Arbetsterapeut till Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd
Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arbetsterapeut till Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.Hittade inga lediga jobb på sökning: Arbetsterapeut till Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:
- Erfaren Servis till idylliska Trosa- Ospecificerad arbetsort
- Souschef till Trosa - jobba med ägare med bakgrund från välrenommerade r...- Ospecificerad arbetsort
- Erfaren eller junior Sommarkock till underbara Trosa- Ospecificerad arbetsort
- Dagarbetande Kökschef/ansvarsfull kock till Dalarna. Tillsvidareanställn...- Ospecificerad arbetsort
- Kunnig, ansvarsfull Säsongskock (främst dagtidsarbete) till uppbyggnadsa...- Ospecificerad arbetsort
- Servis med ledaregenskaper till härlig anläggning i Dalarna. Tillsvidare...- Ospecificerad arbetsort
- Arbeta som Säsongsservis v 24-35 i vackra Dalarna- Ospecificerad arbetsort
- Erfarna kockar som vill njuta av Riksgränsen sommartid- Ospecificerad arbetsort
- Servis som älskar Midnattssol. Jobba med ett härligt team i fjällnatur.- Ospecificerad arbetsort
- Food & Beverage Manager på vackra Österlen- Ospecificerad arbetsort
Mer beskrivning
Erfaren Servis till idylliska TrosaKom och jobba i en fantastiskt vackermiljö där du får uppleva den sköna sommarperioden samtidigt som du har ett riktigt stimulerande serveringsarbete. TJÄNST Erfaren à la carte-servis, minst 1 års erfarenhet.Heltid säsong maj-sept. Direktanställd av anläggningen. ARBETSTIDER/LÖN Maj-september 2018. Varierande arbetstider vardagar och helgermellan 06.00 och 23.30. Avtalsenlig lön. BOSTAD Krogen har kontakter så att kandidaten själv kan ordna sitt boende. Går att cykla till krogen om man bor i centralt, men även bussar passerar. Körkort och bil är till stor fördel, men på inget sätt nödvändigt. ANLÄGGNING Krog ligger i vackra och natursköna omgivningari idylliska Trosa.Under högsäsong öppet 07.30-23.00 frukost, lunch, middag, event, konferens.Under säsongen är det12-15 pers som jobbar.70 sittplatser inne i restaurangen, 80 platser på uteserveringen med utsikt över den vackra miljön. Konferenslokal för 100 st. Krogen ordnarfester, bröllop grillaftnar, temakvällar, erbjuder catering m.m. PROFIL Erfaren och trygg med att jobba dag- och kväll, vardag och helg enligt schema,frukost, lunch, à la carte, festarrangemang och enklare bar.Du bör ha storgod social förmåga med en servicenärvaro och personligt driv och engagemang. Du jobbar snabbt, effektivt, metodiskt och är duktig på att sälja och kommunicera. Det här är en möjlighet för dig som vill lära dig jobba i baren och för dig som redan hardryckeskunskaper är detmeriterande (men inget krav). ANSÖKAN Sök omedelbart!Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servis till idylliska Trosa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servis till idylliska Trosa
Souschef till Trosa - jobba med ägare med bakgrund från välrenommerade r...
Här tror vi att du som souschefkommer att trivas, att du kommer älska ditt jobb och känna dig stolt över att under sommaren få jobba med proffs. PROFIL En erfaren, positiv, stabil och energisk souschef som gillar bredden av arbetsuppgifter. Vi vill att du bidrar med arbetsglädje och har ett öppet sinne för att göra lite av varje. Du ska ha en stabil bakgrund med à la carte, buffé och festmenyer.Körkort inte nödvändigt, men kan komma till nytta. ARBETSTIDER/LÖN 15 juni- 15 augusti 2018. Avtalsenliga löner. Arbetstider 9 - 16 och 16 - 22. RESTAURANGEN Under sommartid harrestaurangen100 platser ute och60 inne. Man jobbar i ett starkt, duktigt ochlitet team.Bra mat av hög klass med lite enklare uppläggningar samt stor meny. Ägarna har jobbatmed de flesta namnkunniga kockar och krögare. Mestadels i Stockholm men också en del utomlands. KOMMUNIKATIONER Hitta boende i Trosa är inte omöjligt, men lite svåraresommartid. Ägarna är gärna behjälpliga med tips. Du kan hitta boende i närområdet eller ta buss från Liljeholmen till Trosa. Sista bussen tillbaka till Liljeholmen hinner man med efter avslutat arbetspass. ANSÖKAN Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef till Trosa - jobba med ägare med bakgrund från välrenommerade r... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef till Trosa - jobba med ägare med bakgrund från välrenommerade r...
