Arena Personal AB jobb - lediga jobb

Arena Personal AB jobb Arena Personal AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arena Personal AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arena Personal AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Produktionstekniker- Södertälje

 2. Bilmekaniker sökes till Stockholm- Stockholm

 3. Ekonomiadministratör till bolag i city- Stockholm

 4. Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city- Stockholm

 5. Redovisningsansvarig till bolag i Solna- Stockholm

 6. Ekonomichef sökes för längre uppdrag- Stockholm

 7. Controller sökes för längre uppdrag- Stockholm

 8. Extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 9. Ekonomiassistenter sökes för längre uppdrag- Stockholm

 10. Löneadministratörer sökes för längre uppdrag- Stockholm

 11. Redovisningsekonomer sökes för längre uppdrag- Stockholm

 12. Ekonom SAP till teknikföretag i Vreten- Stockholm

 13. Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city- Stockholm

 14. Sektionschef- Stockholm

 15. Informatör/projektassistent- Stockholm

 16. Receptionist i världsklass- Stockholm

 17. Byggnadsingenjör- Stockholm

 18. Receptionist till kund i söderort- Stockholm

 19. Skaderäknare till Bilia i Segeltorp- Huddinge

 20. C- kortschaufför sökes till AD Infinitum Recycling- Stockholm

 21. Säljare- Södertälje

 22. Sommarjobb som ekonomiassistent- Stockholm

 23. Kihlströms Bil söker fordonsmekaniker- Stockholm

 24. Konsultchef till Arena Personal i Helsingborg- Helsingborg

 25. Utvecklingsingenjör - mekanik- Malmö

 26. Drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Eskilstuna.- Eskilstuna

 27. Vi söker dig som vill arbeta extra på lager- Eskilstuna

 28. Vi söker en teknikintresserad innesäljare!- Göteborg

 29. Bilelektriker- Södertälje

 30. Lagermedarbetare för långsiktigt uppdrag i Strängnäs sökes- Eskilstuna

 31. Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna- Eskilstuna

 32. Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.- Eskilstuna

 33. Fordonsmontör- Södertälje

 34. Produktionspersonal- Malmö

 35. Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.- Eskilstuna

 36. Ekonomiassistent till attraktivt bolag i city- Stockholm

 37. Vi söker en Kundansvarig till Göteborg- Göteborg

 38. Däckmontörer/hjulskiftare i Stockholm- Stockholm

 39. Arbetsledare inom personlig assistans- Stockholm

 40. Organisationsutvecklingskonsult- Stockholm


Mer beskrivning

Produktionstekniker
Arena Personal AB Om företaget AB Karossan expanderar och söker en produktionstekniker som också har intresse av mekanikkonstruktion/produktutveckling. Karossan har tre avdelningar militär-, polis- och skåp/övriga byggnationer. På den militära avdelningen customiseras merparten av svenska försvarets lätta trupptransportbilar. Polisavdelningen tillverkar och inreder majoriteten av svenska polisens utrycknings- & civila polisbussar. På avdelningen skåp/övriga byggnationer tillverkas och inreds serviceskåp och skåpbilar till hantverkare och servicepersonal. Karossan sysselsätter ca 50 medarbetare och omsätter ca 80milj årstakt. Arbetsuppgifter Karossan Invest AB önskar i samarbete med Arena Personal rekrytera in en produktionstekniker. I rollen som produktionstekniker kommer du vara med och stötta produktionen i det dagliga arbetet med vardagsförbättringar. Förbättra producerbarheten på befintliga produkter samt delta och driva utvecklingsarbetet med nya produkter. Du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion och beredningsarbeten samt arbeta med Lean Production. Din profil Som sökande har du en teknisk högskoleexamen med gärna några års dokumenterad erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Alternativ att du har gått tekniskt gymnasium med motsvarande erfarenheter. Du ska tidigare arbetat i AutoCad och har du även erfarenhet av IronCad 3D är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du är en driven och noggrann person som brinner för utveckling och problemlösning. Du är prestigelös och samarbetsvillig samt har lätt för att kommunicera med både kollegor och medarbetare. B-körkort är ett krav. I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Stämmer ovan beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Vid frågor är du välkommen att vända dig till Maria Danielsson 08-58711731. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Södertälje, Produktionstekniker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Bilmekaniker sökes till Stockholm
Arena Personal AB Om företaget Vi söker en bilmekaniker för anställning hos Vanadis Gummi AB. Vanadis Gummi startade i Vasastan 1971. Företaget har specialiserat sig på hjulinställningar och jobbar med den senaste utrustningen i branschen. Företaget är auktoriserat av Däckspecialisternas Riksförbund, DRF. Vår idé och vision är att ge våra kunder mer service på samma adress, kundens tid är värdefull. Vi har tre kända varumärken knutna till oss för att alltid vara uppdaterade inom varje område och kunna ge kunden bästa möjliga service och trygghet. Arbetsuppgifter Arbetet består av felsökning, service och reparationer av personbilar. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med kunder, leverantörer och övriga personal i verkstaden. Du bokar in kunder, lämnar prisofferter, beställer reservdelar och registrerar uppgifter i olika dataprogram. Vi finns centralt i Stockholms innerstad, med bra kommunikationer och parkering. Vi har en stabil kundkrets och satsar på god service. Din profil Vi söker dig som trivs som bilmekaniker och vill utvecklas inom ditt yrke. Du har en positiv inställning till ditt jobb och har lätt att lära. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig eftersom tempot stundtals är högt. Du har en fordonsteknisk utbildning och har hunnit skaffa dig minst 3 års erfarenhet i branschen. Du ska ha god erfarenhet av att jobba med hjulinställning eftersom det är en stor del av jobbet. Du förstår vikten utav god service gentemot såväl nya kunder samt gamla. Du ska ha god datavana och kunna arbeta både i Word och Outlook. Du ska ha ett proffsigt kundfokuserat arbetssätt, med inriktning på försäljning. B-körkort är ett krav. Denna rekrytering görs i samarbete med Arena Personal. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Om du passar in på profilen, välkommen med din ansökan här. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker sökes till Stockholm

Ekonomiadministratör till bolag i city
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en ekonomiadministratör till ett längre uppdrag. Vår kund är verksam inom kommunal verksamhet och har sitt kontor i trevliga lokaler i Stockholm city. Arbetsuppgifter Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med ekonomiadministration och registervård. Du kommer vara projektcontrollern behjälplig med administration och sköta t.ex. följande arbetsuppgifter: - Hålla ordning och granska huvudboken - Kontrollera periodiseringar, fakturaförslag och budgetavstämning - Mycket mailkommunikation och uppföljningar internt - Hålla ordning på statusar på olika dokument - Uppdatera manualer - Sköta administration kring investeringsprojekt i Agresso - Jämföra prognosfält och budgetfält Din profil För att vara aktuell för uppdraget, vill vi att du har arbetat några år brett inom ekonomi och behärskar grunderna i redovisning. Vi söker dig som har skaffar dig en hel del erfarenhet och på så sätt har möjlighet att få en överblick och en helhetsbild över en ekonomiavdelning, samtidigt som du tycker om och är van att se och fokusera på detaljer. Vi ser gärna att du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller KY-nivå, samtidigt som vi värdesätter att du är en god administratör som har ett öga för siffror och struktur. Som person är du positiv, analytisk, prestigelös och flexibel. Vidare värdesätter vi att du är ansvarsfull, lojal och noggrann. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet och har du arbetat i Agresso är det meriterande. Vi söker sig som kan tillträda en ny tjänst i slutet av augusti. Tjänsten är på heltid och viss flextid kan tillämpas. Du kommer arbeta som uthyrd konsult under tre månader med god chans till förlängning för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiadministratör till bolag i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiadministratör till bolag i city

Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en junior redovisningsekonom till ett längre uppdrag. Vår kund är verksam inom kommunal verksamhet och har sitt kontor i trevliga lokaler i Stockholm city. Arbetsuppgifter Som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta med ekonomiadministration och registervård. Du kommer vara projektcontrollern behjälplig med administration och sköta t.ex. följande arbetsuppgifter: - Hålla ordning och granska huvudboken - Kontrollera periodiseringar, fakturaförslag och budgetavstämning - Mycket mailkommunikation och uppföljningar internt - Hålla ordning på statusar på olika dokument - Uppdatera manualer - Sköta administration kring investeringsprojekt i Agresso - Jämföra prognosfält och budgetfält Din profil För att vara aktuell för uppdraget, vill vi att du har arbetat några år brett inom ekonomi och behärskar grunderna i redovisning. Vi söker dig som har skaffar dig en hel del erfarenhet och på så sätt har möjlighet att få en överblick och en helhetsbild över en ekonomiavdelning, samtidigt som du tycker om och är van att se och fokusera på detaljer. Vi ser gärna att du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller KY-nivå, samtidigt som vi värdesätter att du är en god administratör som har ett öga för siffror och struktur. Som person är du positiv, analytisk, prestigelös och flexibel. Vidare värdesätter vi att du är ansvarsfull, lojal och noggrann. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet och har du arbetat i Agresso är det meriterande. Vi söker sig som kan tillträda en ny tjänst i slutet av augusti. Tjänsten är på halvtid och flextid kan tillämpas. Du kommer arbeta som uthyrd konsult under tre månader med god chans till förlängning för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom 50% till bolag i city

Redovisningsansvarig till bolag i Solna
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en redovisningsansvarig till ett större bolag. Vår kund har sitt kontor i trivsamma lokaler i Solna. Arbetsuppgifter I rollen som redovisningsansvarig kommer du att självständigt ansvara för redovisningen för ett bolag inom koncernen. Några av dina arbetsuppgifter kommer att innebära: • Löpande bokföring • Avstämningar • Periodiseringar • Momsredovisning • Månadsbokslut • Rapportering • Kund- och leverantörsreskontra • Göra utbetalningar • Vara behjälplig vid årsbokslut Din profil Vi söker dig som har flera års erfarenhet som redovisningsekonom och behärskar alla delarna av redovisningsprocessen till och med månadsbokslut. Klarar du även av att göra årsbokslut är det ett plus. Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du är bekväm med att använda det dagligen i arbetssammanhang. Det är viktigt att du är van att använda MS Excel och har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Som person är du noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du har bra sifferkänsla, positiv inställning, är självgående samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommer bli anställd av Arena Personal och jobba som konsult hos vår kund. Detta är en heltidstjänst och uppdraget kommer att starta i slutet av augusti och pågå i minst sex månader med chans till förlängning eller rekrytering till kund för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Då vi tillämpar löpande urval och tjänsten ska tillsättas omgående, tar vi gärna emot din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till bolag i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till bolag i Solna

Ekonomichef sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomichefer. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Din roll som ekonomichef kommer exempelvis att innebära följande: - Personalansvar för hela ekonomifunktionen - Vara underställd VD och ingå i ledningsgruppen - Föredra resultatredovisning på styrelsemöten - Ha kunskap och förståelse för samtliga processer inom ekonomifunktionen såsom kund, leverantör, lön och bokslut - Aktivt arbeta med förändringsarbete samt effektivisering av processer inom ekonomifunktionen - Hantera alla övergripande ekonomifrågor såsom finansiering, investering, förvärv/försäljning av bolag - Inhämta, analysera samt förbereda information till styrelsen/delägare - Ansvara för budget- och prognosprocessen - Vara kontaktperson mot revisorn - Ansvara för upprättande av årsbokslut inklusive årsredovisning Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. Vidare är du analytisk, strukturerad och pålitlig. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka ekonomisystem du har erfarenhet av. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Då antalet ansökningar är många och arbetsbelastningen hög tar vi gärna eventuella ytterligare frågor om tjänsterna vid en framtida intervju. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef sökes för längre uppdrag

Controller sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker ett flertal controllers. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Som controller kommer du exempelvis att arbeta med: • Intern kontroll och rapportering • Uppföljning av balans- och resultaträkning • Löpande verksamhetsuppföljning • Avstämning, uppföljning och justering av tillgångs- och skuldkonton • Månadsrapportering, analyser och kalkyler • Utveckla och implementera effektivare interna processer • Projektredovisning • Prognoser och budget Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. Vidare är du analytisk, strukturerad och pålitlig. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka ekonomisystem du har erfarenhet Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Controller sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller sökes för längre uppdrag

Extrajobb som ekonomiassistent
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomiassistenter för uppdrag på deltid. Vi tror att jobbet kan passa utmärkt för sig som är student och vill ha ett extraarbete då arbete sker vid behov med tjänstgöring upp till halvtid. Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Vi tror att du har arbetat med ekonomi under en period och har kommit i kontakt med följande arbetsuppgifter, även om du kanske inte har arbetat med samtliga: • Kundreskontra såsom fakturering, bokning av inbetalningar, räntedebitering/kravhantering/inkasso • Leverantörsreskontra såsom kontering av fakturor, registrering av fakturor, förbereda/skicka/bokföra betalningar • Avstämning av reskontror, likvidkonton och periodiseringskonto Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera olika ekonomisystem. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Ekonomiassistenter sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomiassistenter. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med: • Kundreskontra såsom fakturering, bokning av inbetalningar, räntedebitering/kravhantering/inkasso • Leverantörsreskontra såsom kontering av fakturor, registrering av fakturor, förbereda/skicka/bokföra betalningar • Avstämning av reskontror, likvidkonton och periodiseringskonto Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera olika ekonomisystem. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistenter sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistenter sökes för längre uppdrag

Löneadministratörer sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi till ett flertal löneadministratörer. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Som löneadministratör kommer du att arbeta med: - Insamling av löneunderlag - Löneberedning - Löneutbetalning - Statistik och rapporter - Kontrolluppgifter årsvis Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka löneprogram som du har erfarenhet av. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratörer sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratörer sökes för längre uppdrag

Redovisningsekonomer sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal redovisningsekonomer. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom kommer du t.ex. att arbeta med: - Avstämning av samtliga balanskonton - Periodisering av intäkter och kostnader, beräkning av avskrivningar - Bokföring av lön och andra löpande transaktioner - Upprättande av skattedeklaration inkl. momsavstämning - Förståelse/kunskap kring hantering av Skattekontot - Delaktig i arbetet med att upprätta månadsbokslut - Förståelse och delaktighet i arbetet med årsbokslut såsom årsredovisning/deklaration/revision Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka ekonomisystem du har erfarenhet av. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonomer sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonomer sökes för längre uppdrag

