BF Nanny s��kes till Vallentuna! jobb - lediga jobb

BF Nanny s��kes till Vallentuna! jobb BF Nanny s��kes till Vallentuna! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BF Nanny s��kes till Vallentuna!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BF Nanny s��kes till Vallentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Montörer för balkonginglasningar- Stockholm

  2. Förskollärare/barnskötare- Nykvarn

  3. Associate Service Delivery Manager- Stockholm

  4. Säljare- Solna

  5. Lärare för buss- och lastbil- Solna

  6. Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst- Stockholm

  7. Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare- Stockholm

  8. sjukgymnast- Stockholm

  9. Tolv barnvakter sökes i Stockholmsområdet!- Stockholm

  10. Kock- Sollentuna


Mer beskrivning

Montörer för balkonginglasningar
Två montörer för balkonginglasningar, gärna med erfarenhet av byggplåtslageri sökes för omgående anställning. Tidigare erfarenhet från balkonginglasning är mycket meriterande. Jobbet medför goda förtjänstmöjligheter.
Företag: Astral Försäljning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Montörer för balkonginglasningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montörer för balkonginglasningar

Förskollärare/barnskötare
Vi söker förskolelärare och barnskötare till Slottsparkens förskola i Taxinge, Nykvarn. Förskolan har 26 platser och du kommer att arbeta i ett arbetslag där ni tillsammans planerar verksamheten för barnen utifrån förskolans läroplan och gällande styrdokument. Beskrivning av kvalifikationer: Ni som söker ska ha utbildning för den tjänst ni söker, alltså förskolelärarexamen och barnskötarutbildning. Även deltid kan vara aktuellt för någon av tjänsterna beroende på överenskommelse.
Företag: Slottsparkens förskola
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare jobb, Förskollärare/barnskötare Nykvarn, Förskollärare/barnskötare Slottsparkens förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare

Associate Service Delivery Manager
Microsoft AB is now looking for an Associate Service Delivery Manager - MACH Jobdescription: The role of Service Delivery Manager (SDM) is to help customers realize the full value from their investments in Microsoft technologies by delivering Premier Support Services. Premier customers range from medium sized organizations to strategic large multinational enterprises and partners. The SDM is a trusted advisor to Premier customers providing valuable guidance around operational excellence and optimization by planning for services addressing customer's improving areas. Descripition of qualifications: . Degree in Computer Science or similar education required . Experience in IT Service preferred . Broad knowledge in Microsoft technologies preferred . Project management skills is preferred . Effective in building relationships and trust . Excellent English and Swedish verbal and written skills . Good presentation skills Welcome whith your application!
Företag: MICROSOFT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Associate Service Delivery Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Associate Service Delivery Manager

Säljare
Som säljare inom färsk fisk och skaldjur du åker runt och knackar dörr och tar upp beställningar. Vi utgår från att du har egen bil men milersättningen står vi för.B körkort är ett krav. Med tiden kan vi tillhandahålla er med bil inom tjänsten. En bra säljare kan räkna med en lön på ca 45 000-60 000kr. Det är bara du själv som avgör vad du vill tjäna! Vi försöker tillgodose varje säljare om möjligt ett distriktsområde som är nära eget boende. Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande Skicka din ansökan via info@skaldjurskungen.se
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Lärare för buss- och lastbil
Vi söker dig som är lärare och vill undervisa våra elever i Stockholms-området. Företaget Grönlunds är ett expanderade utbildningsföretag inom transport. Vi vänder oss främst till åkerier, bussbolag och offentlig sektor med kundanpassade utbildningar. Grönlunds startade 1965 som en trafikskola i Stockholm och finns idag på 17 orter i landet. Vi är idag ca 170 medarbetare och omsätter 200 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Du ansvarar för att utbilda elever till yrkesförare med behörigheten C och D när det gäller de teoretiska ämnena. Har du egen C- och eler D behörighet är det en merit. Du kommer att planera och genomföra utbildningens innehåll teoretiskt tillsammans med våra Trafiklärare. Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att eleverna ska köra på ett säkert och och miljömedvetet sätt. Du ska också få eleverna att stimuleras till ett fortsatt lärande. Personlighet Som person är du tålmodig, stresstålig och har ett lärande förhållningssätt. Du har en hög social kompetens och är serviceinriktad. För att trivas i miljön på Grönlunds så bör du vara förändringsbenägen och vilja utveckla såväl dig själv som företaget. Erfarenhet/kvalifikationer Du som söker ska erfarenhet från att utbilda inom fordonssektorn.. Det är meriterande om du är/har varit verksam som trafiklärare. Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande. Om du har frågor kan du gärna höra av dig till Daniel Nidsjö på telefon 0708-152863. Skicka din ansökan via följande länk: https://gronlunds.zerolime.se/oppen_ansokan.aspx Välkommen med din ansökan!
Företag: Grönlunds Solna
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för buss- och lastbil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för buss- och lastbil

Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och som behärskar norska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. En behovsanställning på Nordax ger dig möjligheten till ett meriterande extrajobb där du får en bra inblick i finansbranschen. Om du är student och önskar få omsätta teoretisk kunskap i praktiken samt bli mindre beroende av CSN- Då är detta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra nya och befintliga norska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är lugn och serviceinriktad i kontakten mot kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Tjänsten är en allmän visstidsanställning vid behov, men för att du ska vara intressant för anställning behöver du i genomsnitt ha möjlighet att arbeta ca 40 timmar i månaden. Din arbetstid kommer i huvudsak att vara förlagd till eftermiddagar och kvällar måndag till fredag. Arbete efter klockan 17 ersätts med ett 50 % påslag på lönen och vid arbete under helgdag utgår 100 % tillägg på ordinarie timlön. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare vid behov" för att vi ska kunna hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst

Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare
Som säljare på Compricer får du vara med att bygga upp deras nya försäljningskanal. Arbeta aktivt och självständigt med att bearbeta våra användare, ge professionella produktråd och sälja in rätt lösning för varje kund. Du kommer att få vara med i uppbyggnaden av callcenter- verksamheten, med möjlighet att påverka, synas och växa! Compricer är ett expansivt ungt företag som alltid strävar framåt och har sitt kontor i fina lokaler i centrala Stockholm. Som säljare på Compricer kontaktar du kunder som visat ett intresse för produkterna på vår hemsida. Alla kunder har olika behov, och som säljare hjälper du våra kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. Compricer erbjuder dig goda möjligheter att växa inom företaget samt en meriterande utbildning till försäkringsförmedlare. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att kunna göra ett bra jobb. För att passa som säljare på Compricer bör du: Vilja kunna påverka din egen lön genom goda prestationer Helst ha erfarenhet av någon form av försäljning. (Har du arbetat med försäljning/rådgivning inom försäkring/el är detta naturligtvis mycket meriterande.) Ha stor social kompetens. Vara beredd att jobba hårt för att nå dina mål, men samtidigt belönas om du gör så. Detta är ett arbete som passar perfekt för dig som är utåtriktad och gillar att ha kundkontakt. Det är på heltid och tillsvidare och arbetstiderna är måndag-fredag 9.00-18.00. Lön: Fast lön + provisionsstege från första kronan samt en garantilön de två första månaderna. Låter detta intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag Tillträde snarast. Ansökan Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tävlingsinriktade försäkringsförmedlare

sjukgymnast
Är du sjukgymnast och gärna pensionär? Vill du ha ett extrajobb några timmar i veckan? Du ska erfarenhet av neurologiska sjukdomar och intresse för styrketräning och stretching. Arbetsplatsen är i Stockholmsområdet. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Endast ansökningar via mejl.
Företag: NORRBY ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga sjukgymnast jobb, sjukgymnast Stockholm, sjukgymnast NORRBY ASSISTANS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: sjukgymnast

Tolv barnvakter sökes i Stockholmsområdet!
Akademisk Omtanke AB tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som i olika omfattning behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi tolv (12) omtänksamma barnvakter som vill arbeta med barnpassning hos våra kunder i Stockholmsområdet. De berörda barnen är i varierande åldrar, alltifrån 6 månader till 10 år. Även arbetstiderna är väldigt varierande och de olika kunderna behöver hjälp på dagar, kvällar, helger och vardagar. Ange därför i din ansökan vilka tider & dagar du helst skulle vilja arbeta samt vilka åldrar gällande barnen som du främst kan/vill ta hand om. De flesta av kunderna vill påbörja sin barnpassning från början av augusti och framåt. Om du känner att du vill och har tid över att vara barnvakt hos flera familjer, kan du enkelt söka uppdrag/familjer genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Barnpedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att hjälpa upp till tre olika familjer, så länge tiderna inte krockar. Observera dock att detta är ett extrajobb/deltidsjobb, således ej heltid. Det är med andra ord ett perfekt extrajobb för exempelvis gymnasie- och högskolestudenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området - Är över 18 år - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn - Kan arbeta i minst ett halvår - Har en huvudsaklig sysselsättning, såsom studier eller ett annat deltidsjobb Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Barnpedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid och lön utgår med 112 kr/tim. Du får även genomgå en barnsäkerhetsutbildning genom oss där du bland annat får lära dig HLR för barn. Skriv "Barnpedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Förutom att ange dina föredragna arbetstider samt vilka åldrar du kan hantera, vill vi gärna att du anger om du har körkort och ev. tillgång till bil i din ansökan. Besök gärna vår hemsida, www.akademiskomtanke.se, för mer information eller skicka in din ansökan till rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tolv barnvakter sökes i Stockholmsområdet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolv barnvakter sökes i Stockholmsområdet!

Kock
Ambitiös kock sökes till Edsbacka Wärdshus ! Vill du jobba med ett glatt gäng med utvecklings möjligheter så slå en signal ..
Företag: EDSBACKA WÄRDSHUS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Sollentuna, Kock EDSBACKA WÄRDSHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock


Sök lediga jobb BF Nanny s��kes till Vallentuna!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se