BF Barnvakt s��kes till Danderyd! jobb - lediga jobb

BF Barnvakt s��kes till Danderyd! jobb BF Barnvakt s��kes till Danderyd! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BF Barnvakt s��kes till Danderyd!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BF Barnvakt s��kes till Danderyd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. .NET Specialister, Stockholm- Stockholm

  2. Senior .NET / Web Developer, Stockholm- Stockholm

  3. Servertekniker/Systemadministratör Windows, Stockholm- Stockholm

  4. Juniora och Seniora Sharepoint-konsulter i Stockholm- Stockholm

  5. .NET-Developer (Business Intelligence), Stockholm- Stockholm

  6. System Specialist - Stockholm- Stockholm

  7. Juniora och seniora SharePoint-talanger i framkant- Stockholm

  8. Senior byggprojektledare - Stockholm- Stockholm

  9. Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%- Stockholm

  10. Lagerarbetare till Solna- Solna


Mer beskrivning

.NET Specialister, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Arbetsbeskrivning Vill du utveckla den nya generationen system och applikationer hos några av Stockholms mest intressanta företag? Med stor efterfrågan på duktiga .NET utvecklare från olika intressanta kunder (nuvarande och framtida) i Stockholms län, söker vi nu drivna, kreativa, juniora och seniora .NET utvecklare som vill vara med och ta våra kundföretag till nästa nivå! Vi söker dig som är intresserad att jobba som anställd konsult samt rekryteringsuppdrag. För oss är det viktigast att matcha dina ambitioner och förväntningar med rätt roll, på rätt företag. Du är Junior eller Senior med erfarenhet av Microsoft.NET C# Det är meriterande om du har kunskaper inom: Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) SQL server och T/SQL HTML, XHTML, XML, CSS, JavaScript Microsoft Sharepoint EPiServer Microsoft Windows Server Microsoft BizTalk Server NHibernate Mobilutveckling Objektorienterad analys och design, samt modellering i UML Arkitektur och systemdesign av distribuerade lösningar på Microsofts plattform Grafik & Interaktionsdesign JQuery Testverktyg Java Projektledning / Agila metoder /Scrum / XP I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga .NET Specialister, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET Specialister, Stockholm

Senior .NET / Web Developer, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se SENTERPRISE har för vår kund räkning fått ansvaret att direktrekrytera en senior webbutvecklare inom .NET (Senior .NET / Web Developer), Stockholm. Företaget klassas som ett av marknadens största,  snabbast växande och passionsdrivna företag. För rätt person finns ordentliga utvecklingsmöjligheter.  Du kommer mestadels arbeta med Back end och vara med att utveckla ett nytt CMS-system. Du ingår i ett större team i en dynamisk arbetsmiljö, med en hög arbetsmoral. Dessutom finns det mycket utrymme för att driva varandra, där kreativiteten står i fokus. Som Back end och för att vara del av ett större team som sätter ribban på marknaden. Detta är en stort och seriöst företag som tar väl hand om sina anställda och utveckling. Extremt låg personalomsättning och fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi förväntar oss att du: • Minst 3 års erfarenhet av Back end-utveckling inom .NET • Mycket god erfarenhet av C#, ASP.Net, MVC • Erfarenhet av att arbeta i olika webbprojekt. • Erfarenhet av att arbeta agilt. • Du behärskar Engelska i tal och skrift (fluent in English) Personlighet Du är lyhörd, mycket kommunikativ och är en lagspelare. Vidare föredrar du en dynamisk arbetsmiljö än ett strukturerat. Du har ett starkt självdriv och är den som alltid ligger steget före. Organisations-/företagsbeskrivning SENTERPRISE | Microsoft Experts Delivered förmedlar specialistkompetens inom Microsoft-området till utvalda företag. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande rekrytering och konsultförmedling.  Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Senior .NET / Web Developer, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior .NET / Web Developer, Stockholm

