Lediga jobb Arvika - Söka jobb i Arvika

Lediga jobb Arvika Sök lediga jobb Arvika


Hittade inga lediga jobb på sökning: Arvika. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. LÄRARVIKARIE I MELLANSTADIET- Stockholm

 2. LÄRARVIKARIE I LÅGSTADIET- Stockholm

 3. Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier- Haninge

 4. Lärarvikarie till grundskola i Nacka- Nacka

 5. Lärarvikarie år 1-3- Södertälje

 6. Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes- Stockholm

 7. Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga- Stockholm

 8. Lärarvikarie till grundskola i Stockholm- Stockholm

 9. Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO- Stockholm

 10. Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier- Stockholm

 11. Sommarvikarier till Stockholms området omgående- Danderyd

 12. Sommarvikarier till Olivia Personlig Assistens på Södermalm- Stockholm

 13. Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen- Haninge

 14. Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!- Stockholm

 15. Sommarvikariat som personlig assistent, Gotland- Gotland

 16. Sommarvikarie, extra vid behov i Luleå- Luleå

 17. Sjuksköterska - sommarvikariat i Östra Göinge- Östra-Göinge

 18. Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!- Malmö

 19. Lärarvikarie till grundskola i Lund- Lund

 20. Sommarvikarier söks till Björklinge hemvård i Uppsala- Uppsala

 21. Arbetsterapeut- Arvika- Arvika

 22. Vik enhetschef, personlig assistans- Arvika

 23. Resurspedagog/assistent- Arvika

 24. Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet- Karlstad

 25. Reklamutdelare Arvika Malmixx Projekt AB- Arvika

 26. Fastighetsskötare Deltid - Arvika- Arvika

 27. Säljare sökes till Arvika- Arvika

 28. Utredningssekreterare- Arvika

 29. Arbetsterapeut, Öppenvårdspsykiatrin i Arvika- Arvika

 30. Assisterande idrottsledare Arvika HT 13- Arvika

 31. Engagerad medarbetare till tjej och kvinnocenter- Arvika

 32. Arbetsterapeut- Arvika

 33. Kock 75%, Föräldrarvikariat till den 20 dec- Trollhättan

 34. Sommarvikariet till hemtjänsten- Kungälv

 35. Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Kungshamn- Sotenäs

 36. Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!- Göteborg

 37. Lärarvikarie till grundskola i Göteborg- Göteborg

 38. Lärarvikarie i Stockholm sökes!- Stockholm

 39. Säljare sökes i Arvika med/utan erfarenhet- Arvika

 40. Förskolechef- Arvika


Mer beskrivning

LÄRARVIKARIE I MELLANSTADIET
BILDA personalmäklarna AB är ett bemanningsföretag med fokus på pedagoger. Under hösten kommer vi att utöka och anställa 100 personer! Inför vecka 34,35 och 36 söker vi 4 lärarvikarier i mellanstadiet för vikariat på skola i södra Stockholm. Du måste ha ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873 arbete inom barnomsorg och skola. Gå in på vår hemsida för att få vidare instruktioner; www.bildapersonalmaklarna.se BILDA personalmäklarna AB är ett auktoriserat bemanningsföretag, anslutna till Bemanningsföretagen och ALMEGA . Vi föredrar telefonkontakt. Ring oss och berätta om din tidigare undervisningsvana.
Företag: BILDA Personalmäklarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARVIKARIE I MELLANSTADIET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARVIKARIE I MELLANSTADIET

LÄRARVIKARIE I LÅGSTADIET
BILDA personalmäklarna AB är ett bemanningsföretag med fokus på pedagoger. Under hösten kommer vi att utöka och anställa 100 personer! Inför vecka 33,34 och 35 söker vi 4 lärarvikarier i mellanstadiet för vikariat på skola i södra Stockholm. Du måste ha ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873 arbete inom barnomsorg och skola. Gå in på vår hemsida för att få vidare instruktioner; www.bildapersonalmaklarna.se BILDA personalmäklarna AB är ett auktoriserat bemanningsföretag, anslutna till Bemanningsföretagen och ALMEGA . Vi föredrar telefonkontakt. Ring oss och berätta om din tidigare undervisningsvana.
Företag: BILDA Personalmäklarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARVIKARIE I LÅGSTADIET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARVIKARIE I LÅGSTADIET

Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Haninge som kan arbeta ca 120 timmar i månaden och hoppa in extra vid behov. vi söker även sommarvikarier som kan täcka upp under ordinaire personals semester. Vår kund är en trevlig 43-årig kvinna, bosatt i en villa med sin familj, med diagnosen ALS och behöver därför ditt stöd i vardagen. Hennes intressen är bland annat att resa, shoppa, fixa i trädgården och laga god mat. Vi söker dig som talar mycket god svenska då kunden har talsvårigheter. Vi ser helst kvinnliga sökande i åldern 35 - 45 år, men är inget måste, med självdistans och mycket humor. Personliga egenskaper som uppskattas är flexibilitet och lättsamhet. Då kunden röker utomhus och har katt är det bra om du inte är pälsdjursallergiker samt är känslig för rök. Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande men mycket stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort är ett krav Arbetstid/Varaktighet: ca 120h/månaden med start omgående samt sommarvikarier. Vi tillämpar "så länge assistansuppdraget varar" samt timlön. Tillträde: Omgående Lön:Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Kontaktpersoner: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier

