BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen! jobb - lediga jobb

BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen! jobb BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Administrativt projektstöd, dnr 2.2.1: 618/13- Stockholm

  2. Utredare för uppföljning av den sociala barnavården, dnr 2.2.1: 0606/13- Stockholm

  3. Vi söker en Sjuksköterska- Stockholm

  4. Socialchef Botkyrka kommun- Huddinge

  5. Programledare Digital arkeologisk process - DAP- Stockholm

  6. Informationsarkitekt- Stockholm

  7. Restaurangchef- Stockholm

  8. Verksamhetsutvecklare handläggningsprocesser- Stockholm

  9. Hovmästare- Stockholm

  10. Souschef- Stockholm


Mer beskrivning

Administrativt projektstöd, dnr 2.2.1: 618/13
I Sverige lever 2 miljoner barn och ungdomar under 18 år. Som alla andra i vårt samhälle påverkas deras liv av beslut som fattas av makthavare och tjänstemän. Barnombudsmannen är en statlig myndighet med uppdrag att företräda barns och ungas rättigheter utifrån FN:s konvention om barnets rättigheter. Vi har regelbunden dialog med barn och unga för att få kunskap om deras villkor och vad de tycker i aktuella frågor. Vi bevakar och driver på genomförandet av barnkonventionen i kommuner, landsting/regioner och myndigheter. Barnombudsmannen informerar, bildar opinion och föreslår förändringar i lagar och förordningar i frågor om barns och ungas rättigheter. Myndigheten har cirka 25 medarbetare som arbetar från kontoret som är centralt beläget i Stockholm. Barnombudsman och myndighetschef är Fredrik Malmberg sedan 2008.I arbetsuppgifterna ingår att: Ansvara för administrationen av projekten. Planera och stödja genomförande av möten och resor. Bistå enhetschefer, medarbetare och projektledning med administrativt stöd i deras löpande arbeten. Bistå med planeringsstöd, till exempel upprätta och uppdatera tidplaner Bistå med inköp och ekonomisk uppföljning av uppdragen. Tillsammans med övriga medarbetare på den administrativa enheten bistå i det löpande arbetet Kvalifikationer Erfarenhet av liknande arbete. God datorvana, bra kunskap i Office-paketet. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Kunskaper inom planering- och systemstöd är meriterande. Kunskaper om ekonomisk uppföljning är meriterande. Erfarenhet av liknande arbete från annan statlig myndighet är meriterande. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som tycker om att arbeta målinriktat med stor flexibilitet. Du har en positiv och utåtriktad läggning och stor integritet. Du har god organisations- och prioriteringsförmåga, du måste ha lätt för att sätta dig in i arbetsuppgifterna, samarbeta, ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du har stort intresse för barns och ungas situation och en god orientering om samhällets insatser på området. Praktiska upplysningar Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tillträde snarast och tills vidare, dock längst till och med 2013-12-31. Lön: Individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Ansökan Vi vill ha din ansökan senast 2013-07-28. Ansökningarna hanteras löpande och intervjuer kan bli aktuella före ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Barnombudsmannen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativt projektstöd, dnr 2.2.1: 618/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativt projektstöd, dnr 2.2.1: 618/13

Utredare för uppföljning av den sociala barnavården, dnr 2.2.1: 0606/13
I Sverige lever 2 miljoner barn och ungdomar under 18 år. Som alla andra i vårt samhälle påverkas deras liv av beslut som fattas av makthavare och tjänstemän. Barnombudsmannen är en statlig myndighet med uppdrag att företräda barns och ungas rättigheter utifrån FN:s konvention om barnets rättigheter. Vi har regelbunden dialog med barn och unga för att få kunskap om deras villkor och vad de tycker i aktuella frågor. Vi bevakar och driver på genomförandet av barnkonventionen i kommuner, landsting/regioner och myndigheter. Barnombudsmannen informerar, bildar opinion och föreslår förändringar i lagar och förordningar i frågor om barns och ungas rättigheter. Myndigheten har cirka 25 medarbetare som arbetar från kontoret som är centralt beläget i Stockholm. Barnombudsman och myndighetschef är Fredrik Malmberg sedan 2008.Anställningsbeskrivning Som utredare får du medverka i ett regeringsuppdrag i nära samverkan med Socialstyrelsen som syftar till att ta fram en modell för att lyssna på barn som är placerade i familjehem. I arbetet ingår en förstudie för att identifiera relevanta frågor och ta fram en modell för en pilotundersökning. Vid framtagandet av frågor och modell kommer barnen själva att vara viktiga aktörer. I arbete ingår även att delta i vår prioriterade verksamhet samt i det löpande arbetet som till exempel att svara på remisser, brev och telefonsamtal. Kvalifikationer • Socionom, psykolog, pedagog eller motsvarande utbildning • Erfarenhet från arbete inom den sociala barnavården. • Gedigen erfarenhet av att samtala med barn och ungdomar i utsatta situationer både när det gäller enskilda samtal och gruppsamtal • God kunskap om barnkonventionen och dess tillämpning. • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. • God datorvana. Meriterande är att vara förtrogen med Barnombudsmannens metod för att tala med barn, Unga Direkt. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som tycker om att arbeta målinriktat med hög grad av flexibilitet. Du har stort intresse för barns och ungas situation och en god orientering om samhällets instanser på området. Du har god analytisk förmåga och är social och utåtriktad med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Praktiska upplysningar Anställningen är visstidsanställning på heltid med tillträde snarast och tills vidare, dock längst till och med 2013-12-31. Lön: Individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Ansökan Vi vill ha din ansökan senast 2013-07-28. Ansökningarna hanteras löpande och intervjuer kan bli aktuella före ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Barnombudsmannen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare för uppföljning av den sociala barnavården, dnr 2.2.1: 0606/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare för uppföljning av den sociala barnavården, dnr 2.2.1: 0606/13

