Atrivo AB jobb - lediga jobb

Atrivo AB jobb Atrivo AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Atrivo AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Atrivo AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Software Specialist- Stockholm

 2. Supportspecialist- Stockholm

 3. Arbetsplatstekniker- Stockholm

 4. Support-first line- Stockholm

 5. DRIFTTEKNIKER- Stockholm

 6. Supportspecialist med erfarenhet av ITIL- Stockholm

 7. Onsite-tekniker Stockholm- Stockholm

 8. STATISTIKANSVARIG TILL SUPPORTCENTER- Stockholm

 9. Windows 7 tekniker- Stockholm

 10. Supporttekniker med kunskap om nätverk- Stockholm

 11. IT-tekniker till kund i Södertälje- Södertälje

 12. Serverdrift Microsoft- Stockholm

 13. DRIFT OCH NÄTVERKSKUNNIG TEKNIKER- Stockholm

 14. ERFAREN SUPPORTSPECIALIST- Stockholm

 15. Arkitekt/Projektledare inom infrastruktur- Stockholm

 16. Onsite-tekniker- Stockholm

 17. TEAMLEADER- Stockholm

 18. Applikationstekniker- Stockholm

 19. TEKNIKER-WINDOWS- Stockholm

 20. Nätverkstekniker- Stockholm

 21. Test inom Telecom- Stockholm

 22. Lösningsarkitekt- Stockholm

 23. Supportspecialist- Stockholm

 24. Omväxlande supportteknikertjänst- Stockholm

 25. Onsitetekniker med kunskap om drift och nätverk- Stockholm

 26. "Rekryteringsträff" Onsite-tekniker- Stockholm

 27. "Rekryteringsträff" Lösningsarkitekt- Stockholm

 28. "Rekryteringsträff" Drifttekniker- Stockholm

 29. Drifttekniker- Stockholm

 30. "Rekryteringsträff" Supporttekniker- Stockholm

 31. Driven supporttekniker- Stockholm

 32. Second line tekniker- Stockholm

 33. Tekniker för support och onsitearbete hos kund- Stockholm

 34. Supportspecialist med ITIL-kunskaper- Stockholm

 35. SYSTEM CENTER SPECIALIST- Stockholm

 36. AUTOMATION & PROVISIONING SPECIALIST- Stockholm

 37. Supporttekniker med erfarenhet av SCCM- Stockholm

 38. Tekniker med fokus på nätverk- Stockholm

 39. Tekniker med brett kunnande- Stockholm

 40. Driven systemadministratör- Solna


Mer beskrivning

Software Specialist
Atrivo söker Software Specialist för arbete hos kund i Stockholm Atrivo erbjuder konsulttjänster i form av resurs- och kompetensförstärkning, karriärnavigering samt rekrytering. Vi kombinerar det traditionella IT-konsultföretagets tekniska kompetens med bemanningsföretagets flexibilitet och konkurrenskraftiga priser. Av oss hyr våra kunder bland annat drifttekniker, utvecklare, supporttekniker, webbutvecklare, tekniska projektledare och projektkoordinatorer. EFTERFRÅGAD KOMPETENS Kunden är i behov av en senior konsult med hög kompetens inom merparten av följande områden. - Vmware 5.x design och implementation - Windows 2008 Server/AD/DNS - Windows Scripting - Windows CA (Certificate Authourity) - Förståelse för High Availability (Windows Cluster, VMware HA, Lastbalansering etc) och DR lösningar (VMware replikering, etc) kring dessa är önskvärt. ÖVRIGT Svensk medborgare är ett krav. OMFATTNING: heltid/tillsvidare START: 15 augusti PLACERING: hos kund i Stockholm VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, utvecklare, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Software Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Specialist

Supportspecialist
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med It-support. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av att ge IT-support till företagets internt anställda. Vi önskar att du har minst sex månaders erfarenhet av att ge support på Microsofts klientoperativsystem samt Officeprodukter. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Du har vana av att arbeta med ärendehanteringssystem och hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du har erfarenhet av att administrera konton i Active Directory och kunskap om hur nätverk fungerar är det meriterande och vi ser gärna att du har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på dina studier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. PERSONLIGA EGENSKAPER Det är viktigt att du är positiv, engagerad och har ett stort personligt driv. Du är självständig och trivs med att ge god service till användarna. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Supportspecialist jobb, Supportspecialist Stockholm, Supportspecialist Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportspecialist

Arbetsplatstekniker
Atrivo söker tekniker för arbete hos kund i Stockholm ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du kommer att ge stöd till användare på plats, per telefon och remote-verktyg samt mail. Arbetsuppgifterna består av att till största delen ge IT-support till anställda på plats i lokalerna. Ärenden som ofta uppkommer handlar om mjukvara, hårdvara och nätverk. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i något eller några år. Arbetet sker i Windowsmiljö och det krävs att du har erfarenhet av Exchange, Active Directory, Microsoft Office, MS SQL och VM ware. Du har erfarenhet av PC-hårdvara, LAN/WAN (Routrar, Switchar, Hubar), MS klientoperativsystem samt MS-Office. Det är meriterande om du har arbetat enligt ITIL. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är väldigt duktig på felsökning, är bra på att organisera ditt arbete samt är van vid att jobba självständigt. Som person är du social, positiv och flexibel. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsplatstekniker jobb, Arbetsplatstekniker Stockholm, Arbetsplatstekniker Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsplatstekniker

Support-first line
Är du en serviceinriktad person som arbetat i servicedesk, gärna med ITIL erfarenhet, så vill vi gärna träffa dig. ARBETSUPPGIFTER För att klara av arbetet krävs god kommunikativ förmåga och telefonvana. Du kommer att arbeta i supportcentrets första linje och arbetsuppgifterna innebär att via telefon, e mail och remoteverktyg hjälpa användare med deras IT relaterade problem rörande arbetsplats, mobiltelefoner, skrivare och applikationer. Alla ärenden registreras i ärendehanteringssystem. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet och kunskaper i Exchange, Active Directory, ITIL, Windows XP, Windows 7, skrivare och mobiltelefoni. Det är viktigt att du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Hög känsla för service PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar kontakten med olika typer av människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Support-first line jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support-first line