Servertekniker/Systemadministratör Windows, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se OM SENTERPRISE SENTERPRISE | Microsoft Experts Delivered förmedlar specialistkompetens inom Microsoft-området till utvalda företag. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande rekrytering och konsultförmedling. Spontanansökan (spontaneous application) - framtida konsulter inom drift/support. Nu söker vi efter fler framtida konsulter med erfarenhet av serverdrift, administration och teknisk support i Windows-miljö. Vi träffar dagligen flera av Stockholms mest attraktiva företag och bemannar företagen ofta med skarpa konsulter inom serverdrift/datasupport. Som konsult på SENTERPRISE blir du anställd av oss och arbetar ute hos kund. Att jobba som konsult ger dagliga utmaningar. Nya projekt, nya kunder och nya kollegor gör arbetet omväxlande och utvecklande. Observera att denna annons inte är för en specifik ledig tjänst. Vi söker alltid efter talanger på IKEA. Ibland letar vi till och med innan vi har en specifik tjänst ledig. Genom att skicka in din spontanansökan, kommer du att övervägas för framtida eventuella jobbmöjligheter (därför uppmanar vi dig att även hålla utkik efter lediga specifika tjänster på vår hemsida www.senterprise.se eller göra en Snabbregistrering CV (max 2 min): http://www.senterprise.se/registreracv så håller vi utkik åt dig. Kvalifikationer Vi söker främst dig med erfarenheter och intresse av följande: Active Directory Erfarenhet inom Exchange Erfarenhet inom Identitetshantering Windows server 2003/2008 ITIL IT-säkerhet och spam Vi tror att du är en prestigelös person som trivs att arbeta både med problemlösning och att kunna fatta egna beslut. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Servertekniker/Systemadministratör Windows, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servertekniker/Systemadministratör Windows, Stockholm

Juniora och Seniora Sharepoint-konsulter i Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Arbetsbeskrivning Med stor efterfrågan på både Juniora och Seniora Sharepoint-konsulter från olika intressanta kunder (nuvarande och framtida) i Stockholms län, söker vi nu drivna, kreativa individer som vill vara med och ta våra kundföretag till nästa nivå Vi söker dig som både är intresserad av konsultuppdrag(anställda hos oss och arbetar hos kund) samt direktrekryteringsuppdrag. För oss är det viktigast att matcha dina ambitioner och förväntningar med rätt roll, på rätt företag. Kvalifikationer -Har en brinnande passion för Sharepoint? -Vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt? -Har erfarenhet av Microsoft SharePoint 2010 och WSS 3.0 samt tidigare versioner? -Har erfarenhet av Microsoft .NET Framework och C#? -Har universitets-/högskole-/KY/YH-examen? Har du även kunskaper inom (meriterande): Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) SQL server och T/SQL HTML, XHTML, XML, CSS, JavaScript EPiServer Microsoft Windows Server Microsoft BizTalk Server Mobilutveckling Objektorienterad analys och design, samt modellering i UML Arkitektur och systemdesign av distribuerade lösningar på Microsofts plattform Grafik & Interaktionsdesign JQuery NHibernate Testverktyg Java Projektledning / Agila metoder /Scrum I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniora och Seniora Sharepoint-konsulter i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniora och Seniora Sharepoint-konsulter i Stockholm

.NET-Developer (Business Intelligence), Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Job description: (This opening is in Stockholm and is just available for candidates already living in Sweden) SENTERPRISE har för vår kund räkning fått ansvaret att direktrekrytera ett flertal av marknadens mest passionerade .NET-utvecklare inom Business Intelligence i Stockholm. Företaget klassas som ett av marknadens största,  snabbast växande och passionsdrivna företag. För rätt person finns ordentliga utvecklingsmöjligheter. Our qualifications: We think that you have a couple of year´s experience of backend development and an interest of using that experience within the field of Business Intelligence. • You preferably have a M.Sc degree or you´ve got your programming skills from somewhere else, it doesn´t matter to us. • You feel at home with .NET, C#, databases, MS SQL server • Experience from development of distributed systems such as Web Services • The most important thing: coding is a great passion in your life and you are really good at it. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga .NET-Developer (Business Intelligence), Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET-Developer (Business Intelligence), Stockholm

