Assistans för Dig i Sverige AB jobb - lediga jobb

Assistans för Dig i Sverige AB jobb Assistans för Dig i Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Assistans för Dig i Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Assistans för Dig i Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker flera personliga assistenter till man i Farsta- Stockholm

 2. Personliga assistenter till man med autism i Nacka- Stockholm

 3. Personlig assistent till 13-årig kille med tillträde i september- Stockholm

 4. 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen- Stockholm

 5. Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm- Stockholm

 6. Personlig assistent till tjej i Karlshamn- Karlshamn

 7. Personliga assistenter till man i Ludvika- Ludvika

 8. Personliga assistenter till man i Hudiksvall- Hudiksvall

 9. Personlig assistent till 6-årig kille i Falkenberg- Falkenberg

 10. Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar- Kalmar

 11. Personlig assistans sökes till kvinna utanför Nybro- Nybro

 12. Personlig assistent till man i Malmö- Malmö

 13. Personlig assistent sökes till tvåårig flicka i Landskrona- Landskrona

 14. Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående- Skövde

 15. Personlig Assistent sökes till Askim- Göteborg

 16. Tillfällig assistent sökes till tvåårig flicka i Borlänge- Borlänge

 17. Personliga assistenter till timvikariat sökes i Stockholm!- Stockholm

 18. Personlig assistent med körkort!- Karlsborg

 19. Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar- Kalmar

 20. Är Du nyfiken på att Arbeta som Assistent i Märst- Sigtuna

 21. Personlig assistent extra vid behov till flicka i Tierp- Stockholm

 22. Assistenter sökes till kvinna i Sollentuna- Stockholm

 23. Personlig Assistent sökes omgående till Vimmerby- Vimmerby

 24. Personlig assistent för omgående rekrytering i Skövde- Skövde

 25. Extrapersonal till man i Uppsala- Uppsala

 26. Personliga assistenter sökes till 30-årig kille i Ånge!- Ånge

 27. Personlig Assistent sökes till Askim- Göteborg

 28. Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes omgående!- Stockholm

 29. Personliga assistenter sökes till 15 månader gammal bebis- Stockholm

 30. Spansktalande personlig assistent sökes!- Solna

 31. Kundansvarig- Stockholm

 32. Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen.- Stockholm

 33. Två personliga assistenter sökes till 13-årig kille i Sollentuna!- Stockholm

 34. Levnadsglad pojke på 3 år i Haninge Kommun- Stockholm

 35. Personliga assistenter sökes till 64-årig man i Sigtuna!- Sigtuna

 36. Personlig assistent Tidaholm- Tidaholm

 37. Personlig assistent sökes för jobb dagtid hos 13-årig kille i Sollentuna!- Stockholm

 38. Personlig assistent för arbete med aktiv natt hos 13-årig kille sökes!- Stockholm

 39. Personliga assistenter sökes omgående för timvik. till kvinna i Östersund!- Östersund

 40. Assistent fredagar till sexårig pojke- Österåker


Mer beskrivning

Vi söker flera personliga assistenter till man i Farsta
Arbetet innebär att du hjälper mannen med det mesta för att han ska klara sin vardag. Ex. är hjälp med av- och påklädning, måltider, hygien samt hemmets skötsel. Du som söker ska vara ansvarsfull, omvårdande, flexibel och ha stort tålamod. Det läggs stor vikt vid personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.  Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av vård eller likande eller att du studerar inom området. Vi ser gärna att du är mellan 25-40 år. Arbetstid Du kommer att arbeta vid behov på vardagar, kvällar och helger. Arbetstiden varierar och passar perfekt för dig som studerar eller har andra åtaganden på dagarna. Kan eventuellt bli aktuellt med en fast rad. Tjänsten är omgående. Lön  Assistans för Dig tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tar enbart emot ansökningar via mail och gör ett löpande urval.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker flera personliga assistenter till man i Farsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker flera personliga assistenter till man i Farsta

Personliga assistenter till man med autism i Nacka
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till ett uppdrag hos en autistisk man i 40-årsåldern bosatt i Älta utanför Stockholm. Mannen har idag dubbelassistans under dygnets alla timmar när han inte är på sin dagliga verksamhet. Det finns ingen väntetid (jour) under natten vilket innebär att man ska vara vaken under natten när man arbetar hos kunden. Dina arbetsuppgifter kommer bland att bestå i att hjälpa mannen med den dagliga livsföringen såsom wc, personlig hygien, aktiv guidning under av- och påklädning, hjälp med handling, tvätt, matlagning, städning samt stöd vid måltider och kommunikation. Mannen tycker mycket om att vistas i skog och mark och tar gärna promenader. Han tycker även om att lyssna på musik och vara ute på sin altan. För att passa som personlig assistent hos mannen är det viktigt att du är samarbetsvillig, social, ödmjuk, flexibel, lyhörd samt att du är trygg i dig själv och orädd. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat med personer med utåtagerande beteende eftersom detta kan förekomma i arbetet med mannen. Det är även önskvärt om du kan kombinera detta arbete med en annan sysselsättning vid sidan av, som t.ex. annat arbete eller studier. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden. Stämmer beskrivningen in på dig? Då kan det vara dig vi söker! Tjänsternas omfattning: I dagsläget söker vi både timvikarier samt personer som kan gå på ett fast schema. Glöm inte att ange om du är intresserad av timvikariat eller en fast schemarad. När ska tjänsterna tillsättas: Tidigast 1 augusti. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Lön: Assistans för Dig tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till man med autism i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till man med autism i Nacka

Personlig assistent till 13-årig kille med tillträde i september
Vi söker ytterligare en personlig assistent till en 13-årig kille som bor tillsammans med sin familj i Sollentuna. Tillträde till tjänsten sker under september månad.  Eventuellt kan brevidgång bli aktuellt under sommaren. Vår kund och hans familj har som målsättning att han ska få ett liv som andra, vilket förutsätter att Du som assistent har både ett stort engagemang och ett eget driv. Vi förutsätter att Du som söker är självständig och lyhörd som person. Du bör även ha erfarenhet av yrket.  Erfarenhet av epilepsi och/eller autism är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket. Om vädret tillåter, är vår kund mestadels utomhus.  Han tycker mycket om promenader, upptäcktsfärder i närområdet, eller bara ha det skönt och kul i trädgården. Att bada i familjens pool är det han älskar mest.  Dessa intressen ställer krav på att du som assistent också tycker om att vistas utomhus. Skulle han ha en ”dålig” dag stannar han däremot helst inomhus och tar det lugnt. I övrigt består mycket av ditt uppdrag i att hjälpa honom att träna sociala förmågor, såsom att åka kollektivtrafik samt vistas i allmänna miljöer. Du kommer även att hjälpa till med alla grundläggande behov. Förutom att personkemin mellan honom och dig ska stämma, är det minst lika viktigt att det fungerar mellan Dig och hans familj. Det är av största vikt att Du förstår att Din arbetsplats samtidigt är någon annans hem. Vi kan erbjuda jobb i en trevlig familj och med chans till god löneutveckling till rätt person.   Vi vill att Du i Din ansökan berättar varför du söker just denna tjänst.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 13-årig kille med tillträde i september jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 13-årig kille med tillträde i september

