Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb - lediga jobb

Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen- Varberg


Mer beskrivning

Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundcenter (under uppbyggnad) En central kundcenterfunktion på Serviceförvaltningen håller på att byggas upp under 2013 och ska gå igång skarpt 1 januari 2014. Den ska ge kunderna en tydlig och enkel väg in till förvaltningen. Kundcenterfunktionen blir också en del i att utveckla Serviceförvaltningens erbjudande till kunderna. Gruppen är ännu inte bemannad och medarbetarna kommer att rekryteras internt på Serviceförvaltningen. Du som chef för kundcenter kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Som chef för kundcenter har du ett nära samarbete med förvaltningens övriga avdelningar och är samtidigt en kravställare på dessa. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. • Vara med att starta upp verksamheten som ska vara igång 2014-01-01 • Utveckla nya tjänster, prissätta och implementera dessa i verksamheten • Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Skapa nya och utveckla gamla kundkontakter • "Sälja in" den nya funktionen och dess tjänster till övriga kommunala förvaltningar KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års ledarerfarenhet - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen


Sök lediga jobb Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se