DRIFTTEKNIKER
Vi söker Drifttekniker med god kompetens inom Microsoft ARBETSUPPGIFTER Du kommer dagligen att arbeta med kundens driftmiljöer. Arbetet innebär i huvudsak att analysera, felsöka och lösa ärenden av komplex karaktär. Du medverkar även som resurs vid projektarbeten. I arbetsuppgifterna ingår daglig kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. ERFARENHET OCH FÖRMÅGA Vi vill att du har flera års erfarenhet som drifttekniker med fokus på Windowsdrift. Du trivs med problemlösning samt har förståelse och erfarenhet av driftskritiska system. Du har erfarenhet inom följande områden: Windows Server 2003/2008/2008 R2, Exchange, Active Directory, VMware och gärna Hyper V. PERSONLIGA EGENSKAPER. Du arbetar bra självständigt och tar initiativ men gillar även att jobba i grupp. Vidare är du socialt kompetent och kan bemöta kunder på ett professionellt sätt samt är lyhörd för kundens önskemål. Du är strukturerad och stresstålig och tycker om att lösa problem. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara av tjänsten. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga DRIFTTEKNIKER jobb, DRIFTTEKNIKER Stockholm, DRIFTTEKNIKER Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIFTTEKNIKER

Supportspecialist med erfarenhet av ITIL
Till kund inom finansbranschen med kontor centralt beläget i Stockholm söker vi dig som har arbetat med first line support och är van att arbeta enligt ITIL. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att via telefon, e mail och remoteverktyg hjälpa användare med deras IT relaterade problem. Det handlar bland annat om att hjälpa till med system, utrustning, behörigheter och beställningar. Alla ärenden registreras i ärendehanteringssystem. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet från arbete i någon IT-support är ett krav, minst 1 år. Du har erfarenhet och kunskaper i Exchange, Active Directory, ITIL, Windows XP, Windows 7, skrivare och mobiltelefoni. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar kontakten med olika typer av människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Supportspecialist med erfarenhet av ITIL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportspecialist med erfarenhet av ITIL

Onsite-tekniker Stockholm
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som Onsite-tekniker. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna kan komma att bestå av installation av ny arbetsplatsutrustning som till exempel PC, bildskärmar, scanners och skrivare. Felsökning av hårdvara och mjukvara samt ändring av konfigurationsinställningar. Du har mycket kundkontakt och kommer att arbeta i ett stundtals högt tempo med fokus på kundens behov och att avhjälpa uppkomna problem. Arbetet sker självständigt och i team. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Du har erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö och har kunskap inom Windows XP, Windows 7 samt Windows 8. Du är väl bekant med Exchange och Active Directory och även kunnig inom datanätverk. Att arbeta med felsökning av hård och mjukvara är något du är mycket van vid. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vana att arbeta i ärendehanteringssystem och erfarenhet av ITIL är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER I arbetet som onsite-tekniker är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att hjälpa personer som har tekniska och IT relaterade problem. Arbetsbelastningen kan variera så du behöver vara driven och behärska stressade situationer. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och noggrann med förmåga att vara flexibel. Vi vill att du ser till kundens behov och kan sätta dig in i andra människors situation och utgå från det i ditt arbete. Om du har en positiv syn på tillvaron kommer du passa in i vårt gäng. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Onsite-tekniker Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Onsite-tekniker Stockholm

STATISTIKANSVARIG TILL SUPPORTCENTER
Till vår kund inom bank och finansbranschen söker vi dig som är kommunikativ och vill arbeta med statistik och analys samt har förmåga att utveckla och följa upp väsentlig information. UPPDRAGSBESKRIVNING OCH UTVECKLINGSMÖJLIGHETER SupportCenters ansvar är att leverera medarbetarservice till koncernens anställda. Detta omfattar att ge support och information till bankkontor, centrala avdelningar och utlandsenheter. Hos oss kommer du i kontakt med bankens samtliga IT-system, applikationer och telefonisystem. Vi arbetar efter väl dokumenterade processer som t ex incidentmanagement, problemmanagement och knowledgemanagement och hanterar ca 9 000 ärenden i månaden via telefon och e-Support i firstline-support. Eftersom SupportCenter är en del av en leveranskedja arbetar vår kund med mätning, statistik och analys av incidenter och problem för att på ett effektivt sätt kunna återrapportera informationen inom organisationen. Arbetet på SupportCenter ger en god inblick i många av vår kunds verksamhetsområden vilket gör att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen. I dag är de ca 30 personer på SupportCenter med god sammanhållning och varierande bakgrund. KOMPETENS/ERFARENHET Vi söker dig som är noggrann och strukturerad, har god analytisk förmåga samt kunskaper om statistik och rapporthantering. Kunskaper i Excel är ett krav liksom vana av statistik och analysverktyg så som t ex Qlikview. Erfarenhet från hur man sätter upp mätetal och KPI:er är meriterande. Du är en initiativrik person med förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. För att lyckas i arbetet måste du vara en person som klarar att identifiera, analysera, utveckla och följa upp väsentlig information. Du är kreativ, engagerad och har god kommunikativ förmåga. Logiskt tänkande och problemlösning kommer naturligt för dig. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. ANSÖKAN Intervjuer sker löpande så ansök snarast! ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, utvecklare, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga STATISTIKANSVARIG TILL SUPPORTCENTER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STATISTIKANSVARIG TILL SUPPORTCENTER

Windows 7 tekniker
Vi söker en duktig Windows 7 tekniker med goda kunskaper i svenska och engelska. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med incidenthantering och användar-support av Windows 7 under migrering från XP till Windows 7 i projektform. Arbetet kommer att ske över telefon, remote assistance samt chat och via mail hos vår kund. Supporten vänder sig till slutanvändare och kundens interna IT, såväl inom som utanför Sverige. Du kommer att vara placerad hos stor kund till oss centralt i Stockholm ERFARENHET Du behöver vara självgående och kommunikativ med goda kunskaper i engelska och svenska. Dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker och/eller supportspecialist. Goda kunskaper inom Windows 7. Erfarenhet av felsökning i Windows 7. Erfarenhet av SENA, SENA light, HASO Migrering samt SCCM2012 är meriterande PERSONLIGA EGENSKAPER Du är duktig på felsökning, är bra på att organisera ditt arbete samt är van vid att jobba självständigt. Som person är du tålmodig, positiv och duktig på att bemöta olika typer av människor. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Windows 7 tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Windows 7 tekniker