18-årig kille i Älvsjö/Fruängen
Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen. Arbetet innebär att du hjälper killen med det mesta för att han ska klara sin vardag. Exempelvis hjälper du till med av- och påklädning, måltider, hygien, bistå vid fritidsaktiviteter, åka i kollektivtrafiken, spela TV-spel etc. Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och ha ett stort tålamod. Det läggs stor vikt vid personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.  Vi ser gärna att du gillar/kan spela gitarr, TV-spel och har humor och har du dessutom erfarenhet av teckenkommunikation och/eller autism är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du är mellan 20-45 år, tjej eller kille. Du kommer att arbeta på kvällar, nätter (jour/väntetid 22:30-06:30) och helger. Arbetstiden varierar och passar perfekt för dig som studerar och kan rycka in extra vid behov. Det är ett krav att du är flexibel med tider för att kunna ingå i vår arbetsgrupp. Tjänsten kommer att vara på deltid och du bör därför ha en annan sysselsättning vid sidan om. Tillträde omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen

Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en kvinna med ALS boende vid Skanstull på Södermalm. Hennes intressen är bland annat matlagning, bakning, konst och film. Trots viljan att komma ut varje dag orkar kvinnan inte alltid med. Vissa dagar stannar hon i lägenheten hela dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att hjälpa kvinnan med den dagliga livsföringen såsom hygien, WC, av- och påklädning samt vid måltider. Du kan också behöva följa med på olika ärenden med rullstol och/eller färdtjänst. Uppdraget är utmanande och ställer stora krav på dig som assistent. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent men det är inget krav. Du bör vara lugn och trygg i dig själv med en varm personlighet och inneha förmågan att, samtidigt som du hjälper kvinnan med hennes omsorgsbehov, skapa en god personlig relation till både henne och den övriga familjen. God svenska är ett krav och vi ser allra helst att du som söker har erfarenhet av att hantera rullstol. Kvinnan söker olika slags assistenter. Både de som har intresse av att sköta ett hem i minsta detalj och andra som har intressen kring konst och kultur. Universitetsstuderande är välkomna. Om du är massagekunnig är det ett plus. Familjen har en katt så du bör inte vara pälsallergiker. Då kvinnan bor centralt i Stockholm med närhet till kollektivtrafik är körkort inget krav. Tjänsten innefattar arbetstid förlagd till dag, kväll och natt både vardagar och helger. Tillträdesdatum är 1 augusti men introduktion samt utbildning kan bli aktuellt innan dess.    Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till kvinna med ALS på Södermalm

Personlig assistent till tjej i Karlshamn
Vi söker nu engagerade, flexibla och initiativrika assistenter till en glad och positiv tjej på 18 år, som är rörelsehindrad. Du bör kunna hjälpa henne med varierande uppgifter i hennes vardag och hjälpa till vid träning och rehabilitering. Du som söker är rökfri och det är en fördel om du tycker om musik. Din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetstiderna varierar, dagtid och helger och anställningen är på 50-75%. Skriv ett CV och ett personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, varför du söker det här arbetet och vad du gjort tidigare.   Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till tjej i Karlshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till tjej i Karlshamn

Personliga assistenter till man i Ludvika
Assistans för Dig söker nu 2-3 personliga assistenter för uppstart av en ny assistans. Kunden är en man i 60-årsåldern bosatt centralt i Ludvika. Mannen har en degenerativ sjukdom (Alzheimers) vilket innebär att hans tillstånd kommer att fortsätta försämras. Dina arbetsuppgifter kommer bland att bestå i att hjälpa mannen med den dagliga livsföringen såsom personlig hygien, aktiv guidning under av- och påklädning, hjälp med handling, tvätt och städning samt stöd vid måltider och kommunikation. Mannen är mycket intresserad av idrott och sport och har själv tidigare varit aktiv utövare. För att passa för någon av dessa tjänster bör du vara lyhörd, positiv samt lugn och trygg i dig själv med en varm personlighet.  Tycker du att det låter intressant? Då kan det vara dig vi söker! Tillträde: Omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in ditt cv och personliga brev.  Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i drygt 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till man i Ludvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till man i Ludvika

Personliga assistenter till man i Hudiksvall
Assistans för Dig söker nu 3-4 personliga assistenter till en 34-årig man med hjärnskada och epilepsi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att hjälpa mannen med den dagliga livsföringen så som personlig hygien, WC, av- och påklädning, matlagning och städning m.m. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov och behöver även stöd med sin kommunikation. Olika aktiviteter såsom att promenera, cykla, baka och pyssla är sådant som du som assistent kommer att göra tillsammans med mannen. För att passa för någon av tjänsterna är det av stor vikt att du kan sätta gränser och är konsekvent i ditt bemötande gentemot mannen då han är i stort behov av ramar och rutiner. Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har omvårdnadskunskaper. Om du är utbildad undersköterska och/eller har lång erfarenhet som vårdbiträde är detta starkt meriterande. Om du har erfarenhet av utåtagerande beteende är detta ett stort plus. Du ska också ha ett stort tålamod, vara noggrann, pålitlig, trygg, stabil, utåtriktad och lyhörd. Det är av stor vikt att du kan ta till dig instruktioner och följa dem. Vi ser helst kvinnliga sökande efter kundens önskemål. Tjänsterna innefattas av 50-80 % och arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt, främst under vardagar men helger kan också förekomma. Under natten är det jour (s.k. väntetid). Preliminär tillträde 1 augusti.   Låter detta som något för dig? Då kan det vara dig vi söker!   Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till man i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till man i Hudiksvall

Personlig assistent till 6-årig kille i Falkenberg
Personlig assistent till en 6-årig kille   I vissa situationer måste du kunna bestämma över mig och ta initiativ på saker som aktiverar och får mig att må bra. Det är bra om du har en stor portion med tålamod då jag kan vara rätt envis ibland. Jag älskar att duscha/bada, gå på promenader, bli läst för, leka, sjunga, m.m. Jag har inget eget tal utan är istället rätt så tydlig med vad jag vill bara du tar dig tid att lära känna mig. Du ska vara en glad och positiv tjej eller kille med skinn på näsan som även kan behålla lugnet i stressade situationer. Du måste vara lyhörd. Jag vill att du ska ha tidigare erfarenhet av barn och/eller någon form av diagnos/handikapp. Jag har ett omfattande vårdbehov. Integrerad träning ingår i vardagen Schemat du kommer att gå på är rullande dag,kväll,natt,helg. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställning och du ombeds ordna med detta i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det kan ta tid att få utdraget. Se till att ansöka om rätt utdrag!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 6-årig kille i Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 6-årig kille i Falkenberg

Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar
Assistans för Dig söker för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent om ca 75% till en härlig 9-årig pojke boende i Kalmar. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Lindsdal, Kalmar. Pojken har en grav utvecklingsstörning och har därmed ett omfattande hjälpbehov vilket innebär kvalificerade hjälpinstaser dygnet runt. Aktiv tillsyn krävs hela dygnet och under vissa aktiviteter/tider krävs även dubbelassistans. Pojken behöver hjälp med alla de grundläggande behoven såsom, förflyttningar, toalettbesök, mat, av- och påklädning, kommunikationsträning med mera. Vidare behöver han hjälp med lek och individanpassad träning. Under vardagarna går pojken i skolan och därigenom söker vi dig som kan arbeta främst eftermiddagar, kvällar och helger. Under sommaren kommer arbetstiderna komma att se annorlunda ut i samband med att pojken har skollov. Pojken tycker mycket om att bada och han går tillsammans med två av sina assistenter på behandlingsbad på sjukhuset en gång i veckan. Familjen ser gärna kvinnliga sökande och som fördel med erfarenhet eller utbildning inom vårdyrket. Arbetet kräver att du som person är en självsäker och mycket trygg person som har god vana med barn. Då många lyft förekommer i pojkens dagliga liv är det viktigt att du inte är rädd för att fysiskt ta i när det behövs. Du bör vara rökfri och gärna djur fri detta då pojken är väldigt infektionskänslig och har allergi. Pojken har även epilepsi vilket innebär att han krampar, ibland flera gånger per dygn, därav är det av vikt att du som sökande har erfarenhet eller kunskap om detta. Personlig lämplighet är dock viktigast. Tjänsten omfattar ca 30 timmar/veckan med chans till fler extrapass utöver detta. Arbetstiderna är främst förlagda till eftermiddagar, kvällar och helger men kan variera beroende på skolperioder och lovveckor. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Beställ detta från www.polisen.se direkt i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det tar tid att få utdraget. Vi kan erbjuda en arbetsplats i en trevlig familj, samt en god löneutveckling relaterad till din prestation och lämplighet för uppdraget. Skriv i ditt brev varför du söker just denna tjänst! Kandidater som i sin ansökan inte specifikt riktat sig till detta arbete kommer inte att bli aktuella för intervju.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar

Personlig assistans sökes till kvinna utanför Nybro
Assistans för dig söker personliga assistenter till äldre kvinna boende i Emmaboda. Arbetet är mest förlagt hemma hos kvinnan och vissa lyft förekommer. Arbetstiderna varierar och både dag- och kvällsturer är aktuella, vardagar som helger. Du som söker är trygg i dig själv och en person som inte ger upp i första taget när något kan tyckas vara svårt. Du tycker om varierande arbetsuppgifter såsom hushållsarbete och personlig omvårdnad. Tidigare erfarenhet inom personlig assistans ses som meriterande, men är inte ett krav. Vi söker både ordinarie personal och vikarier.   Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Nybro
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistans sökes till kvinna utanför Nybro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistans sökes till kvinna utanför Nybro

Personlig assistent till man i Malmö
Assistans för Dig söker nu för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent till man i Malmö. Mannen är i 60-års-åldern och bor i egen lägenhet i Malmö. Arbetet som personlig assistent innebär att du ska hjälpa mannen i sitt dagliga liv vilket innefattar hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, hushållsarbete med mera. Mannen har assistans dygnet runt samt viss dubbelassistans. Vi söker dig som är ansvarsfull, omvårdande och flexibel. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men inte ett krav. Kunden ser helst att du är kvinna i åldern 30-40 år. Det läggs stor vikt vid personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig. Kunden önskar att du är rökfri och att du bor i Malmö. Arbetstider Tjänsten omfattar en deltid om ca 20-25 timmar/veckan men vilken kan komma att utökas. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt. Under natten är arbetstiden förlag till aktiv assistanstid. Arbetstiderna är förlagda till både vardagar och helgdagar. Tillsättning av denna tjänst kommer att ske relativt omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man i Malmö

Personlig assistent sökes till tvåårig flicka i Landskrona
Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en levnadsglad tvåårig flicka. Flickan har ett omfattande vårdbehov och är i behov av hjälp och tillsyn dygnet runt. Arbetsuppgifterna består bland annat av att tolka flickans signaler och utefter det hjälpa henne med andning, matning och medicinering. Både dag- och nattpass ingår i arbetet.  Du som söker är kvinna med ett stort engagemang och driv. Du är positiv i ditt sätt att vara och har ett inre lugn som kan passa ihop med flickans behov av trygga vuxna. Undersköterskekompetens ses som meriterande, men är ej ett krav om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.   Utdrag ur belastningsregistret I samband med din ansökan så ombedes du att gå in på polisens hemsida och där begära ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till arbetsgivaren vid erbjudande om jobb. Polisens handläggningstider varierar och det kan därför vara klokt att vara ute i god tid. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/   Tillträde 1/10, men introduktion och utbildning sker före det.   Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till tvåårig flicka i Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till tvåårig flicka i Landskrona

Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående
Hej   Jag är en 59-årig kvinna som söker erfarna personiga assistenter. Jag har reumatisk atrit och är stelopererad i nacken, jag sitter i en elrullstol som jag kör själv inne. Ute har jag en manuell rullstol.  Jag behöver hjälp med det mesta som förekommer i ett hem. Det är viktigt för mig att den som söker tjänst här kan stanna ett tag, och att man är lugn och försiktig och inte stressar mig.  Mina intressen är virkning, stickning, kolla i affärer, mina barn och barnbarn.  Vana av taklift och manuell rullstol är ett plus. Arbetstiden är varierande och förlagd på dag, kväll och helg. Jag söker någon som vill arbeta deltid och som kan börja omgående. Ser fram emot ett möte!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till kvinna i Skövde omgående

Personlig Assistent sökes till Askim
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en man i 60-årsåldern boende i Askim. Mannen har ett omfattande fysiskt funktionshinder till följd av ALS. Som personlig assistent åt mannen kommer arbetet variera utifrån hans dagliga behov, men exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa honom med personlig hygien, förflyttning samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis städning och matlagning. Mannen arbetar deltid och behöver även assistans i samband med arbetsuppgifter. Då dessa infattar arbete via dator är datorvana ett krav, du behöver behärska word samt OSX. Personliga intressen så som trädgårdsarbete, matlagning, design, konst, musik och kultur kan färga vardagen och kanske delas av dig som assistent? Vi söker dig som är ödmjuk och lyhörd som person, som förstår vilken viktig roll man spelar som personlig assistent. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är inget krav - inställning, personlighet och personkemi mellan dig som assistent och mannen är det viktigaste. Arbetstiden är förlagd dagtid, under både vecko- och helgdagar. Kväll och nattjänstgöring kan bli aktuellt framöver. Vi söker assistenter som vill arbeta såväl heltid som deltid och vid behov. Ange gärna i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt när du har möjlighet att börja en eventuell anställning.  Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent sökes till Askim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent sökes till Askim

Tillfällig assistent sökes till tvåårig flicka i Borlänge
Assistans för Dig söker nu en assistent till en tvåårig levnadsglad flicka i Borlänge. Flickan har andningshjälp och ett avancerat vårdbehov föreligger.   Flickan behöver en assistent 25/8-1/10. Kvälls- och nattpass är aktuella. Du som söker är kvinna med en inre trygghet som kan passa bra ihop med flickans behov av trygga vuxna. Utdrag ur belastningsregistret I samband med din ansökan så beställ ett utrag ur belastningsregistret på polisens hemsida. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Detta krävs för att få arbeta hos kunder som är under 18 år.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tillfällig assistent sökes till tvåårig flicka i Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillfällig assistent sökes till tvåårig flicka i Borlänge

Personliga assistenter till timvikariat sökes i Stockholm!
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter som vill jobba som timvikarier i olika uppdrag i Stockholmsområdet. Uppdragen ser mycket olika ut vad gäller kundernas hjälpbehov samt utformning av assistans.  Som personlig assistent i uppdragen kommer arbetet variera mycket beroende på vilket uppdrag du arbetar i men exempel på arbetsuppgifter kan exempelvis vara hjälp med personlig hygien, förflyttning, stöd vid utflykter samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis matlagning och städning. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med mycket kort varsel. Du bör vara lugn och stabil i och med att du ofta kan komma att ställas inför nya situationer. Eftersom tjänsterna endast är timanställningar vid behov kan tjänstgöringsgraden variera mycket från månad till månad och anställningen passar dig som exempelvs studerar eller är egenföretagare. I tjänsterna förekommer arbete både dag, kväll och natt, under både vecko- och helgdagar. Är du som sökande flexibel vad gäller tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda ett utmanande arbete samt en god löneutveckling till rätt person. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till timvikariat sökes i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till timvikariat sökes i Stockholm!

