B.A.R. söker Kockar jobb - lediga jobb

B.A.R. söker Kockar jobb B.A.R. söker Kockar jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: B.A.R. söker Kockar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: B.A.R. söker Kockar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  2. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  3. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  4. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  5. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  6. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  7. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  8. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  9. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  10. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  11. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  12. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  13. B.A.R. söker Kockar- Stockholm

  14. B.A.R. söker Kockar inför hösten- Stockholm

  15. B.A.R. söker Kockar inför hösten- Stockholm

  16. B.A.R. söker Kockar inför hösten- Stockholm

  17. B.A.R. söker Kockar inför höst & vinter- Stockholm

  18. B.A.R. söker Kockar inför 2019- Stockholm

  19. B.A.R. söker Kockar- Stockholm


Mer beskrivning

B.A.R. söker Kockar
Inför sensommaren/hösten söker vi tillökning för att utöka vårt team. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Lux Restauranger är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag för Dag på Lilla Essingen Restaurang B.A.R. på Blasieholmen EAT Restaurant på Jakobsbergsgatan Restaurang B.A.R. Kock Du kommer att få ett arbete i högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa utav råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del utav arbetet, och du kommer att arbeta med väldigt olika råvaror i våran saluhall som kommer att utveckla dig som person och kock Du bör ha fem års erfarenhet av yrket och en god kännedom för råvaror och ett personligt engegemang och ansvartagande Vill du arbeta med att utveckla och driva gastronomi framåt samt ta del utav en personalpolitik som är unik i restaurang Sverige, så tveka inte att höra av dig till oss klicka dig vidare till http://lux.hucama.com för din ansökan
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Lux Restauranger är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag för Dag på Lilla Essingen Restaurang B.A.R. på Blasieholmen EAT Restaurant på Jakobsbergsgatan Restaurang B.A.R. Kock Du kommer att få ett arbete i högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa utav råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del utav arbetet, och du kommer att arbeta med väldigt olika råvaror i våran saluhall som kommer att utveckla dig som person och kock Du bör ha fem års erfarenhet av yrket och en god kännedom för råvaror och ett personligt engegemang och ansvartagande Vill du arbeta med att utveckla och driva gastronomi framåt samt ta del utav en personalpolitik som är unik i restaurang Sverige, så tveka inte att höra av dig till oss klicka dig vidare till http://lux.hucama.com för din ansökan
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger a¨r idag en koncern som driver tre restauranger & ett Cafe med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan Open Cafe pa° Valhallava¨gen Nu so¨ker vi till Restaurang B.A.R. Kockar info¨r vintern Du kommer att fa° ett arbete i ho¨gt tempo och fartfylld miljo¨ da¨r alla jobbar med en ho¨g niva° fo¨r att fa° ut det ba¨sta utav ra°varan. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hja¨lper varandra fo¨r att lyckas. Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta va°rt bepro¨vade sa¨tt med na¨rproducerade ra°varor, addera vissa importerade specialiteter. En restaurang da¨r ra°varorna fa°r spela a¨nnu sto¨rre roll, da¨r prisbilden och sa¨songerna a¨r med och skapar ett matkoncept byggt pa° enkelhet, vardagsnjutning och sa°klart havet. - Henrik Norstro¨m , kreativ chef B.A.R.
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger a¨r idag en koncern som driver tre restauranger & ett Cafe med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan Open Cafe pa° Valhallava¨gen Nu so¨ker vi till Restaurang B.A.R. Kockar info¨r vintern Du kommer att fa° ett arbete i ho¨gt tempo och fartfylld miljo¨ da¨r alla jobbar med en ho¨g niva° fo¨r att fa° ut det ba¨sta utav ra°varan. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hja¨lper varandra fo¨r att lyckas. Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta va°rt bepro¨vade sa¨tt med na¨rproducerade ra°varor, addera vissa importerade specialiteter. En restaurang da¨r ra°varorna fa°r spela a¨nnu sto¨rre roll, da¨r prisbilden och sa¨songerna a¨r med och skapar ett matkoncept byggt pa° enkelhet, vardagsnjutning och sa°klart havet. - Henrik Norstro¨m , kreativ chef B.A.R.
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger a¨r idag en koncern som driver tre restauranger & ett Cafe med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan Open Cafe pa° Valhallava¨gen Nu so¨ker vi till Restaurang B.A.R. Kockar info¨r vintern Du kommer att fa° ett arbete i ho¨gt tempo och fartfylld miljo¨ da¨r alla jobbar med en ho¨g niva° fo¨r att fa° ut det ba¨sta utav ra°varan. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hja¨lper varandra fo¨r att lyckas. Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta va°rt bepro¨vade sa¨tt med na¨rproducerade ra°varor, addera vissa importerade specialiteter. En restaurang da¨r ra°varorna fa°r spela a¨nnu sto¨rre roll, da¨r prisbilden och sa¨songerna a¨r med och skapar ett matkoncept byggt pa° enkelhet, vardagsnjutning och sa°klart havet. - Henrik Norstro¨m , kreativ chef B.A.R.
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar

B.A.R. söker Kockar inför hösten
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar inför hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar inför hösten

B.A.R. söker Kockar inför hösten
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt. The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar inför hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar inför hösten

B.A.R. söker Kockar inför hösten
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar inför hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar inför hösten

B.A.R. söker Kockar inför höst & vinter
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar inför höst & vinter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar inför höst & vinter

B.A.R. söker Kockar inför 2019
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar inför 2019 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar inför 2019

B.A.R. söker Kockar
Á la carte (all mat tillagas efter beställning) Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet) Team Work (Jobba för varandra) Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll) Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!) Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas! B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. ”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden. Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet. Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Företag: Lux restaurang i city AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga B.A.R. söker Kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B.A.R. söker Kockar


Sök lediga jobb B.A.R. söker Kockar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se