arbetar för ökad mångfald både i vårt utbud och inom företaget. SVT är icke-kommersiellt och finansieras av tv-avgifter. SVT har 2100 anställda och vi finns på 28 orter över hela landet. AllmänTV-divisionen finns på fyra orter i Sverige: Umeå, Göteborg, Stockholm och Malmö. ATV i Stockholm består av fem programavdelningar: Barn, Dokumentär & Vetenskap, Drama, Kultur & Samhälle och Underhållning samt två produktionsavdelningar: Bearbetning och avdelningen för Inspelning och Ateljé. I Ateljéns verkstäder arbetar 18 personer med uppdrag att förse programverksamheterna inom SVT med scenografier. Tjänsten som Arbetsledare/Snickare för Ateljén innebär att leda och administrera det dagliga arbetet för snickeri och måleri i samarbete med Ateljékontoret och arbetsledaren för Mekaniska. Du ska även ansvara för vår Ateljébutik vilket innebär att köpa in varor och material, hantera fakturor, möta kunder, hålla ordning och gör debiteringar. Du förväntas också arbeta som verkstadssnickare under del av tiden. Vi söker dig som är utbildad verkstadssnickare med goda kunskaper i snickeri, konstruktion och material. Du skall även ha god kännedom om måleriarbete. Du är bra på, och har erfarenhet av administration och har god vana vid datorarbete i Windows. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Kunskap/erfarenhet av ritningsarbete i CAD och/eller CNC-bearbetning är meriterande. Som person vill vi att du är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är självgående och har goda ledaregenskaper. Du bör också var tydlig i din kommunikation och ha ett gott omdöme. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde hösten 2013 eller enligt överenskommelse. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Andersson, Gruppchef på Ateljén, på tfn 076-8985174. Fackliga frågor besvaras av Gun Karlsson, (Unionen), Petteri Karttunen (Journalistklubben) och Ingrid Markovits (Saco). Samtliga nås via växeln på 08-784 00 00. Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2013. Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka din ansökan" nedan.
Företag: Sveriges Television AB AllmänTV-divisionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Snickare till Ateljén jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Snickare till Ateljén

Arbetsledare till XERVON
XERVON är ett av Skandinaviens största ställningsserviceföretag, ett helägt dotterbolag till XERVON GmbH som ingår i privatägda koncernen Rethman Group, med en omsättning på 125 miljarder kronor. Utöver huvudkontoret i Stockholm är de verksamma i Örebro, Karlstad, Göteborg och Norrköping. XERVON omsätter 200 miljoner kronor och har idag 100 anställda yrkesarbetare, ca 100 yrkesarbetare via underentreprenörer och 30 anställda tjänstemän. XERVON är ett företag med BF9K certifiering, bra lönsamhet och i kraftig expansion. ExpanderaMera söker för XERVONs räkning en arbetsledare för ställningsprojekt. Tjänsten avser arbetsledning på flera projekt samtidigt. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av XERVON men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. XERVON söker nu en arbetsledare med god ledarskapsförmåga. Ditt ansvar blir att verksamheten bedrivs på ett säkert sätt, följa företaget, processer, mallar samt planera och bemanna det dagliga arbetet. Du behöver inte tidigare arbetat med ställning men tidigare erfarenhet inom byggbranschen är ett krav. Du förstår vikten av att projekten genomförs i enlighet med den tidplan som finns. Din profil: - Tidigare erfarenhet som arbetsledare - Har god social kompetens - Är stark administrativt - Arbetar självständigt, men efter direktiv från ledningen - Är en driven lagspelare Lön/Förmåner: Månadslön Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78 eller Julia.olsson@expanderamera.se Då intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till XERVON jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till XERVON