Supporttekniker med kunskap om nätverk
Vi söker dig som är en social och framåt person med intresse för support och nätverk. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna kommer att variera. En del av tiden kommer du att arbeta i vår kunds helpdesk och ge support till företagets anställda via telefon, mail och remote, resterande del av tiden kommer du att arbeta med frågor som berör nätverk och drift. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Vi önskar att du har erfarenhet av att ge support på Microsofts klientoperativsystem Windows 7 samt arbetat en del inom nätverk och serverdrift eller har motsvarande utbildning. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och vara intresserad av att lära dig nya saker. Att kunna kommunicera och skriva obehindrat på engelska är ett krav och kan du kinesiska är det meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Det är viktigt att du är positiv, engagerad och har ett stort personligt driv. Din personlighet har stor betydelse och kommer väga tungt i rekryteringsprocessen. START Omgående VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker med kunskap om nätverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker med kunskap om nätverk

IT-tekniker till kund i Södertälje
Nu söker vi en social och driven tekniker för arbete hos en av våra kunder. Du kommer bli en av fem personer som arbetar med IT inom företaget. Din arbetsplats kommer att vara hos ett trevligt företag där du har goda utvecklingsmöjligheter och får arbeta med kompetenta kollegor som ger dig bra erfarenheter att ta med i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet kommer att vara varierande men med fokus på support, drift och nätverk. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att lösa problem på plats men även via telefon och mail. Du förväntas vara beredd att ta ansvar och arbeta självständigt då det krävs. Arbetsuppgifterna kommer även bestå av serverdrift, nätverk och inköp samt att du kommer vara delaktig i kommande projekt. Arbetet bedrivs i nära samarbete med dina kollegor och du får en mentor. För den som är villig att lära sig nytt är möjligheten till utveckling stor. ERFARENHET/KOMPETENS Du ska ha erfarenhet av support i Microsoftmiljö med produkter som Active Directory och Officepaketet. Support gällande mobiltelefoni. Vana att arbeta med ärendehanteringssystem. Erfarenhet av drift, MS server 2003/2008. Arbetat med SCCM Erfarenhet av inköp Meriterande om du arbetat enligt LEAN PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du positiv, engagerad och har ett stort driv. Du trivs med att hjälpa andra. START Omgående, ange i ansökan när du är tillgänglig. Intervjuer sker löpande så sänd din ansökan inom kort.
Företag: Atrivo AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker till kund i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker till kund i Södertälje

Serverdrift Microsoft
Vi söker dig som vill arbeta med serverdrift inriktning Microsoft. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med den dagliga IT-driften med inriktning serverdrift Windows. I arbetet ingår att felsöka, åtgärda och dokumentera ärenden samt prioritera och hantera dessa enligt beslutad arbetsrutin. Du kommer att arbeta med installation och underhåll av utrustning och programvara. EFTERFRÅGAD KOMPETENS Du ska ha erfarenhet av att arbeta med serverdrift i Microsoftmiljö. Vana att dokumentera arbetet samt följa uppsatta rutiner. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Som person behöver du vara social och initiativrik med god samarbetsförmåga. MERITERANDE Formell certifiering. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande fortbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Serverdrift Microsoft jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serverdrift Microsoft

DRIFT OCH NÄTVERKSKUNNIG TEKNIKER
Till vår kund som är verksam inom telecombranschen söker vi en tekniker som ska arbeta med nätverk, drift och support ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Erfarenhet av arbete med nätverk. Kunskap och erfarenhet av Microsoft serverdrift, Erfarenhet av att ge support, gärna från andra och tredje linjen. Kunna kommunicera och skriva obehindrat på engelska. Goda kunskaper inom Windows7. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person ska du vara vetgirig och ha lätt för att ta till dig ny kunskap. Du är positiv och engagerad med förmåga att arbeta självständigt. START Omgående, intervjuer sker löpande. PLACERING Globen VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga DRIFT OCH NÄTVERKSKUNNIG TEKNIKER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIFT OCH NÄTVERKSKUNNIG TEKNIKER

ERFAREN SUPPORTSPECIALIST
Till kund i Stockholm söker vi en Supportspecialist med bred kompetens. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om support i helpdesk, men utöver det förekommer arbete inom nätverk och drift. Vår kund tycker det är positivt om du har intresse och kunskap inom dessa områden. För dig som arbetat en del med support och är sugen på att utvecklas finns chansen att utöka sin kompetens och erfarenhet. Företagets verksamhet växer och ytterligare kontor ska öppnas i Stockholm, du kommer att delta i projekt som berör detta. Resor inom Sverige förekommer och det kan vara aktuellt med arbete på obekväm arbetstid. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet från arbete i någon IT-support är ett krav, minst 1 år. Du har erfarenhet och kunskaper i Exchange, Active Directory, Windows XP, Windows 7, LAN och skrivare och mobiltelefoni. För att klara av tjänsten behöver du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. MERITERANDE Det är meriterande om du har kunskaper kring nätverk, drift och avancerad felsökning. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och vetgirig. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar att träffa och umgås med olika typer av människor. ÖVRIGT Ange gärna i ansökan hur snart du är tillgänglig. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN SUPPORTSPECIALIST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN SUPPORTSPECIALIST

Arkitekt/Projektledare inom infrastruktur
Vi söker dig som vill vara en av nyckelpersonerna inom vår kunds IT både nationellt och internationellt. Har du flera års erfarenhet av projektledning inom IT-infrastruktur vill vi gärna komma i kontakt med dig omgående. ARBETSUPPGIFTER Som arkitekt kommer du att ta fram strategier och policys för kundens infrastruktur samt förvalta deras infrastruktur roadmap. Du kommer att ansvara för att ta fram lösningar och planer inom infrastruktur området tillsammans med företagets Enterprise arkitekt, strategiska partners för server-, datalagrings- och nätverksmiljöer samt med Group IT Infrastruktur-team. Du deltar tidigt i aktuella projekt som rådgivande expert och bevakar att de lösningar som tas fram följer uppsatt strategi och krav. En del av ditt arbete kommer att bestå av kravfångst, analys och upphandling av tjänster. För att möta tillväxt och förändrade krav är det viktigt att du har förmågan att hitta rätt väg i en snabb förändringsprocess. Arbetet innebär tät dialog med övrig verksamhet och partners, både nationellt och internationellt. I din roll ingår att leda samt driva projekt och utredningar inom infrastruktur området. Du kommer även att delta vid utveckling och testning av infrastrukturtjänster. UTBILDNING OCH ERFARENHET IT miljön är huvudsakligen Windows- och iSeries-baserad. LAN/WAN och Citrix är viktiga komponenter. Vi önskar att du har: -Teknisk erfarenhet av infrastrukturkomponenter: Servrar (Windows), Citrix, SAN, WAN/LAN och PC-klienter -Kunskap om databaslösningar för MS SQL -Flera års erfarenhet av infrastruktur arbete (strategi, planering, ledning) -Mångårig erfarenhet av projektledning inom IT/Infrastruktur -Erfarenhet av arbetsledning -Kunskap om mobila lösningar -Kommunikativ förmåga och ett stort driv att nå uppsatta mål. -Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift -Meriterande är ytterligare erfarenhet inom IT-säkerhet Vi ser gärna att du arbetat några år som tekniker med ansvar för drift och utveckling i liknande miljöer. Har du även erfarenhet av att ta fram effektiva lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och skalbarhet och du har kunskaper om redundanta lösningar, system för datalagring och nätverkssäkerhet är det meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du initiativrik, nyfiken och strukturerad. Du har god pedagogisk förmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du är kommunikativ och ödmjuk i din dialog inom verksamheten och med IT partners.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Arkitekt/Projektledare inom infrastruktur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arkitekt/Projektledare inom infrastruktur