Ekonom SAP till teknikföretag i Vreten
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en redovisningsekonom till ett större teknikföretag. Vår kund har sitt kontor i ljusa, moderna lokaler i Vreten. Arbetsuppgifter Några av dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära: • Kund- och leverantörsreskontra • Löpande bokföring • Avstämningar • Periodiseringar • Momsredovisning • Månadsbokslut • Vara behjälplig vid årsbokslut Din profil Vi söker dig som har flera års erfarenhet som redovisningsekonom i affärssystemet SAP och behärskar de flesta delarna av redovisningsprocessen till och med månadsbokslut. Klarar du även av att göra årsbokslut är det ett plus. Som person är du noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du har bra sifferkänsla, positiv inställning, är självgående samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du behärskar engelska flytande och är van att använda Excel. Erfarenhet av att ha arbetat i SAP är ett krav. Du kommer bli anställd av Arena Personal och jobba som konsult hos vår kund. Detta är en heltidstjänst och uppdraget kommer att starta omgående och pågå i minst sex månader med chans till förlängning eller rekrytering till kund för rätt person. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Då vi tillämpar löpande urval och tjänsten ska tillsättas omgående, tar vi gärna emot din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom SAP till teknikföretag i Vreten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom SAP till teknikföretag i Vreten

Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city
Arena Personal AB Om företaget Arena Personal söker till vår kund en ekonomiassistent/ informatör som har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra med samt god kommunikativ förmåga. Du kommer att vara anställd av oss på Arena Personal och uthyrd till vårt kundföretaget i Stockholm city. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent/ informatör kommer du att arbeta i ett projekt med anledning av att ett nytt inköpssystem nyligen implementerat. Du kommer att sköta information både internt och externt och därför söker vi dig som har erfarenhet av kontakt med kunder och/eller leverantörer via telefon. Du kommer främst se till att rutiner förmedlas och skapa instruktioner för att de på bästa sätt följs. I projektet kommer du även att arbeta tillsammans med ekonomiavdelningen och vara behjälplig med leverantörsreskontra. Din profil För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har någon form av ekonomisk bakgrund. Du har även erfarenhet av samt trivs med att ha kontakt med kunder och leverantörer och har förmågan att tydligt förmedla instruktioner. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fakturahantering och leverantörsreskontra. Har du även varit med vid implementering av nytt system är det ett plus. Då vår kund arbetar i Agresso är det en fördel om du tidigare jobbat i det. Är du även noggrann och driven i ditt arbetssätt, serviceminded, prestigelös, självgående och har lätt för att ta egna initiativ kommer du att lyckas i denna roll. Uppdraget är på heltid och kommer att starta i slutet av augusti. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad ekonomiassistent/ informatör till city

Sektionschef
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en sektionschef för heltidsuppdrag till en kommun i söderort. Du kommer att leda sektionen utredningsenheten för barn och ungdom samt ingå i ledningsgruppen och enhetsledningen. Du kommer att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Leda sektionen utredningsenheten och vara underställd verksamhetschefen. • Ha fullt budget-, personal och arbetsmiljöansvar på din sektion. • Arbeta utifrån förvaltningens värdegrund, verksamhetsidé och ledarvision. Din profil För att lyckas i rollen som sektionschef krävs det att du har en socionomutbildning eller motsvarande. Du ska ha arbetat i en ledande roll i minst 3 år tidigare från ett liknande verksamhetsområde och i en politiskt styrd organisation. Du bör ha kunskap i LVU och socialtjänstlagen. Du ska även ha erfarenhet av arbete med budgetstyrning och ekonomisk management. Du ska kunna bjuda in till dialog, vara öppen för förändringar och inspirera och engagera dina medarbetare för att uppnå enhetens mål. Utbildning i BBIC (barns behov i centrum) är starkt meriterande. Som person krävs det att du är tydlig och kommunikativ. Du ska vara beredd att ta risker och pröva nya idéer. Du ska kunna kommunicera visioner, mål och se helheten före delarna, dvs. se bortom din del i verksamheten för helhetens bästa. Du ska ha ett transparant och ärligt ledarskap som förser medarbetare med tydliga riktlinjer. Du har en stark motivation att utvecklas och utveckla andra, du är lyhörd och flexibel. Om oss Du kommer bli anställd av Arena Personal och jobba som konsult hos vår kund. Detta är en heltidstjänst med start i slutet av augusti. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du finns tillgänglig. Den personliga lämpligheten är avgörande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hittaunika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs och Arena Personal i Norge ingår, är vi en komplett HR-Partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef jobb, Sektionschef Stockholm, Sektionschef Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef

Informatör/projektassistent
Arena Personal AB Om företaget Arena Personal söker just nu till vår kund, belägen i centrala Stockholm, en informatör med god kommunikativ förmåga och som på ett pedagogiskt och tydligt sätt kan se till att instruktioner och rutiner förmedlas och efterlevs. Du kommer att vara anställd av oss på Arena Personal och uthyrd till kundföretaget. Arbetsuppgifter Som informatör kommer du att arbeta i ett projekt med anledning av att ett nytt inköpssystem nyligen implementerat. Du kommer att sköta information både internt och externt, se till att rutiner förmedlas och skapa instruktioner för att de på bästa sätt följs. I projektet kommer du främst att arbeta tillsammans med ekonomiavdelningen och till vis del arbeta med frågor kring fakturahantering. Din profil För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från liknande roller samt erfarenhet av att arbeta både med intern och extern kommunikation. Du är en god kommunikatör och har förmågan att tydligt förmedla instruktioner. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av fakturahantering. Är du även noggrann och driven i ditt arbetssätt, serviceminded, prestigelös, självgående och har lätt för att ta egna initiativ kommer du att lyckas i denna roll. Uppdraget är på heltid och kommer att starta i slutet av augusti. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Informatör/projektassistent jobb, Informatör/projektassistent Stockholm, Informatör/projektassistent Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatör/projektassistent

Receptionist i världsklass
Arena Personal AB Om företaget Arena Personal och Arbetslivsresurs stärker organisationer, grupper och individer när det gäller rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Till hösten flyttar vi till gemensamma lokaler i centrala Stockholm och vi söker därför en receptionist. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer delvis bestå av klassiskt receptionsarbete, nämligen att ta emot besökare och kunder där du har uppgiften att göra deras besök så trivsamt som möjligt. Växeltelefoni, informationshantering och registrering är också en central och betydelsefull del av arbetet. Även allmänna varierande kontorsgöromål kommer ingå i rollen, t.ex. att boka konferensrum, ansvara för posthantering, beställning av kontorsvaror och hålla ordning och reda i lokalerna. Din profil För att lyckas i rollen är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av arbete i reception och administrativt arbete. Service är din ledstjärna och du tycker om att göra ”det lilla extra” med ett leende på läpparna för besökare, medarbetare och kunder. Som person är du positiv, utåtriktad och prestigelös samt är duktig på att prioritera. Naturligtvis är du även en god administratör som värdesätter struktur och noggrannhet. Vidare har du förmåga att se vad som behövs göras samtidigt som du är socialt begåvad och kan hantera alla sorters människor. Självklart är du också en punktlig och lojal medarbetare som är mån om att få besökare och medarbetare att känna sig varmt välkomna och omhändertagna. Rätt person för uppdraget har utmärkt datorvana, behärskar Officepaketet mycket väl och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Vi använder oss idag av affärssystemet Intelliplan, tidigare erfarenhet från detta är därför meriterande. Uppdraget kommer att starta den 1:a september, tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda till dagtid. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist i världsklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist i världsklass