Arbetsledare
VR-track söker erfarna arbetsledare! VR Track är järnvägsbyggare i ett expansivt företag med korta beslutsvägar. Vår framgång bygger på kunnig personal som trivs med sitt arbete. Därför vidareutvecklar, utbildar, uppmuntrar och stödjer vi medarbetarna i deras uppgifter. Vi erbjuder också generösa semesterförmåner. Dessutom är det viktigt för oss att medarbetarna mår bra. Därför har vi olika förmåner, som friskvårdsundersökningar, företagshälsovård och synkorrigeringar. Vi söker arbetsledare med erfarenhet och kompetens inom teknikgrenen BAN, EL, signal och tele. Vi är ett nytt företag och är på frammarsch. I ett nytt företag finns inte alla rutiner, stöd och funktioner som finns i ett moget företag. Utmaningen är att vara med i den resan och forma företaget. Det krävs stort eget ansvar och egen drivkraft för att jobba i vårt företag. Som arbetsledare ansvarar du för att leda, samordna och utveckla arbetet med det förebyggande och fortlöpande underhållet av våra kontrakterade järnvägsanläggningar. Du leder arbetet för ett antal direkt underställda medarbetare/tekniker och ansvarar för våra kundkontakter. Du har också ekonomiskt ansvar för våra åtaganden inom ditt arbetsområde. Arbetsområdet är tänkt att vara i den norra delen av vårt land men kan också innebära arbete inom andra delar av landet. Det kan vara både längre och kortare tid. Arbetet innebär ofta veckovisa övernattningar i närheten av projektets etablering. Du är: . En god lyssnare . Affärsmässig . Flexibel . Noggrann och systematisk Du har: . Utbildning på lägst gymnasienivå, gärna kompletterat med entreprenadjuridik . Välmeriterad erfarenhet från underhållsarbeten inom järnvägsområdet . Goda datakunskaper sam behärskar svenska i tal och skrift . Jobbat som arbetsledare ett par år Det är meriterande om du som arbetsledare har erfarenhet inom respektive teknikområde. Är du arbetsledare inom elteknik bör du ha erfarenhet och kompetens inom kontaktledningsteknik och lågspänningsanläggningar Arbetet innehåller resor och övernattningar. Även om grundplaceringen är i Norr eller Mitt kan det under anställningen innebära arbete på annan plats i företaget. Vi arbetar normalt dagskift och vanlig arbetsvecka. Andra arbetstidsformer och förläggning av arbetstid sker av företaget då uppdraget/ projektet behöver det. Tjänstens omfattning: Tillsvidareanställning, heltid. Ort: Stockholm Uppdragsgivare: VR track Ansökan: Detta är en rekrytering i samarbete med Proffice, men du blir direkt anställd hos VR track. Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] märk ansökan med "Arbetsledare VR track". Du kan också söka eller ställa frågor via bo-bertil.larson@mediakompetens.se. Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer och urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Stockholm, Arbetsledare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Arbetsledare inom bygg
Immunit Group levererar väl fungerande, kundanpassade lösningar inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi en arbetsledare inom bygg. Du måste ha tidigare erfarenheter inom arbetsledning och en gedigen kunskap inom bygg och ha yrkesbevis som träarbetare. Du ska vara van vid att dokumentera ditt arbete och ha en viss vana vid datorer. KRAV: * YRKESBEVIS SOM TRÄARBETARE!!! * Körkort * Tidigare erfarenheter inom arbetsledning * God svenska i både tal och skrift - (Arbetsorder skickas i regel via SMS eller mail och kräver en god ordförståelse särskilt inom yrket, på större projekt är det arbetsledaren som utfärdar arbetsorder muntligt och på mindre projekt kan det vara kunden som visar på) * Goda kunskaper i engelska (tal) ÖNSKEMÅL: * Utbildning som inom arbetsledning (presentationsteknik/TEAM-leader) * Kunna läsa ritningar REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: Immunit Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom bygg

Certifierad arbetsledare
Byggföretag i Stockholm söker nu certifierad byggarbetsledare med perfekt svenska. Krav körkort och certifikat. Skicka CV och certifikat eller behörighet till info@bveab.se innan kontakt sker via telefon.
Företag: Bygg VVS El Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad arbetsledare

Arbetsledare, Lager
Grovjobbarna är specialisten inom Logistik och Byggbemanning. Vi står för kvalité och nöjd personal. Grovjobbarna söker för kunds räkning Service inriktade Arbetsledare. Den dagliga syssla kommer att bestå av hålla koll på ett lager med alla de sysslor där till. Bl.a så kommer du ha koll på att personalen vet vad de skall göra samt avrapportera till ledning mm. Vi har även en personalpool som du kommer att samarbeta med. Du är punktlig och noggrann. Vi ser att du har ett stort engagemang och att du gillar att att göra ett bra jobb. Du är en ordningsam person som ser det som en självklarhet att hålla ordning och reda om kring dig. Självklart har du relevant vana av liknande jobb .Service mind och kul på jobbet är viktigt för dig. Krav: - Truck kort - Last och lossningsvana - Plockvana -Tidigare erfarenheter av att leda personal - Goda datakunskaper - Mycket bra kunskaper i Svenska språket - Referenser Lön: efter ök Hör av er idag!
Företag: GROVJOBBARNA I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare, Lager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare, Lager


Sök lediga jobb Arbetsledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se