Arvika kommun, Vård och omsorg jobb - lediga jobb

Arvika kommun, Vård och omsorg jobb Arvika kommun, Vård och omsorg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Arvika kommun, Vård och omsorg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Arvika kommun, Vård och omsorg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik enhetschef, personlig assistans- Arvika

 2. Personliga assistenter- Arvika

 3. Semestervikariat kockar- Arvika

 4. Semestervikariat biståndshandläggare- Arvika

 5. Semestervikariat Vård och omsorg- Arvika

 6. Personliga assistenter- Arvika

 7. Legitimerad arbetsterapeut- Arvika

 8. Kock/Kokerska- Arvika

 9. Köksbiträde- Arvika

 10. Socialpedagog- Arvika

 11. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Arvika

 12. Vik biståndshandläggare- Arvika

 13. Vik personlig assistent- Arvika

 14. Personlig assistent- Arvika

 15. Vik biståndshandläggare- Arvika

 16. Sjuksköterskor- Arvika

 17. Ledsagare- Arvika

 18. Vik enhetschef, LSS- Arvika

 19. Kock- Arvika

 20. Vik personlig assistent- Arvika

 21. Personliga assistenter- Arvika

 22. Semestervikariat Vård och omsorg- Arvika

 23. Kock- Arvika

 24. Fysioterapeut/Sjukgymnast- Arvika

 25. Semestervikariat kockar och köksbiträden- Arvika

 26. Sjuksköterska till äldreboende- Arvika

 27. Socialpedagog- Arvika

 28. Vik sjukgymnast- Arvika

 29. Personlig assistent- Arvika

 30. Sjuksköterska, LASS- Arvika

 31. Sjuksköterska- Arvika

 32. 2 enhetschefer, boende med särskild service LSS- Arvika

 33. Semestervikariat biståndshandläggare- Arvika

 34. Vik sjukgymnast- Arvika

 35. Sjuksköterska, LASS- Arvika

 36. Sjuksköterska- Arvika

 37. Semestervikariat kockar och köksbiträden- Arvika

 38. Sjuksköterska, natt- Arvika

 39. Vik sjukgymnast- Arvika

 40. Kock- Arvika


Mer beskrivning

Vik enhetschef, personlig assistans
Vård och omsorg i Arvika består av 6 avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS-avdelning, Hälso- och sjukvård/Rehabilitering och Kost. Personlig assistans är organiserad i LSS-avdelningen. Arvika kommun vill ge vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som vill vara med och utveckla verksamheten Vård och omsorg för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Du har ett personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för ca 45 personliga assistenter på ca 10 arbetsplatser. Du ska också bedriva ett kontinuerligt kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Du har en relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har någon ledarutbildning, ledarerfarenhet och erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet. Du är intresserad av arbete med funktionshindrande och gillar utmaningar. Du ska bl a kunna hantera svåra möten, vara strukturerad men också flexibel. Du är en bra kommunikatör då arbetet innebär många interna och externa kontakter.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik enhetschef, personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik enhetschef, personlig assistans

Personliga assistenter
ARBETSUPPGIFTER Personlig assistansarbete innebär hjälp med grundläggande behov, förflyttningar, träning utifrån rehabiliterande förhållningssätt. Egenvård och/eller delegerade uppgifter enligt HSL. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har någon vård och omsorgsutbildning, barn- och fritid eller personlig assistent utbildning eller annan erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms lämplig. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och det är meriterande om du har arbetat i ett hem. Du kan arbeta självständigt men också i samverkan med andra. Du är fysiskt stark eftersom arbetet innebär en del förflyttningar. Du får inte vara rökare. Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Semestervikariat kockar
ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som kock i Arvika kommun innebär att du utför alla förekommande arbeten i såväl storkök som mindre tillagningskök. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan jämförbar utbildning. Önskvärt är även att du har erfarenhet från arbete i storkök samt erfarehet av tillagning av dietkost. Du bör vara flexibel, självgående och ha lätt för att samarbeta. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat kockar

Semestervikariat biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning, beslut och uppföljning av insatser enligt SOL (socialtjänstlagen). I arbetsuppgifterna ingår förutom samverkan med den enskilde att samverka med anhöriga, gode män och övriga verksamheter inom kommunen samt med externa myndigheter och utförare. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat biståndshandläggare

