Arvidsjaurs kommun jobb - lediga jobb

Arvidsjaurs kommun jobb Arvidsjaurs kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arvidsjaurs kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arvidsjaurs kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i trä- och metallslöjd, Arvidsjaur- Arvidsjaur

 2. Ekonom till Tekniska kontoret- Arvidsjaur

 3. Sjuksköterska- Arvidsjaur

 4. Undersköterska/Vårdbiträde- Arvidsjaur

 5. Undersköterska/Vårdbiträde- Arvidsjaur

 6. Lärare mellanstadiet Ringelskolan- Arvidsjaur

 7. Elevassistent på gymnasiet- Arvidsjaur

 8. Gymnasielärare engelska, svenska- Arvidsjaur

 9. Vik Undersköterska Ringelsta gr 3- Arvidsjaur

 10. Biträdande rektor- Arvidsjaur

 11. Sv-En alt. Sv-Ty- Arvidsjaur

 12. Personlig assistent- Arvidsjaur

 13. Lärare i trä och metallslöjd, Ringelskolan- Arvidsjaur

 14. lärare grundskolan åk 4-6, Ringelskolan- Arvidsjaur

 15. Gymnasielärare engelska, svenska- Arvidsjaur

 16. Gy-lärare psykologi, historia, samhällskunskap- Arvidsjaur

 17. Musiklärare- Arvidsjaur

 18. Lärare i musik åk 7-9 och kulturskolan- Arvidsjaur

 19. Barnskötare på Tallkottens Förskola- Arvidsjaur

 20. Elevassistent på fordonsprogrammet på Sandbackaskolan- Arvidsjaur

 21. Socialsekreterare- Arvidsjaur

 22. Samordnare/verksamhetsutvecklare- Arvidsjaur

 23. Gymnasielärare i matematik/no- Arvidsjaur

 24. Elevassistent- Arvidsjaur

 25. Redovisningsekonom- Arvidsjaur

 26. Vik ekonom/handläggare ÄO- Arvidsjaur

 27. Sv-En alternativt Sv-Ty- Arvidsjaur

 28. LSS handläggare/områdeschef- Arvidsjaur

 29. Ekonomibiträde- Arvidsjaur

 30. Handledare Ensamkommande Barn- Arvidsjaur

 31. Vik biståndshandläggare inom Äldreomsorg- Arvidsjaur

 32. Miljöinspektör/energi- och klimatrådgivare- Arvidsjaur

 33. Vårdare i gruppbostad- Arvidsjaur

 34. Elevassistent- Arvidsjaur

 35. Undersköterska/vårdbiträde- Arvidsjaur

 36. Personlig assistent Dagtid Månd- Fred- Arvidsjaur

 37. Undersköterska nattpatrull/Ringelsta- Arvidsjaur

 38. Sv-En alternativt Sv-Ty- Arvidsjaur

 39. Leg. Sjuksköterska NATT 73,4%- Arvidsjaur

 40. Tillsvidare 100% eller deltid Undersköterska/ Vårdbiträde Svalan- Arvidsjaur


Mer beskrivning

Lärare i trä- och metallslöjd, Arvidsjaur
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. ARBETSBESKRIVNING: Tillsvidareanställning. Provanställning under sex månader med start 130812. Deltid 87%, arbetet är fördelat under fyra dagar. Möjlighet till utökning av tjänst om du är utbildad inom svenska. ARBETSUPPGIFTER: Din roll är att med bredd och djup i dina ämneskunskaper samt din förmåga att sätta dessa i ett sammanhang inspirera och engagera eleverna. Arbetet sker i nära samarbete med läraren i syslöjd. KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet i trä- och metallslöjd. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete som lärare med inriktning trä- och metallslöjd. Du är trygg i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga att ge eleverna återkoppling på deras resultat. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, flexibelt förhållningssätt och en kreativitet. Att skapa goda relationer med de du möter i ditt arbete är en självklarhet för dig. ÖVRIGT: Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd, Arvidsjaur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd, Arvidsjaur

