Attendo AB jobb - lediga jobb

Attendo AB jobb Attendo AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Attendo AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Attendo AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska Mörbylund 54%- Danderyd

 2. Attendo, Rosengården- Stockholm

 3. Hotellbiträde till Attendo Park hotell- Huddinge

 4. Finsktalande timvikarier till Lindhovshemmet- Botkyrka

 5. Hotellansvarig föräldravikariat till Attendo Park Hotell- Huddinge

 6. Sjuksköterska Värmdö-Ljung- Värmdö

 7. Undersköterskor kundval hemtjänst Nacka, Farsta, Skapnäck- Nacka

 8. Sjuksköterska, Bredäng- Stockholm

 9. Sjuksköterska, Järfälla- Järfälla

 10. Hemtjänstuppdrag i Bromma- Stockholm

 11. Undersköterska, Attendo kundval Södertälje- Södertälje

 12. Attendo söker 3st Undersköterskor- Östersund

 13. Attendo Sverige AB söker Distriktssköterskor- Östersund

 14. Föreståndare Attendo IOF Broarp/ Alma- Eksjö

 15. Undersköterskor sökes!- Malmö

 16. Kundvalskoordinator Attendo Kundval Lund- Lund

 17. Vikariat vårdare LSS Lund- Lund

 18. Undersköterska Höör- Höör

 19. Silviasyster/usk Landskrona- Landskrona

 20. Undersköterskor till Fortuna - Onnela- Uppsala

 21. Sjuksköterska Attendo Rosengården- Enköping

 22. Undersköterska, Uppsala kundvalsområde 2- Uppsala

 23. Undersköterska, Attendo Kundval Östra- Umeå

 24. Undersköterskor/vårdbiträden Västerås- Västerås

 25. Arbetsterapeut, Västerås- Västerås

 26. Sjukgymnast, Västerås- Västerås

 27. Undersköterkor/Vårdbiträden Västerås- Västerås

 28. arbetsterapeut, Västerås- Västerås

 29. Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !- Lerum

 30. Sjukgymnast, Göteborg- Göteborg

 31. Samordnare/Teamledare- Alingsås

 32. Undersköterskor Alingsås- Alingsås

 33. Sjuksköterskor/ teamledare 100% till Attendo Elgströmska- Örebro

 34. Personlig assistent, Linköping- Linköping

 35. Lokalvårdare, Linköping- Linköping

 36. Sjuksköterska för timanställning till Älvsjö- Stockholm

 37. Sjuksköterska, Älvsjö- Stockholm

 38. Ledsagare sökes- Stockholm

 39. Arbetsterapeut Lindgården- Östra-Göinge

 40. Sjuksköterska Attendo-Hällbo- Höör


Mer beskrivning

Sjuksköterska Mörbylund 54%
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi finns på ett 70-tal orter i hela Sverige, samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 13 000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med möjlighet till personlig utveckling. Mörbylund är ett mindre äldreboende som drivs av Attendo på auktorisation av Danderyds kommun. Huset är beläget i ett bostadsområde med mycket grönområden och promenadstråk i närheten. Mörbylund har 16 lägenheter fördelade på två enheter. Alla platser är reserverade för personer med en demensdiagnos. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet av äldreomsorg. Till dina arbetsuppgifter hör sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för hälso- och sjukvård. God datavana samt goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi ser också att du har god förmåga att leda och organisera ditt arbete samt att du har ett gott bemötande. Tjänstgöringsgrad är 54% som är fördelade på två vardagar i veckan 8-16 samt varannan helg 8-13. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska
Företag: Attendo AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Mörbylund 54% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Mörbylund 54%

Attendo, Rosengården
Arbetsplatsen Attendo Rosengården är ett vård- och omsorgsboende som drivs i egen regi av Attendo AB. Huset är byggt kring vår vackra innergård med plommonträd, fontän och givetvis rosor. Vi erbjuder lägenheter för personer över 65 år med demens- och somatiska sjukdomar. Enheten har 86 lägenheter varav 25 platser är avsedda för personer med demenssjukdomar och 61 platser för personer med behov av somatisk heldygnsomsorg. Enheten är beläget vid Telefonplan i Hägersten. Till Rosengården åker du lätt med T-bana (10 minuter från slussen) eller buss. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att jobba enligt salutogent förhållningssätt där fokus ligger på att stärka individen genom att se till det friska. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga Sjuksköterska arbetsuppgifter på ett vårdboende. Kvalifikationer Vi söker Heltid/deltid sjuksköterska med intresse och erfarenhet inom äldreomsorgen. Du ska vara flexibel, ansvarsfull och ha god datavana samt prata och skriva svenska obehindrad. Du ska ha god samarbetsförmåga och socialkompetens. Du ska kunna arbeta självständigt och i team med övriga omvårdnadspersonal. Som person ska du vara lyhörd och stresstålig. Förutom sedvanliga sjuksköterske uppgifter ska du kunna handleda omvårdnadspersonalen. Ditt arbete ska präglas enligt vår vision och vår värdegrund som är engagemang, kompetens och hjälpsamhet.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Attendo, Rosengården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Attendo, Rosengården

Hotellbiträde till Attendo Park hotell
Arbetsplatsen Attendo Park Hotell öppnade i nybyggd fastighet under september 2011 i Flemingsberg söder om Stockholm. VI är ett minde hotell med 33 rum och erbjuder kort- och långtidsboende för både företag och privatpersoner. Receptionens öppettider är vardagar 06.30-18.00 och helger 07.30-14.00. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som tidigare har vana från arbete inom hotell. Du kommer att arbeta med bland annat receptionsuppgifter, rumsstädning och frukostservering. Det är ett självständigt arbete som passar dig som är morgonpigg, ansvarsfull och mycket noggrann. Du har ett öga för detaljer och gör ditt yttersta för att tillgodose våra gästers önskemål. Arbetsuppgifter: • In- och utcheckning av gäster • Rumsbokning • Rums- och lokalstäd ( minst 50% av arbetstiden. ) • Göra beställningar och ta emot leveranser. • Frukostservering • Jourtelefon utöver receptionens öppettider förekommer. Kvalifikationer • Datavana med erfarenhet från hotellbokningssystem, gärna Picasso. • Tidigare erfarenhet av kassahantering • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Ytterligare språk meriteras. • Telefonvana • Erfarenhet av hotellstäd
Företag: Attendo AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellbiträde till Attendo Park hotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellbiträde till Attendo Park hotell