System Specialist - Stockholm
Qbrick is the leading provider of Web and Mobile TV in Europe. The company was established in 1999 and has since then confirmed its position as a provider of turnkey online video solutions for the company’s customers which operate mainly within segments such as TV channels, radio stations, media, advertising agencies and production companies as well as major companies, municipalities and government departments. Qbrick has about 100 employees with offices in Stockholm, Gothenburg, Oslo, Copenhagen, Aarhus, Turku, Paris and Madrid. The company is a whole owned subsidiary of TDF group and part of the TDF Media Services Business Unit. For more information please visit www.qbrick.com Qbrick builds and operates solutions for Web TV and Mobile TV. We have solutions to transcode media from one format to another for live and on-demand. Our CDN (content distribution network) delivers content to all end users and we are the supplier with most video capabilities in Scandinavia. For this, we also provide solutions to manage and publish content. Together, our services complete end-to-end solutions for Web TV and Mobile TV. The key words that characterize our development are SAAS, distributed solutions, redundancy, high availability, quality, cost and speed.   ABOUT YOUR TEAM Qbrick offers good general terms, social and dedicated colleagues based around Europe and a market space in which you can gain unique competence and knowledge. You will work in our Operations team located in Stockholm. ABOUT YOUR DAILY JOB You will work with maintenance and monitoring of the Qbrick infrastructure, services and servers. This includes the design and implementation of new components in the operating environment as well as to plan and configure new services and network infrastructure. Problem solving, documentation and quality routines will be part of your daily job. Our environment consists of a mix of Windows and Linux, such as Windows server (AD, GP, Software) and also includes Linux system management mainly with CentOS and Arch Linux. Our work pace is high and we constantly try our best to succeed expectations. Our systems and architecture requires good skills in design patterns as well as good knowledge about scalability and load balancing. The role will give room for your creative ideas and we welcome initiatives to improve our solutions. This position includes an on-call duty every 4-6 weeks. ABOUT YOUR QUALIFICATIONS You can present good academic results and a proven interest within IT. Probably you have worked a few years as a system administrator and you possess broad IT skills that will help you in the day-to-day operations. Experience from working with high-performance redundant distributed cluster solutions within a Windows / Linux environment is a plus. Qbrick has a multi-national network and operates it in-house. The role requires hands on experience from large layer 2 and layer 3 networks, preferably with Brocade and/or Cisco equipment. Knowledge and experience from IGP protocols (preferably ISIS) and BGP is a requirement. Deeper traffic analysis and traffic engineering experience is a plus. To enjoy life at Qbrick you need to master the mix of working within a team and also being a self-starter when needed. You need to be driving, creative, have a strong desire to develop and learn new things. You have the ability to work independently and have a high degree of problem solving skills. You will find it stimulating to work with people and technology. We’re a fast growing company with an entrepreneurial culture which means you need be pragmatic and creative. We consider your personal characteristics as well as your technical skills. The right attitude, personal drive and engagement are as important as the technical skills and will offer good opportunities to develop further within the company. Fluency in English is necessary, good understanding of Swedish is beneficial but not a pre-requisite. You must be a holder of a driving license (B) and a work permit - please document in your application. Please use the application form below to send in your application as soon as possible - interviews will be held continously throughout the process.
Företag: Qbrick AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga System Specialist - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: System Specialist - Stockholm

Juniora och seniora SharePoint-talanger i framkant
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Om bolaget Vår kund är ett av Sveriges absolut största konsultbolag inom IT och de har ett stort samarbete med stora nationella och internationella bolag. De satsar mycket på entreprenörskap och innovation och varje medarbetare är en nyckelperson i företaget. De erbjuder helhetslösningar till sina kunder och använder de senaste tekniken för att göra sina kunder nöjda. Brinner du extra för infrastruktur, installation och design inom SharePoint? Är du nyfiken på hur det känns att arbeta i olika attraktiva bolag? Nu har du chansen att göra en ansökan som leder till ett brett nätverk med stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsbeskrivning Du kommer att få arbeta med infrastrukturen runt om SharePoint samt installerar, konfigurerar och designar SharePoint-farmen. Du kommer att se till att SharePoint fungerar som det ska och uppdatera det tekniska runt om SharePoint. Kravspecifikation Vi ser den sökande med erfarenhet av SharePoint, Windows Server, SQL Server och Active Directory. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hyper-V och backuplösningar. Du ska kunna Svenska och Engelska flytande, i tal och skrift. Vi söker juniora och seniora personer till denna roll. Personliga egenskaper Vi söker dig som är konsultmässig av dig och är social, utåtriktad, noggrann som person. Du tycker om att arbeta med människor och skapa relationer med både medarbetare och kunder. Du är teknisk lagd och har lätt för att lära dig ny teknik. Denna roll kräver att du har ett eget driv och är bra på att se helheten. Region Stockholm i Stockholms län Arbetstid / Varaktighet Heltid/Tillsvidare/Direktrekrytering Distansarbete är ej aktuellt i detta uppdrag. Lön / Förmåner Goda förmåner. Enl. överenskommelse med arbetsgivaren
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniora och seniora SharePoint-talanger i framkant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniora och seniora SharePoint-talanger i framkant