Personlig assistent med körkort!
Assistans för Dig söker nu en personliga assistent till en funktionshindrad man i 35-årsåldern boende utanför Karlsborg. Arbetet varierar utifrån mannens dagliga behov och du bör därför vara beredd att hugga i där du behövs för stunden. Du bör vara tekniskt lagd och snabblärd för att klara alla moment och en rörlig livssituation. Du bör vidare vara en person som gillar högt tempo och att det hela tiden händer saker där du förväntas agera snabbt, flexibelt och prestigelöst. Mannen bor ensam, men har anhöriga som du också bör fungera väl ihop med.  Du bör vidare vara en stabil person, som kan sköta ett hushåll med tvätt, städning och matlagning. Goda kunskaper i svenska krävs. Det är ett plus om du har utbildning inom vårdyrket samt tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller likvärdiga arbetsuppgifter. Personlig lämplighet är dock viktigast och vi tror att du är i åldern 20-50 år.  Arbetstiderna varierar enligt schema: dag, kväll, natt (delvis jour) och vi söker dig som kan hoppa in vid behov, då den ordinarie personalen är sjuk eller ledig. Därför krävs det att du har en flexibel tillvaro i övrigt och ibland kan ställa upp med mycket kort varsel. Under februari och mars kommer du kunna jobba ca 75 %. Vi erbjuder i och med de sköna omgivningarna och de duktiga kollegorna en jättefin arbetsmiljö. Dessutom erbjuder vi en god löneutveckling relaterad till din prestation och lämplighet för uppdraget.  Tillträde snarast möjligt. Möjlighet till sommarjobb samt ev. mer jobb från hösten 2013 kan komma att finnas för rätt person.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med körkort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med körkort!

Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar
Assistans för Dig söker för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent om ca 75% till en härlig 9-årig pojke boende i Kalmar. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Lindsdal, Kalmar. Pojken har en grav utvecklingsstörning och har därmed ett omfattande hjälpbehov vilket innebär kvalificerade hjälpinstaser dygnet runt. Aktiv tillsyn krävs hela dygnet och under vissa aktiviteter/tider krävs även dubbelassistans. Pojken behöver hjälp med alla de grundläggande behoven såsom, förflyttningar, toalettbesök, mat, av- och påklädning, kommunikationsträning med mera. Vidare behöver han hjälp med lek och individanpassad träning. Under vardagarna går pojken i skolan och därigenom söker vi dig som kan arbeta främst eftermiddagar, kvällar och helger. Under sommaren kommer arbetstiderna komma att se annorlunda ut i samband med att pojken har skollov. Pojken tycker mycket om att bada och han går tillsammans med två av sina assistenter på behandlingsbad på sjukhuset en gång i veckan. Familjen ser gärna kvinnliga sökande och som fördel med erfarenhet eller utbildning inom vårdyrket. Arbetet kräver att du som person är en självsäker och mycket trygg person som har god vana med barn. Då många lyft förekommer i pojkens dagliga liv är det viktigt att du inte är rädd för att fysiskt ta i när det behövs. Du bör vara rökfri och gärna djur fri detta då pojken är väldigt infektionskänslig och har allergi. Pojken har även epilepsi vilket innebär att han krampar, ibland flera gånger per dygn, därav är det av vikt att du som sökande har erfarenhet eller kunskap om detta. Personlig lämplighet är dock viktigast. Tjänsten omfattar ca 30 timmar/veckan med chans till fler extrapass utöver detta. Arbetstiderna är främst förlagda till eftermiddagar, kvällar och helger men kan variera beroende på skolperioder och lovveckor. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Beställ detta från www.polisen.se direkt i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det tar tid att få utdraget. Vi kan erbjuda en arbetsplats i en trevlig familj, samt en god löneutveckling relaterad till din prestation och lämplighet för uppdraget. Skriv i ditt brev varför du söker just denna tjänst! Kandidater som i sin ansökan inte specifikt riktat sig till detta arbete kommer inte att bli aktuella för intervju.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad 9-årig pojke i Kalmar

Är Du nyfiken på att Arbeta som Assistent i Märst
Hej! Jag är en man född 1956 som bor i Märsta (Valsta). Jag har primär progressiv MS och är rullstolsburen. Jag har också besvär med inkontinens, lätt för att sätta i halsen och ryggen är svag så jag behöver ständig uppsyn. Är klar i huvudet och pratar utmärkt. Behöver hjälp med matlagning, badning, av/på klädning samt tillsyn när jag går på toaletten då jag har lätt att ramla när jag reser mig. Har även spasmer/sendrag och värk på morgonen och kvällen. Medicineringen är viktig. Hela min vänstra sida är väldigt svag och jag har ofta huvudvärk.   Den jag söker ska vara en tjej, gärna i ålder 19-35 år med stort tålamod och ska helst ha erfarenhet som personlig assistent eller med annat omsorgsarbete men ej ett måste. Du kan inte vara hundrädd eller allergisk då jag har Hund, ”Olivia” känner om Du är rädd. Hos mig dricker vi mycket kaffe och skojar, så en stor portion humor är ett plus. Då jag är rökare får du inte vara känslig mot cigarettrök. Du ska helst bo i närheten av Märsta med omnejd. Den jag söker ska till en början kunna arb. ca: 3 dagar i veckan/minst och vara flexibel. Du som svarar på denna annons får gärna beskriva om dig själv och vad du har jobbat som tidigare, så hör vi av oss om du låter lämplig. Vi är kollektivt anslutna och tillämpar en individuell lönesättning.   E-mail: currecurt22@hotmail.com
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Är Du nyfiken på att Arbeta som Assistent i Märst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är Du nyfiken på att Arbeta som Assistent i Märst

Personlig assistent extra vid behov till flicka i Tierp
Assistans för Dig söker nu för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent som kan arbeta extra vid behov hos en elvaårig flicka i Tierp. Flickan tillhör personkrets 1 enligt LSS och har autism. Flickan behöver hjälp med alla de grundläggande behoven såsom, toalettbesök, mat, av- och påklädning, personlig hygien och stöd i vardagen. Flickan tycker om att vara aktiv och hitta på olika saker såsom att hoppa studsmatta, vilket gör att hon gärna ser att aktiva assistenter arbetar för henne. Familjen ser gärna kvinnliga sökande och som fördel med erfarenhet eller utbildning inom vårdyrket. Arbetet kräver att du som person är en självsäker och mycket trygg person som har god vana med barn. Personlig lämplighet och personkemi med kunden är dock viktigast.  Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Du bör vara lugn och stabil i och med att du ofta kan komma att ställas inför nya situationer. Eftersom tjänsten endast är timanställning vid behov kan tjänstgöringsgraden variera mycket från månad till månad och likaså arbetstiderna. I tjänsten förekommer arbete både dag och kväll, under både vecko- och helgdagar. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Beställ detta från www.polisen.se (http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/) direkt i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det tar tid att få utdraget. Vi kan erbjuda en arbetsplats i en trevlig familj, samt en god löneutveckling relaterad till din prestation och lämplighet för uppdraget. Skriv i din ansökan varför du söker just denna tjänst!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent extra vid behov till flicka i Tierp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent extra vid behov till flicka i Tierp

