Arbetsterapeut jobb - lediga jobb

Arbetsterapeut jobb Arbetsterapeut jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arbetsterapeut. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arbetsterapeut. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik leg arbetsterapeut- Stockholm

 2. Legitimerad arbetsterapeut, vikariat- Stockholm

 3. Arbetsterapeut- Sundbyberg

 4. Arbetsterapeuter- Stockholm

 5. Arbetsterapeut Baldersro Plaza- Haninge

 6. Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13- Nacka

 7. Arbetsterapeut för vikariat- Nacka

 8. Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna- Huddinge

 9. Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar- Stockholm

 10. Arbetsterapeut- Stockholm

 11. Arbetsterapeut, nybyggt äldreboende- Stockholm

 12. Arbetsterapeut- Tyresö

 13. Arbetsterapeut 50%- Stockholm

 14. Big Care söker Arbetsterapeut- Stockholm

 15. Coach/arbetsterapeut- Stockholm

 16. Arbetsterapeut,vikariat- Karlshamn

 17. Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona- Karlskrona

 18. Arbetsterapeut-Mora, omgående- Mora

 19. Arbetsterapeut-Falun, omgående- Falun

 20. Arbetsterapeut LUDVIKA-OMGÅENDE- Ludvika

 21. Arbetsterapeut AVESTA - OMGÅENDE- Avesta

 22. Arbetsterapeut Värmland omgående- Borlänge

 23. Arbetsterapeut till psyk öppenvårdsmott Avesta och Hedemora- Avesta

 24. Arbetsterapeut Norshöjden Falun- Falun

 25. Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående- Gävle

 26. Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.- Gävle

 27. Arbetsterapeut- Gävle

 28. Arbetsterapeut, tillsvidareanställning- Halmstad

 29. Arbetsterapeut- Värnamo

 30. Distriktsarbetsterapeut- Gislaved

 31. Arbetsterapeut- Kalmar

 32. Arbetsterapeut 75 %- Lessebo

 33. Arbetsterapeut till primärvårdsrehab väst- Växjö

 34. Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd- Växjö

 35. Arbetsterapeut, deltid- Markaryd

 36. Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken i Växjö- Växjö

 37. Arbetsterapeut-Kiruna- Kiruna

 38. Leg. Arbetsterapeut- Örkelljunga

 39. Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne- Landskrona

 40. Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad- Malmö


Mer beskrivning

Vik leg arbetsterapeut
Serafens psykiatriska mottagning City Serafens psykiatriska mottagning City är en öppenvårdsmottagning som arbetar med behandling för personer med psykosdiagnos. Mottagningen har ca 900 patienter och ett upptagningsområde som sträcker sig över Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm. Vi arbetar i team som är uppdelade utifrån stadsdelarna, som arbetsterapeut arbetar du i mottagningens samtliga team. Personalgruppen består av sjuksköterskor, skötare/CM, kuratorer, psykologer, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut och läkarsekreterare. Arbetsuppgifter: Som arbetsterapeut på mottagningen ansvarar du för funktionsutredningar, individuell arbetsterapeutisk behandling samt viss gruppbehandling. Förutom utredningar består arbetet bland annat av att arbeta med struktur i vardagen samt bedömning och förskrivning av kognitiva hjälpmedel. Du arbetar med patienter både på mottagningen och i patientens hem eller närmiljö. Arbetet är mycket självständigt och du har möjlighet att till viss del utveckla det arbetsterapeutiska arbetet. Samtidigt som arbetet är självständigt krävs det att du kan samverka med övrig personal på mottagningen. Samverkan sker även med andra vårdgivare och anhöriga. Kvalifikationer: Leg Arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från psykosvård alt psykiatri AMPS eller PRPP-utbildning är meriterande Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Personliga egenskaper: Du ska trivas att arbeta självständigt såväl som i team. Önskvärt om du har intresse i att leda gruppverksamheter. Är du initiativrik och intresserad av att utveckla det arbetsterapeutiska arbetet ses detta som ett plus. Övrig information: Handledning erbjuds all personal samt regelbundna möten med övriga arbetsterapeuter inom Norra Stockholms psykiatri, psykossektion. Mottagningen erbjuder friskvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik leg arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik leg arbetsterapeut

Legitimerad arbetsterapeut, vikariat
Habiliteringscenter Flemingsberg Vi söker en legitimerad arbetsterapeut på vikariat till Habiliteringscenter Flemingsberg för barn. Vi arbetar med barn med funktionsnedsättningar såsom tex rörelsehinder och utvecklingsstörning. Vi arbetar i team runt brukarna. Förutom arbetsterapeut består teamet av sjukgymnast, logoped, specialpedagog, kurator och psykolog. Hos oss finns tre team, två som ger insatatser till brukare i åldrarna 0-9 år och ett som ger insatser till brukare i åldrarna 10-15 år. Vikariatet avser i första hand de team som ger insatser till de yngre barnen 0-9 år. Habiliteringscenter Flemingsberg är beläget nära Flemingsbergs centrum mittemot Huddinge sjukhus. Vi är en del av Habilitering & Hälsa inom Stockholms läns landsting. Vårt upptagningsområde är Huddinge och Botkyrka. Arbetsuppgifter: Som arbetsterapeut i habiliteringen arbetar du med behandling både enskilt och i grupp, funktionsbedömningar, förskrivning och utprovning av hjälpmedel samt konsultation till barnens familjer och nätverk. Du ansvarar för de arbetsterapeutiska habiliteringsinsatserna i nära samarbete med de andra proffesionerna. Förutom kvalificerat arbetsterapeutarbete och fyra erfarna kollegor erbjuder Habilitering & Hälsa * Flextid * Arbetskamrater med tvärprofessionell yrkesbakrund och erfarenhet * Kollegialt stöd/ mentorskap * Handledning i team * Introduktionsprogram inom habilitering * Frikvård * Ersättning för viss läkarvård Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av barn med funktionsnedsättningar. Personliga egenskaper: Du bör vara flexibel och initiativrik. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det finns ett antal olika blanketter för utdrag ur belastningsregistret. Inom Habilitering & Hälsa ska "LSS-blanketten" användas. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad arbetsterapeut, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad arbetsterapeut, vikariat

