BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB jobb - lediga jobb

BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB jobb BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bilförsäljare till Kamux i Borlänge- Borlänge

 2. Finsktalande byggmästare- Kiruna

 3. Senior Controller- Stockholm

 4. Driven Säljare för Novosan- Stockholm

 5. Logistik / Transportadministratör- Solna

 6. HR Administratör- Solna

 7. Erfarna murare/fasadputsare- Stockholm

 8. Fönstermålare- Stockholm

 9. Erfarna snickare- Stockholm

 10. Stommontörer- Stockholm

 11. Arbetsledare- Mölndal

 12. Fälttekniker inom IT - extra/student- Stockholm

 13. Fälttekniker inom IT - Team ledare- Stockholm

 14. Fälttekniker inom IT - extra/student- Nyköping

 15. Erfarna snickare- Ekerö

 16. Lastbilschaufför / Schakt- Sollentuna

 17. Stenanläggare mark och asfalt- Sollentuna

 18. Projektledare ställningsbyggare- Luleå

 19. Testare / Testansvarig- Stockholm

 20. Telecom OSS-konsult- Stockholm

 21. Architect - Business Applications- Stockholm

 22. Translator- Stockholm

 23. IT technician- Stockholm

 24. IT technician Oracle- Stockholm

 25. Account Manager- Stockholm

 26. Business Development Manager- Stockholm

 27. MJUKVARUUTVECKLARE FÖR MOBILTELFONI- Stockholm

 28. Sales Manager- IT- Stockholm

 29. Market Development Specialist till utlandet- Stockholm

 30. Redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till utlandet- Stockholm

 31. Kvalificerad redovisningsansvarig till utlandet- Stockholm

 32. Integrationsspecialist till Krakow- Stockholm

 33. Supporttekniker på stort IT-företag- Stockholm

 34. Projektledare ställningsbyggare- Luleå

 35. Fortran-utvecklare för ett korttidsuppdrag- Avesta

 36. Software developers experienced in Manufacturing- Stockholm

 37. System Developer experienced in Manufacturing- Stockholm

 38. Application Developer experienced in Manufacturing- Stockholm

 39. Teknikintresserad översättare - Avesta- Avesta

 40. Teknikintresserad översättare - Degerfors- Degerfors


Mer beskrivning

Bilförsäljare till Kamux i Borlänge
På uppdrag av Kamux rekryterar vi nu en toppsäljare för anställning hos Kamux i Borlänge. Kamux är specialiserad på att sälja begagnade person- och transportbilar och sålde under 2012 ca. 10 000 bilar. Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Vi förväntar oss: - En positiv och säljande inställning. - En god anpassningsförmåga för ett högt arbetstempo. - Erfarenhet från tidigare bilförsäljning är inget krav. Vi erbjuder: - Trygghet i en stor koncern med ett ungt arbetsteam. - Hög lön för goda insatser. - Trevlig och motiverande arbetsmiljö. - Goda utvecklingsmöjligheter inom ett snabbt växande företag
Företag: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bilförsäljare till Kamux i Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilförsäljare till Kamux i Borlänge

Finsktalande byggmästare
Om Uppdraget Till ett större finskt byggföretag söker vi nu en erfaren byggmästare / produktionsledare. Du kommer att leda ett renoveringsprojekt av ett flerbostadshus och där ansvara för ca 10 till 15 personer. I uppdraget ingår även planering och uppföljning av projektet. Projekt start är planerad till mitten av september så rätt kandidat kan starta omgående. Detta arbete är en uthyrning och du kommer att vara anställd av Barona. Du rapporterar till ledningen i Finland därmed är det ett krav på att kandidaten pratar flytande finska. Om Kandidaten Vi tror att du idag jobbar i en liknande roll alternativt har tidigare erfarenhet som produktionsledare inom byggbranschen. Du har god erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du är prestigelös och har lätt för att kommunicera. Målinriktad, ha en förmåga att kunna omsätta teori till praktik samt ett strukturerat arbetssätt. Profil - Krav Vi söker en person som - troligen har en högskoleutbildning eller en YH (KY)-utbildning inom El, VVS, bygg, fastighet eller teknik. - har mycket god datakunskap i MS excel och MS word och besitter kalkyl/projektekonomiska kunskaper - är flytande på svenska och finska i tal och skrift - har lätt att planera och organisera - är service- och kvalitetsorienterad - är ordningsam och strukturerad med god social förmåga och kan kommunicera med kunder såväl som medarbetare Profil - Meriterande - Talar och skriver engelska obehindrat - Elbehörighet alternativt elsäkerhetsutbildning - kunskap inom entreprenadjuridik Om Barona Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Ansökan Ansökan görs på länken nedan, vi utvärderar kandidater löpande. Vänligen bifoga löneanspråk till din ansökan.
Företag: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande byggmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande byggmästare

Senior Controller
Om Uppdraget Till vår kund söker vi nu en controller (senior) för att ersätta under föräldraledighet. Uppdraget är en bemanning och du blir anställd av Barona. Uppdraget är beräknat till 15 månader med start i November. Du ansvarar för affärsenhetens finansiella styrning, månadsrapportering och prognostisering. Du samarbetar med företagsledning genom att tillföra finansiella insikter och att ge tillförlitlig finansiell information och prognoser. Du bidrar till affärsstrategi och affärsplanering. Du ser även till att redovisningsrutiner följer godtagna redovisningsprinciper såsom IFRS och bolagets interna principer. I upgiften ingår även att agera som expertstöd gentemot sälj avdelningen i form av analyser av affärscase och investeringsförslag samt att bistå med priskalkyler. Om Kandidaten Du har en stark förmåga att kommunicera och förmedla ekonomisk information effektivt med kollegor. Du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt och en positiv attityd. Du har en mångårig erfarenhet av controller yrket och har arbetat i större multinationella koncerner. Profil - Krav - Talar och skriver flytande på svenska och engelska - Förmåga att analysera finansiella data och förbereda finansiella rapporter, analyser och prognoser. - Praktisk erfarenhet av budgetering och prognostisering, rullande budgetar, och lönsamhetsanalys - 10 + års erfarenhet av controlling eller motsvarande arbetsuppgifter - Utmärkt användare av MS Office-verktyg, speciellt MS Excel - Magisterexamen (eller motsvarande) inom finans och redovisning Profil ? Meriterande - Erfarenhet att arbeta med SAP - Erfarenhet att arbeta med Hyperion Om Barona Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Ansökan Via länk Vänligen bifoga löneanspråk och när du är tillgänglig för en uppdragsstart till din ansökan.
Företag: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Controller

