BIM specialist jobb - lediga jobb

BIM specialist jobb BIM specialist jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BIM specialist. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BIM specialist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. VDC/BIM Specialist inom projektstyrning- Solna

  2. CAD/BIM Specialist- Göteborg

  3. CAD - BIM specialist- Stockholm

  4. VDC/BIM Specialist- Uppsala


Mer beskrivning

VDC/BIM Specialist inom projektstyrning
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Teknik och Hållbar utveckling är en affärsområdesstab inom NCC Construction Sverige AB med kompetens inom verksamhetsutveckling, FoU och projektstyrning. Enheten erbjuder även tjänster inom teknisk utveckling och rådgivning samt projektering. Rollen som VDC/BIM Specialist NCC har i många år arbetat med VDC, där BIM är en grundsten, och det får allt större betydelse. Vi behöver öka bemanningen i och med ökad efterfrågan och det är där du kommer in. I rollen som VDC/BIM Specialist kommer du arbeta med utveckling av metodstöd för våra byggprojekt. Du kommer arbeta med att utforma lösningar hur hanteringen av byggnadsinformationsmodeller (BIM) går till samt hur metoder och processer stödjer detta (VDC). Att skapa utbildningsmaterial och undervisa samt hålla presentationer är en stor del i arbetet samtidigt som nära kontakt med projekten och deras dagliga arbete är en förutsättning. Dina erfarenheter Du har examen från yrkeshögskola, högskola eller universitet. Vi söker dig som precis tagit examen eller med tidigare erfarenhet inom IT eller bygg. Det viktigaste är att du har god datorvana och är problemlösningsorienterad. Dina egenskaper Du verkar för att driva organisationen framåt och trivs med att inspirera dina medarbetare. Du skall tycka om att jobba självständigt och fatta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du arbetar bra i en grupp. Vi ser även att du är nyfiken och lyhörd, med intresse för kreativ problemlösning. Ytterligare information Placeringsort är på något av alla NCCs kontor, där det passar dig. Tjänsten innebär emellanåt resor inom landet. Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Marcus Bergljung på telefon 070-189 12 88. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 15-10-15. Välkommen med din ansökan!
Företag: NCC
Ort: Solna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga VDC/BIM Specialist inom projektstyrning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VDC/BIM Specialist inom projektstyrning

CAD/BIM Specialist
Cantera IT-partner söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus. I specialisten för CAD/BIM-samordning arbetsuppgifter ingår följande arbetsuppgifter: - Vara kontaktperson i modellsamordningsfrågor. - Stödja projektet med arbetssätt, support och rutiner inom BIM. - Vara sakkunnig i alla frågor rörande BIM. - Kvalitetssäkra flödet av information mellan de olika mät- och CAD/GIS-systemen. - Ställa krav på format och struktur på CAD/GIS-informationen. - Stödja projektet i övriga BIM relaterade frågor. Vi värdesätter följande egenskaper hos konsulten: - Ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. - God samarbetsförmåga och ett gott sinne för ordning, noggrannhet och uthållighet. - Arbeta självständigt och ta egna initiativ. - Erfarenhet av järnvägsprojekt. Kompetenskrav - Eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom BIM. - Praktisk erfarenhet av att arbeta med BIM, minst 3 års erfarenhet i minst 2 st järnvägsprojekt. - Erfarenhet av att ha arbetat i beställarrollen minst 2 år. - Erfarenhet av att arbeta med modeller och ritningar i CAD (dgn-format och eller dwg-format) - Erfarenhet från tillämpning av CAD-metodik och eller CAD-modellering Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Cantera IT-partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga CAD/BIM Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD/BIM Specialist