Arbetsterapeut
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Sundbybergskliniken PV-Rehab Sundbybergskliniken ingår i Praktikertjänst och bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Stockolms läns landsting sedan årsskiftet. Vi är 11 medarbetare, däribland arbetsterapeut, kiropraktorer, dietist, sjukgymnaster och receptionist, som arbetar för patientens bästa. Våra lokaler är nyrenoverade och inkluderar gemensamt kontor för hemrehabteamen, behandlingsrum, grupprum och gym. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut i primärvården träffar du en bredd av patienter med olika besvär och bakgrund. En betydande del av arbetet utgörs av hemrehabilitering där du i team med sjukgymnast och dietist gör bedömningar och tränar i patientens hemmiljö. Du förskriver hjälpmedel, utför bostadsanpassning, ger råd om egenvård och handleder människor i patientens närhet. Du möter även patienter på mottagningen, individuellt och i grupp. Kvalifikationer - Legitimerad arbetsterapeut. Vidareutbildning är meriterande. - B-körkort. - 2 års erfarenhet av primärvårdsarbete. - Erfarenhet av journalprogrammet TakeCare är meriterande. - Erfarenhet av handrehabilitering och neuropsykiatriska diagnoser är av betydelse. Personliga egenskaper Våra medarbetare - är respektfulla, serviceinriktade och lyhörda - visar flexibilitet inför patienters och verksamhetens behov - tar eget ansvar och kan arbeta självständigt och i team - har en vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Sundbybergskliniken PV-Rehab
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Sundbyberg, Arbetsterapeut Sundbybergskliniken PV-Rehab
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeuter
Bromma Rehab Västra Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering (basuppdrag) i stadsdelarna Bromma, Spånga/Tensta, Rinkeby/Kista och i Ekerö kommun samt ett tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Vi har fyra mottagningar; Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. I verksamheten arbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, dietister, kurator, logoped och kiropraktorer, sammanlagt ca 50 medarbetare. Vill du bli en av oss? Vi söker nu två arbetsterapeuter till vår mottagning i Bromma. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna samt har intresse av att aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete. Arbetsuppgifter: Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vår vision ”professionell rehabilitering i samverkan – en verksamhet med tydlighet och personal som mår bra” och vår värdegrund; patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje präglar den verksamhet vi bedriver. Som arbetsterapeut i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Viss verksamhet bedrivs i team med övriga yrkesgrupper. Behandlingsinsatser och rehabilitering sker på mottagning både individuellt eller i grupp, i hemmet och dess närmiljö. Arbetsuppgifterna består bl.a. av: aktivitets- och funktionsbedömning/utredning/träning, råd och stöd om egenvård, förskrivning av hjälpmedel och information om produkter och teknik, bedömning av bostad och närliggande miljö och miljöinriktade åtgärder t.ex. bostadsanpassning. Samverka med andra vårdgivare, handleda och stödja anhöriga och vårdpersonal samt handleda studenter. Kvalifikationer: Legitimerad arbetsterapeut med kandidatexamen, magisterexamen eller annan vidareutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Personliga egenskaper: Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Är ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga • Är flexibel, har god kommunikativ förmåga • Är lyhörd, stresstålig, serviceinriktad • Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet • När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Övrig information: För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeuter jobb, Arbetsterapeuter Stockholm, Arbetsterapeuter Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeuter

Arbetsterapeut Baldersro Plaza
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa och är ett av nordens ledande privata vårdföretag. Hos oss arbetar idag ca 7000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Aleris är ett dotterbolag till svenska Investor. Läs mer på www.aleris.se. ALERIS ÄLDREOMSORG Aleris Äldreomsorg bedriver äldreomsorg på entreprenad, i egen regi och genom kundval. I Sverige är vi idag över 3 000 medarbetare som tar hand om cirka 1 400 kunder i äldreboende och över 800 i hemtjänst. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner och består av äldreboenden, gruppboenden för dementa, korttidsboende, hemsjukvård, sjukhem och hemtjänst. Aleris Äldreomsorg har idag ett 40-tal olika verksamheter i Sverige.   Vill du vara med och skapa framtidens äldreomsorg?   BALDERSRO PLAZA - NORDISK STILLHET OCH MÖTEN MELLAN GENERATIONER I Haninge har Aleris nya äldreboende Balderso Plaza. öppnat sedan några månader tillbaka. Här har den nordiska försommardagen fått vara inspirationskälla till inredning, material- och färgval. Personalen pratar både svenska och  I samma hus finns en förskola, något som öppnar för spännande möten mellan generationer. Nu söker vi medarbetare med kunskap och intresse av äldreomsorg, gärna finsk- och svensktalande. Vi erbjuder en möjlighet att använda de senaste forskningsrönen i det dagliga arbetet. VÅRBACKA PLAZA - ÄLDREBOENDE MED ORIENTALISKA INSPIRATION På Vårbacka Plaza i Vårby gård har vi skapat ett modernt äldreboende för äldre som vill leva och bo i en trygg miljö. Ett boende med respekt för traditioner och där man kan tala sitt första språk – och känner sig som hemma. Vår ambition är att kunna erbjuda bästa möjliga omsorg för den äldre, men även en plats dit släkt och vänner är välkomna. Under planeringen av Vårbacka Plaza har vi tagit intryck av orientaliska färger, smaker och traditioner i olika grad på enheterna. Initiativrik arbetsterapeut/aktivitetsansvarig   Du kommer att ha en väldigt viktig roll på Baldersro och Vårbacka Plaza. Vi satsar extra mycket på aktivitet och kommer att utgå från våra boendes önskemål. Vi söker dig som är initiativrik, flexibel och lyhörd för boendes önskemål och behov. Du kommer att dela din arbetstid mella dessa två boenden och ha ett nära samarbete med de övriga personalgrupperna på respektive boende. Ansvaret innebär:   * Att erbjuda de boende aktiviteter utifrån individuella behov och önskemål. * Ha idéer om och kunna arrangera/organisera större fester, aktiviteter och underhållningar. * Knyta kontakter med frivilliga organisationer och intresseföreningar. * Vid behov skall du kunna ta arbetsuppgifter som ligger utanför ditt arbetsområde.   Kompetenskrav:   * Legitimerad arbetsterapeut, gärna med 2 års arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg. * God pedagogisk förmåga, god organisatör, förmåga att planera och fördela arbetet. * Goda kunskaper i dokumentation samt goda IT-kunskaper. * Arbetet ställer höga krav på självständighet och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. * Körkort   Intervjuer sker löpande.   Vi tillämpar 6 månaders provanställning.   Om du har några frågor, kontakta Susanne Strömsén på mail susanne.stromsen@aleris.se   Läs mer på vår hemsida www.aleris.se/baldersro    www.aleris.se/varbacka
Företag: Aleris Holding AB Baldersro Plaza
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Baldersro Plaza jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Baldersro Plaza

Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13
Habiliteringscenter Nacka, ungdoms- och vuxenteam Målet för Habilitering och Hälsas verksamhet är att underlätta tillvaron för personer med funktionshinder och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. Habilitering & Hälsa är en självständig resultatenhet inom Stockholms läns landsting. Vi är verksamma inom hela Stockholms län och vi erbjuder råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, till exempel utvecklingsstörning, aspergers syndrom, autism och rörelsehinder. Vi erbjuder också stöd till anhöriga och personal i barnets, ungdomens eller den vuxnes närmiljö. Basen i vår verksamhet är våra habiliteringscenter som finns över hela länet. Som ett komplement till dessa finns ett flertal specialiserade verksamheter. På Habiliteringscenter Nacka arbetar vi i team med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. I teamet ingår förutom arbetsterapeut även psykolog, kurator, sjukgymnast, specialpedagog och logoped. Många insatser riktas till brukarnas familjer och nätverk. Vikariatet har placering i de tvärprofessionella ungdoms- och vuxenteamen utifrån att vi har kö till arbetsterapeutiska insatser. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av ett brett spektrum av arbetsterapeutiska insatser till personer med funktionsnedsättning. Många av dem som söker har neuropsykiatriska diagnoser, framför allt Asperger/autismspektrumstörning. I arbetet ingår bedömningar, kartläggningar, upprättande av habiliteringsplaner, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel inklusive högteknologiska hjälpmedel inom området kognitivt stöd. Som en del i arbetet förekommer också konsultation och kunskapsöverföring till personal i den enskildes närmiljö. Många av dem vi möter har komplexa behov där samverkan krävs, inte bara i teamet, utan med vårdgrannar, kommunal verksamhet och andra myndigheter. Insatserna syftar till att finna kompenserande strategier för att underlätta i vardagen samt att miljön runt den enskilde blir så optimal som möjligt utifrån de förutsättningar som finns. Journal förs i Take Care och förskrivningar görs genom Beställningssportalen. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en vilja och förmåga att arbeta självständigt.Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Leg arbetsterapeut. Personliga egenskaper: Erfarenhet av habiliteringsarbete är en förutsättning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Vi lägger också stor vikt vid kompetens inom neuropsykiatri och hjälpmedel kring kognitivt stöd. Vi ser mycket positivt på stor datavana och en nyfikenhet på att lära sig nya system. Övrig information: Förutom ett kvalificerat, omväxlande och fritt arbete erbjuder Habilitering och Hälsa: * Flextid * Trevliga arbetskamrater med tvärprofessionell yrkesbakgrund och erfarenhet * Kollegialt stöd/mentorskap * Handledning i team * Friskvård * Ersättni Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Du behöver inte fylla i alla fält - det går bra att bifoga word-dokument. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Det finns ett antal olika blanketter för utdrag ur belastningsregistret. Inom Habilitering & Hälsa ska "LSS-blanketten" användas.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut, vik. 75% höstterminen -13

