BB STOCKHOLM jobb - lediga jobb

BB STOCKHOLM jobb BB STOCKHOLM jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BB STOCKHOLM. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BB STOCKHOLM. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Chefbarnmorska- Danderyd

 2. Lagerjobb Stockholm- Solna

 3. Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso- Stockholm

 4. Undersköterskor till vår förlossningsklinik- Danderyd

 5. Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso- Stockholm

 6. Sommarjobb Stockholm. Heltid med fast månadslön- Stockholm

 7. BVC-sköterska- Stockholm

 8. BVC-sköterska- Stockholm

 9. Butiksmedarbetare till Barnbutiken, Götgatan.- Stockholm

 10. Chefsjuksköterska- Stockholm

 11. BVC-Sköterska- Stockholm

 12. BVC-sköterskor till Kungsholmen- Stockholm

 13. BVC sköterska- Stockholm

 14. Specialist i barn- och ungdomsmedicin- Stockholm

 15. Leg Barnmorska på Barnmorskemottagning- Stockholm

 16. BVC sköterska- Stockholm

 17. Säljande C-chaufför, sommarjobb Stockholm.- Stockholm

 18. Specialist i barn- och ungdomsmedicin- Stockholm

 19. Resurs/extrajobb Stockholm- Stockholm

 20. BVC-sköterska- Stockholm

 21. Barnvakt/Nannyny Extrajobb Stockholm Nacka 1 eftermiddag/vecka- Stockholm

 22. Barnflicka / Nanny extrajobb Stockholm 2-3 mornar varannan vecka- Stockholm

 23. Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Boo 1-2 eftermiddagar/vecka- Nacka

 24. Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Vallentuna 1-2 tillfällen/vecka- Täby

 25. Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Nacka Saltsjö-Boo 1-2 em/vecka- Nacka

 26. Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Täby 1 eftermiddag/vecka- Täby

 27. Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Nacka Älta 1-2 eftermiddagar/vecka- Stockholm

 28. Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Sollentuna 1-2 eftermiddagar/vecka- Sollentuna

 29. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Duvnäs 1 eftermiddagar/vecka- Nacka

 30. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Vällingby 1-2 eftermiddagar/vecka- Stockholm

 31. Extrajobb Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Djursholm 2em/v- Danderyd

 32. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Kungsholmen 1 eftermiddagar/vecka- Stockholm

 33. Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Huddinge 1 eftermiddag/vecka- Stockholm

 34. Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Nynäshamn 2mornar/v- Nynäshamn

 35. Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka- Stockholm

 36. Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Lidingö 1 eftermiddag/vecka- Lidingö

 37. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Nacka 2 dagar/vecka- Nacka

 38. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka- Stockholm

 39. Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Djursholm 3 eftermiddagar/vecka- Danderyd

 40. Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Vaxholm 1-2em/v- Vaxholm


Mer beskrivning

Chefbarnmorska
Vi söker en chefbarnmorska till vår förlossnings- och BB avdelning belägen på Danderyds sjukhus i Stockholm. BB Stockholm AB bedriver vård under graviditet och förlossning. Företaget drivs som ett aktiebolag av Praktikertjänst AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %) under bolagsnamnet Barnbördshuset Stockholm AB. Bolaget leder och driver en förlossnings- och eftervårdsavdelning belägen på Danderyds sjukhus. På kliniken, som sedan 2010 är en fullskalig förlossningsklinik föds cirka 4000 barn varje år. Antenatalvård bedrivs i såväl öppen som slutenvård och kliniken har uppdrag att ansvara för förlossningar från 28:e graviditetsveckan. Kliniken har 150 anställda barnmorskor, undersköterskor, läkare och annan personal. I ditt arbete som chefbarnmorska kommer Du tillsammans med verksamhetschef och ledningsgrupp ansvara för att leda, planera och utveckla verksamheten såväl operativt som strategiskt.
Företag: BB STOCKHOLM
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Chefbarnmorska jobb, Chefbarnmorska Danderyd, Chefbarnmorska BB STOCKHOLM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefbarnmorska

Lagerjobb Stockholm
Svenska Storesupport AB är ett rekryterings och bemannings företag inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. Nu söker vi orderplockare med truckkort till ett par av våra lagerkunder i söderort. Arbete hos våra kunder innebär att man ska kunna hantera tempo, tunga lyft, ha ordningsinne och kunna hantera stress på ett bra sätt. Det är viktigt att man har en positiv attityd och en servicekänsla både till våra kunder och deras kunder när man är ute på ett uppdrag. Vi anställer studenter som behöver ett extrajobb under terminstid och som har möjlighet att jobba ca.2-3 pass/vecka, eventuellt har vi även heltidsstjänster att erbjuda senare i höst så är du intresserad av det går det bra att söka till denna tjänst med. Att jobba som konsult hos oss ställer höga krav på din flexibilitet, uppdragsbokningarna från våra kunder kommer ofta in med kort varsel så det är bra om man inte har alltför mycket tid uppbokat under veckorna. De flesta bokningar vi får gäller dagpass med start tidig morgon. Om detta känns lockande och du tycker att arbetsbeskrivningen stämmer in på dig så tveka inte att skicka in din ansökan till oss.
Företag: Svenska Storesupport AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerjobb Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerjobb Stockholm

Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso
Om Nespresso "The Nespresso story began with a simple idea: enable anyone to create the perfect cup of espresso coffee - just like a skilled barista. From its beginning in 1986, Nespresso has redefined and revolutionised the way millions of people enjoy their espresso coffee. It has shaped the global coffee culture." Läs mer om Nespresso på www.nespresso.com. LE PACTE AB söker nu säljande ambassadörer på uppdrag av Nespresso. Ambassadören är ansiktet utåt för Nespresso och ska därmed väl representera varumärket och den höga kvalitet som varumärket står för. I arbetsuppgifterna ingår det att demonstrera och sälja Nespresso kaffemaskiner och produkter. Demonstrationen sker i en befintlig monter på större varuhus, som exempelvis Elgiganten eller Media Markt. Arbetet innebär mycket kundkontakt, försäljning, service och till viss del administrativt arbete som rapportering. Om tjänsten Tjänsten är en timanställning från och med slutet av november, främst belagt på helger, som sträcker sig till början av januari med eventuell förlängning. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta 2-4 helger i månaden, kan bli mer eller mindre, samt vardagar kring jul. Tjänsten passar därför dig som tycker om försäljning, service och söker något som kompletterar övriga aktiviteter som exempelvis deltidsjobb eller studier. Lönen består av en fast och en rörlig del. Vem söker vi? Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är resultatdriven, självständig, lösningsorienterad samt har tidigare erfarenhet av service och försäljning. Arbetet är socialt och utmanande, och du kommer att få arbeta självständigt med stort ansvar. Är du redo att anta utmaningen? Maila ditt CV till josefine.wetterborg@lepacte.se och märk ditt mail med den stad du söker tjänsten i, ex Stockholm".
Företag: LE PACTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso

Undersköterskor till vår förlossningsklinik
BB Stockholm är Sveriges enda offentligt finansierade privatdrivna förlossningsklinik. Kliniken är belägen på Danderyds sjukhus och ägs av Praktikertjänst (51 %) och Danderyds sjukhus (49 %). Vi bedriver sammanhållen antenatalvård, förlossnings- och eftervård på samma avdelning. BB Stockholm har för närvarande ca 4 000 födslar per år. Vi söker dig som har arbetat några år som undersköterska inom förlossning eller akutvård. Som undersköterska assisterar du Barnmorskan vid födsel och utför tillsammans med Barnmorskan det praktiska omvårdnadsarbetet efter födsel. Städning och underhåll av förlossningsrum och viss städning av familjerum ingår i tjänsten. Anställningarna är både tillsvidare och vikariat med tillträde och tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Vi tillämpar önskeschema och har flextid. Arbetstid/Varaktighet Dag och natt tjänster Tillsvidare och vikariat Lön Individuell lönesättning Sista ansökningsdagen 2013-10-31, anställningsintervjuer sker löpande. Kontaktperson Tess Langemar underskoterska@bbstockholm.nu
Företag: BB STOCKHOLM
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till vår förlossningsklinik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till vår förlossningsklinik

Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso
Om Nespresso "The Nespresso story began with a simple idea: enable anyone to create the perfect cup of espresso coffee - just like a skilled barista. From its beginning in 1986, Nespresso has redefined and revolutionised the way millions of people enjoy their espresso coffee. It has shaped the global coffee culture." Läs mer om Nespresso på www.nespresso.com. LE PACTE AB söker nu säljande ambassadörer på uppdrag av Nespresso. Ambassadören är ansiktet utåt för Nespresso och ska därmed väl representera varumärket och den höga kvalitet som varumärket står för. I arbetsuppgifterna ingår det att demonstrera och sälja Nespresso kaffemaskiner och produkter. Demonstrationen sker i en befintlig monter på större varuhus, som exempelvis Elgiganten eller Media Markt. Arbetet innebär mycket kundkontakt, försäljning, service och till viss del administrativt arbete som rapportering. Om tjänsten Tjänsten är en timanställning från december till och med sista december med eventuell förlängning, främst belagt på helger. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta vardagar samt helger under december. Tjänsten passar därför dig som tycker om försäljning, service och söker något som kompletterar övriga aktiviteter som exempelvis deltidsjobb eller studier. Lönen består av en fast och en rörlig del. Vem söker vi? Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är resultatdriven, självständig, lösningsorienterad samt har tidigare erfarenhet av service och försäljning. Arbetet är socialt och utmanande, och du kommer att få arbeta självständigt med stort ansvar. Är du redo att anta utmaningen? Maila ditt CV till josefine.wetterborg@lepacte.se och märk ditt mail med den stad du söker tjänsten i, ex Stockholm".
Företag: LE PACTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb Stockholm - säljare Nespresso