Onsite-tekniker
Atrivo söker Onsite-tekniker för arbete hos kund i Stockholm ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av att till största delen ge IT-support till anställda på plats i lokalerna. Även support via telefon och mail förekommer. Ärenden som ofta uppkommer handlar om mjukvara, hårdvara och nätverk. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år. Arbetet sker i Windowsmiljö och det krävs att du har erfarenhet av Exchange, Active Directory, Microsoft Office, MS SQL och VM ware. Du har erfarenhet av PC-hårdvara, LAN/WAN (Routrar, Switchar, Hubar), MS klientoperativsystem samt MS-Office. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är väldigt duktig på felsökning, är bra på att organisera ditt arbete samt är van vid att jobba självständigt. Som person är du social, positiv och flexibel. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Onsite-tekniker jobb, Onsite-tekniker Stockholm, Onsite-tekniker Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Onsite-tekniker

TEAMLEADER
Nu söker vi Teamleader till global helpdesk med placering i Stockholm. Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. DESCRIPTION Global IT Helpdesk in Sweden is a team of 35 agents. We are based in Stockholm and our assignment is to help internal-users worldwide with IT-related questions and support in accordance with our Incident Management process. We are a global (24/7) support, meaning that we are open in Sweden from 08-00 (summertime) 08-01 (wintertime) weekdays and weekends. You will work together with 2 other team leaders and will share the responsibilities and the assignments. RESPONSIBILITIES - Scheduling, i.e. ensure that all roles are staffed at all times. Breaks, Lunches, Shift work and Holiday staffing. - Collect and analyze statistic Monitoring of Case quality and calls - Support and coach coworkers Follow-up on a regular basis and give feedback to team members. - Lead, and participate in, Group Meetings and workshops - Handovers - Education for all staff Introduction for all coworkers in the teams - Participate in recruitments Give input to ensure that we recruit the right competencies, be a part of the recruitment team. - Participate in meetings As technical experts and/or as coordinators - Follow-up work and report status to delivery manager EXPERIENCE/SKILLS - 1 year experience with similar tasks, i.e. team leader for a support-team - Good verbal and written communication skills in both Swedish and English - Good knowledge of supporting computers with Microsoft Windows XP and Windows 7 - Knowledge of managing users, security groups and distribution lists in Active Directory - Knowledge of the applications included in the Microsoft Office 2010-suite. - An experienced, and competent leader - Service Minded - Positive and helpful - A Fast learner - A Team player PREFERABLE EXPERIENCE/SKILLS - Knowledge of ITIL processes VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga TEAMLEADER jobb, TEAMLEADER Stockholm, TEAMLEADER Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEAMLEADER

Applikationstekniker
För kunds räkning söker vi en applikationstekniker som är van att arbeta med drift av verksamhetskritiska system. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter -Ansvara för daglig drift och support av systemet IFMS -Utveckla och implementera nya filflöden -Genomföra program- och versionsuppdateringar Som applikationstekniker ansvarar du för driften av system som hanterar filtransport mellan butik- & servermiljöer. Du bör ha ett eller ett par års erfarenhet av systemförvaltning eller supportarbete, men lika viktigt är det att du brinner för problemlösning och är serviceminded. I din roll kommer du även att samarbeta med flera andra avdelningar, där du bidrar med teknisk kompetens. Kundens ständiga expansion gör att du i din roll kommer att möta nya utmaningar med föränderliga arbetsuppgifter och med chans att utveckla dig själv. KOMPETENS -Erfarenhet av applikationsdrift gällande verksamhetskritiska system i en komplex och distribuerad enterprisemiljö med höga tillgänglighetskrav. -Erfarenhet av MFT (Managed File Transfer) lösningar samt kunskap om FTP och nätverkskunskaper. -Grundläggande kompetens inom Windows OS (serverhantering/Klienthantering). -Fjärrhantering och fjärrsupport av servrar och Shop klienter samt Active Directory kunskaper. -Grundläggande hårdvarukompetens. -Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem och kunskap om ITIL . -Goda kunskaper i engelska krävs. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du serviceinriktad, prestigelös och engagerad. Du tycker om att arbeta i team, men har även förmåga att arbeta självständigt inom ramen för ett projekt. Du är noggrann, flexibel, och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Din förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är välutvecklad och du har lätt för att dokumentera. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande fortbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Applikationstekniker jobb, Applikationstekniker Stockholm, Applikationstekniker Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Applikationstekniker

TEKNIKER-WINDOWS
Till kund söker vi en erfaren tekniker med inriktning Windows Server ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i kundens Windows Systems infrastructure team och arbeta med drift och vidareutveckling av kundens serverplattform med fokus på System Center Suite (SCCM och SCOM). ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Flera års erfarenhet som Windows servertekniker med inriktning på System Center (SCCM och SCOM), driftsättning, automatisering och säkerhet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. PERSONLIGA EGENSKAPER Du arbetar bra självständigt och tar initiativ men gillar även att jobba i grupp. Vidare är du socialt kompetent och kan bemöta kunder på ett professionellt sätt samt är lyhörd för kundens önskemål. Du är strukturerad och stresstålig och tycker om att lösa problem. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNIKER-WINDOWS jobb, TEKNIKER-WINDOWS Stockholm, TEKNIKER-WINDOWS Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNIKER-WINDOWS