Lärarvikarie till grundskola i Nacka
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarier till en grundskola i Nacka för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Nacka

Lärarvikarie år 1-3
Södertälje friskola är en skola med cirka 250 elever belägen i centrala Södertälje, fem min promenad från pendeltåg och buss. Skolan har en språkprofil vilket yttrar sig i att vi har en utökad undervisningstid i svenska och engelska. Vi anser att språket är nyckeln till all form av inlärning och därför lägger vi stor vikt på elevernas språkutveckling. Utöver vår språkprofil kännetecknas vår verksamhet av att vi har små undervisningsgrupper och hög lärartäthet. Vi lägger stor vikt vid att ha utbildade lärare med hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss blir varje elev sedd och uppmärksammad utifrån sina egna förutsättningar. Vi söker dig som har ett genuint intresse för lärande och barn.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du tydlig, flexibel, lyhörd och tar eget ansvar. Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Företag: SÖDERTÄLJE FRISKOLA AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie år 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie år 1-3

Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en vikarierande grundskollärare/mentor till en av våra tre fyror. Du kommer att undervisa i de ämnen du har behörighet i, i "din" klass och i viss mån i någon eller några av de andra klasserna inom 4-6-enheten. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation. I första hand önskar vi att du har behörighet att undervisa upp till och med årskurs 6 i ämnen SV/MA/NO. Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation som förskollärare. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och 4 augusti. Vi är tillbaka den 5 augusti så misströsta inte om du inte hör något från oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes

Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga
Kunskapsskolan Spånga är en grundskola åk 4-9 from höstterminen 2013 då skolan expanderar med åk 4-5. Vill du arbeta med motiverade medarbetare i en trivsam miljö som sätter eleverna i centrum? Då ska du söka vikariattjänsten i svenska hos oss i höst (aug-dec). Nu söker vi en lärare med behörighet i svenska Vi söker medarbetare med ämnesinriktning i svenska. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Lolitha Nilsson, mobiltelefon 0767-797696, mailadress: lolitha.nilsson@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 5 aug 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Salagatan 42 163 53 Spånga
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga

Lärarvikarie till grundskola i Stockholm
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarier till en grundskola i Storstockholm för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Stockholm

Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO
Lärarförmedlarna AB Är du ett Sudoku-fan med förkärlek för knepiga uträkningar? Brinner du för matematik och vill visa hur ämnet kan vara både lätt och roligt? Vill du ha ett arbete där du snabbt bygger upp värdefulla meriter och erfarenheter? Då hoppas vi att du vill höra av dig till Lärarförmedlarna! Om Tjänsten Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder, skolor, runt om i Stockholms län. Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet och möjligheten att jobba på längre och kortare uppdrag inom Ma/NO. Din Profil Du vill undervisa i matematik och de naturvetenskapliga ämnena i grundskolan. Du bör ha minst 6 månaders erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar och ha relevant ämneskunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av labb eller annan likvärdig kunskap. Din Roll I rollen som vikarie behöver du vara ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Vi tror att du är hängiven uppdraget att arbeta med barn och ungdomar. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmåga att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Om Lärarförmedlarna Lärarförmedlarna rekryterar och hyr ut personal till världens viktigaste jobb - lärarvikarier i förskola, skola och utbildningssektor. Sedan 1999 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare och chefer. Lärarförmedlarna är ett auktoriserat bemanningsföretag. Under 2012 tilldelades vi utmärkelserna DI Gasell, VA Superföretag, UC 5 och Soliditet AAA för välskötta affärer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lararformedlarna.se Varaktighet/Arbetstid Heltid/deltid Lön Fast lön enligt överenskommelse
Företag: Lärarförmedlarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes: Pedagogisk lärarvikarie i Ma/NO

Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Äldreomsorgen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Hemtjänsten Centrala Vällingby är en ut av de fem enheterna som bedrivs i kommunal regi inom Hässelby Vällingby stadsdels förvaltning. 8 plats(er). Timanställning Sedvanliga arbetsuppgifter såsom personlig omvårdnad, matlagning, hemmets skötsel, social samvaro, utevistelse, handräckning vid medicinering, delegations uppdrag från vårdcentralen. Arbetet utförs i privata hem utifrån biståndsbeslut, där den enskildes möjligheter till påverkan och självbestämmande skall vara i fokus. Arbetet kräver stort eget ansvar, samt samarbete med arbetslaget samt övriga personer som finns runt omkring kunden till exempel anhöriga, distriktssköterskor. Vårdbiträde/Undersköterskeutbildning. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är ett krav. Körkort är ett krav. Datavana krävs. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år. Du som vill vara en av oss har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och både skrift. Du ska vara ansvarsfull, serviceinriktad, lyhörd för kundens behov och ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Det är mycket viktigt att Du kan arbeta självständigt och att Du kan se den äldres outtalade behov. Du kan även arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga. Som person bör du ha en positiv inställning till arbetet och bidra med att skapa ett positivt arbetsklimat bland dina kollegor samt att verksamhetens bästa är i fokus. Arbetet kräver vetskap om vad ett professionellt bemötande innebär, samt att du som söker skall ha empatisk förmåga och vara ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och körvana krävs. Schema med varannan helg Timlön, ob samt semester ersättning tillkommer. Nej Löneform: Timlön. Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Utifrån biståndsbeslut utförs service-, vård- och omsorgsinsatser i kundens enskilda hem. Verksamheten präglas av en helhetssyn med respekt för den enskilde individen och dennes egna hem. Insatserna är utformade för att stärka den enskildes resurser för att leva ett självständigt liv. Vi ger alla en god personlig omvårdnad som baseras på individuella genomförandeoch och kontaktmannaskap. Dokumentation sker via dator. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Vikarier sökes snarast för inhopp vid ordinaries frånvaro samt vid semester under sommaren Arbetstid: Skift. Vikarier sökes snarast för inhopp vid ordinaries frånvaro samt vid semester under sommaren. Schema, dagtid 07:00 till 15:15, kvällstid 15:45 till 22:45.Varannan helg. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Joanna Tomczyk,08 508 05 245 Zekrye Guler, Facklig förträdare, 08 508 05 590 (facklig) Tillträde: 2013-07-19. Omgående.
Företag: Stockholms stad; Äldreomsorgen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier

