Arjeplog Test Management AB jobb - lediga jobb

Arjeplog Test Management AB jobb Arjeplog Test Management AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arjeplog Test Management AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arjeplog Test Management AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. IT-support- Arjeplog

  2. Receptionist- Arjeplog

  3. Lokalvårdare- Arjeplog

  4. Event koordinator- Arjeplog

  5. Receptionist- Arjeplog


Mer beskrivning

IT-support
Arjeplog Test Management (ATM) är ett företag beläget i Arjeplog, Lappland. Vi arbetar som en lokal servicepartner åt R Bosch GmbH, som genomför tester i kallt klimat i det vintersäkra Arjeplog. Bosch har en anläggning 10 km utanför Arjeplog, byggd år 2003, där testbanor både på sjö och på land samsas med stora verkstäder och kontors- och konferensmiljöer. ATM har i uppdrag av Bosch, att driva anläggningen och bistå med den service som krävs för att kunna genomföra en lyckad testverksamhet. Vi söker nu personal till vår IT-avdelning som kan arbeta heltid. Arbete finns under perioden september - maj men den exakta anställningstiden fastställs vid anställning. Under perioden juni-augusti kan vissa arbetsuppgifter förekomma. Arbetstiden är främst normala kontorstider men arbete under kvällar och helger kan förekomma. Arbetet består främst av underhåll/support av de olika IT-system som vi använder för att driva anläggningen, samt support kring IT frågor till vår personal. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse, med erfarenhet av arbete inom IT-support. God kunskap om Office-paketet är en självklarhet, och erfarenhet/utbildning som nätverkstekniker är meriterande. Arjeplog vid polcirkeln är en stor kommun till ytan (lika stor som den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge) med liten befolkning, ca 3200 personer. En fjällregion med 7000-årig historia och resurser i naturupplevelser, fiske och jakt som de allra flesta bara har sett på bild. En fantastisk region med fjäll, stora sjösystem och en stor vildmark, som samerna brukat med varsam hand under årtusenden. Centralorten Arjeplog, omfluten av Hornavans vattensystem, är en av Sveriges vackraste med eget skidfjäll runt knuten och en fantastisk midnattssol på sommaren.
Företag: Arjeplog Test Management AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga IT-support jobb, IT-support Arjeplog, IT-support Arjeplog Test Management AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-support

Receptionist
Arjeplog Test Management (ATM) är ett företag beläget i Arjeplog, Lappland. Vi arbetar som en lokal servicepartner åt tyska R Bosch GmbH, som genomför tester i kallt klimat i det vintersäkra Arjeplog. Bosch har en anläggning 10 km utanför Arjeplog, byggd år 2003, där testbanor både på sjö och på land samsas med stora verkstäder och kontors- och konferensmiljöer. ATM har i uppdrag av Bosch, att driva anläggningen och bistå med den service som krävs för att kunna genomföra en lyckad testverksamhet. Vi söker en flexibel person, som är van att ha många bollar i luften. Som är serviceinriktad och tycker om att arbeta på en arbetsplats där olika kulturer möts. Arbetstiden är schemalagd vilket innebär viss kvälls- och helgarbete under vintersäsongen november-mars. Arbetet består främst av typiska receptionsgöromål såsom in- och utcheckning, bokning av boende och transfer, övervakning, försäljning, konferens service och administrativa göromål. Vi har daglig kontakt med kunder från hela världen, t ex Frankrike, Italien, England, USA, Japan, Korea, Australien och ett flertal andra länder. De flesta kommer dock från Tyskland, så förutom engelska är kunskaper i det tyska språket meriterande. Arjeplog vid polcirkeln är en stor kommun till ytan (lika stor som den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge) med liten befolkning, ca 3200 personer. En fjällregion med 7000-årig historia och resurser i naturupplevelser, fiske och jakt som de allra flesta bara har sett på bild. En fantastisk region med fjäll, stora sjösystem och en stor vildmark, som samerna brukat med varsam hand under årtusenden. Centralorten Arjeplog, omfluten av Hornavans vattensystem, är en av Sveriges vackraste med eget skidfjäll runt knuten och en fantastisk midnattssol på sommaren.
Företag: Arjeplog Test Management AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Arjeplog, Receptionist Arjeplog Test Management AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

