BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna! jobb - lediga jobb

BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna! jobb BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö- Ekerö

  2. Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan- Stockholm

  3. Kökschef Restaurang Ljunggren- Stockholm

  4. Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult- Stockholm

  5. Golvläggare- Norrtälje

  6. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  7. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  8. grundskollärare åk 2-3- Stockholm

  9. Lärare i fy, ke, tk högstadiet- Stockholm

  10. Mediasäljare- Stockholm


Mer beskrivning

Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Ekerö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 6 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 7 år. Familjen behöver din hjälp 2 (ibland 3) eftermiddagar per vecka ca kl 16.00-19.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Vasastan. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 5-8 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens tre barn som är 6 år och tvillingar på 2,5 år. Familjen behöver din hjälp 2-3 eftermiddagar per vecka ca kl 15.30/16.00-18.00/18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan

Kökschef Restaurang Ljunggren
Vi på restaurang Ljunggren söker ny kökschef! Vi har öppet året runt och specialiserar oss på sushi och asian fusion. Sushikockarna leds av Ken Bogle och vi önskar att du leder varm- och kallköket. Vi önskar att du har flera års erfarenhet av yrket och att ditt arbete håller en mycket hög nivå. Meriterande om du haft tidigare chefspositioner inom kök. I rollen som kökschef ansvarar du för att minst tre gånger om året skriva nya kreativa menyer, att all mat som tillagas på restaurangen håller utlovad kvalitet och att rutiner och processer följs, såsom inventeringar, lagerbeställningar, egenkontroller osv. Du har god kännedom om råvaror och vet hur man får ut det bästa av dem. Tempot är högt och ditt personliga driv och engagemang är viktigt för att styra vårt kök framåt! Vi på Ljunggren är stolta över att alla hos oss jobbar i ett stort team, ödmjukhet avdelningarna emellan är a och o. Tillträde: snarast möjligt, senast 5 augusti 2013.
Företag: Rest.Ljunggren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef Restaurang Ljunggren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef Restaurang Ljunggren

Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en affärssystemkonsult, som med fördel har arbetat med något av Vismas affärssystem tidigare; Visma Global eller Visma business (möjlighet finns också till intern fortbildning). Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Din huvuduppgift kommer att vara att specificering, anpassning och implementering av system till kund, samt att genomföra workshops och utbildningar. På längre sikt kommer du att delta i utvecklingen av kundernas verksamhet med utgångspunkt i våra affärssystemslösningar.Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och placering är i Stockholm. Din profil: *Du har en bakgrund inom ekonomi eller logistik och har tidigare erfarenhet av något affärssystem *Du har ett konsultmässigt såväl som affärsmässigt arbetssätt och är duktig på att skapa kontakt och utveckla kundrelationer *Du är positiv, driftig och utvecklingsbenägen *Du är lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov och önskemål *Du kan arbeta självständigt Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker - Amesto Solutions erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se . Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson 0707-956090.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult

Golvläggare
Vi söker en mattläggare med minst 3 års erfarenhet. För tjänsten krävs att du är självständig och har social kompetens. Dina arbetsuppgifter består av mattläggning i våtrum, linolium och trägolv.
Företag: ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Golvläggare jobb, Golvläggare Norrtälje, Golvläggare ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvläggare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 1,5 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka ca kl 15.30-18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3-4 timmar per vecka och startar i augusti/september. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens barn som är 6 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka (helst tisdagar) ca kl 16.00-19.00/20.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnet, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

grundskollärare åk 2-3
Vasa byskola den lilla skolan med det stora hjärtat söker nu en ny medarbetare. Vasa byskola startade sin verksamhet ht-11 och har till ht-13 förskoleklass till åk 3. Skolan växer varje år med nya förskoleklasselever och kommer fullt utbyggd vara en f-6 skola. I samma byggnad finns även Vasa förskola som startade sin verksamhet under vt-13. Skolan ligger mitt i stan men med den lummiga grönskan utanför. Observatorielunden finns precis utanför för fönstren och Vasaparken ett par kvarter bort. Vi eftersträvar ett individ anpassat arbetssätt. Vi har valt att fokusera på hållbar utveckling och ett naturvetenskapligt arbetssätt. Grundskollärare examen är ett krav för dig som söker. Utöver lärarexamen vill vi att du ska kunna bidra med aktiviteter på fritids ca 2 eftermiddagar i veckan. I Vasa byskola känner alla vuxna ett stort ansvar för alla barn. Samarbetsförmåga och ansvarskänsla värderas högt bland vår personal. Vi söker därför en person som är van att ta egna initiativ och fatta beslut tillsammans med övriga i personalgruppen. Vi söker nu en grundskollärare för ett vikariat på 1 år till årskurs 2-3. Eftersom skolan växer varje år finns det möjlighet till fortsatt tjänst. Du som söker tjänsten ska ha: behörighet att under visa mot åk1-3 behörighet i ma och sv, no arbetat minst ett par år Önskemål: behörighet i slöjd eller musik Låter det som något för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan. Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer.
Företag: VASA BYSKOLA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare åk 2-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare åk 2-3

Lärare i fy, ke, tk högstadiet
Lärare i fy, ke, tk, Franska skolan, Stockholm En plats. Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Information om ledig tjänst: Vi söker en behörig lärare i fy, ke, tk, högstadiet Arbetstid/varaktighet : Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde: 7 augusti 2013 Lön: Fast lön Kollektivavtal finns. Ansökan: Sista ansökningsdag 20130804. Sökande kallas till intervjuer i början av augusti. Ansökan märkt "Tjänst MaF". Då vi byter datorer och datasystem så ska ansökan skickas med brev till: Franska Skolan Att: Margareta Forsberg Box 1344 111 83 Stockholm
Företag: Franska skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fy, ke, tk högstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fy, ke, tk högstadiet

Mediasäljare
Tjänstebeskrivning: Tjänsten är på heltid och innehåller till största del bearbetning via telefon. Ansvaret är text- och eftertextförsäljning i magasin. Du jobbar med några av branschens största magasin inom sin nisch och ansvarar för en aktiv kundlåda där mångåriga affärsrelationer skall vårdas - och nya tas genom sedvanlig prospektbearbetning. Du har ett högt driv och hög energi, bra attityd, är kompetent till ditt sätt och har ett professionellt uppträdande. Du trivs med att jobba mot deadlines och är en tävlingsmänniska som älskar att göra affärer. Vidare tror vi att du har viss erfarenhet från medieförsäljning och är bra på att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Vi erbjuder fast lön, individuell provision och gruppbonus då vi både jobbar mot egna budgetmål som gemensamma gruppmål. Förtjänstmöjligheterna är goda vid bra försäljningsresultat. Vårt mål är att du skall vara/bli en högpresterande och framgångsrik säljare. Vi jobbar med några av marknadens starkaste varumärken inom magasin och kvällspress och du skulle komma till ett gäng som jobbar hårt för att nå våra högt uppsatta mål. ...men vi glömmer inte bort att ha roligt under resans gång. Vi sitter centralt i Stockholms innerstad
Företag: STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare jobb, Mediasäljare Stockholm, Mediasäljare STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare


Sök lediga jobb BF Lekfull barnvakt s��kes till Sigtuna!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se