Sommarvikarier till Stockholms området omgående
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Vi söker sommarvikarier som kan jobba under sommaren i Stockholms området. Vi söker assistenter till olika brukare och söker därför många olika profiler. Du ska kunna och vilja hoppa in med kort varsel jobba dag, kväll och natt Skicka in ett personligt brev där du nämner var du kan jobba, dvs Norrort, Söderort eller Västerort? Eller kan du tänka dig åka en bit för att jobba så skriv det också. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till Stockholms området omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till Stockholms området omgående

Sommarvikarier till Olivia Personlig Assistens på Södermalm
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Olivia Personlig Assistans på Södermalm söker nu personliga assistenter. Att arbeta som personlig assistent innebär att du assisterar och hjälper en person med någon form av funktionsnedsättning. Hos många av våra kunder gäller det även att kunna sköta ett hushåll med tvätt, städning och matlagning. Hos flera kunder gäller det dessutom att vara social, kunna ta initiativ till olika aktiviteter, samt fungera väl ihop med anhöriga. Goda språk- och kommunikationsfärdigheter krävs, samt viljan att hugga i och göra det lilla extra för kunden. Kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet är våra ledord. Läs gärna mer på vår hemsida! Du som söker ska vara glad och positiv, ha lätt att samarbeta och kunna ta egna initivativ. Det är en fördel om du har utbildning/erfarenhet inom vård och omsorg, men det viktigaste är att du har erfarenhet av arbete med människor, dvs vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Individuell lönesättning.  Timvikarie vid behov.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till Olivia Personlig Assistens på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till Olivia Personlig Assistens på Södermalm

Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu sommarvikarier vid behov till en 29-årig kille med ALS som bor i Handen. Han har också en lätt utvecklingsstörning. Killen har glimten i ögat och har charm!Som personlig assistent ingår det att vara behjälplig med allt som uppkommer i vardagen som på- och avklädning, hygien, måltider och att i stort sett vara behjälplig med allt som kunden har svårt att göra själv. Som assistent kommer du även att sköta hostmaskin, slemsug, respirator, taklift samt track. Du kommer att få gå en utbildning för att lära dig sköta all denna apparatur. Killens intressen är datorer, att göra utflykter samt att handla. Det finns en hund i kundens hem så du som söker bör inte vara allergisk. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden på denna tjänst mellan 20-30 år. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort är ett önskemål. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Anna Gustafsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Haninge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen

Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!
StaffUp Sverige AB Söker du nytt jobb, nya möjligheter, nya utmaningar? Ett arbete som lärare hos StaffUp är spännande och ger unika möjligheter. På StaffUp brinner vi för att hjälpa de bästa lärarna och skolorna att hitta varandra. Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete! Du är en duktig pedagog som har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. Vi uppskattar lärare som brinner för sitt ämne. Du kommer att ingå i en konsultgrupp med andra lärare på StaffUp och coachas i ditt arbete av en konsultchef med erfarenhet av skola. Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid med olika ämneskombinationer. Är du lärarstuderande? Vi söker dig som vill få arbetslivserfarenhet inför ditt framtida yrke. Pedagogisk verksamhet - är ett affärsområde inom StaffUp. Vi rekryterar och hyr ut skolledare, lärare, förskolelärare och skolhälsovårdspersonal inom förskola, grundskola och gymnasium. StaffUp/RettBemanning är en av Nordens största franchisebaserade bemanningsbyråkedjor. Kärnverksamheten består av rekrytering till fasta anställningar, och förmedling av vikarier, till alla delar av näringslivet och offentlig verksamhet. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och rekryteringspartner för våra medarbetare och kunder. StaffUp/Rett Bemanning har i dag drygt 40-tal lokalt ledda och ägda kontor i Norge och Sverige. På StaffUp arbetar vi med specialistområden. Vi menar att framtiden kräver specialisering mot strategiska kompetensområden. Våra konsultchefer har professionell bakgrund inom respektive affärsområde. För frågor kontakta i första hand Sarah Josefsson på telefonnummer: 0723280850 eller email: sj@staffup.se. Intervjuer kommer att hållas vecka 34 och framåt i Stockholm. Välkommen med din ansökan!
Företag: StaffUp Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!

