Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola

Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola jobb Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Arbetsledare/biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola- Hagfors


Mer beskrivning

Arbetsledare/biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola
BERGVIK SKOG äger ca 2,3 miljoner hektar mark i Sverige och ca 0,1 miljoner hektar i Lettland och är en av Europas största privata skogsägare. Bergvik Skog bedriver miljöcertifierat skogsbruk och upplåter mark till jakt, fiske, täktverksamhet mm. Bergvik Skog producerar årligen cirka 60 miljoner skogsplantor i tre egna plantskolor. Bolaget stöttar omställningen till ökad andel förnyelsebar energi genom att utveckla vindkraftparker och arrendera ut mark för vindkraftverk. Vi söker dig som har intresse av växtodling! Bergvik Skog Plantor AB, är ett helägt dotterbolag i Bergvik Skog och producerar 55 - 60 milj plantor per år, fördelat på tre plantskolor; Sjögränd, Nässja och Sör Amsberg. Plantor produceras för Bergvik Skogs eget behov och övriga plantor säljs i marknaden. Produktionen per plantskola är ca 15 – 20 milj plantor per år. Bergvik Skog är engagerat i skogsträdförädling och utveckling av plantodlingsverksamhet. Som arbetsledare/biträdande plantskolechef är du en driven och relationsskapande person. Uppdraget innebär att ansvara för ledning i plantproduktionen och att i nära samarbete med medarbetarna och plantskolechef utveckla verksamheten och medarbetarskapet. Då tyngdpunkten i uppdraget är arbetsledning ser vi att du har ett genuint intresse för människor och att du har lätt för att entusiasmera andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta resultatinriktat. I rollen ingår även kontakter med kunder, leverantörer och myndigheter. Du deltar även i aktuella projekt i anslutning till verksamheten. Vi ser gärna att Du har en högre utbildning inom något av områdena skog, trädgård, eller jordbruk. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström, 072-5141 091, på Sprint, som vi samarbetar med i denna rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan på sprint.se under Lediga tjänster, senast 22 juni.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola


Sök lediga jobb Arbetsledare_biträdande plantskolechef till Sjögränds plantskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se