Arbetsterapeut för vikariat
Den som bor på Solsunda ska mötas av respekt och nyfikenhet från personalens sida. Miljön och bemötandet ska vara värdigt. Det ska finnas goda förutsättningar för att känna sig trygg och säker. Man ska slippa intrång i sin integritet och ha stort inflytande över sin aktuella situation och sitt framtida liv. Det ska finnas möjligheter till utveckling och förändring utifrån individens unika behov och önskemål. Man ska få stöd att söka och finna mening i tillvaron och slippa isolering och ensamhet. Får personen allt detta så kommer Solsunda att vara det som gör skillnad i dennes liv, skillnad mellan meningslöshet och mening, mellan hopp och förtvivlan. Du som är arbetsterapeut och intresserad av psykiatri och som tillsammans med övrig personal vill arbeta för att förverkliga dessa förväntningar är välkommen att söka tjänsten på Solsunda. Solsunda är ett hem för Vård och Boende i Nacka. Hos oss bor vuxna personer med allvarliga psykiska problem såsom psykosproblematik, schizofreni, depression, personlighetsstörningar med mera. Vi har en arbetsterapi med två arbetsterapeuter och ett arbetsterapibiträde. Som arbetsterapeut ingår du i ett team kring varje person tillsammans med sjuksköterska och skötare. Dina uppgifter består bland annat i att göra ADL-bedömningar , förskriva hjälpmedel och utföra individuella träningar. Vi har kontinuerlig extern handledning och förmåner i form av företagshälsovård, friskvårdspeng, sko och klädbidrag med mera. Låter det intressant ? Gå in på vår hemsida och läs mer! www.solsunda.se Har du frågor om tjänsten ring: Katarina Blommé gruppledare: 08-557 72 525 0736-905875 Maja Andersson bitr. föreståndare: 08-557 72 510 Kerstin Rollemark personalassistent: 08-557 72 500 Skicka din ansökan till: kerstin.rollemark@hagsunda.se
Företag: SOLSUNDA HVB-hem/Hagsunda AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut för vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut för vikariat

Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna
Reagera klinikerna Liljeholmen söker arbetsterapeut Vi välkomnar dig som: -gillar att arbeta i en kreativ miljö, -tycker att delaktighet är en förutsättning, -stimuleras av utveckling och det egna lärandet, -värdesätter att ingå i ett tydligt sammanhang. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerligt metodutvecklingsarbete, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting. Reagera klinikerna är numera en del av Aleriskoncernen. Vi är totalt nästan 200 medarbetare, många med lång erfarenhet i Reagera och vi anser att olikhet och mångfald berikar. Vi är verksamma inom primärvårdsrehabilitering i södra Stockholms län fördelat på nio kliniker i Liljeholmen, Skärholmen, Hallunda, Älvsjö, Huddinge, Tullinge, Tyresö, Järna och Nykvarn. Vi söker nu legitimerad arbetsterapeut till Reagera klinikerna Liljeholmen Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. På våra kliniker finns arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer, kuratorer, logopeder, sjukgymnaster och receptionister. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv. Kvalifikationer: .Önskvärt med vidareutbildning på högskolenivå. Magister-/masterexamen är särskilt meriterande. .Fördjupad handkompetens och kompetens inom neuropsykiatriska diagnoser är meriterande. .Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera. .Du är driftig och vill finnas med i den fortsatta utveckling av vår verksamhet. .Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund. .Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. .Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, förmåga att strukturera arbetet och att arbeta självständigt är betydelsefulla. Körkort erfodras. Anställningsform: Tillsvidare anställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring. Vi söker också arbetsterapeut för visstidsanställning. Eftersom Reagera klinikerna är en kvinnodominerad arbetsplats ser vi gärna manliga sökanden. Upplysningar om tjänsten: Välkommen att kontakta Monica Löfving, enhetschef Reagera klinikerna Liljeholmen tel 08-123 181 96. Läs om Reagera klinikerna på: www.reagera.se Lokalt fackligt ombud FSA: Monica Aasnes 08-123 182 02 Kontaktuppgifter anges i ansökan. Ansökningarna hanteras löpande.
Företag: Aleris AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna

Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar
Academic Work söker för kunds räkning en arbetsterapeut. Vår kund Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialister på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Iris Hadar erbjuder dig en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Iris Hadar. Iris Hadar har behov av arbetsterapeuter i Stockholm, Södertälje och Uppsala. Vi letar därför efter dig som är intresserad av att arbeta på minst två orter. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut kommer du att få arbeta i olika uppdrag, bland annat ?Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga? som genomförs i samarbete med Arbetsförmedlingen. Metoden som ligger till grund är Aktivitetsbaserad bedömning. Varje deltagare har individuellt anpassade frågeställningar som ska besvaras under en period på mellan 3-6 veckor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna i uppdraget är att handleda, observera, dokumentera och planera för de deltagare som är inskrivna, vilka kan ha fysiska, psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Då många av deltagarna har olika förutsättningar behöver man även anpassa både arbetsuppgifter och arbetsmiljön efter individens behov. Du har regelbunden kontakt med specialister på Arbetsförmedlingen för uppföljning och avstämning gällande de deltagare som är inskrivna. Utvecklingsmöjligheter: Är du en driven person som vill vara med och utveckla företaget? Då har du möjlighet att bli del av en verksamhet fylld av utmaningar, möjligheter och stimulerande arbetsuppgifter! Vi söker dig som Studerar till arbetsterapeut och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Vi tror att du är i slutet av din utbildning och är ivrig att få använda dig av dina kunskaper praktiskt. Alternativt att du arbetar deltid idag och vill hoppa in på Iris Hadar vid behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som arbetsterapeut eller erfarenhet från arbete med människor med olika behov av stöd eller funktionshinder t.ex. från arbetslivsinriktad rehabilitering. Vidare ser vi det som meriterande om du har kunskap i ergonomi samt om du har genomgått AMPS/PRPP-utbildning men det är inget krav. För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du empatisk, serviceinriktad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt och organisera ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid UPPSKATTAD ARBETSTID: 3-10 timmar per vecka PLATS: Stockholm, Södertälje, Uppsala URVAL: Sker löpande KONTAKT: Camilla Bäckelin, camilla.backelin@academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar

Arbetsterapeut
Capio Rehab Globen söker leg. arbetsterapeut Capio Rehab Globen ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio Närsjukvård AB. Capio Rehab Globen är beläget på Arenavägen, granne med Globen Arena. Oktober 2012 startade koncernens primärvårdsrehabiliteringen i Stockholm. Idag har vi fem enheter. Vi arbetar aktivt med hög kundtillfredsställelse god service, rätt kompetens, hög tillgänglighet, trivsam miljö och ett teamarbete utöver det vanliga. På Capio Rehab Globen ingår arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist och kiropraktor i vårt arbetslag. Mer information, se http://www.capiovardcentral.se/Stockholm/globen/Vardcentral/ BESKRIVNING AV TJÄNST Vi söker dig som är genuint intresserad av rehabilitering inom primärvården och arbete i team. Bra om du har viss kunskap inom handrehabilitering. En viktig del är hemrehabilitering, som utförs av vårt hemrehabteam, med arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist. Vi är 12 medarbetare som arbetar i rymliga och fräscha lokaler, som inrymmer stora behandlingsrum, konferensrum, gym och stort grupprum/rörelserum. KVALIFIKATIONER Leg arbetsterapeut. B-körkort meriterande. Erfarenhet av journalsystem TakeCare meriterande. Fyra års primärvårdserfarenhet. ANSTÄLLNINGSFORM/TJÄNSTGÖRINGSGRAD Heltid alternativt deltid, goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse OM CAPIO Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. KONTAKTPERSONER Marianne Hultman, enhetschef. marianne.hultman@capio.se
Företag: CAPIO REHAB GLOBEN
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Stockholm, Arbetsterapeut CAPIO REHAB GLOBEN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeut, nybyggt äldreboende
Stora Sköndal är en idéburen organisation som bedriver diakonalt arbete genom bland annat neurologisk rehabilitering, äldreomsorg, socialpsykiatri och ensamkommande flyktingbarn. Genom Ersta Sköndal högskola AB bedriver vi också högskoleutbildning och forskning. Att stödja särskilt utsatta människor och att som non-profit organisation återföra alla eventuella överskott tillbaka in i verksamheten är en självklarhet. På Stora Sköndal erbjuder vi vård och omsorg med hög kvalitet och fokus på att skapa trygghet och kontinuitet i en levande verksamhet. Vi eftersträvar förtroende hos våra boende, deras närstående och uppdragsgivare. Vi tar ansvar för hela vårt uppdrag och möter alla med respekt och vänlighet. Vi ser individens unika möjligheter, gör alltid vårt bästa och sätter den boende främst. I enlighet med den nationella värdegrunden arbetar vi för att den boende ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Nybyggt äldreboende - Villa Sköndal Den 18 november 2013 öppnar Villa Sköndal som har 54 lägenheter och ligger i vårt natursköna område alldeles intill Drevviken. Din roll: Som arbetsterapeut arbetar du förebyggande, habiliterande och rehabiliterande. Du identifierar den boendes rehabiliteringsbehov och bedömer genomförandeförmåga kring personlig vård och aktiviteter. Du provar ut och förskriver tekniska hjälpmedel samt handleder och undervisar den boende, närstående och berörda medarbetare i hur förskrivet hjälpmedel ska användas. Du handleder och undervisar övriga medarbetare i ett rehabiliterande arbetssätt samt undervisar i förflyttningsteknik. Du ansvarar tillsammans med sjukgymnast för att den boende har en aktuell rehabiliteringsplan. Kvalifikationer: Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg och eller geriatrik. Erfarenhet av palliativ vård, vård av personer med Parkinsons sjukdom och personer med demenssjukdomar är meriterande. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du har engagemang och viljan att starta och driva en äldreomsorg med Stockholms bästa kvalitet. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt. Arbetstid/varaktighet: Deltid/dagtid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kontakt: Ingela Mohlin, projektledare tel 08-400 29 275 Facklig kontakt: Skyddsombud SACO: Karin Norström tel 08-400 29 114 Ansökan: Skicka in ditt ansökningsbrev och CV via e-post, vi tar inte emot ansökningar per brev. Rekryteringen pågår löpande. Sista ansökningsdag 130831 Ange referensnummer: 3120 Vi tar emot ansökan via epost: ledigajobb@storaskondal.se Arbetsgivare: Stora Sköndal 128 85 SKÖNDAL Tel vx: 08-400 29 100
Företag: Stora Sköndal
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, nybyggt äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, nybyggt äldreboende

Arbetsterapeut
Björkbackens äldrecentrum söker arbetsterapeut för vikariat på heltid Beskrivning av arbetsplatsen Björkbackens äldrecentrum är beläget intill Tyresö centrum. Äldreboendet har olika inriktningar såsom gruppboende och sjukhem för personer med demensdiagnoser, korttidsboende, sjukhem för personer med somatiska sjukdomar och äldreboendeenheter. Beskrivning av arbetsuppgifterna Du kommer att arbeta som arbetsterapeut vid sjukhemsavdelningen Syrenen, 26 platser och korttidsboendet Linnéan, 7 platser. Förutom de yrkesspecifika arbetsuppgifterna såsom utredning, bedömning, behandling och uppföljning av aktivitetsförmåga och utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel, handleder Du omvårdnadspersonalen i funktionsbevarande och rehabiliterande arbetssätt. Du medverkar i vårdplaneringar och teammöten. Du stöttar kontaktpersonerna i upprättandet av personliga planer så att insatserna är tydliga och begripliga och tillgodoser den boendes önskemål och behov och samtidigt stärker den enskildes resurser. Du följer upp hur kunskaper i arbetsställningar och förflyttningsteknik i tillämpas i omvårdnadssituationer. Du för journal i databaserad journalsystem. Kvalifikationer Du är legitimerad arbetsterapeut. Geriatrisk kompetens och utbildning inom demensvård är meriterande. Personliga egenskaper Du har förmåga att skapa och hantera relationer med boende, anhöriga och medarbetare. Du arbetar både självständigt och i team och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du tar ansvar och arbetar för att uppnå de mål som är formulerade för Björkbackens äldrecentrum och inom demensvården. Du har stort intresse av att arbeta med äldre. Du är trygg och självständig i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är intresserad av kvalitets- och verksamhetsutveckling. Du ska vara noggrann och kunna organisera, strukturera och planera både arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Lön Fast lön. Individuell lönesättning. Kontaktpersoner Camilla Johansson, enhetschef, 08-57829601 Facklig kontaktperson Tina Renman-Larsson, FSA, 08-578 29651 Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Tyresö, Arbetsterapeut Tyresö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeut 50%
Då vår arbetsterapeut nu slutar söker vi redan till slutat av augusti en ny engagerad Arbetsterapeut med erfarenhet ifrån äldreomsorg . Arbetetsuppgifterna är varierande och består bland annat av arbetsterapeutiska bedömningar, hjälpmedels- samt aktivitetsansvar. Arbetet vilar på en kristen, humanistisk värdegrund. Vi arbetar med kontaktmannaskap, temamöten och personcentrerad omvårdnad. Vi har en mycket kompetent och engagerad personalgrupp Löjtnantsgården är ett äldreboende beläget vid tunnelbana Stadion på Östermalm i Stockholm. Vi har 54 platser. 28 omvårdnadsplatser fördelade på 14 platser per enhet och 26 demensplatser fördelade på 9+9+8 platser. All omvårdnadspersonal är utbildade undersköterskor. Vi har 5 sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast.
Företag: IMMANUELSKYRKANS VÅRD AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut 50%