Nätverkstekniker
För kunds räkning söker vi en driven och självgående nätverkstekniker ARBETSUPPGIFTER Som nätverkstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta allt från drift, underhåll, installation och konfiguration till felsökning, support och planering. KOMPETENS Mycket god erfarenhet av Juniper och Extreme, minst fem års erfarenhet av en roll som inkluderar detta. Flytande svenska och mycket bra engelska är ett krav. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person vill vi att du är aktiv och initiativtagande med en naturlig nyfikenhet och ett driv som gör att du gärna söker information och ny kunskap. Du är social och tycker om att samarbeta med andra likväl som att självständigt planera och utföra ditt arbete. START Omgående VAD KAN ATRIVO ERBJUDA Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker jobb, Nätverkstekniker Stockholm, Nätverkstekniker Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker

Test inom Telecom
Vi söker dig som har en Telecominriktad profil med erfarenhet av test. ARBETSUPPGIFTER Arbete med test och utveckling av Telecomutrustning i labbmiljö. KUNSKAPER/ERFARENEHETER - Erfarenhet av synkronisering i Telecomutrustning. - Erfarenhet av att testa och utveckla nya funktioner. - Erfarenhet av att arbeta med test och utveckling i en labbmiljö. - Kunskap inom Telecom både på operatör- och användarnivå (både mobiltelefoner, radiobasstationer, antenner, mobilnät). PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du driven med en naturlig nyfikenhet. Du trivs att arbeta självständigt likväl som i team. Du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska. START Omgående VAD KAN ATRIVO ERBJUDA Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Test inom Telecom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Test inom Telecom

Lösningsarkitekt
Vi söker dig som vill arbeta som lösningsarkitekt och har erfarenhet av Cloud Management ARBETSUPPGIFTER Vår kund ska bygga en ny plattform bestående av två stora delar. Den ena delen är en ren accesslösning in i kundens nät med publicerade desktoppapplikationer, den andra delen är application hosting för centrala verktyg, tunga applikationsservrar och databaser. Tillvägagångssättet är att först bygga en demomiljö där ett antal scenarion kommer demonstreras. Du kommer att ingå i ett team bestående av personer med olika bakgrund där du ska komplettera med just Cloud Management-kunskap. Din roll är lösningsarkitekt men kunden vill ha en person som kan hoppa in och arbeta ?hands on? med konfigurering. UTBILDNING OCH ERFARENHET Vår kund efterfrågar någon som behärskar hela bredden och som utfört detta tidigare. Du behöver besitta goda kunskaper inom: - Hypervisors, Vmware & Xenserver - Citrix XenApp & Netscaler - Standardisering och automatisering av IT-infrastruktur (servrar, storage, brandväggar, switchar). Dell, HP, Nutanix, Juniper, Palo Alto, Riverbed. - Cloud Management-lösningar av olika slag då olika varianter kommer att utvärderas (Citrix, Open source, Vmware, BMC). Kunskap om fler är mycket meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är kreativ, engagerad och har god kommunikativ förmåga. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra för att lösa uppgifter och ser det som utmanande och roligt om dina kunskaper verkligen sätts på prov. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lösningsarkitekt jobb, Lösningsarkitekt Stockholm, Lösningsarkitekt Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lösningsarkitekt

Supportspecialist
Nu söker vi fler drivna supportspecialister ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med IT-support och installationer via telefon, mail och remote. ERFARENHETER/KRAV För denna tjänst krävs det att du har jobbat med IT-support i ca 1 år och har erfarenhet av support i Microsoftmiljö med produkter så som Active Directory, Exchange och Officepaketet. Det är viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. PERSONLIGA EGENSKAPER I arbetet som supportspecialist är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att hjälpa personer som har tekniska och IT relaterade problem. Arbetsbelastningen kan variera så du behöver vara driven och behärska stressade situationer. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och noggrann. Vi vill att du ser till kundens behov och kan sätta dig in i andra människors situation och utgå från det i ditt arbete. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Supportspecialist jobb, Supportspecialist Stockholm, Supportspecialist Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportspecialist

Omväxlande supportteknikertjänst
Vi söker positiv supporttekniker till företag i resebranschen. Vår kund är verksam i resebranschen och deras verksamhet expanderar i Norden vilket gör att de behöver förstärka sin IT avdelning med en snabb, erfaren och entusiastisk supporttekniker. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i företagets Servicedesk med IT-support, ärendena hanteras via ärendehanteringssystemet MS Service Manager samt telefon och fjärrstyrning. Teamet består av 4 personer och arbetsuppgifterna omfattar förutom traditionell support även felsökning av hårdvara på plats i Servicedesken. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med stark servicekänsla som gillar ett högt tempo och att ha kul ihop. Med andra ord behöver du vara driven, hjälpsam och positiv som person. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet från arbete som supporttekniker är ett krav, minst 1 år. Du har erfarenhet och kunskaper i Windows 7, Active Directory, Outlook, skrivare och mobiltelefoni. Du behöver tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar att träffa och umgås med olika typer av människor. ÖVRIGT Ange gärna i ansökan hur snart du kan vara tillgänglig. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Omväxlande supportteknikertjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omväxlande supportteknikertjänst

Onsitetekniker med kunskap om drift och nätverk
Till vår kund söker vi en tekniker för arbete med nätverk, drift och support ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Erfarenhet av arbete med nätverk. Kunskap och erfarenhet av Microsoft serverdrift, Erfarenhet av att ge support, gärna från andra och tredje linjen samt onsite. Kunna kommunicera och skriva obehindrat på engelska och svenska. Goda kunskaper inom Windows 7. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person ska du vara vetgirig och ha lätt för att ta till dig ny kunskap. Du är positiv och engagerad med förmåga att arbeta självständigt. START Intervjuer sker löpande. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Onsitetekniker med kunskap om drift och nätverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Onsitetekniker med kunskap om drift och nätverk

"Rekryteringsträff" Onsite-tekniker
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Till vår kund söker vi en tekniker för arbete med nätverk, drift och support ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Erfarenhet av arbete med nätverk. Kunskap och erfarenhet av Microsoft serverdrift, Erfarenhet av att ge support, gärna från andra och tredje linjen samt onsite. Kunna kommunicera och skriva obehindrat på engelska och svenska. Goda kunskaper inom Windows 7. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person ska du vara vetgirig och ha lätt för att ta till dig ny kunskap. Du är positiv och engagerad med förmåga att arbeta självständigt. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Onsite-tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Onsite-tekniker