Erfaren eller junior Sommarkock till underbara Trosa
Duktig erfaren Kock ellerJuniorkock som har drivet och vill lära, som är flexibel, modern, positiv och har ett öppet sinne att göra lite av varje. PROFIL Du måste varapositiv, stabil och ha energi, gilla enstor bredd av arbetsuppgifter. Vi vill att du bidrar med arbetsglädje och har ett öppet sinne för att göra lite av varje. Du ska ha en stabil (junior fungerar också)bakgrund med à la carte, buffé och festmenyer.Körkort inte nödvändigt, men bra. ARBETSTIDER/LÖN 15 juni- 15 augusti 2018. Avtalsenliga löner. Arbetstider 9 - 16 och 16 - 22. Du anställs direkt av anläggningen. RESTAURANGEN Under sommartid harrestaurangen100 platser ute och60 inne. Man jobbar i ett starkt, duktigt ochlitet team.Bra mat av hög klass, stor meny. A la carte, catering, festmenyer.Ägarna har jobbatmed de flesta av våra mest namnkunniga kockar och krögare. Mestadels i Stockholm men också en del utomlands. KOMMUNIKATIONER Hitta boende i Trosa är inte omöjligt, men lite svåraresommartid. Ägarna är gärna behjälpliga med tips. Du kan hitta boende i närområdet eller ta buss från Liljeholmen till Trosa. Sista bussen går 22.00, man få gå tidigare om det behövs för att hinna till bussen. ANSÖKAN Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren eller junior Sommarkock till underbara Trosa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren eller junior Sommarkock till underbara Trosa
Dagarbetande Kökschef/ansvarsfull kock till Dalarna. Tillsvidareanställn...
Prestigelös Kökschef som vill arbeta dagtid (kvällar förekommer) altmycket erfaren och ansvarsfull kock. PROFIL Bred och lång erfarenhet (minst tre år)av varm- och kallkök -à lacarte, buffé, husman, beställningar. Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten.Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Du blir ansvarig för uppbyggnad och utveckling avkök, rutiner och 1 kock.Prestigelöshet och flexibilitet krävs eftersom kökspersonalen även ansvarar för disk.Ägaren leder arbetet på anläggningen och arbetade tidigare som kock i många år. Bostad kan ev ordnas av anläggningen. RESTAURANGEN Tar250 gäster (varav150sittande) +uteplats för 100. Öppet kl 11.00-16.00 varje dag hela året. Många beställningar och temakvällar. Lunch 40-80 gäster. Restaurangen är i en uppbyggnadsfas. Gästerna har höga krav på maten ochkommer för att äta god mat, besöka fäbod, museum och bo i stugor och på camping. ARBETSTIDER/LÖN/START Anställningen påbörjas snarast, senast vecka 24. Detta är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.Lön enligt avtal. Arbetstider kl8.00 - 17.00, 5 dar/v, 2 sammanhängandelediga dagar. Långpass med kvällsarbetedå restaurangen har Temakvällar. På varje pass jobbar ett litet team; 1 kock + 1 servis, ingen i disken. ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Dagarbetande Kökschef/ansvarsfull kock till Dalarna. Tillsvidareanställn... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagarbetande Kökschef/ansvarsfull kock till Dalarna. Tillsvidareanställn...
Kunnig, ansvarsfull Säsongskock (främst dagtidsarbete) till uppbyggnadsa...