Sommarvikariat som personlig assistent, Gotland
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Hej, Vi är 2 killar på 16 o 17 år som på grund av muskelsvaghet är rullstolsburna och då behöver hjälp med en del olika göromål, såsom toalettbesök, matsituationer, av/på-klädning förflyttningar etc.  Vi gillar när det händer saker och hittar gärna på aktiviteter beroende på vad dagsformen är med på. Killar som vi är, så skulle vi verkligen uppskatta en ung, energisk kille som har ett vårdande tänk. Dvs du är lika bra på att hitta på aktiviteter som att på ett värdigtsätt hjälpa oss i olika situationer kring vår intimhygien. Du är i fysiskt god form och inte rädd för att ta i. Vi bor/vistas många personer på en begränsad yta så det är bra om du har blick för att se sådant som behöver göras, trots att vi kanske inte säger det. Tjänsten är timbaserad. Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns. Just nu söker vi någon som kan arbeta med oss under vår vistelse på Gotland, mellan den 30/6 - 21/7. Det blir väldigt intensiva veckor för oss och vi önskar att du kan arbeta mer än heltid under denna period.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Gotland
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariat som personlig assistent, Gotland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariat som personlig assistent, Gotland

Sommarvikarie, extra vid behov i Luleå
Personlig assistent vid behov i Luleå Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden utöver det vanliga. Vill du bli en av oss som ger kunden det lilla extra? I Luleå behöver vi fler personer som kan arbeta vid behov, under ordinarie personals semesterledighet samt vid sjukfrånvaro. Arbete främst under sommaren med goda möjligheter till tjänstgöring även under hösten. Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåt anda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav då personkemi är lika viktigt mellan PA och kund. Arbetet kan innebär arbetstider på vardagar, kvällar, helger och nätter. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev. Rekrytering sker löpande så vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Inre Kraft i Norr AB
Ort: Luleå
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie, extra vid behov i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie, extra vid behov i Luleå

Sjuksköterska - sommarvikariat i Östra Göinge
StaffUp Sverige AB StaffUp söker dig som är legitimerad och erfaren sjuksköterska för uppdrag inom kommunal verksamhet. Tjänsten kräver körkort. Ansök redan idag! VIkariatet kan tillsättas omgående så invänta inte sista ansökningsdag. StaffUp är en av Nordens största franchisebaserade bemanningsföretag. Kärnverksamheten består av rekrytering till fasta anställningar, och förmedling av vikarier, till alla delar av näringslivet och offentlig verksamhet. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och rekryteringspartner för våra medarbetare och kunder. StaffUp ingår i ett samarbete som har ca 40 st lokalt ledda och ägda kontor i Norge och Sverige.
Företag: StaffUp Sverige AB
Ort: Östra-Göinge
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska - sommarvikariat i Östra Göinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska - sommarvikariat i Östra Göinge

Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!
StaffUp Sverige AB Söker du nytt jobb, nya möjligheter, nya utmaningar? Ett arbete som lärare hos StaffUp är spännande och ger unika möjligheter. På StaffUp brinner vi för att hjälpa de bästa lärarna och skolorna att hitta varandra. Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete! Du är en duktig pedagog som har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. Vi uppskattar lärare som brinner för sitt ämne. Du kommer att ingå i en konsultgrupp med andra lärare på StaffUp och coachas i ditt arbete av en konsultchef med erfarenhet av gymnasieskola. Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid med olika ämneskombinationer. Är du lärarstuderande? Vi söker dig som vill få arbetslivserfarenhet inför ditt framtida yrke. Pedagogisk verksamhet - är ett affärsområde inom StaffUp. Vi rekryterar och hyr ut skolledare, lärare, förskolelärare och skolhälsovårdspersonal inom förskola, grundskola och gymnasium. StaffUp/RettBemanning är en av Nordens största franchisebaserade bemanningsbyråkedjor. Kärnverksamheten består av rekrytering till fasta anställningar, och förmedling av vikarier, till alla delar av näringslivet och offentlig verksamhet. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och rekryteringspartner för våra medarbetare och kunder. StaffUp/Rett Bemanning har i dag drygt 40-tal lokalt ledda och ägda kontor i Norge och Sverige. På StaffUp arbetar vi med specialistområden. Vi menar att framtiden kräver specialisering mot strategiska kompetensområden. Våra konsultchefer har professionell bakgrund inom respektive affärsområde. För frågor kontakta i första hand Sarah Josefsson på telefonnummer: 0723280850 eller email: sj@staffup.se. Intervjuer kommer att hållas vecka 31, 32 i Malmö. Välkommen med din ansökan!
Företag: StaffUp Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!

Lärarvikarie till grundskola i Lund
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarie till en grundskola i Lund för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 juli.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Lund
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Lund

Sommarvikarier söks till Björklinge hemvård i Uppsala
Hemvården utgår från Björklinge centrum och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd. Björklinge hemvård hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstpersonal, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, planerare och enhetschef. Björklinge hemvård erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet och/eller erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Vi söker Dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd inför andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du är noggrann och ansvarstagande. I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagare i centrum. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort erfordras Arbetstid/Varaktighet Tim/sommarvikarie dag/kväll och helg Lön Månadslön. Kollektivavtal finns. Kontaktperson Enhetschef Camilla Boström E-post: camillab.uppsala@forenadecare.com Mobil:076 104 97 40 Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan jämte CV. Se nederst på sidan. Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande. Arbetsgivare: Förenade Care AB Höjdrodergatan 19 212 39 Malmö Vårt motto är Omtanke-Vänlighet-Service Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade Service A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 7000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontoret i Malmö och regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.
Företag: Förenade Care
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier söks till Björklinge hemvård i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier söks till Björklinge hemvård i Uppsala