Finsktalande timvikarier till Lindhovshemmet
Arbetsplatsen Attendo Lindhovshemmet är ett äldreboende som är vackert beläget i Uttran med utsikt över Kvarnsjön, goda kommunkationer med pendeltåg/buss. Boendet har totalt 54 lägenheter, idag finns somatiska och demens enheter med permanent- och korttidsplatser varav två enheter har finsk inriktning. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på demensboende med finsktalande brukare. Mycket fokus ligger på - förutom god och säker omvårdnad - egen tid med våra boende, utevistelse och att skapa fina måltidsmiljöer som präglas av lugn och ro och ett gott bemötande. Det ingår i arbetsuppgifterna att du är kontaktperson till ett antal brukare. Kvalifikationer - USK utbildning - Kunskaper om finsk kultur och traditioner - Vana vid dokumentation i ett datorbaserat system - Mycket god svenska i tal och skrift samt finska i tal - Vana att arbeta med personer med demensdiagnos (gäller demensenheten) Du ska även vara tålmodig och ha ett gott bemötande. Vara initiativrik och ha ett intresse för finsk kultur.
Företag: Attendo AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande timvikarier till Lindhovshemmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande timvikarier till Lindhovshemmet

Hotellansvarig föräldravikariat till Attendo Park Hotell
Arbetsplatsen Attendo Park Hotell öppnade i nybyggd fastighet under september 2011 i Flemingsberg söder om Stockholm. VI är ett minde hotell med 33 rum och erbjuder kort- och långtidsboende för både företag och privatpersoner. Receptionens öppettider är vardagar 06.30-18.00 och helger 07.30-14.00. Vi söker nu dig som tidigare har erfarenhet från arbete inom hotell. Du kommer att arbeta som den operativa och administrativa ledaren och ansvara för bland annat hotellets marknadsföring och utveckling samtidigt som du kommer ha det totala ansvaret för den dagliga driften på hotellet. Det är ett självständigt arbete som passar dig som är ansvarsfull, utåtriktad och tar egna initiativ. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter: • Receptionsuppgifter såsom in-/utcheckning och rumsbokning • Schemaläggning och lönerapportering • Fakturering och kontering av leverantörsfakturor • Marknadsföring av hotellet samt skapa nya kontakter • Planera det dagliga arbetet på hotellet och fördela arbetsuppgifter • Jourtelefon utöver receptionens öppettider förekommer. Kvalifikationer Kvalifikationer: • Datorvana med erfarenhet från hotellbokningssystem, gärna Picasso. • Tidigare erfarenheter av att leda ett team • Har relevant utbildning för tjänsten
Företag: Attendo AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellansvarig föräldravikariat till Attendo Park Hotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellansvarig föräldravikariat till Attendo Park Hotell

Sjuksköterska Värmdö-Ljung
Arbetsplatsen Ljung är ett modernt äldreboende vackert belägen i skärgårdsmiljö med goda kommunikationer. Boendet har 56 platser inklusive 8 platser för växelvård. Här bedrivs även dagverksamheten Solrosbacken med gäster från måndag till fredag. På Ljung är vi ca 70 tal medarbetare, varav 8 är sjuksköterskor. Vi lägger stor vikt vid teamarbete. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorgen med omvårdnadsansvar och arbetsledande uppgifter för omvårdnadspersonalen samt nära teamarbete med rehabpersonalen. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistkompetens/vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård, geriatrik eller psykiatri. Du är nogrann, bra på att planera Ditt arbete, systematisk och strukturerad och har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Förutom detta så har Du datavana och goda kunskaper i det svenska språket.
Företag: Attendo AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Värmdö-Ljung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Värmdö-Ljung

Undersköterskor kundval hemtjänst Nacka, Farsta, Skapnäck
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg. individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo kundval hemtjänst i Nacka, Farsta, Skarpnäck söker undersköterskor med körkort. Vårt kontoret finns vid Finntorps centrum i Nacka. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Att hjälpa personer med varierande omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar såväl serviceinsatser som omvårdnadsinsatser och delegerade uppgifter. Kvalifikationer Utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. Körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor kundval hemtjänst Nacka, Farsta, Skapnäck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor kundval hemtjänst Nacka, Farsta, Skapnäck

Sjuksköterska, Bredäng
Arbetsplatsen Attendo Ekehöjden är ett äldreboende för personer med demenssjukdom, boendet har både permanent- och korttidsplatser. Attendo Ekehöjden ligger vackert beläget på en höjd i ett bostadsområde, vi har en härlig egen trädgård där vi vistas mycket när vädret tillåter! Attendo Ekehöjden ligger i närheten av Bredängs centrum där också tunnelbanan stannar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för hälso- och sjukvård inom äldreomsorgen. Du ska ha god förmåga att leda och organisera ditt arbete, en viktig arbetsuppgift är handledning av omvdnadspersonalen. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Du är flexibel och har förmågan att prioritera och fatta enga beslut. God dokumentations- och datavana, vi dokumenterar i Safedoc. God kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Bredäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Bredäng