Vi söker en Sjuksköterska
Urologiska avdelningen, Södersjukhuset Vill du bli en av oss? En av våra trogna sjuksköterskor ska sluta. Vi söker nu en efterträdare. Avdelning 65 är en specialistavdelning inom urologi där vi vårdar patienter som kommer in akut eller för planerad operation. Vi har en hög produktivitet med en medelvårdtid under tre dygn. Antal vårdplatser är 23 måndag – fredag och vi drar ner till 15 vårdplatser fredag eftermiddag till måndag morgon. Vi arbetar aktivt med vårdkvalitet och patientsäkerhetsfrågor. Vi värnar om en god arbetsmiljö och har individuell arbetstid enligt Poängmodell. Gratis friskvårdskort med tillgång till styrketräningslokal och gruppaktiviteter finns. Nu söker vi dig som har intresse av att utveckla vård och omvårdnad tillsammans med oss. Vi erbjuder dig ett självständigt, lärorikt och utvecklande arbete. Arbetsuppgifter: Planera, leda, övervaka och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder. Ansvara för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och medicinteknisk utrustning. Svara för att hygien- och säkerhetsföreskrifter efterföljs samt medverka till utveckling av vår avdelning. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska. Urologisk erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som vill vara med och utveckla avdelningen framåt. Du som söker är positiv och ser möjligheter. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset! Du som har några års erfarenhet i sjuksköterskerollen och vill driva projekt har stor möjlighet att kunna göra det hos oss. Övrig information: Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.sodersjukhuset.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Nu är det sommar och semesterperioder. Har du frågor om tjänsten så kontakta oss i början av augusti då vi är åter i tjänst. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Sjuksköterska