Arbetsterapeut- Arvika
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av regional samordnare: Sara Stenlund, 076-18 10 828 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut- Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut- Arvika

Vik enhetschef, personlig assistans
Vård och omsorg i Arvika består av 6 avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS-avdelning, Hälso- och sjukvård/Rehabilitering och Kost. Personlig assistans är organiserad i LSS-avdelningen. Arvika kommun vill ge vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som vill vara med och utveckla verksamheten Vård och omsorg för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Du har ett personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för ca 45 personliga assistenter på ca 10 arbetsplatser. Du ska också bedriva ett kontinuerligt kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Du har en relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har någon ledarutbildning, ledarerfarenhet och erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet. Du är intresserad av arbete med funktionshindrande och gillar utmaningar. Du ska bl a kunna hantera svåra möten, vara strukturerad men också flexibel. Du är en bra kommunikatör då arbetet innebär många interna och externa kontakter.
Företag: Arvika kommun, Vård och omsorg
Ort: Arvika
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik enhetschef, personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik enhetschef, personlig assistans

Resurspedagog/assistent
Centralskolan är en 7-9 skola med ca 460 elever. Skolan är organiserad i fem arbetslag med fyra till fem klasser i respektive arbetslag. Skolan är centralt placerad i Arvika med närhet till så väl transporter som stadskärnan. Under läsåret 13/14 genomför vi en 1-1 satsning där alla elever och personal har en egen läsplatta. Vi arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsformer för att skapa goda förutsättningar för våra elever. ARBETSUPPGIFTER Du ska i nära samarbete med bland annat specialpedagoger, speciallärare och lärare arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Undervisning och stöd kan ske så väl i ordinarie undervisningsgrupper som i särskild undervisningsgrupp. KVALIFIKATIONER Du förmedlar dina kunskaper till eleverna genom att bygga goda relationer och genom ett gott ledarskap i klassrummet. Du tycker om att arbeta på ett flexibelt sätt och utvecklar din undervisning kontinuerligt tillsammans med dina kollegor. Du är intresserad av att hitta individuella anpassningar för eleven. Pedagogisk utbildning, erfarenheter samt kunskaper om arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.
Företag: Arvika kommun, Lärande och stöd
Ort: Arvika
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog/assistent jobb, Resurspedagog/assistent Arvika, Resurspedagog/assistent Arvika kommun, Lärande och stöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog/assistent

Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker vikarier till kunder i Arvika, Sunne och Sysslebäck Du som söker skall tycka om att jobba med människor, vara lyhörd och serviceinriktad. Skicka in ansökan med CV, betyg, personligt brev med dina intressen och ett foto så att vi får en så bra bild av dig som person som möjligt, då vi skall matcha dig mot våra kunders intressen och behov. Uppge gärna referenser och fyll i frågeformuläret som finns i ansökan! Urval sker löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning samt utbildning efter behov.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet

Reklamutdelare Arvika Malmixx Projekt AB
Skolresa? Moped? iPhone? Vad önskar du att du hade råd att unna Dig? Eller vill du kanske bara komma ut och röra på Dig? Vi på Svensk Direktreklam söker nya bud till Arvika. Distrikten består av mellan 120-300 hushåll där vi delar ut reklam varje helg. Ett distrikt betalar lite olika beroende på hur mycket reklam det är just den veckan, men understiger aldrig 70 kronor. Med fyra helger i en månad kan du tjäna så mycket som 300 kronor extra för bara någon timmes arbete per helg. Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärligt välkomna att jobba tillsammans med oss! Skicka din ansökan genom att gå in på www.delareklam.nu Vi hörs! Svensk Direktreklam
Företag: Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam
Ort: Arvika
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare Arvika Malmixx Projekt AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare Arvika Malmixx Projekt AB

Fastighetsskötare Deltid - Arvika
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu för kunds räkning en fastighetsskötare på 50 % med start så snart som möjligt. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare kommer du att arbeta allround med ansvar för ett antal fastigheter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att; • Genomföra underhåll och felavhjälpande driftåtgärder • Utföra service på områdena värme och ventilation • Genomföra tekniska installationer och reparationer • Ansvara för tillsyn och allmän inre och yttre skötsel av fastigheter Tjänsten erbjuder ett varierande arbete som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar. Kompetensprofil Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom drift/underhåll eller motsvarande. Du har en allround teknisk kunskap och förståelse. Körkort B Personliga egenskaper Som person ser vi att du har en god känsla för service och tycker om att arbeta med daglig kundkontakt. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du uppskattar det självständiga arbetet där du ansvarar för kvalité och support gentemot vår uppdragsgivares kunder. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förbättringslösningar. Andra önskvärda egenskaper; • Noggrann • Organiserad & strukturerad • Kommunikativ & social • Lojal Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Arvika
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare Deltid - Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare Deltid - Arvika