Sjuksköterska, Järfälla
Arbetsplatsen Attendo Flottiljens äldreboende är beläget vid Barkarby Handelsplats i Järfälla. Det nybyggda boendet har varit i bruk drygt ett år. Här finns plats för 40 brukare varav 20 demensplatser och 20 omvårdnadsplatser samt en växelvårdsavdelning 10 patienter. Flottiljen är ett modernt äldreboende med ljusa och vackra lokaler. Det finns även en SPA-avdelning med pool och gym samt en restaurang som serverar dagens lunch och levererar mat till avdelningarna. Flottiljen är ett äldreboende med engagerade och kompetenta medarbetare. På varje demensavdelning arbetar en Silviasyster. En av våra sjuksköterskor slutar och därför söker vi nu en engagerad och erfaren sjuksköterska. Du ska vara säker och trygg i sin yrkesroll och gilla att arbeta i team. Tjänsten är 74,89%. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Du kommer att ha omvårdnadsansvar för 10 brukare på en demensavdelning och för vissa patienter på växelvårdsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom bedömningar av hälsotillstånd, inskrivning, dokumentation, delta i vårt kvalitetsarbete, att samverka med kommunen, handledning av personal och studenter och upprättande av HSL-rutiner,. Schemalagd arbetstid Vi dokumenterar i ProCapita, Senior Alert och Palliativa registret. Kvalifikationer Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, gärna med vidareutbildning vård av äldre. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat, inneha en hög serviceanda och behärska svenska i tal och skrift. Vi vill att du är med och utvecklar vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Järfälla

Hemtjänstuppdrag i Bromma
Arbetsplatsen Arbetsplatsen Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ-och familjeomsorg samt omsorg till funktionsnedsatta. Vi finns på ett 70-tal orter i Sverige samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 12 000 medarbetare och en årlig omsättning på 4,3 miljarder. Attendo LSS söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalité i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Uppdraget avser hemtjänst hos en synskadad kvinna i Bromma. Kvinnan behöver stöd i sitt hem med vanligt förekommande uppgifter i hemmet, såsom exempelvis matlagning, inköp, lättare städ, tvätt och hjälp att läsa post samt vissa aktiviteter utanför hemmet. Det förekommer även viss hjälp med kvinnans barn, så du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn. Arbetstid är måndag 13-18,onsdag 13-18 och varannan lördag 11-18 ,det kan även bli aktuellt med fler dagar framöver.Det är önskvärt om du kan vara flexibel men inget krav. Kvalifikationer Krav är att sökande är rökfri. krav på god svenska i tal och skrift. Gärna erfarenhet av att arbeta med barn, alternativt egna barn, då kunden har ett barn på tre år. Ska kunna hantera inköp över internet, då detta kan förekomma som arbetsuppgift.Vara nogrann och ordningsam. Vi ser endast kvinnliga sökande på kundens begäran.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänstuppdrag i Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänstuppdrag i Bromma

Undersköterska, Attendo kundval Södertälje
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade.Vi finns på ett 70-tal orter från Ystad i söder till Kalix i norr samt i Norge och i Danmark. Vi har drygt 13.000 medarbetare. Attendo kundval Södertälje hemtjänst befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till hög kvalitet i omsorgen.I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och möjlighet till personlig utveckling Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Att hjälpa personer med varierande omvårdnadsbehov i det egna hemmet.Arbetsuppgifterna innefattar såväl serviceinsatser som omvårdnadsinsatser och delegerade uppgifter. Kvalifikationer Utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Attendo kundval Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Attendo kundval Södertälje

Attendo söker 3st Undersköterskor
Attendo Sverige söker 3 undersköterskor till Östersundsområdet . Arbetsplatsen Attendo är ett av Nordens ledande vård och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg om funktionshindrade. I Östersund bedrivs äldreomsorg i form av hemtjänst, särskilda boenden och LSS boende. Östersund har fyra enheter dessa är Odensala hemtjänst, Hornsberg hemtjänst, Ljungen/Ljunghem och Lungviks hemtjänst område. Region Norr Vår vision är att stärka individen och våra värderingar är kompetens, engagemang och hjälpsamhet som ska gå som en röd tråd i det dagliga arbetet. Vi arbetar utifrån både Socialtjänstlagen och Hälso- och Sjukvårdslagen. Kvalifikationer Du är utbildad undersköterska gärna med körkort som vill arbeta inom hemtjänst. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med i huvudsak äldre människor och deras anhöriga. Det är viktigt att du är positiv, glad, utvecklingsinriktad, flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Ansökan kan skickas till e-postadress: ingrid.grundahl@attendo.se
Företag: Attendo AB
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Attendo söker 3st Undersköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Attendo söker 3st Undersköterskor

Attendo Sverige AB söker Distriktssköterskor
Attendo Sverige AB söker Distriktssköterskor till enheterna i Östersundsområdet Arbetsplatsen Attendo är ett av Nordens ledande vård och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg om funktionshindrade. I Östersund bedrivs äldreomsorg i form av hemtjänst, särskilda boenden och LSS boende. Östersund har fyra enheter dessa är Odensala hemtjänst, Hornsberg hemtjänst, Ljungen/Ljunghem och Lungviks hemtjänst område. Två av våra distriktssköterskor har valt att gå vidare till annat arbete, därför söker vi nu två nya! Dina arbetsuppgifter Som distriktssköterska kommer du ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med verksamhetschef, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du deltar i regelbundna team träffar samt deltar i vårdplaneringar vid nyinflyttning och uppföljning. Du kommer att ansvara för hemsjukvård i ordinärt boende, SÄBO och LSS boende. Kvalifikationer Du är utbildad distriktssköterska, du bör vara flexibel och intresserad av att jobba med alla sysslor som innefattar distriktssköterskearbete. Du bemöter patienter/kunder på ett professionellt sätt. Du kan visa empati och respekt och se möjligheter istället för hinder.
Företag: Attendo AB
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Attendo Sverige AB söker Distriktssköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Attendo Sverige AB söker Distriktssköterskor