Driven Säljare för Novosan
Är du redo att axla uppdraget som vår nya urinoarpojke, med målet att arbeta ihärdigt för att främja sanitet och hygien och att med omsorg för vår miljö befria Sverige från vattenspolande urinoarer? Om Uppdraget Vi letar nu efter en driven säljare som vill arbeta med oss för att sälja en produkt som hjälper miljön och ekonomin hos våra kunder. Som säljare erbjuder du kunderna en produkt som återbetalar sig snabbt, som är miljövänlig och inte minst kan ge extra intäkter i form av reklamplats. Du ansvarar för bearbetning av nya kunder inom fastighetsförvaltning och ansvarar sedan för att bibehålla dessa kundrelationer. Du kommer att vara först in i den svenska verksamheten och utvecklingsmöjligheter blir därför stora om du visar på gott resultat där vi ser en plats som landschef i förlängningen. Vi som jobbar inom Novosan koncernen är ett härligt gäng som är glada, ambitiösa och drivna människor. Tjänsten kommer att vara placerad på kontor i Stockholm. Om Kandidaten Du skall ha erfarenhet av framgångsrik försäljning och är som person orädd, kreativ, målmedveten och har mycket energi och vilja. Du skall kunna hantera alla delar i en försäljningsprocess från uppsökande och kalla samtal till avtal och avslut. Du tänker lösningsorienterat och förstår kundens situation och förstår hur våra produkter kan lösa dessas problem. Profil - Krav - Vilja arbeta självständigt och resultatorienterat - 1-5 års erfarenhet av produktförsäljning - Mycket goda kunskapare i svenska och engelska, tal och skrift - Goda kunskaper inom office paketet - Körkort B Profil - Meriterande - Erfarenhet inom bygg, konstruktion, teknik eller miljö - Har haft personal och/eller team ledar ansvar i säljorganisation - Tillgång till egen bil Om Novosan Novosan är ett modernt bolag, etablerat 2009 i Finland, inom sanitära anläggningar som kombinerar välkända produkter och en kommande egen produktion i en solid portfölj och representerar marknadsledande vattenlösa Urimat urinoarer i Finland. Novosans kompetens inom ekologiska lösningar hjälper till att spara vatten i saniteten, en Urimat urinoar sparar i genomsnitt 100 000 liter vatten per år motsvarande 17,5 kilo koldioxid (CO2). Dessutom sänker detta kostnaderna avsevärt i form av sänkta underhålls och rengöringskostnader. Novosan vill kombinera moderna material lösningar med livscykeltänkande att möjliggöra hållbara produkter och tjänster. Urimat urinoarer har funnits på marknaden i 15 år och produkten är marknadsledande i Europa . Vattenlösa urinoarer förbrukar inte el och är helt klart den mest hållbara lösningen som finns . Urinoarerna och den mikrobiologiska rensningen som ingår har fått flera olika miljö utmärkelser för innovation runt om i världen
Företag: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Säljare för Novosan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Säljare för Novosan

Logistik / Transportadministratör
Om Uppdraget Till vår kund i Solna söker vi nu för omgående start en transportadministratör. Till en början på deltid 50 eller 75% för att under senare delen av sommaren gå upp till 100%. Som transportadministratör kommer du få chansen att arbeta självständigt med varierande administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar aktivt i det reservdelslager. Detta är ett lysande tillfälle för dig som vill skaffa meriterande arbetslivserfarenhet inom logistikbranschen. Arbetet som administratör kommer att innebära kontakt med såväl företagets anställda som leverantörer både via telefon och e-post, vilket kräver en hög servicekänsla. Arbetet kommer också innefatta registrering och planering i affärssystem. Vi söker dig som har erfarenhet och kan arbeta helt självständigt. Tillsättningen är en uthyrning till slutkund och kommer att ske enligt överenskommelse med start vecka omgående. Om Kandidaten Du har en avslutad eller pågående logistikutbildning och har ett intresse för branschen. Då arbetet är mycket serviceinriktat söker vi dig som tidigare har tidigare erfarenhet från lager , kundservice och/eller administration. Du kommer att arbeta i kundens affärssystem vilket kommer kräva goda datakunskaper. Som person är du serviceinriktad och självgående. Du tar egna initiativ och trivs i en roll där får blanda dina administrativa färdigheter med kund- och leverantörskontakter. Då företagets leverantörer och kunder både finns i Sverige och utomlands krävs goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du behöver truckkort då assistans måste ges för att lossa / lasta transporter samt att flytta och transportera inom lagret. Ansökan Ansökan görs på barona.se, vi utvärderar kandidater löpande. Om Barona Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Logistik / Transportadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistik / Transportadministratör

HR Administratör
Om tjänsten: Vi söker nu en HR-administratör för arbete intern hos Barona. Du kommer att arbeta högt och lågt med alltifrån HR och lön, rekrytering, bemanning, projektledning, internkommunikation och internservice. Du kommer i huvudsak att arbeta med administration kopplat till personal och lön, som t ex nyregistreringar och uppdateringar i HR-systemet, hantering av anställningsavtal och samarbete med ekonomiavdelning. Arbetsuppgifter - Skriva anställningsavtal - Hantera ansökningar och hjälpa i migreringsärenden (flytt över landsgräns). - Lägga upp och ändra anställningsuppgifter i HR-systemet - Rapportera in löneuppgifter till ekonomiavdelning - Faktura hantering - Hantera organisationsförändringar och behörigheter i personalsystemet - Svara på löpande frågor via mail och telefon från medarbetare och chefer kring personaladministration och lön - Arkivering och scanning Kvalifikationer - Erfarenhet av personaladministration - Erfarenhet av att ha arbetat i något personalsystem - Kunskap i Excel - Examen i personalvetenskap Det är även önskvärt att du har ekonomisk erfarenhet, men det är inte ett krav. Personliga egenskaper - Samarbetsinriktad - Självgående - Strukturerad, effektiv - Flexibel, lösningsfokuserad Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en god administratör och tycker om att arbeta i det dagliga med allt som rör administration. Du är noggrann, prestigelös och har hög servicenivå och trivs bäst i en organisation med högt tempo. I arbetet kommer du ha både interna och externa kontakter vilket ställer krav på kommunikativ förmåga och social kompetens. Om arbetsgivaren: Tjänsten är intern på Barona. Vi som jobbar på Barona är ett härligt gäng som är glada, ambitiösa och drivna människor. Tjänsten är placerad vid Baronas kontor på Klarabergsviadukten i Stockholm. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Solna
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga HR Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR Administratör

Erfarna murare/fasadputsare
Om tjänsten: Vi söker nu dig som är erfaren murare/fasadputsare Kvalifikationer: Erfarenhet som murare/fasadputsare Om arbetsgivaren: Du kommer att arbeta som murare/ fasadputsare för Barona hos våra kunder i Stockholm Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Robert Palm på 08-525 205 01 eller på e-post robert.palm@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna murare/fasadputsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna murare/fasadputsare

Fönstermålare
Om tjänsten: Vi söker dig som är erfaren fönstermålare Kvalifikationer: Erfarenhet som fönstermålare Om arbetsgivaren: Du kommer att arbeta för Barona som fönstermålare i Stockholm hos våra kunder Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Robert Palm på 08-525 205 01 eller på e-post robert.palm@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fönstermålare jobb, Fönstermålare Stockholm, Fönstermålare Barona Human Resource Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönstermålare

Erfarna snickare
Om tjänsten: Vi söker dig som är en erfaren snickare för att arbeta i Stockholm. Kvalifikationer: Erfarenhet av att arbetat som snickare. Om arbetsgivaren: Du kommer att arbeta för Barona på uppdrag som snickare hos våra kunder. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Robert Palm på 08-525 205 1 eller på e-post robert.palm@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna snickare

Stommontörer
Om tjänsten: Vi söker Stommontörer för montage av prefasystem/betongelement Kvalifikationer: Erfarenhet av prefasystem är meriterande Om arbetsgivaren: Du kommer att arbeta för Barona som Stommontör hos våra kunder i Stockholm Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Robert Palm på 08-525 205 01 eller på e-post robert.palm@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Stommontörer jobb, Stommontörer Stockholm, Stommontörer Barona Human Resource Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stommontörer

Arbetsledare
Om tjänsten: Vi söker dig som är driven och brinner för att leda framgångsrika byggprojekt. Som arbetsledare kommer du aktivt att leda byggprocesser, från planering och projektering till färdig byggnad. Kvalifikationer: Du som söker bör ha minst fem års erfarenhet inom bygg och då med minst 3 års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare. Du har en gedigen förståelse av hela byggkedjan. Erfarenhet vi söker är inom nyproduktion, ombyggnation, ROT, bostad och/eller stomresning. Krav - Du har högskoleutbildning eller annan utbildning med lämplig inriktning - Du har lätt att knyta nya kontakter, är lyhörd för att ta till dig information och har förmåga att skapa hög kundtillfredsställelse. - Du kan lösa problem och ta strategiska beslut genom att dra slutsatser av tillgänglig information och egna erfarenheter. - Du bidrar till att skapa ett klimat som är lösningsfokuserat och utvecklande - B-körkort Som person har du en hög arbetskapacitet, är strukturerad, stresstålig och du kan leda och motivera ditt lag positivt. Om arbetsgivaren: Detta är en rekrytrering till ett större byggföretag i Göteborgstrakten. Bolaget har nästan 200 anställda och omsätter ca 1 miljard kronor. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vi arbetar löpande med tillsättning till denna tjänst. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520501 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Mölndal, Arbetsledare Barona Human Resource Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Fälttekniker inom IT - extra/student
Om tjänsten: Vi söker nu personer som är intresserade av att arbeta extra som fälttekniker inom IT. Du kommer att jobba med att lösa tekniska problem inom hård och mjukvara ute hos våra kunder. Du som söker ska kunna se denna tjänst som långvarig samt vara flexibel och ansvarsfull. Ett krav är att du ska ha körkort och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och en problemlösare. Arbetsuppgifter: - Utföra enklare hårdvara- mjukvara installationer och service i kundmiljö såsom på bank och butik. - Ingår i uppdrag där stöd finns av erfaren tekniker Kvalifikationer: Kompetens: - Grundläggande kunskaper kring PC teknik - Grundläggande kunskaper i klientoperativ, standardapplikationer, kommunikation - har en grundläggande kunskap om kundens verksamhet - Har noll till ett års erfarenhet av arbete i IT branschen - Tekniskt bevandrad med skrivare och annan kringutrustning Profil: - Körkort (krav) - Tala och skriva flytande Svenska - Arbeta självständigt och vara lösningsfokuserad - Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt samt - Praktiskt lagd och serviceinriktad Om arbetsgivaren: En av Sveriges ledande leverantörer av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Du kommer att vara anställd hos Barona och dina uppdrag sker hos kund. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se och rekrytering kommer att ske löpande med start 2014-05-26 Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd på 072-5087900 eller på e-post stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fälttekniker inom IT - extra/student jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fälttekniker inom IT - extra/student

Fälttekniker inom IT - Team ledare
Om tjänsten: Vi söker nu en personer som är intresserade av att arbeta som fälttekniker och team ledare inom IT. Du kommer att jobba med att lösa tekniska problem inom hård och mjukvara ute hos våra kunder. Du som söker ska kunna se denna tjänst som långvarig samt vara flexibel och ansvarsfull. Ett krav är att du ska ha körkort och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och en problemlösare. Arbetsuppgifter: - Utföra enklare hårdvara- mjukvara installationer och service i kundmiljö såsom på bank och butik. - Utför installationer av mjukvaror i mindre serverlösningar - Utför administrationsmoment i nätoperativ Kvalifikationer: Kompetens: - Grundläggande kunskaper kring PC teknik - Har goda kunskaper i klientoperativ - Grundläggande kunskaper i standardapplikationer, kommunikation - Tekniskt bevandrad med skrivare och annan kringutrustning - Har grundläggande kompetens och erfarenhet av nätoperativ - Har minst 1-2 års erfarenhet i branschen - Certifiering A+ eller liknande är meriterande Profil: - Körkort (krav) - Tala och skriva flytande Svenska - Arbeta självständigt och vara lösningsfokuserad - Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt samt har en grundläggande kunskap om kundens verksamhet - Har genomfört en grundläggande PC utbildning (minst ½ år) - Praktiskt lagd och serviceinriktad Om arbetsgivaren: En av Sveriges ledande leverantörer av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Du kommer att vara anställd hos Barona och dina uppdrag sker hos kund. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se och rekrytering kommer att ske löpande med start 2014-05-26 Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd på 072-5087900 eller på e-post stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fälttekniker inom IT - Team ledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fälttekniker inom IT - Team ledare

Fälttekniker inom IT - extra/student
Om tjänsten: Vi söker nu personer som är intresserade av att arbeta extra som fälttekniker inom IT. Du kommer att jobba med att lösa tekniska problem inom hård och mjukvara ute hos våra kunder. Du som söker ska kunna se denna tjänst som långvarig samt vara flexibel och ansvarsfull. Ett krav är att du ska ha körkort och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och en problemlösare. Arbetsuppgifter: - Utföra enklare hårdvara- mjukvara installationer och service i kundmiljö såsom på bank och butik. - Ingår i uppdrag där stöd finns av erfaren tekniker Kvalifikationer: Kompetens: - Grundläggande kunskaper kring PC teknik - Grundläggande kunskaper i klientoperativ, standardapplikationer, kommunikation - har en grundläggande kunskap om kundens verksamhet - Har noll till ett års erfarenhet av arbete i IT branschen - Tekniskt bevandrad med skrivare och annan kringutrustning Profil: - Körkort (krav) - Tala och skriva flytande Svenska - Arbeta självständigt och vara lösningsfokuserad - Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt samt - Praktiskt lagd och serviceinriktad Om arbetsgivaren: En av Sveriges ledande leverantörer av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Du kommer att vara anställd hos Barona och dina uppdrag sker hos kund. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se och rekrytering kommer att ske löpande med start 2014-05-26 Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd på 072-5087900 eller på e-post stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fälttekniker inom IT - extra/student jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fälttekniker inom IT - extra/student

Erfarna snickare
Om tjänsten: Vi söker dig som är en erfaren snickare för att arbeta i Stockholm. Kvalifikationer: Erfarenhet av att arbetat som snickare. Om arbetsgivaren: Du kommer att arbeta för Barona på uppdrag som snickare hos våra kunder. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Robert Palm på 08-525 205 1 eller på e-post robert.palm@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna snickare