Säljare sökes till Arvika
Som säljare på Hemtex är din uppgift att sälja våra produkter och ge kunden en fantastisk köpupplevelse. Arbetsuppgifter: • att alltid sätta kunden i fokus • att aktivt arbeta med det personliga försäljningsarbetet i butiken • att följa och bidra till en organiserad och strukturerad verksamhet med ökad försäljning och lönsamhet som utgångspunkt Kvalifikationer: Vi förväntar oss att du: • har erfarenhet som säljare i butik och gymnasieutbildning, gärna inom handel och service • är extremt serviceinriktad • har passion för textil • kan arbeta självständigt, är initiativrik och strukturerad Vi erbjuder: • möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling • ett spännande arbete med trevliga kollegor • en informell och positiv arbetsmiljö Tjänstens omfattning är 7 timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd både till helger och övriga veckodagar. Har du frågor om tjänsten kontaktar du ställföreträdande butikschef Lena Eriksson, Tel:0570-37 900. Välkommen med din ansökan omgående, men senast den 4 augusti via länken nedan: OBS! Vi tar enbart emot ansökningar via länken. Hemtex är Nordens ledande hemtextilkedja med över 150 butiker i Sverige, Finland och Estland. Huvuddelen av butikerna drivs inom koncernen men kedjan inkluderar även franchisebutiker. Butikerna säljer, under gemensamt varumärke, heminredning med tonvikt på hemtextil. Vår affärsidé är att sälja prisvärda heminredningsprodukter som ligger i tiden och tilltalar många människor. Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga service och vägledning till kunderna och att skapa inspiration och idéer för dem. Exempel på produkter är: gardiner, dukar, påslakanset, täcken, prydnadskuddar, plädar och handdukar.
Företag: Hemtex AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Arvika

Utredningssekreterare
ARBETSUPPGIFTER Administrativt stöd till kommunledningen, utföra utredningar, delta i projektarbete, ekonimiadministration, SCB statistik, administration näringsliv/ex varuförsörjning/hemsändning. KVALIFIKATIONER Lämplig akademisk utbildning/examen, gärna med inriktning mot offentlig sektor, det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation. Du har analytisk förmåga, samarbetsförmåga och är flexibel. Du kan utrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du har erfarenhet av utredningsarbete, statistikbearbetning mm. och behärskar officeprogrammen.
Företag: Arvika kommun, Kommunledningsstab
Ort: Arvika
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utredningssekreterare jobb, Utredningssekreterare Arvika, Utredningssekreterare Arvika kommun, Kommunledningsstab
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredningssekreterare

Arbetsterapeut, Öppenvårdspsykiatrin i Arvika
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! Psykiatriska öppenvården i Arvika/Säffle är ett av fyra verksamhetsområden som bedriver psykiatrisk öppenvård i division psykiatri. Vårt uppdrag är att erbjuda medborgarna god psykiatrisk öppenvård. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en arbetsterapeut. Som arbetsterapeut hos oss får du ett självständigt och omväxlande samt stimulerande arbete. Arbetet innefattar direkt arbete med den enskilde individen i form av utredning och behandling samt rådgivning, konsultation, handledning och utbildning till personer i individens närmiljö. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom socialpsykiatrin och andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad arbetsterpeut och det är meriternde om du har psykoterapeutisk utbildning motsvarande lägst steg 1. AMPS-utbildning är ett krav. Det är viktigt att du är engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete. Vi vill att du är en flexibel, kreativ person med god samarbetsförmåga. Körkort är ett krav.
Företag: Landstinget i Värmland, Psykiatriska öppenvården Arvika
Ort: Arvika
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, Öppenvårdspsykiatrin i Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, Öppenvårdspsykiatrin i Arvika

Assisterande idrottsledare Arvika HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Arvika inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.arvika@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Arvika
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Arvika HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Arvika HT 13

Engagerad medarbetare till tjej och kvinnocenter
Miriam- tjej och kvinnocenter är ett socialt projekt som arbetar stödjande och stärkande för alla tjejer och unga kvinnor i Arvika kommun. Projektet bedrivs av Svenska kyrkan i Arvika, med stöd av Allmänna arvsfonden och Ungdomsstyrelsen m.fl. Sätten vi arbetar på är många, men består främst av samtal med lösningsfokus och stärkande gruppverksamhet. Allt arbete utgår från empowerment och evidensbaserade samtalsmetoder. Vi jobbar i samverkan med olika instanser inom Arvika kommun, Landstinget i Värmland och olika frivilligorganisationer. Att bygga nätverk och finna nya sätt att arbeta är en ständig pågående del av arbetet. Vi är ofta ute och informerar om projektet för samverkanspartners och direkt till ungdomar. Vårt mål är att i möjligaste mån anpassa arbetet utifrån målgruppens behov och önskemål. Projektets referensgrupp har därför en mycket viktig roll i det arbetet. Vi söker dig som har ett stort socialt engagemang och brinner för att arbeta med unga människor. Som person är du flexibel och tycker om att tänka nytt. Det är en förutsättning att du är bekväm med att arbeta i ett projektteam, där verksamheten och dina arbetsuppgifter snabbt kan förändras. Inom projektteamet arbetar vi nära varandra, för att tillsammans uppnå projektets fastställda mål, samtidigt som arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. - Du är socionom eller har motsvarande lösningsfokuserad social utbildning. - Du har arbetat med/engagerat dig i ungdomar. - Du har god vana av sociala medier. - Du är medlem i svenska kyrkan - Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Arvika kyrkliga samfällighet
Ort: Arvika
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad medarbetare till tjej och kvinnocenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad medarbetare till tjej och kvinnocenter