Lokalvårdare
Arjeplog Test Management (ATM) är ett företag beläget i Arjeplog, Lappland. Vi arbetar som en lokal servicepartner åt tyska R Bosch GmbH, som genomför tester i kallt klimat i det vintersäkra Arjeplog. Bosch har en anläggning 10 km utanför Arjeplog, byggd år 2003, där testbanor både på sjö och på land samsas med stora verkstäder och kontors- och konferensmiljöer. ATM har i uppdrag av Bosch, att driva anläggningen och bistå med den service som krävs för att kunna genomföra en lyckad testverksamhet. Vi söker nu en lokalvårdare till vår anläggning som kan arbeta heltid. Arbetstiden är schemalagd vilket innebär visst helgarbete. Då vi har daglig kontakt med kunder från hela världen, så är kunskaper i engelska meriterande. Arjeplog vid polcirkeln är en stor kommun till ytan (lika stor som den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge) med liten befolkning, ca 3200 personer. En fjällregion med 7000-årig historia och resurser i naturupplevelser, fiske och jakt som de allra flesta bara har sett på bild. En fantastisk region med fjäll, stora sjösystem och en stor vildmark, som samerna brukat med varsam hand under årtusenden. Centralorten Arjeplog, omfluten av Hornavans vattensystem, är en av Sveriges vackraste med eget skidfjäll runt knuten och en fantastisk midnattssol på sommaren.
Företag: Arjeplog Test Management AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Arjeplog, Lokalvårdare Arjeplog Test Management AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Event koordinator
Arjeplog Test Management (ATM) är ett företag beläget i Arjeplog, Lappland. Vi arbetar som en lokal servicepartner åt tyska R Bosch GmbH, som genomför tester i kallt klimat i det vintersäkra Arjeplog. Bosch har en anläggning 10 km utanför Arjeplog, byggd år 2003, där testbanor både på sjö och på land samsas med stora verkstäder och kontors- och konferensmiljöer. ATM har i uppdrag av Bosch, att driva anläggningen och bistå med den service som krävs för att kunna genomföra en lyckad testverksamhet. Vi söker en flexibel person, som är van att ha många bollar i luften. Som är serviceinriktad och tycker om att arbeta på en arbetsplats där olika kulturer möts. Arbetstiden är mestadels dagtid, men även viss kvälls- och helgarbete under vintersäsongen. Din uppgift är att på bästa sätt planerar och genomföra olika kundaktiviteter, såsom kundpresentationer, säljevent, etc. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder från hela världen, t ex Frankrike, Italien, England, USA, Japan, Korea, Australien och ett flertal andra länder. De flesta kommer dock från Tyskland, så förutom engelska är kunskaper i det tyska språket meriterande. Du bör också besitta vissa ekonomiska kunskaper, då du även kommer att skriva offerter, samt underlag till fakturor. Arjeplog vid polcirkeln är en stor kommun till ytan (lika stor som den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge) med liten befolkning, ca 3200 personer. En fjällregion med 7000-årig historia och resurser i naturupplevelser, fiske och jakt som de allra flesta bara har sett på bild. En fantastisk region med fjäll, stora sjösystem och en stor vildmark, som samerna brukat med varsam hand under årtusenden. Centralorten Arjeplog, omfluten av Hornavans vattensystem, är en av Sveriges vackraste med eget skidfjäll runt knuten och en fantastisk midnattssol på sommaren.
Företag: Arjeplog Test Management AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Event koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Event koordinator

Receptionist
Arjeplog Test Management (ATM) är ett företag beläget i Arjeplog, Lappland. Vi arbetar som en lokal servicepartner åt tyska R Bosch GmbH, som genomför tester i kallt klimat i det vintersäkra Arjeplog. Bosch har en anläggning 10 km utanför Arjeplog, byggd år 2003, där testbanor både på sjö och på land samsas med stora verkstäder och kontors- och konferensmiljöer. ATM har i uppdrag av Bosch, att driva anläggningen och bistå med den service som krävs för att kunna genomföra en lyckad testverksamhet. Vi söker en flexibel person, som är van att ha många bollar i luften. Som är serviceinriktad och tycker om att arbeta på en arbetsplats där olika kulturer möts. Arbetstiden är schemalagd vilket innebär viss kvälls- och helgarbete under vintersäsongen november-mars. Arbetet består främst av typiska receptionsgöromål såsom in- och utcheckning, bokning av boende och transfer, övervakning, försäljning, konferens service och administrativa göromål. Vi har daglig kontakt med kunder från hela världen, t ex Frankrike, Italien, England, USA, Japan, Korea, Australien och ett flertal andra länder. De flesta kommer dock från Tyskland, så förutom engelska är kunskaper i det tyska språket meriterande. Arjeplog vid polcirkeln är en stor kommun till ytan (lika stor som den sammanlagda ytan av Skåne och Blekinge) med liten befolkning, ca 3200 personer. En fjällregion med 7000-årig historia och resurser i naturupplevelser, fiske och jakt som de allra flesta bara har sett på bild. En fantastisk region med fjäll, stora sjösystem och en stor vildmark, som samerna brukat med varsam hand under årtusenden. Centralorten Arjeplog, omfluten av Hornavans vattensystem, är en av Sveriges vackraste med eget skidfjäll runt knuten och en fantastisk midnattssol på sommaren.
Företag: Arjeplog Test Management AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Arjeplog, Receptionist Arjeplog Test Management AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist


Sök lediga jobb Arjeplog Test Management AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se