Semestervikariat Vård och omsorg
Tag chansen till ett spännande sommarjobb inom vård och omsorg. Vi söker engagerade semestervikarier som får jobba med människor och medverka till att ge stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalitet. Du kommer att få ta del av många erfarenheter som ger dig minnen för livet. Vi erbjuder arbete dag, kväll, natt, enstaka turer eller längre vikariat. ARBETSUPPGIFTER Vård och omsorg består av 5 avdelningar och totalt ca 950 medarbetare. Verksamheten omfattar bla hemvård, särskilda boenden, korttidsvård och LSS-verksamhet. Arbetsplatser: ÄLDREOMSORG BOENDE - Vågen bottenplan - Vågen plan 1 - Vågen plan 2 - Gunnebo - Västängsgården - Nybacken/Lingården - Lövåsen/Solgården KORTTIDSVÅRD - AKKVA HEMVÅRD - Glava/Sulvik - Edane - Gunnarskog - Höglunda - Strand - Garvaren - Smedberg - Tapeten/Hamngatan - Hemservice/Natt LSS - Gruppboende väst - Gruppboende öst - Korttidsavlastning - Personlig assistans - Personlig assistans - Daglig verksamhet BEMANNINGSCENTRALEN OBS! Ange i ansökan var du har önskemål om placering i första, andra och tredje hand. KVALIFIKATIONER För tjänsten lämplig utbildning/erfarenhet. Introduktionsutbildning i samband med anställnig.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Vård och omsorg

Personliga assistenter
ARBETSUPPGIFTER Vi söker flera personliga assistenter till en man i 60-års åldern med epilepsi och som drabbats av stroke. Du kommer att hjälpa honom i hans hem med det mesta i vardagen, som personlig omvårdnad, träning, matlagning och hushållssysslor. Det finns en katt i familjen. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning och har ett stort intresse och erfarenhet för rehabiliteringsträning. Du ska vara engagerad och lyhörd inför brukarens behov. Brukaren reser mycket inom Sverige för att hälsa på släkt och vänner och du kommer då att få vara med på dessa resor. Brukaren får mycket besök av barnbarn så därför är det bra om du tycker om att ha små barn omkring dig. Har du jobbat som personlig assistent tidigare är det meriterande. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Legitimerad arbetsterapeut
Arvika kommun är kommunens största arbetsgivare med omkring 2 300 medarbetare inom cirka 265 olika yrken. Hos oss hittar du arbetsplatser som är fulla av glädje, engagemang och möten mellan människor. Våra medarbetare bidrar till att bygga ett väl fungerande samhälle och skapar möjligheter för ett gott och tryggt liv för Arvikas invånare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt yrkesområde. Uppgifter som ingår är: Bedömning av rehabiliteringsbehov. Rehabiliteringsinsatser, träning i dagliga aktiviteter och/eller förskrivning av hjälpmedel samt upprättande av rehabiliteringsplan. Vid behov delta i vårdplanering. Ingå i teamarbete runt brukaren. Handleda och/eller delegera HSL-tid för rehabilitering till omvårdnadspersonal. Intygsskrivning och viss handledning av bostadsanpassning. Dokumentation och administration. Medverka till utveckling av verksamheten som innebär att ingå i olika nätverk (externt/internt), utbildningar m.m. KVALIFIKATIONER Vi tror att du är en person som tycker om ditt val av yrke, att du arbetar för att hitta lösningar när problem uppstår. Vi tror också att du är bra på att organisera och strukturera din arbetsdag. Bemötandet är en viktig del av arbetet och flexibilitet är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad arbetsterapeut