Assistenter sökes till kvinna i Sollentuna
Assistans för Dig söker nu 2-3 personliga assistenter för uppstart av en ny assistans i Sollentuna. Kunden är en rullstolsburen kvinna i 60-årsåldern som tidigare drabbats av stroke och hjärntumör. Kvinnan bor nära Helenelunds pendeltågstation och det är därför enkelt att ta sig dit kommunalt. Dina arbetsuppgifter kommer bland att bestå i att hjälpa kvinnan med den dagliga livsföringen såsom personlig hygien, av- och påklädning, hjälp med handling, tvätt och städning samt stöd vid måltider. Det förekommer en del lyft i arbetet, bland annat när man ska hjälpa kvinnan i och ur sängen. För att du ska passa som assistent hos kvinnan är det viktigt att du är dig själv, är inkännande, positiv och genuin i ditt bemötande.   På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter. Arbetstiderna är förlagda mellan 9-14 samt 17.30-22 under veckans alla dagar. Vi söker både en assistent som kan gå på en schemarad samt timvikarier. Vänligen ange vad du är intresserad av i din ansökan. Tillträde: Omgående Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i drygt 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 120 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter sökes till kvinna i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter sökes till kvinna i Sollentuna

Personlig Assistent sökes omgående till Vimmerby
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en man i 40-årsåldern boende i Vimmerby. Han är funktionshindrad till följd av polio och i behov av personlig assistans. Som personlig assistent åt mannen kommer arbetet variera utifrån hans dagliga behov, men exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa honom med personlig hygien, förflyttning samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis städning och matlagning. Fysiskt tunga moment förekommer i samband med förflyttning. Vi söker dig som är en lugn och stabil person med båda fötterna på jorden. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är ett krav, men personlighet och personkemi mellan dig som assistent och mannen är det viktigaste. I tjänsten förekommer arbete både dag, kväll och natt, under både vecko- och helgdagar. Omfattning: heltid samt timvikarier Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Vimmerby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent sökes omgående till Vimmerby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent sökes omgående till Vimmerby

Personlig assistent för omgående rekrytering i Skövde
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter för omgående rekrytering till en kvinna i 50-årsåldern boende i centrala Skövde.  Som personlig assistent åt kvinnan kommer arbetet variera utifrån hennes dagliga behov, men exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa henne med personlig hygien, förflyttning samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis städning och matlagning. Fysiskt tunga moment förekommer i samband med förflyttning, samt assistans i samband med omläggning av sår. Vi söker dig som är en lugn och stabil person med båda fötterna på jorden. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är ett krav, men personlighet och personkemi mellan dig som assistent och kvinnan är det viktigaste. I tjänsten förekommer arbete både dag, kväll och helg. i Schemat förekommer även kortare arbetspass kvällstid, vilket innebär stort krav på flexibilitet. Vi söker dels en person för schemaläggning på ca 50%, som eventuellt kan komma att utökas framöver, samt timvikarie för inhopp vid behov.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent för omgående rekrytering i Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent för omgående rekrytering i Skövde

Extrapersonal till man i Uppsala
Assistans för Dig söker nu för kunds räkning ett antal personliga assistenter som kan arbeta extra vid behov hos en man i Uppsala. Mannen är i 50-års-åldern och bor i eget anpassat boende. Mannen har en sjukdom som drabbar nervsystemet och behöver därigenom assistans för att klara av sin vardag.  Arbetet som personlig assistent innebär att du ska hjälpa mannen i sitt dagliga liv vilket exempelvis innefattar hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, hushållsarbete, aktiviteter med mera. Mannen är rullstolsbunden och behöver hjälp vid alla förflyttningar och i vissa fall krävs även två personer vid förflyttningarna. Vidare krävs dubbelassistans även vid träning. Mannen tränar dagligen för att bibehålla sin muskelkraft, detta är enklare övningar i form av ståträning, träning av armar med mera. Mannen tycker om att göra olika aktiviteter såsom att gå på bio, äta på restaurang och gå på museer. Han är även med i några herrklubbar som han också gör olika aktiviteter med såsom går på föreläsningar och äter middagar. Mannen är väldigt social och tycker om att träffa människor.   Arbetstider Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov när ordinarie personal är sjuka, lediga eller dylikt. Detta innebär att du som söker tjänsten ska ha möjlighet att rycka in med relativt kort varsel, samt bör du vara flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt, både vardagar och helgdagar. Under natten är arbetstiden förlag till väntetid. Tjänsten passar dig som har en annan sysselsättning vid sidan av exempelvis studier. Vi söker dig som är ansvarsfull, omvårdande och flexibel. Du är social som person och är inte rädd för att fysiskt ta i när det kommer till lyft och träning med mannen. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig. Du bör vara rökfri, då kunden önskar detta.   Lön Assistans för Dig tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tar enbart emot ansökningar via mail och gör ett löpande urval.   Tjänsten tillsätts omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till man i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till man i Uppsala

Personliga assistenter sökes till 30-årig kille i Ånge!
Assistans för Dig söker nu personliga assistener till en glad, 30-årig kille, boendes i Ånge i Västernorrland. Killen har en utvecklingsstöring vilken medför att han har behov av personlig assistans. Som assistent kommer du hjälpa killen med personlig hygien, mat samt till viss del av- och påklädning. Med andra ord fungerar du som hans stödjande hand i de flesta situationer. Han tycker mycket om att vara ute och gå, vattenträna på badhuset och göra stadsresor. Om det finns passande film går han gärna på bio. Vi söker dig med en trygg och stabil grund som inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är ett plus om du kan stödtecken men det är inte ett krav. Arbetspassen är företrädesvis förlagda mellan 17.00-17.00 och är således 24 timmar vilket gör tjänsten attraktiva även för dig som har en bit att åka till jobbet. Tjänsten är på deltid om ca 30 %. Tillträde omgående. Vi söker även dig som är intresserad av att jobba som timvikarie vid behov. Katt finns i bostaden så du bör inte vara allergiker. Ange i din ansökan varför just du söker det här jobbet. Vi kan erbjuda jobb hos en glad och trevlig kille. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Ånge
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 30-årig kille i Ånge! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 30-årig kille i Ånge!

Personlig Assistent sökes till Askim
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en man i 60-årsåldern boende i Askim. Mannen har ett omfattande fysiskt funktionshinder till följd av ALS. Som personlig assistent åt mannen kommer arbetet variera utifrån hans dagliga behov, men exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa honom med personlig hygien, förflyttning samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis städning och matlagning. Mannen arbetar deltid och behöver även assistans i samband med arbetsuppgifter. Då dessa infattar arbete via dator är datorvana ett krav, du behöver behärska word samt OSX. Personliga intressen så som trädgårdsarbete, matlagning, design, konst, musik och kultur kan färga vardagen och kanske delas av dig som assistent? Vi söker dig som är ödmjuk och lyhörd som person, som förstår vilken viktig roll man spelar som personlig assistent. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är inget krav - inställning, personlighet och personkemi mellan dig som assistent och mannen är det viktigaste. Arbetstiden är förlagd dagtid, under både vecko- och helgdagar. Kväll och nattjänstgöring kan bli aktuellt framöver. Vi söker assistenter som vill arbeta såväl heltid som deltid och vid behov. Ange gärna i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av samt när du har möjlighet att börja en eventuell anställning.  Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent sökes till Askim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent sökes till Askim

Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes omgående!
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter till en kvinna med ALS boende vid Skanstull på Södermalm. Uppdraget är av en mycket utmanande karaktär och det ställer stora krav på dig som assistent. Kvinnan har ett stort hjälpbehov och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att hjälpa henne med hygien, WC, av- och påklädning samt måltider. Du kan också behöva följa med på olika ärenden med rullstol och/eller färdtjänst. Då ALS är en kronisk och progressiv sjukdom ställer arbetet som assistent krav på att kunna hantera både sorg och frustration från kvinnan. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent och gärna att du har erfarenhet från uppdrag där kunden haft ett stort omsorgsbehov men det är inget krav. Du bör vara lugn och trygg i dig själv med en varm personlighet och inneha förmågan att, samtidigt som du hjälper kvinnan, skapa en god personlig relation till både henne och den övriga familjen. God svenska är från kvinnan ett krav och vi ser allra helst att du som söker har erfarenhet av att hantera rullstol. Då kvinnan mår bra av taktil massage är det ett plus om du är massagekunnig. Kvinnan bor tillsammans med sin sambo och deras dotter och familjen har även en katt så du bör inte vara pälsalergiker. Då kvinnan bor centralt i Stockholm med närhet till kollektivtrafik är körkort inget krav. Du kan inte vara rökara och kvinnan vill inte att du använder parfym när du arbetar. Tjänsten innefattar arbetstid företrädesvis förlagd till kväll och natt både kvällar och helger. Men pass dagtid kan även förekomma. Tjänsten vi söker assistenter till är på deltid men vi söker även assistenter som är intresserade av att jobba vid behov som timvikarier. Vi söker dig som är beredd att gå in i ett mycket utmanande uppdrag och kan till rätt person eventuellt erbjuda jobb även i andra uppdrag samt en god löneutveckling. Tillträde omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till kvinna med ALS sökes omgående!

Personliga assistenter sökes till 15 månader gammal bebis
Vi söker nu personliga assistenter till en bebis på 15 månader med epilepsi och andningsbesvär. Som assistent kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att bestå av att vaka över bebisen dagtid samt hjälpa till med matning och medicinering. Längre fram kommer även arbete under natten att bli aktuellt. Föräldrarna till bebisen ser gärna att du som söker är kvinna med erfarenhet av att arbeta och ta hand om svårt sjuka barn. Ett plus är om du har erfarenhet av att ta hand om barn med neurologiska åkommor så som epilepsi. Som assistent måste du ha ansvarskänsla samt visa respekt för den personliga integriteten. Du bör även ha en lugn och varm personlighet. Du som söker ska vara rökfri och gärna vara bekväm med det engelska språket vilket dock inte är ett krav. Tjänsterna kommer att vara på både heltid och deltid och innefattar aktiva timmar både vardag och helg. Angående startdatum för tjänsten finns viss flexibilitet. Arbetsplats Årsta Utdrag ur belastningsregistret Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ ditt utdrag i god tid. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 15 månader gammal bebis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 15 månader gammal bebis

Spansktalande personlig assistent sökes!
Assistans för Dig söker nu för kunds räkning en spansktalande personlig assistent som kan arbeta extra vid behov hos en 17-årig flicka i Solna. Flickan bor tillsammans med sin mamma och lillasyster i en lägenhet i Solna. Flickan har en neurologisk sjukdom vilket medför ett stort hjälpbehov i vardagen. Hon är till största del rullstolsbunden och hon behöver handgriplig hjälp och stöd när hon ska gå eller förflyttas. I övrigt behöver flickan hjälp med det mesta i sin vardag, såsom personlig hygien, hjälp vid måltider, av- och påklädning, hushållsarbete, aktiviteter, med mera. Arbetet som personlig assistent innebär att du ska hjälpa flickan i sitt dagliga liv.   Vi söker dig som är ansvarsfull, omvårdande och flexibel. Du är social som person och är inte rädd för att fysiskt ta i när det kommer till lyft och träning med flickan. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande men inte ett krav. Det läggs stor vikt vid personkemin då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig. Flickan ser gärna kvinnliga sökande. Arbetstider Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov när ordinarie personal är sjuka, lediga eller dylikt. Detta innebär att du som söker tjänsten ska ha möjlighet att rycka in med relativt kort varsel, samt bör du vara flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, både vardagar och helgdagar. Lön Assistans för Dig tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tar enbart emot ansökningar via mail och gör ett löpande urval. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Beställ detta från www.polisen.se (http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/) direkt i samband med att du skickar din ansökan, eftersom det tar tid att få utdraget. Tjänsten tillsätts omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Spansktalande personlig assistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansktalande personlig assistent sökes!

Kundansvarig
Assistans för Dig i Sverige AB är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS. Företagets ledord är kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Verksamheten är rikstäckande och bedrivs från våra kontor i Stockholm, Lund och Göteborg. Assistans för Dig arbetar hårt med kvalitetsfrågor utifrån Socialstyrelsens och Arbetsmiljöverkets riktlinjer och tillväxten är stark. Välkommen till ett ungt och modernt företag i ständig utveckling! Din roll som Kundansvarig innebär främst två viktiga roller. Dels rollen som ansvarig utförare av personlig assistans för kunden, dels rollen som arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll är svår men också spännande och utvecklande. Du rapporterar till Verksamhetschefen samt har, förutom ett välutvecklat tekniskt verktyg i form av vårt egenutvecklade intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration till din hjälp. Assistans för Digs ambition är helt enkelt att ge dig som Kundansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration. Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer innefatta:  - Kontakt med kunder och assistenter - Rekrytering av personliga assistenter  - Arbetsledning och schemaplanering - Kvalitets- och Arbetsmiljöarbete - Kontakter med kommun, Försäkringskassa och andra myndigheter Vi söker dig som är driven, empatisk och mycket engagerad. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare. För kunskapsbreddens skull ser vi gärna att du har någon relevant kompetens som vi inte redan har. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och att du känner till relevant lagstiftning. Teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av autism är ett plus. Tjänsten är heltid, företrädesvis kontorstid mån-fre och tillträde sker enligt överenskommelse. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.  Har du det som krävs för att bli Kundansvarig hos Assistans för Dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som Kundansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Eftersom företaget är ungt och växer snabbt, finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi söker dig som har det lilla extra och kan erbjuda en god löneutveckling till rätt person.  Välkommen med din ansökan senast den 29:e september.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig jobb, Kundansvarig Stockholm, Kundansvarig Assistans för Dig i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig

Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen.
Arbetet innebär att du hjälper killen med det mesta för att han ska klara sin vardag. Exempelvis hjälper du till med av- och påklädning, måltider, hygien, bistå vid fritidsaktiviteter, åka i kollektivtrafiken, spela TV-spel etc. Du som söker ska vara ansvarsfull, självständig, bestämd och lugn. Det läggs stor vikt vid personkemi då samspelet mellan kund och den personliga assistenten är mycket viktig.  Vi ser gärna att du gillar/kan spela gitarr, TV-spel och har humor och har du dessutom erfarenhet av teckenkommunikation, teckenspråk och/eller autism är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du är mellan 20-45 år, tjej eller kille. Arbetstiderna varierar dagar, kvällar, nätter (jour/väntetid 22:30-06:30) och helger. Arbetstiden varierar och passar perfekt för dig som studerar och kan rycka in extra vid behov. Det är ett krav att du är flexibel med tider för att kunna ingå i vår arbetsgrupp. Tjänsten kommer att vara på deltid och du bör därför ha en annan sysselsättning vid sidan om. Tillträde omgående.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker assistenter till en autistisk 18-årig kille i Älvsjö/Fruängen.