Sommarjobb Stockholm. Heltid med fast månadslön
Vi söker nu säljare som vi arbeta under sommaren till vårt fräscha säljkontor på Gärdet i Stockholm Med telefonen som verktyg kommer du att förmedla våra tjänster och produkter till befintliga kunder och personer som har visat intresse för våra tjänster. När vi har hittat dig som vill skapa trygghet för våra kunder erbjuder vi dig en bra bonus och en ordentlig grundlön. Lön: » Fast månadslön: 17.000kr » Generös bonusstege Vi söker dig som:? »  Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot     uppsatta försäljningsmål »  Har bra kommunikationsförmåga och talar god svenska »  Vill göra karriär och utvecklas som säljare »  Kanske har erfarenhet som är meriterande Hos oss får du: »  Fast månadslön med en förmånlig bonusstege »  Introduktion + säljutbildning om företaget och våra produkter? »  Stöd och coachning från våra erfarna säljledare »  Säljutbildning + certifikat efter 6 månaders provanställning Anställningsform: » Visstidsanställning Urvalsprocessen till tjänsterna kommer att påbörjas i mars. Skicka din ansökan nu!  mySafetys affärsidé är att erbjuda produkter, tjänster och information inom vardagssäkerhet som ökar människors trygghet. Vi finns till för alla människor, på fritiden och på jobbet. Vi hjälper dem att skydda sina hem, sina bilar och personliga ägodelar och ser till att de känner sig trygga när de reser på semester eller bara till affären. Våra primära tjänster är ID-skydd som preventivt motverkar identitetsstöld samt assisterar och ersätter vid ett genomfört bedrägeri. SpärrService som spärrar förlorade bank-och kreditkort, mobiltelefoner, ID-handlingar samt returnerar förlorade nycklar. mySafety har sedan starten 1999 vuxit till en ledande internationell företagsgrupp inom vardagsrelaterade säkerhetstjänster och har idag över 1 miljon användare. mySafety ägs sedan 2009 av Litorina och verksamheten bedrivs från huvudkontoret på Gärdet i Stockholm.”
Företag: mySafety
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb Stockholm. Heltid med fast månadslön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb Stockholm. Heltid med fast månadslön

BVC-sköterska
Kort beskrivning av företaget:Vi söker en ny kollega till BB Stockholm Family BVC, Kungsholmen. Vår BVC ingår i BB Stockholm AB som ägs av Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus AB. Vi erbjuder ett vikariat på 75%, med tillträde snarast tom150831, med möjlighet till förlängning. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på det bästa för familjen. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på BVC. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i barn och ungdom alt distriktsköterska. Arbetet kräver god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. Vana från BVC-arbete prioriteras. För mer information är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Katarina Mattsson 08-12055561 Maila din ansökan, med CV och ett personligt brev, till katarina.mattsson@bbsfamily.se Sista ansökningsdag 141102.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sköterska jobb, BVC-sköterska Stockholm, BVC-sköterska BB Stockholm Family
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sköterska

BVC-sköterska
Kort beskrivning av företaget:Vi söker en ny kollega till BB Stockholm Family BVC, Kungsholmen. Vår BVC ingår i BB Stockholm AB som ägs av Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus AB. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, 75-100%, med tillträde snarast. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på det bästa för familjen. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på BVC. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i barn och ungdom alt distriktsköterska. Arbetet kräver god organisationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. Vana från BVC-arbete prioriteras. För mer information är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Katarina Mattsson 08-12055561 Maila din ansökan, med CV och ett personligt brev, till katarina.mattsson@bbsfamily.se Sista ansökningsdag 141102.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sköterska jobb, BVC-sköterska Stockholm, BVC-sköterska BB Stockholm Family
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sköterska

Butiksmedarbetare till Barnbutiken, Götgatan.
Driven och positiv butikssäljare sökes för anställning januari - april med mycket stor chans till förlängning. Barnbutiken säljer barn- och babyprodukter i centralt belägna butiker i Stockholms innerstad och på webben. Du som söker ska gärna ha tidigare erfarenhet av butik och ÄLSKA att träffa och hjälpa kunder! Det är i kundmötet som vi gör skillnad! Vi söker dig som kan jobba 75%. Arbetstiden är förlagd till både vardagar och helg. Arbetsplatsen är främst i butiken på Götgatan men arbete i annan butik kan förekomma. Skicka din ansökan till jobb@barnbutiken.com Vi ser fram emot att höra från dig! /Vi på Barnbutiken
Företag: BARNBUTIKEN BB STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare till Barnbutiken, Götgatan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare till Barnbutiken, Götgatan.