Lastbilschaufför / Schakt
Om tjänsten: Vi söker omgående, för uthyrning till kund, ett flertal chaufförer för arbete inom stockholm med omnejd. Arbetet innebär framförallt hämtning och lämning av container inom stockholm. Uppdraget pågår i 6-12 månader och rätt person har stor chans att bli anställd hos kunden. Kvalifikationer: Krav - C-kort (CE är meriterande) - Erfarenhet att köra tipp, kran eller chaktbil - Väl godkänt i Svenskt tal och skrift Meriterande - ADR behörighet - Truckkort Personliga egenskaper Du bör vara serviceorienterad, ha lätt för att anpassa dig samt vara stresstålig. Fördelaktigt är om du har bra lokalkännedom. Om arbetsgivaren: Företaget är en stor aktör som arbetar inom områdena transport, infrastruktur och återvinning. Företaget har sin bas norr om stockholm. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilschaufför / Schakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilschaufför / Schakt

Stenanläggare mark och asfalt
Om tjänsten: Vi söker självgående markarbetare minst ett års erfarenhet av stensättning markarbete och/eller asfaltering. Du ska kunna ta höjder och markplanera inför sättning. I arbetsuppgifterna ingår arbetsbeskrivningar på svenska vilket gör att du bör ha goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Kvalifikationer: Krav - har B-körkort - har yrkesbevis som mark- och anläggningsarbetare - Certifierad för heta arbeten - Kommunikativ på svenska Om arbetsgivaren: Kundföretaget är en stor aktör som arbetar inom områdena transport, infrastruktur och återvinning. Företaget har sin bas norr om stockholm. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Stenanläggare mark och asfalt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stenanläggare mark och asfalt

Projektledare ställningsbyggare
Om tjänsten: Vi söker en projektledare/regionansvarig för ställningsbyggning. I din roll som projektledare kommer du att ansvara för ditt team, utveckla/samarbetet med befintliga kunder samt initiera nya kunder inom ditt distrikt. Du är ansvarig för projekt försäljning, offert kalkyler, projekt ledning, projekt fakturering och projekt rapportering. Kvalifikationer: Vi söker dig med erfarenhet av ställningsbyggande. Du har B-körkort, goda it-kunskaper samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Branscherfarenhet från maskin uthyrning eller byggindustrin ses det som meriterande. Också finska språk ses som meriterande. Du som söker tjänsten gillar att skapa resultat tillsammans med andra och har tack vare din kommunikativa förmåga lätt för att skapa goda relationer både med kunder och arbetstagare. Vidare har du god förmåga att planera och driva ditt eget arbete. Givetvis lever du efter våra värderingar och är således öppen, offensiv och engagerad. Om arbetsgivaren: Du kommer att vara anställd på Barona HR Services och uthyrd till vår kund med placering i Norrbotten. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd på 072-508 79 00 eller på e-post stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Luleå
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare ställningsbyggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare ställningsbyggare

Testare / Testansvarig
Om tjänsten: Till kund rekryterar vi nu en testare/testansvarig inom området Telecom CRM. Vi söker en person som har 3-5 års erfarenhet inom området mjukvaruprojekt och gillar utmaningar. Kunden är ett globalt företag med stor tillväxt fokus i Norden. De har varit etablerade i Sverige i 7 år. Kvalifikationer: Vi söker en person som - Talar och skriver flytande på svenska och engelska - Har 3-5 års erfarenhet inom Telecom CRM - Är serviceinriktad och flexibel lagspelare - Arbetar självständigt och är lösningsfokuserad - Gillar att arbeta i projektform Meriterande är att ha: - Kunskap inom ORACLE CMR, ORACLE EBS - Erfarenhet av Quality Center och ORACLE R12 Om arbetsgivaren: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst på barona.se. Rekrytering sker löpande. Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd +46 72 5087900 eller e-mail stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Testare / Testansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare / Testansvarig

Telecom OSS-konsult
Om tjänsten: Vi söker nu en OSS konsult inom området Telecom (OSS) till en av våra kunder. Du ska ha grundläggande förståelse för Telecom OSS och 2-5 års erfarenhet inom branschen. Du ska även vara beredd att lära och växa som en teknisk konsult. Kunden är ett globalt företag med stor tillväxtfokus i Norden. De har varit etablerade i Sverige i 7 år. Kvalifikationer: Vi söker en person som: - Talar och skriver flytande på svenska och engelska - Har 3-5 års erfarenhet inom branschen - Grundkunskaper inom Telecom OSS - Är serviceinriktad och flexibel lagspelare - Lätt lärd och vill växa in i rollen som teknisk konsult - Arbetar självständigt och är lösningsfokuserad - Gillar att arbeta i projektform - Erfarenhet av att jobba i mjukvaruprojekt är meriterande Om arbetsgivaren: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd +46 72 5087900 eller e-mail stefan.psajd@barona.se Rekrytering sker löpande. Om Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Telecom OSS-konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telecom OSS-konsult

Architect - Business Applications
Om tjänsten: We are searching for Architect in Business Applications to our valued partner. We are searching for employees to long-term employment. Suitable background to this task is a technical education or equivalent previous work experience. You'll be required accuracy, diligence and good motivation. In addition you must have good social skills. Our customer offers you the opportunity to proceed in your career to even larger roles if you have right attitude and you are systematic employee. Because of the changing product selection it's important that you have ability to learn new things fast. We hope that you have previous experience about similar tasks or technical education and good stress tolerance. We also hope that you have the possibility to commit to work for a longer period. We offer you a interesting and challenging job. If you are interested in this position, please send us your application as soon as possible, because we interview suitable applicants during the application period. Qualification: To qualify for this position you will have 10-15 years of experience within this field. Technical experience - VB, .NET, MSSQL, ORACLE, Crystal Report, Java, Lotus Notes, Integration Knowledge Industial experience - Process manufaturing industry, preferably with steel Industry knowledge Function experience - Have worked on 1 full cycle of MES or ERP Implementation - Supply chain Improvement done using BAAN and AS 400 for Manufacturing sector. - Worked on 1 Integration program of Shop floor/ Supply Chain/ Business Program. - Consulting in Change Management or production Improvement program About the customer: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today's world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. How to apply: You apply for this job at barona.se. If you have questions contact Stefan Psajd +46 72 5087900 or e-mail stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Architect - Business Applications jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Architect - Business Applications