Föreståndare Attendo IOF Broarp/ Alma
Arbetsplatsen Attendo IoF Broarp/ Alma är ett utrednings- och behandlingshem utanför Eksjö i Småland tar emot ungdomar från hela Sverige med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Här finns också Broarps friskola. Vi arbetar inte med personer med missbrukar- eller kriminell identitet. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som föreståndare arbetar du på vår avdelning Alma som har sex platser för flickor 14-19 år och står också för dess tillstånd från socialstyrelsen. Detta innebär ansvar för avdelningen som helhet både vad gäller våra elevers möjlighet till god vård och behandling samt personalens utveckling. Du ingår också i ledningsteam med övriga chefer inom Broarp och Broarps skola, då vi har tätt samarbete mellan dessa enheter För mer information om Broarp och Broarps skola, se våra hemsidor: www.broarp.se www.attendo.com/sv/se/individ-och-familj/vara-tjanster/Skola/Broarpsskola/ Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av målgruppen. God förmåga att handleda dem som i det dagliga arbetet ska sörja för god vård och behandling, samt erfarenhet av att dokumentera enligt BBIC. Erfarenhet av personaladministrativa uppgifter samt tidigare ledaransvar är meriterande
Företag: Attendo AB
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare Attendo IOF Broarp/ Alma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare Attendo IOF Broarp/ Alma

Undersköterskor sökes!
Arbetsplatsen Attendo AB är ett av Nordens ledande vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi finss representerade på ett 70-tal orter runt om i Sverige. Inför hösten behöver vi förstärka med nya engagerade och flexibla undersköterskor på Bunkeflogården. Vi söker dig som kan och vill arbeta deltid. Attendo Bunkeflogården är ett boende för personer med demens med 34 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Vi arbetar i en trivsam miljö och med vackra omgivningar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska i äldreomsorgen. Kvalifikationer -Utbildad undersköterska och tidigare erfarenhet från äldreomsorg. -Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att arbeta med brukare med demenssjukdom. -Du har en god datorvana och kan uttrycka dig väl såväl muntligt som skriftligt på svenska. Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldreomsorg och som kan identifiera dig med våra ledstjärnor; engagemang, hjälpsamhet och kompetens.
Företag: Attendo AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor sökes!

Kundvalskoordinator Attendo Kundval Lund
Arbetsplatsen Till kundval/hemtjänst i Lund söker Attendo nu en effektiv och strukturerad kundvalskoordinator. Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 12 000 medarbetare omsätter årligen 5 miljarder kronor och finns idag representerat på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Kundval i Lund, utgår från trevliga lokaler i centrum. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som kundvalskoordinator kommer ditt huvudsakliga ansvar bestå i att planera och koordinera personalens dagliga vårdinsatser hos kunderna. Du kommer även att ha löpande kontakt med kunder och anhöriga, hålla i informationsmöte med personalen samt samordna administrationen gällande bland annat såkallade genomförandeplaner. I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa bemanningen vid till exempel frånvaro. Vidare kommer du att vara verksamhetschefen behjälplig att samordna marknadsaktiviteter samt vid övriga för tjänsten tillhöriga administrativa arbetsuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasial utbildningsnivå och som har minst tre års arbetslivserfarenhet i en koordinerande och/eller arbetsledande funktion. Då en viktig del i tjänsten innebär att du ska planera färdvägar för personalen, är ett bra lokalsinne och lokalkännedom en viktig förutsättning. Bakgrund inom spedition och/eller transportledning är därför meriterande. Som person är du driven, lugn och trygg. Du är förtroendeingivande, serviceinriktad och är duktig på att förmedla information på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Då du som kundvalskoordinator kommer att hantera en omfattande mängd information och kontakter, förväntar vi oss att du är strukturerad och ordningsam. Du har en god grundläggande datorvana och behärskar svenska språket i tal och skrift. Attendo erbjuder dig en tjänst med flera spännande utmaningar där du får möjligheten att göra skillnad!
Företag: Attendo AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kundvalskoordinator Attendo Kundval Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundvalskoordinator Attendo Kundval Lund

Vikariat vårdare LSS Lund
Arbetsplatsen Attendo LSS Lund driver på uppdrag av Lunds kommun gruppbostad Hillebardsgränd 1F. I gruppbostaden bor personer i olika åldrar med olika former av funktionsnedsättning. Verksamheten bedrivs i nybyggt bostadsområde i norra Lund med närhet till service och butiker. I det gemensamma utrymmet ges möjlighet till samvaro tillsammans med övriga boende och personal i form av olika aktiviteter och gemensamma middagar. Målet är att stärka individen genom att ge boende i gruppbostad stöd och service i vardagen. Utgångspunkten är att brukaren ska kunna leva ett självständigt liv på egna villkor. Vi rekryterar nu ny medarbetare till boendet för längre vikariat på grund av sjukdom. Vikariatet kan komma att övergå i tills vidareanställning. Tjänstgöringsgraden är ca 80% med tjänstgöring i nuläget förlagd till enbart eftermiddagar, kvällar och helger. Vi strävar efter en jämn fördelning av män och kvinnor på arbetsplatsen och ser därför gärna manliga sökande. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter I uppdraget ingår att ge en trygg och god omvårdnad, en stimulerande fritid och stöd i det dagliga livet, ansvara för social dokumentation, att utifrån den enskilde, ev företrädare, övrigt nätverk, personal planera insatsen kring den enskilde. Varje boende skall utifrån sina behov och förutsättningar ges individuellt stöd för att kunna uppnå goda levnadsvillkor. I uppdraget ingår också praktiska arbetsuppgifter förekommande i ett hem, såsom matlagning och hushållsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasial utbildning; t ex habiliteringspersonalutbildning, omvårdnad med inriktning mot funktionsnedsättning, Barn och fritid eller utbildning med pedagogisk inriktning, KY-utbildning inom verksamhetsområdet eller annan pedagogisk inriktning Du skall ha erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning samt av omvårdnads-/habiliteringsarbete. En merit är kunskap och erfarenhet av att arbeta med TEACCH/tydliggörande pedagogik. Vi vill att du talar och skriver god svenska samt önskar viss datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du; - är positiv och kreativ och har ett genuint intresse av att arbeta med personer med funktionsnedsättning -aktivt skall delta i arbetsuppgifter och ta ansvar för individens dagliga livsföring -har en god samarbetsförmåga i externa och interna kontakter -arbetar målinriktat utifrån individuella genomförandeplaner -har ett reflekterande förhållningsätt för att se och möta varje individ -har förmåga till och trivs med självständigt arbete -har förmåga att bygga goda arbetsrelationer och bidra till en god arbetsmiljö
Företag: Attendo AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat vårdare LSS Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat vårdare LSS Lund