Ekonom till Tekniska kontoret
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Den vi söker bör ha ekonomisk utbildning samt vara en god datoranvändare då vi använder en hel del mer eller mindre avancerade datorstöd i vår verksamhet. Vi strävar också efter ständig utveckling och effektivisering av verksamheterna. Arbetsuppgifterna består av fakturering konsumtionsavgifter, systemansvarig debiteringsprogram för vatten- och renhållning. Externa och interna debiteringar, deklarationer, bokslut och budgetarbete för tekniska samt investeringsbudgetar och bokslut. Vidare ingår registrering och expediering för bygglovsverksamheten. Det är bra om du har erfarenhet av någon av ovan nämnda arbetsområden men vi vill att du söker även om du är nyutexaminerad. Vi ser gärna att du är utvecklingsinriktad. På vårt tekniska kontor har vi en jämn fördelning mellan kön och åldrar och dessutom en arbetsmiljö där vi trivs. Vi är en mycket flexibel och utvecklingsinriktad organisation. Vi arbetar också för ökad samverkan med andra kommuner för att därigenom kunna hålla en hög kompetens, servicenivå och utvecklingstakt. Naturligtvis passar detta arbete alla kön. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde och lön efter överenskommelse. Frågor om tjänsten kan ställas till Teknisk chef Heikki Kairento 070-608 98 05 epost: heikki.kairento@arvidsjaur.se
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till Tekniska kontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till Tekniska kontoret

Sjuksköterska
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Anställningstid: Hälso- och sjukvårdsenheten Arvidsjaurs kommun söker sjuksköterska. Vikariat 2013-09-16 - 2014-01-19 eller eventuellt längre. Docklängst under ordinarie befattningshavares ledighet. Sedvanliga Sjuksköterskeuppgifter, öppen Hälso- och Sjukvård. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatser, aktivt deltagande i omvårdnads och kvalitetsarbeten, dokumentation av omvårdnad, handledning, delegeringsansvar. Du tjänstgör kvällar, helger och nätter som ensam sjuksköterska varför förmåga att fatta självständiga beslut är av största vikt. Journalsystem: Treserva. Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska, vi ser gärna att Du som person är självständig och ansvarsfull. B-körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Arvidsjaur, Sjuksköterska Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Undersköterska/Vårdbiträde
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Placering: Hemtjänst grupp 2 Arvidsjaur. Heltid from 2013-09-02 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter:Omsorgs- och omvårdnadsarbete i den enskildes hem, samt förekommande administrativa arbetsuppgifter som ex. dokumentation och planering av beviljade insatser. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller utbildning som bedöms likvärdig. Du bör vara flexibel, empatisk och ha ett vardagsrehabiliterande arbetssätt. Kontaktperson: Områdeschef Elinor Lindahl åter 130722 Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/Vårdbiträde jobb, Undersköterska/Vårdbiträde Arvidsjaur, Undersköterska/Vårdbiträde Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/Vårdbiträde

Undersköterska/Vårdbiträde
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Placering: Hemtjänst grupp 2 Arvidsjaur. Heltid from 2013-09-02 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter:Omsorgs- och omvårdnadsarbete i den enskildes hem, samt förekommande administrativa arbetsuppgifter som ex. dokumentation och planering av beviljade insatser. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller utbildning som bedöms likvärdig. Du bör vara flexibel, empatisk och ha ett vardagsrehabiliterande arbetssätt. Kontaktperson: Områdeschef Elinor Lindahl åter 130722 Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/Vårdbiträde jobb, Undersköterska/Vårdbiträde Arvidsjaur, Undersköterska/Vårdbiträde Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/Vårdbiträde

Lärare mellanstadiet Ringelskolan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning:klasslärare åk 4-6 heltid. Start 130812, tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring. Arbetsuppgifter: Undervisa, leda, inspirera och utveckla elever på mellanstadiet. Skapa en god lär- och social miljö för eleverna samt bidra till ett gott utvecklingsarbete inom arbetslaget och skolan som helhet. Kvalifikationer: Lärarutbildning, lärare i grundskolans tidigare år eller motsvarande med behörighet att undervisa på mellanstadiet upp till årskurs 6. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov ses som meriterande. Du ska vara tydlig, målmedveten, ansvarsfull, drivande och kreativ. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. Övrigt: Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare mellanstadiet Ringelskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare mellanstadiet Ringelskolan

Elevassistent på gymnasiet
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Stötta gymnasieelev i dennes dagliga skolarbete och personliga utveckling . Stöttning i och strukturering av elevens dagliga skolarbete. Utveckla och stärka elevens egna förmågor med målet att göra eleven självständig och självgående. Gymnasieexamen gärna från Barn och Fritid. Meriterande är assistentutbildning eller tidigare erfarenhet av arbete med stöttning och utveckling av unga vuxna. Viktigt är en stark vilja att utveckla elevens förmågor och färdigheter. Höstterminen 2013 (19/8-20/12, med eventuell förlängning vårterminen 2014.) Omfattning 50 %
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent på gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent på gymnasiet