Byggnadsingenjör
Arena Personal AB Om företaget VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag samt projektering för renovering, ombyggnad och tillbyggnader. VIZ Arkitektkontor AB bildades 2005. Vi på VIZ arkitektkontor erbjuder våra kunder handlingar och tjänster genom projektets alla skeenden. Arbetsuppgifter Nu söker vi en Byggnadsingenjör Vi arbetar med både stora och små beställare. Vår portfölj av referensuppdrag visar upp en stor spännvidd. Projekten omfattar till- och ombyggnader, hyresgästanpassningar, kommersiella miljöer, kontor, inredning mm. Ett djupt engagemang är grunden för det kreativa arbete som leder till optimala lösningar och en intressant arkitektur. Våra uppdragsgivare består främst av fastighetsägare, uthyrningsföretag samt förvaltningsföretag. Hyresgästanpassningar kan omfatta hela projektet – från vision till realitet. Det kan innebära: Uppmätning, Skissförslag, 3D-illustrationer, Förfrågningsunderlag, Bygglovhandling, Bygg-/Rumsbeskrivning, Bygghandling, Inredning, Projektledning, Relationshandlingar. Från skiss till färdig byggnad Tillsammans med våra kunder utvecklar vi visioner och idéer till verkliga lösningar. Hos oss är alla med och bygger starka kundrelationer genom att vara lyhörda för kundens behov och genom att överträffa deras förväntningar genom hela byggprocessen. Det finns alltid plats för egna initiativ och nytänkande inom ramen för våra värderingar. I projekten har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen när vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Din profil För att kunna arbeta som byggnadsingenjör hos oss behöver du kunna arbeta med hela processer varav en del är: • behovsanalys och uppmätningar • projektering för renovering, ombyggnad, tillbyggnad. • planförslag i 2D och 3D • Illustrationer i 3D för in- och utvändig vy • projekteringshandlingar bestående av bl.a. planritningar, uppställningsritningar, bygg- och rumsbeskrivningar • projekt- samt viss byggledning • inredningsuppdrag • relationshandlingar och avslut Minst 5 års erfarenhet som byggnadsingenjör/projektledare eller motsvarande, goda kunskaper i AutoCad/ArchiCad Dina personliga egenskaper Kreativ och effektiv läggning med en stresstålig och ambitiös förmåga att komma från ord till handling. Hög servicekänsla och att du kan komma till struktur i allt du gör. Social. Motsvarar du våra krav?….. Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande. I denna rekrytering anlitar vi Arena Personal, Bygg & Fastighet. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsingenjör jobb, Byggnadsingenjör Stockholm, Byggnadsingenjör Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsingenjör

Receptionist till kund i söderort
Arena Personal AB Om företaget Arena Personal söker för kunds räkning en serviceminded och kompetent receptionist. Vår kund, belägen i söderort, arbetar med att tillhandahålla laboratorieutrustning inom bioteknik/biokemi till företag världen över. Arbetsuppgifter Uppgifterna kommer huvudsakligen bestå av klassiskt receptionsarbete där du besvarar inkommande samtal och kopplar dem till rätt person. Du tar även emot besökare och kunder där du har uppgiften att göra deras besök så trivsamt som möjligt. Du ansvarar även för posthanteringen samt sköter kontakten med olika leverantörer såsom städbolag. Administration är också en central del av arbetet, då du kommer att arbeta med att dataregistrering, enklare fakturering samt beställningar och inköp av kontorsmaterial. Du kommer även regelbundet att vara ansvarig för att ordna kaffe och fika, liksom att se till att köket är i gott skick. De har nyligen implementerar affärssystemet SAP och det är därför ett krav att du har tidigare erfarenhet av detta. Detta uppdrag kommer att pågå under veckorna 35-44 men möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 08-17. Din profil Som person är du positiv, social och prestigelös samt lättlärd. Vi förutsätter också att du är en flexibel, lojal och en pålitlig medarbetare samt har tidigare erfarenhet från SAP. Låter detta intressant? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist till kund i söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist till kund i söderort

Skaderäknare till Bilia i Segeltorp
Arena Personal AB Om företaget Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Bilia i Segeltorp är en fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Ford. Här finns bildelsbutik, skade- och serviceverkstad. På anläggningen säljer vi både nya och begagnade person- och transportbilar och här finns även hyrbilar och drivmedel. Nu söker vi två nya skaderäknare. Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap om bilen och dess uppbyggnad och som är social, framåt och gillar att ge en bra service och skapa goda kundrelationer. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Arbetsuppgifter Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även viss planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Verkstaden hanterar mycket stora flöden så arbetet handlar också till stor del om logistik och underhåll av rutiner. Din profil För att lyckas i rollen som skaderäknare har du fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande erfarenhet. Vi ser att du som sökande har flera års erfarenhet av arbete med bilskador. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav. Du är socialt kompetent och värdesätter att skapa och underhålla goda relationer både till kunder och till medarbetare. Det är viktigt att du har en stark servicekänsla eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt. Vi ser gärna att du är en person som kan stå på dig och har ambitionen att utvecklas. Du har gott omdöme, prioriteringsförmåga och en positiv kommunikationsstil. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start snarast och enligt överenskommelse. För att söka tjänsten vänligen gå in på www.arenapersonal.com där du bifogar ditt CV och personliga brev. Vid frågor kontakta gärna rekryterare Morgan Sehlberg 08- 587 117 47 alt. Maria Danielsson, personalansvarig på 08-587 117 31. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skaderäknare till Bilia i Segeltorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skaderäknare till Bilia i Segeltorp

C- kortschaufför sökes till AD Infinitum Recycling
Arena Personal AB Om företaget Ad Infinitum Recycling AB är ett återvinningsföretag som arbetar med kostnadseffektiva avfallslösningar till handel, kontor, tryckerier, logistikföretag samt Förpacknings och tidningsinsamlingen. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av insamling, bearbetning och försäljning av returpapper och plast. Företaget erbjuder marknaden kompletta avfallslösningar. Bolaget har idag en omsättning på ca 75 Mkr och är verksamt i 80 kommuner. Arbetsuppgifter Ad Infinitium Recycling AB befinner sig i ett mycket gynnsamt och expansivt skede och vi söker dig som vill vara med och bidra till den fortsatta positiva utvecklingen i Stockholms Län. Vi behöver nu en ny medarbetarer som ska utgå från Älvsjö och vara verksam i hela Stockholms Län. I arbetet ingår att samla in pappers-, plast- och metallförpackningar från återvinningsstationer. Tömning sker med komprimatorbil som är utrustad med frontlastare. Tjänsten är heltid och du arbetar på ett rullande schema både vardagar och helgdagar. Din profil Du som söker har flera års erfarenhet som chaufför. C-körkort och förarkort är ett krav. God lokalkännedom är viktig, då distrikten är stora och det är viktigt att ta sig fram snabbt och smidigt. För att du ska trivas med tjänsten är du flexibel, hanterar stress bra och du är förstås ordningsam, ansvarsfull och noggrann. Du är social och samarbetsvillig och trivs att jobba i team. Dina svenskakunskaper är goda i både tal och skrift. Tillträde snarast. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar Ad Infinitium Recycling AB med Arena Personal. Urval och intervjuer sker löpande så lägg in din ansökan nedan redan idag. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga C- kortschaufför sökes till AD Infinitum Recycling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C- kortschaufför sökes till AD Infinitum Recycling