"Rekryteringsträff" Lösningsarkitekt
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Atrivo söker för kunds räkning dig som vill arbeta som lösningsarkitekt och har erfarenhet av Cloud Management ARBETSUPPGIFTER Vår kund ska bygga en ny plattform bestående av två stora delar. Den ena delen är en ren accesslösning in i kundens nät med publicerade desktoppapplikationer, den andra delen är application hosting för centrala verktyg, tunga applikationsservrar och databaser. Tillvägagångssättet är att först bygga en demomiljö där ett antal scenarion kommer demonstreras. Du kommer att ingå i ett team bestående av personer med olika bakgrund där du ska komplettera med just Cloud Management-kunskap. Din roll är lösningsarkitekt men kunden vill ha en person som kan hoppa in och arbeta "hands on" med konfigurering. UTBILDNING OCH ERFARENHET Vår kund efterfrågar någon som behärskar hela bredden och som utfört detta tidigare. Du behöver besitta goda kunskaper inom: - Hypervisors, Vmware & Xenserver - Citrix XenApp & Netscaler - Standardisering och automatisering av IT-infrastruktur (servrar, storage, brandväggar, switchar). Dell, HP, Nutanix, Juniper, Palo Alto, Riverbed. - Cloud Management-lösningar av olika slag då olika varianter kommer att utvärderas (Citrix, Open source, Vmware, BMC). Kunskap om fler är mycket meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är kreativ, engagerad och har god kommunikativ förmåga. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra för att lösa uppgifter och ser det som utmanande och roligt om dina kunskaper verkligen sätts på prov.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Lösningsarkitekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Lösningsarkitekt

"Rekryteringsträff" Drifttekniker
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Vi söker Drifttekniker med god kompetens inom Microsoft ARBETSUPPGIFTER Du kommer dagligen att arbeta med kundens driftmiljöer. Arbetet innebär i huvudsak att analysera, felsöka och lösa ärenden av komplex karaktär. Du medverkar även som resurs vid projektarbeten. I arbetsuppgifterna ingår daglig kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. ERFARENHET OCH FÖRMÅGA Vi vill att du har flera års erfarenhet som drifttekniker med fokus på Windowsdrift. Du trivs med problemlösning samt har förståelse och erfarenhet av driftskritiska system. Du har erfarenhet inom följande områden: Windows Server 2003/2008/2008 R2, Exchange, Active Directory, VMware och gärna Hyper V. PERSONLIGA EGENSKAPER. Du arbetar bra självständigt och tar initiativ men gillar även att jobba i grupp. Vidare är du socialt kompetent och kan bemöta kunder på ett professionellt sätt samt är lyhörd för kundens önskemål. Du är strukturerad och stresstålig och tycker om att lösa problem. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara av tjänsten. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Drifttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Drifttekniker

Drifttekniker
Vi söker Drifttekniker med god kompetens inom Microsoft ARBETSUPPGIFTER Du kommer dagligen att arbeta med kundens driftmiljöer. Arbetet innebär i huvudsak att analysera, felsöka och lösa ärenden av komplex karaktär. Du medverkar även som resurs vid projektarbeten. I arbetsuppgifterna ingår daglig kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. ERFARENHET OCH FÖRMÅGA Vi vill att du har flera års erfarenhet som drifttekniker med fokus på Windowsdrift. Du trivs med problemlösning samt har förståelse och erfarenhet av driftskritiska system. Du har erfarenhet inom följande områden: Windows Server 2003/2008/2008 R2, Exchange, Active Directory, VMware och gärna Hyper V. PERSONLIGA EGENSKAPER. Du arbetar bra självständigt och tar initiativ men gillar även att jobba i grupp. Vidare är du socialt kompetent och kan bemöta kunder på ett professionellt sätt samt är lyhörd för kundens önskemål. Du är strukturerad och stresstålig och tycker om att lösa problem. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara av tjänsten. ANSÖKAN Ange i ansökan när du är tillgänglig. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Stockholm, Drifttekniker Atrivo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

"Rekryteringsträff" Supporttekniker
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Vi söker positiv supporttekniker till företag i resebranschen. Vår kund är verksam i resebranschen och deras verksamhet expanderar i Norden vilket gör att de behöver förstärka sin IT avdelning med en snabb, erfaren och entusiastisk supporttekniker. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i företagets Servicedesk med IT-support, ärendena hanteras via ärendehanteringssystemet MS Service Manager samt telefon och fjärrstyrning. Teamet består av 4 personer och arbetsuppgifterna omfattar förutom traditionell support även felsökning av hårdvara på plats i Servicedesken. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med stark servicekänsla som gillar ett högt tempo och att ha kul ihop. Med andra ord behöver du vara driven, hjälpsam och positiv som person. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet från arbete som supporttekniker är ett krav, minst 1 år. Du har erfarenhet och kunskaper i Windows 7, Active Directory, Outlook, skrivare och mobiltelefoni. Du behöver tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar att träffa och umgås med olika typer av människor. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Supporttekniker

Driven supporttekniker
Till vår kund i norra Stockholm söker vi dig som har några års erfarenhet av teknisk support. Företaget är globalt och levererar tjänster och varor över hela världen. I Sverige är det drygt 600 anställda och verksamheten bedrivs på ca 30 orter. Företagskulturen präglas av ett högt servicetänk och du kommer att arbeta i ett trevligt gäng med varierade uppgifter inom teknisk support ARBETSUPPGIFTER/ERFARENHET Du kommer att arbeta i företagets supportfunktion där arbetsuppgifterna innebär att lösa IT-relaterade problem via telefon, mail, remote och onsite. Vi önskar att du har arbetat med liknande uppgifter i minst ett år, att du har god teknisk förståelse samt är van vid incidenthantering. TEKNISK KOMPETENS Du har erfarenhet av och kunskaper om Lotus Notes, nätverk, Officepaketet, IP-telefoni, Exchange, Windows 7, Windows XP och Active Directory. Du talar och skriver utmärkt även på engelska. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du positiv, social och engagerad. Du är självständig och strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Driven supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven supporttekniker