Två personliga assistenter sökes till 13-årig kille i Sollentuna!
Vi söker nu ytterligare två personliga assistenter till en 13-årig kille, boende i Sollentuna, då han inte längre kan vistas i skolan eftersom hans epilepsi förändrats. Eftersom han nu vistas hemma istället för i skolan krävs ett stort engagemang från dig som assistent för att hans dagar ska bli så meningsfulla som möjligt. Den ena av tjänsterna är förlagd till dagtid medan den andra är förlagd till nattetid. Vad gäller tjänsten som assistent nattetid är det mycket viktigt att du som sökande förstår vilka krav nattarbete ställer och vi ser gärna att du har erfarenhet av aktivt nattarbete sedan tidigare. Vid behov kan det bli aktuellt för assistenten som jobbar dag att ta nattpass och vice versa.   Som assistent dagtid kommer du erbjudas ca 8 - 10 pass per 4-veckorsperiod vilka är förlagda mellan 8.00-19.00. Som assistent nattetid är dina pass förlagda mellan 19.00 - 8.00 och du kommer erbjudas ca 8-10 pass per 4-veckorsperiod. Vår kund och hans familj har som målsättning att han ska få ett liv som andra, vilket förutsätter att du som assistent har både ett stort engagemang och ett eget driv. Vi förutsätter att du som söker är självständig och lyhörd som person och du bör även ha erfarenhet av yrket.  Erfarenhet av epilepsi och/eller autism är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket. Om vädret tillåter, är vår kund mestadels utomhus.  Han tycker mycket om promenader, upptäcktsfärder i närområdet, eller bara ha det skönt och kul i trädgården. Dessa intressen ställer krav på att du som assistent också tycker om att vistas utomhus. Skulle han ha en ”dålig” dag stannar han däremot helst inomhus och tar det lugnt. I övrigt består mycket av ditt uppdrag i att hjälpa honom att träna sociala förmågor, såsom att åka kollektivtrafik samt vistas i allmänna miljöer. Du kommer även att hjälpa till med alla grundläggande behov. Förutom att personkemin mellan kunden och dig ska stämma, är det minst lika viktigt att det fungerar mellan dig och hans familj. Då kunden är mycket infektionskänslig ser kundens föräldrar helst att du som söker inte är småbarnsförälder. Kundens föräldrar är tacksamma om du i din ansökan bifogar foto av dig själv. Du som söker kan inte vara rökare. Det är av största vikt att du förstår att din arbetsplats samtidigt är någon annans hem. Vi kan erbjuda jobb i en trevlig familj och med chans till god löneutveckling till rätt person.  Vi vill att du i din ansökan berättar varför du söker just denna tjänst samt om det är dag- eller nattjänsten du söker.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter sökes till 13-årig kille i Sollentuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter sökes till 13-årig kille i Sollentuna!

Levnadsglad pojke på 3 år i Haninge Kommun
Levnadsglad pojke på 3 år i Haninge kommun söker en personal på deltid med start omgående Min sjukdom gör att jag inte kan använda min kropp så mycket själv så därför behöver jag en hel del hjälpmedel så som ståskal, ortoser, m.m. som du kommer att hjälpa mig att använda. Jag har ett omfattande vårdbehov. Integrerad träning ingår i vardagen. Jag älskar att duscha/bada, gå på promenader, bli läst för, leka, sjunga, m.m. precis som vilken 3-åring som helst. Jag har inget eget tal utan är istället rätt så tydlig med vad jag vill bara du tar dig tid att lära känna mig. I vissa situationer måste du kunna bestämma över mig och ta initiativ på saker som aktiverar och får mig att må bra. På dagarna går jag på förskolan och ofta blir det en hel del äventyr så som bad, upplevelserum och en del läkarbesök. Du.. ..är lyhörd ..är en glad och positiv tjej eller kille med skinn på näsan som även kan behålla lugnet i stressade situationer. ..har tidigare erfarenhet av barn och någon form av diagnos/handikapp. ..talar och förstår flytande svenska. ..tål katter och klor (klor som finns i bassänger). Du kommer att följa med mig överallt och ibland förekommer en del resor så det är bra om du kan vara flexibel. Tiderna är som regel förlagda någonstans mellan 7.00 och 21.00. Även nätter och helger kan förekomma. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställning och du ombeds ordna med detta i samband med att du skickar din ansökan. Viktigt att du väljer rätt utdrag som avser att jobba med barn med funktionshinder.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Levnadsglad pojke på 3 år i Haninge Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Levnadsglad pojke på 3 år i Haninge Kommun

Personliga assistenter sökes till 64-årig man i Sigtuna!
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter åt en 64-årig man i Sigtuna. Till följd av en omfattande stroke är mannen i behov av hjälp med både personlig omsorg, mat samt tillsyn. Då du som assistent fungerar som hans armar och ben kommer du även vara honom behjälplig med att sköta hemmet med exempevis städning, tvätt, matlagning och inhandling.  Mannen tycker mycket om att läsa, se på naturvetenskapliga dokumentärer och har en önskan om att ibland åka till Stockholm för att gå på vetenskapliga seminarier och föräläsningar. Mannen tycker även om att gå på promenader men är till följd av sin funktionsnedsättning mestadels hemma i sin lägenhet.  Som assistent är det av största vikt att du är lugn och trygg men att du även tar egna initiativ då en av svårigheterna för mannen just är att han har svårt att ta sig för olika saker.  Efter mannens beslut om personlig assistans är de flesta dagar delade i två arbetspass om 5 timmar vardera. Det första passet är förlagt från morgon till lunch medan det andra passet är förlagt till eftermiddag och kväll.  Vi söker personer som är intresserade av att jobba både heltid, deltid samt vid behov och kan erbjuda ett utmanande uppdrag men en god löneutveckling till rätt person. Vi söker även dig som är intresserad av att ta dig an ett uppdrag som arbetsledare i assistansen där dina ansvarsområden kommer innefatta bland annat schemaläggning, vikarietilsättning samt att du fungerar som en länk mellan ansvarig chef och arbetsgruppen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 64-årig man i Sigtuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 64-årig man i Sigtuna!

Personlig assistent Tidaholm
VI SÖKER PERSONLIG ASSISTENT I TIDAHOLM! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom personlig assistans, handikappomsorg eller hemtjänst. Tjänsten avser vikarie vid behov och med tillsättning omgående till en rullstolsbunden man med MS, 58 år. Vi söker 1 tjänst med heltid samt 3 tjänster med timanställning. Vi ser gärna att du är flexibel, omhändertagande, lyhörd och har en positiv livssyn. Mannen behöver hjälp med diverse, vardagliga göromål såsom hygien, all av- och påklädning, toalettbestyr och förflyttningar. Han behöver även hjälp med tillredning av måltider, medicinering och promenader samt utförande av tvätt, strykning och städning. Arbetspass dag/kväll/natt/helg. Skicka CV samt din ansökan till: 63andersson63@hotmail.se och ange referens Tidaholm.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Tidaholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Tidaholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Tidaholm