Arbetsterapeut
Arvika har en befolkning på ca 26 000 invånare och ligger naturskönt vid Glafsfjorden och är Sveriges innersta hamn. Stora möjligheter till friluftsliv och kulturella aktiviteter finns. Goda kommunikationer med tåg, det är 8 mil till Karlstad och 12 mil till Oslo. Semester under vikariatet kan tillgodoses. Arvika fastighetsbolag erbjuder förtur vid anställning Som arbetsterapeut kommer du att ha ansvar för invånare i eget och särskilt boende i eget distrikt. ARBETSUPPGIFTER • Bedömning av rehabiliteringsbehov • Rehabiliteringsinsatser, träning i dagliga aktiviteter och/eller förskrivning av hjälpmedel samt upprättande av rehabiliteringsplan • Vid behov delta i vårdplanering • Ingå i teamarbete runt brukaren • Handleda och -/eller delegera HSL-tid för rehabilitering till omvårdnadspersonal. • Intygsskrivning och viss handläggning av bostadsanpassning • Medverka till utveckling av verksamheten KVALIFIKATIONER Leg arbetsterapeut. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet.
Företag: Arvika kommun, Hälso- och sjukvård/rehabilitering
Ort: Arvika
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Arvika, Arbetsterapeut Arvika kommun, Hälso- och sjukvård/rehabilitering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Kock 75%, Föräldrarvikariat till den 20 dec
Vill du hitta nya karriärmöjligheter i norra Europas främsta hotellkedja? Är mat din passion? Är du en utmärkt och erfaren kock? Då är Scandic Swania din nya arbetsplats.  Vi söker nu en glad och initiativrik kock till vårt kök på Scandic Swania med utpräglad serviceanda, med mycket energi, omtanke och entusiasm. Du bör tycka en bankettmiddag för 400 personer är lika stimulerande som att prestera god och spännande mat till våra hotellgäster varje dag.   Vi arbetar med starka koncept som täcker á la cartemeny, konferensmåltider, festmiddagar och barmeny men även med kreativa lösningar för att driva köket framåt. Dina arbetsuppgifter omfattas av sedvanliga kockuppgifter.  För att trivas hos oss bör vara passionerad för mat, utåtriktad, stresstålig, och en positiv will to win attityd. Du brinner för att alltid bemöta och ge våra gäster den bästa servicen på ett naturligt och effektivt sätt. Vi söker dig som har minst 3 års kockerfarenhet. Erfarenhet om HAACP är meriterande. För rätt sökande kan tjänsten kombineras med andra avdelningar för att erhålla 100 % tjänstegrad. Lön enligt överenskommelse. Avtalsområde: HRF. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Axel Ekbäck på telefon 052089017. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Swania
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock 75%, Föräldrarvikariat till den 20 dec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock 75%, Föräldrarvikariat till den 20 dec

Sommarvikariet till hemtjänsten
Jakobsdal: Care Together söker sommarvikarier till hemtjänsten med placering i Kungälv. Jakobsdal: Care Together har erbjudit vård och omsorg sedan 2008, vi finns på ett flertal västsvenska kommuner runt om Göteborg. Jakobsdal står för kontinuitet, kvalitet, trygghet och omsorg. Vår verksamhetspolicy visar tydlig på hur vi skall arbeta. "Vi skall alltid uppfylla våra kunders krav med omsorg och omtanke". Kundens önskemål i fokus är vår ledstjärna och våra medarbetare vår starkaste resurs. Vi arbetar på uppdrag av Kungälvs kommun. Läs gärna mera om oss på http://www.caretogether.se Om du vill tillsammans med oss och samverkanspartners utföra vård- och omsorgsinsatser med våra kunders önskemål i fokus under juni till augusti 2013 skall du söka den här tjänsten. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har genomgått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning, gärna med inriktning mot äldre detta är inte ett krav. Tidigare erfarenheter är meriterande. Arbetet kräver social kompetens och stor vikt läggs vid personlig lämplighet Vi söker medarbetare som delar vårt mål med kundens önskemål i fokus. Då arbetet innebär kontakt inte bara med kunden/brukaren, utan också anhöriga, samverkanspartners och övriga medarbetare ställer detta höga krav på din kommunikationsförmåga och lagarbete. Då arbetet ställer höga krav, så förväntar vi oss att du är professionell i dit arbete och vill växa i din roll. Tillgång till Bil är ett krav! Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan. CV och personligt brev skickas till följande adress kristina.hansson@jakobsdal.com eventuella övriga handlingar medtages vänligen till intervju.
Företag: JAKOBSDAL:CARE TOGETHER AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariet till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariet till hemtjänsten

Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Kungshamn
Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se. Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss. Apoteket i Kunghamn Till vårt apotek i Kungshamn söker vi dig som tillsammans med 5 kunniga och goa kollegor vill göra denna sommaren till den bästa på länge. Vi ligger granne med vårdcentralen och har ett nära samarbete med dem och våra kunder. Kungshamn är en av västkustens pärlor så här kan du både få ett intressant och lärorikt sommarjobb samt ha en underbar ledighet tillsammans med många turister. Våra öppet tider är vardagar 9-18 samt lördagar 10-13. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som egenvårdsspecialist är rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel samt egenvårdsprodukter. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten i apoteket genom att sträva mot att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. Personliga egenskaper Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Du brinner för att överträffa kundens förväntan i varje möte. 100 % nöjda kunder varje dag Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Kompetenskrav Vi söker dig som har någon av nedanstående bakgrunder: - utbildad apotekstekniker - det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från service och försäljning. Sista ansökningsdag: Ansök snarast möjligt då löpande urval sker Anställningsform: Heltid 40 h/v eller enligt överenskommelse v.30-32 Tillträde: 2013-07-22, med någon intro Vill du vara med? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning sker snarast. Vid frågor kontakta Regionschef Patrik Johansson via mail patrik.johansson@kronansdroghandel.se Välkommen med din ansökan! Säljsamtal undanbedes! På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Företag: Kronans Droghandel
Ort: Sotenäs
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Kungshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Egenvårdsspecialist, sommarvikarie till Kungshamn

Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!
StaffUp Sverige AB Söker du nytt jobb, nya möjligheter, nya utmaningar? Ett arbete som lärare hos StaffUp är spännande och ger unika möjligheter. På StaffUp brinner vi för att hjälpa de bästa lärarna och skolorna att hitta varandra. Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete! Du är en duktig pedagog som har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. Vi uppskattar lärare som brinner för sitt ämne. Du kommer att ingå i en konsultgrupp med andra lärare på StaffUp och coachas i ditt arbete av en konsultchef med erfarenhet av skola. Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid med olika ämneskombinationer. Är du lärarstuderande? Vi söker dig som vill få arbetslivserfarenhet inför ditt framtida yrke. Pedagogisk verksamhet - är ett affärsområde inom StaffUp. Vi rekryterar och hyr ut skolledare, lärare, förskolelärare och skolhälsovårdspersonal inom förskola, grundskola och gymnasium. StaffUp/RettBemanning är en av Nordens största franchisebaserade bemanningsbyråkedjor. Kärnverksamheten består av rekrytering till fasta anställningar, och förmedling av vikarier, till alla delar av näringslivet och offentlig verksamhet. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och rekryteringspartner för våra medarbetare och kunder. StaffUp/Rett Bemanning har i dag drygt 40-tal lokalt ledda och ägda kontor i Norge och Sverige. På StaffUp arbetar vi med specialistområden. Vi menar att framtiden kräver specialisering mot strategiska kompetensområden. Våra konsultchefer har professionell bakgrund inom respektive affärsområde. För frågor kontakta i första hand Sarah Josefsson på telefonnummer: 0723280850 eller email: sj@staffup.se. Intervjuer kommer att hållas vecka 33 och framåt i Göteborg. Välkommen med din ansökan!
Företag: StaffUp Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du gymnasielärare? Vi söker lärarvikarier!

Lärarvikarie till grundskola i Göteborg
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarie till en grundskola i Göteborg för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 juli.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Göteborg

Lärarvikarie i Stockholm sökes!
Är du lärare och söker vikariat? Stjärnpoolen söker för kunders räkning grundskollärare i Stockholmsområdet under höstterminen 2013. Att arbeta som lärarvikarie är både mycket givande och varierande men ställer också höga krav på yrkesskicklighet, ansvarskänsla samt social förmåga. Flexibilitet och att snabbt sätta sig in i en skolas arbetssätt är också högt uppskattade egenskaper. Vi vill att du har grundskollärarutbildning mot skolans senare år, minst ett års yrkeserfarenhet inom skolverksamhet och gärna med erfarenhet av mentorskap. Du är tydlig i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt i ditt uppdrag samt besitter en stor portion iver och engagemang! Stjärnpoolen är ett bemannings- och rekryteringsföretag verksamt i Stockholm sedan år 2000. Vi arbetar med alla i förskolan och skolan förekommande tjänster. Kontakta oss gärna för mer information om oss och vad vi kan erbjuda. Välkommen med din ansökan till ansokan@stjarnpoolen.com
Företag: Stjärnpoolen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie i Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie i Stockholm sökes!

Säljare sökes i Arvika med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Arvika kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Arvika med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Arvika med/utan erfarenhet

Förskolechef
Om du vill: Uppleva komplexitet Bygga trygga relationer i en kultur av förändringstryck Resa i med - och motvind Ha mod och vilja att leda processer för att skörda framgångar Vara en förebild för framtidens generation … ska du jobba som förskolechef i Arvika! ARBETSUPPGIFTER Som förskolechef har du ansvaret för det statliga och kommunala uppdraget. Ledarrollen som förskolechef innebär att du ska ha förmåga att stimulera, engagera och motivera dina medarbetare till förnyelse och utveckling genom att vara ett gott föredöme. Ditt ansvar är också personalens och barnens arbetsmiljö och du har även ett ekonomiansvar. KVALIFIKATIONER Du har en examen som förskollärare och det är meriterande om du har ledarerfarenheter och någon form av ledarutbildning. Det är också meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete i förskolan. Som person är du en kommunikativ målmedveten relationsskapare och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet utifrån ledaregenskaper.
Företag: Arvika kommun, Chefer
Ort: Arvika
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Arvika, Förskolechef Arvika kommun, Chefer
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef


Sök lediga jobb Arvika

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se