Translator
About the position: We are searching for technical writers to our valued partner. We are searching for employees to a long-term employment. Suitable background for this task is a technical education or equivalent previous work experience. You'll be required accuracy, diligence and good motivation. In addition you must have good social skills. Our customer offers you the opportunity to proceed in your career to even larger roles if you have right attitude and if you are a systematic employee. Because of the changing product selection it's important that you have ability to learn new things fast. We hope that you have previous experience about similar tasks or technical education and good stress tolerance. We also hope you have the possibility to commit to work for a longer period. We offer you a interesting and challenging job. If you are interested in this position, please send us your application as soon as possible, because we interview suitable applicants during the application period. Please notice that this position is on a required basis so we are searching for someone who has another employment such as self-employed, student etc. Qualification: We prefer you to have: - Technical knowledge - Worked in Manufacturing industry - Steel Industry Knowledge We also like to see that you are an Engineer with 5 years of experience. Done technical documentation for 1 year. Manufacturing domain expertise if any will be an added advantage. About the customer: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. How to apply: You apply for this job at barona.se. Please add your salary requirement in the application. If you have questions contact Stefan Psajd +46 72 5087900 or e-mail stefan.psajd@barona.se About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Translator jobb, Translator Stockholm, Translator Barona Human Resource Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Translator

IT technician
Om tjänsten: We are searching for technical documenters to our valued partner. We are searching for employees to long-term employment. Suitable background to this task is a technical education or equivalent previous work experience. You'll be required accuracy, dilligence and good motivation. In addition you must have good social skills. Our customer’sworkoffers you the opportunity toproceed in your career to even larger roles if you have right attitude and you are systematic employee. Because of the changing product selection it’s important that you have ability to learn new things fast. We hope that you have previous experience about similar tasks or technical education and good stress tolerance. We also hope possibility to commit to work for a longer period. We offer you possibility to employ for a longer time to interesting and challenging job. If you are interested in this position, please send us your application as soon as possible, because we interview suitable applicants during the application period. Qualification: To qualify for this job you will have 5-10 years of experiance whithin this field. Technical experiance - SQL Database(Proplate, Nestix package solution) Industial experiance - Process manufaturing industry, preferably with steel Industry knowledge Function experiance - Last 3 years working on the technical tool. - Have developed 1 Application using .net, Java etc for Shop floor - Will be working on Manufacturing and shop floor application for last 2 years. Om arbetsgivaren: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: You apply for this job at barona.se. If you have questions contact Stefan Psajd +46 72 5087900 or e-mail stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga IT technician jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT technician

IT technician Oracle
Om tjänsten: We are searching for technical documenters to our valued partner. We are searching for employees to long-term employment. Suitable background to this task is a technical education or equivalent previous work experience. You'll be required accuracy, dilligence and good motivation. In addition you must have good social skills. Our customer’s work offers you the opportunity to proceed in your career to even larger roles if you have right attitude and you are systematic employee. Because of the changing product selection it’s important that you have ability to learn new things fast. We hope that you have previous experience about similar tasks or technical education and good stress tolerance. We also hope possibility to commit to work for a longer period. We offer you possibility to employ for a longer time to interesting and challenging job. If you are interested in this position, please send us your application as soon as possible, because we interview suitable applicants during the application period. Kvalifikationer: To qualify for this job you will have 5-10 years of experiance whithin this field. Technical experiance -Oracle Report, Oracle PL/SQL, .Net, Java(ROP - Oracle Report/Oracle PL/SQL ) Industial experiance - Process manufaturing industry, preferably with steel Industry knowledge Function experiance - Last 3 years working on the technical tool. - Have developed 1 Application using .net, Java etc for Shop floor - Will be working on Manufacturing and shop floor application for last 2 years. Om arbetsgivaren: Our customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They helps customers do business better by leveraging our industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. Our 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enable us to harness the latest technology for delivering business capability to our clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations theyt have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. they are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: You apply for this job at barona.se. If you have questions contact Stefan Psajd +46 72 5087900 or e-mail stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga IT technician Oracle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT technician Oracle

Account Manager
About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Business Development Manager
About the position: Vi söker nu en Business Development Manager till vår kund EPAM Systems We are looking for a Business Development Manager with a clear focus of managing our existing client base in Sweden. As the “Account/Engagement Manager Software Engineering Services (f/m)” of EPAM, she/he will be responsible for managing and growing existing and new EPAM accounts in the Swedish region. The goal of the position is to support the long-term relationship of EPAM customer base by supervising ongoing software engineering projects regarding cost and resources. She/he will grow the related clients by identifying new opportunities within the client base. She/he is responsible for the commercial success of single projects as well as for the overall account. Furthermore, she/he will handle new RFP and RFI together with pre-sales support and in coordination with EPAM sales team. In this role candidates should be experienced in selling software development services, identifying and qualifying new prospects as well as managing every aspect of the engagement, from initial business development through bid closing. Qualifications: Requirements: - Bachelor’s degree or similar proven experience; - Hunter profile; - Significant demonstrable and referenceable experience in the acquisition of new clients; - Proven sales experience in selling software development / Outsourcing / Packaged solutions / consulting or support services; - Basic knowledge about software development processes (Scrum, RUP); - Self-starter but also excellent team player; - Target and Success driven. - Carried a target (should be demonstratable in CV); - Fluent oral and writing language skills in Swedish and English; - Willingness to travel domestically and abroad; - Comfortable with aggressive annual sales/development goals; Additional: - High potential for further career opportunities with expanded responsibilities; - A dynamic professional environment in an international fast growing software development company; - An excellent compensation package; Responsibilities: - Acquisition of new mid- and large-size client accounts in Sweden; - Providing consultative, interactive and integrated solutions to clients from inception to completion of a software development project; - Meeting or exceeding sales planning and development goals; About the customer: EPAM History Rooted in our History and our track record of success, EPAM continues to grow our capability in high-end software engineering services and complex technology platforms. Through increased specialization in focused verticals and a continued emphasis on strategic partnerships, we are leveraging our roots in software engineering to become a recognized brand in IT services and software development. Eastern Europe as an outsourcing target has been gaining momentum during the last years and outshines most established outsourcing hot spots as a unique destination for challenging mission-critical engineering projects and sophisticated IT solutions. How to apply: You apply for this job at barona.se If you have questions contact Stefan Psajd +46 72 5087900 or e-mail stefan.psajd@barona.se About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland seems Barona also in Russia, Poland, Sweden and Estonia.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Business Development Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Development Manager