Personlig assistent sökes för jobb dagtid hos 13-årig kille i Sollentuna!
Vi söker nu ytterligare två personliga assistenter till en 13-årig kille, boende i Sollentuna, då han inte längre kan vistas i skolan eftersom hans epilepsi förändrats. Eftersom han nu vistas hemma istället för i skolan krävs ett stort engagemang från dig som assistent för att hans dagar ska bli så meningsfulla som möjligt. Den ena av tjänsterna är förlagd till dagtid medan den andra är förlagd till nattetid. Vad gäller tjänsten som assistent nattetid är det mycket viktigt att du som sökande förstår vilka krav nattarbete ställer och vi ser gärna att du har erfarenhet av aktivt nattarbete sedan tidigare. Vid behov kan det bli aktuellt för assistenten som jobbar dag att ta nattpass och vice versa.   Som assistent dagtid kommer du erbjudas ca 10 pass per 4-veckorsperiod vilka är förlagda mellan 8.00-16.00/19.00. Som assistent nattetid är dina pass förlagda mellan 19.00 - 8.00 och du kommer erbjudas ca 8 pass per 4-veckorsperiod. Vår kund och hans familj har som målsättning att han ska få ett liv som andra, vilket förutsätter att du som assistent har både ett stort engagemang och ett eget driv. Vi förutsätter att du som söker är självständig och lyhörd som person och du bör även ha erfarenhet av yrket.  Erfarenhet av epilepsi och/eller autism är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket. Om vädret tillåter, är vår kund mestadels utomhus.  Han tycker mycket om promenader, upptäcktsfärder i närområdet, eller bara ha det skönt och kul i trädgården. Dessa intressen ställer krav på att du som assistent också tycker om att vistas utomhus. Skulle han ha en ”dålig” dag stannar han däremot helst inomhus och tar det lugnt. I övrigt består mycket av ditt uppdrag i att hjälpa honom att träna sociala förmågor, såsom att åka kollektivtrafik samt vistas i allmänna miljöer. Du kommer även att hjälpa till med alla grundläggande behov. Förutom att personkemin mellan kunden och dig ska stämma, är det minst lika viktigt att det fungerar mellan dig och hans familj. Då kunden är mycket infektionskänslig ser kundens föräldrar helst att du som söker inte är småbarnsförälder. Kundens föräldrar är tacksamma om du i din ansökan bifogar foto av dig själv. Du som söker kan inte vara rökare. Det är av största vikt att du förstår att din arbetsplats samtidigt är någon annans hem. Vi kan erbjuda jobb i en trevlig familj och med chans till god löneutveckling till rätt person.  Vi vill att du i din ansökan berättar varför du söker just denna tjänst samt om det är dag- eller nattjänsten du söker. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställning och du ombeds ordna med detta i samband med att du skickar din ansökan. Viktigt att du väljer rätt utdrag som avser att jobba med barn med funktionshinder.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes för jobb dagtid hos 13-årig kille i Sollentuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes för jobb dagtid hos 13-årig kille i Sollentuna!

Personlig assistent för arbete med aktiv natt hos 13-årig kille sökes!
Vi söker nu ytterligare två personliga assistenter till en 13-årig kille, boende i Sollentuna, då han inte längre kan vistas i skolan eftersom hans epilepsi förändrats. Eftersom han nu vistas hemma istället för i skolan krävs ett stort engagemang från dig som assistent för att hans dagar ska bli så meningsfulla som möjligt. Den ena av tjänsterna är förlagd till dagtid medan den andra är förlagd till nattetid. Vad gäller tjänsten som assistent nattetid är det mycket viktigt att du som sökande förstår vilka krav nattarbete ställer och vi ser gärna att du har erfarenhet av aktivt nattarbete sedan tidigare. Vid behov kan det bli aktuellt för assistenten som jobbar dag att ta nattpass och vice versa.   Som assistent dagtid kommer du erbjudas ca 10 pass per 4-veckorsperiod vilka är förlagda mellan 8.00-16.00/19.00. Som assistent nattetid är dina pass förlagda mellan 19.00 - 8.00 och du kommer erbjudas ca 8 pass per 4-veckorsperiod. Vår kund och hans familj har som målsättning att han ska få ett liv som andra, vilket förutsätter att du som assistent har både ett stort engagemang och ett eget driv. Vi förutsätter att du som söker är självständig och lyhörd som person och du bör även ha erfarenhet av yrket.  Erfarenhet av epilepsi och/eller autism är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket. Om vädret tillåter, är vår kund mestadels utomhus.  Han tycker mycket om promenader, upptäcktsfärder i närområdet, eller bara ha det skönt och kul i trädgården. Dessa intressen ställer krav på att du som assistent också tycker om att vistas utomhus. Skulle han ha en ”dålig” dag stannar han däremot helst inomhus och tar det lugnt. I övrigt består mycket av ditt uppdrag i att hjälpa honom att träna sociala förmågor, såsom att åka kollektivtrafik samt vistas i allmänna miljöer. Du kommer även att hjälpa till med alla grundläggande behov. Förutom att personkemin mellan kunden och dig ska stämma, är det minst lika viktigt att det fungerar mellan dig och hans familj. Då kunden är mycket infektionskänslig ser kundens föräldrar helst att du som söker inte är småbarnsförälder. Kundens föräldrar är tacksamma om du i din ansökan bifogar foto av dig själv. Du som söker kan inte vara rökare. Det är av största vikt att du förstår att din arbetsplats samtidigt är någon annans hem. Vi kan erbjuda jobb i en trevlig familj och med chans till god löneutveckling till rätt person.  Vi vill att du i din ansökan berättar varför du söker just denna tjänst samt om det är dag- eller nattjänsten du söker. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställning och du ombeds ordna med detta i samband med att du skickar din ansökan. Viktigt att du väljer rätt utdrag som avser att jobba med barn med funktionshinder.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent för arbete med aktiv natt hos 13-årig kille sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent för arbete med aktiv natt hos 13-årig kille sökes!

Personliga assistenter sökes omgående för timvik. till kvinna i Östersund!
Assistans för Dig söker nu personliga assistenter som vill jobba som timvikarier till en kvinna i 60-årsåldern boende i Östersund då hon precis fått ett nytt beslut om personlig assistans vilket medför ett utökat behov av assistenter. Kvinnan har till följd av en infarkt, nedsatt motorik och känsel vilket innebär att hon är i behov av personlig assistans. Som personlig assistent åt kvinnan kommer arbetet variera utifrån hennes dagliga behov men exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa henne med personlig hygien, förflyttning samt olika sysslor i hushållet så som exempelvis matlagning. Uppdraget som assistent till kvinnan är mycket utmanande och vi söker dig som är en lugn och stabil person. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans men det är inget krav. Personlighet och personkemi mellan dig som assistent och kvinnan är det viktigaste. I tjänsterna förekommer arbete både dag, kväll och natt, under både vecko- och helgdagar. Tjänsterna är för närvarande endast timvikariat där du arbetar vid behov då kvinnan i nuvarande läge har en ordinarie grupp assistenter hon trivs med. Skulle något förändras i den ordinarie personalgruppen kan timanställning, om allting fungerar, komma att göras om till en ordinarie schemarad.  Du som söker bör vara beredd på att hoppa in med kort varsel vid exempelvis ordinarie assistenters frånvaro. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Östersund
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes omgående för timvik. till kvinna i Östersund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes omgående för timvik. till kvinna i Östersund!

Assistent fredagar till sexårig pojke
Assistans För Dig söker en personlig assistent till en sexårig pojke. Pojken har autistiskt syndrom med ojämn begåvning, adhd och matas via gastrostomi.  Han är en glad och busig kille, men han är även väldigt skör med perceptionssvårigheter. Det krävs därför en lugn, trygg och initiativrik person med fingertoppskänsla som kan motivera och höja hans självkänsla. Arbetet innebär att hjälpa pojken med exempelvis kommunikation, matning och hygien men även med lek och träning av olika slag. Den individuella träningen handleds av habiliteringscenter. Vi arbetar mycket visuellt med bilder och dator och tanken är att utveckla det vidare med din hjälp! Arbetet kommer att innebära att du arbetar varje fredag ca 9-15 och du kommer bistå killen när han rider, varför det är viktigt att du är orädd och inte allergisk mot hästar. Personen vi söker ska vara rökfri och det är mycket viktigt att man behärskar det svenska språket ordentligt. Hemmet ligger i Åkersberga så vi ser gärna att du bor i Stockholm norrort. Vi kan erbjuda en god löneutveckling till rätt person. Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år).  Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Österåker
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent fredagar till sexårig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent fredagar till sexårig pojke


Sök lediga jobb Assistans för Dig i Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se