Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval jobb - lediga jobb

Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval jobb Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Automationsingenjör/Projektledare till Alfa Laval- Botkyrka


Mer beskrivning

Automationsingenjör/Projektledare till Alfa Laval
Ett jobb på Alfa Laval har egentligen alla ingredienser du kan önska dig. Vi finns i lite mer än 100 länder. Det innebär världens möjligheter för dig som är intresserad att arbeta internationellt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att optimera prestanda i sina processer. Om och om igen. Det betyder att du får jobba nära verkligheten, träffa många människor och hela tiden vara med om att lösa intressanta problem. Vi arbetar i teknikens framkant. Det är en utmaning för dig som är lagd åt det innovativa hållet. Att uppfinna och förnya är en drivkraft för oss. Vi har högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det utrymme att påverka. Det är därför vi vill ha dig som nyanställd. Vi ger dig svängrum. Hos oss finns inga utstakade och färdiga karriärvägar. Det är i första hand ditt kunnande och dina ambitioner som styr din utveckling. Läs mer om företaget och lediga tjänster på www.alfalaval.com/career. Då Alfa Lavals produkter blir allt mer automatiserade söker vi nu en erfaren automationsingenjörer med stor drivkraft och engagemang. Med denna tjänst blir du en del av en central automationsavdelning inom Alfa Laval, CAT, core automation team. Vi utvecklar och underhåller automationssystem runt Alfa Lavals kärnprodukter, och ansvarar för standardisering av automation inom Alfa Laval. Arbetsrollsbeskrivning Du kommer att ta en aktiv del i nyutvecklingsprojekt, och jobba med projektledning. Du jobbar med elkonstruktion av automationssystem, support till befintliga system, fält-/labbprov, konceptutveckling och utvecklar befintliga automationsstandarder. Du har kontakt med både leverantörer och interna kunder i en koordinerande/projektledande roll. Kvalifikationer Du har en ingenjörsutbildning inom el-/automation eller liknande, och har en flerårig bred arbetslivserfarenhet inom området automation och elkonstruktion. Du är en van användare av Eplan, Elprocad eller liknande verktyg. Det är en fördel om du även har kunskap inom mjukvara/programmering av styrsystem/PLC. Din engelska är flytande i tal och skrift och svenska är starkt meriterande. Projektledarerfarenhet är önskvärt. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse och engagemang för automation. Vi tror att du har en stark drivkraft och är utåtriktad, noggrann och flexibel. Du trivs i en projektledande roll. Vi erbjuder Ett utmanande jobb i en global organisation, med krav att självständigt och i grupp utföra sina arbetsuppgifter, med goda möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och framtid inom Alfa Laval. Du blir en del av ett glatt gäng med bra sammanhållning. För frågor om tjänsterna kontakta rekryteringskonsult Maria Rabb på Technogarden, 0739-80 83 98 För facklig information, kontakta: Eva Alvin, Akademikerföreningen, tel. 08-5306 53 56 Bengt Hanell, Unionen, tel. 08-5306 56 58 Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag, dock senast den 19 augusti 2013.
Företag: Alfa Laval Tumba
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör/Projektledare till Alfa Laval jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör/Projektledare till Alfa Laval


Sök lediga jobb Automationsingenjör_Projektledare till Alfa Laval

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se