Undersköterska Höör
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo-Hällbo är ett boende enligt SoL för psykiskt funktionshindrade och dubbeldiagnoser. Vår verksamhet är belägen i Höör som ligger mitt i Skåne. Vi har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter. vi arbetar med individuella vårdplaner och kontaktmannaskap. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu en undersköterska med i huvudsak kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna är förekommande undersköterskeuppgifter inom psykiatri, där du även arbetar som kontaktperson till en eller flera boende. Du kommer att ha placering på en av enheterna men efter klockan 17:00 arbetar du även med två andra mindre enheter. Sista ansökningsdag 2013-05-31 Kvalifikationer Kvalifikationer: Undersköterska/skötare samt körkort.
Företag: Attendo AB
Ort: Höör
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Höör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Höör

Silviasyster/usk Landskrona
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Attendo driver vårdboenden och hemtjänst i stora delar av Sverige samt i Norge och Danmark. Segergatans äldreboende i Landskrona är ett nybyggt äldreboende som öppnade 1 februari 2012. Boendet har 42 lägenheter som är fördelade på fyra plan. Vi söker nu en Silviasyster dvs att utöver undersköterskeutbildning har du slutfört utbildning till Silviasyster. OBS! Sista ansökningsdag är 31 juli Region Landskrona 261 47 Sverige Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som Silviasyster/undersköterska på Segergatans äldreboende ansvarar du för att ge brukarna god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som överenskommits i brukarens genomförandeplan. Detta omfattar bland annat: Personlig omvårdnad och omsorg Att tillvarata brukarens egna resurser Aktivering Utevistelse Att förbereda och servera måltider Att stötta brukaren att upprätthålla sitt sociala nätverk Tvättning av brukarens kläder mm Städning av brukarens lägenhet mm Att delta i rapporter och möten Dokumentation enligt SoL Medicindelning mm efter delegering av sjuksköterska Som Silviasyster kommer du att ha din tjänst på en av demensenheterna. Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer du även att: Handleda och utbilda övrig omsorgs- och omvårdnadspersonal Handleda och utbilda närstående Vara med vid "svåra" samtal med närstående Upprätta bemötandeplaner vid behov Kvalifikationer Utöver undersköterskeutbildning har du slutfört utbildning till Silviasyster. Du har gärna några års erfarenhet från äldrevården. Du talar och skriver svenska flytande, övriga språkkunskaper är meriterande. Du kan använda ordbehandlings- och mejlprogram i dator. Du är kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap i form av handledning och utbildning. Du brinner för ditt arbete med brukare med demensdiagnos. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med brukaren i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för brukarna där aktiviteter och utevistelse är naturliga inslag. Vi ser gärna att du har något intresse/hobby som du kan använda vid aktivering, t.ex sjunga, baka, måla.
Företag: Attendo AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Silviasyster/usk Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Silviasyster/usk Landskrona

Undersköterskor till Fortuna - Onnela
Arbetsplatsen Attendo Fortuna-Onnela är ett äldreboende med 40 platser. På bottenvåningen finns 20 lägenheter för finskspråkiga äldre,10 platser för brukare med demenssjukdom och 10 platser med inriktning mot omvårdnad. En trappa upp finns 20 platser för korttidsvård. Fortuna-Onnela är ett livsstilsboende där vi arbetar med konceptet utevistelse och trädgård. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker undersköterskor som kan vikariera när vår ordinarie personal är frånvarande. För att arbeta på den finskspråkiga avdelningarna krävs att du kan det finska språket. På kortidsboendet är det en merit om du arbetat med rehabilitering och akutsjukvård. Kvalifikationer Adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre
Företag: Attendo AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Fortuna - Onnela jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Fortuna - Onnela

Sjuksköterska Attendo Rosengården
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande, privata vård och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ-och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engegemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo Rosengården är ett boende för personer med demenssjukdom. Rosengården har 30 lägenheter fördelade på fyra hus i markplan. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker en sjuksköterska som har ett brinnande intresse för personer med demenssjukdom. Du är välorganiserad och har en god förmåga att leda omvårdnadsarbetet. På Rosengården finns i dag ytterliggare en sjuksköterska på 75% och tillsammans har ni HSL-ansvar för 30 boenden. Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, handledning av personal, rond med fanmiljeläkare samt samordning kring de boende. Vi arbetar mycket med kvalitetssäkring och kontaktmannaskap Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorgen. God samarbetsförmåga samt datorvana. Vi dokumenterar i systemet procapita så dokumentationskunskaper är ett krav. Du behöver ha kunskap om de nationella kvalitetssystemen (SeniorAlert, BPSD, Palliativa registret)
Företag: Attendo AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Attendo Rosengården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Attendo Rosengården

Undersköterska, Uppsala kundvalsområde 2
Arbetsplatsen Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Undersköterskuppgifter i brukares egna hem såsom omvårdnad, måltider och hemmets skötsel. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och initiativförmåga. Kvalifikationer Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Du är lyhörd och empatisk, men också handlingskraftig och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort och cykelvana är ett krav! Du blir en del i en kompetent och positiv arbetsgrupp där vi alltid hjälper varandra.
Företag: Attendo AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Uppsala kundvalsområde 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Uppsala kundvalsområde 2

Undersköterska, Attendo Kundval Östra
Arbetsplatsen Attendo i Umeå har två verksamheter där vi bedriver hemtjänst och vi söker nu personal till område Östra. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker personal för omvårdnadsarbete i hemmiljö. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad och vardagliga sysslor. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi arbetar med ett gott bemötande så vi söker dig som är en positiv och flexibel person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Attendo AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Attendo Kundval Östra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Attendo Kundval Östra