Gymnasielärare engelska, svenska
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Språklärare engelska och svenska (Gy11). Undervisning i svenska och engelska (Gy11), mentorskap, sedvanliga läraruppgifter. Utbildad gymnasielärare, behörighet för undervisning i svenska och engelska på gymnasiet. Vikariat med varaktighet läsåret 13-14. Vikariatet tillsätts under förutsättning att ordinarie lärare får annan tjänst.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare engelska, svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare engelska, svenska

Vik Undersköterska Ringelsta gr 3
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Placering: Ringelsta gr 3 100%. Tillträde efter överenskommelse till och med 2014-07-14 med eventuell förlängning. Arbetsbeskrivning: Omsorgs- och omvårdnadsarbete i den enskildes hem samt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter: Som undersköterska genomför du basal omvårdnad såsom personlig hygien, nutrition etc. I arbetet ingår även daglig aktivering samt dokumentation.Du arbetar tillsammans med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut nära patienterna och deras anhöriga. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och som gärna tar initiativ och är flexibel. En positiv inställning till ditt yrke är en självklarhet Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Undersköterska Ringelsta gr 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Undersköterska Ringelsta gr 3

Biträdande rektor
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Tjänsten som biträdande rektor är tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Du arbetar tillsammans med rektor och har delegationsansvar över vissa delar av verksamheten Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Sv-En alt. Sv-Ty
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Undervisning åk 7-9 i svenska och engelska alternativt svenska och tyska, mentorskap med kollegor i åk 7 samt lagarbete och sektorsarbete Undervisning, mentorskap, lagarbete, trygghetsråd, trivselvärd på några raster och skolutveckling tillsammans med kollegor och elever på skolan. Behörighet i svenska, engelska eller tyska och lärarlegitimation; Du ska kompetens att skapa undervisningsstruktur och förmåga att leda ungdomar i klassrum och på skolan. Förmåga att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du ska ha en stark grundläggande förmåga till arbete i linjer med skolans värdegrund. Du ska ha god förmåga att arbeta i arbetslag.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sv-En alt. Sv-Ty jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv-En alt. Sv-Ty

Personlig assistent
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Utförande av personlig assistans. Omvårdnad i eget hem, Handhavande av tekniska hjälpmedel ingår. Rullande 4 veckors schema. Sovande jour. Ditt arbete utgår från individens egna förmåga till självbestämmande. Det finns ett flertal uppgifter som rör medicinsk omvårdnad och träning som du ska hjälpa med. Du behöver upprätthålla kontakter med medicinsk personal och vara noggrann med rutiner och insatser så att de utförs på rätt sätt. Du ska kunna informera såväl anhöriga, medarbetare samt andra personalgrupper för att individens behov och önskningar kan tillgodoses så långt det är möjligt. Omvårdnadsprogrammet eller annan som kan prövas likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver utdrag från polisen belastningsregister. Tjänsten tillträdes 130901 eller enligt överenskommelse.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Lärare i trä och metallslöjd, Ringelskolan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. ARBETSBESKRIVNING: Tillsvidareanställning. Provanställning under sex månader med start omgående. Deltid 87%, arbetet är fördelat under fyra dagar. Möjlighet till utökning av tjänst om du är utbildad inom svenska. ARBETSUPPGIFTER: Din roll är att med bredd och djup i dina ämneskunskaper samt din förmåga att sätta dessa i ett sammanhang inspirera och engagera eleverna. Arbetet sker i nära samarbete med läraren i syslöjd. Undervisningen sker i årskurserna 3 till 6. KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet i trä- och metallslöjd elller motsvarande. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete som lärare med inriktning trä- och metallslöjd. Du är trygg i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga att ge eleverna återkoppling på deras resultat. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, flexibelt förhållningssätt och en kreativitet. Att skapa goda relationer med de du möter i ditt arbete är en självklarhet för dig.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä och metallslöjd, Ringelskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä och metallslöjd, Ringelskolan

lärare grundskolan åk 4-6, Ringelskolan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Vi söker dig, engagerad, och inspierande lärare för att komplettera ett av våra arbetslag på mellanstadiet. ARBETSBESKRIVNING:klasslärare åk 4-6 heltid. Start omgående, tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring. ARBETSUPPGIFTER: Undervisa, leda, inspirera och utveckla elever på mellanstadiet. Skapa en god lär- och social miljö för eleverna samt bidra till ett gott utvecklingsarbete inom arbetslaget och skolan som helhet. KVALIFIKATIONER: Lärarutbildning, lärare i grundskolans tidigare år eller motsvarande med behörighet att undervisa till årskurs 6. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov ses som meriterande. Du ska vara tydlig, målmedveten, ansvarsfull, drivande och kreativ. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. ÖVRIGT: Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga lärare grundskolan åk 4-6, Ringelskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare grundskolan åk 4-6, Ringelskolan