Säljare
Arena Personal AB Om företaget Karossan Invest AB är specialister på bilinredningar och byggnationer. Vi utför all slags montage, svets-, plåt-, plast- och lackarbeten samt elinstallationer. Företaget startade 1944 som snickeri med Scania som största kund, man byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också Karossan. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade. De flesta uppdragen erhålls genom återförsäljare eller generalagenter. Bland Kunderna kan nämnas Mercedes, Svenska Volkswagen, Polisen, Försvaret, Relacom och Räddningstjänsten. Även en rad kommuner, landsting och hantverkare inom bland annat bygg och VVS anlitar Karossan när deras fordon ska specialanpassas. På Karossan arbetar idag drygt 50 personer med verksamheten förlagd i Södertälje. Arbetsuppgifter Karossan Invest AB önskar i samarbete med Arena Personal rekrytera in ny säljkompetens i form av en fältsäljare som kan ta ansvar för företagets bearbetning av befintliga- och nya kunder genom att ansvara för hela försäljningsprocessen. Kundbearbetningen sker genom kundbesök, men också via telefon och mail. Som fältsäljare förväntas du öka försäljningen till befintliga kunder och genom en frekvent mötesbokning öka antalet nya kunder. Tjänsten innebär självständigt arbete och en del resor med hotellnätter (ca.20-40/året). Dock finns de flesta kunderna i Stockholm och runt Mälardalen och man har stora möjligheter att själv planera arbetsresor som kräver övernattningar. Din profil Som sökande har du erfarenhet av fordonsbranschen och gärna också erfarenhet av fältförsäljning där antalet kundbesök är en central del för att nå framgång. Du bör även ha erfarenhet av att ha bearbetat såväl beslutsfattare som användare. Du vet vad användarna förväntar sig av våra produkter. Din uppgift är att skapa personliga relationer och därför värdesätter vi din sociala förmåga mycket och att du är förtroendeingivande. Du är också en resultatorienterad och passionerad säljare som älskar att göra affärer. Körkort B är ett krav. I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Stämmer ovan beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Vid frågor är du välkommen att vända dig till Thobias Ahlqvist 016-14 28 00 eller Morgan Sehlberg 08-587 117 00. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Södertälje, Säljare Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Sommarjobb som ekonomiassistent
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomiassistenter för uppdrag under sommaren. Vi tror att jobbet kan passa utmärkt för sig som är student och vill ha ett extraarbete under juni - augusti. Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Vi tror att du har arbetat med ekonomi under en period och har kommit i kontakt med följande arbetsuppgifter, även om du kanske inte har arbetat med samtliga: • Kundreskontra såsom fakturering, bokning av inbetalningar, räntedebitering/kravhantering/inkasso • Leverantörsreskontra såsom kontering av fakturor, registrering av fakturor, förbereda/skicka/bokföra betalningar • Avstämning av reskontror, likvidkonton och periodiseringskonto Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera olika ekonomisystem. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Ange gärna i din ansökan vilka veckor som då kan arbeta samt eventuella ekonomisystem som du har erfarenhet av Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb som ekonomiassistent

Kihlströms Bil söker fordonsmekaniker
Arena Personal AB Om företaget Kihlströms Bil är en modern fullserviceanläggning med lokaler i Årsta för service och reparationer av i första hand last- och transportbilar. Vi är anslutna till MRF (Motorbranschens Riksförbund) och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. AC och släckning av eventuella besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer Kihlströms Bil har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen Arbetsuppgifter Nu söker vi en mekaniker till vårt team där du får möjligheter till personlig utveckling och chans att vara med och påverka det dagliga arbetet i verkstaden. Som mekaniker blir dina arbetsuppgifter felsökning, service och reparationer av lätta transportbilar, lastbilar och personbilar. Verkstaden håller öppet 07.00 – 22.00 måndag till torsdag och 07.00-16.30 på fredagar. Din profil Du är en duktig fordonsmekaniker med genuint intresse för fordon och en problemlösare som vill ständigt utveckla dig själv inom branschen. Som person är du flexibel, serviceinriktat och stresstålig och bör ha några års erfarenhet som fordonsmekaniker. B-körkort är ett krav. I rekryteringsprocessen samarbetar vi med Arena Personal. För frågor kring tjänsten kontakta Morgan Sehlberg, 08 587 117 47. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kihlströms Bil söker fordonsmekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kihlströms Bil söker fordonsmekaniker

Konsultchef till Arena Personal i Helsingborg
Arena Personal AB Om företaget Arena Personals Helsingborgskontor växer och därför söker vi nu ytterligare en konsultchef som vill bli en del av vårt framgångsrika team. Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du har möjlighet att arbeta brett med försäljning och personal samt kan påverka din egen utveckling. Våra värderingar att vara personliga, professionella och engagerade genomsyrar vår organisation och det är viktigt att du delar dessa. Inom vårt företag finns ett genuint intresse för människor och vi värnar om våra kunder, medarbetare och kollegor. Vi har lång erfarenhet av att skapa relationer och bygger vår verksamhet på goda kontakter, därför är varje medarbetare hos oss mycket viktig för vår framgång. Arbetsuppgifter I rollen som konsultchef hos oss är du delaktig i hela kedjan från införsäljning av nya uppdrag till rekrytering och personalansvar. Du offererar och prissätter nya affärer i samråd med platschefen på kontoret. Vidare skriver du annonser utifrån kravprofiler, går igenom ansökningar, matchar uppdrag, genomför intervjuer samt genomför medarbetar- och kundbesök. Personaladministrativa sysslor ingår även i arbetet, så som tidrapportering, löneadministration och schemaläggning. Din profil För att lyckas i branschen måste du ha näsa för affärer och ett naturligt starkt driv i ditt sätt att arbeta. Vi ser helst att du har dokumenterade säljresultat som du kan visa upp i samband med eventuell intervju. Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet från personalledning i någon form, har du dessutom arbetat inom bemannings- och rekryteringsbranschen ses detta som meriterande. Har du en examen inom försäljning, ekonomi eller beteendevetenskap är även detta något vi värdesätter. Vi på Arena Personal värdesätter teamet och vår arbetsplats präglas av teamkänsla och öppenhet. Att du är en god administratör och har datorvana är ett krav. Du behärskar MS Word, Excel samt Outlook och har du tidigare arbetat i Intelliplan är det meriterande. Det är en förutsättning i tjänsten att du utrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom du kommer att genomföra kund- och medarbetarbesök är B-körkort ett krav. Är du som person ansvarstagande, social, lösningsfokuserad, har god människokännedom samt är prestigelös kommer du att passa in bra i rollen som konsultchef hos oss. Största vikt vid denna rekrytering kommer att läggas vid personlig lämplighet och utvecklingspotential hos dig som sökande. Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten inom kort. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Eventuella frågor om tjänsten besvaras av platschef David Faasth på 042-600 51 90 eller Tanja Duvander, rekryterare, på 040-627 95 97. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Arena Personal i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Arena Personal i Helsingborg