MJUKVARUUTVECKLARE FÖR MOBILTELFONI
Om tjänsten: Den vi söker kommer att arbeta i det svenska teamet för Front End design som består av 200 passionerade experter från olika länder där fokus ligger fullt ut på mjukvaruutveckling med modern teknik för mobiltelefoner. Arbetet kommer att bestå av: - Utveckling av högkvalitativa programvaror för olika mobilplattformar. - Att driva mjukvaruutveckling och skapa återanvändbara, skalbara lösningar. - Arbeta i team med andra mjukvaruutvecklare samt kunder. - Samarbeta tätt med tekniska team. Kvalifikationer: Vi söker dig som har: Passionen för att skapa kreativa lösningar som kan möjliggöra ny potential på marknaden. Du arbetar proaktivt och hittar nya lösningar på uppgifter. Du värdesätter hög kvalité, är driven och resultatinriktad och har högt kundfokus. Du har ett genuint intresse för högkvalitativa mjukvarulösningar och arbetar aktivt för att hålla dig uppdaterad och har steget före i nya tekniker och möjligheter som etableras på marknaden. Du har: - Mellan 2-5 års erfarenhet av relevant yrkeserfarenhet. - Förmåga att driva diskussioner med både teamet och kunder för att finna den lämpligaste lösningen. - Tidigare erfarenhet från bank eller finans är meriterande. Kunskap inom minst ett av nedanstående områden: - Utvecklat mobila program för iOS i exempelvis Objective C. - Utvecklat mobila program för Android i exempelvis Java / C++ - Utvecklat mobila program för Windows phone i exempelvis C# /C++/ Visual Basic. Vi erbjuder: En utmanande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du aktivt kan påverka din egna karriärsutveckling. Om arbetsgivaren: Söker du efter ett arbete med utmaningar och karriärsutveckling? Vår kund söker nu ett flertal utvecklare inom mobila applikationer till sitt team. Utvecklingen av mobila applikationer och IT skapar ständigt nya möjligheter för företag att transformera sina verksamheter och ge bättre service och kvalité till sina kunder. Målet för vår kund är att skapa användarvänliga digitala lösningar utöver det vanliga som löser uppgifter för både kunder och medarbetare där arbetet utförs från vision till genomförande. Vår kund är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag som verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. På företaget arbetar mer än 14 000 anställda i 20 olika länder och företaget värdesätter öppenhet, självständighet och frihet hos sina medarbetare. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se och rekrytering kommer att ske löpande med start 2014-06-27 Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga MJUKVARUUTVECKLARE FÖR MOBILTELFONI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MJUKVARUUTVECKLARE FÖR MOBILTELFONI

Sales Manager- IT
Om tjänsten: Vi söker nu en Sales Manager till vår kund EPAM Systems. Vi söker en Sales Manager med ett tydligt fokus på att hantera EPAMs befintliga kundbas i Sverige. Som Sales Manager på EPAM kommer den vi söker att vara ansvarig för att hantera och utöka redan existerande och nya EPAM-konton i den svenska regionen. I denna roll bör kandidater ha erfarenhet av att sälja tjänster inom mjukvaruutveckling. Den vi söker ska även vara driftig och ambitiös, men framförallt vara hungrig på att sälja och ha viljan att lyckas. Kvalifikationer: Den vi söker har/är: - Erfarenhet av försäljning av mjukvaruutveckling / Outsourcing / paketlösningar / konsult- eller supporttjänster; - Grundläggande kunskaper om mjukvaruutvecklingsprocesser (Scrum, RUP); - Självgående men också en utmärkt lagspelare; - Mål- och framgångsdriven; - Flytande tal och skrift i svenska och engelska; - Viljan att resa inom landet och utomlands; - Bekväm med aggressiva årliga mål vid försäljning / utveckling; Ansvarsområden: - Förvärv av nya medelstora och stora kundkonton i Sverige; - Att ge rådgivande, interaktiva och integrerade lösningar till kunder från början till slutet av ett projekt inom programvaruutveckling; - Uppfylla eller överträffa försäljningens planerings-och utvecklingsmål; Om arbetsgivaren: EPAM is the #1 software services and solutions provider from Central and Eastern Europe We achieved our success through almost two decades of line-by-line hand crafting of complex solutions. From software products to core business applications, EPAM has provided expert consulting, development, testing, support and infrastructure services to many of the world’s leading organizations. As the world of technology has evolved, so has our distributed delivery model which now includes advanced capabilities in running Agile and Lean engagements in a mix of Onshore/NearShore and Offshore models. Our style is always pragmatic and transparent, forming the backbone for our delivery approach. Our processes and tools give us a platform for distributed delivery. Our people are world class engineers and our results speak for themselves. We deliver complex solutions to clients around the world; and always with pride, passion and an eye towards perfection. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona; Säljare; mjukvaruutveckling;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Manager- IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Manager- IT

Market Development Specialist till utlandet
About the position: Anser du dig själv som en öppen person som söker nya utmaningar utomlands? I rollen som Market Development Specialist kommer du att ansvara för kundkonton och utveckla och skapa möjligheter för nya kontakter. Du kommer också att arbeta med att uppehålla goda samarbeten med kunder och på så vis ha täta kundrelationer. Du har innovativa strategier och har en tydlig förståelse för hur goda kundupplevelser är avgörande för företagsförsäljning. Qualifications: Vi ser gärna att du är kundfokuserad, har utmärkt telefonkompetens och är motiverad av att arbeta med försäljning i en callcenter miljö. Du har erfarenhet av att hantera befintliga och nya kunder och har övergripande kunskap om marknaden. Du har kunskap i systemet Salesforce eller likanande CRM-system. Kunskaper inom elektroniska komponenter är meriterande. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, polska är inget krav. Om denna beskrivning stämmer in på dig, kan du vara nya marknadsutvecklingsspecialisten som vår brittiska kund nu söker till sitt Business Service Center i Krakow, Polen. Our Client offers: Företaget erbjuder: - Ett stabilt och intressant arbete i ett internationellt team. - Konkurrenskraftig lön med attraktiva förmånspaket. - Möjlighet för personlig utveckling. - Gott arbetsklimat. - Flexibla arbetstider. Applying: Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka och registrera ditt CV. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jeanette Britan på jeanette.britan@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Market Development Specialist till utlandet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Market Development Specialist till utlandet

Redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till utlandet
Om tjänsten: Har du tidigare erfarenhet inom redovisning inom leverantörsreskontra och söker efter nya utmaningar och möjligheter att utveckla karriären utomlands? Då ska du söka tjänsten i Gdynia, Polen som vår kund erbjuder. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka fakturor och arbeta i redovisningssystemet ERP Accounting System där registreringen av fakturorna kommer att ske. Det ingår också att stödja andra avdelningar med bokslut och bistå leverantörer med inköpsordrar och generella frågor. Tjänsten innefattar även att koordinera och vara till hjälp för kundreskontra-avdelningen och aktivt söka förbättringsmöjligheter i arbetsprocessen i sin helhet. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har minst ett eller några års erfarenhet inom leverantörsreskontra och har hög analytisk förmåga. Du prioriterar professionalitet och service till företagskunder och du lär dig nya processer snabbt. Du måste kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska, polska är meriterande. Om du tidigare arbetat i programmen Oracle eller SAP är det meriterande. Om arbetsgivaren: Företaget erbjuder: - Ett stabilt och intressant arbete i ett internationellt team. - Konkurrenskraftig lön med attraktiva förmånspaket. - Möjlighet för personlig utveckling. - Gott arbetsklimat. - Flexibla arbetstider. Hur du ansöker: Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka och registrera ditt CV. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jeanette Britan på jeanette.britan@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till utlandet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till utlandet