Kom och jobba säsong nu till mitten av oktober. Axla ansvar att bygga upp, utveckla och öka omsättning. PROFIL Bred och gedigen erfarenhet, minst 2 år,av varm- och kallkök -à lacarte, buffé, husman, beställningar. Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten.Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Du och din chef ansvarar förutveckling avkök ochrutiner.Prestigelöshet och flexibilitet krävs eftersom kökspersonalen även ansvarar för disk.Ägaren leder arbetet på anläggningen och arbetade tidigare som kock i många år. Bostad ordnas på egen hand i ortens närområden. Körkort och bil är behövligt. RESTAURANGEN Tar250 gäster (varav150sittande) +uteplats för 100. Öppet kl 11.00-16.00 varje dag hela året. Många beställningar och temakvällar. Lunch 40-80 gäster. Restaurangen är i en uppbyggnadsfas. Gästerna har höga krav på maten ochkommer för att äta god mat, besöka fäbod, museum och bo i stugor och på camping. ARBETSTIDER/LÖN/START Anställningen påbörjas snarast, senast vecka 24. Detta är en säsongsanställning fram till mitten av oktober 2018.Lön enligt avtal. Arbetstider kl8.00 - 17.00, 5 dar/v, 2 sammanhängandelediga dagar. Långpass med kvällsarbetedå restaurangen har Temakvällar. På varje pass jobbar ett litet team; 1 kock + 1 servis, ingen i disken. ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kunnig, ansvarsfull Säsongskock (främst dagtidsarbete) till uppbyggnadsa... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunnig, ansvarsfull Säsongskock (främst dagtidsarbete) till uppbyggnadsa...
Servis med ledaregenskaper till härlig anläggning i Dalarna. Tillsvidare...
Prestigelös, erfarenservis som vill arbeta dagtid (kvällar förekommer) nära skidort. Tillsvidareanställning. Bostad kantillhandahållas. PROFIL Bred och lång erfarenhet (minst tre år)av à lacarte, buffé, beställningar och med dryckeskunskap. Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Du blir ansvarig för uppbyggnad och utveckling avrestaurang, rutiner och 1 säsongsservis.Prestigelöshet och flexibilitet krävs eftersom anläggningen är liten.Ägaren leder arbetet på anläggningen. Bostad kan ev ordnas av anläggningen. RESTAURANGEN Tar250 gäster (varav150sittande) +uteplats för 100. Öppet kl 11.00-16.00 varje dag hela året. Många beställningar och temakvällar. Lunch 40-80 gäster. Restaurangen är i en uppbyggnadsfas. Gästerna har höga krav på maten ochkommer för att äta god mat, besöka fäbod, museum och bo i stugor och på camping. ARBETSTIDER/LÖN/START Anställningen påbörjas snarast, senast vecka 24. Detta är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.Lön enligt avtal. Arbetstider ca kl 9.00 - 17.00, 5 dar/v, 2 sammanhängandelediga dagar. Långpass med kvällsarbetedå restaurangen har Temakvällar. På varje pass jobbar ett litet team; 1 kock + 1 servis. ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servis med ledaregenskaper till härlig anläggning i Dalarna. Tillsvidare... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis med ledaregenskaper till härlig anläggning i Dalarna. Tillsvidare...
Arbeta som Säsongsservis v 24-35 i vackra Dalarna
Servis med minst ett års yrkeserfarenhetsom vill arbeta säsong mellan v 24 och35nära skidort i Dalarna. Du får vara med och påverka utvecklingen av restaurangen. PROFIL Bra och gedigen erfarenhet, minst ett år,av à lacarte, buffé, beställningar och dryckeskunskap. Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Du är med om attbygga uppoch utveckla restaurangen ochrutiner tillsammans med dina kollegor.Prestigelöshet och flexibilitet krävs eftersom anläggningen är liten.Ägaren leder arbetet på anläggningen. RESTAURANGEN 150 sittplatser inne (maxantal 250 gäster) +uteplats för 100. Öppet kl 11.00-16.00 varje dag hela året. Många beställningar och temakvällar. Lunch 40-80 gäster. Restaurangen är i en uppbyggnadsfas. Gästerna har höga krav på maten ochkommer för att äta god mat, besöka fäbod, museum och bo i stugor och på camping. ARBETSTIDER/LÖN/START Anställningen är en säsongsanställning mellan v 24 och 35. Lön enligt avtal. Arbetstider ca kl 9.00 - 17.00, 5 dar/v, 2 sammanhängandelediga dagar. Långpass med kvällsarbetedå restaurangen har Temakvällar. På varje pass jobbar ett litet team; 1 kock + 1 servis. ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som Säsongsservis v 24-35 i vackra Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som Säsongsservis v 24-35 i vackra Dalarna
Erfarna kockar som vill njuta av Riksgränsen sommartid
Tillbringa sommaren norr om polcirkeln. Ett kockjobb utöver det vanliga. Midnattssol och milsvida arktiska vidder. Bostad ingår. PROFIL Vi söker två utbildade kockar med erfarenhet. Schemalagd arbetstid. Eget rum i delad lägenhetingår. ANLÄGGNINGEN Restaurangen har 70 sittplatser. Lägenhetshotellet består av14 lägenheter med totalt ca 60 bäddar, och ligger på gränsen mellan Norge och Sverige, drygt 20mil norr om polcirkeln invid väg E10, och är lättillgängligt både med tåg och bil. Gästerna bor i fräscha lägenheter med eget kök och badrum. Restaurang, en matvaruaffär, bastu och badtunna finns bekvämt inom samma byggnad. ARBETSTIDER/LÖN/START 1 juli till 30 september. Avtalsenliga löner och villkor (Visita och SR). ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej e-post) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla via e-post ochsms när vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna kockar som vill njuta av Riksgränsen sommartid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna kockar som vill njuta av Riksgränsen sommartid
Servis som älskar Midnattssol. Jobba med ett härligt team i fjällnatur.