Gymnasielärare engelska, svenska
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Språklärare engelska och svenska (Gy11). Undervisning i svenska och engelska (Gy11), mentorskap, sedvanliga läraruppgifter. Utbildad gymnasielärare, behörighet för undervisning i svenska och engelska på gymnasiet.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare engelska, svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare engelska, svenska

Gy-lärare psykologi, historia, samhällskunskap
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning: Sedvanliga läraruppgifter. Mentorskap. Arbetsuppgifter: Undervisning i psykologi, historia och samhällskunskap. Elevvård. Kvalifikationer: Gymnasielärare helst med behörighet i psykologi, historia och samhällskunskap. Lärarlegitimation meriterande. Övrigt: Vikariat läsåret 13-14. Vikariatet tillsätts under förutsättning att ordinarie befattningshavare får annan tjänst.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gy-lärare psykologi, historia, samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gy-lärare psykologi, historia, samhällskunskap

Musiklärare
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning: Vikariat till 140613 i händelse av succession. Omfattning på tjänsten är 77%, möjlighet till heltidstjänst i kombination med andra ämnen. Arbetet är utlagt på fyra dagar. Tillträde snarast. Arbetsuppgifter: Musikundervisning årskurs 1-6 Kvalifikationer: Utbildad musiklärare med lärarexamen. Du skall kunna traktera ackordsinstrument. Du skall inneha en personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar. Du är relationsskapande, flexibel och utövar ett tryggt och tydligt ledarskap. Du ska vara målmedveten, ansvarsfull, drivande och kreativ. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. Övrigt: Kräver utdrag ur polisens brottsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Arvidsjaur, Musiklärare Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Lärare i musik åk 7-9 och kulturskolan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Undervisning åk 7-9 i musik, elevens val musik, musikarrangemang under läsåret samt undervisning i kulturskolan 65 % åk7-9 och 35% Kulturskolan. Vikariat 2013-09-10 -2014-06-10 under ordinarie lärares tjänstledighet I arbetet ingår att vara mentor med kollegor, arbetslagsarbete och du ingår i ett sektorslag. Du är en del av skolans arbete för att skapa trivsel och nå kunskapsmålen. I det arbetet ingår trivselvärdskap på några raster. Du ska ha utbildning som ger dig behörighet att undervisa i musik samt fått eller ansökt om lärarlegitimation. Du ska ha förmåga leda och arbeta mot målen enligt den gemensamma undervisningsstruktur och lagarbete runt elever. Du ska ha förmåga att möte elever i behov av stöd samt vara coach för dina mentor elever. Du ska kunna arbeta i linje med den värdegrund vi arbetar efter där glädje, respekt och professionalitet är viktiga ledord.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik åk 7-9 och kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik åk 7-9 och kulturskolan

Barnskötare på Tallkottens Förskola
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Att som en del av arbetslaget på Tallkotten måna om de barn som går på vår förskola. Du ska hjälpa och handleda barnen i deras vardag och även stödja dem i deras utveckling till fantastiska, unika individer. I arbetet ingår också kontakt med vårdnadshavarna, arbeta med utveckling av det pedagogiska arbetet och även en del praktiskt arbete på förskolan. Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn och att du både är duktig både på att arbeta i ett arbetslag så väl som att du klarar av att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Kvalifikationer: Du är utbildad barnskötare. Vikariat från och med 2013.09.09 till och med 2013.12.20 med eventuell förlängning dock längst under ordinarie befattningshavares tjänstledighet.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare på Tallkottens Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare på Tallkottens Förskola

Elevassistent på fordonsprogrammet på Sandbackaskolan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Att följa elever och stötta dem i deras inlärning är din huvuduppgift som elevassistent hos oss. Målsättningen med ditt arbete är att hjälpa de elever som har behov av särskilt stöd att bli så självgående som möjligt är. För att lyckas med detta är det viktigt att stötta eleverna i olika praktiska uppgifter som de möter under sin skoldag det är därför nödvändigt att du känner dig förtrogen med de olika yrkesämnen som eleverna studerar. Kvalifikationer: Du har tidigare arbetat med elever i särskolan och du har gymnasieutbildning inom fordonsmek. Du tycker om att arbeta med ungdomar, är självgående och kan ta eget ansvar. Anställning: Visstidsanställning från och med 2013.09.16 till och med 2013.12.20 med eventuell förlängning. Arbetet kräver utdrag ur belastningsregistret.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent på fordonsprogrammet på Sandbackaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent på fordonsprogrammet på Sandbackaskolan