Kock/Kokerska
Restaurang Linden är ett tillagningskök som dagligen lagar lunch och kyld kvällsmat till de 20 boende på Lövåsens särskilda boende samt ca 100 portioner lunch till Glava skola och förskola. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en kock i tillagningskök, såsom tillagning, planering, förberedelser, disk, beställning av livsmedel och andra varor. Dessutom utförande av egenkontroll, städ och vissa administrativa arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans 3-åriga hotell och restaurangprogram, eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom tillagningskök och ha goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Även goda kunskaper om specialkoster till olika målgrupper. Det är önskvärt att du har datavana. Som person är du ansvarsfull, flexibel, kreativ, självständig och har en god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning. Vi söker dig som vill vara med och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra matgäster. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Arvika, Kock/Kokerska Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Köksbiträde
Mottagningskök vid Glava skola som serverar ca 60 portioner lunch och mellanmål till elever i åk1-6. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för köksbiträde i mottagningskök, såsom beredning, disk, beställning av livsmedel, varor och portionsbeställningar, daglig kontakt med tillagningsköket. Även utförande av egenkontroll, städ och vissa administrativa arbetsuppgifter ingår. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans 3-åriga hotell och restaurangprogram, eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du ska ha goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom kök. Vi ser även att du har god datorvana. Som person är du ansvarsfull, flexibel, kreativ, självständig och har en god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Arvika, Köksbiträde Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Socialpedagog
Vi söker en socialpedagog som vill vara med och starta upp ett nybyggt LSS-boende i Agneteberg. I boendet finns det sex lägenheter och gemensamhetsutrymmen. För att få en bra verksamhet kommer arbetsgruppen att ha olika utbildningskompetenser. ARBETSUPPGIFTER I samarbete med enhetschefen ska du planera och utveckla det pedagogiska arbete i samverkan med kollegorna. Du ska också vara en pedagogisk vägledare/handledare i det praktiska vardagsarbetet. KVALIFIKATIONER Du har en utbildning som socialpedagog eller någon annan likvärdig utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionshindersverksamheten. Du är engagerad och målinriktad och arbetar utifrån en helhetssyn. Du har också en förmåga att driva pedagogiska frågor i det praktiska vardagsarbetet och du har en förmåga att få dina kollegor delaktiga. Du har en stor respekt för varje individs rätt till självbestämmande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Arvika, Socialpedagog Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. ARBETSUPPGIFTER Vi söker sjuksköterska till ett av våra demensboenden. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra aktörer runt brukaren. Du fungerar som kunskapsförmedlare i handledning av anhöriga och omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Du är en leg sjuksköterska med erfarenhet av demensvård. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Vik biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning, beslut och uppföljning av insatser enligt SOL (socialtjänstlagen). I arbetsuppgifterna ingår förutom samverkan med den enskilde att samverka med anhöriga, gode män och övriga verksamheter inom kommunen samt med externa myndigheter och utförare. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb. Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik biståndshandläggare

Vik personlig assistent
ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara personlig assistent till man i 30-årsåldern med fysisk funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med grundläggande behov, förflyttning, träning samt övriga vardagliga aktiviteter. KVALIFIKATIONER Du har en omvårdnadsutbildning och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som personlig assistent och/eller utbildning inom personlig assistans. Det är av stor betydelse att du är pålitlig och flexibel. Du är trygg i dig själv och är medveten om din professionella roll. Viktigt är också att du kan ta initiativ samt att du kan arbeta självständigt. I arbetet ingår förflyttningar vilket kräver god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har ett godkänt betyg i svenska A. Körkort är ett krav. Du bör inte vara känslig för rök eller allergisk mot pälsdjur. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vik personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik personlig assistent

Personlig assistent
ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara personlig assistent till man i 40-årsåldern med fysisk funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med grundläggande behov, förflyttning, träning samt övriga vardagliga aktiviteter. KVALIFIKATIONER Du har en omvårdnadsutbildning och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som personlig assistent och/eller utbildning inom personlig assistans. Det är av stor betydelse att du är pålitlig och flexibel. Du är trygg i dig själv och är medveten om din professionella roll. Du kan arbeta självständigt och har lätt att ta initiativ. I arbetet ingår förflyttningar vilket kräver god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har ett godkänt betyg i svenska A. Körkort är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vik biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning, beslut och uppföljning av insatser enligt SOL (socialtjänstlagen). I arbetsuppgifterna ingår förutom samverkan med den enskilde att samverka med anhöriga, gode män och övriga verksamheter inom kommunen samt med externa myndigheter och utförare. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb. Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik biståndshandläggare

Sjuksköterskor
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Arvika, Sjuksköterskor Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Ledsagare
ARBETSUPPGIFTER Som ledsagare följer du med en person med funktionsnedsättning på vardagliga aktiviteter i närmiljön. Det kan till exempel handla om att följa med på promenad, biobesök, bowling, bad, sportevenemang eller att gå på stan. Som person ska du vara ansvarsfull och ha ett öppet medmänskligt förhållningssätt. Du är självständig och initiativtagande men samtidigt lyhörd och flexibel inför individens behov. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området eller erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Framför allt är det viktigt att du har tid och engagemang för uppdraet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare jobb, Ledsagare Arvika, Ledsagare Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare

Vik enhetschef, LSS
ARBETSUPPGIFTER En av våra duktiga enhetschefer kommer att vara föräldraledig så därför söker vi en vikarie under hennes ledighet. Du har ett personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för personliga assistenter, ledsagare och avlösare. Du ska också bedriva ett kontinuerligt kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Du har en relevant akademisk utbildning, det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet samt ytterligare ledarutbildning. Du är intresserad av arbete med funktionshindrande och gillar utmaningar. Du ska bl a kunna hantera svåra möten, vara strukturerad men också flexibel. Du är en bra kommunikatör och du är bra i möten med människor då du kommer att ha många interna och externa kontakter. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vik enhetschef, LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik enhetschef, LSS

Kock
ARBETSUPPGIFTER Centralskolans kök är ett tillagningskök som dagligen tillagar ca 1 500 luncher måndag till fredag. Som kock på Centralskolan kommer du att arbeta med tillagning, planering, förberedelser, disk och beställning av livsmedel. Du ska också utföra egenkontroll och städa och viss administrativt arbete ingår också. KVALIFIKATIONER Du har gått gymnasieskolans 3-åriga hotell och restaurangprogram eller så har du någon annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Har du någon utbildning i specialkost är det meriterande. Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom tillagningskök och ha goda kunskaper i livsmedelhygien och egenkontroll. Du ska också ha goda kunskaper om specialkoster till olika målgrupper och vi ser gärna att du har god datavana. Som person är du ansvarsfull, kreativ, har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självständig, du har självklart en positiv serviceinriktning. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Arvika, Kock Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Vik personlig assistent
ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara personlig assistent till man i 30-årsåldern med fysisk funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med grundläggande behov, förflyttning, träning samt övriga vardagliga aktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som personlig assistent och/eller utbildning inom personlig assistans. Det är av stor betydelse att du är pålitlig och flexibel. Du är tålmodig, trygg i dig själv och är medveten om din professionella roll. Viktigt är också att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. I arbetet ingår förflyttningar vilket kräver god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har svenska A och Körkort B (manuell växellåda). Du bör inte vara känslig för rök eller allergisk mot pälsdjur. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik personlig assistent

Personliga assistenter
ARBETSUPPGIFTER Vi söker två personliga assistenter till en man i 60-års åldern med epilepsi och som drabbats av stroke. Du kommer att hjälpa honom i hans hem med det mesta i vardagen, som personlig omvårdnad, träning, matlagning och hushållssysslor. Det finns en katt i familjen. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning och har ett stort intresse och erfarenhet för rehabiliteringsträning. Du ska vara engagerad och lyhörd inför brukarens behov. Brukaren reser mycket inom Sverige för att hälsa på släkt och vänner och du kommer då att få vara med på dessa resor. Brukaren får mycket besök av barnbarn så därför är det bra om du tycker om att ha små barn omkring dig. Har du jobbat som personlig assistent tidigare är det meriterande. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Semestervikariat Vård och omsorg
Tag chansen till ett spännande sommarjobb inom vård och omsorg. Vi söker engagerade semestervikarier som vill jobba med människor och medverka till att ge stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalitet. Du kommer att få ta del av många erfarenheter som ger dig minnen för livet. Vi erbjuder arbete dag, kväll, natt, enstaka turer eller längre vikariat. ARBETSUPPGIFTER Vård och omsorg består av 5 avdelningar och totalt ca 950 medarbetare. Verksamheten omfattar bla hemvård, särskilda boenden, korttidsvård och LSS-verksamhet. KVALIFIKATIONER För tjänsten lämplig utbildning/erfarenhet. Introduktionsutbildning i samband med anställnig. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb. Om du arbetat tidigare kan enhetschef eventuellt ta direktkontakt för erbjudande om semestervikariat.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Vård och omsorg