Tillbringa sommaren norr om polcirkeln. Ett restaurangjobb utöver det vanliga. Midnattssol och milsvida arktiska vidder. Bostad ingår. PROFIL Vi söker servitriser/servitörer med lite erfarenhet som också vill jobba lite allround eftersom städning ingår. Schemalagd arbetstid. Eget rum i delad lägenhetingår. ANLÄGGNINGEN Restaurangen har 70 sittplatser. Lägenhetshotellet består av14 lägenheter med totalt ca 60 bäddar, och ligger på gränsen mellan Norge och Sverige, drygt 20mil norr om polcirkeln invid väg E10, och är lättillgängligt både med tåg och bil. Gästerna bor i fräscha lägenheter med eget kök och badrum. Restaurang, en matvaruaffär, bastu och badtunna finns bekvämt inom samma byggnad. ARBETSTIDER/LÖN/START 1 juli till 30 september. Avtalsenliga löner och villkor (Visita och SR). ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej e-post) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla via e-post ochsms när vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servis som älskar Midnattssol. Jobba med ett härligt team i fjällnatur. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis som älskar Midnattssol. Jobba med ett härligt team i fjällnatur.
Food & Beverage Manager på vackra Österlen
Drömjobb för enFood & Beverage Manager -tillsvidareanställning på omtyckt restaurang på Österlen. Här finns chansen för rätt personatt tillfälligt eller för en längre tid -slå ner bopålarna i den vackraste delen av Skåne. Bland sparris, backsippor, glada sommarfirare blandat med året-om-boende och havet hela tiden i blickfånget TJÄNST Food & Beverage Manager för tillsvidareanställning, 6 månaders prov START Snarast ARBETSUPPGIFTER - Leda och motivera dina medarbetarna - Ytterst ansvaraför budget.ekonomi ochutveckling - Vara självgående och ett pålitligt stöd till ägaren (som själv har stor restaurang- och kökserfarenhet) - Möjlighet till delägarskap PROFIL Relevant utbildning och yrkeserfarenhet. Tidigare haft ledaransvar. Vara analytisk, ekonomisk och samt en prestigelös teamplayer. Mycket bra svenska i tal och förståelse - missförstånd får inte uppstå. Är uppfinningsrik, har tålamod och kan finna dig fast allt ibland inte är helt klart. Du får gärna ha varit med om att starta restaurang tidigare. God erfarenhet av skandinavisk mat och kunna hantera råvaror på ett utmärkt sätt. RESTAURANGEN Omtyckt restaurang i familjehotell vid havetmed ca 130 platser och uteservering.Öppet kl 07.00 - 21.00 alla dagar för frukost, lunch och kvällsservering. Menyn utgörs av de skånska klassikerna och internationell mat.Råvarorna kommer oftafrånlokala odlare och fiskare från trakten och anläggningen dukar undersommaren upp i den mysiga trädgården med loungebar och grill. Hotellet har en underbar utsikt över havet och horisonten. ANSÖKAN Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.
Företag: sasongspersonal.se
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Food & Beverage Manager på vackra Österlen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Food & Beverage Manager på vackra Österlen
Söka jobb tips