Axstores Café Å Lait jobb - lediga jobb

Axstores Café Å Lait jobb Axstores Café Å Lait jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Axstores Café Å Lait. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Axstores Café Å Lait. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Medarbetare till Café Å Lait- Stockholm

  2. Department Manager Café Å Lait Mall of Scandinavia- Solna

  3. Café-medarbetare- Uppsala

  4. Driftchef Café å Lait Åhléns City- Stockholm


Mer beskrivning

Medarbetare till Café Å Lait
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Vill du vara med från början? Den 23 augusti kommer ett nytt spännande kafékoncept inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen att öppna sin allra första enhet på Åhléns City i Stockholm. Detta Café är det första i sitt slag och kommer att följas av flera enheter. Inredningen är specialframtagen av en av sveriges främsta arkitektbyråer. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så. Nu öppnar vi fler caféer och söker nya medarbetare! Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att skapa en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk till att möta gästerna.  Vi söker dig som  - Har jobbat några år i branschen och har erfarenhet av livet  - är en lagspelare som är intresserad av människor  - som trivs med att göra många olika saker  - brinner för att ge service och få nöjda gäster  Arbetstiderna varierar men kaféet följer Åhléns Citys öppettider.   Det handlar om människor! Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti!
Företag: Axstores Café Å Lait
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Café Å Lait jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Café Å Lait

Department Manager Café Å Lait Mall of Scandinavia
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. I augusti 2013 öppnade vårt kritikerrosade nya kafékoncept, Café Å Lait, inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så! Snart är det dags att slå upp portarna igen och denna gång i Mall of Scandinavia som är Nordens största köpcentrum med det bästa och mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Du som Department Manager kommer att leda ett härligt team med medarbetare. Tillsammans med dem skapas en ny kommersiell plats. Vinst för oss är en nöjd och återkommande gäst och ett lönsamt kafé. Vi söker dig som: * har jobbat minst tre år i branschen och har erfarenhet av livet * är en lagspelare som älskar mötet med människor * är strukturerad och van att leda arbete  * har haft ansvar i ditt arbete i en chefsposition * tycker om utmaningar och att vara i händelsernas centrum * vill inspirera dina medarbetare till att erbjuda ett utmärkt kundbemötande Arbetstiderna varierar men kaféet följer varuhusens öppettider. Du rapporterar till varuhusets Store Manager. Hos oss handlar det om människor! Välkommen med din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Axstores Café Å Lait
Ort: Solna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Department Manager Café Å Lait Mall of Scandinavia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Department Manager Café Å Lait Mall of Scandinavia

Café-medarbetare
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. I augusti 2013 öppnade vårt kritikerrosade nya kafékoncept, Café Å Lait, inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så! Tillsammans med övriga medarbetare skapar du en av de mest attraktiva mötesplatser i din stad. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk, göra kaffe till att möta gästerna. Vi söker dig som: * har erfarenhet av branschen * är en lagspelare som älskar mötet med människor * som trivs med att göra många olika saker i en miljö med högt tempo * brinner för att ge service och få nöjda gäster som trivs hos oss * är en positiv person som bjuder på sig själv Arbetstiderna varierar men kaféet följer varuhusets öppettider. Hos oss handlar det om människor! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.
Företag: Axstores Café Å Lait
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Café-medarbetare jobb, Café-medarbetare Uppsala, Café-medarbetare Axstores Café Å Lait
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café-medarbetare

Driftchef Café å Lait Åhléns City
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. I augusti 2013 öppnade vårt kritikerrosade nya kafékoncept, Café Å Lait, inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så! Som Driftchef kommer du att leda ett härligt team med medarbetare. Tillsammans ska ni skapa ett lönsamt café med nöjda och återkommande gäster. Vi söker dig som: har jobbat minst tre år i branschen och har erfarenhet av livet är en lagspelare som älskar mötet med människor är strukturerad och van att leda arbete  har haft ansvar i ditt arbete i en chefsposition tycker om utmaningar och att vara i händelsernas centrum vill inspirera dina medarbetare till att erbjuda ett utmärkt kundbemötande Arbetstiderna varierar men kaféet följer varuhusens öppettider.  Hos oss handlar det om människor! Välkommen med din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Axstores Café Å Lait
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Driftchef Café å Lait Åhléns City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftchef Café å Lait Åhléns City


Sök lediga jobb Axstores Café Å Lait

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se