CAD - BIM specialist
Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Till arbetsuppgifterna hör att: - Att hantera behörigheter för interna och externa användare i projekten - Driva arbetet med användandet av anläggningsmodeller - Samordna anskaffning av projektdata - Ansvara för uppläggning och drift av digitalt projektarkiv i projektportalen (PPi sharepoint) och IDA, vilket är kunds anpassad version av programmet ProjectWise. - Tillgängliggöra relevant data i IDA och Chaos. - Ansvara för framtagande och upprätthållande av handledningar avseende dokumenthantering för projektet. - Förmedla kunds krav på digital data och dokumenthantering till projektörer och entreprenörer, både vid upphandling av dessa, samt löpande under deras uppdragstid. - Ansvara för uppläggning och konfigurering av övriga projektmiljöer för de program som används internt i uppdraget vid hantering av dokument och ritningar, exempelvis BVADM för CAD-filer. - Hantera CAD-material och hjälpa till med redovisning samt projekteringsuppgifter i CAD-miljö. - Säkerställa mottagningskontroll samt bearbeta inkommande digitala dokument och data från projektörer och entreprenörer, främst beträffande datatekniskt utseende såsom struktur och format, samt tillse att eventuell teknisk granskning genomförs - Vara rådgivare i datarelaterade frågor samt ge programstöd till andra medarbetare i projektet både internt och externt. Kompetenskrav - Högskoleexamen med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom dokumenthantering av texter, ritningar och kartor samt datorstödd pro-jektering (CAD, BIM, dokumentsamordning el.dyl.) som vi bedömer som likvärdigt. - Minst 3 års erfarenhet inom datasamordning från bygg och anläggningsbranschen. - Dokumenterad erfarenhet avseende datasamordning från tex järnvägsprojekt, systemhandlings-, bygghandlings- och byggskedet Som person är du - självgående och tar ansvar för din uppgift samtidigt som du har god samarbetsförmåga; kan kommunicera och vara lyhörd. - Du har förmåga att kommunicera och upprätthålla en bra dialog med myndigheter, konsulter och medarbetare i långsiktiga relationer. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Cantera IT-partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga CAD - BIM specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD - BIM specialist

VDC/BIM Specialist
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. NCC har sedan 2007 på ett kraftfullt sätt drivit implementering av VDC (Virtual Design & Construction) och BIM (Building Information Modeling) och är idag erkänt som ett av världens ledande byggföretag inom dessa områden. I Uppsala jobbar vi med många spännande projekt inom kommersiella byggnader och bostäder. Vårt mål är att vi alltid ska jobba med VDC och BIM i alla projekt samt att det får vara en naturlig del av det vardagliga arbetet  Vi behöver nu utöka våra resurser inom VDC och söker därför ytterligare medarbetare som kommer att ingå i vår avdelnings specialistenhet inom VDC. Tjänsten innebär ett specialiststöd till avdelningens projekt och ett nära samarbete med NCC:s Sverigestab samt andra stödfunktioner.  Prioriterade arbetsuppgifter • Vara avdelningens specialistfunktion inom VDC och driva utvecklingen av VDC (organisation, metod, process och teknik). • Ge stöd till avdelningens projekt och tillsammans med projektet komma fram till nivån av VDC-användandet utifrån projektets förutsättningar. • Samverka med andra avdelningar, Sverigestaben och VDC arbetsgrupp. • Vara stöd vid konsultupphandlingar (projektavtal och ramavtal). • Medverka vid kundaktiviteter och marknadsarbete för att profilera NCC som ledande inom VDC. • Medverka och leda arbetet med VDC under projektering i NCC-Projektstudio. • Jobba med kompetensutveckling och utbildning inom VDC på avdelningen med stöd av centrala enheter. • Ansvara för modellsamordning i utvalda projekt • Mäta, följa upp och sprida erfarenheter och goda exempel i avdelningen och utbyta erfarenheter med övriga avdelningar och affärsområden inom NCC. Personliga egenskaper • Vara lyhörd för nya idéer, vara kreativ och förändringsbenägen samt ha respekt för andras åsikter • Kunna skapa goda interna och externa relationer och nätverk • Kunna samverka med andra grupper inom företaget • Kunna framträda inför grupp och ha god pedagogisk förmåga • Ha analytisk förmåga  Grundläggande kompetens • Ha grundläggande kunskap om byggprocessen. • Ha god kännedom om VDC och BIM (expertkunskap är inte nödvändig, men är meriterande). • Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektering eller projekteringsledning. • Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. • Inneha körkort Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar   Välkommen med din ansökan senast 2016-10-09.
Företag: NCC
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga VDC/BIM Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VDC/BIM Specialist


Sök lediga jobb BIM specialist

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se