Chefsjuksköterska
BB Stockholm ägs av Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus. Inom vår organisation finns en BVC, fyra Barnmorskemottagningar, en Ungdomsmottagning och en Förlossningsklinik. Vi bedriver vård på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Är du sugen på att anta utmaningen att tillsammans med oss omstarta, driva och utveckla vår mottagning? BB Stockholm Family BVC öppnade för 3 år sedan och flyttar nu in i nya fräscha lokaler tillsammans med barnmorskemottagningen på St Eriksgatan, Kungsholmen. Vi ser fram emot en spännande nystart och hoppas att du är den som vill göra detta med oss. Tillsammans med verksamhetschefen kommer du att ansvara för, leda, planera och utveckla verksamheten i linje med BB Stockholm Family:s vision och affärsidé. Vi vill ha dig som är utbildad barnsjuksköterska alt distriktsköterska och har ett genuint intresse för ledarskap. Tidigare BVC- och ledarskapserfarenhet är meriterande. I uppdraget ingår ett tydligt arbetsmiljö- och medarbetaransvar. Som chef ska du leda verksamheten i enlighet med gällande avtal och lagstiftning inom området. Du kommer att ingå i BB Stockholm Familys operativa ledningsgrupp. Uppdraget är fördelat mellan både kliniskt och administrativt arbete. För att passa för arbetet behöver du vara självgående och ha förmåga att tänka nytt. Att ha ett gott bemötande i kontakten med medarbetare, kunder och samarbetspartners ser du som självklart. Du har lätt för att kommunicera, är lyhörd och ser möjligheter hos både medarbetare och organisation. Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska jobb, Chefsjuksköterska Stockholm, Chefsjuksköterska BB Stockholm Family
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska

BVC-Sköterska
Arbetsplats: BB Stockholm Family ägs av Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus. Inom vår verksamhet finns fyra barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning, en BVC och en förlossningsklinik. Vi bedriver vård på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Arbetsuppgifter: Vi söker en ny kollega till vårt gäng på BB Stockholm Family BVC, Kungsholmen. Vi är en verksamhet i förändring som söker dig som vill vara med och utveckla mottagningen tillsammans med oss! Till våren flyttar vi in i nya fräscha lokaler tillsammans med vår barnmorskemottagning. Vi erbjuder ett vikariat 75-100 %, med tillträde snarast tom 150831 Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på det bästa för familjen. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska alt distriktsköterska, gärna med erfarenhet från arbete på BVC.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-Sköterska jobb, BVC-Sköterska Stockholm, BVC-Sköterska BB Stockholm Family
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-Sköterska

BVC-sköterskor till Kungsholmen
BB Stockholm Family BVC, ingår i BB Stockholm AB ägtav Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus AB. Vi söker nu BVC-sköterskor till Kungsholmen! Beskrivning av arbetsuppgifter: BB Stockholm Family växer. Nu har vi flyttat in i fina lokaler mitt på Kungsholmen tillsammans med Barnmorskemottagningen.Vi har fått en stor tillströmning av nya föräldrar och barn. Det är fantastiskt kul och just därför behöver vi dig! Vi söker en BVC-sköterska som gillar att jobba i en dynamisk, spännande och utvecklande miljö och utbyta erfarenheter med andra duktiga kollegor. Beskrivning av kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i barn och ungdom alt distriktsköterska. Du behöver ha en god organisationsförmåga, kunna samarbeta och även arbeta självständigt. Vana från BVC-arbete prioriteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning 75-100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sköterskor till Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sköterskor till Kungsholmen

