Automationsingenjör Stockholm jobb - lediga jobb

Automationsingenjör Stockholm jobb Automationsingenjör Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Automationsingenjör Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Automationsingenjör Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Automationsingenjör Stockholm- Malmö

  2. Automationsingenjör Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Automationsingenjör Stockholm
Goodtech är en teknologikoncern som bidrar till samhällets utveckling. Oavsett tekniska lösningar vill vi närvarande i samhället och ge ett positivt avtryck genom de anläggningar vi uppför. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare har olika bakgrund, intressen och talang. Vi tror därför inte på att forma alla i samma form. Vi vet att en förutsättning för ökad trivsel och engagemang är att ge våra medarbetare möjligheten att må bra och utvecklas till sin fulla potential samt prestera på toppen av sin förmåga. Värderingar Vårt engagemang är avgörande för våra ansträngningar och visar att vi är motiverade att utföra våra arbetsuppgifter och att inspirera alla runt omkring oss varje dag. Vi är beroende av varandra och allas förståelse och intresse för vår verksamhet. I utvecklingen av olika områden kommer vi att involvera och inkludera varandra, kunder och partners för att hitta bra lösningar. Vi skal skapa värde för våra kunder att lösa sina problem och ge "det lilla extra" genom närhet och närvaro. Vi har viljan och energin att göra det bättre för varje dag och är angelägen om att vi alla söker efter möjligheter till förbättringar och nya lösningar på små och stora utmaningar hos våra kunder och internt. Tillsammans gör vi skillnad! Elkraftskonstruktörer till Stockholm För att möta våra kunders efterfrågan på våra tekniska tjänster och säkerställa vår medverkan i kommande projekt, söker vi elkraftskonstruktörer till vårt kontor i Stockholm. Vi söker målmedvetna konstruktörer med erfarenhet från kraftförsörjning. Har ett brinnande intresse för elkraft samt kunskaper inom autocad, elprocad eller elmaster då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig intressanta projekt i teknikens framkant och vi söker dig som vet att du vill driva projekt från idé till färdig anläggning där kunden har högt ställda krav på din prestation. Vi konstruerar och levererar allt från nyckelfärdiga anläggningar till ombyggnader och modernisering. Vi har en bred erfarenhet allt ifrån 400V till 400kV. Du kommer att ingå i ett kundfokuserat projektteam och arbeta med konstruktion, konstruktionsutveckling, provning och drifttagning. ANSÖK NEDAN! LÖPANDE INTAG! http://www.goodtech.se/sv/sidhuvudslankar/jobb__karriar/lediga_tjanster?openDocument Till säljare för rekryteringstjänster: Vi har en medveten rekryteringsstrategi och önskar ej kontakt gällande förslag till rekryteringslösningar.
Företag: Goodtech Projects & Services AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör Stockholm

Automationsingenjör Stockholm
Om Cactus Utilities Vi är ett framgångrikt företag med utveckling och design i Mölndal, Helsingborg, Jönköping, Stockholm. Vi är ca 55 personer och gjorde vår första installation redan 1974. Våra kunder finns från Trelleborg i söder och Haparanda i norr. Läs mer om ett ovanligt spännande företag på www.cactus.se Vill du jobba med verksamheter som gör skillnad - På riktigt? Är din passion process och automationsteknik? Då har vi jobbet för dig. Vi har lanserat ett av de mest spännande och moderna driftsystemen i världen - Cactus Eye. Nu behöver vi fler automationsingenjörer till vårt kontor i Stockholm. Våra system hjälper till att säkerställa driften av omfattande delar av svensk infrastruktur inom vattenförsörjning, energiproduktion och järnvägstransport. VA-kunderna dominerar, där vi är störst i Sverige med bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö som kunder. Du gillar att arbeta i projektform med stor individuell frihet och ansvar. Hos oss får du följa projekten från anbud till driftsättning. Du får jobba med spännande teknik i olika branscher och där du hela tiden utvecklas. Vi söker dig som troligen har en ingenjörsutbildning eller motsvarande inom automation eller processområdet. De nyckelkomponenter som vi söker hos dig är: - Goda kunskaper inom SCADA, PLC-, DCS-, och HMI-system - Erfarenhet av projektarbete - Har vana att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska - Engagemang!! Övrigt Krav på B körkort Har du dessutom erfarenheter från VA- eller procesindustrin, då är du som klippt och skuren för tjänsten. Till din hjälp har du vassa kollegor med lång erfarenhet som gör allt för att projektet skall landa väl hos kunden. Din arbetsplacering är i Stockholm. Till din hjälp har du vassa kollegor med lång erfarenhet som gör allt för att projektet skall landa väl hos kunden. Din arbetsplacering är i Stockholm. Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Thomas Andreasson Projektchef 031 - 86 97 19 Varmt välkommen med din ansökan till thomas.andreasson@cactus.se. Märk den "Automationsingenjör Stockholm". Urval sker löpande. Erbjudande om hjälp med ytterligare annonsering, rekryteringshjälp och liknande undanbedes. Thomas Andreasson Projektchef Cactus Utilities AB
Företag: Cactus Utilities AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör Stockholm


Sök lediga jobb Automationsingenjör Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se