Socialsekreterare
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare vid Individ- och familjeomsorgen kan Du arbeta med: - handläggning av ansökningar om försörjningsstöd och annat ekonomiskt bistånd (SoL). - utredning av behov av stöd till barn och unga enligt BBIC (SoL och LVU). - genomförande och uppföljning av beviljade insatser till barn, unga och vuxna (SoL och LVU). - förebyggande arbete barn och unga, i samverkan med förskola/skola, elevhälsa, polis m fl. Visst kvälls- och fältarbete förekommer. - handläggning av ärenden som gäller unga lagöverträdare (LuL). - råd och stöd i familjerättsliga frågor, samarbetssamtal (FB). KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen och gärna erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Erfarenhet av BBIC är ett plus. Personlig lämplighet. ÖVRIGT Vikariat på heltid snarast t.o.m. 2013-12-31 med möjlighet till förlängning på hel- eller deltid, dock längst under ordinarie innehavares frånvaro. Vi arbetar med Treserva som verksamhetssystem. Vid arbete inom socialtjänstens område ska utdrag ur Rikspolisstyrelsen brotts- och misstankeregister lämnas. Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Arvidsjaur, Socialsekreterare Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Samordnare/verksamhetsutvecklare
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. ARBETSBESKRIVNING Samordna och kvalitetsutveckla socialtjänstens arbete med våldsutsatta kvinnor och barn som bevittnat våld. ARBETSUPPGIFTER Kartlägga behovet av socialtjänstens insatser för våldsutsatta kvinnor och barn som bevittnat våld. Upprätta en handlingsplan för socialtjänstens arbete med målgruppen. Upprätta/revidera skriftliga rutiner för arbetet och samverkan med andra aktörer. Upprätta/revidera socialtjänstens webbaserade och tryckta information till målgruppen. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Goda kunskaper om Socialtjänstlagen och Socialnämndens ansvar gentemot våldsutsatta kvinnor och barn som bevittnat våld. ÖVRIGT Visstidsanställning snarast t.o.m. 2013-12-31.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare/verksamhetsutvecklare jobb, Samordnare/verksamhetsutvecklare Arvidsjaur, Samordnare/verksamhetsutvecklare Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare/verksamhetsutvecklare

Gymnasielärare i matematik/no
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Engagerad och ansvarstagande matematik/no-lärare sökes till Sanbackaskolan. Vikariat som eventuellt kan övergå i tillsvidaretjänst. Det är viktigt att du kan arbeta både med yrkes- och studieprogram. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik/no

Elevassistent
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Parkskolan i Glommersträsk söker dig som vill arbeta som eevassistent i åk 1-3. Arbetsbeskrivning: Elevassistent 50% 130929-131220. Arbetsuppgifter: Din uppgift är att följa och stötta elever och deras utveckling och inlärning. Kvalifikationer: Utbildning inom Barn och fritidsprogrammet eller erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Övrigt:Kräver utdrag ur polisens brottsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Arvidsjaur, Elevassistent Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Redovisningsekonom
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Vi söker en redovisningsekonom till centrala ekonomienheten. Vårt huvuduppdrag är att stödja nämnder, förvaltningar och kommunala bolag i redovisning, bokslut, budget och pprognos samt ekonomiska analyser. Enheten består av 8 personer och är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi söker dig som vill vara med att utveckla kommunens redovisningsarbete. Huvuduppgiften i befattningen är bokföring och redovisning. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med kommunens ekonomisystem. Arbetsuppgifter som även ingår är anläggningsreskontra och statistiksammanställningar, momsredovisning samt vägleda och stötta förvaltningarna i redovisningsfrågor. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer vara lämplig. Meriterande är flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom redovisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Arvidsjaur, Redovisningsekonom Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Vik ekonom/handläggare ÄO
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Vi söker en admininstrativ handläggare med goda kunskaper i ekonomisk planering och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat budgetarbete tillsammans med socialtjänstens chefer, budgetuppföljning varje månad, avgiftshantering inom äldreomsorgen och avdelningen för funktionshindrade, statistikuttag till förvaltningen samt till SCB, Socialstyrelsen m fl,systemförvaltning inom verksamhetssystemet Treserva. Din bakgrund bör innefatta kunskaper och erfarenhet inom ekonomisk uppföljning, goda kunskaper i att hantera olika verksamhetssystem, gärna erfarenhet från arbete inom socialtjänstområdet. Utbildning på högskolenivå eller annan som arbetsgivaren bedömer lämplig. Som avgiftshandläggare ingår att ha kontakt med brukare och anhöriga, både vid personliga besök och per telefon. Samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper hos dig som person. Arbete inom socialtjänsten kräver utdrag ur Rikspolisstyrelsens misstanke och belastningsregister som uppvisas innan anställning.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik ekonom/handläggare ÄO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik ekonom/handläggare ÄO