BVC sköterska
BB Stockholm Family BVC, Kungsholmen ingår i BB Stockholm AB som ägs av Praktikertjänst och Danderyds Sjukhus AB. Vi är en grupp på 5 BVC-sköterskor som behöver en kollega till, då vi skriver in många nya små barn.Vår BVC ligger tillsammans med vår Barnmorskemottagning på St Eriksgatan 44. Vi har stora, nyrenoverade, ändamålsenliga lokaler och ett nära samarbete med våra barnmorskekollegor. Beskrivning av arbetsuppgifter: På BVC möter du barn 0-6 år och deras familjer. I dina arbetsuppgifter ingår bla hälsoövervakning av barn, föräldrastöd, telefonrådgivning och att leda föräldragrupper. Viktigt för oss att du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta. Vi vill också att du ska tycka det är roligt och utmanande att arbeta med utveckling av mottagningen. Vi söker dig som är barnsjuksköterska och/eller distriktsköterska gärna med erfarenhet av att arbeta på BVC. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är Leg Sjuksköterska med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård, alternativt hälso- och sjukvård för barn och unga.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga BVC sköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC sköterska

Specialist i barn- och ungdomsmedicin
BB Stockholm AB är ett bolag ägt av Praktikertjänst AB och Danderyds Sjukhus AB. Inom BB Stockholm finns en barnavårdscentral, tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning och en förlossningsenhet. På BVC arbetar fem barnsjuksköterskor och en psykolog på konsultbasis. Beskrivning av arbetsuppgifter: Till BVC på Kungsholmen söker vi en specialist i barn- och ungdomsmedicin Du kommer att arbeta kliniskt med sedvanliga arbetsuppgifter på BVC. Vi söker dig som älskar ditt arbete med barn och deras föräldrar och har ett varmt och ödmjukt förhållningssätt till föräldrar, barn och kollegor. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har stor arbetskapacitet. Vi erbjuder timanställning enl överenskommelse i fräscha lokaler med trevliga och kunniga barnsjuksköterskor, centralt på Kungsholmen. Beskrivning av kvalifikationer: Specialist i barn- och ungdomsmedicin med erfarenhet av arbete på BVC.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i barn- och ungdomsmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i barn- och ungdomsmedicin

Leg Barnmorska på Barnmorskemottagning
BB Stockholm AB är ett bolag ägt av Praktikertjänst AB och Danderyds Sjukhus AB. Inom BB Stockholm AB finns tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning, en barnavårdscentral och en förlossningsenhet. På BB Stockholm Family, Kungsholmen arbetar 13 barnmorskor och två undersköterskor, vi har läkare på mottagningen två-tre dagar/vecka Inom verksamheten finns också ultraljudsmottagning och gravidmassör och en psykolog på konsultbasis. Barnmorskemottagningen och BVC har ett nära samarbete och finns i gemensamma fräscha lokaler på Kungsholmen. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en ny kollega till vårt stora härliga gäng på BB Stockholm Family, Kungsholmen. Vi erbjuder tillsvidareanställning 75-100%, med tillträde snarast. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta i en stor arbetsgrupp och vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för att alltid ha kvinnan och det väntade barnet i centrum. Vårt arbete genomsyras av våra värdeord Respekt-Engagemang-Kvalitet Beskrivning av kvalifikationer: Leg barnmorska med förskrivningsrätt. Vana från arbete på Barnmorskemottagning är meriterande. Vi söker dig som är engagerad och kompetent och som har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Barnmorska på Barnmorskemottagning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Barnmorska på Barnmorskemottagning

BVC sköterska
BB Stockholm AB är ett bolag ägt av Praktikertjänst AB och Danderyds Sjukhus. Inom BB Stockholm finns en BVC, tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning och en förlossningsenhet. På BVC arbetar fem barnsjukslöterskor, barnläkare och en psykolog på konskultbasis. Beskrivning av arbetsuppgifter: Familjen växer! Vi söker därför en ny kollega till vår BVC på Kungsholmen. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på BVC.. Du kommer att arbeta med härliga kollegor i fräscha ändamålsenliga lokaler, som vi delar med barnmorskemottagningen, centralt på Kungsholmen. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning i hälso-och sjukvård för barn och ungdom alt distriktsköterska. Du är strukturerad och trivs med självständigt arbete. Du har god samarbetsförmåga är noggrann och har stor arbetskapacitet. Du har ett varmt och ödmjukt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor. Tidigare erfarenhet av arbete på BVC är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga BVC sköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC sköterska