Big Care söker Arbetsterapeut
Big Care grundades år 2000 med syfte att bedriva uthyrning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter mm inom vårdsektorn. Big Care är idag kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008. De senaste åren har Big Care framgångsrikt bemannat olika verksamheter inom kommuner och landsting runt om hela Sverige. Sedan några år tillbaka driver Big Care ett flertal beredskapsjourer för sjuksköterskor. När Stockholms kommun på nytt införde kundval inom hemtjänst år 2006 blev Big Care auktoriserade. Big Care letar för kunds räkning efter arbetsterapeut till två äldreboende i Stockholm. Län, Kommun & arbetsperiod: - Sundbyberg, v.27-35 50%. - Nacka, v.25-35. Vi kräver att du: - har en svensk arbetsterapeututbildning. - har minst två års svensk dokumenterad yrkeserfarenhet som arbetsterapeut. Du som söker ska vara trygg och i din yrkesroll och har att lätt för att anpassa dig in nya arbetssituationer samt rutiner. Vi efterfrågar även en god socialförmåga då du kommer stöta på ny personal. Känner du att detta beskriver dig så är du välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt cv till oss.
Företag: BIG CARE AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Big Care söker Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Big Care söker Arbetsterapeut

Coach/arbetsterapeut
Vill du bli en del av Resursteamet? Vår drivkraft är att möjliggöra för människor att utvecklas! Vill du vara med och skapa möjligheter för människor att utvecklas bortom dagens gränser? Ser du möjligheter till utveckling - där andra ser hinder? Kan du motivera och skapa förutsättningar för människor att förflytta sig steg för steg i riktning mot sina egna mål? Är du arbetsterapeut, socionom eller sjukgymnast och vill jobba som coach direkt med människorna i aktiviteter och processer? Då kanske du skulle vilja jobba med oss! VAD GÖR VI? Vi jobbar inom flera områden och vår största verksamhet är den dagliga verksamheten för personer med förvärvad hjärnskada (LSS 2) och medfödda funktionsnedsättningar (LSS1). Vi har också boendestöd för båda målgrupperna. På Resursteamet har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. VILKA ÄR VI? Vi som jobbar på Resursteamet har en bred variation av utbildningsbakgrunder och livserfarenheter. Detta är något vi ser som mycket positivt då allas olika perspektiv bidrar till att skapa ett dynamiskt och kreativt team. Vi söker DIG som vill jobba som coach i aktiviteter med personerna och utifrån deras individuella behov. Det är dessutom mycket meriterande om du är arbetsterapeut, socionom eller socialpedagog. Du får gärna vara nyutexaminerad. Eftersom vi önskar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökande. Krav: Relevant högskoleexamen samt B-körkort DIN ANSÖKAN Skriv en personlig ansökan på max en A4. Berätta det du vill att vi ska veta och varför den här tjänsten hos oss verkar intressant för dig. Skicka ditt personliga brev och CV genom registrera dig på vår hemsida genom att klicka på länken nedan. http://hogia.resursteamet.se/webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=13 Eftersom vi får många ansökningar hinner vi tyvärr inte svara i telefon utan sök i stället information på vår hemsida www.resursteamet.se. Välkommen att bli en resurs i vårt team!
Företag: RESURSTEAMET I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Coach/arbetsterapeut jobb, Coach/arbetsterapeut Stockholm, Coach/arbetsterapeut RESURSTEAMET I STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Coach/arbetsterapeut

Arbetsterapeut,vikariat
Karlshamns kommun Omsorgsförvaltningen söker Arbetsterapeut Heltid vikariat Ref.nr 34Ä/13. Anställning tillträde efter överenskommelse, vikariat t.o.m. 131231 eventuell förlängning med mindre tjänstgöringsgrad. Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd med ansvar för äldreomsorg och verksamheten för LSS- stöd och service samt en socialnämnd med ansvar för Individ- och familjeomsorg och sysselsätter ca 1200 personer. Omsorgsförvaltningen är indelad i sju verksamhetsområden hemtjänst, särskilt boende, LSS-stöd och service, individ- och familjeomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning samt förvaltningsadministration. Arbetsuppgifter: Karlshamns kommun har både ansvar för särskilda boende inom äldreomsorg, verksamhet LSS stöd och service och socialpsykiatri samt hemsjukvården. Som Arbetsterapeut ansvarar Du för bedömningar, åtgärder/behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och uppföljningar samt delegering och handledning av vårdpersonal. Du arbetar i team tillsammans med vårdpersonal, enhetschef, sjuksköterska och sjukgymnast. Kvalifikationer: Vi söker Dig som är legitimerad Arbetsterapeut. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Du skall ha kännedom om berörd lagstiftning. Arbetet kräver en förmåga att organisera, strukturera och arbeta lösningsfokuserat. Du ska ha god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personlighetstest kan bli aktuellt före anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Verksamhetschef Ingbritt Håkansson 0454-810 70 Fackliga företrädare: FSA Margareta Svensson 0454-819 78 Övrigt: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras. Ansökan: Skriftlig ansökan ska tillsammans med CV och åberopade handlingar vara Karlshamns kommun, omsorgsförvaltningen, Rådhuset, 374 81 Karlshamn eller via e-post personal.omsorg@karlshamn.se tillhanda senast 2013-08-11. Ange Ref.nr i ansökan.
Företag: Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut,vikariat jobb, Arbetsterapeut,vikariat Karlshamn, Arbetsterapeut,vikariat Karlshamns kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut,vikariat

Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona
Vill du arbeta i en kuststad som leder Sveriges sol-liga? Arbetsterapin på Blekingesjukhuset i Karlskrona är en avdelning inom Rehabiliteringskliniken med uppdrag att även ge arbetsterapi till övriga kliniker på Blekingesjukhuset samt viss öppenvård. Inom Arbetsterapin arbetar arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden, teknisk instruktör och sekreterare. Vi finns i stora ljusa lokaler. På fritiden finns möjlighet att träna kostnadsfritt i Landstingshälsans personalgym. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad arbetsterapeut för arbete mot ortoped- och kirurgavdelningar. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Det är positivt om du har erfarenhet och kunskap inom området. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då vi räknar med en snabb reryteringsprocess är det viktigt att du uppger referenser i din ansökan.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat leg arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Karlskrona

Arbetsterapeut-Mora, omgående
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av rekryteringsanvarig Mathias Agocs, Tel: 0761-810806 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut-Mora, omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut-Mora, omgående

Arbetsterapeut-Falun, omgående
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av rekryteringsanvarig Mathias Agocs, Tel: 0761-810806 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Falun
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut-Falun, omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut-Falun, omgående

Arbetsterapeut LUDVIKA-OMGÅENDE
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av: Dragana Lazic, 0761810841 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut LUDVIKA-OMGÅENDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut LUDVIKA-OMGÅENDE