Sv-En alternativt Sv-Ty
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Lärare i åk 7-9 i Sv-En alternativt Sv-Ty och mentorskap. Tillträde omgående eller senast 6/1 2014. Undervisning i ovan ämne, mentorskap, arbetslagsarbete, sektorslagarbete och rastvärdskap Lärarlegitimation och behörighet i att undervisa i någon av ovan ämneskombinationer. Du kommer att i huvudsak arbeta i ett arbetslag i år är det åk 7. Du blir en del i arbetslaget och på schemat finns gemensam planeringstid i ämnen med kollegor. Du blir en del av skolans viktiga coachning av elever mot kunskapsmål och skolans övriga uppdrag. Du ska ha förmåga att arbeta enlig skolan gemensamma undervisningsstruktur och kunna bygga tillit och visa ledarskap som vuxen förebild för vår elever. Du ska vara intresserad av att använda tidsenliga verktyg och kunna möta upp framtida en till en datorlösning för elever samt arbeta utifrån lärplattformen Fronter. Genom att visa att du är öppen för eget lärande i din lärarroll och respekt för skolans värdegrund ser vi dig som ett viktig länk i att nå skolans mål. Arvidsjaur kommun har en målmedveten vilja att vara en skola som har hög kvalité. Bli en av teamet som ska ta oss vidare i det arbetet.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sv-En alternativt Sv-Ty jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv-En alternativt Sv-Ty

LSS handläggare/områdeschef
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Din uppgift blir att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt följa upp och ompröva beviljade beslut. Viss handläggning i enlighet med Socialtjänstlagen förekommer också. Du kommer att ha nära samarbete och kontakter med chefer inom socialtjänsten,de övriga biståndshandläggarna i förvaltningen, samt med utförare, anhöriga, sjukvården med flera. Du ska självständigt bedriva omvärldsbevakning för ditt yrkesområde och vid behov medverka i förvaltningens utvecklingsarbete. Din arbetsplats är organiserad inom socialkontoret, avdelningen för funktionshindrade. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med kompetenta medarbetare i olika åldrar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskolans sociala omsorgslinje, socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. God datavana och erfarenhet av elektronisk journalföring är ett krav. Vi använder verksamhetssystemet Treserva.Goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet av biståndshandläggning främst enligt LSS är meriterande. Som person är du en god kommunikatör, lyhörd och har stor förmåga att samarbeta, bygga nätverk och skapa kontakter/relationer. Du är också en god organisatör med förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Du måste kunna uttrycka dig tydligt och koncist i tal och skrift. Tjänsten är på 50 % och kan kombineras med vikariat på deltid 25-30 % som områdeschef inom avdelningen för fumktionshindrade. Tillträdesdag efter överenskommelse, dock senast 140107 Vid arbete inom socialtjänsten krävs utdrag ur polisens belastningsregister som du själv beställer från polismyndigheten. Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare/områdeschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare/områdeschef

Ekonomibiträde
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Alla i storkök förekommande arbetsuppgifter för ekonomibiträde
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Arvidsjaur, Ekonomibiträde Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Handledare Ensamkommande Barn
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Ensamkommande Barn I uppdraget ingår att: Ge ungdomarna stöd och struktur i sin vardag. Ansvara för att ungdomarna tillägnar sig kunskaper som leder till ökad självständighet. Vara ett nära vuxenstöd, med ungdomens behov i centrum. Medverka i social planering. Arbetet innebär stort eget ansvar och förmåga att skapa goda relationer, nyfikenhet och ödmjukhet inför olika kulturers olikheter. Skapa och arbeta utifrån behovsplaner BBIC. Ytterligare inom verksamheten förekommande arbetsuppgifter Vi söker dig som gillar att jobba med människor. Framåt och självständig. Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete är meriterande samt utbildningar så som social pedagog, socionom, beteendevetare, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare Ensamkommande Barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare Ensamkommande Barn