Socialchef Botkyrka kommun
Socialförvaltningen Socialchef till Långt ifrån lagom  I kommunen arbetar ca 6 000 medarbetare inom sju förvaltningar. Förvaltningscheferna är direkt underställd kommundirektören och kommundirektören är även chef för kommunlednings-förvaltningen som är kommunstyrelsens ledningsorgan. Socialförvaltningen leds av fem verksamhetschefer underställda socialchefen. I förvaltningschefens ledningsgrupp ingår cheferna för de olika verksamheterna inom förvaltningen samt planerare, HR-ansvarig och en controller. Förvaltningen har totalt ungefär 400 medarbetare. Arbetsbeskrivning Vi söker en skicklig och erfaren ledare som tillsammans med sina medarbetare kan driva socialförvaltningen framåt. Socialchefen har huvudansvaret för att leda och utveckla förvaltningens verksamhetsområden som bl.a. individ- och familjeomsorg inklusive ansvaret för personer med psykisk funktionsnedsättning. Hen ansvar också för de öppna förskolorna och har processansvaret och samordningsansvar för folkhälsoarbetet inklusive det alkohol- och drogförebyggande arbetet. Som socialchefen har du det övergripande ansvaret för ekonomi, verksamhet, personal och arbetsmiljö för förvaltningen och leder förvaltningens ledningsgrupp och stab. Socialchefen är också chef för anställda inom FoU-Södertörn som, enligt avtal, är en samägd verksamhet för nio kommuner. Genom ett starkt engagemang driver och utvecklar du verksamheten på ett strategiskt plan genom att förse andra med de resurser och befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Som socialchef är du direkt underställd kommunchefen och har en viktig roll i ledningsgruppen där du är med och driver kommunens hela verksamhet. Vem är du? Vi söker en person med lämplig högskoleutbildning med kvalificerad ledarerfarenhet i högre chefsbefattning från politiskt styrd verksamhet, styrelse eller motsvarande. Som ledare känner du dig trygg i din roll som chef, och tillsammans med din gedigna kompetens inom området inger du stort förtroende. Du är bra på att coacha medarbetarna mot uppsatta mål och en duktig kommunikatör som är bra på att skapa engagemang så kommer du att bli framgångsrik i den här rollen. Om du dessutom trivs du med att bygga relationer, har ett förtroendeingivande sätt och är duktig på att skapa målbilder som motiverar. Du bör vara förankrad i socialt arbete och ha gedigen kunskap inom området. Din människosyn är att du tror på människors förmåga till förändring, har ett salutogent förhållningssätt till socialt arbete, d.v.s. att man måste ge stöd och främja människors styrkor för att nå framgång. Du skall vara omvärldsorienterad vad gäller samhällsutvecklingen och sociala välfärd samt vilja driva utvecklingen av det sociala arbetet. Du ska förstå nödvändigheten av utåtriktad verksamhet och se fördelar med ett samarbete med andra aktörer för att nå bästa resultat för både människan och kommunen. Du skall tycka om att stå i centrum för att profilera det sociala arbetet. Ha ett brett kontaktnät och omvärldsbevakande både nationellt o internationellt. Kort och gott - Erfarenhet med förmåga att se och förstå alla utmaningar som Botkyrkas medborgare erbjuder socialförvaltningen. Kontaktperson För mer information, vänligen kontakta Ulrica Pantzar, 0735-204 674 alt. ulrica@hrmab.se eller Lennart Rydén 0703-555 056 alt. lennart@hrmab.se. Vi behöver din ansökan senast 30 augusti 2013. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: HRM Affärsutveckling AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef Botkyrka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef Botkyrka kommun

Programledare Digital arkeologisk process - DAP
Riksantikvarieämbetet är en statlig myndighet med cirka 400 medarbetare, som har ansvar för frågor som rör kulturmiljö och kulturarv. Vår uppgift är att vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet och verka för att kulturmiljön bevaras, berikas och brukas på bästa sätt. Myndighetens verksamhet innefattar olika typer av insatser till skydd för kulturarvet, med kunskapsbyggnad och kunskapsförmedling, vård och konservering, myndighetsarbete och arkeologisk uppdragsverksamhet som viktiga beståndsdelar. Riksantikvarieämbetet tar nu ytterligare ett steg för att alla som använder arkeologisk information ska få nytta av digitala metoder i sitt arbete. Vi ska tillsammans med andra aktörer skapa nästa generations infrastruktur för arkeologisk information med hjälp av länkade öppna data. Den ska göra det enklare för våra användare inom myndigheter, universitet, företag och civilsamhället att dela och använda information om kulturmiljö och kulturarv. Därför söker vi nu en programledare som vill hjälpa oss att bygga upp en processorienterad informationsförsörjning för kulturmiljövården. ARBETSUPPGIFTER Som programledare ska du utveckla och leda ett programarbete som syftar till att digitalisera den arkeologiska processen. Under 2013 ska programledaren bygga upp programmets organisation och identifiera nödvändiga projekt. I detta skede ligger tyngdpunkten på att få med alla intressenter. Med start från 2014 ändrar arbetet inriktning mot att programledaren driver och samordnar en rad olika förstudier och projekt. Dessa omfattar såväl regelverk och verksamhetsutveckling som systemutveckling. I arbetet ingår samverkan och kommunikation med arkeologins olika aktörer. Där märks framförallt länsstyrelser, arkeologiföretag, museer och forskare. Programledaren kommer leda såväl verksamhetsspecialister som verksamhetsutvecklare och IT-personal. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom IT/systemvetenskap, samhällsbyggnad eller arkeologi och minst 10 års erfarenhet av ledning av verksamhetsutveckling och förändringsprocesser inom området informationsförsörjning. Erfarenhet av geografisk information och stora insikter om webbens möjligheter är meriter som vi lägger stor vikt vid. Du ska ha erfarenhet av arbete med offentlig verksamhet och med intressenter med olika professionella bakgrunder och varierande kunskaper om IT. Grundläggande kunskap om regelverk och aktörerna inom samhällsbyggnad krävs. Erfarenhet av företagande/affärsutveckling är en merit liksom chefskap i linjebefattning. Du som söker ska ha erfarenhet att arbeta med och samordna flera arbetsgrupper/projekt som arbetar mot gemensamt mål. Du har förmågan att jobba med förändringsprocesser i traditionstyngda miljöer och är en mycket god kommunikatör och förändringsledare.
Företag: Riksantikvarieämbetet, Informations-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare Digital arkeologisk process - DAP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare Digital arkeologisk process - DAP

