BF Barnvakt s��kes till Bromma! jobb - lediga jobb

BF Barnvakt s��kes till Bromma! jobb BF Barnvakt s��kes till Bromma! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BF Barnvakt s��kes till Bromma!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BF Barnvakt s��kes till Bromma. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kock- Stockholm

  2. Trubaduren söker barnskötare!- Stockholm

  3. Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!- Täby

  4. KOCK (à la carte)- Stockholm

  5. Frisör- Stockholm

  6. Frisör- Tyresö

  7. BI utvecklare- Stockholm- Stockholm

  8. Senior Java utvecklare med inriktning på webb/integration- Stockholm

  9. Erfaren testutvecklare- Stockholm

  10. USKor, boendestödjare, habiliterings- och personliga assistenter till BE- Nacka


Mer beskrivning

Kock
Vi söker en kock som har stor efarenhet av yrket. Vi söker dig med kunskap, kreativitet och stort engagemang i din matlagning, då du även kommer att erhålla stort ansvar för det vi producerar i köket. Varje dag har vi upp till 200 luncher samt catering. Det ska även förberedas förrätter, varmrätter och desserter varje dag till saluhallen. Arbetstiderna är måndag - fredag, 08.00 - 17.00 med reservation för högtider och bokningar. Vi har öppet året runt, med undantag för sommaren och några veckor i januari. Mariannes Fisk har idag tre butiker i Stockholm, Spånga och på Lidingö. Vi arbetar med färska råvaror och står våra leverantörer väldigt nära. Vårt mål är att kunna leverera god och kvalitetsrik mat till varenda kund. Därför är det viktigt att du som söker förstår vår riktlinje och är motiverad till att göra varenda gäst nöjd.
Företag: FISHLOVERS STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock FISHLOVERS STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Trubaduren söker barnskötare!
Är du barnskötare och vill arbeta på en liten och trivsam förskola med höga ambitioner? Föräldrakooperativet Trubaduren söker barnskötare på heltid med start den 12 augusti 2013 eller så snart som möjligt därefter. Vi bedriver vår verksamhet i mysiga och trevliga lokaler i Vasastan, inte långt från Odenplan. Närliggande parker och grönområden besöker vi varje dag med vår barngrupp, som är 18 till antalet i åldrarna 1 - 6 år. Trubadurens verksamhet utgår ifrån den svenska traditionella förskolepedagogiken med leken som bas. Vi är dock även öppna för influenser från andra pedagogiska metoder. Det viktigaste hos oss är att se det kompetenta barnet som individ och i grupp. Föräldrakooperativ är en driftsform som innebär att det är förskollärarna och barnskötarna som har ansvaret för utformning och genomförande av den pedagogiska verksamheten och att föräldrarna driver den ekonomiska föreningen. Föräldrarna sitter i styrelsen vilken vi har ett nära samarbete med och det bidrar till att beslutsvägarna är korta och gör att vi får ett effektivare och smidigare arbetssätt. Då en arbetskollega valt att gå vidare i sin karriär letar vi nu efter en barnskötare. Med dig kommer vi vara fem pedagoger, varav två förskollärare och tre barnskötare som tillsammans ska fortsätta den verksamhet vi har idag och utveckla den ytterligare. Som pedagog på förskolan Trubaduren erbjuds du: * att bidra till en trygg, stimulerande och lustfylld miljö för våra barn att trivas och utvecklas i. * att utforma det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. * att utvecklas tillsammans med arbetslaget. * att utvecklas individuellt - vi ser positivt på vilja att utvecklas och kan erbjuda handledning. * att arbeta tillsammans med engagerade föräldrar. * arbetskläder för utomhusbruk. * pedagogiska måltider. * fyra gemensamma planeringsdagar per år för hela arbetslaget utöver den löpande planeringen. * friskvårdsbidrag, för närvarande 2000 kr per anställd. Du som söker är: * barnskötare med erfarenhet från förskola och arbete med yngre barn * engagerad, positiv och ansvarstagande * en varm och trygg person med intresse och engagemang för de yngre barnen Rekryteringsprocessen kommer ske löpande. Vi önskar helst få in din ansökan före den 12 juli 2013 till trubaduren.ansokan@live.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Föräldrakooperativet Trubaduren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Trubaduren söker barnskötare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trubaduren söker barnskötare!

Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!
Jacks Taxiservice AB är under expansion och söker flera taxiförare. Vi är anslutna till Taxi 020`s växel så du som söker måste ha taxi 020 legitimation för att kunna börja jobba med oss. Vi söker personer som har en skadefri historia, och kan ta ansvar med en bra servicekänsla. Är du dessutom berättigad nystartsjobb så är det ett plus men ej ett krav. Är du nybörjare känner dig osäker inga problem vi lär upp dig så du får en mjukstart. VI KAN ÄVEN BETALA DIN UTBILDNING OM DU ÄR RÄTT PERSON. Om ni är två kompisar/kollegor som vill dela på en bil så går det att ordna. OBS du som söker tjänsten skall vara 21 år och haft B körkort i 2år.
Företag: JACKS TAXISERVICE AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!

KOCK (à la carte)
Malmgrenska Krogen i Hammarby höjden är en kvarterskrog som nu har funnits i samma regi i 21 år. Våra gäster upplever att vi har mycket god mat , en härlig atmosfär och god stämning. Vi jobbar hårt och målmedvetet för att behålla detta. Detta värderar vi högt när vi nu rekryterar en ny medarbetare. Vi vill att du har dokumenterad några års erfarenhet av kockyrket men lägger stor vikt på din personlighet. Tjänsten är deltid Vi vill att du som kock har höga matambitioner, arbetar med glädje, humor och har en god samarbetsförmåga.
Företag: Malmgrenska krogen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK (à la carte) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK (à la carte)

Frisör
Frisörkedjan Capillus söker frisörer till vår salong i Globen Shopping. För närvarande är vi 5 frisörer och söker nya medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss! Information om tjänsten: Som Frisör på Capillus arbetar Du i salongen med klippning, färgning, styling, rådgivning och försäljning av professionella hårvårdsprodukter till våra kunder. Rollen kräver att du är intresserad av och ständigt vill utveckla din kunskap om hårvård, produktinformation och de senaste trenderna. Vad söker vi? Du bör ha ett genuint intresse både för hårvård och trender och för försäljning. Du har gesällbrev och minst ett års erfarenhet från frisöryrket. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är Du social, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende hos Dina kunder. Du är kreativ och trendkänslig och strävar hela tiden efter personlig utveckling inom frisöryrket.
Företag: M & U Globen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör M & U Globen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Frisör
Capillus är en frisörkedja som är etablerad i stor stockholm och har varit verksamma sedan 1996. Samtliga frisörsalonger är anpassade till dem senaste trenderna och finns i moderna och fräscha lokaler. I Capillus Tyresö är vi för tillfället 8 frisörer och vi söker ytterligare en frisör med minst 1 års dokumenterad erfarenhet. Vi söker dig som har en gedigen kunskap och erfarenhet kring behandlingar och modern hårvård.
Företag: M&U TYRESÖ AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Tyresö, Frisör M&U TYRESÖ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

BI utvecklare- Stockholm
Cybercom erbjuder lösningar och kompetens inom hela livscykeln. Till vår Business Intelligence Solutions enhet i Stockholm behöver vi nu förstärkning av BI utvecklare. Inom affärsområdet Business Support and Control hjälper vi våra kunder att uppnå sina affärsmål genom att öka sin affär alternativt effektivisera sin verksamhet. Våra erbjudanden bygger på vår styrka att kombinera vår kompetens inom affärsverksamhet och IT. Vi erbjuder tjänster inom exempelvis verksamhetsutveckling, ledning & styrning, förändringsledning, Business Intelligence, Business Support Systems, Enterprise Content Management. Vår leverans täcker hela livscykeln. Våra enheter präglas av god stämning, hög kompetens och prestigelöshet. Vår verksamhet bedrivs på ett situationsanpassat sätt, vilket gör att du kommer uppleva den lilla enhetens flexibilitet samtidigt som vi kan erbjuda tryggheten av att vara del i ett av Sveriges största konsultbolag. Tjänsten Du kommer att arbeta som BI-konsult med inriktning på systemutveckling. Alla våra uppdrag kräver en förståelse för våra kunders problem och kundkontakt är en del av vardagen. Vår huvudsakliga verksamhet är att utveckla lösningar till våra kunder, stora som små alternativt delta som utvecklare i kunddrivna projekt. BI lösningar ligger i hjärtat av våra kunders kärnverksamhet, vilket ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision.   Du har: • 2-5 års branscherfarenhet inom BI-området som utvecklare • Relevant akademisk examen. • God analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i det aktuella verksamhetsområdet. • Konsulterfarenhet • Förståelse för ETL-processen och/eller rapport och analyssteget • Applikationskunskap inom exempelvis QlikView. Microsofts BI-produkter, Micro Strategy och/eller Pentaho • Implementationserfarenhet av BI-verktyg • Lätt för att lära dig nya saker • Goda databaskunskaper • Du har ett lösnings- och målfokus och sätter alltid kunden i centrum. Som person trivs du att arbeta i ett team samt ha eget ansvar över ditt resultat. Självklart gillar du att dela med dig av dina kunskaper och är öppen för att lära av andra. Du god kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och våra kunder. Vidare ser vi att du är: • konsult- och affärsmässig • engagerad och självgående • lösnings- och målfokuserad • prestigelös med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team • Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och potential. Tjänsten är placerad i Stockholm men våra kollegor finns i hela Sverige och resor kan förekomma. Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder Cybercom erbjuder en stimulerande miljö i en affärsdrivande organisation med god stämning, hög komptens och prestigelöshet. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor.  Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Sista dag för ansökan är den 31 mars, men vi kommer att hantera ansökningarna löpande, och ser därför gärna att du ansöker via länken nedan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Camilla Johansson, ansvarig chef, på 070- 600 03 80. Samtal gällande försäljning av rekryterings eller annonseringstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga BI utvecklare- Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BI utvecklare- Stockholm