Second line tekniker
Till kund söker vi en person med brett tekniskt kunnande och erfarenhet av problemlösning. Placering i centrala Stockholm ARBETSUPPGIFTER Vår kund har kontor på 23 orter i landet med en lokalt IT-ansvarig på varje ort. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret och arbeta som second line-support för de lokala kontoren. Resor i tjänsten kan förekomma. Arbetet sker i Microsoftmiljö och variationen på dina arbetsuppgifter kommer att vara stor. Möjligheterna att utvecklas och lära sig mer är stora för person med rätt inställning och grundkunskaper. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Erfarenhet av att ge support, gärna från andra och tredje linjen samt on-site. Vana av att arbeta i Microsoftmiljö, både klient och servererfarenhet önskas. Kunskap och erfarenhet av Active Directory, Citrix, Sharepoint, Hyper V, Exchange 2013, Office 2013, samt uppgradering av system. Erfarenhet av arbete med nätverk. Goda kunskaper inom Windows 7 och 8. Kunna kommunicera och skriva obehindrat på svenska. PERSONLIGA EGENSKAPER Vi söker en social och ödmjuk person som har en god teknisk grund att stå på och vill utvecklas vidare inom branschen. Du är lyhörd och vetgirig med stor ansvarskänsla och förmåga att komma överrens med olika typer av människor. Arbetet kräver att du kan prioritera och se lösningar istället för hinder. START Omgående. Intervjuer sker löpande. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Second line tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Second line tekniker

Tekniker för support och onsitearbete hos kund
Till kund söker vi en problemlösande tekniker med vana att arbeta i ärendehanteringssystem. ARBETSUPPGIFTER Vår kund är ett av de ledande företagen inom sin nisch där de levererar högkvalitativa varor direkt ut till sina kunder med ambitionen att vara ett modernt, effektivt och attraktivt företag. Att arbeta som konsult hos vår kund innebär att du vistas i en miljö där varje medarbetares kompetens och engagemang har betydelse för resultatet. Att vara hjälpsam, våga utmana sig själv och tänka nytt är egenskaper som värderas högt av vår kund. Du kommer att arbeta som supporttekniker i kundens IT-organisation. Mycket felavhjälpning kan ordnas i ärendehanteringssystemet Easit, via mail eller genom fjärrstyrning men ibland krävs att fel åtgärdas på plats. Problemlösning via telefon är sällsynt men förekommer. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Du har arbetat med support och är van att arbeta i ärendehanteringssystem, gärna Easit. Likaså är du van att arbeta i Microsoftmiljö. Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av Active Directory, Citrix, Sharepoint, Hyper V, Exchange 2013, Office 2013 samt uppgradering av system. Goda kunskaper inom Windows 7 och 8 samt erfarenhet av arbete med nätverk är önskvärt. Bred teknisk kunskap är meriterande och vi vill att du kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är du serviceminded, noggrann och positiv. Du trivs i miljöer där du träffar många olika typer av människor och uppskattar att få möjlighet att lösa problem. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. START Vid årsskiftet. Intervjuer sker löpande. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker för support och onsitearbete hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker för support och onsitearbete hos kund

Supportspecialist med ITIL-kunskaper
Vi söker dig som har arbetat med first line support och är van att arbeta enligt ITIL ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att via telefon, e mail och remoteverktyg hjälpa användare med deras IT relaterade problem. Det handlar bland annat om att hjälpa till med system, utrustning, behörigheter och beställningar. Alla ärenden registreras i ärendehanteringssystem. ERFARENHET/KOMPETENS Erfarenhet från arbete i någon IT-support är ett krav, minst 1 år. Du har erfarenhet och kunskaper i Exchange, Active Directory, ITIL, Windows XP, Windows 7, skrivare och mobiltelefoni. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar kontakten med olika typer av människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Supportspecialist med ITIL-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportspecialist med ITIL-kunskaper

SYSTEM CENTER SPECIALIST
För arbete hos vår kund som bedriver verksamhet på 200 platser världen över med drygt 2700 medarbetare söker vi en person med goda kunskaper inom System Center Suite. Du kommer att arbeta på vår kunds Infrastructure & Operations avdelning som kännetecknas av ett stort kunnande, högt tempo, ny och modern teknik samt en drivkraft att hela tiden förbättra verksamheten. Du kommer att bli en del av ett team på 21 personer som ansvarar för Microsoft server-plattformen, storage, nätverk, telefoni och serverhallar. Inom ansvarsområdet ligger drift av 4 huvudkontor, 70 branschkontor och anläggningar över hela värden samt drift och utveckling av ett modernt datacenter med cirka 700 servrar fördelat på två egna datahallar. Allt för att ge hög tillgänglighet till verksamhetens många affärskritiska applikationer. ARBETSUPPGIFTER Arbetet sker i en stor, modern och komplex IT-miljö med mycket spännande ny teknik där du kommer att vara en nyckelperson med ansvar att driva/utveckla och skapa avancerad övervakning i System Center Operations Manager. Har du tidigare arbetat med Service Manager och Orchestrator kommer det att vara värdefullt i ditt arbete. Du kommer även att delta i projekt och ta fram nya lösningar samt vidareutveckla befintliga. Arbetet sker hela tiden i samråd med teamet på Infrastructure & Operations. ERFARENHET Vi önskar att du har 5 års erfarenhet av ovan nämnda områden och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba mot systemutvecklingsgrupper. Du är engagerad, noggrann och strukturerad samt drivs av att arbeta med ständiga förbättringar. Du har hög ansvarskänsla och tycker om att vara en del av ett team. KOMPETENS -Windows Server OS 2012/2008R2 -Microsoft System Center Suite -Powershell -Automatisering MERITERANDE -C# och .Net -Failover kluster -Hyper V -Microsoft IIS -SQL Server -Microsoft Active Directory/DNS -SAN (EMC-VNX) -SAN Replikering (RecoverPoint Replication) -Datacenter nätverk (FC/FCoE) ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga SYSTEM CENTER SPECIALIST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYSTEM CENTER SPECIALIST

AUTOMATION & PROVISIONING SPECIALIST
Till vår kund rekryterar vi nu en Automation Specialist som kommer att arbeta nära kundens drift och utvecklingsavdelning. Du kommer att bli en del av ett team på 21 personer som ansvarar för Microsoft server-plattformen, storage, nätverk, telefoni och serverhallar. Inom ansvarsområdet ligger drift av 4 huvudkontor, 70 branschkontor och anläggningar över hela världen samt drift och utveckling av ett modernt datacenter med cirka 700 servrar fördelat på två egna datahallar. Allt för att ge hög tillgänglighet till verksamhetens många affärskritiska applikationer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta nära vår kunds utvecklingsavdelning för att kunna leverera de bästa förutsättningarna för Continious Delivery. Det innebär bland annat att provisionera och automatisera test, utvecklings och produktions miljöer. Samtidigt kommer du att arbeta nära driftsavdelningen för att automatisera manuella aktiviteter och deployment av IT tjänster. Arbetet sker i en stor, modern och komplex IT-miljö med mycket spännande ny teknik. ERFARENHET Vi önskar att du har 5 års erfarenhet av ovan nämnda områden och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba tillsammans med drift och systemutvecklingsgrupper. Du är driven, noggrann, strukturerad och förstår vikten av att arbeta med ständiga förbättringar. Du fungerar både individuellt och i grupp. KOMPETENS -Windows Server OS 2012/2008R2 -Microsoft System Center Suite -Powershell -Automatisering -Failover kluster -Hyper-V MERITERANDE -Team Foundation Server 2012/2013 -C# och .Net -Microsoft IIS -SQL Server -Microsoft Active Directory/DNS -SAN (EMC-VNX) -SAN Replikering (RecoverPoint Replication) -Datacenter nätverk (FC/FCoE) ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, utvecklare, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga AUTOMATION & PROVISIONING SPECIALIST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AUTOMATION & PROVISIONING SPECIALIST