Informationsarkitekt
Riksantikvarieämbetet är en statlig myndighet med cirka 400 medarbetare, som har ansvar för frågor som rör kulturmiljö och kulturarv. Vår uppgift är att vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet och verka för att kulturmiljön bevaras, berikas och brukas på bästa sätt. Myndighetens verksamhet innefattar olika typer av insatser till skydd för kulturarvet, med kunskapsbyggnad och kunskapsförmedling, vård och konservering, myndighetsarbete och arkeologisk uppdragsverksamhet som viktiga beståndsdelar. Riksantikvarieämbetet tar nu ytterligare ett steg för att alla som använder arkeologisk information ska få nytta av digitala metoder i sitt arbete. Vi ska tillsammans med andra aktörer skapa nästa generations infrastruktur för arkeologisk information med hjälp av länkade öppna data. Den ska göra det enklare för våra användare inom myndigheter, universitet, företag och civilsamhället att dela och använda information om kulturmiljö och kulturarv. Därför söker vi nu en informationsarkitekt som vill hjälpa oss att bygga upp en processorienterad informationsförsörjning för kulturmiljövården. ARBETSUPPGIFTER Riksantikvarieämbetets information har skapats med olika förutsättningar och för olika syften och lagras i skilda system. Det innebär att informationen är fragmentiserad och utan gemensamma begrepps- och datamodeller. I takt med förändrade krav på informationen och dess kvalitet måste informationsinfrastrukturen och systemen utvecklas. Det finns behov av att organisera om och integrera den information som myndigheten förvaltar. Arbetet med arkeologiska processer innebär kontakter med ett stort antal aktörer som har sina egna system. I arbetet ligger att förstå dessa och i samverkan med andra skapa gemensamma målbilder för informationshanteringen. Informationsarkitekten är också en nyckelperson i Informationsavdelningens kontakter med IT-enhetens systemarkitekt och systemutvecklare. Vi söker en informationsarkitekt som tar helhetsansvar för informationen på Riksantikvarieämbetet och hjälper oss att utveckla informationen i de system som myndigheten förvaltar. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning. Informationsarkitektutbildning på högskola eller motsvarande. Vi söker dig som har stor insikt i informationsteknik, informationsdesign, programmering, kvalitet, kognitionsvetenskap, människa–datorinteraktion, projektledning och informationssäkerhet. Det är värdefullt om du även har kunskaper om webbdesign och webbkonstruktion samt förstår sociala webben och nya medier. Du har mångårig erfarenhet av att jobba som informationsarkitekt. Erfarenhet av att arbeta med offentliga organisationer, som anställd eller konsult, är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med geografisk information och GIS är en merit, liksom ledning av systemutveckling. Du är en pedagogisk lagspelare med ledaregenskaper som kan marknadsföra arbetssättet och förklara sambandet mellan informationens struktur och verksamhetens utveckling.
Företag: Riksantikvarieämbetet, Informations-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Informationsarkitekt jobb, Informationsarkitekt Stockholm, Informationsarkitekt Riksantikvarieämbetet, Informations-avdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informationsarkitekt