Vik biståndshandläggare inom Äldreomsorg
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Som biståndshandläggare utreder du och fattar beslut enligt socialtjänstlagen. Du medverkar vid vårdplaneringar, gör hembesök , samverkar med utförare, informerar ut till allmänheten m m. Arbetet är mångfacetterat och kräver att du har ett gott bemötande, stresstålighet, god förmåga att uttrycka dig . Du ska även ha vana vid att hantera verksamhetssystem, vi använder Treserva så det är en fördel om du har erfarenhet från det systemet. Utbildningsbakgrund kan vara socionom, social omsorgslinje eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi räknar med vikariat under minst ett år. Arbete inom socialtjänsten kräver utdrag ur belastningsregister som uppvisas ifall anställning blir aktuell. Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik biståndshandläggare inom Äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik biståndshandläggare inom Äldreomsorg

Miljöinspektör/energi- och klimatrådgivare
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av miljö- och livsmedelstillsyn samt arbete med energi- och klimatrådgivning. Den vi söker bör ha en miljöinspektörs- eller liknande akademisk utbildning samt vara god datoranvändare då vi använder en hel del mer eller mindre avancerade datorstöd i vår verksamhet. Du bör vara utåtriktad och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är bra om du har erfarenhet av någon av ovan nämnda arbetsområden men även nyutexaminerade kan komma ifråga. Vi ser gärna att du är utvecklingsinriktad. Du ska ha körkort B. På vårt kontor som vi delar med tekniska förvaltningen har vi en jämn fördelning mellan kön och åldrar och dessutom en arbetsmiljö där vi trivs. Vi är en flexibel och utvecklingsinriktad organisation. Vi arbetar också för ökad samverkan med andra kommuner för att därigenom kunna hålla en hög kompetens, servicenivå och utvecklingstakt. Naturligtvis passar detta arbete alla kön. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde och lön efter överenskommelse. Frågor om tjänsten kan ställas till: Teknisk chef Heikki Kairento mobil: 070-608 98 05 epost: heikki.kairento@arvidsjaur.se eller till Miljöinspektör Åsa Andersson mobil: 0960-157 89, epost: asa.andersson@arvidsjaur.se Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör/energi- och klimatrådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör/energi- och klimatrådgivare

Vårdare i gruppbostad
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Vikariat under tiden 131118 - 140131 med ev. förlängning som vårdare på Lss gruppbostad. Schemalagd arbetstid, kvällar, helger och sovande jour. Arbetsuppgifter: Stödja personer med funktionshinder i boendet och på fritiden samt tillgodose behov av vård och stöd. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller annan vårdutbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Du bör vara ansvarstagande, positiv, flexibel, empatisk och ha ett vardagsaktiverande arbetssätt. Krav: Utdrag från belastningsregistret.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare i gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare i gruppbostad

Elevassistent
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Parkskolan i Glommersträsk söker dig som vill arbeta som elevassistent i åk 4-6. Arbetsbeskrivning: Elevassistent 80% 131007-131220, med möjlighet till förlängning vid behov. Arbetsuppgifter: Din uppgift är att följa och stötta elever och deras utveckling och inlärning. Kvalifikationer: Utbildning inom Barn och fritidsprogrammet eller erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Övrigt: Kräver utdrag ur polisens brottsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Arvidsjaur, Elevassistent Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Undersköterska/vårdbiträde
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Placering: Länsmansgården C 80% dagtid. Arbetsuppgifter: Inom vård och omsorg förekommande arbetsuppgifter samt journalföring på dator. Kvalifikationer: Omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning. Övrigt: Vi ser att du är pålitlig, flexibel och har förmåga att skapa trivsel, är kreativ och initiativrik gällande att sysselsättning och aktivering för de boende. Du skall även fungera väl i grupp. Vi tillämpar timecare som schemaverktyg. Krav: Tjänsten kräver utdrag ur belastningsregistret.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde jobb, Undersköterska/vårdbiträde Arvidsjaur, Undersköterska/vårdbiträde Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde

Personlig assistent Dagtid Månd- Fred
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning: Arbete i eget hem 40 tim/arbetsvecka, månd - fred. Ge stöd till den enskilde i olika situationer, ex. förflyttningar, viss omvårdnad och med den dagliga livsföringen. Vara personens "förlängda arm" ge möjlighet till en innehållsrik fritid m.m. Kvalifikationer: Vårdbiträde/ Undersköterska. Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Övrigt: Utdrag ur polisens belastningsregister krävs.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Dagtid Månd- Fred jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Dagtid Månd- Fred