Utvecklingsingenjör - mekanik
Arena Personal AB Om företaget Är du intresserad av en nyckelposition inom ett innovativt och väletablerat företag? Nu har du som brinner för teknik chansen att arbeta med produktutveckling, från idé till lansering av slutprodukt, inom Chris-Marine. Chris-Marine AB, som är en del av KrisMa-koncernen, tillverkar, utvecklar, och marknadsför precisionsmaskiner för underhåll av dieselmotorer som används på fartyg och dieselkraftverk. Huvudkontoret ligger i Malmö. Vi arbetar internationellt med representanter och egna säljbolag över hela världen. Vi är marknadsledande med ett mycket starkt varumärke. Våra kunder är dieselmotortillverkare, rederier, serviceverkstäder, kraftbolag och varv. Koncernen har ca 100 anställda och omsätter ca 170 miljoner kronor. www.chris-marine.com Arbetsuppgifter I tjänsten som utvecklingsingenjör kommer du att ingå i ett litet team som arbetar med produktutveckling från idé till frisläppt produkt. I rollen som utvecklingsingenjör på Chris-Marine arbetar du med utveckling av rörliga mekaniska konstruktioner i nära samarbete med våra kunder såväl som att vara behjälplig vid sluttestning av färdig produkt. Du driver huvudsakligen dina egna projekt men ibland arbetar du även tillsammans med kolleger i större projekt. Vidare tar du fram kompletta produktions- och ritningsunderlag där allt konstruktionsarbete sker i CAD-programmet Autodesk Inventor. Du bistår även andra avdelningar med att besvara generella tekniska frågor gällande produkterna. Arbetet innebär en del resor för att besöka våra kunder. Din profil Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning mot maskinteknik eller likvärdigt samt mångårig dokumenterad erfarenhet från utveckling av rörliga mekaniska lösningar och produkter. Tjänsten innefattar många kontaktytor både internt och externt varför det är viktigt att du är en god kommunikatör och extrovert som person. Du har ett gediget teknikintresse och trivs i kontakten med våra kunder där ni tillsammans bollar idéer och diskuterar fram olika lösningar. Vidare tar du stort ansvar genom hela projektarbetet och stimuleras av såväl ritningsarbete som att vara ute i produktionen för sluttestning av en maskin. Kunskap och praktisk erfarenhet av elkonstruktion, pneumatik och hydraulik är önskvärt. Har du tidigare arbetat med förbränningsmotorer och dess kringsystem är det meriterande. För att lyckas i denna breda tjänst är det viktigt att din personlighet präglas av hög servicekänsla och prestigelöshet samt att du brinner för hela kedjan från idé till färdiglanserad produkt. Som utvecklingsingenjör innehar du en nyckelposition inom Chris-Marine där du med ditt driv, din kreativitet och ditt tekniska kunnande är med och utvecklar samt förstärker produktportföljen med nya produkter. Mycket goda språkkunskaper i både engelska och svenska är ett krav. I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Vid frågor är du välkommen att vända dig till Tanja Duvander 040-627 95 97 Jerry Stenberg 0739-179215. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsingenjör - mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsingenjör - mekanik

Drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Eskilstuna.
Arena Personal AB Om företaget För vår kund Fogelvik Service AB räkning, söker vi nu drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Pagodens fastighetsbestånd i Eskilstuna. Arbetsuppgifter - Ansvara tillsammans med dina kollegor för den dagliga driften gällande innemiljö och utemiljö. - Ta hand om felanmälningar - Daglig kontakt med hyresgäster - Förebyggande och planerat underhåll - Optimering av fastighetsbeståndet - Jourtjänst kan förekomma Din profil Vi söker dig som jobbar idag eller har jobbat som fastighetsskötare. Du har minst gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift, fastighetsunderhåll eller motsvarande kompetens. Har du specialkunskaper inom styr-och regler, VVS, el eller snickeri är det meriterande. Som fastighetsskötare hos oss är du problemlösare med förmåga att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, men samtidigt fungerar bra i grupp. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och ta egna initiativ. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och inställning och vi erbjuder ett utvecklande och trivsamt arbete där du kan påverka och göra skillnad. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Enligt överenskommelse (senast 1 oktober) Lön Fast lön enligt överenskommelse Skicka din ansökan idag, vi rekryterar och tillsätter löpande Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Eskilstuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Eskilstuna.

Vi söker dig som vill arbeta extra på lager
Arena Personal AB Arbetsuppgifter Arbetets uppgifter består huvudsakligen i av att plocka och packa varor. Din profil För att vara aktuell för detta extraarbete är det ett krav att du har annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex att du studerar, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på minst 50%. Det är viktigt att du beskriver i ditt CV vilken annan sysselsättning du har och hur många vardagar du är intresserad av att arbeta per vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan ta arbetspass med kort varsel. Arbetet är i huvudsak förlagt dagtid måndag-fredag. Vi söker dig som har flexibla studier eller har annat arbete kvällar och helger och vill dryga ut din arbetstid genom att jobba extra hos oss. Observera att sökande som inte uppfyller detta ej behandlas. Vi ser gärna att du arbetat inom lager tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är en pigg och glad lagspelare med en positiv inställning till att arbeta. Att du är noggrann och mån om att alltid prestera på topp är en självklarhet. B-körkort och truckkort är meriterande men inget krav. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så sök omgående! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill arbeta extra på lager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill arbeta extra på lager

Vi söker en teknikintresserad innesäljare!
Arena Personal AB Om företaget Vi söker för kundsräkning en tekniskt intresserad innesäljare. Tjänsten är ett rekryteringsuppdrag och du kommer att bli anställd direkt av kunden. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som teknisk innesäljare. Det innebär försäljning och support av vår kunds produkter. Kundens innesäljare är deras främsta verktyg för att få nöjda kunder och kunna sälja in fler lösningar. Det är därför viktigt att du trivs med att skapa bra relationer och vara ute på kundbesök. Din profil För att lyckas i rollen behöver du vara lösningsorienterad, serviceminded och besitta en teknisk kompetens. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du haft en liknande roll tidigare. Intervjuerna kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan redan idag. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en teknikintresserad innesäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en teknikintresserad innesäljare!

Bilelektriker
Arena Personal AB Om företaget Företaget är specialister på bilinredningar och bygg-nationer. Dom utför all slags montage, svets, plåt, plast, lack-arbeten samt elinstallationer. Företaget har ett stort område beläget i Södertäljehamn. Vi söker för kunds räkning 4 bilelektriker, du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. För rätt person finns det stora chanser till att tjänsten leder till en anställning på företaget. Arbetsuppgifter I stora fina lokaler kommer dina arbetsuppgifter att vara nyinstallationer/montering av extra utrustning på fordon efter kunds önskemål. T.ex. backljus, extraljus, arbetsbelysning, blixtljus, alkomätare, motorvärmare, larm och backkameror. Din profil Vi söker dig som har erfarenheter utav fordonsel alternativt installationsel. För att trivas i detta företag bör du ha ett intresse utav fordon och mekanik, vara en glad och positiv person som ser lösningen i ett problem. Du är ansvarstagande och är van att ta egna initiativ och har inga problem att arbeta självständigt. Vi kommer erbjuda dig en attraktiv arbetsplats som ständigt förnyas och utvecklas, omväxlande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Du kommer att få ta del av ett härligt team där skratt tillhör vardagen. Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00 B-körkort är ett krav. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bilelektriker jobb, Bilelektriker Södertälje, Bilelektriker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilelektriker

Lagermedarbetare för långsiktigt uppdrag i Strängnäs sökes
Arena Personal AB Om företaget Företaget är en helhetsleverantören inom mat och dryck, de är även en färskvaruspecialist och leverar en helhetslösning för sina kunder. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer främst bestå utav att plocka varor ifrån truck, detta kommer att ske på företagets olika avdelningar som tex frys, kolonial, färsk och högvärde. Arbetstiderna kan variera och ackordslön tillämpas. För rätt person finns goda möjligheter för anställning hos kund. Truckkort är inget krav men är meriterande Din profil Vi ser gärna att du arbetat inom lager tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är en pigg och glad lagspelare med en positiv inställning till att arbeta. Att du är noggrann och mån om att alltid prestera på topp är en självklarhet. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare för långsiktigt uppdrag i Strängnäs sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare för långsiktigt uppdrag i Strängnäs sökes

Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna
Arena Personal AB Om företaget För vår kund Fogelvik Service AB räkning, söker vi nu en certifierad VVS-montör till Pagodens fastighetsbestånd i Eskilstuna. Arbetsuppgifter -Ta hand om felanmälningar -Daglig kontakt med hyresgäster -Förebyggande och planerat underhåll -Optimering av fastighetsbeståndet -Jourtjänst kan förekomma Din profil Vi söker dig som jobbar idag eller har jobbat som VVS-montör. Du har minst gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift, fastighetsunderhåll eller motsvarande kompetens. Har du specialkunskaper inom styr-och regler, el eller snickeri är det meriterande. Som VVS-montör hos oss är du problemlösare med förmåga att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, men samtidigt fungerar bra i grupp. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och ta egna initiativ. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och inställning och vi erbjuder ett utvecklande och trivsamt arbete där du kan påverka och göra skillnad. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Enligt överenskommelse (senast 1 oktober) Lön Fast lön enligt överenskommelse Skicka din ansökan idag, vi rekryterar och tillsätter löpande Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna

Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.
Arena Personal AB Om företaget För vår kund Fogelvik Service AB räkning, söker vi nu drivna och serviceinriktade fastighetsskötare till Pagodens fastighetsbestånd i Eskilstuna. Om företaget För vår kund Fogelvik Service AB räkning, söker vi nu en certifierad VVS-montör till Pagodens fastighetsbestånd i Eskilstuna. Arbetsuppgifter -Ta hand om felanmälningar -Daglig kontakt med hyresgäster -Förebyggande och planerat underhåll -Optimering av fastighetsbeståndet -Jourtjänst kan förekomma Arbetsuppgifter -Ansvara tillsammans med dina kollegor för den dagliga driften gällande innemiljö och utemiljö. -Ta hand om felanmälningar -Daglig kontakt med hyresgäster -Förebyggande och planerat underhåll -Optimering av fastighetsbeståndet -Jourtjänst kan förekomma Din profil Vi söker dig som jobbar idag eller har jobbat som fastighetsskötare. Du har minst gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift, fastighetsunderhåll eller motsvarande kompetens. Har du specialkunskaper inom styr-och regler, VVS, el eller snickeri är det meriterande. Som fastighetsskötare hos oss är du problemlösare med förmåga att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, men samtidigt fungerar bra i grupp. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och ta egna initiativ. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och inställning och vi erbjuder ett utvecklande och trivsamt arbete där du kan påverka och göra skillnad. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Enligt överenskommelse (senast 1 oktober) Lön Fast lön enligt överenskommelse Skicka din ansökan idag, vi rekryterar och tillsätter löpande Din profil Vi söker dig som jobbar idag eller har jobbat som VVS-montör. Du har minst gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift, fastighetsunderhåll eller motsvarande kompetens. Har du specialkunskaper inom styr-och regler, el eller snickeri är det meriterande. Som VVS-montör hos oss är du problemlösare med förmåga att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, men samtidigt fungerar bra i grupp. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och ta egna initiativ. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och inställning och vi erbjuder ett utvecklande och trivsamt arbete där du kan påverka och göra skillnad. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Enligt överenskommelse (senast 1 oktober) Lön Fast lön enligt överenskommelse Skicka din ansökan idag, vi rekryterar och tillsätter löpande Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.

Fordonsmontör
Arena Personal AB Om företaget Företaget erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster. Allt ifrån svensk anpassning av bilen, funktionskontroll, tvätt och putsning. Även övrig montage av extrautrustning som kunden önskar. Företaget har ett stort område beläget i Södertälje hamn. Vi söker för kunds räkning 2 nybilsmekaniker, du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. Arbetsuppgifter I denna tjänst kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att självständigt extrautrusta fordon efter kundens önskemål. Extrautrustningen är exempelvis montering av dragkrok, motorvärmare, larm och skåpsinredning, golv och isolering. Din profil Du som söker är en allmänt händig person som gillar att arbeta praktiskt. Alternativ är att du tidigare jobbat som snickare eller med något yrke inom fordonsbranschen. Har du tidigare jobbat som nybilsmekaniker eller bilmekaniker så är det meriterande. Har du erfarenhet utav bil el är det även ett plus i kanten. För att trivas i detta företag bör du ha ett intresse utav fordon och mekanik, vara en glad och positiv person som ser lösningen i ett problem. Att kunna jobba självständigt och vara extremt noggrann är viktiga egenskaper inom yrket. Vi ser även att du är ansvarstagande. Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Kunden arbetar främst med Volkswagen och Mercedes Benz. B-körkort är ett krav. För rätt person finns stor möjlighet till utveckling inom företaget. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsmontör jobb, Fordonsmontör Södertälje, Fordonsmontör Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsmontör

Produktionspersonal
Arena Personal AB Om företaget Vi söker för kunds räkning två produktionsmedarbetare. Företaget är verksamt inom kosmetikbranschen och arbetsplatsen förlagd till Malmö. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med paketering samt montering av företagets produkter. Det kan även bli aktuellt med arbete vid någon av företagets maskiner eller med vissa lagersysslor. Din profil Du som söker ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt vara driven och serviceminded ut i fingerspetsarna. Du trivs med högt tempo och är duktig på att prioritera bland arbetsuppgifter. Som person är du positiv, strukturerad och flexibel. Tjänsterrna kommer att inledas med en visstidsanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07.30-16.00. Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida: www.arenapersonal.com Intervjuer kommer att ske löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Johan Nordberg på 040-627 95 90. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionspersonal jobb, Produktionspersonal Malmö, Produktionspersonal Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionspersonal

Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.
Arena Personal AB Om företaget För vår kund Fogelvik Service AB´s räkning, rekryterar vi nu en certifierad VVS-montör till Pagodens fastighetsbestånd i Eskilstuna. Arbetsuppgifter -Ansvara tillsammans med dina kollegor för den dagliga driften gällande innemiljö och utemiljö. -Ta hand om felanmälningar -Daglig kontakt med hyresgäster -Förebyggande och planerat underhåll -Optimering av fastighetsbeståndet -Jourtjänst kan förekomma Din profil Vi söker dig som jobbar idag eller har jobbat som VVS-montör. Du har minst gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift, fastighetsunderhåll eller motsvarande kompetens. Har du specialkunskaper inom styr-och regler, el eller snickeri är det meriterande. Som VVS-montör hos oss är du problemlösare med förmåga att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, men samtidigt fungerar bra i grupp. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och ta egna initiativ. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och inställning och vi erbjuder ett utvecklande och trivsamt arbete där du kan påverka och göra skillnad. B-körkort är ett krav. Anställningsform Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Enligt överenskommelse (senast 1 oktober) Lön Fast lön enligt överenskommelse Skicka din ansökan idag, vi rekryterar och tillsätter löpande Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad VVS-montör sökes till Eskilstuna.