Restaurangchef
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.   Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm. Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen. Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi. Vi söker nu en restaurangchef med lång erfarenhet inom kvalitetsrestauranger. Du är van att leda och utveckla leverans och arbetsteam. Har vana av att jobba med problemlösning och har ett helikopterperspektiv. Har ett stort kontaktnät i branschen. Tjänsten är delvis inriktad på sälj så säljerfarenhet är en förutsättning. För tjänsten gäller att du är: -       Genuint matintresserad av mat och dryck. -       Känsla för att utveckla långsiktiga relationer -       Har uttalad känsla för service -       Stimuleras av förbättringsarbete. -       Är van att arbeta med egenkontrollprogram   Tjänsten avser heltid och är placerade på Kungsholmen i Stockholm. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag  25 juli 2013 Tillträde september enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila patrik.sundling@fazer.com Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller margareta.granda-berg@fazer.com. Intervjuer sker löpande
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Stockholm, Restaurangchef Fazer Food Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Verksamhetsutvecklare handläggningsprocesser
Riksantikvarieämbetet är en statlig myndighet med cirka 400 medarbetare, som har ansvar för frågor som rör kulturmiljö och kulturarv. Vår uppgift är att vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet och verka för att kulturmiljön bevaras, berikas och brukas på bästa sätt. Myndighetens verksamhet innefattar olika typer av insatser till skydd för kulturarvet, med kunskapsbyggnad och kunskapsförmedling, vård och konservering, myndighetsarbete och arkeologisk uppdragsverksamhet som viktiga beståndsdelar. Riksantikvarieämbetet tar nu ytterligare ett steg för att alla som använder arkeologisk information ska få nytta av digitala metoder i sitt arbete. Vi ska tillsammans med andra aktörer skapa nästa generations infrastruktur för arkeologisk information med hjälp av länkade öppna data. Den ska göra det enklare för våra användare inom myndigheter, universitet, företag och civilsamhället att dela och använda information om kulturmiljö och kulturarv. Därför söker vi nu en verksamhetsutvecklare som vill hjälpa oss att bygga upp en processorienterad informationsförsörjning för kulturmiljövården. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förbättra och utveckla arbetsprocesserna inom vårt område, till att börja med de processer och arbetssätt som har att göra med införande av information i FMIS (informationssystemet för fornminnesinformation), dvs. handläggning av ärenden och registrering/ajourhållning. Därefter kommer du att arbeta med utvecklingen av de organisationsövergripande processerna inom arkeologin. Du kommer att • kartlägga och utvärdera handläggarprocesser och därefter arbeta med långsiktigt utvecklings- och förbättringsarbete • anpassa, utveckla och kvalitetssäkra metoder, arbetssätt och rutiner. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom IT/systemvetenskap, samhällsbyggnad eller arkeologi och utbildning inom processutveckling. Vi tror att du har en bakgrund som metodstöd, verksamhetsutvecklare eller chef inom någon handläggningsprocess. Du har erfarenhet av processmodellering och behovsanalyser. Erfarenhet från offentlig verksamhet genom anställning eller som konsult är en merit liksom erfarenhet av Lean. Du har god förståelse för flöden och processer, teknikintresse och god kommunikativ förmåga. Du har lätt att samarbeta i grupper med olika sammansättning och storlek samt en mycket god analytisk förmåga.
Företag: Riksantikvarieämbetet, Informations-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsutvecklare handläggningsprocesser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsutvecklare handläggningsprocesser

Hovmästare
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.   Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm. Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen. Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi. Vi söker en hovmästare som har lång erfarenhet inom kvalitets restauranger . Du brinner för service och kvalitet. Vill vara med och vårda vår kund- och gästrelationer. Vi förutsätter att du har 8 års branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning i matsal. Ditt stora intresse och din kunskap för mat och dryck tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa upplevelser och inspirerar våra medarbetare och gäster.     För tjänsten gäller att du är. -       Genuint matintresserad av mat och dryck. -       Känsla för att utveckla långsiktiga relationer -       Har uttalad känsla för service -       Stimuleras av förbättringsarbete. -       Är van att arbeta med egenkontrollprogram   Tjänsten avser heltid och är placerad på Kungsholmen i Stockholm. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag  25 juli 2013 Tillträde september enligt överenskommelse.  Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila patrik.sundling@fazer.com Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller margareta.granda-berg@fazer.com.  Intervjuer sker löpande
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare jobb, Hovmästare Stockholm, Hovmästare Fazer Food Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare

Souschef
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.   Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm. Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen. Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi. Vi söker nu en souschef som är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och leda teamet. Van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel som har vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. Du har en gedigen dokumenterad erfarenhet i av arbete i topprestauranger. Vill jobba i öppet kök och är van med att prata med gäster samt kan hålla i utbildningar tillsammans med gästerna.   För tjänsten gäller att du är:        -       Genuint matintresserad av mat och dryck. -       Känsla för att utveckla långsiktiga relationer -       Har uttalad känsla för service -       Stimuleras av förbättringsarbete. -       Är van att arbeta med egenkontrollprogram    Tjänsten avser heltid och är placerad på Kungsholmen i Stockholm. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag  25 juli 2013 Tillträde september enligt överenskommelse.   Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila patrik.sundling@fazer.com   Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller margareta.granda-berg@fazer.com. Intervjuer sker löpande
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef jobb, Souschef Stockholm, Souschef Fazer Food Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef


Sök lediga jobb BF Barnvakt s��kes till Kungsholmen!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se