Kvalificerad redovisningsansvarig till utlandet
Om tjänsten: I rollen som redovisningsansvarig hos företaget i Polen, ingår att förenkla processer för kontakt med controllers och skapa fullständiga finansiella rapporter enligt US GAAPs riktlinjer. Det ingår också att ha ansvar och förståelse för att de ekonomiska riktlinjerna och rutinerna, i enlighet med lokal lagstiftning och företagets principer. Dessutom kommer redovisningsansvarige att vara affärspartner åt både kunder och leverantörer samt ekonomipersonal. Qualifications: Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller yrkesutbildning utbildning inom företagsekonomi, revision, redovisning eller liknande samt ca 5 års erfarenhet av redovisning eller controllership samt vana av att arbeta i en varierande och mångkulturell verksamhet. Kunskaper inom US GAAP och svenska redovisningsprinciper är ett krav samt vara bekant med Oracle och ha goda IT-kunskaper. Du ska vara analytiskt lagd, ha problemlösningsförmåga samt ha ett helhetsperspektiv för att kunna förbättra arbetsmetoder, se nya möjligheter samt kunna förändra processer. Om arbetsgivaren: Företaget erbjuder: - Ett stabilt och intressant arbete i ett internationellt team. - Konkurrenskraftig lön med attraktiva förmånspaket. - Möjlighet för personlig utveckling. - Gott arbetsklimat. - Flexibla arbetstider. Applying: Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka om tjäsnten och registrera ditt CV. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jeanette Britan på jeanette.britan@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad redovisningsansvarig till utlandet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad redovisningsansvarig till utlandet

Integrationsspecialist till Krakow
Om tjänsten: Vår kund söker en specialist som ska vara en del av leverantörsservice-teamet på deras kontor i Polen, Krakow. Teamet består av 16 motiverade och kompetenta personer som fokuserar på vårt leverantörsnätverk med leverantörsrelaterade tjänster såsom leverantörsaktiveringar, leverantörsintegrationer, förbättringsprojekt och särskilda förfrågningar relaterade till den löpande verksamheten. Kvalifikationer: • Du har teknisk erfarenhet med grundläggande färdigheter inom de flesta av följande områden: • Nätverksprotokoll TCP / IP, http, SSL • Webbtjänster och / eller webbapplikationer • XML och XML-scheman (SOAP, XCBL, UBL etc.) • Erfarenhet av webMethods eller andra integrationsplattformar är meriterande • Erfarenhet av projektledning är meriterande • Kundfokus med värdeskapande tänkande • Öppet sinne och positiv attityd • God kommunikativ förmåga med bra presentationsteknik • Analytisk förmåga och problemlösare • Strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera på ett bra sätt Arbetsbeskrivning: Som integrationsspecialist kommer du att arbeta med tekniska integreringar av företagskunders dokumentationsflöden i vårt e-upphandlings och B2B- system. Du kommer att arbeta som projektledare och kommer att ansvara för testning och implementering av nya integrationer enligt överenskomna tidsplaner. I rollen ingår även att arbeta proaktivt med kundrelationer och upprätthålla befintliga kunder. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationsspecialist till Krakow jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationsspecialist till Krakow

Supporttekniker på stort IT-företag
Om tjänsten: Vi söker en person som är intresserad av att arbeta som supporttekniker. Du kommer att hjälpa till med att lösa tekniska problem inom både hård- och mjukvara ute hos kund. Du som söker ska kunna se denna tjänst som långvarig samt vara flexibel, noggrann och ansvarsfull. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och en problemlösare. Arbetsuppgifter: - Utföra hårdvaru- och mjukvaruinstallationer och service i kundmiljö såsom på bank och butik. - Främst arbeta med laptops men även andra enheter kan förekomma. - Utföra installationer av HW/SW på arbetsplatser. - Utföra installationer av SW i mindre serverlösningar. - Utföra administrationsmoment i nätoperativ. - Ingå i utrullning med installationer av plattform - Arbeta med hantering av reservdelar och returnering av avinstallerat material. - Hantera uppdrag självständigt och till viss del kunna prioritera uppdrag efter Service Level Agreement. Kvalifikationer: Kvalifikationer - Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som supporttekniker eller liknande med kunskap av förekommande enheter. - Kunskap kring PC-teknik, klientoperativ, standardapplikationer och kommunikation. - Har genomfört en grundläggande PC-utbildning i minst ett halvår. - Har goda kunskaper inom Win 2000, Win XP och Win 2003. - Har grundläggande kompetens och erfarenhet av nätoperativ. - Det är meriterande att vara certifierad på Microsoft eller Novells produkter eller annan motsvarande kompetens (Workstation). - Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på bästa sätt. - Har en kommunikativ förmåga för att i nära dialog med arbetsledaren kunna fördela resurserna på bästa sätt. - Har ett ordningssinne och vara noggrann i varje delmoment. - Svenska och Engelska i tal och skrift. - Körkort är meriterande. Om arbetsgivaren: Om arbetsgivaren En av Sveriges ledande leverantörer av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Du kommer att vara anställd hos Barona och ditt uppdrag sker hos kunden. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via vår hemsida www.barona.se. Rekrytering kommer att ske löpande och avslutas när rätt person hittats. Vid frågor kan du kontakta Jeanette Britan på jeanette.britan@barona.se. på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker på stort IT-företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker på stort IT-företag

Projektledare ställningsbyggare
Om tjänsten: Vi söker en projektledare/regionansvarig för ställningsbyggning. I din roll som projektledare kommer du att ansvara för ditt team, utveckla/samarbetet med befintliga kunder samt initiera nya kunder inom ditt distrikt. Du är ansvarig för projekt försäljning, offert kalkyler, projekt ledning, projekt fakturering och projekt rapportering. Kvalifikationer: Vi söker dig med erfarenhet av ställningsbyggande. Du har B-körkort, goda it-kunskaper samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Branscherfarenhet från maskin uthyrning eller byggindustrin ses det som meriterande. Också finska språk ses som meriterande. Du som söker tjänsten gillar att skapa resultat tillsammans med andra och har tack vare din kommunikativa förmåga lätt för att skapa goda relationer både med kunder och arbetstagare. Vidare har du god förmåga att planera och driva ditt eget arbete. Givetvis lever du efter våra värderingar och är således öppen, offensiv och engagerad. Om arbetsgivaren: Du kommer att vara anställd på Barona HR Services och uthyrd till vår kund med placering i Norrbotten. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta Stefan Psajd på 072-508 79 00 eller på e-post stefan.psajd@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland.
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare ställningsbyggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare ställningsbyggare

Fortran-utvecklare för ett korttidsuppdrag
Om tjänsten: Vi söker nu en Fortran-utvecklare för ett korttidsuppdrag för vår kund i Avesta. Om du är en lagspelare som gärna utvecklas tillsammans med ditt team samt arbetar på ett samordnat sätt så är det dig vi söker! Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet inom Fortran-utveckling är ett krav - Utveckling i OpenWMS- plattform - Oracle PL och SQL-kunskaper krävs - Vi ser gärna att du har en utbildning inom relevant område. Om arbetsgivaren: Vår kund är en global organisation som arbetar med information, teknologi och konsulttjänster. Här arbetar över 145 000 medarbetare i 60 länder. Ny teknik och innovation är något som organisationen värdesätter och välkomnar medarbetare som delar dessa värderingar. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Avesta
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fortran-utvecklare för ett korttidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fortran-utvecklare för ett korttidsuppdrag