Senior byggprojektledare - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu en senior byggprojektledare till vår kund som erbjuder bygg- och fastighetsteknisk projektledning som täcker alla områden - från inledande utredning och projektering till färdigställande och överlämnande. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund där Isaksson Rekrytering och Bemanning sköter rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifter Som projektledare agerar du beställare åt kunder i samband med byggnationer. Dina kunder återfinns bland fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Du kommer självständigt att driva projekten från behovsanalys till slutligt överlämnande via projektering, upphandling, kontraktering av entreprenörer, byggledning och besiktningar. Kompetensprofil Du har: • omfattande kunskaper om den byggtekniska processen • lång erfarenhet av projektledning - projekteringsledning – byggledning. • ett brett kontaktnät och stimuleras av ett totalt kundansvar • teoretisk utbildning inom bygg- eller fastighetsteknik Meriterande för tjänsten är att du jobbat som konsult samt att du jobbat med besiktningar och trivs bra med detta. Personliga egenskaper Vi söker dig som är lyhörd och framåt. Du gillar att jobba och du trivs bra med att ha mycket kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då mycket handlar om rätt inställning. Vad erbjuder vi Du kommer att ingå i en grupp av projektledare och tillhöra ett entreprenörsdrivet företag med stora ambitioner och tillväxtplaner. Jobbet är självständigt med rapportering till projektchef i en platt organisation med modern struktur och väl fungerande processer. Möjlighet till bonusprogram samt tjänstebil finns. Företaget har bra sammanhållning och värnar om den genom många gemensamma aktiviteter. Tillgänglighet, kompetens och omdöme är starka värderingar. Vår kund är belägen i helt nya lokaler i Hammarby Sjöstad. Ett centralt läge med vacker sjöutsikt. Ansökan Tillsättning kan ske innan annonseringens slutdatum så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare: Camilla Westergren, 0707683900
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Senior byggprojektledare - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior byggprojektledare - Stockholm

Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder på Södermalm söker vi nu en ekonomiassistent/utbildningsadministratör på 75%. Detta är ett konsultuppdrag som beräknas starta i mitten av augusti och löpa tillsvidare. Vår kund är en stiftelse som är verksamt inom utbildningssektorn. Under lov-perioder håller kontoret stängt vilket innebär att även du är ledig i samband med detta. I denna roll kommer du att arbeta med både ekonomi och utbildningsadministration. Du ansvarar för leverantörsreskontran innefattande att stämpla, kontera och scanna leverantörsfakturor samt att göra betalningar. Inom kundreskontran sköter du fakturering, bokföring av inbetalningar och hantering av påminnelser, krav och återbetalningsplaner. Du kommer även att göra avstämningar, viss periodisering samt ansvara för handkassan. Rollen innebär också utbildningsadministration i form av annonsering, ta hand om ansökningar och intresseanmälningar, lokalbokning, beställning av kursmaterial, sammanställning av enkätsvar samt att avlasta lärarna med olika former av administrativa uppgifter. Inom ramen för tjänsten kommer du även att vara behjälplig med beställning av kontorsmaterial, posthantering, arkivering, kopiering samt ta emot telefonsamtal och hantera e-post inkorgen. Du är även ansvarig för att se till att lokalerna är i gott skick. Vem är du? För att lyckas i tjänsten har du en bred erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, gärna från ett mindre företag. Du är van vid att arbeta med olika typer av administration och har ett kontinuerligt effektivitetstänk i hur du utför processer. Du trivs med att arbeta självständigt och serviceinriktat och är van vid att fungera som spindeln i nätet. Det är också viktigt att du är prestigelös och trygg i din person samt att du är flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Mia Asplund på Manpower på tel: 08 736 28 73 under vecka 30.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/utbildningsadministratör sökes på 75%

Lagerarbetare till Solna
QStaff Bemanning AB .. ..är ett väletablerat bemanningsföretag som verkat i Stockholm sedan början av 2000-talet. Vi är nära hundra medarbetare och har vårt huvudkontor i Sollentuna, norra Stockholm. Våra kunder är små och stora företag, kommuner och organisationer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Qstaff söker nu för vår kunds räkning en erfaren lagerarbetare till ett längre uppdrag. Uppdraget är en del i vår personaluthyrning, vilket innbär att du kommer vara anställd av Qstaff men arbeta som konsult hos vår kund. Arbetsuppgifter Du har tidigare erfarenhet av godsmottagning, returhantering och inventering. Du kommer även att räkna löpande artiklar och sköta påfyllning i produktionslinan. Du har god datavana gärna med erfarenhet av Jeeves då arbetet till stor del innebär administrativa uppgifter. Persoliga egenskaper/kunskaper Vi ser att du har ett eget driv, är en lagspelare och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är ordningsam och ser god service som en självklarhet. Giltigt truckkort och erfarenhet av truckkörning.  Stämmer detta in på dig så är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. Heltid/dagtid Lön enligt avtal.
Företag: QStaff Bemanning AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare till Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare till Solna


Sök lediga jobb BF Barnvakt s��kes till Danderyd!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se