Ekonomiassistent till attraktivt bolag i city
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent som kan tillträda ett nytt arbete i slutet av augusti. Vår kund är ett modernt, attraktivt och växande bolag som har sitt kontor i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent kommer du exempelvis att ansvara för leverantörsreskontra samt utläggshantering. Vidare ingår att sköta betalningar, göra avstämningar samt att vara behjälplig kring månadsbokslut. Din profil Vi söker dig som har någon form av ekonomisk utbildning. Rätt person för uppdraget har arbetat minst ett år som ekonomiassistent, men har du arbetat längre och bredare är det meriterande. Som person är du noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du har bra sifferkänsla, positiv inställning, är självgående samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav och erfarenhet av ekonomisystemet Sage är meriterande. Du kommer bli anställd av Arena Personal och jobba som konsult hos vår kund. Detta är en heltidstjänst och uppdraget kommer att starta i slutet av augusti och pågå i sex månader med mycket god chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande och vår ambition är att vara klara med urvalet snarast. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till attraktivt bolag i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till attraktivt bolag i city

Vi söker en Kundansvarig till Göteborg
Arena Personal AB Om företaget Göteborgskontoret söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika team och arbeta som säljare av tjänster inom bemanning; uthyrning och rekrytering av personal. Tjänsten är så väl varierande, utvecklande, rolig som utmanande. Våra värderingar, personlig, professionell och engagerad, är viktiga för oss och vi ser det som en självklarhet att du delar dessa. Vi arbetar i en sektor med snabba förändringar och är vana att snabbt anpassa oss till kundernas behov. Du får jobba i ett högt tempo med glada kollegor som trivs att arbeta mot uppsatta mål. Arbetsuppgifter Som kundansvarig kommer du att ansvara för Arena Personals försäljning i Göteborg med omnejd. Du kommer att ansvara för nykundsförsäljning men även merförsäljning hos befintliga kunder. Som kundansvarig blir du ansiktet utåt och Arena Personals främsta representant. Du blir även en viktig länk mellan kontorets medarbetare och kunder. Din profil Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna från bemanningsbranschen. Du har sedan tidigare ett brett nätverk inom näringslivet i den aktuella regionen med god potential att arbeta vidare med. Det är ett krav att du har dokumenterade säljresultat som visar vad du tidigare har levererat utifrån dina försäljningsmål. Arbetet ställer krav på god IT-vana och det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet Intelliplan. Vidare bör du behärska såväl svenska som engelska flytande i både tal och skrift. Det är ett krav är att du ha körkort. Vi söker dig som är en drivande, tydlig och flexibel person med hög integritet. Du är en lagspelare med social kompetens som har ett kundorienterat tänkande och agerande. Vidare bör du vara en trygg säljare som är engagerad, prestigelös, målfokuserad och van att jobba i ett högt tempo. Du har även en fallenhet för service och att skapa goda relationer internt som externt. Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående. Söker gör du via vår hemsida www.arenapersonal.com Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Håkon Hansen 0739-179201. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Kundansvarig till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Kundansvarig till Göteborg

Däckmontörer/hjulskiftare i Stockholm
Arena Personal AB Om företaget Inför höstens däcksäsong söker vi nu 40-tal däckmontörer för uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Har du inte den erfarenhet vi efterfrågar men du passar in på den profil vi söker erbjuder vi dig en betald utbildning inom däck och fälg. För dig som gör ett bra jobb finns långsiktiga möjligheter hos oss. För rätt person finns även möjlighet till anställning hos våra kunder. Arbetsuppgifter Som uthyrd däckmontör/hjulskiftare arbetar du hos någon av våra kunder med att montera däck på fälg, hjulbalansering samt skiftning av däck på bilar m.m. Arbetet är fysiskt krävande i och med att det är ett högt tempo och många tyngre lyft förekommer. Du kommer att ha kundkontakter och ska därför ha en känsla för vad god service är och gilla att träffa människor. Din profil Bakgrund och egenskaper: - B körkort är ett krav - Praktiskt handlag - Du är snabb och tar gärna egna initiativ - Du är utåtriktad och gillar att jobba i team - Att ge en god service är en självklarhet för dig Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom fordonsbranschen men det är inget krav. Du är händigt lagd, har en god fysik och är inte rädd för att ta i när det behövs. Välkommen in med din ansökan och meritförteckning med referenser snarast. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer/hjulskiftare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer/hjulskiftare i Stockholm

Arbetsledare inom personlig assistans
Arena Personal AB Om företaget För kunds räkning söker vi en arbetsledare/ enhetschef inom personlig assistans. Arbetsuppgifter Som arbetsledare/ enhetschef inom personlig assistans kommer du att ha personalansvar och ansvar över schemaläggning och rekrytering av ersättare och vikarier. Du kommer även att göra underlag för assistansersättningar till försäkringskassan. Din profil Du har tidigare erfarenhet av arbete med personlig assistans samt personalfrågor och personalansvar. Du är flexibel och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, ta egna initiativ och söka den informationen som krävs samt arbeta självständigt. Du har hög social kompetens och trivs i arbetet med människor. Ett krav är att du känner till och har arbetat enligt LSS. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet från programmen Treserva, Heroma och Intraphone. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom personlig assistans

Organisationsutvecklingskonsult
Arena Personal AB Om företaget Vi söker nu för kunds räkning en organisationsutvecklingskonsult som interimslösning till naturvårdschef under en förändringsprocess som kommer att fortlöpa under 6 månader med start i september. Arbetsuppgifter Uppdraget innebär att du som avdelningschef tillsammans med dina medarbetare ser över och analyserar den nuvarande organisationen för att kunna lägga fram förslag på förbättringsåtgärder. Du ansvarar även för att starta upp och genomföra förändringsprocesser. Din profil För att passa i denna roll har du en akademisk examen, utbildning inom organisationsutveckling eller motsvarande eller likvärdig arbetserfarenhet. Du ska även ha utbildning och/eller kunskap inom områdena miljö- och/eller naturvård. Det krävs att du har minst 5 års erfarenhet av personalansvar samt tidigare erfarenhet av organisationsutveckling och budgetansvar. Meriterande är även erfarenhet och tidigare arbete med lagen om offentlig upphandling (LOU), kunskaper i lagstiftning inom miljövårdsområdet samt erfarenhet från politiskt styrd organisation. Som person är du driven och arbetar med stor målmedvetenhet. Du är en van beslutsfattare och en god lyssnare. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Organisationsutvecklingskonsult jobb, Organisationsutvecklingskonsult Stockholm, Organisationsutvecklingskonsult Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Organisationsutvecklingskonsult


Sök lediga jobb Arena Personal AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se