Software developers experienced in Manufacturing
About the position: Our client is currently looking for several developers with different programming skills. The candidates are going to be located in Germany in the beginning of the employment, for the first few years. The position can potentially be shifted to the candidate’s home country afterwards. Candidates should have at least 5 years of relevant experience. Potential start: 29 September Qualifications: - Knowledge in Java, C / C# / C++, PL/SQL - Knowledge of English is essential - Experience in manufacturing industry is necessary (one or more of manufacturing, planning, MES, SCM, etc.) - Knowledge of German is a plus but not necessary - Experience working in global multi location programs is a plus Since our client is looking for several developers with experience in different programming languages we would like the candidates to have knowledge in one or more of these: - Apex - Oracle Forms - Oracle Rdb - HTML - Perl - Linux/Unix About the customer: The customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They help customers do business better by leveraging industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. The 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enables to harness the latest technology for delivering business capability to the company’s clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations they have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. They are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. How you apply: You apply for this position by register on our website www.barona.se. If you have any questions regarding this position please contact Stefan Psajd through mail: stefan.psajd@barona.se. About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland, Barona also operates in Russia, Poland, Sweden and Estonia. Sökord: Barona; Java; C; C# ; C++; PL/SQL; Apex; Oracle Forms; Oracle Rdb; HTML; Perl; Linux/Unix;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Software developers experienced in Manufacturing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software developers experienced in Manufacturing

System Developer experienced in Manufacturing
About the position: Our client is currently looking for a system developer with experience in Manufacturing. The candidate is going to be located in Germany in the beginning of the employment, for the first few years. The position can potentially be shifted to the candidate’s home country afterwards. Candidates should have at least 5 years of relevant experience. Potential start: 29 September Qualifications: Required skills and experiences: - Experience in a manufacturing industry is necessary in addition to technical skills (one or more of manufacturing, planning, MES, SCM, etc.) - Knowledge of following: Citrix, XenApp, HTTP, Microsoft server, VBA, Vmware, vSphere and XML - Knowledge of English is essential - Knowledge of German is a plus but not necessary - Experience working in global multi location programs is a plus About the customer: The customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They help customers do business better by leveraging industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. The 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enables to harness the latest technology for delivering business capability to the company’s clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations they have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. They are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. How to apply: You apply for this position by register on our website www.barona.se. If you have any questions regarding this position please contact Stefan Psajd through mail: stefan.psajd@barona.se. About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland, Barona also operates in Russia, Poland, Sweden and Estonia. Sökord: Barona; Citrix; XenApp; HTTP; Microsoft server; VBA; Vmware; vSphere; XML;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga System Developer experienced in Manufacturing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: System Developer experienced in Manufacturing

Application Developer experienced in Manufacturing
About the position: Our client is currently looking for a developer who has experience in VBA. The candidate is going to be located in Germany in the beginning of the employment, for the first few years. The position can potentially be shifted to the candidate’s home country afterwards. Candidates should have at least 5 years of relevant experience. Potential start: 29 September Qualifications: Required skills and experiences: - VBA (Visual Basic for Applications) About the employer: The customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They help customers do business better by leveraging industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. The 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enables to harness the latest technology for delivering business capability to the company’s clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations they have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. They are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. How to apply: You apply for this position by register on our website www.barona.se. If you have any questions regarding this position please contact Stefan Psajd through mail: stefan.psajd@barona.se About Barona: Barona is a multi-service company with activities covering recruitment, outsourcing services, accommodation services and executive search. Barona is available in five countries and recruit around 10,000 services each year for jobs in the healthcare, office, IT, logistics, industry and construction, both temporarily and permanently. Today we are the largest HR provider in Finland and one of the largest employers. Besides Finland, Barona also operates in Russia, Poland, Sweden and Estonia. Sökord: Barona; VBA; Manufacturing;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Application Developer experienced in Manufacturing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Application Developer experienced in Manufacturing

Teknikintresserad översättare - Avesta
Om tjänsten: Vi söker just nu en teknikintresserad översättare för vår kunds räkning. Kunden sitter i Avesta och söker en medarbetare till sitt utvecklingsteam. Du kommer att bistå utvecklingsteamet på plats med översättningar av manualer och andra tekniska texter mellan svenska och engelska. Uppdraget sträcker sig allt från 2-6 månader beroende på föreliggande behov. Kvalifikationer: Arbetsuppgifter: - Översätta manualer och andra tekniska texter från svenska till engelska - Medverka och översätta under möten som framför allt kommer att handla om mjukvaruprogram Kvalifikationer: - Tekniska kunskaper och förståelse för programvara - Tala och skriva flytande svenska och engelska är ett krav - Självgående och ansvarstagande Meriterande: - Tidigare erfarenhet av arbete inom stålindustrin Om arbetsgivaren: The customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They help customers do business better by leveraging industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. The 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enables to harness the latest technology for delivering business capability to the company’s clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations they have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. They are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Avesta
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad översättare - Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad översättare - Avesta

Teknikintresserad översättare - Degerfors
Om tjänsten: Vi söker just nu en teknikintresserad översättare för vår kunds räkning. Kunden sitter i Degerfors och söker en medarbetare till sitt utvecklingsteam. Du kommer att bistå utvecklingsteamet på plats med översättningar av manualer och andra tekniska texter mellan svenska och engelska. Uppdraget är mellan 2-6 månader beroende på vilket behov som föreligger. Kvalifikationer: Arbetsuppgifter: - Översätta manualer och andra tekniska texter från svenska till engelska - Medverka och översätta under möten som framför allt kommer att handla om mjukvaruprogram Kvalifikationer: - Tekniska kunskaper och förståelse för programvara - Tala och skriva flytande svenska och engelska är ett krav - Självgående och ansvarstagande Meriterande: - Tidigare erfarenhet av arbete inom stålindustrin Om arbetsgivaren: The customer is a global information technology, consulting and outsourcing company with 145,000 employees serving over 900 clients in 60 countries. The company posted revenues of $6.9 billion for the financial year ended Mar 31, 2013. They help customers do business better by leveraging industry-wide experience, deep technology expertise, comprehensive portfolio of services and vertically aligned business model. The 55+ dedicated emerging technologies ‘Centers of Excellence’ enables to harness the latest technology for delivering business capability to the company’s clients. They are globally recognized for its innovative approach towards delivering business value and its commitment to sustainability. Today they are a trusted partner of choice for global businesses looking to ‘differentiate at the front’ and ‘standardize at the core’ through technology interventions. In today’s world, organizations they have to rapidly reengineer themselves and be more responsive to changing customer needs. They are well positioned to be a partner and co-innovator to businesses in their transformation journey, identify new growth opportunities and facilitate their foray into new sectors and markets. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Barona;
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad översättare - Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad översättare - Degerfors


Sök lediga jobb BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se