Undersköterska nattpatrull/Ringelsta
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Inom hemtjänsten färdas man mellan enskilda personers hem och hjälper dem med det som de inte klarar av själva. Du kommer också att utföra en del administrativa uppgifter såsom dokumentation, schemaläggning samt planering av arbetet. Den hjälp som de enskilda personerna får beslutas av biståndshandläggare utifrån Socialtjänstlagen.Tjänsten innebär även tjänstgöring inom socialförvaltningens särskilda boenden. Du som person bör vara flexibel, kunna arbeta självständigt, ha datavana, planera, prioritera samt samarbeta med övriga enheter. Körkort erfodras. Tjänsten kräver utdrag ur polisens belastningsregister Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska nattpatrull/Ringelsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska nattpatrull/Ringelsta

Sv-En alternativt Sv-Ty
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Lärare i åk 7-9 i Sv-En alternativt Sv-Ty och mentorskap. Tillträde 7/1 2014. Ta ett jobb i Sveriges bästa skolkommun 2010-2011. En skola där eleverna väntar på dig att Du söker tjänsten En skola där vi redan använder lärplattformen FRONTER En skola som inför en till en för alla elever med start ht-14 En skola där Du har schemalag planeringstid med kollegor En skola där Du ingår i ett mentorslag, arbetslag och ändå har en ämnessektor som stöd. Vi har en välfungerande trygghetsråd med schemalagd operativ tid i arbetet mot kränkningar och mobbning. Som mentor är du aldrig ensam med elevvårdsarbetet. Vi har kommunal IT-pedagog och lokal IT-vän som stödjer och utvecklar din digitala kompetens. Vi har egen skolutvecklingsgrupp som utvecklar skolan tillsammans med personal och elever. Vi har en elevhälsa som arbetar nära verksamheten med kurator tillgänglig på skolan. Vi vill att du som har lärarlegitimation och behörighet i att undervisa i någon av ovan ämneskombinationer eller ämne söker NU. Arvidsjaur kommun har en målmedveten vilja att vara en skola som har hög kvalité och som står sig bra i jämförelse med motsvarande kommuner och skolor både i resultat och resursanvändning. Bli en av teamet som ska ta oss vidare i det arbetet. Välkommen med ansökan! Rektor med personal
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sv-En alternativt Sv-Ty jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv-En alternativt Sv-Ty

Leg. Sjuksköterska NATT 73,4%
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Hälso- och sjukvårdsenehten söker medarbetare. Sedvanliga Sjuksköterskeuppgifter, öppen Hälso- och Sjukvård. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för hälso och sjukvårdsinsatser, aktivt deltagande i omvårdnads och kvalitetsarbeten, dokumentation av omvårdnad, handledning, delegeringsansvar. Du tjänstgör nätter som ensam sjuksköterska varför förmåga att fatta självständiga beslut är av största vikt. Journalsystem: Treserva. Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska, vi ser gärna att Du som person är självständig och ansvarsfull. Specialistutbildning alternativt specialistkunskap inom området är meriterande. B-körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Befattningen kräver utrag ur polisens belastningsregister. Vikariat 2014-01-15 - 2014- 09-30 med eventuell förlängning. Dock längst under ordinarie befattnignshavares ledighet. (Tillträdesdatum så snart det går) Körkort klass -B---.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska NATT 73,4% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska NATT 73,4%

Tillsvidare 100% eller deltid Undersköterska/ Vårdbiträde Svalan
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och som gärna tar initiativ och är flexibel. En positiv inställning till ditt yrke är en självklarhet. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Målet med vårt arbete är att tillgodose den enskildes behov av omvårdnad och service enligt Socialtjänstlagen samt att utföra insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen på delegation av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner. En god omvårdnad innefattar varierande uppgifter. Allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag. Vanliga arbetsuppgifter är hjälp med personlig hygien, socialt stöd, medicinhantering, dokumentation, städ, tvätt, åtgärd av larm, mm. Du som person bör vara flexibel, kunna arbeta självständigt, ha datavana, planera, prioritera samt samarbeta med övriga enheter. Tjänsten kräver utdrag ur polisens belastningsregister
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tillsvidare 100% eller deltid Undersköterska/ Vårdbiträde Svalan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillsvidare 100% eller deltid Undersköterska/ Vårdbiträde Svalan


Sök lediga jobb Arvidsjaurs kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se