Arbetsterapeut AVESTA - OMGÅENDE
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av: Dragana Lazic, 0761810841 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Avesta
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut AVESTA - OMGÅENDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut AVESTA - OMGÅENDE

Arbetsterapeut Värmland omgående
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av regional samordnare: Sara Stenlund, 076-18 10 828 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Värmland omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Värmland omgående

Arbetsterapeut till psyk öppenvårdsmott Avesta och Hedemora
Psykiatriska öppenvården Falun Södra Dalarna består av tre psykiatriska mottagningar, Falun, Avesta och Hedemora. Mottagningarna har bred kompetens med olika yrkesgrupper och har upparbetade nätverk och samarbetskontakter inom kommun och övrig hälso- och sjukvård. Verksamheten kännetecknats av nytänkande och utveckling och det finns utvecklingsprojekt inom t ex MBT, gruppbehandlingar och samverkansarbete inom missbruks- och beroendevården. Mottagningarna deltar också i forskning och utvecklingsprojekt tillsammans med psykiatriska slutenvården runt KBT i vårdkedjan. Det pågår utvecklingsprojekt tillsammans med kommunerna om vård och stödsamordning för patienter med allvarlig funktionsnedsättning pga psykisk ohälsa. ARBETSUPPGIFTER Vikariatet innebär placering i Avesta och Hedemoras vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningar. Tillsammans med övriga i teamet förväntas du utreda, planera och genomföra behandling/rehabilitering för personer med aktivitetsbegränsning och funktionsnedsättning på grund av psykisk ohälsa. Yrkesspecifika insatser kommer bl.a. att innefatta bedömning av aktivitetsförmåga, ADL-träning, handledning, hjälpmedelsförskrivning, nätverksmöten och anpassning av patientens miljö. I arbetet är du en resurs till vård- och stödsamordningsteamet. Vi erbjuder goda möjligheter till samarbete inom psykiatrin och med kommunerna, vuxenhabiliteringen, hjälpmedelsverksamheten och övriga vårdgrannar. Du bör ha erfarenhet av att genomgöra observationer i aktivitet, exempelvis genom bedömningsinstrumentet AMPS. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med människor med psykisk ohälsa. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Givetvis är Du legitimerad arbetsterapeut och önskvärt är att du har vidareutbildning inom vissa bedömningsinstrument (t.ex. AMPS). Om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin är det positivt. Du har körkort.
Företag: Landstinget Dalarna, Sektor Södra
Ort: Avesta
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till psyk öppenvårdsmott Avesta och Hedemora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till psyk öppenvårdsmott Avesta och Hedemora

Arbetsterapeut Norshöjden Falun
I Temabo har vi alla en gemensam uppfattning att mycket går att göra annorlunda och bättre inom svensk äldreomsorg. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vi utgår från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv och vårt arbetssätt bygger på en förtroendefull samarbetsrelation med varje boende. Temabo driver Norshöjden from 1 maj 2013 på uppdrag av Falun Kommun. Norshöjden har som mål att bli ett föredöme det gäller en personcentrerad och högkvalitativ demensomsorg som använder sig av konstens och kulturens positiva påverkan på hälsa och välbefinnande. Vi har som mål att de boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor. Vi prioriterar det sociala och människans behov av samhörighet. Boendet som består av 62 lägenheter ligger i utkanten av centrala Falun, inbäddad med skog omkring och med gott om strövområden. Vi söker nu en arbetsterapeut till Norshöjden Arbetsterapeuterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Arbetsterapeut ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Dina arbetsuppgifter som Arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att: - Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. - Genomföra ADL-bedömningar. - Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd. - Utprovning av hjälpmedel. - Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för. - Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet. För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad Arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet. Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: NORSHÖJDEN
Ort: Falun
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Norshöjden Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Norshöjden Falun

Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av rekryteringsanvarig Mathias Agocs, Tel: 0761-810806 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående

Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.
Arbetsterapi och dietsit enheten är en ny vårdenhet som har ansvar för arbetsterapi och dietist verksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda erbjuds en mentor som har till uppgift att stödja den nyanställde. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov. Vi har nu behov av arbetsterapeut på Gävle sjukhus. Vikariatet är fram till årsskiftet möjlighet kommer troligen att finnas till förlängning. Vår budget ram och uppdrag för 2014 är ännu inte helt klart. ARBETSUPPGIFTER Vi ansvarar för de arbetsterapeutiska insatserna vid: medicinkliniken med bl a strokeenhet, geriatrik och reumamottagning kirurg- och ortopedkliniken med bl a handmottagning onkologkliniken med avdelning och lymfödemmottagning barnkliniken med bl a mottagning för barn med ledsjukdomar. Placering av vikariatet är i slutenvårdsverksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut, stor vikt läggs vid erfarenhet av arbete inom slutenvård, personliga egenskaper och intresse för att utveckla verksamheten vid arbetsterapienheten. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.

Arbetsterapeut
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle har drygt 2200 medarbetare. Vi ansvarar för stöd och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare nu och i framtiden. Olika rekryteringsaktiviteter, kompetensutveckling och verksamhetsutveckling är viktiga inslag i detta arbete. Till Rehabiliteringsenheten söker Omvårdnad Gävle Leg Arbetsterapeut. ARBETSUPPGIFTER Rehabiliteringsenheten inom Omvårdnad Gävle ansvarar för rehabiliteringsinsatser för personer som är inskrivna i hemsjukvård, i särskilt boende för äldre samt korttidsboende i Gävle kommun. Arbetet som arbetsterapeut innebär bland annat bedömning av aktivitetsförmåga, specifik träning och behandling, förskrivning av hjälpmedel och handledning. Arbetsterapeuten arbetar med utgångspunkt från kommunens värdegrund med ett individanpassat förhållningssätt utifrån kundens/patientens förutsättningar och mål. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet från rehabilitering av äldre. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och en positiv inställning till att arbeta i team tillsammans med andra personalkategorier. Körkort. Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Gävle, Arbetsterapeut Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeut, tillsvidareanställning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER Kommunrehab söker arbetsterapeut för tillsvidareanställning, 100% Kommunrehab i Halmstad ingår i Hemsjukvård och Förebyggande verksamhet och riktar sig till kunder i det egna hemmet eller på särskilt boende. Kommunrehab består idag av 11 arbetsterapeuter, 12 sjukgymnaster samt 1 rehabassistent. Kommunrehab finns även representerat i planeringsteam på sjukhuset samt på korttidsenhet. Vi är uppdelade i kommunrehab öster och väster. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med sjukgymnast. Dina arbetsuppgifter innebär att genom träning, behandling och hjälpmedelsutprovning förlänga perioden för ett aktivt och självständigt liv för våra kunder. Även handledning av omsorgspersonal ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som är intresserad av ovanstående arbetsuppgifter samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi värderar god samarbetsförmåga och yrkeskunnande. Körkort erfordras.
Företag: Halmstads kommun, Kommunrehab, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, tillsvidareanställning