Säljande C-chaufför, sommarjobb Stockholm.
Vi söker dig som vill förstärka vårt team under våren och sommaren och få chans till fast anställning efter avslutat sommarjobb! Jobzone erbjuder dig: - Bra lön utifrån genomsnittligt förtjänstläge hos aktuellt kundföretag och gällande kollektivavtal. - Du får en personalansvarig som är engagerad och håller tät kontakt med dig. - Vi säkerställer att våra chaufförer får en ordentlig introduktion och upplärning på uppdragen hos våra kunder. - Du får ett spännande och varierande arbete! - Bra kvalitet på arbetskläderna. - Efter sommarperioden erbjuder vi alla våra chaufförer YKB! - Vidare erbjuder företaget trevliga pubkvällar, sommarfest och andra gemensamma träffar.    Vår kund Vår kund är ett spännande företag i Rotebro och Västberga med välkända produkter. De rustar upp inför kommande högsäsong och vi söker dig som vill förstärka vårt team under våren och sommaren och få chans till fast anställning efter avslutat sommarjobb!   Dina arbetsuppgifter Tjänsten som säljande distributör är ett roligt och utmanande jobb som ger utrymme för mycket frihet och ansvar. Du kommer dagligen förse butikerna på ditt fasta distrikt med färskt bröd. I första hand kommer du ha en roll som säljare, där du får planera och genomföra säljaktiviteter. Arbetet är till största del förlagt ute i butikerna och du kommer därför ha mycket kontakt med kunder och butikspersonal. För att sköta leveranserna till butikerna har du lastbilen som hjälpmedel. Arbetstider Dagtid, 40 h/vecka. Övertid kan förekomma. Period: Omgående-augusti, med chans till förlängning. Krav - C-kort - YKB - Digitalt färdskrivarkort - Kommunicerar på svenska   Meriterande - Erfarenhet av butik och/eller försäljning. - Bil för resor till och från arbete. För att trivas med ditt nya jobb är det viktigt att du tycker om att träffa nya människor och har lätt för att skapa nya kontakter. Som person ser vi gärna att du är en problemlösare, kan arbeta under högt tempo samt ta egna initiativ och planera ditt arbete.  Tillsättning Omgående/löpande. Arbetsperioden börjar med ordentlig utbildning och introduktion hos kunden. Det är viktigt att du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och få de bästa förutsättningarna för att göra ett gott arbete. Låter detta intressant? Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Du ansöker enkelt genom att registrera dig med namn och e-postadress samt skapa ett lösenord. Du får därefter svara på tre korta frågor och därefter kan du snabbt ladda upp ditt CV till oss. Klart! Välkommen med din ansökan! Om Jobzone Jobzone grundades 2002 och är idag ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar. Jobzones vision är att skapa framgång för individer och organisationer, och vår målsättning är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare! Vår kultur är välkomnande och vi har ett stort engagemang med höga ambitioner. Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera. Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Företag: Jobzone Stockholm, Chaufför
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande C-chaufför, sommarjobb Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande C-chaufför, sommarjobb Stockholm.

Specialist i barn- och ungdomsmedicin
BB Stockholm AB är ett bolag ägt av Praktikertjänst AB och Danderyds Sjukhus AB. Inom BB Stockholm finns en barnavårdscentral, tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning och en förlossningsenhet. På BVC arbetar fem barnsjuksköterskor och en psykolog på konsultbasis. Beskrivning av arbetsuppgifter: Till BVC på Kungsholmen söker vi en specialist i barn- och ungdomsmedicin Du kommer att arbeta kliniskt med sedvanliga arbetsuppgifter på BVC. Vi söker dig som älskar ditt arbete med barn och deras föräldrar och har ett varmt och ödmjukt förhållningssätt till föräldrar, barn och kollegor. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har stor arbetskapacitet. Vi erbjuder timanställning enl överenskommelse i fräscha lokaler med trevliga och kunniga barnsjuksköterskor, centralt på Kungsholmen. Beskrivning av kvalifikationer: Specialist i barn- och ungdomsmedicin med erfarenhet av arbete på BVC.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i barn- och ungdomsmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i barn- och ungdomsmedicin

Resurs/extrajobb Stockholm
NMS Försäljning arbetar med utbildningar, trygga rutiner och kontroller för butik, restaurang och kafé. Vi jobbar över hela Sverige och söker nu en resursperson i Stockholm för att stötta verksamheten. Arbetet är vid behov, uppskattningsvis några tillfällen per kvartal i början. Det kan till exempel vara anonyma kontanthanteringstest i kassamiljö (provköp). Ett sådant uppdrag tar bara några minuter eller högst ett par timmar. Ibland kan det röra sig om intervjuer som ska utföras. Eller att returnera varor till butiker vi besökt där dina kollegor måste förbli anonyma. Ett sådant uppdrag har vi i november och kommer ta en dag eller två. Arbetet kommer ske oregelbundet men oftast med god flexibilitet. Vi behöver sällan komma till våra kunder vid ett exakt klockslag. Du som person behöver vara noggrann, pålitlig, punktlig och ärlig. Vi kommer att behöva minst två referenser. Du är ostraffad och har ordnad privatekonomi. Körkort och bil är inget krav men en fördel. Däremot är det viktigt att du har egen erfarenhet av att ha jobbat med en kassa och kontanthantering. Vi läser alla inkomna ansökningar löpande och kommer slutföra rekryteringen i början av november.
Företag: Nms Försäljning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Resurs/extrajobb Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurs/extrajobb Stockholm

