Axstores KICKS Sverige jobb - lediga jobb

Axstores KICKS Sverige jobb Axstores KICKS Sverige jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Axstores KICKS Sverige. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Axstores KICKS Sverige. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. KICKS Inköp söker Planner för Private Label- Stockholm

  2. KICKS Kundservice söker personal- Stockholm

  3. KICKS söker finskspråkig medarbetare till Kundservice- Stockholm


Mer beskrivning

KICKS Inköp söker Planner för Private Label
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. KICKS Inköpsorganisation ansvarar för inköp och sortiments­utveckling av skönhetsprodukter. Private Label är ett växande och viktigt affärsområde inom KICKS. Ditt uppdrag är att ansvara för ekonomisk analys och rekommendationer, målsättning och uppföljning inom området Private Label. Du är en viktig länk i optimeringen av kampanjer, sortiment, lanseringar och processer. Vi söker dig * med tidigare erfarenhet av ekonomisk analys gärna från detaljhandeln * med ett brinnande intresse för skönhetsprodukter och med ett kommersiellt driv * som har en akademisk examen med ekonomisk inriktning * med stor IT-kunskap, särskilt av Excel * med en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och som är öppen, engagerad och nyfiken * med ett intresse för administrativ struktur och som gillar att vara ”spindeln i nätet” Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet att du som söker kännetecknas av engagemang, lösningsfokus och professionalism i allt du tar dig an! Du är själfallet noggrann och har en god analytisk förmåga. Du är en nyfiken, flexibel och prestigelös person som är öppen och gärna kommer med egna förslag till nya lösningar. Du har mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare har du god kommersiell förståelse som du använder till att skapa kreativa analyser och processer. För att trivas på Axstores, KICKS och i teamet bör du vara en riktig ”doer” som trivs i dynamisk och snabbrörlig miljö. Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på vårt huvudkontor. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag – vi intervjuar löpande. Ansök genom att klicka på länken "Skicka ansökan" till höger. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Plannerchef Kicks Skönhet, Anette Vangefors Pantulin på tfn:08-4532815.
Företag: Axstores KICKS Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS Inköp söker Planner för Private Label jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS Inköp söker Planner för Private Label

KICKS Kundservice söker personal
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med kunskap och engagemang skapar Kicks medarbetare en skönhetsupplevelse med känsla för våra kunder. Vi förstärker nu vår kundservice och letar efter dig som vill anta utmaningen att vara med att forma och utveckla vår kundservice till att bli ledande i norden! Ditt huvudsakliga ansvar är att se så att varje kund får allra bästa bemötande och att varje ärende löses på bästa sätt med bibehållen eller ökad kundnöjdhet som följd. Ditt uppdrag blir; * Att med telefon och mail som verktyg hjälpa KICKS kunder med frågor rörande våra produkter (hudvård och makeup), e-handels och klubbrelaterade ärenden och även hantera frågor gällande butiksservice * Merförsäljning av våra produkter,  inklusive att kunna ge våra kunder en professionell rådgivning på telefon och mail gällande hudvård och make-up * Diverse administrativa uppgifter  Vi söker dig som; * Har tidigare erfarenhet från kundsupport via telefon och/eller försäljningserfarenhet i en butik * Har kunskaper i engelska   * Är utbildad Makeupartist/Hudterapeut * Har god datorvana Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker, kännetecknas av driv, flexibilitet och en lösningsorienterad attityd. Vi ser även att du är en stresstålig person  som gillar att jobba i en snabb miljö. Du har en genuin service och ansvarskänsla gentemot kund och organisation och drivs av utmaningen att ge professionell service via telefon och mail. Du sätter alltid kunden i fokus med ditt kommunikativa, pedagogiska och säljande sätt och självklart har du ett brinnande intresse för skönhetsprodukter! Du har nu chansen att arbeta i en social och utåtriktad arbetsroll där du i form av företagets länk mot kund kommer vara med och bidra till att stärka KICKS position på den nordiska marknaden. Vi tror att, för att trivas på KICKS och i rollen som kundservicemedarbetare bör du vara en ”doer” som trivs bäst i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Tjänsten är placerad på KICKS huvudkontor i centrala Stockholm och kan innebära arbete på kvällar och helger. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande.
Företag: Axstores KICKS Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS Kundservice söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS Kundservice söker personal

KICKS söker finskspråkig medarbetare till Kundservice
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS Kosmetikkedjan AB ingår i Axstores. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att vara med att fortsätta forma och utveckla KICKS Kundservice till att bli ledande i Norden! Som medarbetare på KICKS kundservice är ditt huvudsakliga ansvar att i tal och skrift möta KICKS kunder och se till så att de får “Top class service”. Varje kundkontakt ska vara professionell och ge våra kunder en lustfylld köpupplevelse.  Du har nu chansen att arbeta i en social och utåtriktad arbetsroll där du är en viktig del i arbetet med att stärka KICKS position som växande multikanalsaktör på den nordiska marknaden. För att trivas på KICKS och i rollen som kundservicemedarbetare är du engagerad, utåtriktad och brinner för att ge kunden bästa service på ett professionellt sätt. Du är en "doer" som trivs bäst i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Tjänsten är placerad på KICKS huvudkontor i centrala Stockholm och är på heltid. Dina arbetsuppgifter: * Att med telefon, mail, chat och webb som redskap hjälpa KICKS Nordiska kunder med frågor rörande våra produkter, e-handel och klubbrelaterade ärenden. * Hjälpa och vägleda kunder genom onlineköp i KICKS webbshop och genom det bidra till ett lustfyllt köp och en ökad merförsäljning. * Vara den med speciellt ansvar mot KICKS butiker och kunder i Finland, men även vara en viktig del i arbetet med Sverige och Norge. Detta innebär att Finska behöver vara ditt modersmål. * Kontakt och länk med interna funktioner inom Norden. Vi söker dig som: * Håller hög servicegrad och är snabb i hanteringen av ärenden samt drivs av att ge professionell service via telefon och mail. * Har utbildning inom makeup eller hudvård och har ett stort intresse för skönhet. * Är noggrann, strukturerad och har inga problem med att hantera intensiva perioder. * Har en prestigelös inställning, är flexibel, lösningsorienterad och har lätt för att lära. Bidrar med en positiv attityd och uppskattar att arbeta i team och hjälpa dina kollegor. * Erfarenhet från kundservice, försäljning och e-handel är meriterande.   Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Axstores KICKS Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga KICKS söker finskspråkig medarbetare till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KICKS söker finskspråkig medarbetare till Kundservice


Sök lediga jobb Axstores KICKS Sverige

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se