Senior Java utvecklare med inriktning på webb/integration
Brinner du för webbens möjligheter och vill arbeta på ett bolag som har både den konceptuella och tekniska kompetensen att skapa helhetslösningar för digital media? Inom affärsområdet för Digitala Kanaler hjälper vi våra kunder att skapa nya digitala tjänster och erbjudanden som förmedlas över Internet eller mobilt. Det innebär att vi arbetar med webbplatser, extranät, intranät, e-handel, sociala medier samt mobila lösningar. Vi utvecklar både för lokala och internationella kunder samt levererar från både Stockholm och vår offshoreverksamhet i Indien. Vårt mål är att varje uppdrag/åtagande ska innebära en ny intressant utmaning för varje konsult. För att nå målet ser vi två delar, ett krav på oss som företag - Att det finns tid och möjlighet att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom vårt område t.ex. via studiegrupper, seminarier och bloggar mm och ett krav på dig som avancerad utvecklare- Att du, om så behövs, ska ha förmågan att argumentera för våra teknikval i diskussion med kund. Tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som Java utvecklare tillsammans med andra kollegor och kunder i webb projekt. Placering är i Stockholm och du får möjlighet att växla mellan expertkonsulting och vårt unika inhouse koncept. Din Bakgrund Du jobbar idag som systemutvecklare med Java och webb, med minst 6 års erfarenhet av Java EE och moderna ramverk och plattformar. Du kan jobba båda back-end och front-end och har goda kunskaper inom en eller fler av följande områden: • Web ramverk som t.ex. Spring, MVC, JBoss, Glassfish, • PL/SQL/Databaser som Oracle, MySQL • Applikation integration med SOAP, REST, web services eller med en platform (Mulesoft, Informatica, Snaplogic etc.) • Webb utveckling med HTML, JavaScript, jQuery, CSS Vi har manga spännande uppdrag inom offentligt förvaltning och vi se gärna att du har den erfarenheten. Det är meriterande om du har har erfarenhet av testdriven och agil utveckling med moderna verktyg som Maven, Jenkins, Selenium. Vi söker dig som har akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person har du en förmåga att förstå kundernas behov och omvandla dem till kreativa lösningar. Din omgivning tycker att du är en prestigelös person med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team. Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har några av landets mest intressanta uppdrag, internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Läs mer på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta rekryterande chef Jens Greve på 072-7140503 alternativt HR Annica Pettersson på telefon 0722-440 496. OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Java utvecklare med inriktning på webb/integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Java utvecklare med inriktning på webb/integration

Erfaren testutvecklare
I Stockholm söker vi nu personer till testutvecklingsprojekt i nära anslutning till hårdvara. Vi söker tjejer/killar med gedigen bakgrund inom systemutveckling och som har ett intresse av effektiva testmetoder och moderna verktyg. Cybercom är ett konsultbolag som jobbar med både helhetsåtaganden i egen regi och expertuppdrag ute hos våra kunder. Vi kombinerar teknik och användarupplevelse. Vi vinner projekt mot kunder i hela världen med spets inom bland annat – trådlösa system, mobiltelefoni, inbyggda system, fordonssystem, och mobila enheter. Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ständigt förändlig värld. Vi drivs av att skapa tjänster och produkter som människor älskar att använda. Därför är test och verifiering en självklar och integrerad del av vår utvecklingsprocess och förutsätter ett väl sammansvetsat lag av utvecklare och experter inom test och kvalitetssäkring. För oss är individens utveckling en självklar del av företagets framtid och vi erbjuder såväl personlig utveckling som utmanade karriärvägar för våra medarbetare. Vi söker: Just nu söker vi utvecklare av testsystem som också ser värdet av att kunna ta en aktiv roll som testare i utvecklingsprojekt i nära anslutning till hårdvara. För denna roll bör du ha jobbat ett antal år med fokus på test och testsystem samt ha en bakgrund inom hårdvarunära programutveckling. Du är analytisk och strukturerad samt en god kommunikatör som har förmågan att förmedla erfarenheter. Din kompetens bör minst innehålla några av följande ingredienser: • Du vill fortsätta att utvecklas inom området test och verifiering • Du har erfarenhet av Labview/Python/Perl eller andra scriptspråk • Du har några års erfarenhet och har ett antal genomförda projekt bakom dig • Vi vill att du har examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande • Vi värdesätter erfarenhet från flera olika branscher • Du är en utåtriktad person som gillar möten med nya människor och stimuleras av teamwork • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta Konsultchef Kit Gullbrandsson på telefon 070 538 54 29. OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren testutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren testutvecklare