BVC-sköterska
BB Stockholm AB är ett bolag ägt av Praktikertjänst AB och Danderyds Sjukhus. Inom BB Stockholm finns en barnavårdscentral, tre barnmorskemottagningar, en ungdomsmottagning och en förlossningsenhet. På BVC arbetar sex barnsjuksköterskor, barnläkare, allmänläkare och en psykolog på konsultbasis. Beskrivning av arbetsuppgifter: Familjen växer! Vi behöver därför utöka vårt team och söker en ny kollega till vår BVC på Kungsholmen. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på BVC. Vi erbjuder en tillsvidareanställning 40tim/vecka. Du kommer att arbeta med trevliga och kunniga kollegor i fräscha, ändamålsenliga lokaler som vi delar med barnmorskemottagningen, centralt på Kungsholmen. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom alt distriktsköterska. Du älskar ditt arbete med barn och deras föräldrar och har ett varmt och ödmjukt förhållningssätt till föräldrar, barn och kollegor. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har stor arbetskapacitet. Då arbetet som BVC sköterska är mycket självständigt måste du ha en god organisationsförmåga och känsla för struktur. För dig är det självklart att arbeta i enlighet med våra värdeord Respekt, Engagemang, Kvalitet.
Företag: BB Stockholm Family
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sköterska jobb, BVC-sköterska Stockholm, BVC-sköterska BB Stockholm Family
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sköterska

Barnvakt/Nannyny Extrajobb Stockholm Nacka 1 eftermiddag/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Nacka vill ha barnvakt 1 eftermiddag/kväll per vecka på måndagar Hämtning behövs inteutan barnvakten kommer direkt till hemmet ca kl 17.15 och stannar till kl 20. Två barn 1 och 3 år. Det är ett plus om barnvakten kan lite teckenspråk/teckenstöd och/eller finska. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Nannyny Extrajobb Stockholm Nacka 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Nannyny Extrajobb Stockholm Nacka 1 eftermiddag/vecka

Barnflicka / Nanny extrajobb Stockholm 2-3 mornar varannan vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj med två barn (8år&3år) i Vasastan behöver hjälp med barnpassning 3 mornar/varannan vecka på jämna veckor. De behöver hjälp mornar på tisdagar, onsdagar och torsdagar ca kl 6.30-9.30. Två barn 8&3 år, främst 8-åringen barnvakten ska vara med. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka / Nanny extrajobb Stockholm 2-3 mornar varannan vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka / Nanny extrajobb Stockholm 2-3 mornar varannan vecka

Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Boo 1-2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Saltsjö-Boo önskar hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar per vecka mellan kl. 16-18.30/19.00. Det kommer att vara en fast dag i veckan, samt en extra kväll/helg ibland. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Nacka
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Boo 1-2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Boo 1-2 eftermiddagar/vecka

Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Vallentuna 1-2 tillfällen/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Vallentuna vill ha barnpassning varannan vecka främst tidiga mornar ca kl 04/05 och till lämning på dagis ca kl 8/9. Barnen vaknar kl 07. Ibland även hjälp på eftermiddagstid från ca kl 16-22. Två barn 1 och 3 år. Sökande bör ha körkort. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Täby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Vallentuna 1-2 tillfällen/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Vallentuna 1-2 tillfällen/vecka

Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Nacka Saltsjö-Boo 1-2 em/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Saltsjö-Boo, Hasseludden, önskar hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar. Familjen har två barn i åldrarna 1,5 och 5, och behöver hjälp på onsdagar kl.16.00-18.30, samt vissa torsdagar 16.00-19.00. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Nacka
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Nacka Saltsjö-Boo 1-2 em/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / Nanny extrajobb Stockholm Nacka Saltsjö-Boo 1-2 em/vecka

Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Täby 1 eftermiddag/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Täby vill ha barnpassning 1 eftermiddag/vecka ca kl 15-18. Vilken dag är flexibel. Barnet är 3 år. Sökande får gärna vara finsktalande men det är inget krav. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Täby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Täby 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Täby 1 eftermiddag/vecka

Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Nacka Älta 1-2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Älta har tre barn, vill ha barnpassning 1-2 eftermiddagar i veckan. De har tre barn som är 2, 4 och 7 år. Barnvakten bör ha erfarenhet av ADHD och helst även ha körkort. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Nacka Älta 1-2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / nanny extrajobb Stockholm Nacka Älta 1-2 eftermiddagar/vecka

Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Sollentuna 1-2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Sollentuna med fyra barn (1,5, 4, 7 & 9 år) önskar hjälp 1-2 eftermiddagar/veckan kl 16.00-18.00/20.00. Familjen är flexibla gällande dagar. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Sollentuna 1-2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Sollentuna 1-2 eftermiddagar/vecka

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Duvnäs 1 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Saltsjö-Duvnäs behöver barnvakt en gång i veckan på onsdagar mellan 16:30-19:00. Samt extra vid behov kvällar och helger. Familjen har två barn på 2 och 5 år. Start omgående. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Nacka
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Duvnäs 1 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Saltsjö-Duvnäs 1 eftermiddagar/vecka

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Vällingby 1-2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Vällingby behöver hjälp en till två eftermiddagar i veckan mellan 16:15-18:45. Måndag, tisdag eller onsdag. Familjen har två barn på 2 och 5 år. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Vällingby 1-2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Vällingby 1-2 eftermiddagar/vecka

Extrajobb Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Djursholm 2em/v
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Djursholm önskar en barnvakt 2em/v mellan kl. 15.00-17.30. Ett barn på åtta år som gillar att leka med lego och att rita. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Danderyd
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Djursholm 2em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Djursholm 2em/v

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Kungsholmen 1 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj vid S:t Eriksplan behöver barnvakt en eftermiddag i veckan mellan 15:00-18:00. Samt extra vid behov. Du kan välja mellan måndag, tisdag eller onsdag. Familjen har ett barn 1,5 år. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Kungsholmen 1 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Kungsholmen 1 eftermiddagar/vecka

Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Huddinge 1 eftermiddag/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Huddinge med två barn (4&7år) önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag/vecka kl 15.30/16.00-19.00/20.00. Familjen är flexibla gällande dagar. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Huddinge 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Huddinge 1 eftermiddag/vecka

Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Nynäshamn 2mornar/v
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Nynäshamn önskar barnvakt 1-2mornar/vecka mellan kl. 05.00-06.30. Familjen har en dotter som är 16 månader gammal. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Nynäshamn 2mornar/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Nynäshamn 2mornar/v

Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen i Bromma/Norra Ängby vill ha barnpassning 2 eftermiddagar/vecka kl 16-1830. Gärna måndagar och onsdagar men inget krav. De har två barn på 7 och 9 år. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka

Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Lidingö 1 eftermiddag/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen på Lidingö vill ha barnpassning 1 eftermiddag/vecka på antingen tisdagar, onsdagar eller torsdagar kl 16-19. Hämtning på förskola och skola. Ordna middag och ge barnen mat, leka. De har två barn på 7&1 år Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Lidingö
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Lidingö 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / Nanny Extrajobb Stockholm Lidingö 1 eftermiddag/vecka

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Nacka 2 dagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Nacka Strand behöver barnvakt två pass i veckan. Du väljer själv vilka dagar och tider som passar dig då familjen är flexibel. 2,5 timmar per pass. Avlastning för mamman som är mammaledig. Ett barn på 6 månader. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Nacka
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Nacka 2 dagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Nacka 2 dagar/vecka

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Smedslätten behöver barnvakt två eftermiddagar i veckan mellan 15:30-19:00, ibland 21:00. Familjen har 4,5 & 7,5 & 9,5 år. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Bromma 2 eftermiddagar/vecka

Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Djursholm 3 eftermiddagar/vecka
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familjen behöver barnvakt måndag, tisdag och torsdag mellan 15:00-17:30. Familjen har två barn på 5 och 9 år. Barnen pratar inte svenska så man måste vara bekväm med engelska. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Danderyd
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Djursholm 3 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/nanny extrajobb Stockholm Djursholm 3 eftermiddagar/vecka

Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Vaxholm 1-2em/v
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 900 anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet! Om uppdraget / About the assignment Familj i Vaxholm önskar hjälp 1-2em/v, flexibelt vilka dagar mellan 16.00-18.30. Familjen har två döttrar som är 2 och 4 år. De gillar musik och att leka rollspel. Din profil / Your profile Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer! Vi erbjuder / What we offer Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom: – Nannycertifieringskurs – Kurs i HLR och barnolycksfall – Försäkring till, från och under arbetet – En egen kontaktperson på företaget – 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) – Ob-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Företag: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Vaxholm 1-2em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny/Barnvakt Extrajobb Stockholm Vaxholm 1-2em/v


Sök lediga jobb BB STOCKHOLM

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se