Supporttekniker med erfarenhet av SCCM
Vår kund ska uppgradera till Windows 7 och behöver förstärka sin grupp med en strukturerad och social supporttekniker. ARBETSBESKRIVNING Då vår kund står inför uppgradering av den befintliga PC-plattformen till Windows 7 kommer ytterligare ansvar att läggas på Helpdesk. För att upprätthålla den befintliga verksamheten och behålla samma höga kvalitet i arbetet behöver gruppen utökas med ytterligare tekniker som är van att arbeta med fjärrstyrning av klienter och har erfarenhet av ärendehanteringssystem. KOMPETENS -Kunskaper i Active Directory. -Kunskaper i fjärrstyrning av klienter via SCCM. -Helpdeskvana som innefattar telefonarbete och arbete i ärendehanteringssystem. -God social förmåga. -Förmåga att arbeta enskilt samt i team. -Kunskaper i svenska, både i tal och skrift. START Januari. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan omgående och ange när du är tillgänglig. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker med erfarenhet av SCCM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker med erfarenhet av SCCM

Tekniker med fokus på nätverk
Nu söker vi en erfaren och självgående nätverkstekniker till vår kunds teknikerteam. ARBETSUPPGIFTER Som tekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta allt från drift, underhåll, installation och konfiguration till felsökning, support och planering. Följande delar ingår i teamets område: DNS, SMTP, Monitoring of network equipment with SMS alarm, Monitoring of network traffic, Layer 2 infrastructure, Firewall, VPN management, Mail, hosting of domains with webmail and IMAP, Web Hotel, Hosting of Servers and services, Virtualization and storage, Cloud, internetkoppling till datorhall. KOMPETENS Kunden söker efter en erfaren person som har arbetat flera år med nätverk, gärna med fokus på följande områden: - Generell nätverks/infrastruktur/routing - JunOS, ScreenOS - HP Procurve OS - VPN, IPSec - OpenStack PERSONLIGA EGENSKAPER Personen vi söker bör vara självgående och initiativtagande samt ha lätt för att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du är strukturerad och har lätt för att dokumentera ditt arbete. START Januari PLACERING Kista ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara. Välkommen med din ansökan!
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker med fokus på nätverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker med fokus på nätverk

Tekniker med brett kunnande
Vill du ha möjlighet att växa och utvecklas som tekniker? Till vår kund som är placerad i centrala Stockholm söker vi dig som kan en hel del teknik och vill ännu mer. Vår kund har kontor på 23 orter i landet med en lokalt IT-ansvarig på varje ort. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret och arbeta som second line-support för de lokala kontoren. ARBETSUPPGIFTER Arbetet sker i Microsoftmiljö och variationen på dina arbetsuppgifter kommer att vara stor. Möjligheterna att utvecklas och vara med och forma tjänsten är stora för person med rätt inställning och grundkunskaper. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av secondline support på både klient- och servernivå samt på-platsen support på företagets siter i Sverige. Resor i tjänsten kan förekomma. ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS Erfarenhet av att ge support, gärna från andra och tredje linjen samt on-site. Vana av att arbeta i Microsoftmiljö, både klient och servererfarenhet önskas. Kunskap och erfarenhet av Active Directory, Citrix, Sharepoint, Hyper V, Exchange 2013, Office 2013, samt uppgradering av system. Erfarenhet av arbete med nätverk. Goda kunskaper inom Windows 7 och 8. Kunna kommunicera och skriva obehindrat på svenska. PERSONLIGA EGENSKAPER Vi söker en social och ödmjuk person som har en god teknisk grund att stå på och vill utvecklas vidare inom branschen. Du är lyhörd och vetgirig med stor ansvarskänsla och förmåga att komma överrens med olika typer av människor. Arbetet kräver att du kan prioritera och se lösningar istället för hinder. START Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker med brett kunnande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker med brett kunnande

Driven systemadministratör
För kunds räkning söker vi en systemadministratör med placering i Solna. OM KUNDEN Med hög kompetens och bred erfarenhet erbjuder vår kund värdeskapande lösningar för företag inom både privat och offentlig sektor. Kunden är ledande leverantör inom sin bransch och har idag 1300 kunder, närmare 500 anställda och en omsättning på över 500 miljoner SEK. Du kommer initialt att arbeta som Atrivo-konsult för att sedan rekryteras till kunden. ARBETSUPPGIFTER Som systemadministratör tillhör du Intern-IT som idag består av 6 personer och ansvarar för drift och förvaltning av företagets interna IT miljö. Arbetet är varierande och stimulerande och omfattar support, drift, förvaltning av utbildnings-, utvecklings- och testmiljöer samt dokumentation. Den tekniska miljön består av cirka 300 servrar och 470 användare. Kunden arbetar till stor del med Microsofts produkter som Windows 2008 och Windows 2012, SQL, AD, Exchange, Office, Windows 7 och 8, SharePoint, SCCM, VMware och Citrix. TEKNISK KOMPETENS -Microsofts klient och server operativsystem -System Center -VMware -Citrix -Active Directory -DHCP/DNS -TCPIP -SCCM 2012 MERITERANDE Kunskaper inom kommunikation (VPN klienter, Cisco brandväggar). PERSONLIGA EGENSKAPER Du är en ansvarstagande person som inte har några problem med att självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du noggrann och strukturerad i det du gör och strävar alltid efter att uppnå bästa resultat. ATRIVO Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Företag: Atrivo AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven systemadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven systemadministratör


Sök lediga jobb Atrivo AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se