Kock
Hamngatans lök är ett tillagningskök som dagligen lagar ca 300 portioner lunch och ca 200 portioner kvällsmat till särskilda boenden och LSS-verksamhet i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en kock i tillagningskök, tillagning, specialkoster, planering, disk, städ och övrig egenkontroll. Vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer också som tex kostdatasystemet Mashie och dokumentation av egenkontroll. KVALIFIKATIONER Du har en gymnasieutbildning från hotell- och restaurangprogrammet eller någon annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbete i tillagningskök och har goda kunskaper i specialkoster till olika målgrupper. Du har också kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Som person är du ansvarsfull, kreativ, självständig och har en god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning liksom en självklar serviceinriktning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla matlagningen och göra måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra matgäster. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Arvika, Kock Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Arvika ligger i västra Värmland och bjuder på en storslagen natur med många sjöar och flera naturreservat. Stadskärnan är mysig och välkomnande och sommartid bjuds det på ett rikt utbud av musikevenemang och utställningar. Vi på Rehabenheten, Arvika kommun är ett team av glada sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker som trivs med att arbeta tillsammans. Vi är 25 kollegor, varav 7 är sjukgymnaster. Rehabenheten har ansvar för rehabiliteringen för alla medborgare från 7 år som faller inom våra kriterier. Huvudansvaret är dock kommunens särskilda boenden/korttidsplatser/LSS och hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för sjukgymnastik/fysioterapeutisk bedömning, träning individuellt och i grupp och hjälpmedelsförskrivning. Du kommer också att instruera och handleda personal/närstående så att rehabiliteringsinsatserna anpassas till individens förmåga och förutsättningar. Som sjukgymnast/fysioterapeut ska du också delta på vårdplaneringar när din närvaro krävs. Du har uppföljningsansvar gällande dina ärenden samt att samverka med övriga aktörer i vårdkedjan internt och externt. Intygsskrivning gällande bostadsanpassningsbidrag finns också som en del av dina arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du är leg sjukgymnast/fysioterapeut och gärna erfarenhet från området. Du ska både kunna arbeta självständigt och i team. Du har empati, är flexibel, vill samarbeta med andra och vill ge service till både brukare/medborgare och kollegor inom vård och omsorg. ÖVRIGT Intervjuer kommer ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad. Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fysioterapeut/Sjukgymnast jobb, Fysioterapeut/Sjukgymnast Arvika, Fysioterapeut/Sjukgymnast Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fysioterapeut/Sjukgymnast

Semestervikariat kockar och köksbiträden
Tag chansen till ett spännande sommarjobb inom vård och omsorg, kostenheten. Vi söker engagerade semestervikarier som vill jobba i kök, både ensamarbete och tillsammans i arbetslag. Du kommer att få ta del av många erfarenheter som ger dig minnen för livet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som kock eller köksbiträde i storkök eller i mindre tillagningskök där att du utför alla förekommande arbeten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en kockutbildning eller annan jämförbar utbildning. Önskvärt är även att du har erfarenhet från arbete i storkök samt erfarehet av tillagning av dietkost. Du bör vara flexibel, självgående och ha lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat kockar och köksbiträden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat kockar och köksbiträden

Sjuksköterska till äldreboende
ARBETSUPPGIFTER Tycker du om utmaningar och vill arbeta i ett positivt team är jobbet som sjuksköterska på äldreboende i Arvika kommun det rätta för dig. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du fungerar som kunskapsförmedlare i handledning av anhöriga och omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Du är leg sjuksköterska och har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra aktörer runt brukaren. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till äldreboende

Socialpedagog
Vi söker en pedagog som vill vara med och utveckla daglig verksamhet i Arvika kommun. Idag finns det nio olika daglig verksamheter. Placering för aktuell tjänst är centralt belägen. Vi arbetar för att personal i daglig verksamhet ska ha olika utbildningskompetenser, i syfte att bredda kunskap och möjligheter för brukare att bli mer självständiga. ARBETSUPPGIFTER I samarbete med enhetschefen och kollegor på arbetsplatsen ska du planera och utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska också vara en pedagogisk vägledare/handledare i det praktiska vardagsarbetet. KVALIFIKATIONER Du har en utbildning som socialpedagog eller annan likvärdig pedagogisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet. Du är engagerad och målinriktad och arbetar utifrån en helhetssyn. Du är en person som driver pedagogiska frågor i det praktiska vardagsarbetet och får dina kollegor delaktiga. Du har ett salutogent förhållningssätt och har respekt för varje individs rätt till självbestämmande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Arvika, Socialpedagog Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Vik sjukgymnast
Arvika ligger i Västra Värmland och bjuder på en storslagen natur med många sjöar och flera naturreservat. Stadskärnan är mysig och välkomnande och sommartid bjuds det på ett rikt utbud av musikevenemang och utställningar. Vi på Rehabenheten, Arvika kommun är ett team av glada sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker som trivs med att arbeta tillsammans. Vi är 25 kollegor, varav 7 är sjukgymnaster. Rehabenheten har ansvar för rehabiliteringen för alla medborgare från 7 år som faller inom våra kriterier. Huvudansvaret är dock kommunens särskilda boenden/korttidsplatser/LSS och hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för sjukgymnastik/fysioterapeutisk bedömning och träning individuellt och i grupp. Hjälpmedelsförskrivning ingår också i uppdraget. Du ska instruera och handleda personal/närstående så att rehabiliteringsinsatserna anpassas till individens förmåga och förutsättningar. Som sjukgymnast/fysioterapeut ska du också delta på vårdplaneringar när din närvaro krävs. Du har uppföljningsansvar gällande dina ärenden samt att samverka med övriga aktörer i vårdkedjan internt och externt. Intygsskrivning gällande bostadsanpassningsbidrag finns också som en del av dina arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du är leg Sjukgymnast/Fysioterapeut och har du erfarenhet från området är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och i team, ha empati, är flexibel, vill samarbeta med andra och vill ge service till både brukare/medborgare och kollegor inom vård och omsorg. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjukgymnast

Personlig assistent
ARBETSUPPGIFTER Vi söker en eller två personliga assistenter till en liten pojke med multihandikapp. Du kommer att hjälpa honom i hans hem med det mesta i vardagen, som personlig omvårdnad, sondmatning och träning. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller är barnskötare. Du ska vara stresstålig, lugn, engagerad och lyhörd inför brukarens behov. Du ska ha ett intresse för kommunikation. Har du jobbat som personlig assistent tidigare är det meriterande. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Sjuksköterska, LASS
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. Den vakanta tjänsten är inom hemvården ut på landsbygden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska med ansvar för dem med personlig assistans (LASS) har du ett mycket självständigt arbete. Du ska självständigt kunna bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du ska finnas som stöd i medicinska frågor för de personliga assistenterna och du har ett nära samarbete med deras enhetschefer. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, LASS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, LASS

Sjuksköterska
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. Den vakanta tjänsten är inom hemvården ut på landsbygden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Arvika, Sjuksköterska Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

2 enhetschefer, boende med särskild service LSS
Vård och omsorg i Arvika består av 6 avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS-avdelning, Hälso- och sjukvård/Rehabilitering och Kost. LSS-boende är organiserad i LSS-avdelningen. Arvika kommun vill ge vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som vill vara med och utveckla verksamheten Vård och omsorg för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Du har ett personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för drygt 30 medarbetare på fyra arbetsplatser. Du ska också bedriva ett kontinuerligt kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Du har en relevant akademisk utbildning. Det är önskvärt att du har någon ledarutbildning, ledarerfarenhet och erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet. Du är genuint intresserad av arbete med och för personer med funktionsnedsättning samt gillar utmaningar. Du ska bl a kunna hantera svåra möten, vara strukturerad och vara en relationsskapare. Du är en bra kommunikatör då arbetet innebär många interna och externa kontakter. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga 2 enhetschefer, boende med särskild service LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 enhetschefer, boende med särskild service LSS

Semestervikariat biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning, beslut och uppföljning av insatser enligt SOL (socialtjänstlagen). I arbetsuppgifterna ingår förutom samverkan med den enskilde att samverka med anhöriga, gode män och övriga verksamheter inom kommunen samt med externa myndigheter och utförare. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb. Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat biståndshandläggare

Vik sjukgymnast
Arvika ligger i Västra Värmland och bjuder på en storslagen natur med många sjöar och flera naturreservat. Stadskärnan är mysig och välkomnande och sommartid bjuds det på ett rikt utbud av musikevenemang och utställningar. Vi på Rehabenheten, Arvika kommun är ett team av glada sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker som trivs med att arbeta tillsammans. Vi är 25 kollegor, varav 7 är sjukgymnaster. Rehabenheten har ansvar för rehabiliteringen för alla medborgare från 7 år som faller inom våra kriterier. Huvudansvaret är dock kommunens särskilda boenden/korttidsplatser/LSS och hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för sjukgymnastik/fysioterapeutisk bedömning och träning individuellt och i grupp. Hjälpmedelsförskrivning ingår också i uppdraget. Du ska instruera och handleda personal/närstående så att rehabiliteringsinsatserna anpassas till individens förmåga och förutsättningar. Som sjukgymnast/fysioterapeut ska du också delta på vårdplaneringar när din närvaro krävs. Du har uppföljningsansvar gällande dina ärenden samt att samverka med övriga aktörer i vårdkedjan internt och externt. Intygsskrivning gällande bostadsanpassningsbidrag finns också som en del av dina arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du är leg Sjukgymnast/Fysioterapeut och har du erfarenhet från området är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och i team, ha empati, är flexibel, vill samarbeta med andra och vill ge service till både brukare/medborgare och kollegor inom vård och omsorg. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjukgymnast

Sjuksköterska, LASS
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. Den vakanta tjänsten är inom hemvården ut på landsbygden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska med ansvar för dem med personlig assistans (LASS) har du ett mycket självständigt arbete. Du ska självständigt kunna bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du ska finnas som stöd i medicinska frågor för de personliga assistenterna och du har ett nära samarbete med deras enhetschefer. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, LASS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, LASS

Sjuksköterska
Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom: • Korttidsvård • Boende • Kväll/natt • LSS • Hemvård centralt i Arvika • Hemvården i övriga kommunen Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. Den vakanta tjänsten är inom hemvården ut på landsbygden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Arvika, Sjuksköterska Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Semestervikariat kockar och köksbiträden
Tag chansen till ett spännande sommarjobb inom vård och omsorg, kostenheten. Vi söker engagerade semestervikarier som vill jobba i kök, både ensamarbete och tillsammans i arbetslag. Du kommer att få ta del av många erfarenheter som ger dig minnen för livet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som kock eller köksbiträde i storkök eller i mindre tillagningskök där att du utför alla förekommande arbeten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en kockutbildning eller annan jämförbar utbildning. Önskvärt är även att du har erfarenhet från arbete i storkök samt erfarehet av tillagning av dietkost. Du bör vara flexibel, självgående och ha lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Rekrytering kommer pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom Offentliga Jobb.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat kockar och köksbiträden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat kockar och köksbiträden

Sjuksköterska, natt
ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete där du självständigt kan bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren. Du fungerar som kunskapsförmedlare i handledning av anhöriga och omvårdnadsperson. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska och gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

Vik sjukgymnast
Arvika ligger i Västra Värmland och bjuder på en storslagen natur med många sjöar och flera naturreservat. Stadskärnan är mysig och välkomnande och sommartid bjuds det på ett rikt utbud av musikevenemang och utställningar. Vi på Rehabenheten, Arvika kommun är ett team av glada sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker som trivs med att arbeta tillsammans. Vi är 25 kollegor, varav 7 är sjukgymnaster. Rehabenheten har ansvar för rehabiliteringen för alla medborgare från 7 år som faller inom våra kriterier. Huvudansvaret är dock kommunens särskilda boenden/korttidsplatser/LSS och hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för sjukgymnastik/fysioterapeutisk bedömning och träning individuellt och i grupp. Hjälpmedelsförskrivning ingår också i uppdraget. Du ska instruera och handleda personal/närstående så att rehabiliteringsinsatserna anpassas till individens förmåga och förutsättningar. Som sjukgymnast/fysioterapeut ska du också delta på vårdplaneringar när din närvaro krävs. Du har uppföljningsansvar gällande dina ärenden samt att samverka med övriga aktörer i vårdkedjan internt och externt. Intygsskrivning gällande bostadsanpassningsbidrag finns också som en del av dina arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du är leg Sjukgymnast/Fysioterapeut och har du erfarenhet från området är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och i team, ha empati, är flexibel, vill samarbeta med andra och vill ge service till både brukare/medborgare och kollegor inom vård och omsorg. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjukgymnast

Kock
ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett stimulerande arbete med stort fokus på yrkesskicklighet och personlig utveckling? Välkommen att söka till Bemanningscentralens pool. Vi är ett glatt gäng som tycker om ett omväxlande arbete i olika miljöer. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en kock. KVALIFIKATIONER Du har en kockutbildning och gärna med några års erfarenhet. Vi vill att du är kvalitetsmedveten och initiativtagande och att du kan arbeta självständigt och i grupp. Du måste vara stresstålig och ha ett flexibelt arbetssätt. Eftersom arbetsplatserna varierar måste du ha tillgång till egen bil. ÖVRIGT Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Arvika, Kock Arvika kommun, Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock


Sök lediga jobb Arvika kommun, Vård och omsorg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se