Arbetsterapeut
Samrehab, Värnamo sjukhus Samrehab vid Värnamo sjukhus är en gemensam rehabiliteringsverksamhet för arbetsterapi och sjukgymnastik med ca 50 anställda. Vi arbetar inom områdena geriatrisk rehabilitering, internmedicin, ortopedi/kirurgi och psykiatri. Inom Samrehab finns arbetsterapeuter, sjukgymnaster, arbetsterapibiträden och sjukgymnastassistenter och en vårdadministrativ enhet. Till stöd i kvalitets- och utvecklingsarbetet har vi FoU-samordnare inom såväl arbetsterapi som sjukgymnastik. Vi arbetar aktivt i enlighet med sjukhusets mission med fokus på patientsäkerhet och effektiva processer. Omfattning Vikariat på heltid t.o.m. 2014-02-19 med tillträde omgående. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar som arbetsterapeut inom slutenvård på en geriatrisk rehabiliteringsklinik. Din huvudsakliga placering kommer vara på strokeenheten och arbetet där innebär bedömning i akutskedet och även ansvar för patientens fortsatta rehabilitering. Arbetet innehåller mycket kontakter med patienter och deras anhöriga men också samarbete med övrig vårdpersonal både på sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Arbetet sker med utgångspunkt i Socialstyrelsens nationella riktlinjer för stroke och vi registrerar i kvalitetsregistret Riks-stroke för att se vår följsamhet till dessa riktlinjer. Rehabiliteringen sker i team med sjukgymnast, sjukgymnastassistent, arbetsterapibiträde, läkare, sjuksköterska och undersköterska. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vår vardag och sker dels i teamet men även i olika grupper på Samrehab. Din kompetens Du är legitimerad arbetsterapeut med intresse inom geriatrisk rehabilitering. Gärna tidigare erfarenhet av kognitiv rehabilitering och utredning av kognitiv förmåga. Vi lägger även vikt på personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du är positiv till verksamhetsutveckling, och att du vill delta i vårt kvalitetsarbete. Frågor och ansökan Har du frågor om vikariatet är du välkommen att ringa enhetschef Hanna Freij Ljungman, tfn. 0370-69 78 65. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn. 0370-69 88 72. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2013-07-31.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Värnamo, Arbetsterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Distriktsarbetsterapeut
Smålandsstenar/Reftele vårdcentraler, Vårdcentralerna Bra Liv Vi söker en distriktsarbetsterapeut till välfungerande, landstingsanslutna vårdcentraler med ett patientunderlag på ca 9000 invånare! Du kommer i ditt arbete som distriktsarbetsterapeut att arbeta nära läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. Vårt mål är att ge god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande och nöjda patienter. Vid Smålandsstenar och Reftele vårdcentraler är alla delaktiga i förbättringsarbeten. Omfattning Deltid 60 %, tillsvidareanställning med tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Det finns eventuell möjlighet till diskussion kring högre procent. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av poliklinisk verksamhet för handrehabilitering, demensutredningar, aktivitetsbedömningar och på sikt ev. rehabiliteringsamordnare. Ditt arbete är självständigt men sker i nära samarbete med kollegor och övriga yrkesprofessioner. Du kommer att ha möjlighet att ingå i nätverk med andra arbetsterapeuter. Din kompetens Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Det är meriterande med utbildning och erfarenhet av handrehabilitering, demensutredningar och rehabiliteringssamordning. Körkort erfordras. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Åsa Dahlqvist, tel. 0371-58 4377. Facklig representant för SACO är Irene Herrstedt, tel. 036-32 44 64. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 2 augusti 2013. På vårdcentralerna finns cirka 25 medarbetare med olika yrkesprofessioner som arbetar bl.a. med prevention, hälso- och sjukvård, omvårdnad och rehabilitering. Det är ett gott samarbete inom enheterna och med sjukhuset i Värnamo.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsarbetsterapeut jobb, Distriktsarbetsterapeut Gislaved, Distriktsarbetsterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsarbetsterapeut

Arbetsterapeut
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Länssjukhuset i Kalmar Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och är Landstingets största vårdinrättning med 354 vårdplatser och ca 2 000 anställda. Här finns ett 20-tal olika medicinska specialiteter med kompetens och medicinsk utrustning för i princip alla sjukvårdsområden. Inom vissa specialiteter finns även ett länsövergripande ansvar. Visionen för länssjukhuset är: "Mitt LSK - Det ledande länssjukhuset. Lärande - Säkert - Kompetent" Arbetsuppgifter Habiliterings- och rehabiliteringskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå samt habiliterande insatser. Du kommer främst att arbeta mot barn och ungdoms psykiatrin men även mot barn och ungdomskliniken. Tjänsten innebär att du arbetar både självständigt och i team med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Personliga egenskaper Det är viktigt att du kan samarbeta med andra yrkeskategorier liksom att du kan ta egna beslut och arbeta självständigt. Du är trygg och ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, intresse och förmåga att utveckla verksamheten.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Kalmar, Arbetsterapeut Landstinget i Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Arbetsterapeut 75 %
Vi söker en arbetsterapeut till vikariat i Hemsjukvården, Lessebo Kommun. En av våra medarbetare ska vara tjänstledig för studier i ca 1 år. Lessebo har goda allmänna kommunikationer med Växjö, Kalmar och Karlskrona. Om arbetet I rehab-enheten jobbar arbetsterapeuter, sjukgymnaster och hjälpmedelstekniker. Som arbetsterapeut utför du bedömningar, behandlingar, utprovning av hjälpmedel samt bedömmer behovet av bostadsanpassningar. I arbetet samverkar du mycket med andra yrkesgrupper. Kvalifikationer Leg arbetsterapeut. Du bör vara flexibel, ha lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper samt kunna arbeta självständigt. Du har god datavana. Våra verksamhetssystem är Procapita och Cambio Cosmic.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut 75 %

Arbetsterapeut till primärvårdsrehab väst
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en arbetsterapeut till primärvårdsrehab väst med placering i Ljungby. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut inom primärvårdsrehab kommer du att finnas med i rehabiliteringsteam på flera vårdcentraler. Du jobbar aktivt med bland annat personer som är sjukskrivna eller riskerar sjukskrivning, handartros, demens mm. Detta innebär bland annat att göra aktivitets- och funktionsutredningar, skriva rehabplaner, göra aktivitetsbalans, träna praktisk ergonomi samt vid behov göra arbetsplatsbesök/hembesök. Du kan också vara med och hålla i olika typer av gruppverksamhet som exempelvis vid smärta och artros. Arbetet innebär även att du kommer att fungera som sjukskrivningskoordinator på en vårdcentral. Placeringen är i Ljungby och du kommer att jobba mot två vårdcentraler i Ljungby och Markaryds kommuner. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och sjukskrivningsprocessen. Det är en fördel om du har arbetat med smärtproblematik och handartros. Arbetet kräver att du är initiativrik och flexibel och kan arbeta i team, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi fäster därför stor vikt vid din personliga lämplighet där vi ser god samarbetsförmåga som en mycket viktig del. Arbetet innebär en del resor i länet och därför är körkort ett krav.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till primärvårdsrehab väst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till primärvårdsrehab väst

Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en arbetsterapeut totalt 100 % till primärvårdsrehab fördelat 50 % tillsvidare placering i Tingsryd med omnejd samt vikariat 50 % vc Strandbjörket ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut inom primärvårdsrehab finns du med i rehabiliteringsteam på vårdcentralerna. Du jobbar aktivt med bland annat rehabplaner, aktivitetsbalans, praktisk ergonomi, aktivitets- och funktionsutredning samt arbete med personer som är eller riskerar sjukskrivning samt vid behov göra arbetsplatsbesök/hembesök och hålla i olika typer av gruppverksamhet som exempelvis vid smärta och artros. Arbetet innebär även att du kommer att fungera som sjukskrivningskoordinator. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och sjukskrivningsprocessen. Det är en fördel om du har arbetat med smärtproblematik och handartros. Arbetet kräver att du är initiativrik och flexibel och kan arbeta i team, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi fäster därför stor vikt vid din personliga lämplighet där vi ser god samarbetsförmåga som en mycket viktig del. Arbetet innebär en del resor i länet och därför är körkort ett krav.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd

Arbetsterapeut, deltid
Furuvikens sjukhem är ett privat vårdföretag med 52 platser. Vi tar emot klienter ifrån hela landet och flertalet har en funktionsnedsättning och behov av hjälpmedel. I arbetsuppgifterna ingår bland annat funktionsbedömningar, utprovning av hjälpmedel samt kontakter med klienternas hemkommuner. Du kommer att arbeta självständigt men även tillsammans med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och våra läkare. Viss erfarenhet av klienter med psykiatriska tillstånd är meriterande.
Företag: Furuvikens Sjukhem AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, deltid

Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken i Växjö
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Rehabiliteringskliniken bedriver specialiserad rehabilitering i interdisciplinära team med insatser från olika kompetensområden och med en individuell rehabiliteringsplan som grund. Diagnoserna som förekommer är indelade i tre processområden; hjärnskaderehab (inklusive stroke), neurorehab (inkl benamputationer) samt smärtrehab. Vi tar emot patienter för öppen eller slutenvård i åldern 18 år och uppåt. Rehabiliteringskliniken har en individcentrerad filosofi som genomsyrar rehabiliteringen och är tydlig i kontakten med patienter, deras närstående, personal och andra intressenter. ARBETSUPPGIFTER Smärtrehabs uppdrag är att bedriva specialiserad rehabilitering för patienter med långvariga smärttillstånd, där dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut innefattar utredning och bedömning. Eventuellt kan det bli aktuellt med ytterligare arbetsuppgifter såsom behandling både individuellt och i grupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom området smärtrehabilitering. Du ska ha legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom rehabilitering av smärtpatienter. Eftersom teamarbetet är centralt i vårt arbetssätt fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga är en viktig del.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken i Växjö

Arbetsterapeut-Kiruna
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter.   Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av regionchef: Frida Häggström 0761-810 812 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut-Kiruna jobb, Arbetsterapeut-Kiruna Kiruna, Arbetsterapeut-Kiruna Personalstrategerna AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut-Kiruna

Leg. Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Solklart Vård driver två privata vårdcentraler inom hälsoval Skåne. En är belägen i Örkelljunga och en i Bjuv. Vi är den små enheterna med dom STORA möjligheterna. Vi ser gärna möjligheter och bortser från hindern. Det finns stor kompetens inom företaget och en vilja att utvecklas. Vi arbetar efter målet att det är TEAMET som ÄR primärvård och där varje medarbetare är en viktig del i helheten. Vi söker nu en Leg. Arbetsterapeut. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut på Solljunga och Solklart Vård i Bjuv kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och stor möjlighet till utveckling finns. Förutom sedvanliga arbetsterapeutuppgifter vill vi att du deltar i vår atrosskola och vårt MMS team och att du gör kognitiva bedömningar och är en aktiv part i samarbetet med kommunerna både när det gäller demens eller andra samarbetsprojekt. Kvalifikationer Leg Arbetsterapeut gärna med vana från primärvård.
Företag: Solklart Vård i Bjuv/Solljungahälsan
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Arbetsterapeut

Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen i Svalöv är en välfungerande och välbemannad vårdcentral med god ekonomi, som betjänar cirka 10.500 listade patienter. Svalöv ligger 2-3 mil från Eslöv, Landskrona, Lund och Helsingborg. Befolkningen i Svalöv är som genomsnittet i Skåne och Sverige vad gäller ålder och socioekonomi. Vi är ungefär 35 stycken anställda på vårdcentralen. Vårdcentralen Tornet är placerad i Landskrona. På Tornet vårdcentralen arbetar cirka 35 medarbetare med en bred kompetens. Yrkeskategorierna som finns representerade på vårdcentralen är distriktsläkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vår verksamhetsidé är att erbjuda ett gott bemötande samt ett professionellt omhändertagande till våra patienter. Här finns en samlad kompetens av olika yrkeskategorier som strävar mot att tillhandahålla en individuell vård med personlig omtanke för patientens. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att vara placerad på Vårdcentralen Svalöv 50% av tiden och på Vårdcentalen Tornet resterande 50%. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att göra självständiga bedömningar och utredningar av patienter utifrån motorik, aktivitet och kognitiv förmåga. Du kommer också att ansvara för dess behandling och träning, där du hjälper till att prova ut lämpliga hjälpmedel. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen in med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskaper lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som arbetsterapeut. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från primärvården. Som person är du positiv och har lätt för att samarbeta med olika människor. Andra viktiga egenskaper som du har är att du är flexibel och planerar arbetet i tid samt utför det på ett effektivt sätt.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Svalöv och Vårdcentralen Torne

Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Den 1 januari 2013 gick den specialiserade palliativa vården inom SUS över till primärvårdsförvaltningen med övrig specialiserad vård inom regionen. Omorganisationen innebär stora möjligheter med en medicinsk professur och gemensamt arbete för utveckling av den specialiserade palliativa vården i Region Skåne. Verksamheten i Lund består av 7-9 slutenvårdsplatser och 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Malmö består av 29 slutenvårdsplatser fördelat på två vårdavdelningar samt 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Trelleborg består av 6-8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH platser. Verksamheten i Ystad består av 8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH vårdplatser. I september/oktober utökar Lund till 14-16 slutenvårdplatser, Malmö till 65 ASIH vårdplatser och Ystad till 20 ASIH vårdplatser vilket lett till ett behov av att utöka antalet arbetsterapeuter. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir en del av våra växande tvärprofessionella team. Du kommer att arbeta framförallt i slutenvården men även i patientens hem. Höstens utökning är två tjänster; en i Lund och en i Malmö och Ystad. Att arbeta inom Palliativ vård och ASIH innebär att arbeta förebyggande, ge individuell vård och att medverka till att trygghet skapas i svåra livssituationer. Vi ger symtomlindring och stöd till patienter i livets slutskede, alla åldrar och diagnoser förekommer. Stöd till närstående under vårdtiden har en central roll i det dagliga arbetet. Arbetsterapeutens arbetsuppgifter och ansvarsområden i palliativ vård innebär dels traditionella arbetsterapeutuppgifter men framförallt fokusering på att möjliggöra aktiviteter som är meningsskapande och livskvalitetsförhöjande. Aktiviteterna kan ske individuellt eller i grupp. Målet är ofta kortsiktigt med fokus på här och nu upplevelser. Arbetsterapeuten fungerar också som resurs för övrig personal samt närstående i att förmedla ett palliativt rehabiliterande synsätt. KVALIFIKATIONER Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. För att arbeta hos oss måste du vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande samt utbildning i samtalskonst, medicinsk yoga eller taktil massage. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt körkort är ett krav för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad


Sök lediga jobb Arbetsterapeut

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se