Undersköterskor/vårdbiträden Västerås
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg om funktionshindrade. Vi finns på ett 70-tal orter från Ystad i söder till Kalix i norr. Attendo hemtjänstval Västerås befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och möjlighet till utveckling. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Att hjälpa personer med varierande omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar så väl serviceinsatser som omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter. Kvalifikationer Utbildad undersköterska eller vårdbiträde, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. God svenska i tal och skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden Västerås

Arbetsterapeut, Västerås
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi finns på ett 70-tal orter från Ystad i söder till Kalix i norr samt i Norge och i Danmark. Vi har drygt 13.000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och möjlighet till personlig utveckling Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo Rehab består av 3 st sjukgymnaster och 3 st arbetaterapeuter. Den arbetsterapeut vi söker kommer att ha sin basplacering på Attendo Södergården och kommer att tjänstgöra på flera enheter i Västerås, både på äldreboende, gruppboende och servicehus. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut arbetar du främst med att bedöma den enskildes aktivitetsförmåga och behov av träning i aktivitet eller behov av hjälpmedel. Du ska också på ett pedagogiskt sätt kunna handleda den enskilde, anhöriga samt omsorgspersonal i träning och förflyttningsteknik. Du arbetar för att föra ut det salutogena samt rehabiliterade synsättet till samtliga inblandade kring den enskilde på Attendo särskilda boenden. Vårt arbetssätt för att nå resultat är teamarbete, t.ex.: med fallprevention. Kvalifikationer Legitimerad Arbetsterapeut. Behärskar svenska i tal och skrift. Körkort. Meriterande: Du har ett professionellt förhållningssätt och är serviceinriktad. Du har god initiativförmåga, samarbetsförmåga samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av rehabilitering av äldre med olika funktionsnedsättningar är meriterande. Dokumentations- och datavana. Erfarenhet av att planera och genomföra förflyttningsutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Attendo AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, Västerås

Sjukgymnast, Västerås
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi finns på ett 70-tal orter från Ystad i söder till Kalix i norr samt i Norge och i Danmark. Vi har drygt 13.000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och möjlighet till personlig utveckling Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo Rehab består av 3 st sjukgymnaster och 3 st arbetsterapeuter. Den sjukgymnast vi söker kommer att ha sin basplacering på Attendo Södergården och kommer att tjänstgöra på flera enheter i Västerås, både på äldreboende, gruppboende och servicehus. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som sjukgymnast arbetar du främst med att bedöma den enskildes funktionsförmåga, fallprevention och behov av träning/hjälpmedel. Du ska också på ett pedagogiskt sätt kunna handleda den enskilde, anhöriga samt omsorgspersonal i träning och förflyttningsteknik. Du arbetar för att föra ut det salutogena samt rehabiliterade synsättet till samtliga inblandade kring den enskilde på Attendo särskilda boenden. Vårt arbetssätt för att nå resultat är teamarbete, t.ex.: med fallprevention. Kvalifikationer Legitimerad Sjukgymnast. Behärskar svenska i tal och skrift. Körkort. Meriterande: Du har ett professionellt förhållningssätt och är serviceinriktad. Du har god initiativförmåga, samarbetsförmåga samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av rehabilitering av äldre med olika funktionsnedsättningar är meriterande. Dokumentations- och datavana. Erfarenhet av att planera och genomföra förflyttningsutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast, Västerås

Undersköterkor/Vårdbiträden Västerås
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Vår vison är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang,kompetens och hjälpsamhet. Attendo Hemtjänst Västerås söker undersköterskor/vårdbiträden till sommaren 2013. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi som arbetar i Attendo tycker att hjälpa, vårda och serva människor är det viktigaste och finaste man kan göra. Detta ställer dock höga krav på oss som personal. Vi arbetar för att stärka individen genom att bemöta brukaren med god service, respekt och värme. Till större delen består arbetet av basala omvårdnadsuppgifter men vi arbetar också för att varje brukare skall få en meningsfull vardag och daglig aktivitet och utevistelse. Våra värderingar kan sammanfattas i ledorden kompetens- engagemang och hjälpsamhet, varför din inställning och förhållningssätt är avgörande för brukare, närstående och arbetskamrater. I arbetet ingår dag, kvälls och helgtjänstgöring. Kvalifikationer Vi söker dig som är: -Undersköterska eller Vårdbiträde -Har körkort -Behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. -Gärna flerspråkig -Serviceinriktad Vi söker dig som är undersköterska eller Vårdbitäde och vill arbeta på Attendo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser positivt på erfarenhet av demensvård samt vård i livets slutskede. Det är viktigt att du är plikttrogen och noggrann, så att brukaren kan känna sig säker och trygg. Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du skall vara kreativ i ditt sätt att tänka och god förmåga att samarbeta samt även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut.
Företag: Attendo AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterkor/Vårdbiträden Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterkor/Vårdbiträden Västerås

arbetsterapeut, Västerås
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi finns på ett 70-tal orter i hela Sverige, samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 13 000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med möjlighet till personlig utveckling. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker en legitimerad arbetsterapeut som har ett genuint intresse för äldreomsorg och som har möjlighet att vikariera på Attendos äldreboenden i Västerås under en av våra ordinarie arbetsterapeuters föräldraledighet. Sysselsättningsgraden kommer att variera; v.32-35 100%, v.36-44 32% och v. 45-52 15% Kvalifikationer Legitimerad arbetsterapeut
Företag: Attendo AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga arbetsterapeut, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: arbetsterapeut, Västerås

Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !
Arbetsplatsen Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 12 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo bedriver ett flertal LSS boende för personer med funktionsnedsättningar på uppdrag av olika kommuner. Hösten 2013 startar vi enligt entreprenadavtal med Lerums kommun en ny gruppbostad enligt LSS för personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi behöver nu ett antal engagerade och kompetenta medarbetare som kan vara med och starta upp den nya gruppbostaden. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi arbetar för att stärka individen utifrån den enskildes behov och önskemål med respekt för självbestämmande och integritet. Arbetet består av att ge stöd och service till personer med kognitiva funktionsnedsättningar utifrån Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan till exempel innebära att delta i fritidsaktiviteter, laga mat, städa,personlig omvårdnad, planera verksamheten, hitta smarta lösningar som främjar självständighet hos den enskild mm. Kvalifikationer För arbetet krävs att du har relevant gymnaisieutbildning såsom tex omvårdnadsprogrammet. Behandlingsassistent, behandlingspedagog, beteendevetare, socionom, pedagog eller annan utbildning som är relevant för uppdraget kan vara aktuellt. Kunskap, erfarenhet och utbildning inom handikappvetenskap ses som meriterande. Erfarenhet av arbete i liknande verksamheter är ett krav. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ställer krav på kunskaper i dokumentation, och metodiska arbetssätt. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt ha god datavana. Övrigt Sysselsättningsgraden är varierande, runt 60-75%. Tjänsterna innefattar tjänstgöring enligt schema på varierande tjänstgöringsgrader och innebär arbete under dag/kväll/sovande jour och helg. Vi tillämpar provanställning innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning. Tillträde efter överrenskommelse, kring 1 oktober 2013.
Företag: Attendo AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !

Sjukgymnast, Göteborg
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde Du kommer att fungera likt en konsult gentemot våra tre äldreboenden i Göteborg: Fiskebäck äldreboende i Fiskebäck, S:t Jörgens äldreboende på Hisingen och Fridkullagatans äldreboende i Johanneberg. Tillgång finns till bil och bärbar dator. Kontor delas med arbetsterapeut. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med vår arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor. Du kommer att ha stor möjlighet att lägga upp hur ditt dagliga arbete ska se ut. Arbetet består av utbildning, handledning och stöttning av omvårdnadspersonalen i deras dagliga arbete. Du kommer bland annat att göra förflyttnings- och funktionsbedömningar, ansvara för hjälpmedelshantering, utbilda personal i ergonomi och leda och/eller utveckla program för sittgymnastik. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast och som tidigare har arbetat minst tre år inom äldreomsorgen. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och att handleda personal i frågor som rör din yrkeskompetens. Som person är du trygg i din yrkesroll, flexibel, strukturerad och lösningsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast, Göteborg

Samordnare/Teamledare
Arbetsplatsen Kundval Alingsås bedriver hemtjänst och hushållsnära tjänster. Vår lokal ligger på Brogården, lite utanför Alingsås stadskärna. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga undersköterskeupgifter. Avsatt tid för administrativa uppgifter som schemaplanering, bemanningsanvar samt förlönesystem. I tjänsten ingår även marknadsföring. Kvalifikationer Du ska vara utbildad undersköterska med en påbyggnadsutbildning på högskolenivå, gärna med beteendevetenskaplig inriktning. Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och har en god social kompetens samt ett säljande sätt. Datavana är ett krav. Utbildning i social dokumentation, ekonomi, ledarskap och/eller marknadsföring ses som meriterande. B-körkort krävs.
Företag: Attendo AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare/Teamledare jobb, Samordnare/Teamledare Alingsås, Samordnare/Teamledare Attendo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare/Teamledare

Undersköterskor Alingsås
Arbetsplatsen Attendo Kundval Alingsås erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster. Vi är en växande enhet som nu behöver öka vår personalgrupp med ytterligare medarbetare. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska inom hemtjänst såsom delegerade uppgifter från sjuksköterska, omvårdnadsarbete samt kontaktmannaskap och social dokumentation. Kvalifikationer Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre människor och deras närstående. Det är viktigt att du är positiv, glad, utvecklingsinriktad, flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Vi välkomnar också kreativitet och nytänkande. Kunskaper i Magna Cura är meriterande.
Företag: Attendo AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor Alingsås

Sjuksköterskor/ teamledare 100% till Attendo Elgströmska
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande, privata vård -och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo Elgströmska är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom. Vi har 80 lägenheter som är fördelade på 4 våningar. I verksamheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeut. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu två sjuksköterskor/ teamledare som har ett genuint intresse för äldreomsorg. Du är välorganiserad och har en god förmåga att leda omvårdnadsarbetet. På Elgströmska arbetar 4 sjusköterskor/ teamledare tillsammans och har HSL-ansvar för 20 patienter vardera. Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, handledning av omvårdnadspersonal,rond med familjeläkare samt teamarbete/samordning kring de boende. Jourtjänstgöring kvällar och helger ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är: - leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg, demensvård. Du har: - god samarbetsförmåga - datorvana - goda kunskaper i dokumentation. Vi dokumenterar i SafeDoc - goda kunskaper i svenska språket, skriftligt och muntligt - kunskap i nationella kvalitetssystem
Företag: Attendo AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/ teamledare 100% till Attendo Elgströmska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/ teamledare 100% till Attendo Elgströmska

Personlig assistent, Linköping
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter På individens begäran söker vi nu dig som vill arbeta deltid som personlig assistens hos en man i 50-årsåldern. Mannen har en hjärnskada och kognitiva funktionsnedsättningar. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en personlig assistent såsom hushållssysslor, handräckning vid hygien och ledsagning vid aktivitet. Kvalifikationer Som personlig assistens arbetar du i individens hem, och det är därför viktigt att du värnar om individens integritet och självbestämmande. Det är viktigt att du är lyhörd, pålitlig och har tålamod. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande och vi ser gärna att du har utbildning inom området och/eller psykiatri. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Arbetet innebär tjänstgöring både dag, kväll och helg, samt sovande jour.
Företag: Attendo AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Linköping

