Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet jobb - lediga jobb

Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet jobb Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vik IM språk/SFI-lärare,50 proc. Hornavanskolan- Arjeplog

  2. Gymnasielärare i matematik- Arjeplog

  3. Informatör/Marknadsförare- Arjeplog

  4. Ambassadör Arjeplogs gymnasium Hornavanskolan- Arjeplog


Mer beskrivning

Vik IM språk/SFI-lärare,50 proc. Hornavanskolan
Arjeplogs kommun är liten, ca 3100 invånare, belägen vid sjön Hornavan i Lappland. Vi har ett överflöd av vacker natur och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vintertid har kommunen en stark internationell prägel genom den stora och mycket expansiva biltestverksamheten. Regionen är världsledande för testning av fordon i kallt klimat, där Arjeplog är navet för testindustrin. I tätorten har man nära till jobb, service, affärer och Stockholm finns på ca tre timmars avstånd med flyg. Här finns livskvalitet och framtidstro. Hornavanskolan, vår gymnasieskola, är en liten skola, där elever och personal kommer nära varandra i verksamheten. Besök gärna kommunens hemsida www.arjeplog.se Vi erbjuder en tjänst som SFI-lärare 50 % Undervisning sker till största delen på gymnasiets språkintroduktionsprogram. Arbetsuppgifter: Undervisa i ovanstående ämnen och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling. Att vara coach (mentor) för elever och hjälpa dem att sätta mål, stödja och motivera. Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. Kvalifikationer: Gymnasielärarexamen, svenska som andra språk. som person är du flexibel och engagerad. Du tar egna initiativ, är intresserad av skolutveckling och strävar efter att arbeta tvärfunktionellt. Du tycker om att arbeta utåtriktat och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan innehållande meritsammanställning och personligt brev. Kommunen kräver in utdrag ur belastningsregistret för tjänster inom förskole- och skolverksamhet.
Företag: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vik IM språk/SFI-lärare,50 proc. Hornavanskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik IM språk/SFI-lärare,50 proc. Hornavanskolan

Gymnasielärare i matematik
Arjeplogs kommun är liten, ca 3100 invånare, belägen vid sjön Hornavan i Lappland. Vi har ett överflöd av vacker natur och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vintertid har kommunen en stark internationell prägel genom den stora och mycket expansiva biltestverksamheten. Regionen är världsledande för testning av fordon i kallt klimat, där Arjeplog är navet för testindustrin. I tätorten har man nära till jobb, service, affärer och Stockholm finns på ca tre timmars avstånd med flyg. Här finns livskvalitet och framtidstro. Vi söker en vik matematiklärare. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen, Välkommen med din ansökan innehållande meritsammanställning och löneanspråk. Kommunen kräver in utdrag ur belastningsregistret för tjänster inom förskole- och skolverksamhet. Besök gärna kommunens hemsida: www.arjeplog.se
Företag: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik

Informatör/Marknadsförare
Arjeplogs kommun är en av Sveriges största till ytan med ca 3100 invånare, belägen vid sjön Hornavan i Lappland. Vi har ett överflöd av vacker natur och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vintertid har kommunen en stark internationell prägel genom den stora och mycket expansiva biltestverksamheten. Regionen är världsledande för testning av fordon och komponenter i kallt klimat, där Arjeplog är navet för testindustrin. I tätorten har man nära till jobb, service, affärer och Stockholm finns på drygt tre timmars avstånd med flyg. Vi söker Informatör/Marknadsförare för Arjeplogs gymnsium Hornavanskolan Vill du jobba med ungdomar och kommunikation? Hornavanskolan erbjuder det nya riksrekryterande programmet Fordonsteknik som bygger på Fordons och Transportprogrammet, Teknikprogrammet-BilSystemTeknik och vi har ett unikt samarbete med fordonsindustrin både lokalt och internationellt. Utöver dessa kan eleverna välja mellan Natur-Samhälls- och Individuella programmet. För att informera ungdomar och skolpersonal om de program som Hornavanskolan erbjuder genomför vi turnéer på högstadieskolor runt om i landet och i norra delen av Norge. Vi erbjuder ett roligt, inspirerande och ansvarsfullt jobb med mycket resor och direktkontakt med ungdomar. I tjänsterna ingår att per telefon kontakta och boka in skolbesök samt övriga vanligen förekommande administrativa uppgifter. Vi söker 2 personer till höstens skolturnéer. Vi erbjuder: - en ordentlig utmaning - mycket ansvar - ett annorlunda jobb - erfarenhet av att tala inför publik Vi söker dig som är öppen, positiv, flexibel och målinriktad. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har lätt för att samarbeta samt har goda kunskaper om Arjeplog, samt vara en förebild för vår målgrupp. Har du erfarenhet av att stå på scen, intresse av att prata inför människor och vana av teamwork är det en stor fördel. Erfarenhet från biltestbranschen och/eller Hornavanskolan är ytterligare en merit. Arbetet innebär mycket resor med veckolång bortavaro, även helger kan förekomma. Övrigt: Arjeplg/Árjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen. För tjänster och befattningar inom grundskolan kan Arjeplog Kommun komma att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
Företag: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Informatör/Marknadsförare jobb, Informatör/Marknadsförare Arjeplog, Informatör/Marknadsförare Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatör/Marknadsförare

Ambassadör Arjeplogs gymnasium Hornavanskolan
Verksamhetsbeskrivning Arjeplogs kommun är en av Sveriges största till ytan med ca 3000 invånare, belägen vid sjön Hornavan i Lappland. Vi har ett överflöd av vacker natur och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vintertid har kommunen en stark internationell prägel genom den stora och mycket expansiva biltestverksamheten. Regionen är världsledande för testning av fordon och komponenter i kallt klimat, där Arjeplog är navet för testindustrin. I tätorten har man nära till jobb, service och affärer, och Stockholm finns på drygt tre timmars avstånd med flyg. Här finns livskvalitet och framtidstro. Vi söker: Arbetsuppgifter Vill du jobba med ungdomar och kommunikation? Hornavanskolan erbjuder det nya riksrekryterande programmet Fordonstestteknik som bygger på Fordons & Transportprogrammet och dessutom ger vi Teknikprogrammet - BilSystemTeknik. Vi har ett unikt samarbete med fordonsindustrin både lokalt och internationellt. Utöver dessa program kan eleverna välja mellan Natur-, Samhälls-, och Individuella programmet. Vi kommer att starta upp en kampanjwebb för Hornavanskolan. Du som ambassadör ska vara elevernas förlängda arm med att dokumentera, fota och filma vardagar och fritid på Hornavanskolan och Arjeplog. Du ska även fylla kampanjwebben med information, twittra och göra inlägg på facebook om allt som händer på skolan. Du kommer att vara kontaktperson för alla intresserade elever och föräldrar och svara i telefon/mail på frågor som rör skolan. Vi söker 1 person Vi erbjuder: - en ordentlig utmaning - mycket ansvar - ett annorlunda jobb - erfarenhet av att uttrycka sig i ord och bild Vi söker dig som är öppen, positiv, flexibel och målinriktad. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har lätt för att samarbeta samt har goda kunskaper om Arjeplog och är bekväm med att kommunicera via sociala medier. En viktig del i arbetet är att vara ambassadör för Arjeplog samt vara en förebild för vår målgrupp. Har du erfarenhet av att stå på scen, intresse av att prata inför människor och vana av teamwork är det en stor fördel. Erfarenhet från biltestbranschen och/eller Hornavanskolan är ytterligare en merit. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Företag: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Ort: Arjeplog
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ambassadör Arjeplogs gymnasium Hornavanskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambassadör Arjeplogs gymnasium Hornavanskolan


Sök lediga jobb Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se