USKor, boendestödjare, habiliterings- och personliga assistenter till BE
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Sociala Stödresurser med drygt 900 medarbetare utför tjänster inom socialpsykiatri, omsorgsverksamhet, individ och familjeomsorg, personlig assistans samt äldreomsorg. Vårt mål är att genom mångfald, bred kompetens och samverkan vara det bästa alternativet för människor i alla åldrar. Arbetsplatsen Bemanningsenheten (BE) är en del av Sociala Stödresurser (VSS) och enhetens primära arbetsuppgift är bemanning vid korttidsfrånvaro som verksamheterna inom VSS inte kunnat planera för och inte kunnat täcka med egen tillgänglig personal. Verksamheterna som ingår i den gemensamma bemanningshanteringen inom VSS är: • Inom äldreomsorgen samtliga Nacka Seniorcenter (NSC) www.seniorcenter.se • Inom omsorgen om personer med olika funktionsnedsättningar Omsorgen www.nacka.se/omsorgen • Personlig assistansenheten www.nacka.se/personligassistans • Socialpsykiatrin www.nacka.se/socialpsykiatrin inom Individ och Familj • Nattpatrullen och Larmpatrullen som båda utgår från NSC Talliden Bemanningsenheten har en samordnande och kvalitetssäkrande roll i utvecklingsarbetet kring arbetstidsmodellen som tillämpas inom VSS för vård och omsorgspersonal. All nyrekrytering av omvårdnadspersonal inom VSS kommer på sikt ske genom Bemanningsenheten.  Mer information finner på respektive verksamhets egen hemsida (se länkarna här ovan). Kvalifikationer Du har adekvat utbildning inom vård och omsorg, såsom omvårdnadsprogrammet, eller annan utbildning som ger motsvarande undersköterskekompetens eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga. Det är meriterande om du har dokumentationsvana, datavana är dock ett krav. Likaså förutsätter arbetet goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år. För arbete inom både Nattpatrull som Larmpatrull krävs KÖRKORT B och god körvana. Inom personlig assistans har brukaren stort inflytande över sitt val av personlig assistent. Inom Socialpsykiatrin krävs mentalskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Utdrag ur Belastningsregistret. I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret (blankett 442.5) i samband med anställning inom Nacka kommun och VSS. www.polisen.se/Service/Registerutdrag/ Anställningsvillkor Tidbegränsad anställning, vikariat intermittent, som sjuk-och semestervikarie. Dag/kväll/helg och/eller natt enligt överskommelse i samband med bokning.Timavlönad. Verksamheterna har även möjlighet att ”låna” våra timavlönade sjuk- och semestervikarier för längre vikariat med månadslön, då vikarien i fråga får önska sin sysselsättningsgrad i enlighet med flexibla arbetstidsmodellen. Efter avslutat vikariat återgår vikarien till Bemanningsenheten som timavlönad vikarie vid korttidsfrånvaro. Mer information och ansökan Vi kommer fortlöpande utifrån verksamheternas behov kalla de kandidater vi vill gå vidare med till ett första informationsmöte här hos oss och berätta om oss och hur vi jobbar, samt vad det innebär att vara timanställd sjuk- och semestervikarie på BE. Välkommen med din spontanansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Är du endast intresserad av ett sommarvikariat, kan du istället titta våra riktade annonser per verksamhetsgren. Välj det verksamhetsgren du är mest intresserad av. Att söka på flera tjänster ökar inte dina möjligheter till vikariat.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga USKor, boendestödjare, habiliterings- och personliga assistenter till BE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: USKor, boendestödjare, habiliterings- och personliga assistenter till BE


Sök lediga jobb BF Barnvakt s��kes till Bromma!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se