Lokalvårdare, Linköping
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo fortsätter växa i regionen och vi söker efter engagerade och kompetenta medarbetare till vårat serviceteam som verkar på flera av våra verksamheter i Linköping. I gengäld erbjuder vi en stimulerade arbetsmiljö med en tydlig ansvarsfördelning och utvecklingsmöjligheter. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu timvikarier till serviceteamens vikariepool. Arbetet består av sedvanliga städuppgifter utförda med god service och respekt. Vi arbetar både hemma hos privatpersoner och i allmänna lokaler. Kvalifikationer Vi söker utbildade lokalvårdare som har körkort och erfarenhet från lokalvård. Du skall kunna uttrycka sig väl i svenska språket, både i tal och skrift och ha datorvana. Du bör vara lyhörd för kundens önskemål och kunna ta ansvar för ditt eget handlande. Då arbetet kan komma att förläggas på olika enheter runt om i Linköping är det även viktigt att du är flexibel och initiativtagande.
Företag: Attendo AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Linköping

Sjuksköterska för timanställning till Älvsjö
Arbetsplatsen Långbroberg vård och omsorgsboende finns i Älvsjö och är ett äldreboende med inriktning för vård och omsorg, demens och Parkinson. boendet har 74 lägenhete och drivs i egen regi av Attendo Care. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatserna på Långbroberg vård och omsorgsboende. Vi har behov av sjuksköterska för tjänstgöring under dag, kväll och helg samt under natten. Kvalifikationer Du är leg sjuksköterska med stort intresse för äldreomsorg, gärna med erfarenhet från demensvård eller vård av brukare med Parkinsons sjukdom. Vi dokumenterar i Safe doc.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska för timanställning till Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska för timanställning till Älvsjö

Sjuksköterska, Älvsjö
Arbetsplatsen Långbroberg vård och omsorgsboende finns i Älvsjö och är ett äldreboende med inriktning vård och omsorg, demens och Parkinson. Boendet drivs i egen regi av Attendo Sverige AB. Här arbetar förutom omvårdnadspersonal och sjuksköterskor även arbetsterapeut, sjukgymnast, silviasyster och trivselvärdinna. Vi arbetar för att varje dag ska kännas meningsfull för våra brukare och för att varje natt ska vara lugn och en tid för återhämtning. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende. Som sjuksköterska på Långbroberg kommer du att arbeta med ett antal erfarna och kompetenta medarbetare. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för en mindre enhet Parkinsoninriktning och vi erbjuder en omväxlande och intressant arbetsplats. Attendos kvalitetsarbete bygger på noggrann planering, dokumenterat genomförande, granskning och uppföljning. Det utvecklar verksamheten och stärker säkerheten för såväl brukare som personal. Som sjuksköterska på Långbroberg arbetar du i en engagerad och kompetent organisation,med erfarna kollegor och omvårdnadspersonal. Vi erbjuder introduktion och intern utbildning för att säkerställa att din kompetens kommer till användning. Kvalifikationer Leg Sjuksköterska. Du har arbetserfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Fexibilitet och har förmåga att arbeta målinriktat är egenskaper som kännetecknar dig.Du samarbetar med andra personalgrupper och är en förebild för dessa i omvårdnadsarbetet. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande liksom vidareutbildning i geriatrik,Parkinsonssjukdom eller som distriktssköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Älvsjö

Ledsagare sökes
Arbetsplatsen Arbetsplatsen Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ-och familjeomsorg samt omsorg till funktionsnedsatta. Vi finns på ett 70-tal orter i Sverige samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 12 000 medarbetare och en årlig omsättning på 4,3 miljarder. Attendo LSS söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalité i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu ett flertal ledsagare/avlösare till vår enhet i Stockholm. Arbetet består i att ledsaga personer till olika aktiviteter utanför hemmet och att vara ett stöd i olika sociala sammanhang.Som avlösare arbetar du i familjens hem och avlastar föräldern/föräldrarna i det dagliga livet genom att ta hand om den person som har särskilda behov. Tiderna varierar men främst är det helger och kvällar som är mest aktuella. Arbetets omfattning är ca 10-20 timmar i månaden men det finns möjlighet till fler uppdrag om intresse finns. Kvalifikationer Du skall ha erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna som har en funktionsnedsättning.Du skall vara pålitlig,social, ha god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare sökes

Arbetsterapeut Lindgården
Arbetsplatsen Lindgården är belägen i Broby, Östra Göinge ca 3 mil från Kristianstad. Attendo Sverige AB driver Lindgården sedan 2010-11-01. Verksamheten omfattar totalt 72 platser varav 38 demens, 12 somatiska och 22 korttidsplatser avseende rehabilitering, avlastning, växelvård och palliativ vård. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut på Lindgården kommer du att ha en omväxlande och utvecklande tjänst i nära samarbete med sjukgymnast. Korttidsvården erbjuder utmanande arbetsuppgifter och god kunskap om rehabilitering och hjälpmedel. Kvalifikationer Vi söker en legitimerad arbetsterapeut. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är van att fatta egna beslut utifrån dina kunskaper och klarar av att hantera stressiga situationer. Du drivs av viljan att utvecklas i din yrkesroll. Datavana är ett krav och stor vikt läggs vid personliga egenskaper, som noggrannhet, initiativförmåga, samarbetsförmåga och trevligt bemötande. Vidare/påbyggnadsutbildning som är relevant för tjänsten ses som meriterande.
Företag: Attendo AB
Ort: Östra-Göinge
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Lindgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Lindgården

Sjuksköterska Attendo-Hällbo
Arbetsplatsen Attendo-Hällbo ingår i Attendo LSS-Syd och är ett boende enligt SoL, för vuxna psykiskt funktionshindrade och/eller med dubbeldiagnos. Vi har totalt 59 boende på 6 enheter. Vår verksamhet finns centralt i Höör Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter En av våra duktiga sjuksköterskor slutar, så nu söker vi en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och ansvar för insatser enligt HSL. I tjänsten ingår även beredskaptjänstgöring i hemmet Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning eller erfarenhet från psykiatrin är meriterande.. Du bör ha ett stort intresse för psykiatri och trivas i en dynamisk arbetsmiljö. Du ska prioritera att arbeta med hög kvalitet som utgår från respekt för individen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Grundläggande datavana och körkort är ett krav.
Företag: Attendo AB
Ort: Höör
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Attendo-Hällbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Attendo-Hällbo


Sök lediga jobb Attendo AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se